PRINS HENDRIKKADE 5B WOERDEN

Vergelijkbare documenten
JAN DE BAKKERSTRAAT 39 WOERDEN

JAN STEENSTRAAT 79A3 WOERDEN

VRIJHEIDSHOF 35 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

MADELIEFWEIDE 26 WOERDEN

PRINS HENDRIKKADE 21 WOERDEN

BERGSTRAAT 34 WOERDEN

KALLAMEER 65 WOERDEN

GULDENDREEF 40 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

VELUWEMEER 224 WOERDEN

OUDELANDSEWEG 23 WOERDEN

LEEUWERIKSTRAAT 4 WOERDEN

Kenmerken & specificaties. Woonoppervlakte: 70 m² Perceeloppervlakte: 92 m² Bouwjaar:

BARWOUTSWAARDER 47 WOERDEN

NASSAUKADE 30 WOERDEN

LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN

HAVENSTRAAT 21 WOERDEN

JOHAN V OLDENBARNEVELTLAAN 42 WOERDEN

BERGSTRAAT 43 WOERDEN

HOGE RIJNDIJK 4-16 WOERDEN

VAARTKADE ZUIDZIJDE 8 LINSCHOTEN

DE BREE 34 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

KALLAMEER 10 WOERDEN

HOUTWERF 3 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

BOMSCHUIT 12 WOERDEN

HOOFDWEG 111 ZEGVELD

ATHENELAAN 32 WOERDEN

M A REINALDAWEG 51 LINSCHOTEN

3E HONTHORSTSTRAAT 10 WOERDEN

BATESTEIN 19 HARMELEN

Kenmerken & specificaties

SPOORLAAN 43 WOERDEN

NESPAD ZEGVELD

KLAPROOSWEIDE 31 WOERDEN

PANNENBAKKERIJEN 9 WOERDEN

GEDEMPTE BINNENGRACHT 70 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

HAYDNSTRAAT 10 NIEUWKOOP

NIEUWE MARKT 4 WOERDEN

BODENMEER 18 WOERDEN

VAN DER VALK BOUMANLAAN 96 WOERDEN

MADELIEFWEIDE 14 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

BURG. DE KOCKSTRAAT 24 KAMERIK

IJSSELOORD 192 WOERDEN

PRINSENLAAN 45 E WOERDEN

WEIDEBLOEMENLAAN 123 WOERDEN

ALBERT CUYPSTRAAT 33 WOERDEN

WEIJPOORT 51 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

STROMENLAAN 74 WOERDEN

BERLIJNHOF 11 WOERDEN

GANZERIKVELD 113 WOERDEN

VAN DER VALK BOUMANLAAN 90 WOERDEN

ANDERSENHOF 12 WOERDEN

WEIJPOORT 40 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

POPULIERENLAAN 17 ZEGVELD

GRAVIN MARGARETHASTRAAT 8 A NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

Vlinderparkweg 88 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Kappeynestraat 5 c, 3039 PE Rotterdam ,- k.k.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Kuipersdijk CH Enschede. TE KOOP Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Langegracht 163 B te Leiden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

Ben jij klaar voor de volgende stap?

TE KOOP. Krommedijk 63 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k.

Koperwiek 5, 7423 EA Deventer

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Te Koop. De woning vormt een onderdeel van een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex.

BREDA Hovenierstraat Richtprijs , - k.k.

TE KOOP K.K. Scheepmakerskade VX Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

Leonard Springerlaan Deventer

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Charlotte Ruysstraat 14 - Deventer

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Noorderhavenkade 67 C, 3039 RJ Rotterdam

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam ,- k.k.

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Huurprijs: 695, per maand

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lieshoutstraat 92, 6844 EC Arnhem

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

TE KOOP. Dijkmanschans GK Zoetermeer Portiekflat, 3 kamers, 90m². Vraagprijs k.k.

Haagseveer 40, 3011 DA Rotterdam

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Havezatelaan 221, 7414 GK Deventer

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

BORDINE 2 SNEEK Bint

Poststraat 8, Wageningen

De Veste 18, 6846 BD Arnhem

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

TE KOOP K.K. Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

Vraagprijs ,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht

Transcriptie:

PRINS HENDRIKKADE 5B WOERDEN

Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: Aantal kamers Tuin Verwarming Isolatie Overige inpandige ruimte: Externe bergruimte: 260 m³ 80 m² 1996 3 zonneterras c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas 9 m² 5 m²

Prins Hendrikkade 5 B In hartje centrum gelegen sfeervol 3 kamer appartement met ruim balkon. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en beschikt over een balkon van circa 9 m2 gelegen op het zuidoosten waar u heerlijk kan genieten van het uitzicht over de singel. Alle voorzieningen van de binnenstad zijn op loopafstand en winkelen in Woerden is verrast worden door een historisch stadshart met vele bijzondere lokale middenstand en gezellige horeca. Kortom: 3 kamer appartement op prachtige locatie in de binnenstad! Bijzonderheden: - Fietsen berging op de begane grond. - Voorzien van elektrisch zonnescherm bij het balkon. - De woonkamer en een slaapkamer zijn voorzien van airconditioning. - De woonkamer en 1 slaapkamer zijn voorzien van airco. - Moderne geluidsisolerende laminaatvloer in de woonkamer, keuken en hal. Zelfs de trap is recent opnieuw bekleed

Indeling van het appartement: Begane grond: Hier bevindt zich de ingang van het kleinschalige appartementencomplex. Het is toegankelijk via een intercom en geeft u toegang tot de meterkast. Uw fiets kunt u stallen in de aparte fietsenberging.

Appartementsentree op de 1ste verdieping: Entree, garderobe, hal met toilet en toegang tot de bergkast. Hier bevinden zich de aansluitpunten voor de wasmachine en/of droger en de opstelplaats van de c.v.-combiketel.

De woonkamer heeft een prettige lichtinval door de grote raampartijen en geeft u toegang doormiddel van een schuifpui naar het bijhorende balkon.

Open keuken voorzien van een dubbele spoelbak, oven, RVS afzuigkap, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. De betegelde badkamer is uitgevoerd met douchecabine, ligbad en wastafel. Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt nog over een Frans balkon.

Plattegronden

Kadastrale kaart

WONEN IN WOERDEN Welkom in de gezellige historische vestingstad Woerden. Woerden is centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland, de grote randsteden zoals Utrecht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam zijn vlot te bereiken en Woerden beschikt over een treinstation. Woerden is op te delen in zes verschillende wijken: - Bomen- en bloemenkwartier - Centrum - Molenvliet - Schilderskwartier - Staatsliedenkwartier - Snel & Polanen - Waterrijk In elke wijk zijn basisscholen gevestigd en diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. In het centrum vindt u het gezellige kerkplein met diverse restaurants en winkels. Op het kerkplein worden het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. In de Voorstraat, de Rijnstraat en de gezellige zijstraatjes kunt u uw hart ophalen aan de diversiteit van authentieke winkeltjes. In de omgeving van Woerden kunt u wandelen en fietsen langs de rivier de Oude Rijn of door de Polders. Ook de dorpen Harmelen, Kamerik en Zegveld behoren tot de gemeente Woerden en hebben ieder hun eigen karakteristieke identiteit.

Locatie op de kaart

AANKOOP INFORMATIE Is deze woning niet helemaal de woning waar u naar op zoek bent? Een nieuwe woning kopen doet u niet iedere dag. Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nu die ene woning? En als u hem vindt, betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoordt als uw eigen aankoopmakelaar inschakelt. Van zoekopdracht tot overdracht! Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te `matchen aan de huidige en toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar een geschikte woonruimte, maar denkt u ook eens aan: - Het verrichten van grondige vooronderzoek - Begeleiden bij bezichtigingen - Waardebepaling van uw huidige en mogelijk toekomstige woning - Prijsonderhandelingen - Regelen van juridische zaken - Begeleiding bij de notaris Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken Meer weten? Kijk op www.drieman.nl of haal de informatieset op kantoor.

WELKOM BIJ DRIEMAN GARANTIEMAKELAARS Bij Drieman Garantiemakelaars bieden wij u graag het totale pakket aan. Naast het verkopen van huizen zijn wij ook gespecialiseerd in taxeren en het aankopen van woningen. Door onze samenwerking met Huis en Hypotheek Woerden kunnen wij u ook snel op weg helpen naar de juiste hypotheek. Bij Drieman Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres! Ons enthousiaste team stelt zich hierbij voor: Jeroen Uijtewaal Eigenaar & NVM Makelaar/ Taxateur o.g. Inmiddels al 25 jaar werkzaam in het makelaars- vak en ook bij Drieman Garantiemakelaars. In Anniek Karsemeijer Commercieel medewerker Ben een geboren Woerdense, bekend met alle ins en outs van Woerden. Ik woon samen in 2004 heb ik samen met mijn compagnon Chris Woerden met mijn vriend en 3 kinderen. van der Harten Drieman / Huis & Hypotheek overgenomen. Door het continue te vernieuwen van onze diensten zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Woerdense woningmarkt. Mijn hele leven al woon ik Woerden, vroeger met mijn ouders, broer en zus en nu met mijn vrouw en 2 kinderen. Marcel de Boer NVM Makelaar/Taxateur o.g. Opgegroeid in Noorden/ Nieuwkoop, maar inmiddels woon ik al jaren met mijn vrouw en 2 zoontjes in Woerden. Al 20 jaar ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars, ik ben er enorm trots op wat wij als makelaarskantoor de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Sta graag voor mensen klaar en wil ze dolgraag helpen om hun droomwoning te vinden. In de afgelopen jaren heb ik van alles mee gemaakt in de makelaardij, niets is voor mij te gek. Veel ver- kopers en kopers heb ik blij mogen maken. Bezoek ook onze website: www.drieman.nl Inmiddels werk ik ruim 8 jaar bij Drieman Garantiemakelaars en dat doe ik met veel plezier. Een huis kopen en verkopen is een bijzondere gebeurtenis en ik vind het erg leuk om de mensen hier dagelijks mee te helpen. Voor advies en tips over Woerden, bel gerust of kom langs op kantoor voor een kop koffie. Joyce Sangers Commercieel medewerker Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars en ben de jongste aanwinst in het team!! Ik ben een echte Woerdense en woon samen met mijn vriend in Woerden. Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch contact opnemen of bij ons langs komen op kantoor. Ik werk fulltime en sta graag altijd voor iedereen klaar. Samen met Anniek beheer ik de agenda s, verzorg de gehele administratieve ondersteuning van de makelaars en regelen wij alle facilitaire zaken op kantoor. Dit betekent veel plannen, organiseren en aan- sturen, maar ook samenwerken in een hecht team met veel humor en gezelligheid.

www.driemanwoerden.nl Disclaimer einde verkoopbrochure Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief Meulmansweg 1 3441 AT Woerden 0348-431919 woerden@drieman.nl Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten.