Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Vergelijkbare documenten
Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

VOORLOPIGE INDELING MEISJES

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

Verslagen oktober en 4-5 november

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?!

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3

Nieuwsbrief November 2013

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Good Luck MB1 - Riel MB1

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Wedstrijdverslagen 20 en 21 mei 2017

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

Verslagen partijen 2 e ronde

1. Hoeveel spelers moet een team minimaal in het veld hebben bij het begin van de wedstrijd? A. 8 B. 11 C. 16

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios

Jongens A voorcompetitie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Wedstrijdfolder 19 april SBHC Xenios

hdm journaal , nr december 2012

Verslagen. Zaterdag 5 november 2016

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Verslagen. Wedstrijdverslagen 19 november

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

De grote PJ Voerman show

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

ZAALHOCKEY 2017/ 2018 Informatieavond 20 November Introductie

Minipolo toernooi in Zutphen

Spelregels : Achttal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

H1 wint alles, 33 uit 11!

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Wedstrijdverslagen 23 en 24 september Blerick D1 - Maastricht D Hallo lieve facebookvolgers,

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

Zaalhockey jeugd-coaches

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Dan ben je altijd op de hoogte!

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 14 P.3 P.4 P.5

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

A B C. veld veld veld

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Spelregels Indoor Hockey

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

SEIZOENBOEK

PRESENTATIE VELDHOCKEY TACTIEK COACHES LEONIDAS

37 e jaargang nr december

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Spelregels achttal hockey. Hoe ziet het speelveld eruit? 15m. speelrichting. 15m. Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen

Hockey begeleiding Jongste Jeugd

Wedstrijdduur De wedstrijdduur wordt bepaald door de zaalhockeycommissie van het district.

zondag 20 september 2015

Opleiding tot clubscheidsrechter

Arbitrage : van 8-tal hockey naar 11-tal hockey Versie november 2010 Bron: KNHB / B.Bams

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder

Tips - Praktisch: Spelleider bij Jongste Jeugd. Tips - Praktisch: Tips - Houding: Tips De wedstrijd: Tips De wedstrijd: Spannend? Leuk!!

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

Zaalhockeyregels Midden Nederland Jongste Jeugd (6- en 8-tallen)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

1 Fluiten in t algemeen

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

Zoek de verschillen!

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Spelregels : Zestal Hockey Versie oktober 2011 Bron: KNHB / District Zuid JJ

Workshop Zaalhockey. Informatiebijeenkomst 'Hockeyvisie MOP' Zondag 21 februari 2016

Programma & Spelregels. Rabobank Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni Programma: Hockey

hdm journaal , nr november 2013

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland

Reglement - Hockey

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd

Transcriptie:

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12 Top JD2 - Tempo 34 JD1 2-1 2 e klasse MA1 - OMHC MA1 5-0 1 e klasse MB1 - Zoetermeer MB2 6-0 1 e klasse MC1 - HGC MC1 2-4 Top MC2 - OMHC MC2 11-0 2 e klasse MD1 - Berkel Rodenrijs MD1 1-4 Top MD2 - Rijswijk MD2 1-5 2 e klasse Zondag Dames 1 - Haarlem D1 3-0 1 e klasse Dames 2 - Zoetermeer D3 1-4 Reserve 1 e Heren 1 - HDM H1 2-3 Overgangs Heren 2 - HIC H4 6-1 Reserve 1 e JA1- Berkel Rodenrijs Na de onfortuinlijke wedstrijd tegen Cartouche vorige week hebben de jongens van LOHC A1 zich herpakt en klimmen uit het dal. Het eerste punt is binnengehaald door 3-3 gelijk te spelen tegen Berkel en Rodenrijs. Het team was weer compleet met een paar jongens net uit de ziekenboeg en werd gecoacht door Jamie Kroukamp met assistentie van Ruben Kooijman. Tegen de strakke mandekking en het tactisch goede spel van LOHC JA1 wist Berkel geen afdoende tegenspel te bieden en werd de eerste helft afgesloten met een 1-0 voorsprong voor Leiden. In de tweede helft kwam Berkel vrij snel terug met een gelijkmaker. Daarna verliep de score steeds met voorsprong voor Leiden en helaas snel daarna de gelijkmaker door Berkel (iets te lang nagenoten van de doelpunten?). Van de drie doelpunten wisten de strafcorners van Frederik Veldman de keeper van Berkel twee maal te passeren en was er een prachtige veldgoal van Ties Bruin via een verrassend mooie turn. Het was tegen het einde van de wedstrijd nog even heel spannend toen de lijnstop een bal met de voet stopte en er een strafbal tegen gegeven werd. Maar de subliem keepende Quinten Verver (Q) hield de strafbal tegen zodat de score op 3-3 bleef staan. In ieder geval hebben de jongens deze zaterdag met een spannende en voor de toeschouwers aantrekkelijke wedstrijd weer laten zien dat ze echt kunnen hockeyen!

HDS JB1 JB1 De eerste helft verliep wat moeizaam, HDS bleek zowaar een ploeg die tegenstand bood. Er werd dus een beroep gedaan op de vaardigheid om slim te spelen. Gelukkig viel de eerste goal van Cas tegen het eind van de eerste helft en was de ban gebroken. Daarna viel er nog een goal uit een strafcorner en was de ruststand 2-0 in ons voordeel. In de tweede helft kwam HDS er een paar keer gevaarlijk uit met prima doelkansen. Met dank aan Thom en Pelle die een cruciale rol speelden in de goal bleef het 0-2. JB1 herstelde zich en maakten de 0-3 en de 0-4. JB1 heeft een missie en is op de goede weg! JC1- HDM JC1 Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op de planning voor de Jongens C1. HDM was de tegenstander en na eerdere, onterechte, nederlaag uit bij hen was het nu tijd om de drie punten op de Krogt te houden! Uit de heenwedstrijd JC1 dat het belangrijk zou zijn om weinig corners weg te geven, 3 uit 4 scoorden zij eerder tegen JC1. Midweeks hadden de jongens een wedstrijd tegen Forescate (3-3) gespeeld en daaruit bleek maar weer dat het niet om statistieken draait maar om het afmaken van de kansen. Dan de wedstrijd zelf, JC1begon ontzettend fel aan de wedstrijd en HDM wist de bal niet goed in de ploeg te houden. Uiteindelijk resulteerde dit in een aantal strafcorners en goede kansen voor hun goal! Helaas waren de kansen niet aan JC1 besteed en daardoor lag het gevaar op de loer dat HDM zou scoren op een van de weinige kansen die ze wel hadden. Niet lang na een reeks aanvallen van JC1 kreeg HDM zijn eerste corner, en ja hoor, deze corner ging er in: 0-1. Extra zuur was het dat HDM speciaal voor de corner een speler in het veld bracht; ondanks dat dit niet mag werd het helaas niet opgemerkt. Na de rust ging JC1 verder waar het gebleven was: ontzettend fel zonder bal en een hoog bal tempo. HDM voelde de druk toenemen en besloot veel lange en hoge ballen te spelen. Dit drong JC1 wat achteruit en daardoor nam het aantal kansen wat af. Toen ineens toch nog een strafcorner voor JC1, en jawel, de 6e poging was wel raak! 1-1 met nog 10 minuten te spelen! HDM leek tevreden te zijn met een gelijkspel en bleef de lange bal hanteren. Uit een scoop kwam er toch nog een strafcorner voor HDM en helaas voor JC1 vond deze bal het net. Dit bleek het laatste wapenfeit en betekent voor JC1 dat ze zich moeten focussen op het veiligstellen van de Topklasse. Kom aanstaande zaterdag allemaal kijken op HC Rotterdam om 10:45.

Javier Osses en Bob van Brussel - spelers Heren 1 en coaches van JC1 JC2- Ring Pass JC1 JC2 speelde een sterke eerste helft tegen Ring Pass JC1. Na 20 minuten scoorde Ring Pass de 1-0 en daarna de 2-0 uit een strafcorner. JC2 zette onmiddellijk de tegenaanval in. Dit resulteerde in meerdere mooie kansen die helaas niet in goals eindigden. Vlak voor rust scoorde JC2 alsnog uit een strafcorner (Jeroen Zeverijn). Ook in de tweede helft liet JC2 goed spel zien. Uiteindelijk waas Rins Pass fysiek sterker. Het werd 3-1. JD2 Tempo 34 JD1 JD2 speelde een bloedstollend spannende wedstrijd tegen Tempo '34 JD1. Halverwege de eerste helft maakte Tempo'34 als eerste een goal. JD2 bleef goed samen overspelen en versnelde met sterke counters. Vlak voor rust scoorde JD2 de gelijkmaker. Na een aantal mooie kansen werd het halverwege de tweede helft 2-1. Ook Tempo '34 was sterk met counters. Op het allerlaatste moment verijdelde de verdediging van JD2 samen de gelijkmaker en won JD2 de wedstrijd.

MA1 OMHC MA1 Afgelopen zaterdag speelde MA1 thuis tegen Ommoord MA1. Dit werd de derde overwinning op rij. Ommoord werd met 5-0 verslagen. Drie doelpunten van Elze Zuur en Lotte Propper en Fabienne Speur maakte allebei ook nog een mooi doelpunt. Als MA1 deze lijn doorzet, dan spelen ze zaterdag 15 oktober de play-offs met als inzet Super A. Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Leonidas MA2 op de agenda. Zoetermeer MB2 MB1 Het team had er veel zin in en begon gedreven aan de wedstrijd. Al na 10 minuten viel het eerste doelpunt door Feline Bitter. Gevolgd door misschien wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd: Willemijn Welvaart sloeg de bal vanuit de rechterkant van de cirkel keihard op de plank. Na 25 minuten volgde een strafcorner die Floor van Sterkenburg netjes afmaakte met een tip-in. In de rust stond daarmee de teller al op 3-0. In de tweede helft deed Zoetermeer er een schepje bovenop. Onze MB1 moest teveel het duel aangaan waardoor er minder fraai hockey werd gespeeld. Keepster Coco stond er gelukkig weer op de juiste momenten. Uiteindelijk bleek MB1 ook in de tweede helft de bovenliggende partij. Middels een strafcorner werd het 4-0 door Frederieke Theijse. Daarna volgde een prachtige sleeppush van Juliette Mudde 5-0. Een paar minuten voor tijd nam Juliette ook de laatste goal nog voor haar rekening. Eindstand 6-0. MC1 HGC MC1 Na een 2-0 nederlaag in de eerste wedstrijd was MC1 er alles aan gelegen om te winnen. De wedstrijd werd dan ook met veel energie gestart. Het spel ging op en neer, met kansen over en weer. Met een corner en velddoelpunt voor allebei de teams werd er met 2-2 gerust. MB1 wilde echt winnen, ze gingen er ook echt voor. Er werden kansen gecreëerd, helaas gingen die er niet in. 5 minuten voor tijd viel de goal helaas aan de andere kant. Na een alles of niets poging is het jammer genoeg 2-4 geworden... MC1 kon met een opgeheven hoofd het veld verlaten, al was het toch verdriet wat de overhand had... OMHC MC2 MC2 Deze week werd gespeeld tegen Ommoord. Het was niet zo`n heel spannende wedstrijd, de meiden stonden na de eerste helft al voor met 5-0 (waaronder een strafbal die erin gescoopt werd). Ondanks het krachtsverschil was het een leuke wedstrijd en er werd door iedereen goed gespeeld. In de tweede helft ging het zelfs nog beter: eindstand 11-0! Door deze wedstrijd staan de meiden nu 1 e in de poule en ze gaan er alles aan doen om aan kop te blijven!

Programma CTH teams Tijd LOHC Tegenstander Veld Klasse Zaterdag 09:00 JD1 - Ring Pass JD1 2 Top 10:15 MD2 - Wateringse Veld MD1 1 2 e klasse 10:45 MD1 - Craeyenhout MD1 2 Top 11:45 JD2 - Kieviten JD1 1 Top 12:30 MB1 - HUDITO MB1 2 1 e klasse 14:15 JB1 - Ring Pass JB2 2 1 e klasse Zondag 10:15 Dames 2 - Kampong D5 1 Reserve 1 e JA1, JC1, JC2, MA1, MC1 en MC2 spelen op zaterdag uit. Dames 1, Heren 1 en 2 spelen zondag uit.