Vraagprijs 439.000,-- k.k.



Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs ,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Vraagprijs ,-- k.k.

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Julianastraat 67, 7586 AV Overdinkel /

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE HUUR Berktepaalweg PW Haaksbergen /

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

TE KOOP Fré Cohenlaan RS Enschede /

WILLEM VAN ENGENSTRAAT 41 STEENWIJK. Bieden vanaf ,-- Telefoon (0521) Kijk ook op

TE KOOP Loobrink 7, 7544 ZZ Enschede /

OOSTERSTREEK 56 OOSTERSTEEK. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

Vraagprijs ,-- k.k.

TE HUUR Brouwerijstraat XE Enschede /

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

LYCKLAMAWEG 1 WOLVEGA 3 LOODSEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Midden 182 Wapserveen 895,- per maand

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

TE KOOP Multatulistraat CZ Enschede /

Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs ,00 kosten koper

Strijensas, Sasseweg 27

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

ANDREASOMMEGANG 0ONG 6133 SITTARD

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP Oldenkotsedijk 51, 7481 VA Haaksbergen /

DONGEN Rooseveltstraat 118

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

SENECALAAN HS SITTARD

Heerewaarden, Huizendijk 4

KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM

Paradijsweg 6a en 7 Meppel

Wekerom Hoeverweg 3. Koopsom: ,- v.o.n.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: ,- k.k.

BOULEVARD AX GREVENBICHT

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

BAANDERTWEG EL SITTARD

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Puttershoek, Biezengors 12

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Bennekom Florence Nightingalelaan 28

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Vraagprijs ,-- k.k.

s-gravendeel, Kleine Vos 27

Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Van Balverenweg 53

Westzijde 211 D te Zaandam

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om

TE KOOP. Euregioring 46, Gronau. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

s-gravendeel, Poldervaart 16

Huurprijs 890,-- per maand

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

DONGEN Stobbeveen 61

Numansdorp, van Beaumontstraat 5

ZUM WIESENGRUND 5, SELFKANT-WEHR 6137 SITTARD

's-gravendeel, Graaflandweg 30

MERKERSTRAAT CX NIEUWSTADT

Bennekom Commandeursweg 132

Westmaas, Manhille 14

AAN HET BOS WD SITTARD

Dorpsstraat 362 te Wormer

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

Hommerterweg ER Hoensbroek

MAANSTRAAT TH GELEEN

Kerkstraat 52-g - Dongen

s-gravendeel, Bootstraat 6

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: ,- k.k.

Antoon van de Venstraat 8, 5691 CK Son en Breugel

Eijkersstraat 43 Posterholt

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal

Vraagprijs ,-- k.k.

Transcriptie:

Hendrick Goltziusstraat 16 Deventer Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Riant wonen aan de rand van de stad, en toch alle voorzieningen dichtbij. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit herenhuis uit 2006 samengevat. Stijl, door de keuze voor kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. Gebouwd met oog voor de juiste detaillering en perfecte afwerking. Ruimte, zowel in als om het huis. Met een woonoppervlakte van 200m² en een inpandige garage van circa 18m² biedt het veel gebruiksmogelijkheden. Licht, door de fraaie raampartijen, hoge plafonds, de gekozen kleurstelling en doordachte indeling. De royale leefruimte biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor het nieuwe werken. Kamers genoeg die geschikt zijn om als kantoor-aan-huis in gebruik te worden genomen. Van hier uit werkt u relaxed en comfortabel. En moet u toch op pad, dan zit u zo op de A1 en ook het NSstation is vlot te bereiken.

Begane grond Door de ruime voortuin ontstaat er een stijlvolle entree naar de garage en naar de voordeur met daarachter de riante hal. Van hier uit zijn alle ruimten op de begane grond bereikbaar. Aan de hal bevinden zich ook het toilet en de toegang tot de garage. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De zitkamer heeft aan de achterzijde een hoge glazen schuifpui en biedt een prachtig uitzicht op de zwemvijver, terras en tuin. De zitkamer gaat naadloos over in een strakke en moderne woonkeuken met eethoek aan de voorzijde van het huis. Ook hier weer licht en ruimte. Bijzonder is de extra ruimte op de begane grond, die in verbinding staat met de zitkamer. Hier is nu de televisiehoek, maar deze ruimte is ook geschikt als werkkamer, bibliotheek, speelkamer, computerkamer etc., En desgewenst zelfs als slaapkamer op de begane grond.

Eerste verdieping Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vijf slaapkamers en een ruime, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, bidet, dubbele wastafel, handdoekradiator en vloerverwarming.

Tweede verdieping Hier geen loze zolderruimte! Ook de tweede verdieping is bijzonder ruim en kent veel indelings- en gebruiksmogelijkheden, en is bereikbaar via een vaste trap: Overloop, royale 6e slaapkamer en 7e slaapkamer voorzien van een dakraam en alle aansluitingen t.b.v. een kantoor. En dan is er nog een berging met cvopstelling en aansluiting voor wasmachine en droger.

Technische gegevens Inhoud woonhuis: circa 880 m³ met een vloeroppervlak van 200 m² Garage: vloeroppervlak van circa. 80 m². Centrale verwarming: VAILLANT (gas gestookt combiketel uit 2006, Eigendom) De ketel wordt jaarlijks onderhouden. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Voorschot gas en elektra: 218,-- per maand. Buitenschilderwerk heeft in 2011 plaatsgevonden. Woz-waarde: 473.000,-- (peiljaar 2012)

Buiten Het perceel is 390 m² groot De tuin met gazon, terras en zwemvijver is smaakvol uitgevoerd, en is gedeeltelijk omgeven door een beukenhaag. Een kleine strook zijtuin is in bruikleen van de gemeente. De woning en de tuin vormen een fraai ensemble.

Locatie en heide. Het dorp wordt omgeven door kleine dorpjes verspreid over het

Lijst roerende zaken:

Wat u verder nog moet weten. Bezichtigingen: Voor een bezichtiging van deze woning kunt u altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken. Wij bezichtigen ook s-avonds en in het weekend. Houdt u er rekening mee dat een afspraak voor een bezichtiging voor u tot geen enkele verplichting leidt, maar dat u hieraan ook geen rechten kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken. Na de bezichtiging: Mocht u reeds een bezichtiging hebben gedaan en u wilt nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u graag verder. Heeft u belangstelling, dan zetten wij in overleg met u graag de volgende stap naar eventuele aankoop van de woning. Heeft u geen verdere belangstelling, meldt u ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat wij ook de eigenaar van de woning kunnen informeren. Koopovereenkomst: Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de model-koopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen, NVM. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (verkrijgen financiering, Nationale Hypotheek Garantie e.d.) worden alleen opgenomen indien deze in de onderhandelingen zijn besproken. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt, dan nadat over zowel de hoofdzaken (prijs, object) als de details (leverdatum, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. Tevens wordt de koopovereenkomst aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Aan een mondelinge overeenstemming kan de koper geen rechten ontlenen. Waarborgsom/bankgarantie: Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief is geworden, gestort te zijn bij de notaris. Informatie: Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat de gegevens in deze brochure slechts indicatief zijn. Alle maten zijn circa maten. De gegevens in deze brochure zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door Locatiescout en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot het in onderhandeling treden c.q. het uitbrengen van een bod. Locatiescout Bijzonder Vastgoed Pauline Pasveer RT RMT 06-42719212 Brinkpoortstraat 34 7411 HS Deventer tel: 0570-601894 e-mail: info@locatiescout.com website: www.locatiescout.com