Burg. van Grunsvenplein 45

Vergelijkbare documenten
Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Graaf de Geloeslaan 8B

Pastoor Pyrensisstraat 8

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

Piet van Breemenstraat 13

Te moderniseren geschakelde 2-onder-1 kap woning, met een leuke ligging in een rustige en kindvriendelijke buurt in Schin op Geul.

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

LEIDERDORP Lokhorst 123

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Leiden Oppenheimstraat 31

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

Leiden Mauritsstraat 20A

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

Buitenpost Mejontsmastraat 17

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Engelenkampstraat 22-III 6131 JH Sittard

Sint-Annaland Nieuwlandseweg 188

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

Buitenpost Kerkstraat 37

Sterksel Averbodeweg kavel 2

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

TE KOOP. Roodakker DX Herten

K.K. OP DEN KOEM BB OLDENZAAL. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek?

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

TE HUUR EMMABERGWEG 19 VALKENBURG. HUURPRIJS / ,- PER MAAND

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

K.K. PETERSKAMPLAAN TM OLDENZAAL

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

Boekel Burgtstraat 54

BITTARD ORN. Eisenhowerstraat. Koningstraat548

TE HUUR KEUKENWEIDEWEG 2 HOENSBROEK / VRAAGPRIJS K.K.

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

TE KOOP. Frankenstraat AR Stein

TE KOOP. Hillenraderkamp EC Swalmen. In rustige woonomgeving, aan de rand van het dorp gelegen twee - onder 1 kapwoning met garage en aanbouw.

Venuslaan 391 A - Eindhoven

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Hillenraedtstraat BR Sittard

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Claessenstraat EZ Reuver. * Perceel: 380 m² * Wonen: 150 m² * Inhoud: 530 m³ * Bouwjaar: 2012

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

EINDHOVEN GRASHOEN 38

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten parkeerplaats.

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

Geldropseweg Eindhoven

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p.

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

EINDHOVEN MEERZAND 67

TE KOOP. Pastoor Dolsstraat 1 B 6127 AK Grevenbicht

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

VELDHOVEN TONGELREEP 57

TE KOOP. Toupsbergstraat K.K EC Kerkrade

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE KOOP. Kerkweg KM Puth

TE KOOP. Gebroeders Hennenstraat K.K TL Heerlen

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

Rosmalen Deken Fritsenstraat 65

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

Dordrecht. Thorbeckeweg 337. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Transcriptie:

Heerlen Burg. van Grunsvenplein 45 Te midden van alle denkbare voorzieningen en direct aan het Theater van Heerlen gelegen, kunnen wij u dit ruime appartement met balkon aanbieden. U zit met deze woning letterlijk op de 1 e rang : of het nu gaat om 1 van de diverse culturele evenementen die de stad rijk is of het stadscentrum met het grote winkel- en horeca-aanbod, u kunt er hier met volle teugen van genieten! Deze comfortabele woning beschikt onder andere over 3 ruime slaapkamers, een compleet uitgevoerde open keuken en een riant balkon van maar liefst 12 m 2! Huurprijs 675,- per maand.

entree voorzien van een garderobe royale hal met toegang naar alle woonruimtes geheel betegelde moderne toiletruimte met gastentoilet ruime woon-/eetkamer (ca. 24 m 2 ) voorzien van een laminaatvloer de open keuken (ca. 13 m 2 ) is voorzien van een compleet uitgevoerde keukeninstallatie met onder andere een 4-pits keramische kookplaat, ingebouwde wasemkap, koelkast, oven, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan en dezelfde laminaatvloer als in de woon- /eetkamer in het souterrain bevindt zich nog een praktische berging

ruime 1 e slaapkamer (ca. 16 m 2 ) met veel lichtinval en voorzien van vloerbedekking (deze kamer was voorheen in 2 en gesplitst) 2 e slaapkamer (ca. 10 m 2 ) met muurkast en voorzien van vloerbedekking 3 e slaapkamer (ca. 15 m 2 ) met muurkast, laminaatvloer en toegang naar het balkon badkamer (ca. 5,5 m 2 ) voorzien van een douche, inbouwspots, badmeubel met spiegel-kast en vaste wastafel; tevens is hier de aansluiting voor de wasapparatuur balkon aan de voorzijde (ca. 12 m 2 ) (bereikbaar via de woonkamer én 1 slaapkamer) Kenmerken Energielabel: F Bouwjaar: ca. 1960 Inhoud: ca. 330,0 m 3 Perceeloppervlakte: Gebruiksoppervlaktes: n.v.t. wonen: ca. 108,0 m 2 overige inp. ruimte: ca. 0,0 m 2 g.g. buitenruimte: ca. 12,5 m 2 externe bergruimte: ca. 4,0 m 2 totale oppervlakte: ca. 124,5 m 2

Bijzonderheden let op, naast de getoonde kale huurprijs zijn er maandelijks nog extra kosten verschuldigd voor stook-, service- en stofferingskosten. de woning is vrijwel geheel gestoffeerd, tevens bevinden zich er enkele kasten kozijnen zijn deels van hout en deels van aluminium; de woning is tevens deels voorzien van isolerende beglazing de gehele woning is voorzien van een comfortabele vloerverwarming (stadsverwarming)! voorlopig vastgesteld bedrag aan servicekosten is 175,- per maand (dit is inclusief het voorschot voor de stookkosten) de toeslag voor stoffering/meubilering bedraagt 50,- per maand de genoemde kale huurprijs is exclusief gas-, water- en elektriciteitsverbruik de minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar waarborgsom 1.520,- uitsluitend kandidaten met een vast en toereikend inkomen uit arbeid kunnen in aanmerking komen Aan deze presentatie kunnen op generlei wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend!

Globale indeling appartement

U bent van harte welkom bij Kreuwels Vastgoed! Professionele ondersteuning Bij Kreuwels Vastgoed kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmatige makelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van onder andere: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen en bedrijfsonroerend goed (ook NWWI!) - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verzekeringen Door onze samenwerking met diverse grote partijen kunnen wij U ook optimaal bedienen op het gebied van verzekeringen. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft door continu te voldoen aan de verplichtingen en richtlijnen die hiervoor onder andere door de Autoriteit Financiële Markten en Overheid zijn opgesteld. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze persoonlijke werkwijze en het resultaat voor u! Kreuwels Vastgoed BV Dorpstraat 28 6227 BN Maastricht Telefoon: 043-4502890 E-mail: info@kreuwelsvastgoed.nl Web: www.kreuwelsvastgoed.nl