Weteringstraat 4 te Wamel

Vergelijkbare documenten
Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Valkerheideweg 3 Maasbree

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boomstraat 25 te Gemonde

Dominepad 5A te Hoogeloon

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Sniederslaan 6a te Bladel

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Graafsebosweg 4 te America

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Bocholterweg 79 te Weert

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Sniederslaan 8 te Bladel

Timmereind 3 te Waalre

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Chromerij 29 te Waalre

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Landrop 2 te Hoogeloon

Zandschelweg 1 te Deurne

Baakhoverweg 6 te Susteren

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Breedijk 4 te Helmond

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Bergweg 1 te Well (L)

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Roggelseweg 138 te Egchel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Kouterdreef 3 te Deurne

Trinesweg 2 te Meijel

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Breevennenweg 1a te Leunen

Leenselweg 4a te Liessel

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Sonniuswijk 37 te Son

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Heesakker 5a te Haaren

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Plattebaan 2 te Schijf

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Helmondsingel 123 te Deurne

Roobeekweg 3 te Arcen

Laarbroek 20 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Voskeschestraat 7 te Velp

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Sportlaan 42 te Emmeloord

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Patersstraat 28 te Evertsoord

Keizersbaan 3a te Kessel

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hazeldonk 18 te Asten

Veldhoven 15a te Hilvarenbeek

Achterbosch 9 te Lieshout

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Doonheide 37 te Gemert

Wagenbroeken 3a te Casteren

Dijkstraat 67 te Asten

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Postbaan 15 A te Prinsenbeek

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Belienberkdijk 20 te Someren

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Veghelsedijk 4 te Deurne

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Transcriptie:

Weteringstraat 4 te Wamel Op een centrale locatie in Nederland gelegen grote, professionele hippische accommodatie met volop mogelijkheden voor de hippische ondernemer. Het object is thans in gebruik voor fokkerij en als hengstenhouderij en het perceel is ingericht met 1 woonhuis, 2 grote appartementen, een hengstenstation met laboratorium en kantoorruimte, in totaal 82 paardenboxen verdeeld over diverse bijgebouwen, een royale binnenbak (ca. 20x70 mtr.), een overdekte stapmolen, een overdekte longeercirkel en weiland. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ca. 15.000 m² met een vrije ligging in het land van Maas en Waal, nabij diverse uitvalswegen. De mogelijkheid bestaat om 2 vrijstaande woningen (huisnummers 2 en 4A) met extra grond aan te kopen. Het totale perceel bedraagt dan circa 4,4 hectare. Vraagprijs: op aanvraag

Indeling: Woonhuis nr. 4: Begane grond: Eerste verdieping: hal keuken slaapkamer werkkamer kelder slaapkamer slaapkamer bijkeuken slaapkamer woonkamer achterportaal badkamer Appartementen: Appartement I: woonkamer keuken slaapkamer slaapkamer slaapkamer badkamer Appartement II: woonkamer keuken slaapkamer slaapkamer badkamer dakterras Accommodatie: Bedrijfsgebouw I: Quarantainestal/veldschuur: ontvangstruimte dekruimte veldschuur laboratorium ontspanningsruimte 7 paardenboxen kantoor 14 paardenboxen wasplaats archief wasplaats zolder zolder Rijhal: Paardenstallen: Opfokstal: voormalige kantine 45 paardenboxen 16 paardenboxen binnenbak (ca. 20x70 mtr.) wasruimte/zadelkamer 4 loopstallen 3 was-/poetsplaatsen opvoelbox dekenrekken Overig: quarantainestal overdekte longeercirkel weiland overdekte stapmolen mestplaat paddock BIJZONDERHEDEN: Ligging : Gesitueerd op een centrale locatie in Nederland met een vrije ligging in het land van Maas en Waal, op korte afstand van diverse uitvalswegen. Tuinsituatie Verwarming : De woonhuizen beschikken allen over een tuin, danwel terras. : Verwarming middels een c.v.-combiketels.

INDELING: Woonhuis nr. 4 Deze bedrijfswoning is gebouwd ter plaatse van de bedrijfsgebouwen en opgetrokken uit metselwerk, het dak is met pannen gedekt. Begane grond: De hal is voorzien van een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De hal is verder voorzien van een meterkast en biedt direct toegang tot de woonkamer, een werkkamer, slaapkamer en de 1 e verdieping. De werkkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond.

De doorzon woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De woonkamer is verder voorzien van een sfeervolle gashaard. De woonkamer biedt toegang tot de keuken. De leefkeuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van een landelijke keukeninrichting in hoekopstelling. Deze keukeninrichting is uitgerust met een spoelbak, een kookplaat en een oven. De keuken is verder voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn afgewerkt met lambrisering en een stucwerk plafond. Een inbouwkast zorgt voor extra bergruimte. De keuken biedt toegang tot de kelder, de bijkeuken en het achterportaal.

De geheel betegelde bijkeuken is uitgerust met een gootsteen en aansluitingen voor de wasapparatuur. Een loopdeur biedt toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning. Het deels betegelde achterportaal biedt toegang tot het erf en de toiletruimte. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet. 1 e Verdieping: De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond, alsmede voorzien van een inbouwkast. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I en II zijn beiden voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De kamers zijn verder voorzien van een inbouwkast. Slaapkamer III is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden, een stucwerk plafond, alsmede voorzien van een inbouwkast. De slaapkamer biedt direct toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een toilet en een vaste wastafel met een bergmeubel.

Bedrijfsgebouw I: Dit bedrijfsgebouw is gesitueerd achter woonhuis nr. 4 en ingericht met de ontvangst- en kantoorruimtes, het dekstation, laboratorium en diverse stallen. Een portaal biedt vanaf het erg toegang tot de ontvangstruimte/kantine en de toiletruimte. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer en spachtelputz wanden, alsmede voorzien van een meterkast. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en fonteintje. Ontvangstruimte: De ontvangstruimte/kantine is voorzien van een lichte tegelvloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond. De ontvangstruimte is verder voorzien van een keukenblok met een spoelbak en bergruimte. Een grote raampartij zorgt voor veel lichtinval en biedt direct zicht op het erf. Vanuit de ontvangstruimte biedt een portaal toegang tot de dekruimte en het laboratorium. Laboratorium: Het laboratorium is verdeeld in diverse ruimtes. Deel I is voorzien van een tegelvloer, betegelde wanden, een keukenblok, diverse schuifkasten en een berging. Deel II is afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1 e verdieping met de kantoor- en bergruimtes. Kantoor:

De 1 e verdieping is ingericht met een berging, een archiefruimte, een kantoor en een zolder. De archiefruimte is afgewerkt met een vinyl vloer en een geïsoleerd plafond, alsmede voorzien van diverse schuifkasten, de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha). De grote kantoorruimte is voorzien van een laminaat vloer, de wanden zijn deels afgewerkt met stucwerk en deels uitgevoerd in metselwerk, een stucwerk plafond en airconditioning. Grote raampartijen bieden zicht op het erf. De zolder is voorzien van een betonnen vloer. Dekruimte: De dekruimte is afgewerkt met een betonnen vloer met giergoten en betonnen wanden, alsmede voorzien van een phantoom en vaste kasten. Een schuifdeur biedt toegang tot stalgedeelte I en II en een vaste trap biedt toegang tot een ontspanningsruimte op de 1 e verdieping.

De ontspanningsruimte is ingericht met een complete bar en voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Stalgedeelte I: Stalgedeelte I is ingericht met 9 paardenboxen. De paardenboxen zijn allen voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren en metselwerk tussen- en achterwanden. De separate wasplaats is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. Stalgedeelte II: Stalgedeelte II is ingericht met 5 paardenboxen, welke allen zijn voorzien van metselwerk voor-, tussen- en achterwanden, deels hardhouten en deels gegalvaniseerde schuifdeuren en een betonnen vloer. De boxen zijn deels voorzien van buitenluiken. Een luik biedt toegang tot de zolder boven het stalgedeelte. Openslaande deuren bieden toegang tot het erf.

Appartementen: Op de 1 e verdieping van bedrijfsgebouw I zijn 2 appartementen gesitueerd, toegankelijk middels een eigen entree aan de rechterzijde van het gebouw. De centrale hal is voorzien van een laminaat vloer en biedt toegang tot de appartementen, een toiletruimte en de garderobe. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje. Appartement I: Appartement I bestaat uit een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een c.v.-ruimte. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De keuken is ingericht met een keukeninrichting in wandopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, kookplaat, oven en koelkast. Een gang verbindt de woonkamer met de slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Slaapkamer II is tevens voorzien van een dakvenster. Slaapkamer III is voorzien van een dakvenster en biedt toegang tot een zolderruimte. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche en een vaste wastafel. Een separate toiletruimte.

Appartement II: Appartement II bestaat uit een woonkamer met open keuken en een dakterras, 2 slaapkamers en een badkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een schuifpui biedt vanuit de woonkamer toegang tot het dakterras. De keuken is ingericht met een keukeninrichting in wandopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, kookplaat, oven, koelkast en vaste kasten. Een gang verbindt de woonkamer met de slaapkamers en de badkamer. In de gang zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur gesitueerd. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douche, toilet en een dakvenster. Slaapkamer I en II zijn beiden voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden, een stucwerk plafond en een dakvenster.

Quarantainestal/Veldschuur: De vrijstaande veldschuur met aangrenzende quarantainestal is aan de linkerzijde van bedrijfsgebouw I gesitueerd. Veldschuur: De veldschuur met open front is opgetrokken uit houten wanden met een metselwerk plint en houten spanten. Het dak is gedekt met damwandpanelen. De vloer is verhard middels beton. Quarantainestal: De quarantainestal is ingericht met 7 paardenboxen en een wasplaats. De boxen zijn allen voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, betonnen tussen- en achterwanden en een beklinkerde vloer. De boxen zijn deels voorzien van buitenluiken. De wasplaats is voorzien van een boiler. Rijhal: De rijhal is opgetrokken uit metselwerk, deels damwand met stalen spanten en het dak is met golfplaten (deels lichtdoorlatend) gedekt. Aan de buitenzijde zijn de gevels recent deels bekleed met fraaie damwandpanelen (hout-look). Daarnaast is er een brede overstek aan het dak aangebracht. Openslaande deuren en een loopdeur bieden vanaf het erf toegang tot de rijhal.

Kantine: De voormalige kantine is thans niet meer als zodanig in gebruik. De ruimte is voorzien van een bar met keukenblok, een vinyl vloer en een houten balken plafond. Een grote raampartij biedt direct zicht op de binnenbak. Binnenbak: De grote binnenbak (ca. 20 x 70 mtr) is voorzien van een Agterberg-bodem, een metselwerk bakrandkering en een beregeningsinstallatie. Schuifdeuren bieden vanuit de binnenbak toegang tot het naastgelegen stalgedeelte.

Paardenstallen: Direct grenzend aan de rijhal zijn de paardenstallen gesitueerd, verdeeld over 3 gangen met in totaal 45 paardenboxen. Het stalgedeelte is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een betonnen vloer en een geïsoleerd dak. Stalgedeelte I: Deel I is ingericht met 14 paardenboxen en een wasruimte/zadelkamer. De boxen zijn allen voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwaden met schuifdeuren en metselwerk tussen- en achterwanden (deels bezet). De boxen zijn deels voorzien van buitenluiken. De wasruimte/zadelkamer is afgewerkt met een betonnen vloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd plafond, alsmede uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur en zadelkasten. Dit stalgedeelte staat in directe verbinding met de binnenbak en stalgedeelte III. Schuifdeuren in de voorgevel bieden toegang tot het erf. Stalgedeelte II: Deel II is ingericht met 13 paardenboxen, een solarium en 3 was-/poetsplaatsen. De boxen zijn allen voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, metselwerk tussen- en achterwanden. Het solarium en de was-/poetsplaatsen zijn afgewerkt met een betonnen vloer en deels betegelde wanden. Dit stalgedeelte staat in directe verbinding met de binnenbak, stalgedeelte I en stalgedeelte III. Een schuifdeur in de voor- en achtergevel biedt toegang tot het erf.

Stalgedeelte III: Deel III is ingericht met 18 paardenboxen. De boxen zijn allen voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, metselwerk tussen- en achterwanden. Dit stalgedeelte is verder voorzien van vaste dekenrekken. Dit stalgedeelte staat in directe verbinding met stalgedeelte II en de naastgelegen opfokstal. Schuifdeuren in de voor- en achtergevel bieden toegang tot het erf.

Opfokstal: De opfokstal grenst direct aan de paardenstallen en is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met golfplaten gedekt. Het stalgedeelte is vanaf het erf toegankelijk middels 4 openslaande deuren in de voorgevel en een schuifdeur in de zijgevel. De stal is ingericht met 16 paardenboxen, 4 loopstallen en een opvoelbox. De paardenboxen zijn allen voorzien van deels kunststof, deels gegalvaniseerde voor-, tussen- en achterwanden, draaideuren en een betonnen vloer. De grote loopstallen zijn voorzien van deels kunststof, deels gegalvaniseerde voor- en tussenwanden en metselwerk achterwanden. Schuifdeuren in de achtergevel bieden een directe uitloop naar buiten.

Quarantainestal: Aan de achterzijde van bedrijfsgebouw I is een quarantainestal gesitueerd. De houten stal (Stableforce) is voorzien van een schuifdeur. Stapmolen: De overdekte stapmolen (ca. 16 mtr. doorsnede) is aan de achterzijde van de paardenstallen en de rijhal gesitueerd. De wanden van de stapmolen zijn opgetrokken uit metselwerk en windbreekgaas, het dak is met golfplaten gedekt. De stapmolen is geschikt voor 4 paarden. Longeercirkel: De overdekte longeercirkel (ca. 16 mtr. doorsnede) is naast de stapmolen gelegen en de wanden zijn opgetrokken uit metselwerk en windbreekgaas. Het dak is met golfplaten gedekt, deels lichtdoorlatend.

Mestplaat: De mestplaat met onderliggende gierkelder (ca. 70 m³) is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. Paddock: De paddock voor de hengsten is omheind met hout en voorzien van een zandbodem en een beregeningsinstallatie. Weiland: Het rondom gelegen weiland is verdeeld in diverse weides, allen geheel omheind met hout en voorzien van houten poorten.

Bijzonderheden: Aanvaarding per: in overleg. Kadastrale gegevens: gemeente Wamel, sectie F, nummer 2357 gedeeltelijk, totaal groot: circa 15.000 m². De mogelijkheid bestaat om 2 vrijstaande woningen (huisnummers 2 en 4A) met extra grond aan te kopen. Het totale perceel bedraagt dan circa 4,3 hectare. Staat van onderhoud: goed. Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Op het object rust de bestemming Agrarisch. Fraai gelegen met een vrij uitzicht aan de achterzijde! Gesitueerd op een centrale locatie in Nederland met een vrije ligging in het land van Maas en Waal, op korte afstand van diverse uitvalswegen. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

Overzichtstekening Weteringstraat 4 te Wamel

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.