Roermond Haydnstraat 3

Vergelijkbare documenten
Roermond Van den Boschstraat 26

Roermond Professor Dupontstraat 15

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: ,= k.k.

Koningsbosch Prinsenbaan 57

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Roermond Munsterstraat 8

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,= k.k.

Saturnusstraat 56 Roermond

Neer Heldenseweg 12 b

Voorstad Sint Jacob 13 Roermond

Spikkerweg 160-a Roermond

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch

St.Servaaslaan 18 Melick

Buizerdhorst 6 Roermond

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

Irenelaan 40 Roermond

Willem II Singel 20-C Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond

Giekstraat 12 Maasbracht

Edmond Bellefroidlaan 18 Herkenbosch

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Marktstraat 3-a Swalmen

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Roermond Roerderweg 31

Bergstraat 29 Roermond

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Kerkplein 14 Herkenbosch

Burgemeester Derkxstraat 6 Horn

Dorpsstraat 96 Roermond

Munsterplein 28 Roermond

Echt Rijksweg Noord 12

Irenelaan 44 Roermond

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Huurvaarderstraat 126 Roermond

Irenelaan 8 Posterholt

Zonnedauwhof 153 Roermond

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: ,00 k.k.

Gentiaanhof 50 Roermond

Bovenste straat 73-b Echt

Dorpsstraat 46-a Roermond

Eijkersstraat 43 Posterholt

Irenelaan 25 Roermond

Prins Bisschoplaan 18 Horn

Hendriklaan 52 Roermond

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Aldrinstraat 16 Swalmen

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k.

Steegstraat 4 Herkenbosch

Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Eindstraat 21 Beegden

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond

Andersonweg 12 Roermond

Van der Landelaan 22 Herkenbosch

Dionysiusstraat 1 Roermond

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch

Ringweg 29 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Lindanusstraat 9 Roermond

Smaragdstraat 2 Neeritter

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Nieuwe Baan 20 Herten

Hamstraat 50-d Roermond

Maria Theresialaan 19 Roermond

Narcissenstraat 174 Echt

Cunegondisstraat 4 Thorn

Roodververij 22 Roermond

Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: ,00 k.k.

Sint Michaellaan 24 Herten

Frans Douvenstraat 9-11 Roermond

Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: ,00 k.k.

Frans Douvenstraat 2 Roermond

Evenkamp 122 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: ,00 k.k.

Brouwersstraat 11 Maasbracht

Hoogstraat 41 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Zavelveldweg 8 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Wilgenlaan 6-REVA Maasbracht

Evenkamp 25 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8

Koetshuis Swalmerstraat 59-a Roermond

Kloosterveld 22 Haelen

Boekenderweg/Kruisweg 0-ong Thorn

Roodververij 41 Roermond

Graaf van Hornelaan 15 Heythuysen

Van der Landelaan 4 Herkenbosch

Linnerweg 39 Montfort

HAELEN. van den Bongaertstraat 33

Burgemeester Joostenlaan 10 Roermond

Maasbrachterweg 3 Echt

Teggert 13 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Slekkerstraat 4 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Molenweg 27 Linne Vraagprijs: ,00 k.k.

Wijershoflaan 22 Roermond

Transcriptie:

Roermond Haydnstraat 3 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl, info@jackfrenken.nl Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00-17.30 uur, zaterdag 10,00-13.00 uur

Algemeen Deze ruime drive-in woning is gelegen in de componistenbuurt van de wijk Donderberg. Wonen in deze gezinswoning doet men op de eerste verdieping. Samen met de ligging tegenover een parkeerterrein zorgt dat voor een rustig straatbeeld vanuit de woonkamer aan de voorzijde. Verder heeft de woning op de begane grond een extra ruime kamer die geschikt is als hobbykamer, tuinkamer of grote slaapkamer. De indeling is als volgt: Begane grond: hal, met lambrisering en tegelvloer. Inpandig bereikbare garage met elektrische bedienbare sectionaalpoort. De meterkast is in de garage aanwezig. De tuinkamer is gelegen op de begane grond en is ca. 17 m2. De ruimte is eveneens geschikt als hobbyruimte, werkkamer, salon of zelfs als ruime slaapkamer. Vanuit de tuinkamer is de achtertuin bereikbaar. 1e Verdieping: gang met toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Praktische bergkast met daarin de wasmachineaansluiting. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is ca. 21 m2. Leefkeuken gelegen aan de achterzijde van ca. 13m2. De keuken is voorzien van een eenvoudige rechte opstelling. 2e Verdieping: overloop met de toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk 10 m2, 10 m2 en 12 m2. De badkamer is standaard afgewerkt met een wastafel, douche en toilet. C.v.- kast met HR-ketel (Intergas 2013 gehuurd). Bijzonderheden: Terrasoverkapping geplaatst 2014 Nieuwe kunststof voordeur 2014 Woning voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing Inhoud: ca. 400 m³ Perceeloppervlakte: ca. 119 m² Bouwjaar: 1971 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 109.500,-- k.k.

In het kort Aantal kamers: 7 Perceelsgrootte: 119 m 2 Inhoud: ca. 400 m 3 Woonoppervlakte: ca. 112 m 2 Tuin: ca. 11 m x 5 m Bouw: ± 1971 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k.

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Kadastrale kaart

Aanvullende informatie bij de koop van een woning Bieden en onderhandelen Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij tegelijk onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen. Het tot stand komen van een koop Tijdens het onderhandelingsproces worden de prijs en overige voorwaarden met partijen besproken. Zodra een akkoord is bereikt, dienen de afspraken schriftelijk te worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld volgens de model-koopakte van de NVM. Deze koopakte is opgesteld volgens eisen die de wet aan de koopovereenkomst van een woning stelt. Aanvullende afspraken worden eveneens in deze akte opgenomen. De koop is pas gesloten nadat koper én verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. Aan een mondeling akkoord kunnen geen rechten worden ontleend. Waarborgsom/Bankgarantie Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdenrekening van een door de koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit

bedrag worden gesteld. Bespreekt u dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank. Bedenktijd Koper / Verkoper De koper die handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft na het tekenen van de overeenkomst een wettelijk bedenktijd van drie dagen. Deze begint om 00.00 uur op de dag na het ondertekenen van de overeenkomst als koper op die dag een afschrift van de overeenkomst ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. Voor verkoper zal eveneens contractueel een bedenktijd van drie dagen bedongen worden onder gelijke voorwaarden als gelden voor koper. Onderzoeksplicht koper Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoeksplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige). Optie Het begrip `optie wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend. Onze presentatiebrochures en advertenties worden met grote zorgvuldigheid vervaardigd. Aan eventuele afwijkingen op de gegeven informatie en tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Notities Onze presentatiebrochures en advertenties worden met grote zorgvuldigheid vervaardigd. Aan eventuele afwijkingen op de gegeven informatie en tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Onze presentatiebrochures en advertenties nodigen u uit om een bieding uit te brengen.