MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

Vergelijkbare documenten
A1 BLIJFT WINNEN MEISJESTEAMS BOVENAAN

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

UITSLAGEN SCMH JO19-1

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH

RUSTIG VOETBALWEEKEND

ER IS WEER GEVOETBALD

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

EERSTE ZEGE VOOR A1 UITSLAGEN

MAART ROERT Z N STAART

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

HET IS WEER TOERNOOITIJD

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

AANLOOP NAAR JUBILEUM

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Good Luck MB1 - Riel MB1

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Minipolo toernooi in Apeldoorn

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

37 e jaargang nr december

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

OLLANDIA 1 4e klasse H

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Verslagen oktober en 4-5 november

Minipolo toernooi in Zutphen

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

MEDEDELINGEN VERSLAGEN. Zaterdag 26 november. Programma zaalvoetbal Mini's.

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

NIEUWSBRIEF. November Inhoud. Algemeen.

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Winst voor F1 door fantastisch spel

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Hoe korfbal is ontstaan

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Zaalkorfbaltoernooi

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

Verslag Helpman JO13-1 in België

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

Transcriptie:

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN 46 e jaargang Nummer 13 22 november 2015 Door weer een klinkende overwinning (7-4) werden de meisjes MC1 op overtuigende wijze kampioen. In zeven wedstrijden liet dit team geen enkel steekje vallen en werd daarmee het eerste kampioenschapsmeisjesteam in de geschiedenis van SCMH. De redactie feliciteert MC1 met dit mooie resultaat. De Goedheiligman kwam zaterdag op bezoek bij de kleinste leden van SCMH en maakte er met de F-jes een leuke middag van. Daarna waren de E- en D-teams aan de beurt voor het roemruchte SCMH-Sinterklaas-dobbelspel. De kinderen (en ouders) hadden hun best gedaan om leuke surprises te maken en zo werd het een gezellige middag met veel hilariteit en een enorme bende na afloop. Voor het verslag, zie verderop in deze editie. Op voetbalgebied is er ook nog het een en ander te melden: Er was winst voor C1, C2, F1 en MC1. MD1 speelde gelijk en is daardoor op een tweede plek beland. De overige teams moesten met een verliespotje genoegen nemen. Tot volgende week. Vier sportieve vaders in actie tijdens het Sintbezoek.

SCMH A1 SCMH A2 MEDEDELINGEN Door de herfstachtige weersomstandigheden moeten we misschien weer gebruik maken van het pannaveldje. Houd hiervoor de site afgelastingen goed in de gaten! Schema pannaveldje: 18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen De voorbereidingen voor het kerstzaalvoetbaltoernooi zijn weer in volle gang zie onderstaande schema: B teams 1999/2000 maandag avond 21 december start 18.30u C teams 2001/2002 maandag 21 december start 09.30u MC teams dinsdag 22 december start 14.00u D teams 2003/2004(5) dinsdag 22 december start 09.30u MD teams dinsdag 22 december start 14.00u E teams woensdag 23 december start 09.30u F teams donderdag 24 december start 09.30u Ook dit jaar moeten de B junioren 1999/2000 zich aanmelden voor deelname, lever het briefje in of stuur een mail. Bij alle andere leeftijden altijd even aan de leiders/leidsters laten weten of je wel of niet kan. ZV Veghel vraagt dit jaar jeugdclubscheidsrechters om het toernooi in goede banen te leiden, heb je tijd en zin stuur dan een mail. Ook de teams van SCMH moeten onder leiding van een volwassen leider/leidster staan. Wie wil er helpen? Stuur deze mails allemaal naar mariskawimvanlieshout@ziggo.nl UITSLAGEN Schijndel C3 SCMH C1 2-3 SCMH C2 Blauw Geel'38 C7 11-0

SCMH D1 Mifano D2 0-10 SCMH E1 Schijndel E4 3-4 Schijndel E7 SCMH E2 8-0 SCMH F1 Gemert F7 1-0 Rhode F9 SCMH F2 1-0 SCMH MD1 Rhode MD1 1-1 Wilhelmina MC1 SCMH MC1 4-7 VERSLAGEN F2 bij PSV Masters zondag 15 november Op zondag 15 november deden Niek, Ferm, Joost, Gijs en Sem mee met het team 2008 mee aan de PSV-masters bij Udi 19. Ze speelden 5 korte wedstrijdjes van 10 minuten. De uitslagen van de wedstrijden waren: SCMH-Udi 0-5, SCMH-Odiliapeel 1-2, SCMH-Vorstenbosch 2-1, SCMH-FC Uden 2-0 en SCMH-Erp 1-2. De goals waren gemaakt door Joost, Niek en Gijs. We hadden lekker en goed gevoetbald. Het was een leuke, leerzame ervaring. We kregen allemaal nog een oorkonde en een vaantje van PSV mee naar huis. Zaterdag 21 november Chauffeurslijst SCMH A2 28-11-2015 WEC A2 A2 Nooijen Nouwens - v. Schaijk Vogels - v.d. Laar Schijndel C3 - SCMH C1 uitslag: 2-3 Hoi Teun vd V. hierbij het verslag voor jou. Uit de serie zwaar bevochten overwinning versie 2-3. Afgelopen met het mooie weer. Het was koud en guur. Zoals het eigenlijk ook hoort te zijn rond deze tijd. Maar toch. We begonnen wat later, de goede scheids had allerlei dingen eerst te vertellen. En nog even wisselen van kant, eindelijk daar gaan we. Meteen een aanval van ons over rechts, bal bij Yanick, bekeken schot in de kruising. Na 45 seconden 0-1. Wij kregen nog de ene na de andere kans. Bijna scoorde Max, Skip, Ralph. Maar bijna is niet helemaal. Dan treed de voetbalwet in werking, als je zelf niet scoort Jawel daar was de 1-1. Maar na weer een goede aanval van ons, en goed doortikken, kwam de bal bij Teun vd V. en die maakte er knap 1-2 van. Rust. O ja, we hadden eigenlijk best een penalty mogen hebben in de eerste helft. We begonnen beetje slapjes aan de 2e helft. Of leek dat maar zo. Dat betekende helaas ook snel de 2-2. Verder een mooi kans van Teun vd W. voorlangs. En een onterecht afgekeurde goal van Yanick. Verder een paar keer goed doorgaan van Skip, op snelheid erlangs. Goede actie Skip, naar Yanick en boem 2-3!!! Uiteindelijk terecht, was een mooie wedstrijd. Vooral Stijn was een goed slot op de deur achterin! Er kwam niemand langs, knap. Verder iedereen weer (gaap) erg goed gespeeld. Floyd nog bedankt voor de boeiende uitleg, helaas hebben we het vandaag niet echt kunnen toepassen, maar niettemin 3 punten. SCMH C2 Blauw Geel 38 C7 uitslag: 11-0 Geen verslag ontvangen. Wilhelmina M-C1 SCMH M-C1 uitslag: 4-7 We zijn de wedstrijd goed begonnen en komen al vrij vlug op 0-2 voorsprong. Daarna maakte Wilhelmina 1-2 en vervolgens lijkt het wel of er een magneet in de bal zit want we raakte deze wedstrijd 7 keer de paal en de lat. We eindigden met 4-7 en zijn nu kampioen!! SCMH D1 Mifano D2 uitslag: 0-10 Vandaag moesten we tegen de koploper. Maar we begonnen toch gemotiveerd; hierdoor gaven we Mifano niet de kans om iets op te bouwen. Robin zat erbovenop als de tegenstander de bal

had en Tjeu, Sten en Igo verdedigden ook volop mee. Als er dan toch een doorbraak kwam was er altijd Jannes nog die meerdere malen zijn doel moest verdedigen en dit heel goed deed. Doordat er zo hard gewerkt werd konden Aidan, Loek en Jelle op het middenveld een paar maal een aanval opbouwen. Hierdoor zag Tjeu de kans om op goal te schieten, voornaast, jammer. Giel werkte ook heel hard, wist menig maal de bal te onderscheppen en in de eigen ploeg te houden. Hieruit werd weer een aanval opgebouwd en schoot Tjeu op goal; hij werd door een speler gestopt en toen kreeg Luuk hem voor de rebound, maar de tegenstander was ook fel en daardoor raakte Luuk geblesseerd. Het spel werd weer hervat en door de snelle omschakeling van de tegenstander en een goed afstandsschot kon Jannes de bal alleen maar met zijn vingertoppen raken, 0 1. Er werd nog steeds hard gewerkt en we gingen de rust in met een 0 1 achterstand. In de 2 de helft wisselde we van keeper, Giel nam het over van Jannes die reserve ging ipv Vince. Luc was erin gekomen voor Robin die meteen na deze wedstrijd met C2 mee moest doen samen met Luc. Ik denk dat de tegenstander een donderpreek gehad heeft in de rust want ze hebben hun spel twee tandjes hoger gezet. Daar kwam nog eens de wind bij die we in de eerste helft mee hadden en nu dus tegen. De 0 2 en de 0 3 kregen we beiden tegen uit een corner. De achterstand werkt demotiverend op de werklust en bij de tegenstander dus motiverend. En we stonden in de tweede helft dus meer te kijken hoe het moest!!!! Ook al keepte Giel goed we konden uiteindelijk niet voorkomen dat het 0 10 werd. Jongens hard gewerkt in de eerste helft, probeer dit volgende keer vast te houden. SCMH M-D1 Rhode M-D1 uitslag: 1-1 Vandaag mochten we aantreden tegen Rhode MD1, er stond een frisse koude bries maar we lieten ons niet kennen. Gewoon een korte broek aan!!!! Ondanks dat de meisjes groter waren ging het toch gelijk op. Na een tijdje gingen wij sterker verdedigen en beter aanvallen en dat resulteerde net aan het einde van de eerste 1ste helft: Emma scoorde 1-0. In de 2de helft was Rhode sterker in de aanval en hadden we het zwaar met verdedigen. We hadden nog wel een paar goede kansen maar helaas. Gelukkig hielden we de verdediging dicht en stond ons keepertje op scherp en haalde veel ballen uit de goal helaas op een bal na. Het was uiteindelijk 1-1 geworden. SCMH E1 Schijndel E4 uitslag: 3-4 Vandaag moesten we tegen Schijndel aantreden, volgens de competitiestand en uitslagen een gelijkwaardige tegenstander. In het begin stonden we niet helemaal goed in de positie waar Schijndel van profiteerde en wat resulteerde in een 0-2. Daarna begonnen we sterker te voetballen met enkele schoten op goal, enkele kansen en pech met ballen op de paal en lat. Maar het kon niet uitblijven, na een mooie assist van Joep schoot Luca de terechte 1-2 binnen. Na de rust hadden we een paar momenten van onoplettendheid waardoor we met 1-4 achterkwamen. Met de juiste instelling bleven we er wel in geloven en Pepe maakten de 2-4, kort daarna schoot Mats de 3-4 binnen! We gingen de laatste 10 minuten druk op de tegenstander zetten, we haalden er corners uit, schoten net langs de goal. De 4-4 hing in de lucht maar door druk op de tegenstander te zetten kon Schijndel er nog een keer gevaarlijk uitkomen. Een goed schot op goal, maar Boris maakte een schitterende redding en ook in tweede instantie hield hij de bal knap tegen. Helaas viel voor ons de 4-4 niet. Jongens, goed gewerkt en jullie zijn er in blijven geloven, een gelijk spel was verdiend! Schijndel E7 - SCMH E2 uitslag: 8-0 Vandaag in alle vroegte naar Schijndel. Gelukkig was het droog, maar wel koud. Na een korte warming up begonnen we aan de wedstrijd. Het was meteen al spannend, maar helaas kregen we na 3 minuten de eerste goal tegen. Mooi schot van Schijndel in de hoek. Het bleef verder een spannende eerste helft. We gingen met 3-0 de rust in. In de tweede helft kreeg Siebe een vrije trap, die hij keihard op de lat schoot. We kregen nog meer kansen, maar het geluk zat niet mee en de keeper van de tegenstander stond steeds in de weg. Het zat Jip ook niet mee, want ze kwam een paar keer gevaarlijk dicht bij een treffer voor ons, maar de keeper van Schijndel liet zich niet op het verkeerde been zetten! Helaas maakte Schijndel wel gebruik van de counters en konden ze er uiteindelijk 8-0 van maken. Ondanks het verlies hebben we goed ons best gedaan. Schijndel was misschien wat beter, maar had ook meer geluk. Over een paar weken de

herkansing als ze bij ons op bezoek komen. Dan gaan we winnen!! Let op: aanstaande zaterdag 28 november is er geen wedstrijd voor de E2! Arnold de Heer SCMH F1 Gemert F7 uitslag: 10-0 Het was een frisse zaterdagochtend en we begonnen met veel zin aan de wedstrijd. Na een paar minuten was het onze Keeper Nuno die met een mooie duik naar de rechterhoek nog net zijn hand tegen de bal zette, zodat een achterstand werd voorkomen. We gingen naar voren met de bal en Ferm maakte de 1-0. Na de aftrap van Gemert nam SCMH meteen weer het spel over en dat eindigde na een mooie voorzet van Liam tot een aantal schoten van Ferm op goal, zonder resultaat en uiteindelijk kwam hij voor de voeten van Niek, die jammer genoeg de bal op de paal schoot. Toch was het Niek die daarna de 2-0 op zijn naam zette. Toen Mees een corner nam die indraaide op goal, ging deze er via de hand van keeper in; 3-0. We bleven goed voetballen en dat zorgde weer voor een aanval die uiteindelijk door Mees van afstand op goal werd geschoten en uiteindelijk van richting werd veranderd door een verdediger: 4-0. Dit was tevens de rust stand. In de rust werd het keepers shirt door Nuno aan Mees gegeven. We kwamen weer snel in ons spel terug en gingen weer vol de aanval zoeken. Na een goed samenspel was het Joost die een mooie pass op Luuk gaf, die de 5-0 aantekende. Snel werd de score nog verder opgevoerd door twee goals van Sem: 7-0. De verdediging stond als een huis en dat zorgde ervoor dat Gemert nog steeds niet wist te scoren, door een uitval van Nuno wist hij alleen op de keeper af te gaan en werkte rustig af: 8-0. Maar dat was nog niet genoeg, na een ingooi van Liam die de bal in de voeten van Ferm wist te gooien, speelde deze de bal naar Niek, die tikte de bal rustig in de hoek van de goal, 9-0. Er werden zelfs dubbele cijfers neergezet door een mooie goal met het puntje van de schoen van Nuno, die de 10-0 maakte, wat de eindstand werd. Ook met het nemen van de penalty's wisten we te winnen en werd zelfs de nul gehouden door onze keeper. Allemaal erg goed gevoetbald en onze eerste overwinning van de competitie was er niet zomaar eentje. Als alles zo goed gaat als vandaag gaan we nog veel meer wedstrijden winnen! Rhode F9 SCMH F2 uitslag: 1-0 Vandaag moesten de jongens en meiden het opnemen tegen Rhode. Ze gingen goed van start met verschillende aanvallen over en weer maar helaas wist SCMH het doel net niet te halen en kwamen ze al snel op 3-0 achterstand. Daarna was er toch een mooie aanval van de dames: Renske wist de bal mooi naar voren te spelen waarna Lisa een punt kon pakken 3-1. Gijs wist ook nog goed uit te breken maar raakte helaas de paal. De rust stand werd uiteindelijk 9-1. Na de rust ging SCMH er weer vol tegenaan maar Rhode bleek toch sterker. Tegen het eind wist Gijs nog een keer te scoren en werd het uiteindelijk 12-2. Dankzij het goede keepwerk van Jorn en Lars en de goede inzet van het hele team heeft Rhode er goed zijn best voor moeten doen maar waren ze toch sterker. VERJAARDAGEN 26 november Britt van Haandel M-C1) 26 november Marion Rauh (Jeugdbestuur) 28 november Emma Hamers (M-D1) Dames, van Harte Gefeliciteerd!!!! PROFICIAT ALLEMAAL!!

SINTERKLAASVIERING HATTRICKS Ons goede nieuws van deze week is: Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag de kantine van SCMH bezocht voor een gezellig uurtje met de jongste SCMH-spelers en hun broertjes en zusjes. De Sint en zijn twee Pieten maakten er een leuke, interactieve middag van waar de kinderen met rode wangetjes en glinsterende oogjes van hebben genoten. Het was een echt kinderfeest.

Voor het eerst in de geschiedenis is er een SCMH-dameskampioensteam te bejubelen. Proficiat MC1 met dit mooie resultaat. SCMH begint steeds minder een alleen-maar-mannen-club te worden. Deze week wordt dat het best tot uitdrukking gebracht in de verjaardagskalender: Alleen maar SCMHvrouwen vieren deze week hun verjaardag. PROGRAMMA Zaterdag 28 november 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter SCMH A1 Avesteyn A1 28762 J vd Ven WEC A2 SCMH A2 39655 SCMH C1 Venhorst C1 43075 Rob Schijndel/DE WIT C4 SCMH C2 44393 Neerkandia D1 SCMH D1 62175 DVG E2G SCMH E1 51351 SCMH E2 Schijndel F5 SCMH F1 61573 SCMH F2 Boskant F2G 57374 VOW MD1 SCMH MD1 49538 SCMH MC1 Boxtel MC1 69523 SCMH Vet. Erp Zaterdag 5 december 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter SCMH A1 Nulandia A1 29026 SCMH A2 Boerdonk A1 40275 Boekel Sport C3 SCMH C1 43076 SCMH C2 Mariahout C2G 43750 SCMH D1 Rood Wit'62 D4 62176 Venhorst E2 SCMH E1 51222 SCMH E2 Boekel Sport E7G 62183 SCMH F1 SCMH F2 Boekel Sport F6G 57370 SCMH MD1 DVG MD1 49543 SCMH MC1 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl