Verlaat 26, Oude Niedorp



Vergelijkbare documenten
Belt 48, Hippolytushoef

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Geesterland 19, Ursem

Tochtsloot 1, Waarland

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Alingterp 3, Warmenhuizen

Juttepeer 43, Winkel

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Grosthuizen 1, Avenhorn

Heereweg 133, Schoorl

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Kreek 6, Benningbroek

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Dijk 25, Broek op Langedijk

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Tulpappel 37, Winkel

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Plantsoen 14, Schagen

Onderdijk 239, Wervershoof

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Zandwilg 24e, Winkel

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Wilhelminalaan 32, T VELD

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Kreil 13, Wieringerwaard

Rijdersstr aat 65, T Veld

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Landbouwstr aat 13, Schagen

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Westeinde 284, Berkhout

De Buurt 33 a, Venhuizen

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Molendijksweg 6, Obdam

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Noordervaart 111, Stompetoren

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Grote Sloot 434, Schagerbrug

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Weereweg 96, Lutjewinkel

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Smeerlaan 12, Schoorl

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Lutkedijk 42 a, Obdam

Rijdersstr aat 77, t Veld

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Grosthuizen 29, Avenhorn

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

Aanvaarding: in overleg

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Poolland 6, Barsingerhorn

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Populierenstr aat 1, WINKEL

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

Witte Paal 302, Schagen

Plantsoen 8, Schagen

Ganzehof 19, Midwoud

Juttepeer 10, Winkel

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Plantsoen 22, Schagen

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Emmahoeve 9, Slootdorp

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Bruggesloot 10, Broek op langedijk

Dorpsstr aat 95, Winkel

Jaagweg 14, Avenhorn

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Weereweg 59, Lutjewinkel

Sportlaan 3, Tuitjenhorn

Transcriptie:

Verlaat 26, Oude Niedorp

Bouwjaar: ca. 1925 Woonoppervlakte: ca. 135 m² Inhoud: ca. 350 m³ Garage: ca. 28 m² Carport: ca. 20 m² Perceeloppervlakte: 930 m² Aanvaarding: in overleg Vanaf de voorzijde een beschut plekje verscholen achter het gemeentegroen, vanaf de achterzijde een wijde blik over het weiland...! Via een paadje bereikt u dit vrijstaande woonhuis met garage en carport op bijna 1000 m². Een prachtig plekje waar rust en vrijheid de boventoon voeren. Het woonhuis is diverse malen uitgebouwd en altijd goed onderhouden, recentelijk is er een nieuwe keuken geplaatst. De vertrekken zijn allen ruim van opzet en door de vele raampartijen is het een heerlijk licht huis. De begane grond is ingedeeld met o.a. een bijkeuken, keuken, ruime woonkamer met openslaande deuren en een tweede zitkamer. De verdieping telt 2 slaapkamers, een complete badkamer en een ruime overloop. Eventueel kan er een extra slaapkamer worden gecreëerd door de overloop te verkleinen. In de tuin kunt u de gehele dag heerlijk vertoeven door de zitjes op verschillende plekjes. Wilt u vrij uitkijken over het weiland? Dan zit u aan de achterzijde perfect. Wilt u omringd zijn door de bomen en beschut zitten? Dan heeft u aan de voorzijde een perfect plekje! Gelegen in het gemoedelijke Oude Niedorp, met haar actieve verenigingsleven en een snelle ontsluiting richting de provinciale wegen.

Indeling Begane grond: entree, ruime bijkeuken met spoelbak in dezelfde stijl als de keuken. Dichte keuken met keukenblok (extra diep, 75 cm.) in rechte opstelling. V.v. de volgende inbouwapparatuur: dubbele spoelbak, afzuigschouw en Falcon 5-pits gasfornuis. Vaatwasmachine aansluiting aanwezig. Woonkamer aan de tuinzijde met openslaande tuindeuren. Tweede kamer, welke kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden (tuinkamer/ werkkamer/ speelkamer, enz.). Hal met trapopgang, meterkast, voorraadkast, toiletruimte met zwevend toilet, fontein en wasmachineaansluiting. In de hal is tevens de voormalige voordeur (thans niet meer in gebruik) en vanuit hier heeft u toegang naar de keuken. Eerste verdieping: ruime overloop met stookruimte, CV Nefit Ecomline HRC 30V, bj. 1998. Twee slaapkamers beiden v.v. inbouwkasten. Badkamer met wastafel, zwevend toilet, douche en ligbad.

Tuin en bijgebouwen Tuin Rondom gelegen tuin met diverse zitjes en gelegen aan het water. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De tuin is ingericht met een gazon, diverse beplanting, bomen en sierstraatwerk. Verder is er een kas (v.v. elektra- en wateraansluiting) en een tuinhuis (v.v. elektra aansluiting) aanwezig. U heeft prachtig vrij uitzicht over het weiland. Garage met carport Stenen garage met garagedeur, afmeting ca. 4 x 7 = 28 m². De garage is v.v. elektra aansluiting en middels een ladder bereikt u de bergzolder. Aangebouwde houten carport met een afmeting van ca. 4 x 5 = 20 m². Bijzonderheden - 2011: nieuwe keuken geplaatst. - 2008: toilet vernieuwd. - 2004: badkamer vernieuwd. - 2003: aanbouw toilet. - 1991: aanbouw tuin kamer. - De plavuizen op de begane grond en de badkamer zijn v.v. vloerverwarming. - De wanden van het sanitair zijn v.v. pandomo stucwerk. - Vrij uitzicht over het weiland. - Aan de voorzijde een stuk gemeentegroen. - Toegangspad is in eigendom van de gemeente.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee ter overname Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Post.nl brievenbus wordt teruggeplaatst, huidige brievenbus gaat mee Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie Vloerdecoratie CV met toebehoren Thermostaat Radiatorafwerking Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - fornuis Kadaster: gemeente Niedorp, sectie D, nummers 16 (650 m²) en 842 (280 m²). Totaal groot: 930 m². Verlichting, te weten: - inbouw - lamp boven eettafel Wastafels met accessoires Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Tussen de vele makelaars op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol kantoor. Op de reguliere markt zijn wij vooral ijzersterk in en om Niedorp. In het segment buitenwonen is Klaver Makelaardij zelfs een landelijke trendsetter. En daar plukt ú de vruchten van. Onze kracht is de combinatie van een groot netwerk en doeltreffende woningpromotie. Wij benaderen uw doelgroep actief. Daarnaast onderhoudt Klaver Makelaardij een unieke database vol woningzoekenden. Zo komt uw woning altijd bij de juiste mensen onder de aandacht. v.l.n.r.: Halewijn Vermeulen, Geert Klaver, Dorien Bos-Klaver, Dick Waiboer, Marga Leegwater-Manshanden, Anne Bakker, Anne Reijne, Anja Kater, Matthieu Bink, Mariëlle Duppen-Heisterkamp en Kirsten Snoek. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl