Vergelijkbare documenten









Parallelweg 43a Rheden. Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax
























uism Grada Vleemingstraat 14 Rheden Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax.





Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Brochure. De Kempenaerstraat 21 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Brochure. Sambergweg 25 en 25a Winterswijk. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Huurprijs 835,-- per maand

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k.

Brochure. Bargerbosch 54 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

Maaseikerweg BN Holtum

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Palembangstraat 34 Enschede

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Gaasterlandstraat 8, 7559 LA Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Victordal 31, te Valkenswaard

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Osingastate 6, Almelo

Vrijblijvende informatie Jan van Heusdenstraat 13 Noordwijk

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Nieuwe Kazernelaan Ede 69

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Vrijblijvende informatie Ruijgenhoeck 3 Noordwijk

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Vraagprijs ,-- k.k.

Palembangstraat 34 Enschede

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Theeheuvellaan 11 - Veenendaal

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Pinasstraat TD Zaandam

Vraagprijs ,-- k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Zwanenveld TK Nijmegen

Vraagprijs ,-- k.k.

Beatrixlaan EX Margraten

Grebbedaal GM Maastricht

TE KOOP. Prof. Lorentzstraat 23, 7557 AV Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Scheldestraat ER BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

TE KOOP. Woolderesweg 76, 7555 LB Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

De Ikebosker 36 Oudemirdum ,- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Transcriptie:

Kerkstraat 23 Rheden

Algemene object omschrijving: Indeling: Bij binnenkomst in de ruime hal treffen we de garderobe, uitgebreide meterkast, trapopgang en het moderne inbouwtoilet met fontein aan. Als we doorlopen naar de woonkamer vallen meteen de prachtige authentieke details op. Aan de voorzijde van de woonkamer is het zitgedeelte gesitueerd. Middels de sfeervolle erker geniet u van een prachtig vrij uitzicht over de straat. De houtkachel maakt de woonkamer gezellig en compleet. Middels prachtige en-suitedeuren komen we van de woonkamer in de eetkamer, deze biedt voldoende ruimte voor een flinke eettafel. De moderne keuken uit 2014 is aan de achterzijde gelegen. Deze is volledig voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, heteluchtoven, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigschouw en een vaatwasser. Het composiet aanrechtblad maakt deze keuken compleet! Vanuit de keuken heeft u een prachtig vrij uitzicht over de zonnige achtertuin. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd, een heerlijke ruimte met de aansluiting voor de wasmachine / droger en de opstelplaats voor de Remeha Avanta HR CV combiketel uit 2007. Ook is vanuit hier de trapkast te bereiken, ideaal als extra opslagruimte. De tuin is gelegen op het noordoosten en beschikt over een diepte van 16 meter met aansluitend de stenen berging. Door deze ligging heeft u de mogelijkheid om de gehele dag zowel in de zon als in de schaduw van uw privacy te genieten. De recent gerealiseerde stenen berging met elektra maakt deze tuin compleet. 1e verdieping: De eerste verdieping bestaat uit een overloop, trapkast, inbouwtoilet, keurig aangelegde badkamer en drie prachtige slaapkamers! De badkamer heeft een frisse uitstraling, de badkamerinrichting bestaat uit een ligbad, douche, dubbele wastafel en een designradiator. 2e verdieping: Middels de vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. Wat een prachtige vierde slaapkamer is hier gelegen! Tevens beschikt deze verdieping over een ruime voorzolder met diverse opbergmogelijkheden. Algemene info: - Uitgebouwde woning - In 2008 zijn de dakpannen vervangen. - Moderne keuken (2014) met inbouwapparatuur. - Volledig geïsoleerde beglazing. - Keurige badkamer met ligbad. - 4 slaapkamers. - Rustig gelegen nabij het centrum en uitvalswegen. - Fantastische ligging nabij scholen en de bossen. - Gelegen in de mooiste straat van Rheden. - Remeha Avanta HR CV combiketel uit 2007. - Moderne meterkast uit 2014 met 12 groepen en 3 aardlekschakelaars. - Stenen berging is in 2011 geplaatst.

Object kenmerken: Soort woning: * Eengezinswoning Type: * Helft van een dubbel woonhuis Ligging: * Aan een rustige weg, kindvriendelijke buurt. Bouwjaar: * 1956 Inhoud: * 487 m³ Woonoppervlakte: * 173 m² Perceeloppervlakte: * 298 m² Ligging achtertuin: * Noord/Oosten Berging: * Stenen berging (geplaatst 2011) Aantal slaapkamers: * Vier Verwarming: * Centrale Verwarming Type ketel: * Remeha Avanta HR CV combiketel 2007 Warm water: * Combiketel Isolatie: * Volledige dubbele beglazing en dakisolatie

Indruk begane grond:

Indruk begane grond:

Indruk begane grond:

Indruk begane grond:

Indruk begane grond:

Indruk begane grond:

Indruk 1ste verdieping:

Indruk 1ste verdieping:

Indruk 1ste verdieping:

Indruk 1ste verdieping:

Indruk 2de verdieping:

Indruk tuin:

Indruk tuin:

Omgeving:

Omgeving:

Plattegronden: Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991 EB Rheden, tel: 026-4951666, fax. 026-4950085

Plattegronden: Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991 EB Rheden, tel: 026-4951666, fax. 026-4950085

Kadastrale kaart:

Algemene informatie: Wij hopen u middels deze verkoopbrochure een goed beeld te hebben gegeven van het te verkopen object. Mocht u uw huidige woning nog niet hebben verkocht zijn wij u uiteraard graag van diemst bij een eventuele verkoop. Ons unieke verkoopconcept willen wij u graag in een geheel vrijblijvend gesprek toelichten. Vrijblijvende aanbieding: Hoewel deze verkoopbrochure met de groots mogenlijke zorg is samengesteld blijft de mogenlijkheid bestaan dat er fouten en / of onvolledigheden in de beschrijving aanwezig zijn. Noch verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval einige aansprakenlijkheid. Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als uitnodiging om in onderhandeling te treden en bevat slechts een vrijblijvende aanbieding. Bij het vermelden van maten kunnen deze afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kan door de kopers geen enkel recht worden ontlleend. Mededelingsplicht verkoper: De verkoper is u verplicht om u op de hoogte te brengen van gebreken waarvan hij weet dat ze bestaan. Is er bijvoorbeeld een lekkage dan moet hij dit vermelden. Indien de verkoper dit soort zaken niet vermeld schendt hij zijn mededelingsplicht. Maar dit geldt niet voor gebreken die u eenvoudig zelf had kunnen zien. Onderzoeksplicht koper: De koper heeft een onderzoeksplicht, van de koper mag verwacht worden dat hij de staat van de woning onderzoekt. Bouwkundige gebreken die de koper tijdens een bezichtiging heeft ontdekt of had kunnen ontdekken blijven in principe voor diens rekening en kunnen later niet als verborgen gebrek worden benoemd. Als u overweegt om de woning te kopen kan het verstandig zijn om een dekundige in te schakelen. Financieringsvoorbehoud: Eventueel door koper te maken voorbehouden (Bijv. onder voorbehoud het verkrijgen van een hypotheek) worden alleen in de koopakte overgenomen indien deze tijdens de ondehandelingen zijn afgesproken. Bieding en gunning: Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand indien overeenstemming is bereikt over koopsom, aanvaardingstermijn, aanvullende voorwaarden en de eventueel schriftelijk vastgestelde roerende zaken. Deze koopovereenkomst dient door beiden partijen te zijn ondertekend.

Onze dienstverlening: Wij van droomhuismakelaardij zijn u, naast de verkoop van uw woning, ook graag van dienst bij aankoop, (NWWI) taxaties, hypotheken en verzekeringen. Bent U van plan uw woning te verkopen? Dit vraagt om een professionele begeleiding. Droomhuis Makelaardij biedt U deze begleiding. De makelaars van Droomhuis Makelaardij kennen de woningmarkt en de regio als geen ander. Wij zullen uw woning, conform de markt, op een reële waarde waarderen. Om de verkoop van uw woning naar volle tevredenheid te laten verlopen, brengen wij uw woning op de meest optimale manier onder de aandacht. Het kopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagenlijkse bezigheid. In de huidige markt is het noodzakenlijk een partij te hebben die U tijdens het gehele aankoopproces begeleidt van A t/m Z! Wij advieseren U over de waarde van de woning, de bouwkundige en juridische aspecten en de ontwikkelingen in de directe omgeving. Laat u niet verrassen en profiteer mee van onze aankoopsevice! Het taxeren van onroerend goed is meer dan alleen een waardebepaling. Het vereist kennis van de markt, wet en regelgeving en tal van andere elementen die van invloed op de waarde kunnen zijn. Onze deskundige taxateurs zijn u van dienst bij het taxeren van uw woning ten behoeve van aankoop, financiering, verbouwing of oversluiten van uw huidige hypotheek. Informeer naar onze scherpe tarieven! Ja ik wil een vrijblijvend adviesgesprek m.b.t. de verkoop van mijn woning; een orienterend gesprek m.b.t. de aankoop van mijn droomhuis; een (NWWI) taxatierapport laten opstellen; een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een erkend hypotheek adviseur; een onafhankelijk scan van mijn huidige verzekeringen, betaal ik niet te veel? een bouwtechnische keuring uit laten voeren bij de woning in deze brochure. Wij zijn u graag van dienst!

Ons team: Nick van Loon Makelaar/ Taxateur. Angela van Loon Administratie Rainer Elmann Makelaar Duitsland Rob Smits Makelaar Wenst u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, u bent van harte welkom! Droomhuis Makelaardij Adres: Schoolweg 4a 6991 EB Rheden Telefoon: 026-4951666 Telefax: 026-4950085 Website: E-Mail: Wij zijn ook te vinden op de Sociale Media: Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991 EB Rheden, tel: 026-4951666, fax. 026-4950085