Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Vergelijkbare documenten
Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Sportiviteit wint altijd!

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober

Proefexamen 1. Spelregels VELDHOCKEY. 1. Moet een team een aanvoerder hebben? A. Als er een coach is hoeft er geen aanvoerder te zijn B. Ja C.

1. Hoeveel spelers moet een team minimaal in het veld hebben bij het begin van de wedstrijd? A. 8 B. 11 C. 16

In verband met de kick-off voor de nieuwe

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

LES 3. GROEP: 3 t/m 8 HOCKEY.

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

NK Kegelen voor Junioren DOESBURG

37 e jaargang nr december

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programmaboekje 2014

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

Schooljaar Maandag 09 mei 2015

Minipolo toernooi in Zutphen

- Zijn er veel manieren om te scoren bij hockey? En wanneer is een doelpunt geldig?

zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

Verslagen oktober en 4-5 november

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS...

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Zoek de verschillen!

Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten.

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Coaching Boekje U7-U12 Dragons

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

Opleiding tot clubscheidsrechter

Tips - Praktisch: Spelleider bij Jongste Jeugd. Tips - Praktisch: Tips - Houding: Tips De wedstrijd: Tips De wedstrijd: Spannend? Leuk!!

PROEFEXAMEN 1 VELDHOCKEY

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje

Good Luck MB1 - Riel MB1

zaalhockey. Presentatie Zaalhockey , E jeugd (EM) 1

SCHEIDSRECHTERSCOMITE

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Koninklijke Belgische Hockey Bond vzw Association Royale Belge de Hockey asbl 6-TAL HOCKEY JONGENS: SPEL- EN GEDRAGSREGELS

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Zaal: hoe was het ook al weer?

A B C. veld veld veld

Zaterdag 1 oktober Nikantes Spelregelavond

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K j u n i In deze Bully:

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Transcriptie:

Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles mee, dan kunnen de materialen ook gecontroleerd worden. Bedankt!!

Verslag Kampioen Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Zaterdag 24 mei, 15.40: Theo loopt wat te ijsberen gaat het vandaag dan eindelijk weer eens gebeuren, vraagt een voorbijganger om een wedstrijdverslag te maken, Lonneke is de instructies aan het geven en Judith trakteert op een ijsje omdat ze haar laatste wedstrijd gaat spelen en niet zomaar weg wil gaan. Wat er verder die dag nog op de rol staat heeft zij geen weet van. De razende reporter is te druk om het verslag op tijd in de muis te krijgen blijkt later maar beter laat dan nooit. Het lijkt erop dat de wedstrijd op tijd 16.00 gaat beginnen maar gelukkig zet de traditie zich voort en gaan we om 16.10 van start. Voordeel is dat de B1 de staart van de wedstrijd kan meemaken. Na een paar rondes achter het net gevist te hebben zijn de meiden vastbesloten om vandaag geen fout meer te maken. Al in de 1 e minuut een strafcorner die vandaag naar Judith moet, scoren in haar laatste wedstrijd. Maar dit dwing je niet af zo blijkt wel. In de 5 e minuut gaat het balletje wel tegen het hout van de goal. Noor past in op Nienke die de bal scherp in de cirkel zet waar Jeske de bal in goal pusht. In de 7 e minuut tweede strafcorner weer op Judith, ditmaal veel te hoog. In de 10 e minuut is ie dan daar. Een scrimage voor doel waar vele sticks aan deelnemen en uiteindelijk voor de stick van Judith die verwoestend uithaalt en de 2-0 op het bord zet. In de 12 e minuut een mooie aanval opgezet van achter. Neel past de bal op Juul, juul zet hem door naar Jeske die een één twee aan gaat met Britt en Jeske tekent voor de 3-0. Het hockey gaat naar een ongekend niveau. In de 14 e minuut draait Judith op het middenveld naar binnen, speelt Sanne in die met een prachtige steekpas Mirte probeert te bereiken maar zij kan hem net niet aan. Nu nemen de meiden ff gas terug er wacht hun immers nog een heel nachtprogramma. Zo bereiken we met een 3-0 stand de rust. Nu moeten we wachten tot de 20 e minuut na rust, ja de B1 is nu gearriveerd dus kan de show verder gaan. Aanval over rechts, Jeske speelt Sanne in die de 4-0 op het bord zet. In de 22 e minuut weer een prachtige aanval over meerdere schijven, Maartje past Neeltje in strak door naar Sanne die Jeske de linkerhoek in zet. Jeske strak voorlangs naar Mirte die de bal net over werkt. In de 30 e minuut een strakke bal van Judith in de Cirkel op Britt die controleert en afdrukt.5-0.

Meisjes B2 Tijd voor de wissel, Op teken van Theo snelt heel HCL naar de zijlijn waarna Theo de verbouwereerde Judith naar de zijkant roept. Onder luid gejuich verlaat ze het veld. Maar de rest van meiden stropen nog ff de mouwen op. De achterhoede staat vandaag als een blok. Loes gaat zelfs meedoen aan het spel, hoefde vandaag niet handelend op te treden, Veerle, Maartje, Noor,Neel, Isabel, Sophie en Annelotte staan de gehele wedstrijd in dienst van de aanvallers de tegenstanders lam te leggen. Een frustratie van vele om deze dames telkens en keer op keer weer tegen te komen. In de 32 e minuut tekent Britt voor de 6-0. Nu nog het slotakkoord wat Nienke op zich neemt. Met een superlob verschalkt zij de keeper OSS voor de 7 e maal. Na het laatste fluitsignaal kan het feest losbarsten, ff kort en krachtig vieren bij HCL waarna de meiden afscheid nemen van Judith want ze hebben een druk avond programma. Gelukkig mag Judith bij Sanne logeren die haar uiteindelijk mee weet te lokken naar de Feest tuin bij Lonneke waar dit kampioenschap uitgebreid is gevierd. Meiden knap gedaan, elk jaar weer om de prijzen spelen maar het is pas binnen als de laatste wedstrijd gespeeld is. Met dank aan de drukke reporter voor dit mooie verslag!!

Wie o Wie?? Zowel de organisatie voor de Minislotdag op zaterdag 14 juni aanstaande als voor het grote afsluitende Family & All Frieds Toernooi is al vele weken in volle gang. Ben jij in de gelegenheid om een paar uurtjes mee te helpen, bijvoorbeeld om spelletjes te begeleiden, korte wedstrijdjes te fluiten of bij het toernooi een paar uurtjes achter de bar te staan of mee te helpen met de bonnenverkoop: geef je dan snel op : er zijn nog een aantal plekken vrij die we graag willen invullen!

Special Moment! Meisjes A2 : een gezellig, nee.een heel gezellig..of nee liever gezegd en keigezellig team, ze hebben altijd veel te kletsen, raken (ook tijdens de trainingen) niet uitgepraat over van alles en nog wat.. dat moest bij de afsluitende bbq van de meiden, toch beloond worden met een wel héél speciale beker! Bedankt! voor alle gezelligheid!

Ervaring in Wageningen Heren 1, vertrekt al vroeg naar Wageningen Liempde mocht na de tweede plaats in de competitie voor promotie gaan spelen met Cranendonck, Haackey en Wijchen. De wedstrijden werden afgewerkt in Wageningen. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Cranendonck. Helaas had Liempde deze wedstrijd niet het beste van het spel. Er werd te onzorgvuldig gespeeld. Passes kwamen niet aan en er werd niet goed gecombineerd. Door een verdedigende fout werd een strafcorner weggegeven. De tegenstander wist hier gelijk van te profiteren door de 1-0 te scoren. Niet snel hierna kwam HCL door Alex op een 1-1 na een fantastische pass van JJ. Ondanks dat het leek alsof Liempde steeds beter begon te spelen werd de wedstrijd niet gewonnen. Cranendonck maakt begin eerste helft 2-1. Er werd in de tweede helft niet meer gescoord.

Heren 1 speelt Play Offs Hierdoor was Liempde genoodzaakt om de komende twee wedstrijden te winnen. De eerst volgende wedstrijd was tegen Haackey. De mannen van Haackey waren een veredeld vriendenteam dat niet meer het beste van het spel had. Deze wedstrijd werd desondanks met moeite gewonnen. 4-3 was het uiteindelijk voor HCL dankzij twee wedstrijden van Noud en twee doelpunten van Alex. De promotie hing dus af van de laatste wedstrijd. Deze werd gespeeld tegen derdeklasser Wijchen. Zij moesten winnen om te zorgen dat ze nog een jaar in de derde klasse actief konden zijn. Na twee wedstrijden begon Liempde eindelijk aan een goede wedstrijd. Liempde had de betere kansen maar de keeper van Wijchen stond meerdere keren in de weg. Ondanks dat er weinig aan de hand leek kwam Wijchen toch op voorsprong. Nadat een bal vanuit de verdediging niet goed werd verwerkt kon Wijchen profiteren en stond het 1-0. Dit was ook de ruststand. Ook na rust kon Liempde geen doelpunt maken en scoorde Wijchen opnieuw. 2-0 bleek ook de eindstand. De 3 punten die die dag waren behaald waren niet genoeg om te promoveren. Voor meer kiekjes :

Een bezoek aan Den Haag Afgelopen maandag was het de beurt om eens een bezoek te gaan brengen in dat prachtige Kyocera Stadion in Den Haag. De zon scheen, de dag zat vol met hockeywedstrijden en als klap op de vuurpijl speelden s-avonds onze dames. Het beloofde een prachtige dag te gaan worden!

Een applaus aan oranje! Genietend van de spannende wedstrijden, het oranjegevoel in het Stadion, de wave en vooral lol, plezier en gezelligheid! Dank aan de organisator, het was toppie!

Van de redactie : Wij wensen iedereen hele : Geniet van het mooie weer en graag tot binnenkort @ HCl!! Voor vragen over het wedstrijdschema, kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat, via mail : wedstrijdsecretariaat@hcliempde.nl Aanleveren kopij : zoals verslagen, foto s, ideeën enz. enz., graag vóór iedere woensdag per mail naar : carla.saris@planet.nl of demuis@hcliempde.nl De redactie wenst alle leden een plezierig en succesvol nieuw hockeyseizoen, waarbij we samen gaan voor sportiviteit en respect!