Sterksel Averbodeweg kavel 2

Vergelijkbare documenten
ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Buitenpost Mejontsmastraat 17

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

LEIDERDORP Lokhorst 123

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Pastoor Pyrensisstraat 8

Leiden Oppenheimstraat 31

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

Leiden Mauritsstraat 20A

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Piet van Breemenstraat 13

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Huurprijs 890,-- per maand

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Kerkweg KM Puth

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

Vraagprijs ,-- k.k.

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Sint-Annaland Nieuwlandseweg 188

Temidden van rust, ruimte, groen en de dorpse sfeer vindt u deze zeer riante woning.

TE KOOP. Steeg EA Stein

Buitenpost Kerkstraat 37

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Roodakker DX Herten

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Graaf de Geloeslaan 8B

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

Vrijstaande woning (bouwjaar 1945) aan rustige straat gelegen in Leende. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een grote bergruimte gelegen.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

Vliedberg 27 - Vlissingen

Molenhof 4, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

Rosmalen Deken Fritsenstraat 65

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

BEEMDEN 1 LIEMPDE, 5298 VT VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

Boekel Burgtstraat 54

Vraagprijs ,-- k.k.

Huurprijs 1.250,-- per maand

Vraagprijs ,-- k.k.

FABRIEKSWEG 30, 5683 PP, BEST VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

Maaibeemd 91 Breda. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

Heisprong 14 Prinsenbeek

Veerseweg 54 Oosterhout

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Bisonstraat Gemert Vraagprijs: v.o.n.

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

Deken van Baarsstraat 48

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

Vraagprijs ,-- k.k.

Iliumstraat JH, EINDHOVEN. T

GRASPERK 5, EINDHOVEN, 5658 HD VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Merlingsakker 12 Prinsenbeek

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

Rembrandtstraat PC, VLIJMEN. T

Lent Frankrijkstraat 345

Dorpstraat 91, Leende

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

Akkerwinde 52 in Venlo

BEUKENSTRAAT 32, SINT OEDENRODE (BOSKANT) 5629 MP VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

BEUKENSTRAAT 32, SINT OEDENRODE (BOSKANT) 5629 MP VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

TE KOOP. Vonderen GR Linne

Transcriptie:

Sterksel Averbodeweg kavel 2 In Sterksel aan de Averbodeweg nieuw te bouwen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, een werkkamer op de begane grond, vier riante slaapkamers en een tuin op het zuiden. De woning is van uitstekende kwaliteit en prachtige architectuur, waarbij bouwen met duurzame materialen hoog in het vaandel staat. Een nieuw thuis voor mensen die houden van wonen met allure en karakter in een landelijke omgeving. Specifieke wensen om uw droomhuis compleet te maken zijn bespreekbaar. Koopsom 467.000,-- vrij op naam

U bent van harte welkom bij Van Veldhuizen Makelaardij Professionele ondersteuning Bij Van Veldhuizen Makelaardij kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en nieuwbouwmakelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiele dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen - aankoop bedrijfshuisvesting - verkoop bedrijfshuisvestiging - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen.veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs, of voor fouten in de juridische procedure en hoge bijkomende kosten. Informeer vrijblijvend naar onze dienstverlening en scherpe tarieven. Informatie- en onderzoeksplicht Verkoper moet bijzondere lasten en beperkingen en onzichtbare gebreken die hem bekend zijn, melden aan potentiële kopers, de zgn. meldingsen/of informatieplicht. Wij gaan ervan uit dat u als koper, voordat u een bod uitbrengt op een woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder, van belang zijn, bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoort minimaal het bestuderen van de informatie, die door ons wordt aangeboden, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte. De waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, nationale hypotheekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn bedongen. Openingstijden Elke werkdag van 9 tot 17 uur. Op zaterdag op afspraak. Meer informatie Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag de werkwijze van onze marketinginstrumenten en het resultaat voor u! Van Veldhuizen Makelaardij Dorpstraat 25 5595 CC Leende Telefoon: 040-2261174 Fax: 040-2939077 info@vanveldhuizenmakelaardij.nl www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Globale indeling van de woning: Begane grond: De woning is toegankelijk via de aan te leggen voortuin. U komt binnen in de ruime hal. Hier treft u de meterkast, garderoberuimte, toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de ruime tuingerichte, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en mogelijkheid voor een sfeervolle open haard centraal in de ruimte. De woon-/leefkeuken is ruim van opzet en beschikt eveneens over openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de praktische bijkeuken met deur naar de tuin. Om het fraaie geheel compleet te maken treffen we aan de voorzijde van de woning een fraaie werk-/studeerkamer aan. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de indeling, de keukeninrichting of bijvoorbeeld het toilet geheel naar eigen wens af te werken of aan te passen. -------------------------------------------------------------------------------- 1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot de diverse vertrekken. De verdieping telt vier slaapkamers, allen ruim van opzet en derhalve prima in te delen. Via de overloop is de badkamer en de separate toiletruimte te bereiken. Ook voor deze verdieping geldt dat de indeling en bijvoorbeeld het sanitair geheel naar eigen wens af te werken of aan te passen is. -------------------------------------------------------------------------------- 2e verdieping: Via vaste trap bereikbare grote verdieping met ruime voorzolder, bergruimte en een separate was- en stookruimte met mogelijkheid voor opstelling c.v.-ketel, unit mechanische ventilatie en wasapparatuur.

Algemene informatie: Perceelsoppervlakte 617 m² Inhoud circa 800 m³. Optimaal isolatiepakket met o.a. dubbele beglazing, spouwmuur,- dak- en vloerisolatie. Koopsom is gebaseerd op ruwbouw. Informeer naar de mogelijkheid voor afbouw. Het project wordt ontwikkeld door Piet van Mierlo Projecten uit Leende De opgegeven maten en gegevens zijn indicatief. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid hiervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Algemene informatie: Sterksel is een van de kernen van de Nederlandse gemeente Heeze-Leende met circa 1320 inwoners (stand 1 januari 2007). Van 1816 tot 1925 behoorde Sterksel tot de gemeente Soerendonk en Sterksel. Deze gemeente is in 1819 uitgebreid met Gastel. In 1925 werd de plaats toegevoegd aan de gemeente Maarheeze. Bij de fusie in 1997 van Maarheeze met Budel tot Cranendonck, werd de plaats bij de gemeente Heeze-Leende gevoegd.

vanveldhuizenmakelaardij.nl Dorpstraat 25 5595 CC Leende tel. (040) 226 11 74 info@vanveldhuizenmakelaardij.nl makelaar voor stad & land Sterksel Averbodeweg kavel 2 Van Veldhuizen Makelaardij Dorpstraat 25 5595 CC Leende Telefoon: 040-2261174 Fax: 040-2939077 E-mail: info@vanveldhuizenmakelaardij.nl Website: www.vanveldhuizenmakelaardij.nl