SUSTEREN WILHELMINALAAN 39



Vergelijkbare documenten
SUSTEREN WILHELMINALAAN 39

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Bovenste straat 73-b Echt

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: ,00 k.k.

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,= k.k.

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Buizerdhorst 6 Roermond

Irenelaan 8 Posterholt

Irenelaan 40 Roermond

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Maasbrachterweg 3 Echt

Roermond Haydnstraat 3

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

WESSEM WALLENSTRAAT 1 A

Bergstraat 29 Roermond

St.Servaaslaan 18 Melick

Eijkersstraat 43 Posterholt

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Spikkerweg 160-a Roermond

Giekstraat 12 Maasbracht

Kerkplein 14 Herkenbosch

Brouwersstraat 11 Maasbracht

Roermond Van den Boschstraat 26

Dorpsstraat 46-a Roermond

Huurvaarderstraat 126 Roermond

Irenelaan 44 Roermond

Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: ,00 k.k.

Steegstraat 8 Horn Vraagprijs: ,00 k.k.

Grote Tiend 56 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Dionysiusstraat 1 Roermond

Dorpsstraat 96 Roermond

Roermond Professor Dupontstraat 15

Narcissenstraat 152 Echt

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Saturnusstraat 58 Roermond

Narcissenstraat 174 Echt

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Burgemeester Derkxstraat 6 Horn

ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

Vraagprijs ,- k.k. WESSEM MARKTSTRAAT 5 UNIEK NOSTALGISCH OBJECT

Ringweg 29 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Hoogstraat 41 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Nieuwe Baan 20 Herten

Graaf van Hornelaan 15 Heythuysen

Roerderweg 53 Roermond

Rijksweg Noord 55 Sint Joost

Prins Bisschoplaan 18 Horn

Irenelaan 25 Roermond

Andersonweg 12 Roermond

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k.

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

Cunegondisstraat 4 Thorn

Frans Douvenstraat 2 Roermond

Edmond Bellefroidlaan 18 Herkenbosch

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch

Aldrinstraat 16 Swalmen

HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10

HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53

Burgemeester Joostenlaan 10 Roermond

Molenweg 27 Linne Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen

Gentiaanhof 50 Roermond

Zonnedauwhof 153 Roermond

HEYTHUYSEN TIENDERWEG 2

Van der Landelaan 22 Herkenbosch

Heinsbergerweg 107 Roermond

Wilgenlaan 6-REVA Maasbracht

Willem II Singel 20-C Roermond

Marktstraat 3-a Swalmen

Sint Michaellaan 24 Herten

Steegstraat 4 Herkenbosch

Zavelveldweg 8 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Eindstraat 21 Beegden

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51

LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Grootestraat 1 Vlodrop

HEYTHUYSEN TIENDERWEG 2

Dorpsstraat 41-a Heel

HEYTHUYSEN HORSTVELD 52

Teggert 13 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Hendriklaan 52 Roermond

ROGGEL COPPELWEIDE 23

Graaf 32 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

HAELEN. van den Bongaertstraat 33

Neer Heldenseweg 12 b

Roermond Munsterstraat 8

Wijershoflaan 22 Roermond

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Frans Douvenstraat 9-11 Roermond

Transcriptie:

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 Moderne vrijstaand geschakelde nieuwbouwwoning, gelegen in de kern van Susteren. Alle centrumvoorzieningen liggen op een steenworp afstand, de omgeving heeft veel te bieden op het gebied van sport, recreatie en cultuur. KOOPPRIJS 219.000,- V.O.N.

Midden in de kern van Susteren, in de recent vernieuwde wijk Mariaveld (hoek Wilhelminalaan Beatrixlaan) wordt deze ruime vrijstaand geschakelde woning gerealiseerd op een mooi perceel van ca. 237m². De woning beschikt o.a. over een riante woonkamer, royale leefkeuken, 3 mooie slaapkamers en een fraaie badkamer. De woning is modern vormgegeven en vormt een eyecatcher op een mooi en ruim hoekperceel. De schuine belijning komt niet alleen tot zijn recht in het exterieur, maar ook in het interieur. Door de ruime pui aan de achterzijde van de woning ontstaat er vanuit de keuken een optimaal tuincontact. De woning is zeer geschikt voor jonge gezinnen. De woning wordt standaard reeds op een bijzonder luxe niveau voor u afgewerkt. Hierbij moet u denken aan: - Vloerverwarming op de begane grond en een designradiator op de badkamer - Uitgebreid sanitairpakket badkamer en tegelwerk tot aan plafond - Betegeling van de vloer in de berging Uiteraard is het mogelijk (bij tijdige aankoop) naar eigen wens wijzigingen aan te brengen, tevens is eigen inbreng mogelijk. Deze woning wordt onderhoudsarm gebouwd. In de directe omgeving van deze woning bevinden zich de winkelvoorzieningen, een bushalte, het NS Station en zijn grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo tevens eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij autosnelweg A2. Daarnaast heeft deze mooie woonlocatie u veel de bieden op het gebied van sport, recreatie en een mooie natuur.

LIGGING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING METSELWERK De woning wordt traditioneel gemetseld in wildverband. De buitengevels: uitgevoerd baksteen waalformaat. De dragende binnenwanden: kingstone 14 cm. Dik. De overige binnenwanden: kingstone 10 cm. dik. De garage: M.B.I. betonsteen grijs Boven de gevelkozijnen worden stalen lateien aangebracht volgens opgave constructeur. De buiten spouwen worden volgens voorschrift voorzien van hoogwaardig vaste isolatie Isover RC waarde 3,5 m2 K/W. Het afvoegen kan in overleg na het zetten van eventueel enkele kleurmonsters, platvol grijs. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt in overleg met de aannemer bepaald wanneer de woning kan worden afgevoegd. VLOEREN De begane grond vloer wordt uitgevoerd als een geïsoleerde betonvloer met een vloerisolatie van EPS 120 mm dik. De verdiepingsvloer zijn breedplaatvloeren volgens opgave van de constructeur. DAKEN De dakconstructie wordt uitgevoerd volgens opgave constructeur, nog verder specificeren. Het plat dak wordt voorzien van bitumineuze dakbedekking, met een aluminium daktrim. KOZIJNEN De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd en hardhout meranti. De voor- en achterdeur volgens tekening. De binnendeuren kunnen door u zelf worden uitgezocht, hier staat een stelpost voor incl. hang- en sluitwerk excl. BTW 225,- per deur. De binnendeuren worden afgetimmerd met standaard deurlijsten. Brievenbus, huisnummer, knop van de voordeur zijn voor koper. Het hang- en sluitwerk dient te voldoen aan de eisen van inbraakwerendheidsklasse 2. Alle toegangsdeuren (voor-/achter-/tuindeuren) worden voorzien van gelijksluitende cilindersloten. Alle sanitaire ruimtes worden voorzien van vrij/ bezet slot. VENSTERBANKEN/DORPELS De binnenvensterbanken op de eerste verdieping worden uitgevoerd in travertin, u kunt na overleg een keuze maken uit enkele soorten bij onze leverancier. De buitenvensterbanken wordt uitgevoerd in hardstenen blauw gezoet, evenals een hardstenen blauw gezoet deurdorpel bij de voor- en tuindeuren. Afhankelijk van uw voorkeur en de vloerafwerking worden er deurdorpels (hardstenen blauw gezoet) geplaatst bij de sanitaire ruimtes. Dan wel verrekend.

TRAPPEN De trap van de begane grond naar de eerste verdieping wordt uitgevoerd als een dichte hardhouten meranti trap voorzien van 1 leuning, afgewerkt met meranti afwerklatten. BEGLAZING/SCHILDERWERK Alle beglazing zal worden uitgevoerd met HR++ isolerende beglazing. Alle raam- en deurkozijnen, vleugels en deurlijsten worden 2 maal gegrond, en dekkend afgelakt. De meranti trappen worden 3 maal geschilderd met trappenlak. Indien vanwege het jaargetijde het niet gunstig is om schilderwerk aan te brengen zal dit in betreffend geval later gebeuren. BINNENAFWERKING De gehele begane grond en eerste verdiepingsvloer worden afgewerkt met een cementdek afwerkvloer. Voor de verdere afwerking bent u vrij om te bepalen welke vloerafwerking u kiest en bij welke leverancier, dit alles is voor koper. Tegelvloeren in de sanitaire ruimtes zijn voor aannemer. Zie verder tegelwerken. De meterkast wordt niet nader afgewerkt. De wanden worden behangklaar opgeleverd, de verder afwerking hiervan kan door koper zelf worden ingevuld. M.u.v. sanitaire ruimtes geheel of gedeeltelijk. Alle plafons van de begane grond en eerste verdiepingsvloer worden afgewerkt met spachtelspuitwerk. Men kan er ook voor kiezen de plafonds glad gestucd te maken, het afschilderen van de plafonds is dan verder voor koper. TEGELWERK Met betrekking tot het tegelwerk kunt u een keuze maken in de showroom bij de tegelzetter, t.b.v. de vloer en wandtegels van alle sanitaire ruimtes. Als stelpost staat 1e soort wand en vloertegels à 30,- per m² excl. BTW. Wandtegels vanaf de vloer tot plafond in de badkamer. Het toilet op de begane grond en de eerste verdieping tot ca. 1,20 m in overleg. Hierboven worden de wanden behangklaar opgeleverd. U dient rekening te houden met kostenverhogende factoren zoals afwijkende tegelformaten, sierstrippen, strooitegels, specifieke legpatronen etc. Meer of minderprijs hiervan wordt later doorberekend op basis van facturatie. Als u de tegelshowroom bezoekt dient de definitieve badkamerindeling bekend te zijn. KEUKEN De keuken en het plaatsen hiervan met bijbehorende wandafwerking is geheel voor koper. I.v.m. de technische en sanitaire aansluitingen dient tijdig de opstelling bekend te zijn.

SANITAIR Voor het sanitair op de badkamer en beide toiletten, kunt u na overleg met de aannemer een keuze maken. Als stelpost staat hiervoor 3.000,- excl. BTW. Indien u wilt afwijken van huidige badkamer of toilet indeling, moet dit tijdig worden overlegd, i.v.m. sparingen in de breedplaatvloer en het leggen van betreffende leidingen. Indien er vloerverwarming wordt gewenst in de badkamer, dan moet dit tijdig met aannemer worden overlegd. ELEKTRISCHE INSTALLATIES De aanleg en aansluitkosten voor de elektrisch installatie is geheel voor aannemer. Verdere specificatie volgt nog. Wordt uitgevoerd volgens NEN101 0 en bouwvoorschrift. Voor verder advies en wijziging, meer of minderwerk kunt u direct en tijdig contact opnemen met de aannemer. CENTRALE VERWARMING/ LOODGIETERSWERK De woning wordt voorzien van een hoogwaardige, radiatoren en vloerverwarming op de begane grond. Verdere specificatie hiervan volgt nog. De keuken, toilet, badkamer en toilet op de eerste verdieping worden voorzien volgens bouwvoorschrift van een mechanisch ventilatiekanaal. Het naar binnen brengen van water, stroom en gas is voor aannemer. De aanvraag voor het leveren van de stroom gebeurt door koper, bij een zelf te bepalen leverancier, nadat door aannemer de EAN codes zijn verstrekt. RIOLERINGSWERK / HEMELWATERAFVOER De aanleg en aansluitkosten van de riolering en hemelwater zijn in de koop/ aannemingsovereenkomst inbegrepen. Deze worden uitgevoerd met hoogwaardig KOMO Keur rioleringsbuizen. Niet inbegrepen bij de prijs is verdere grond en tuinafwerking en erfverharding.

Aanvullende informatie bij de koop van een woning: Waarborgsom/bankgarantie Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank. Bedenktijd Koper / Verkoper De koper die handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in uitoefening van een beroep of bedrijf heeft na het tekenen van de overeenkomst een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Deze begint om 00.00 uur op de dag na het ondertekenen van de overeenkomst als koper op die dag een afschrift van de overeenkomst ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. Optie Het begrip optie wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend. Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed met een nauwkeurige verwerking van de beschikbare informatie. De maten op de (eventuele) tekeningen zijn plus-minus maten. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Groenewoudstraat 36 6093 PT Heythuysen Tel.: 0475-491915 www.kierkels-hensen.nl info@kierkels-hensen.nl