Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k.



Vergelijkbare documenten
Telefoon: Website:

Bartoklaan 12 te Utrecht

Karel Doormanlaan 210 te Utrecht

Telefoon: Website:

RAUWENHOFFLAAN 78 TE UTRECHT

Biltstraat 343 te Utrecht

Cremerstraat 396 te Utrecht

Croeselaan 223 bis te Utrecht

Vraagprijs ,-- k.k.

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

Oude Pijlsweerdstraat 158 UTRECHT

Livingstonelaan HV Utrecht

Nieuwe Pijlsweerdstraat 129 UTRECHT

Vraagprijs ,-- k.k.

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Vraagprijs ,-- k.k.

Saffierdrift 10 NIEUWEGEIN

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs ,-- k.k.

Agavedreef 107 UTRECHT

Washingtondreef 121 UTRECHT

Oude Daalstraat 5 UTRECHT

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT

TE KOOP. Schoener 44 te Wijk bij Duurstede

Jaffastraat 72 UTRECHT

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs ,-- k.k.

Vechtdijk 133 UTRECHT

Vraagprijs k.k.

Bakhuizen van den Brinkstraat 9 UTRECHT

Koopsom ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

1e Daalsedijk 95 UTRECHT

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k.

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

Ina Boudier-Bakkerlaan 14 J 3582 VA Utrecht

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Bennekom Edeseweg 92 1

Vraagprijs ,-- k.k.

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Bennekom Ericapark 34

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Wilslaan 38. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Westinghousestraat 6 UTRECHT

Furkabaan 645 UTRECHT

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Wageningen Groen van Prinstererstraat 95

Wageningen Oude Diedenweg 180

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Stationsstraat EE Utrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs ,-- k.k.

Venezueladreef 3 UTRECHT

Wageningen Wilslaan 40. Vraagprijs ,-- k.k.

Kershoflaan 9 UTRECHT

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

PEEK&POMPE. Apennijnen 87 Utrecht. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL T F

Bennekom Mariënhoven 70

Ede Dubceksingel 124 APPARTEMENT berging parkeerplaats

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs ,-- k.k.

Plankstraat 20 UTRECHT

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Oosterbeek Ommershoflaan 10 C. Vraagprijs ,-- k.k.

Spuistraat 17 UTRECHT

Wageningen Wilslaan 40. Vraagprijs ,-- k.k.

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs ,-- k.k.

SNIPSTRAAT 12BIS TE UTRECHT

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4

P.A. de Genestetstraat 2 UTRECHT

Agavedreef 22 UTRECHT

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

Marie Curielaan 71 UTRECHT

Weteringpad EN Soest

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Cantondreef 63 UTRECHT

NORMANDIE 38 TE UTRECHT

Bonairedreef 28 UTRECHT

Hijmans van den Berghlaan PG Utrecht

Vossegatselaan 20 A 3583 RS Utrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging

Bennekom Madeliefje 27

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

WITTEVROUWENSINGEL 102BIS TE UTRECHT

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs ,-- k.k.

Verlengde Houtrakgracht EC Utrecht

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Swammerdamlaan 17

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k.

Weteringpad EN Soest

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Bennekom Wildekamp 46. Vraagprijs ,-- k.k.

Transcriptie:

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k.

Impressies

Wilhelminapark

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht Wij hebben de absolute A1 locatie al gevonden! Nu zijn wij op zoek naar die nieuwe eigenaar, die weet hoe zij/hij haar eigen appartement wil vormgeven. Op de Van Alphenstraat 28bis worden twee drie kamer appartementen gerealiseerd. De Van Alphenstraat ligt direct achter het Wilhelminapark. Op deze plek willen wij maatwerk leveren voor de nieuwe eigenaar. Dit betekent dat wij de appartementen zullen realiseren geheel volgens de wensen van jou, en het onze uitdaging is om dat zonder meerwerkkosten voor jou te realiseren! Dit betekent concreet dat wij een luxe basis opzet hebben gemaakt die volgens ons heel goed is, maar wellicht niet goed genoeg volgens jou. Wij passen dit in gezamenlijk overleg aan en zorgen voor de gehele realisatie. Daarom kun je zelf bepalen: 1) De indeling: a) twee/drie kamers b) voor of achter de woonkamer 2) De afwerking: a) waar wil je de stopcontacten en aansluitingen b) kleurstelling wanden/plafonds c) stuukplinten wel/niet op plafonds d) sierlijsten wel/niet rond deuren e) type tegelwerk 3) Welk energielabel: a) Groen A/B of C label. De verkoopprijs is exclusief de keuken en eventuele (parket)vloer maar ook hier kunt u gebruik maken van onze inkoopvoordelen. Wij hebben op kantoor voor u de ontwerpen van de voor ons ontworpen keukens klaarliggen. Bouwjaar Woonoppervlakte Loggia/balkon Inhoud : circa 1930; 2012 zal de woning geheel gerenoveerd worden. : circa 50 m2 : circa 5 m2 : circa 150 m3 Verwarming/warm water : via cv-ketel De woning wordt verkocht onder voorbehoud splitsing conform de eisen van de Gemeente Utrecht. Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper. Notariskeuze aan de verkoper: Van Grafhorst notarissen / Just van Toor.

Optie 1 e verdieping met balkon

Optie 1 e verdieping met loggia

Van Alphenstraat 28 B te Utrecht Wij hebben de absolute A1 locatie al gevonden! Nu zijn wij op zoek naar die nieuwe eigenaar, die weet hoe zij/hij haar eigen appartement wil vormgeven. Op de Van Alphenstraat 28bis worden twee drie kamer appartementen gerealiseerd. De Van Alphenstraat ligt direct achter het Wilhelminapark. Op deze plek willen wij maatwerk leveren voor de nieuwe eigenaar. Dit betekent dat wij de appartementen zullen realiseren geheel volgens de wensen van jou, en het onze uitdaging is om dat zonder meerwerkkosten voor jou te realiseren! Inclusief groot dakterras van circa 25 m2 Dit betekent concreet dat wij een luxe basis opzet hebben gemaakt die volgens ons heel goed is, maar wellicht niet goed genoeg volgens jou. Wij passen dit in gezamenlijk overleg aan en zorgen voor de gehele realisatie. Daarom kun je zelf bepalen: 2) De indeling: c) twee/drie kamers d) voor of achter de woonkamer 2) De afwerking: f) waar wil je de stopcontacten en aansluitingen g) kleurstelling wanden/plafonds h) stuukplinten wel/niet op plafonds i) sierlijsten wel/niet rond deuren j) type tegelwerk 4) Welk energielabel: a) Groen A/B of C label. De verkoopprijs is exclusief de keuken en eventuele parketvloer maar ook hier kunt u gebruik maken van onze inkoopvoordelen. Wij hebben op kantoor voor u de ontwerpen van de voor ons ontworpen keukens klaarliggen. Bouwjaar Woonoppervlakte Dakterras Inhoud : circa 1930; 2012 zal de woning geheel gerenoveerd worden. : circa 50 m2 : circa 20 m2 : circa 150 m3 Verwarming/warm water : via cv-ketel De woning wordt verkocht onder voorbehoud splitsing conform de eisen van de Gemeente Utrecht. Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper. Notariskeuze aan de verkoper: Van Grafhorst notarissen / Just van Toor.

VOORWAARDEN BIJ KOOP VAN EEN WONING: Koopakte: Conform NVM-model. Notaris Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - 10,00 per telefonische overboeking; - 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota('s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - 120,00* ) per akte van gehele doorhaling; - 150,00* ) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper. * ) kosten van inschrijving ad 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen Waarborgsom / bankgarantie Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt uiterlijk binnen 5 weken na overeenstemming een waarborgsom of bankgarantie (afgegeven door een in Nederland gevestigde bankinstelling) in handen van de notaris gestort/ gesteld een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom. Oplevering In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken (voorzover bij de verkopende partij niet bekend) heersende- /lijdende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en lasten Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend. Nutsbedrijven Koper en verkoper zijn bekend met het feit dat 14 dagen voor eigendomoverdracht de mutatie moet worden gemeld bij de nutsbedrijven.

Het energie- label Vanaf 1 januari 2008 is een verkoper in principe verplicht om een energie-label te overhandigen aan de koper ten tijde van het notarieel transport. Indien de koper afziet van een energie-label, vervalt deze verplichting. Als een woning in 1998 of later is gebouwd is er vooraf al een berekening gemaakt die leidde tot de zogenaamde energieprestatiecoëfficiënt (EPC). De berekening is tegelijk met de aanvraag voor de bouwvergunning ingediend bij de gemeente. Als de bouwvergunning niet langer dan 10 jaar geleden is aangevraagd, kan de eigenaar de EPC-berekening overhandigen in plaats van het energielabel. Wordt het energielabel verplicht voor alle gebouwen? Nee, voor enkele categorieën zal deze verplichting niet gelden. Het geldt niet voor: woonwagens; onverwarmde logiesgebouwen (bv. trekkershutten); gebouwen met een industriefunctie (bv. fabriekshallen); gebouwen met een overige gebruiksfunctie (zoals schuurtjes en garages) ; tijdelijke bouwwerken (zoals bouwketen, noodwinkels, noodlokalen bij scholen, directie- en schaftlokalen op bouwplaatsen); monumenten; gebouwen die worden gebruikt voor eredienst en religieuze activiteiten (kerken, moskeeën); alleenstaande gebouwen met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2. Voor meer informatie: www.vrom.nl Het nieuwe appartementsrecht Per 1 mei 2005 is het nieuwe appartementsrecht van kracht geworden, hier zijn een aantal belangrijke wijzigingen opgenomen. In de praktijk komen we regelmatig een zogenaamde slapende vereniging van eigenaars tegen. (Het betreft hier meestal een kleine vereniging van 2 of meer appartementseigenaren). Geadviseerd wordt deze eigenaren, c.q. potentiële koper van een appartementsrecht binnen deze vereniging, te wijzen op het feit dat de vereniging met ingang van 1 mei 2008 verplicht is een reservefonds te houden ter bestrijding van bijzondere kosten, dus niet de gewone jaarlijkse kosten (zoals verzekering e.d.). Hiertoe dient een rekening op naam van de vereniging van eigenaars te worden geopend, waarop de (drie)maandelijkse verschuldigde servicekosten worden gestort. Huisvestingsvergunning gemeente Utrecht Voor bestaande koopwoningen onder de vrije sectorgrens is in de gemeente Utrecht een huisvestingsvergunning verplicht voor bewoning. In 2012 is de grens bepaald op 168.950,- k.k.