Vergelijkbare documenten
KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Verslagen oktober en 4-5 november

37 e jaargang nr december

Jeugdopleiding VV Holten. Trainingscyclus

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

ZVC MIKRA Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck MB1 - Riel MB1

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Doel van de warming-up oefeningen is het trainen van de basistechnieken zoals aannames, passen, lopen met de bal en passeerbewegingen.

SEIZOENBOEK

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Training 1. 1) Warming-up

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

Wedstrijdanalyse formulier Trainer Coach veldvoetbal

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 433

Van pupil E naar D...

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Weekmail 29. Koningsspelen / meivakantie De meivakantie is begonnen. Alle kinderen verwachten we weer op maandag 12 mei. Mooie weken toegewenst.

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Planning KFC Turnhout 2015/2016. U8 PA Sid U8 PB Kevin 2008

Trainingscyclus. verwijzing van alle tekens: - te coachen spelers. - tegenstander. - kaatser. - pion, petje. - bal. - keeper. - balbaan.

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

vv Bergambacht Technische Commissie Onderbouw

Minipolo toernooi in Zutphen

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Basistaken per positie MICHEL DEKKER WSV 1930

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Spelregels aspiranten E (5-5)

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C)

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen

Teamorganisatie en basistaken 11 tegen 11 vv Bargeres

Hoe korfbal is ontstaan

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011

Skills. Organisatie. Aandachtspunten. Dribbelen/drijven (domineren) -dribbelen -passeren, uitspelen

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Opwarmingen U17. Opwarming 1. Opwarming 2. Beschrijving:Laatste van groep wordt eerste.

Trainingsprogramma C-junioren

moederdag toernooi 2018

Tornooibrochure. Augustustornooien. Duivels: donderdag 15 augustus Tornooisponsor. Kastelsedijk 54, 2480 Dessel

Belgian Homeless Cup Wedstrijdreglement

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

1e Matexi Indoor Cup 10 december december 2016

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

C. Het opbouwen van achteruit

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

KFC TURNHOUT 148 Zaterdag 19 augustus 2017

Case 5 Jij hebt gefloten voor een strafcorner. De met een tip-in variant correct ingeschoten bal komt op het lichaam van de lijnstopper. Jij twijfelt

Trainingsprogramma 2 e jaars E-pupillen

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Zittend van links naar rechts: Jan Postmus, Jelle Siebolt Westra, Lars de Graaf, Anno Nicolai. Liggend: Wessel Postma

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

U12 Gew. KFC TURNHOUT augustus Miniemen toernooi. Locatie: Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas Turnhout

RKSV WEC Aron van Balveren RKSV WEC

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

KFC TURNHOUT , 18 en 19 augustus Locatie Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas Turnhout

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 488

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

Lemele, mei Beste sportvrienden,

Transcriptie:

Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze mannen waren gebrand op een revenchke! Het eerste kwart ging vrij gelijk op maar werd toch met een goaltje voorsprong voor KFCT afgesloten: 2-3. De volgende 15 minuten werden grotendeels gedomineerd door onze binken. Ze hadden de match goed in handen. De bal ging lekker rond en er werden een aantal snedige aanvallen over de flank uitgevoerd. Deze druk resulteerde in 4 goals voor KFCT. Vosselaar slaagde er ook nog een aantal keer in om onder de druk uit te komen en kon een aantal keer dreigen. 4-7. De rust deed onze jongens en meisjes geen goed, ze kwamen precies niet opnieuw uit de startblokken en ditmaal was het Vosselaar die het heft in handen nam: 3 keer wisten zij te scoren zonder dat KFCT er iets tegenover kon zetten. 7-7. We konden herbeginnen. Gelukkig kreeg de trainer een paar minuutjes om zijn troepen opnieuw scherp te krijgen. Het lukte. Het begin van het laatste kwart bleef het nog gelijk op gaan tot 9-9. Maar daarna was het aan KFCT om zijn duivels te ontbinden en met een stevige tussenspurt de '3 punten' mee naar Turnhout te brengen. Goed gespeeld gasten. Weer een 'zwart beest' minder! Einduitslag: 9-12 www.kfct.be Pagina 1 van 6

Wedstrijd : De Kempen - KFCT U10 Datum : Zaterdag 08-10-16 De Kempen, hier hebben onze jongens vorig jaar nog een paar stevige duels tegen uitgevochten. De eerste 3 kwartier leek het opnieuw uit te draaien op een spannende wedstrijd. De Kempen-boys gingen het sterkst van start en scoorden al snel de eerste goal. Het samenspel van KFCT had blijkbaar even tijd nodig om op gang te komen, toch was het Turnhout die op een mooie counter de volgende goal binnen tikte. De Kempen had echter geen zin om de wedstrijd zo maar uit handen te geven en prikte nog eens tegen. 2-1 voor de Kempen. Daarna was er een sterke periode van KFCT, het samenspel liep opnieuw vlot, de passen kwamen aan. Kortom mooi voetbal en dit werd beloond met doelpunten. 2-2, 2-3, 2-4 en 2-5. Over en out voor de Kempen denk je dan. Maar neen hoor, ze bleven vechten voor elke morzel grond. Beter nog ze konden 2 keer scoren voor de rust. Ook KFCT bleef niet bij de pakken zitten en scoorde met een prachtige solo de 4-6. Het eerste kwartier van de 2de helft was een heen en weer van de 2 ploegen, veel passing, weinig echte uitgespeelde doelkansen. Maar blijkbaar hadden de Tielenaars in dit afgelopen kwartier op hun adem getrapt en konden onze jongen hun fysieke paraatheid nu voluit benutten. Dit resulteerde in een echte doelpunten kermis. In het laatste kwartier wist KFCT niet minder dan 9 keer te scoren. Spijtig voor De Kempen want ze hadden zeker een verdienstelijke eerste helft achter de rug en verdienden niet om op het einde zo onderuit te gaan. Eindstand 4-15. Spelers: Lukas, Dario, Yonas, Nicolas, Matej, Hanniel, Brian, Juno, Ahsan, Dieuwke, Adam www.kfct.be Pagina 2 van 6

Wedstrijd : KFCT - Beekhoek U10 Datum : Zaterdag 01-10-16 Ik denk dat wij als supporters nog niet dikwijls zo'n gelijk opgaande wedstrijd gezien hebben. De spanning was echt te snijden. KFCT kwam het best uit de startblokken met een snel doelpunt, het waren echter de gasten van Beekhoek die met een aantal mooie kansen de touwtjes in handen namen. Ondanks het prachtige werk van de KFCT-doelman/vrouw kon Beekhoek 2 van deze kansen omzetten in een doelpunt. Daarna was het weer aan de KFCT-boys om het spel naar zich toe te trekken, de bal werd onbereikbaar gemaakt voor Beekhoek en wie de bal heeft kan scoren, dat deed KFCT dan ook: 2-2 en 3-2. KFCT was vertrokken zou je denken, maar neen hoor, het was duidelijk, in deze match kon je het leer van de bal maar beter niet verkopen vooraleer de scheids afgefloten had (of zoiets). Het regende nu doelpunten aan beide kanten. Beekhoek ronde een mooie aanval af, 3-3. Daarna KFCT weer 4-3. Beekhoek 4-4. Dan 5-4 en 6-4 voor Turnhout. Spel gespeeld? Nee hoor Beekhoek herpakte zich en maakte de voorsprong ongedaan. Gelijkspel dan? Nee! Met nog een paar minuten op de klok, knap samenspel, boem, 7-6. De overwinning naar KFCT of heeft Beekhoek nog iets in de tank. Een laatste offensief met net voor het fluitsignaal de 7-7. Een prachtuitslag voor 2 ploegen die er alles aan gedaan hebben om de supporters te verwennen. Spelers: Lukas, Dario, Yonas, Nicolas, Matej, Haniel, Brian, Juno, Ahsan, Dieuwke www.kfct.be Pagina 3 van 6

Wedstrijd : Flandria Ravels - KFCT U10 Datum : Zaterdag 24-09-16 Na de nederlaag van donderdag tegen Geel was het vandaag aan onze jongens om de talrijk opgekomen supporters te verwennen met een potje topvoetbal. De match begon echter moeilijk en het was de thuisploeg die al snel voor de 1-0 zorgden, gelukkig konden onze jongens zich snel herpakken en de 1-1 tegen netten trappen. Daarna was het weer aan Flandria om een mooie aanval om te zetten in een doelpunt. KFCT schakelde dan een versnelling hoger en zorgde voor de verdiende 2-2. De KFCT boys waren nu vertrokken en gingen in overdrive en zorgden met knap voetbal voor een ware doelpuntenkermis 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7, 2-8. De verdediging stond ook als een huis en zorgde ervoor dat de aanvallen van Flandria zorgvuldig werden tegengehouden. Eén doelpuntje kon de thuisploeg nog binnen prikken. Het was echter Turnhout die laatste bal tegen de netten mocht trappen. Eindstand 3-9. Onze jongens hebben veel weerbaarheid getoond na de nederlaag tegen Geel en zo hebben de supporters op deze zonnige zaterdagmiddag mogen genieten van een leuke wedstrijd! Spelers: Lukas, Dario, Yonas, Nicolas, Adam, Matej, Haniel, Brian, Juno, Ahsan www.kfct.be Pagina 4 van 6

Wedstrijd : Verbr. Geel KFCT U10 Datum : Donderdag 22-09-16 In plaats van een training op de velden van KFCT mochten onze jongens vandaag een match, in en tegen Geel, spelen. Van vorig jaar weten we nog dat Geel een te duchten tegenstander is. Het bleek al snel dat dat dit jaar niet anders ging zijn. De eerste 2 kwartier kregen onze jongens het hard te verduren, niet enkel op voetbalgebied maar ook fysiek. Geel had duidelijk al enkele trainingen op 'stevigheid' getraind en onze gasten hadden het daar moeilijk mee. Aan de rust stond er een 5-0 op de bordjes. Tijdens de rust was er werk aan de winkel voor trainer Steven, hij vroeg onze spelers van meer de ruimte te benutten en zelf ook wat steviger te worden in de duels. Dit had meteen effect en nu was het Geel dat het achteraan moeilijker kreeg, dit resulteerde in 2 doelpunten voor KFCT, 5-2. De mannen van Geel hadden echter geen zin om nog meer doelpunten te slikken en werden opnieuw pittiger in de duels, met als gevolg dat er aan de andere kant ook nog 2 keer gescoord werd. De eindstand, 7-2. Ik heb zo een vermoeden dat er in de loop van het jaar nog enkele trainingen rond duelkracht op het programma gaan staan, maar stap voor stap... en dan komen onze gasten er wel! Goed gevochten jongens en meisje, uit deze matchen moeten we leren... Spelers: Lukas, Dario, Yonas, Nicolas, Adam, Matej, Haniel, Brian, Juno, Ahsan www.kfct.be Pagina 5 van 6

Wedstrijd : KFCT Vrij Arendonk U10 Datum : Zaterdag 17-09-16 Na de ploeg en individuele foto's was het aan onze jongens om tegen 'de vraai' een mooi potje voetbal op de mat te leggen. Na 3 trainingen van Steven begint al duidelijk te worden wat de trainer van zijn ploeg verlangt. Goed positiespel, ruimte maken en snel de bal laten rondgaan. Met momenten lukte dit al vrij goed. De mannen van Vrij Arendonk hadden het 'vrij' (snappie) moeilijk met het snelle spel van onze U10'ers. De talrijk opgekomen thuissupporters konden dan ook al snel juichen. De eerste 5 goals waren voor KFCT en, ondanks het sterke verdedigende werk van onze jongens, werd het 2de kwart afgesloten met een tegendoelpunt. Het 3de kwart was vergelijkbaar met de eerste 2, KFCT met veel balbezit en de gasten van 'de vraai' die er alles aan deden om het onze jongens zo moeilijk mogelijk te maken om al combinerend aan de goal te geraken. 3 Keer lukte het KFCT om de rangen van de tegenstander te doorbreken. Vrij Arendonk deed er ook nog één in het netje. Tijdens het laatste kwart begon de vermoeidheid zijn sporen na te laten, meer balverlies aan beide kanten resulteerde in minder kansen. Toch scoorden de KFCT boys (en girl) nog eenmaal. De eindstand 9-2. Onze U10 hebben laten zien dat ze er voor willen gaan dit seizoen, hopelijk meer van dit... Spelers: Ahsan, Hanniel, Nicolas, Dario, Juno, Yonas, Lukas, Adam, Brian. www.kfct.be Pagina 6 van 6