Zaterdag 21 november 2009 Sporthal de Oosterholthoeve

Vergelijkbare documenten
Zaterdag 7 november 2009 Sporthal de Oosterholthoeve

Zaterdag 6 maart 2010 Sporthal de Oosterholthoeve

Aanvang: uur Set Up IJsselmuiden Heren 2. Turfst. Drachten H1. Aanvang: uur Sponsoren. Set Up IJsselmuiden Heren 1.

Zaterdag 9 januari 2010 Sporthal de Oosterholthoeve

Zaterdag 20 maart 2010 Sporthal de Oosterholthoeve

Het resultaat van een kleine maand fitness mag er zijn Menig tegenstander zal m knijpen als deze krachtpatser in het veld staat!

Klein dochtertje en de grote boze Wilfred.

Datum Tijd Team thuis Team uit Veld Poule Zaal Plaats Scheidsrechter

D1 20:15 OPM Heerenveen DS 3 Dalvo DS 1 Sportstad Heerenveen Heerenveen D1H CJ

Datum Tijd Team thuis Team uit Veld Locatie Plaats Scheidsrechter :00 Dalvo HS 1 Side-Out HS 3 1 De Trefkoele+ Dalfsen Dick Tavenier

Team Tijd Team thuis Team uit Locatie Poule Code Scheidsrechter Dinsdag Zaterdag Dinsdag Donderdag

TIME- Van de Redactie Beste Dalvo-leden,

TIME- Heren 2 in de flow

Lokatie Slochteren Duurswoldhal Slochterveldweg TD SLOCHTEREN

Bekerpoule - dames BD1C 1 A.N.O. - Oosthem 31 Staveren - Stavoren 2 A.V.C. ' Akkrum 32 Staveren 2 - Stavoren 3 A.V.C.

TIME- Van de Technische Commissie

Dames poule-indeling 16-17

Groet, Jan de Weerd. F ebruari 2015

AB JATA JATB JBTA JBTB

Vrijdag 6 oktober Hake Tjoba DS 3 Olympia D Nevobo HS 1 Hake Tjoba DS 4 Side Out D HS 1 DS 2

Overige sponsors Machinefabriek Hasselt Jeugdvolleybaltoernooi: 25 mei Jeugdvolleybaltoernooi

VAN HET BESTUUR. Namens het bestuur van STZ, Frank van Gool. sportsperformancezaanstad.nl push your limints

We zijn goed op weg!!!!

Tribuneblaadje. Zaterdag 13 december uur TweeVV DS2 - Set Up 69 DS uur TweeVV HS2 - Gemini HS2. 16:45 uur TweeVV DS1 - Gemini DS3

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Heerenveen, 16 oktober 2013

Weekbericht Fusion Rotterdam

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

HALLO VOLLEYBALVRIENDEN,

NOJK 2017 Indeling Halve Finale Zaterdag 18 februari 2017

TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD CODE WEDSTRIJDEN SPORTHAL PLAATS

Seizoen 17-18, nummer 1. Zaterdag 30 september 2017

Zaterdag 29 september September Wedstrijdsecretaris: Tanja van den Bosch. Hal: 2. Zaalwacht: eind: Tanja van den Bosch D5 en Karlijn Knol

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Volleybalvereniging AMstelveen

Tribuneblaadje. Zaterdag 15 november uur TweeVV D2 - CRM Partners D uur TweeVV H2 - D.O.S. H1. 16:45 uur TweeVV D1 - Heyendaal D2

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Wedstrijdinfo FAST - Sliedrecht Sport

MB1E- BC Fred Heijmans HS3 Lisette Prins DS2

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

Zaalhockey Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

zondag 20 september 2015

Dan ben je altijd op de hoogte!

CMV-competitie op zaterdag 2 december 2017 in sporthal de Meet van uur

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde 1e helft seizoen

*let op: je bent ingezet bij een taak van een ander taakteam, dit om iedereen een evenredig aantal taken over het gehele seizoen uit te laten voeren.

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3

Nieuwsbrief LOHC 10 oktober 2017

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Wedstrijdinfo FAST - Springendal Set Up 65

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019. Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook!

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

37 e jaargang nr december

Woensdag 13 december uur TRIBUNE-INFO SEESING PERSONEEL. Orion - Advisie/SSS. Nationale Beker Heren 1/4 Finale

Wedstrijdinfo FAST - VC Sneek (KP)

Mededelingen Zoals elk jaar na afloop van de kompetitie/trainingen zijn er nu dus ook paar mededelingen aangaande de ballen en de shirts.

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Herindelingscriteria district Noord-Holland Seizoen

Gooische Meisjes Toernooi

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen ! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Wedstrijdinfo FAST - Springendal Set Up 65 (KP)

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

Nr februari pr@vcweert.nl

UW WENSEN STAAN CENTRAAL. Daar zijn we heel zwart-wit in.

OBS De Blaak ( ) Website:

Donderdag 10 mei 2018

hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Herindelingscriteria jeugd Oost Nederland Seizoen

P rogramma T oernooi:

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Beste tafeltennisvrienden,

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Weekbulletin Jaargang 10

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Junior pakket (stick & handschoen) vanaf 35,95. Senior pakket (stick & handschoen) vanaf 39,50. Zaal Nieuwsbrief Pinoké, nummer 4

Technisch beleidsplan Volleybalvereniging KVA

Inleiding Noodzaak Werkgroep

Cobie kreeg lesje van "de Mario",

Programma Coachavond

Vrijwilligers rooster

Transcriptie:

Eerstvolgende thuiswedstrijden (zaterdag): Zaterdag 19 december: 09:15 - Set Up (IJss.) MC 1 - VVSA MC 1 09:15 - Set Up (IJss.) ME 1 - S.V.I. ME 1 09:15 - Set Up (IJss.) JC 1 - Sc Bant JC 1 09:45 - S.V.I. ME 1 - VVSA ME 1 10:15 - Set Up (IJss.) ME 1 - VVSA ME 1 10:30 - Set Up (IJss.) JB 2 - Vovem 90 JB 1 10:30 - Set Up (IJss.) MA 2 - Bas Autowas/W MA 2 11:45 - Set Up (IJss.) MD 1 - Reflex MD 1 12:00 - Set Up (IJss.) MA 1 - S.V.W. MA 1 14:30 - Set Up (IJss.) HS 2 - C.S.V. HS 1 16:30 - Set Up (IJss.) HS 1 - DAS HS 1 Zaterdag 21 november 2009 Sporthal de Oosterholthoeve Bedankt voor uw komst en tot ziens in de Oosterholthoeve! Steevast HS 1 A.N.O. HS 1

Zingt u met ons mee? Standen Jongens C1 & D1 (De wijs hoort u vanzelf wel!!) Olé olé, olé olé Olé olé, voor Set Up 1 Olé olé Set-Up IJsselmuiden Jongens C1 (Hanze-Linde) 1 Refl ex JC 1 5 11 2 Set Up (IJss.) JC 1 5 11 3 Sc Bant JC 1 5 9 4 Van Dalfsen/R. JC 1 3 7 5 Pegasus JC 1 5 7 6 VVSA JC 1 6 5 7 VCK'76 JC 1 5 1 Gooi je linkerhand omhoog, Gooi je rechterhand omhoog, van links naar rechts en klappen, klappen De Pipi Langkous song kent u zelf wel dus doe mee en vergeet niet te klappen!! Set-Up IJsselmuiden Jongens D1 (niveau 6 H-L) 1 Set Up (IJss.) JD 1 5 10 2 Sc Bant JD 1 3 7 3 Pegasus JD 1 5 4 4 Landstede Volleybal/VCZ JD 1 3 3

Standen Jongens A, B1 & B2 Voorwoord Set-Up IJsselmuiden Jongens A1 (TOP/Hoofdklasse) 1 De Meeuwen JA 1 6 29 2 Set Up (IJss.) JA 1 6 28 3 Sudosa-Desto JA 1 5 20 4 Tyfoon JA 1 6 19 5 VC Sneek JA 1 5 17 6 Velu/D.F.S. JA 1 6 10 7 FIZZ reclame+communicatie... JA 1 6 10 8 Afbouw Rheeze Kangeroe JA 1 7 6 9 Vv Ouvol JA 1 6 4 10 Actief JA 1 5 2 Set-Up IJsselmuiden Jongens B1 (Top/Hoofdklasse) 1 FIZZ reclame+communicatie... JB 1 7 29 2 Olhaco JB 1 5 23 3 Emmen'95 JB 1 6 22 4 DIO/Bedum JB 1 5 19 5 VC Sneek JB 1 6 18 6 Set Up (IJss.) JB 1 6 17 7 Sudosa-Desto JB 1 7 17 8 Doles JB 1 7 13 9 Refl ex JB 1 6 9 10 Landstede Volleybal/VCZ JB 2 7 2 11 Rovoc JB 1 6 1 Supporters! Van harte welkom weer in sporthal de Oosterholthoeve. Het is alweer twee weken geleden dat H1 & H2 voor het laatst een thuiswedstrijd heeft gehad...maar nu kunt u ons weer aanmoedigen! Set Up H2 heeft vorige week goede zaken gedaan tegen Oudehaske. Oudehaske stond vorige week nog bovenaan, maar door de overwinning van 3-1 staat Set Up H2 nu bovenaan!! Twee weken geleden moest Set Up H2 tegen Landstede Volleybal/ VCZ H5 spelen. Die wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 4-0. Het Heren 1 van Set Up moest vorige week de uit-wedstrijd in Joure spelen. Deze wedstrijd werd met 1-3 gewonnen. Twee weken geleden heeft Set Up zijn eerste nederlaag geleden in de competitie. De tegenstander was toen Landstede Volleybal/VCZ. De wedstrijd werd met 1-3 verloren. De Jeugd van Set Up doet het erg goed in het begin van het seizoen. JA1 heeft de laatste drie wedstrijden zelfs met 4-0 gewonnen. De meiden van D1 doen het ook goed in de competitie. Ze staan 1ste in de competitie. Hopelijk blijft de hele vereniging sportief zo voortvarend doorgaan. Voor vandaag: een prettige volleybalmiddag en: laat je horen! Set-Up IJsselmuiden Jongens B2 (A/B Hanze-Linde) 1 Steevast JB 1 7 18 2 Vovem'90 JB 1 6 16 3 Van Dalfsen/R. JB 1 5 5 4 Set Up (IJss.) JB 2 3 0 5 Van Dalfsen/R. JB 2 5 0

Stukje Heren 2 Standen Meisjes C2, D1, E1 & E2 Hallo allemaal, De laatste keer dat we elkaar spraken was bij de thuiswedstrijd tegen de-nummer-een-na-laatst: VC Zwolle. Op voorhand waren we voorzichtig met een voorspelling, maar het bleek onze eerste 4-0 overwinning in de competitie te worden. Een wedstrijd waar we weinig weggegeven hebben en dus met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Dat goede gevoel komt goed van pas in 3 belangrijke wedstrijden erna, waarin we een aantal hooggeklasseerde teams treffen. Daarvan hebben we onze (inmiddels ex-)medekoploper Oudehaske al gehad. Vorige week wonnen we de uitwedstrijd in Heerenveen met 1-3. Middels de bekende wegzakfase (mooi woord!) gaven we de 2e set vrij kansloos weg. Gelukkig verliep de rest van de wedstrijd beter en hebben we goede zaken op de ranglijst gedaan. Vandaag treffen we Steevast. Zij verloren vorige week nog van de-nummer-laatst CSV met 3-1. Hierdoor laten we ons echter niet van de wijs brengen en Steevast wordt gewoon ingeschat als een team dat bovenin hoort mee te draaien. En dat zal proberen op slinkse wijze de punten uit IJsselmuiden mee te stelen. Overigens van hun kant een geheel begrijpelijk motief. Dan nog wat personele mededelingen: Afgelopen woensdag heeft een nieuwe speler meegetraind met ons team. Helaas waren zijn kwaliteiten hoopvol maar onvoldoende om het hoge niveau van H2 bij te benen. Voorlopig wordt deze speler bij H1 gestald om nog wat te rijpen. Veel plezier allemaal vanmiddag en het motto van de dag: Verdedigen vanaf de lijn!! Set-Up IJsselmuiden Meisjes C2 (C2 Hanze -Linde) 1 Landstede Volleybal/VCZ MC 3 8 17 2 Dalvo MC 1 6 16 3 DIOS MC 1 5 14 4 Refl ex MC 1 3 8 5 Sv Steenwijkerwold MC 1 5 7 6 Set Up (IJss.) MC 2 4 5 7 Bas Autowas/W MC 3 4 4 8 Nakala MC 1 5 3 9 S.V.I. MC 3 6 3 10 S.V.I. MC 4 6 0 Set-Up IJsselmuiden Meisjes D1 (niveau 6a H-L) 1 Set Up (IJss.) MD 1 6 16 2 Landstede Volleybal/VCZ MD 1 6 12 3 Bas Autowas/W MD 1 6 12 4 Ut Top MD 1 6 6 5 Refl ex MD 1 6 5 6 Wythmen MD 1 6 3 Set-Up IJsselmuiden Meisjes E1 (Mix niveau 5a H-L) 1 N.V.C. ME 1 6 8 2 S.V.I. ME 1 4 7 3 Set Up (IJss.) ME 1 4 5 4 VVSA ME 1 4 4 5 Bas Autowas/W ME 1 6 0 Set-Up IJsselmuiden Meisjes E2 (Mix niveau 5c H-L) 1 Vovem'90 ME 2 4 8 2 Sc Bant ME 1 4 6 3 Set Up (IJss.) ME 2 2 2 4 DIOS ME 1 4 2 5 Sv Steenwijkerwold ME 1 4 0

Standen Meisjes A1, A2 & C1 Selectie + Stand Heren 2 Set-Up IJsselmuiden Meisjes A1 (Reg.Meisjes A Topklasse) 1 Landstede Volleybal/VCZ MA 1 5 20 2 S.V.W. MA 1 5 20 3 Refl ex MA 1 4 15 4 Stânfries (IJ) MA 1 5 14 5 Vovem'90 MA 1 5 13 6 VC Sneek MA 1 6 12 7 FIZZ reclame+communicatie... MA 1 5 10 8 S.V.I. MA 1 5 9 9 Set Up (IJss.) MA 1 6 2 Set-Up IJsselmuiden Meisjes A2 (A1 Hanze-Linde) 1 S.V.I. MA 2 4 11 2 Steevast MA 1 5 9 3 Bas Autowas/W MA 2 4 8 4 Landstede Volleybal/VCZ MA 3 4 7 5 Vovem'90 MA 2 6 5 6 Set Up (IJss.) MA 2 5 2 Set-Up IJsselmuiden Meisjes C1 (C1 Hanze-Linde) 1 Set Up (IJss.) MC 1 6 13 2 Rouveen MC 1 6 13 3 S.V.I. MC 2 5 12 4 VVSA MC 1 6 12 5 Bas Autowas/W MC 2 6 9 6 Pegasus MC 1 4 8 7 Wythmen MC 1 3 3 8 Van Dalfsen/R. MC 1 5 3 9 Steevast MC 1 4 1 10 Vovem'90 MC 2 5 1 Rugnr. Naam Positie Lengte 1 2 3 4 5 6 7 8 10 14 Bjorn Holtland Wilfred Flier Jos Schrijver Hans Strijkert Rick Vahl Siebren Beens Ben Verbaan Wilfred Tennekes Jacco Brink Bart van der Horst Trainer/coach: Henk Vahl Passer / Loper Passer / Loper Spelverdeler Diagonaal Passer / Loper Diagonaal / Spelverdeler Libero / Diagonaal Set-Up IJsselmuiden Heren 2 (Heren promotieklasse B) 1.99 m 1.90 m 1.86 m 2.00 m 1.89 m 1.86 m 1.86 m 1.89 m 1.82 m 1.90 m 1 Set Up (IJss.) HS 2 6 25 2 Oudehaske HS 1 6 22 3 L.V.C. HS 1 6 21 4 A.V.C. '69 HS 1 6 19 5 Steevast HS 1 6 17 6 Turfst.-Drachten HS 1 7 17 7 HeVoC '89 HS 1 6 14 8 Refl ex HS 3 6 9 9 Dalvo HS 1 6 8 10 C.S.V. HS 1 6 8 11 Landstede Volleybal/VCZ HS 5 7 5

Stukje Heren 1 Selectie + Stand Heren 1 Van harte welkom bij de wedstrijd van heren 1! Nu eerst een stukje over de afgelopen twee wedstrijden. Twee week geleden moesten we aantreden tegen het altijd sterke Landstede volleybal/vcz H4. In de eerste set begonnen we heel voortvarend. We wonnen de set met 25-16. Vanaf de tweede set ging Landstede volleybal/vcz een stuk beter spelen en wij hadden daar geen antwoord op. De wedstrijd verloren we met 1-3. Onze eerste nederlaag dit seizoen en die kwam hard aan. Vorige week was Joure de tegenstander. In de eerste set speelde we goed en wonnen we met 25-21. De tweede set speelde we minder goed. Een aantal persoonlijke fouten en een redelijk spelend Joure zorgde ervoor dat we de tweede set verloren. In de derde set pakten we de draad weer op. De derde en vierde set wonnen we overtuigend. Hopelijk hebben we geleerd van deze wedstrijden en zullen we vandaag goed spel neerzetten. Vandaag spelen we namelijk tegen A.N.O H1. Zij zijn een ploeg met veel ervaring en zijn afgelopen jaar gedegradeerd uit de tweede divisie. Zij staan eerste en hebben, net als wij, nog maar één wedstrijd verloren. Het beloofd dus een mooie wedstrijd te worden. We hebben er zin in en hopen dat u ons goed aanmoedigt! Veel kijkplezier, Heren 1 Wist-u-dat:...dat Arjen vorige week zaterdag is aangehouden wegens ongeoorloofd gedrag op de weg?...je namelijk niet achtereenvolgens veertien rondjes op de rotonde mag rijden?...remco een heftig weekend heeft gehad na z n housewarming?...hij daardoor maandag niet meer wist waar de volleyballen waren?...anne-miek weer wil stoppen met roken?...dit haar nog niet echt lukt?...u haar bést een handje kunt helpen, door bijvoorbeeld de peuk uit haar hand te pakken? Rugnr. Naam Positie Lengte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ruben Naberman Albert van Asselt Rick Vahl Niels Bronkema Arjen Vahl Jos Vahl Marc Verbaan Remco Bultman Rick de Vries Rienk van Ommen Joffrey van den Belt Trainer/coach: Ron Kranenburg Manager: Anne-Mieke Kolhoff Diagonaal Spelverdeler Passer/loper Spelverdeler Passer/loper Passer/loper Diagonaal Set-Up IJsselmuiden Heren 1 (Regiodivisie Heren) 1.94 m 1.93 m 1.82 m 1.90 m 1.84 m 1.84 m 1.89 m 1.88 m 1.93 m 1.96 m 1.98 m 1 A.N.O. HS 1 7 27 2 Landstede Volleybal/VCZ HS 4 7 25 3 Set Up (IJss.) HS 1 6 22 4 Landstede Volleybal/VCZ HS 3 6 17 5 DBS-Balk HS 1 5 16 6 FIZZ reclame+communicatie... HS 2 5 12 7 V.c. Joure HS 1 7 12 8 Leevoc HS 1 6 10 9 BEO HS 1 6 9 10 DAS HS 1 6 8 11 VC Leeuwarden HS 2 5 7