TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

UITSLAGEN SCMH JO19-1

BEKERWINST VOOR A1 EN MD1

ER IS WEER GEVOETBALD

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

Minipolo toernooi in Apeldoorn

A1 BLIJFT WINNEN MEISJESTEAMS BOVENAAN

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

EERSTE ZEGE VOOR A1 UITSLAGEN

VRIENDSCHAPPELIJK PROGRAMMA VOOR ENKELE TEAMS MET MONSTERSCORES

37 e jaargang nr december

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

MAART ROERT Z N STAART

Minipolo toernooi in Zutphen

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

RUSTIG VOETBALWEEKEND

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

MONSTERSCORE VOOR F1

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Finale weekend club competitie

Verslagen partijen 2 e ronde

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Ons seizoen van het begin tot het einde.

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

Nieuwsbrief 29 maart 2015

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

ANDERE VOETBALVORMEN 4 TEGEN 4 VOOR MINI-PUPILLEN. 4 tegen 4 voor minipupillen. 7 tegen 7 (pupillen)

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Schooljaar Maandag 09 mei 2015

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

informatie-avond Kaboutervoetbal (K2) seizoen maandag 11 juni uur

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

Transcriptie:

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR 45 e jaargang Nummer 35 10 mei 2015 De meivakantie is voor de meeste van ons weer achter de rug, maar het Hemelvaartweekend staat alweer voor de deur. Tijd dus voor de toernooien en het onovertroffen voetbalkamp. Aanstaande woensdag gaan de jeugdleden van SCMH een paar dagen op kamp onder leiding van een deskundige kampcommissie. De redactie wenst de kampeerders alvast heel veel plezier toe. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Jeugdkadervergadering: Op maandag 18 mei is er ter afsluiting van het seizoen nog een jeugdkadervergadering gepland op maandag 18 mei. Deze zal plaatsvinden in de kantine en begint om 20.00 uur. We hopen dat alle jeugdtrainers/trainsters, jeugdleiders/leidsters, commissieleden en jeugdscheidsrechters aanwezig zijn, we stellen jullie mening zeer op prijs. Er zal een evaluatie van afgelopen seizoen en de indeling voor het nieuwe seizoen besproken worden. Dus hou deze datum vrij. Maandag 18 mei om 20.00 uur. Eventuele afmeldingen bij Marion Rauh. De jeugdcommissie. Kamp: De kamp briefjes zijn al weer bezorgd, als er nog mensen zijn die nog geen briefje hebben gehad, of zijn er nog andere vragen bel dan even 0610869215. Oproep: Zijn er nog mensen die zaterdag op het kamp mee willen komen helpen? Door het A/B toernooi moeten bijna alle leiders voetballen. Heb je zin en tijd bel dan naar bovenstaande telefoonnummer. VERSLAGEN Zaterdag 24 april 2015 SCMH MP1/2 Boerdonk MP1/2 uitslagen: 3-0/7-1/5-0/8-0 Team Joost, Ferm, Lisa en Sem. Tijs deed de 1e helft met de tegenstanders mee, zodat we 4 tegen 4 konden spelen. Al snel kon Lisa vanuit een intrap de 1-0 scoren. Vlak daarna schoot Joost net naast. We gingen aanvallend door en Sem pakte de bal van de tegenstander af en maakte de 2-0. Ferm schoot net langs. Daarna kwam hij in botsing met de tegenstander. Even wat koud water erop en de bikkels gingen weer verder. Tijs deed het ook erg goed. Hij had een paar mooie reddingen gemaakt zodat het maar niet lukte om de score verder op te voeren. Sem schoot nog langs, Ferm op de paal en weer net langs. Maar toen volgde een mooi afstandschot van Ferm vanuit eigen helft in de goal. 3-0 en nog in de laatste minuut Sem op de paal. Jorn speelde de 2e helft mee met het andere team. Joost begon met de 1-0, toen vanuit een omhaal maakte hij ook de 2-0. Sem de 3-0. Toen lette we even niet goed op want de tegenstanders scoorde de 3-1. Ook Jorn was een paar keer erg gevaarlijk voor Boerdonk. Maar Lisa had dit goed in de gaten en wist een paar keer de bal van hem af te pakken. Toen volgde de 4-1 en 5-1 door Sem. Toen lieten we zien dat we ook goed konden overspelen. Joost passte de

bal naar Ferm en die passte hem door naar Sem die helemaal vrij stond voor de goal en scoorde. 6-1. Toen in de allerlaatste seconden maakte Joost nog de 7-1. Team Maud, Renske, Jorn en Gijs. Het was lekker weer om te voetballen, en we hadden er zin in. Boerdonk probeerde naar onze goal op te stomen, maar dat werd voorkomen door Maud. Niet veel later kon Gijs de score openen. Vervolgens was het Maud die op eigen helft aan een solo begon die eindigde in het doel van Boerdonk, 2-0. Daarna kwam een periode van gemiste kansen. Gijs schoot twee keer naast en een keer op de paal. Ook Jorn schoot net naast en daarna nog een keer op de paal. Boerdonk probeerde terug te komen, maar verder dan een schot op de paal kwamen ze niet. Uit een corner die Jorn nam, kwam de bal bij Maud die met een schitterende lob over de tegenstander het doel wist te vinden. Na een intrap van Jorn kon Gijs vrij voor de goal inschieten. Nadat Maud nog een keer op de paal had geschoten, wist ze even later de 8-0 te maken, weer na een mooie solo van achteruit. De tweede wedstrijd deed Tijs mee in plaats van Jorn. We begonnen goed en binnen 1 minuut had Maud de 1-0 er al in liggen. Een goede aanval van Gijs ging net mis en een bal van Maud eindigde op de lat. We waren sterker en nadat Gijs de bal had afgepakt zorgde hij er voor dat Maud weer kon scoren. Toen was het de beurt aan Renske die na een goede solo trefzeker was. Maud kon op rechts doorbreken en zelf binnenschieten. Meteen na de aftrap van Boerdonk kon Tijs de bal afpakken en alleen op goal af om te scoren. Daarna was het de beurt aan Gijs die vanaf links een paar man uitspeelde en scoorde. De 7-0 werd door Tijs via binnenkant paal ingeschoten. Hij maakte ook de volgende goal nadat hij de bal op eigen helft had afgepakt en vervolgens een paar man uitspeelde en alleen op goal af kon. Maud kreeg nog een paar kansen, maar die belandden op de paal en net naast het doel. Eindstand 8-0. Zaterdag 2 mei 2015 Festilent MP1/2 - SCMH MP1/2 uitslagen: 0-2/1-7/0-4/0-8 Vandaag de laatste wedstrijden van het seizoen, uit tegen Festilent. Wij met negen en zij met zeven. Daarom deden Maud en Renske om de beurt met de tegenpartij mee, sportief meiden! 1 e wedstrijd: Renske, Lisa, Tijs, Gijs Lisa had er zin in en al in de eerste minuut stormde ze met de bal op de goal af, maar ze schoot net naast. Even later had Gijs meer geluk. Hij kon een intrap van Festilent onderscheppen en mooi afronden. Gijs kreeg nog meer kansen, maar het leek erop dat hij nog even moest wennen aan zijn nieuwe schoenen. Tijs, Lisa en Renske gaven hem een paar keer de kans om te scoren, maar helaas gingen de ballen net naast of over. Ook de hoekschoppen van Renske waren gevaarlijk en kwamen scherp voor, maar jammer genoeg kon niemand deze intikken. Maud werd nog gevaarlijk voor Festilent, maar door goed verdedigen van Tijs en Gijs kwam ze niet bij de goal. Ook probeerde ze het nog een keer met een afstandschot, wat net naast ging. Nadat Lisa een bal op het middenveld had afgepakt, sprintte ze op goal af, maar haar schot spatte uiteen op de paal. We voelden dat er meer in zat en deden ons best, maar de bal leek er niet in te willen. Een schot van Tijs ging naast, een poging van Gijs werd door Festilent net voor de doellijn weggehaald en een bal van Renske ging op de lat. In de slotseconden was het Gijs die toch nog een bal in de goal wist te krijgen, door de benen van de tegenstander heen. Gewonnen met 2-0. 2 e wedstrijd: Maud, Lisa, Tijs, Gijs Gijs had zijn schoenen goed ingelopen en nadat hij drie tegenstanders had omspeeld, rondde hij fraai af. Dat dit geen toevalstreffer was liet hij een paar minuten later zien, door op identieke wijze weer een goal te maken. Ondertussen werd er goed verdedigd door Tijs en Maud. Lisa kon een achterbal van Festilent onderscheppen en een doelpunt maken. Festilent deed nog wel wat terug, na een assist van Renske wisten ze te scoren. De volgende die scoorde was Tijs. Hij kon na een goede intrap van Lisa vrij doorlopen naar de goal. Een uitbraak van Festilent werd in eerste instantie gestopt door Tijs en Gijs, maar de bal kwam bij Renske terecht die haar schot net naast zag gaan. Lisa scoorde vervolgens de 1-5 nadat ze eerst twee tegenstanders had gepasseerd en de 1-6 met een hard afstandschot. Daarna was het tijd voor Maud. Ook zij wilde nog een doelpunt maken. Na een handvol pogingen die naast en over gingen, lukte het uiteindelijk toch en bepaalde zij de eindstand op 1-7.

Team: Sem-Niek-Ferm-Joost We begonnen rustig aan de wedstrijd. Ferm die niet zo fit was, moest even op gang komen. Sem had vandaag voor de verandering maar eens andere voetbalschoenen aangedaan. Na ongeveer 5 minuten was er een mooie aanval van Niek die helaas naast doel ging. De ballen werden vaak uitgeschopt door Festilent en dus moest er vaak uitgenomen worden. Joost nam nu een uitbal en schoot op doel en met een tikje van Ferm was het raak, 0-1. Vanuit een vrije trap zag Ferm een kans door het midden maar helaas, deze ging over. De jongens waren elkaar goed aan het helpen en speelden netjes naar elkaar over om te kunnen scoren. Niek scoort 0-2 en 0-3. Na weer de nodige uitballen scoort Sem 0-4. Uitslag 0-4 Na het fluitsignaal van de scheidsrechter is het SCMH die als eerste bij de bal is. Er komt een achterbal, Ferm geeft aan dat ieder bij zijn mannetje moet gaan staan. De bal komt bij Joost en hij schiet deze met een flinke trap in de goal van Festilent 0-1. Iedereen is enthousiast en Ferm wrijft in zijn handen en zegt Zo doen wij dat! De toeschouwers van Festilent praten hun kinderen moed in en zeggen Zo doe je dat en nu jullie! De spelertjes van Festilent worden fanatiek en zien kans om de bal naar de goal van SCMH te schoppen. Alleen Ferm heeft voldoende snelheid om mee te komen en maakt een fantastische redding voor de doellijn. In de 13 e minuut maakt Ferm de 0-3. De doelpunten volgen zich in razend tempo op, Sem 0-4, Ferm 0-5, Joost 0-6, Ferm 0-7. De strijd is pas gestreden als het fluitsignaal gaat en dus ziet Ferm nog kans om in de laatste seconden de 0-8 te maken. Goed samengewerkt jongens!! Uitslag 0-8 Zaterdag 9 mei SCMH B1 Irene B1 uitslag: 2-2 SCMH D1 toernooi Avanti uitslag: 5 e plaats Na een fantastische feestweek met huldiging, balkonscene, rondvaart over de grachten, en een bezoek aan Koning Willem, moesten we vandaag weer aan de bak in Schijndel. De kersverse kampioenen mochten laten zien wat ze kunnen bij het Avanti D1 toernooi. We wisten dat het zwaar zou worden gezien de vele selectie elftallen die in hogere klasse acteren dan wij. Eerste pot was tegen Festilent uit Zeeland. We begonnen niet verkeerd maar normaal hebben we al 18 minuten nodig om wakker te worden. Dus deze wake-up wedstrijd eindigde dan ook in 4-0 voor Festilent. Pot twee. Tegen het erg sterke Avanti. Spelen zoals gezegd in een hoge klasse. Dat zou wel eens een schiettent kunnen worden. Maar niks was minder waar. Met duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan gingen we er toch met 1 punt vandoor; 0-0 mede door zeer goed keeperswerk van Jonne. Zouden we dan onze draai gevonden hebben Jammer joh, toch niet. Tegen de Zwaluw was het vlees noch vis. Oftewel, wij kwamen niet vooruit en niet achteruit. Onze super grensrechter wees met zijn vlag naar de hemel bij het eerste doelpunt. Maar de scheids keek de andere kant op, zo stond het 1-0, en effe later 2-0 en de 3-0. Dan de laatste pot tegen NLC, ook geen kleintje. Andere tegenstander, maar zelfde wedstrijdbeeld. We stonden allemaal een beetje veel stil. De tegenstander bleef maar gaan, dus dat zou zich moeten uitbetalen in doelpunten. Jawel, 1-0 en 2-0. Goed, een toernooi om snel te vergeten, hoewel het leerzaam kan zijn om tegen zware tegenstanders te spelen mits we alles uit de kast halen. Maar de kast bleef dicht en werden we, toch mooi, vijfde. Heeft er nog iemand interesse in een heus Avanti beker-doe-het-zelf-bouwpakket? Deze kan zich melden bij Jonne N. SCMH E1 Irene E1 uitslag: 8-7 De laatste wedstrijd van dit seizoen spelen we tegen Irene uit Gemonde. Beide teams gaan mooi gelijk op, dit belooft een mooie wedstrijd te worden. Alleen de wind speelt een grote rol en kan wel eens de beslissende factor zijn... Al snel staan we met 0-2 achter door slordige verdediging, kom op jongens, die vakantie uit de benen en ga er voor! Dan geeft Gijs een voorzet op Tycho, die de 1-2 scoort. En Luuk geeft een mooie voorzet op Matthijs die bijna de gelijkmaker scoort. Zie je nu wel jongens, hou vol! Dan scoort Irene toch twee keer achter elkaar en is het 1-4. Maar we blijven doorzetten en kansen creëren door goed over te spelen en daardoor krijgt Matthijs de kans om de 2-4 te scoren. Vlak voor rust scoort Tycho nog een mooie goal en gaan we met een 3-5 achterstand de rust in.

In de 2e helft spelen we met de wind mee, misschien krijgen we wel vleugels... We starten meteen sterk, want we willen winnen. Tycho krijgt een vrije trap maar schiet in het muurtje, maar Tjeu krijgt de rebound en schiet hard in de kruising, mooie goal Tjeu, het is 4-5. Helaas geeft Irene niet op en ze scoren snel daarna twee keer, het is 4-7. Gelukkig geven onze jongens niet op, ze blijven druk zetten, en dat wordt beloond! Luuk scoort uit een voorzet van Tjeu en Gijs scoort ook twee keer. We staan nu gelijk met 7-7 met nog vijf minuten te gaan. Wat is dit spannend, komt de winnende score nog... Tjeu krijgt nog een kans en schiet op de paal, Sten heeft nog een mooi schot op de goal van grote afstand maar gaat net naast... En dan moeten we ook nog zorgen dat Irene niet uitbreekt... Uiteindelijk weet Tycho toch de winnende score te maken, we winnen deze wedstrijd met 8-7!!!!!!!!!! Knap gedaan jongens, deze overwinning hebben jullie verdiend door vol te houden en goed samen te spelen! Mooi dat jullie met een overwinning op zak de competitie kunnen afsluiten. SCMH F1 Blauw Geel 38 F5 uitslag: 3-2 Vandaag was het al weer de laatste wedstrijd van het seizoen. Blauw-Geel F5 was de tegenstander, een stabiele middenmoter. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en kregen meteen een aantal goede mogelijkheden om te scoren. Het duurde alleen lang voor we het net vonden, maar na het missen van een aantal goede kansen was het dan eindelijk raak; Het was Joep die uit een corner met een mooie halve omhaal scoorde. We bleven goed combineren en

dat leverde al snel de 2-0; schot in de korte hoek van Guus. Net voor de rust maakte Joep met links nog de 3-0, geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Tweede helft moesten we tegen de wind in voetballen en dat was voor de meesten heel moeilijk. Het leek er ook op dat we dachten dat we er al waren maar dat was niet het geval. Na 5 minuten kregen we de eerste waarschuwing, en dat was meteen de 3-1. De concentratie was niet meer zo goed als in de eerste helft en daardoor werd het halverwege de wedstrijd 3-2. Gelukkig gingen we daarna weer wat beter voetballen en kregen we een paar kansen om de voorsprong uit te bouwen. Het bleef gelukkig 3-2 met aan allebei de kanten nog een keer een bal die op de lijn werd gered We kunnen terug kijken op een goede tweede seizoenshelft met een mooie tweede plaats. Goed gedaan mannen. HATTRICKS Senioren 4 Junioren A1 Toch was er een wedstrijd voor de A1 junioren afgelopen zaterdag: een ingelaste oefen pot tegen senioren 4 van SCMH. Deze wedstrijd kwam tot stand door onderlinge regelingen van de leiders van deze teams. Het was een mooie, gezellige pot. De sfeer was gemoedelijk en beide teams kozen volop voor de aanval, dus het kon niet uitblijven dat er volop gescoord werd. A1 was het eerste dat scoorde, 0-1, maar die achterstand werd door senioren 4 vakkundig weggewerkt: 2-1. Kort voor de rust trok het A-team de stand weer gelijk, 2-2. Na een korte theepauze en een kleine regenbui er bij gingen beide teams weer volop de strijd aan. Nu was het het A-team, dat twee maal scoorde en een voorsprong van 2-4 nam, maar dit lieten de senioren-mannen niet op zich zitten In de allerlaatste seconde konden ze nog de gelijkmaker aantekenen: 4-4. Na deze spannende pot werden er nog door ieder team 5 penalty s genomen. Deze serie wonnen de A s met 4-2. (Harm had hierbij twee prachtige reddingen!)

Band of brothers: Rik tegen Tom,en Rob tegen Tijn Op zondag speelde SCMH de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Pupil van de Week Jordy Raaijmakers zag te midden van het jonge scheidsrechterstrio hoe de groenwitten te sterk waren voor Odiliapeel. 11 mei Nick Vogels (B1) 12 mei Daniek Jansen (M-D1) 12 mei Jet Kanters (M-D2) 15 mei Marijn Kanters (B1) VERJAARDAGEN

16 mei Julian van Boxtel (B1) 16 mei Jan van Helvoort (trainer D1) 18 mei Mark de Heer (F2) 31 mei Teun van der Wijst (D1) Gefeliciteerd allemaal!! Toernooi op zaterdag 16 mei PROGRAMMA TOERNOOIEN A1 SCMH 12.00 uur 12.30 uur A2 SCMH 12.00 uur 12.30 uur B1 SCMH 11.30 uur 12.00 uur Toernooi op zaterdag 23 mei B1 Sparta 25 D1 09.00 uur 10.00 uur E1 H.V.C.H. Toernooi op zaterdag 30 mei C1 D1 E1 F1 F2 MP 1 / 2 MP 3 / 4 MD1 ME1 Boskant Odiliapeel Odiliapeel Blauw Geel Blauw Geel Toernooi op zaterdag 6 juni C1 D1 E1 F2 MP 1 / 2 MP 3 / 4 MD1 ME1 W.E.C. W.E.C. W.E.C. Toernooi op zondag 7 juni F1 Blauw Geel VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl