Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

HET IS WEER TOERNOOITIJD

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

OLLANDIA 1 4e klasse H

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

ALLERLAATSTE JEUGDNIEUWS VAN HET SEIZOEN

Proteus minitoernooi 2012 (2)

44 e jaargang nummer 7 29 september 2013

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

SPORTMANNEN, WINNAARS PENALTYBOKAAL EN ZESKAMP BEKEND

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Verslagen partijen 2 e ronde

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

37 e jaargang nr december

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

VOLKELSE GASTVRIJHEID

Verslagen oktober en 4-5 november

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Finale weekend club competitie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

Heerlijk voetbalkamp achter de rug..

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

Zaalvoetbaltoernooi Reusel Sport/CoTrans JO9/8 Vrijdag 28 december 2018 Reglement en mededelingen

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

Inhoudsopgave

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

Transcriptie:

EERSTE ZEGE VOOR A1 46 e jaargang Nummer 5 27 september 2015 Het vaandelteam van de jeugd van SCMH, A1, haalde haar eerste overwinning van het seizoen, Op ons eigen sportpark werden de Hapse Boys met 4-1 verslagen. Mooie winstpunten waren er ook voor C1, E1, MD1 en MC1. Vooral de damesteams deden het dit weekend erg goed: beide teams wisten met dubbele cijfers de tegenstanders te verslaan. A2 speelde gelijk en de overige teams moesten helaas met nul punten genoegen nemen. Vorige week vermeldden we de eindstand van de bekercompetitie. Navraag leert dat alleen de winnaars van de poule doorgaan naar de volgende ronde. In het geval van SCMH betekent dit dat C1 en E1 verder gaan in de beker en de rest is uitgeschakeld. Helaas hebben we maar van zes van de elf gespeelde wedstrijden een verslag ontvangen. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Gevonden voorwerpen: Tijdens de trainingen worden deze week de gevonden voorwerpen uitgestald bij de kantine. Spullen die hierna niet zijn opgehaald, gaan naar een goed doel. UITSLAGEN SCMH A1 Hapse Boys A1 4-1 Handel A1 SCMH A2 3-3 SCMH C1 Blauw Geel'38 C5 3-0 Gemert C4 SCMH C2 8-0 Schijndel/DE WIT D4G SCMH D1 8-1 SCMH E1 Boekel Sport E4G 7-3 Blauw Geel'38 E8 SCMH E2 13-0 Boekel Sport F3 SCMH F1 1-0 Erp F4 SCMH F2 1-0 OSS'20 MD1 SCMH MD1 4-10 SCMH MC1 Reusel Sport 11-0 VERSLAGEN Zaterdag 27 september SCMH A1 Hapse Boys A1 uitslag: 4-1 Vandaag de wedstrijd tegen Hapse Boys, opo papier een zwakkere ploeg. Na 15 minuten werd het 0-1 door een ongelukkige fout van Clint. In de 28 e minuut trokken we de stand weer gelijk door een afstandsschot die, met een gelukje, in de verre hoek viel door Clint. In de 32 e minuut knalde Roel de bal naar voren, die bij Thijs K kwam en hem beheerst over de keeper tikt. In de 45+1 minuut was het een vrije trap van Menno, die door niemand werd geraakt en zo in de goal belandde; 3-1. Pieter had een heerlijke solo en speelde 5 man uit, de laatste haalde hem neer, penalty: Menno maakte hem in de 63 e minuut. Klasse gespeeld mannen en supporters bedankt!!!!

Chauffeurslijst A1 3-10: Stan, Coen, Menno, Thomas 31-10: Mart, Thijs S, Roy, Roel 14-11: Pieter, Clint, Jelle, Mathijs Handel A1 SCMH A2 uitslag: 3-3 Het begon op een prachtige zonnige zaterdag middag tegen handel A1. We gingen er meteen volle bak tegen aan maar helaas werd er na een paar minuten al een tegengoal gescoord. Maar we wisten al snel terug te komen met een prachtige penalty van Guus 1-1. En ja hoor we werden weer afgestraft met een 2-1 tot Bart het beest de 2-2 wist te maken. Na de rust wist Nick de keeper te passeren met een heerlijke koekoek 2-3. Toch was het nog mogelijk de 3-3 werd gemaakt. In de laatste paar minuten kreeg Julian een grote kans en na lang wachten wist hij hem toch in het net te schieten maar niet het goede net (het vangnet). Het werd 3-3 na een mooie wedstrijd. Kusjes A2 (de Sjaak) Chauffeurslijst A2 10-10-2015 DVG A2 A2 Van Schaijk Vogels v.d. Laar v. Asseldonk - v. Loon 7-11-2015 Schijndel/DE WIT A3 A2 Ubels v. Uden v. Boxtel v. Hees - v. Doorn 14-11-2015 Avanti 31 A2 A2 Brugmans v. Berkel - v. Helvoort v. Wiechen - v.d. Wielen 28-11-2015 WEC A2 A2 Nooijen Nouwens - v. Schaijk Vogels - v.d. Laar SCMH C1 Blauw Geel 38 C5 uitslag: 3-0 Eindelijk na al dat beker geweld de competitiestart! Blauw-Geel is de eerste tegenstander, altijd lastig. Middels een felicitatie vooraf door Blauw-Geel aan enkele van onze spelers was het psychologisch steekspel begonnen. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met veel strijd op het middenveld. Op deze mooie zaterdag kwam Ralph toch met een zondags-schot. De keeper kreeg er geen goede kijk op en werd het 1-0. Mentaal zou deze tegenstander zwak zijn, maar daar bleek in de praktijk niet veel van te kloppen. Blauw-Geel bleef voetballen, dus kregen zo ook kansen. Maar de achterhoede bleef goed overeind. Noud, Yannick, Björn en Teun vd V. stonden heel goed te spelen achterin. Teun nam de zaken van Stijn zeer goed over!!! Op het middenveld hield Moos soms 2 a 3 man van zich af, en stuurde met een goede pass Ralph weg die goed afrondde, 2-0. Blauw-Geel kreeg nog dotten van kansen maar die werden door onze verdediging of door hun zelf vakkundig om zeep geholpen. Rust. Na de rust was het iets meer kunst en vliegwerk soms, maar we bleven overeind. Met name ingevallen Alec viel op door zijn zeer goede spel en inzet. Vrije trap van Teun vd W. ineens genomen door Ralph, boem, op de paal. Nog een voorzet, boem, nu wel, de 3-0 door Ralph! Nu geloofde Blauw-Geel het wel. De felicitaties waren nu wel op zijn plaats. De 3 punten in de tas, en op naar de volgende match! Chauffeurslijst C2 10/10/2015 WEC C2 SCMH C2 Jeffrey v Lieshout, Jonne Nooijen, Harm Perenboom & Sam Kapteijns 17/10/2015

Boekel Sport C4 SCMH C2 Bram Verhoeven, Pim vd Berg, Luud Kusters & Duke de Wit 11/14/2015 Erp C2 SCMH C2 Fietsen 11/28/2015 Schijndel/DE WIT C4 SCMH C2 Jeffrey v Lieshout, Gijs Donkers, Gijs vd Tillaart & Tycho de Wit Schijndel D4 SCMH D1 uitslag: 8-1 Laten we maar gelijk maar het slechte nieuws beginnen: verloren met 8-1. Maar daar stond wel heel veel positiefs tegenover!! Het was een mooie wedstrijd in Schijndel, met heerlijk weer en een, jawel, gelijkwaardige tegenstander. Direct na de start van de wedstrijd drijft Schijndel onze D1 in de hoek. De verdediging moet gelijk aan de bak! Luc, Sten en Aiden vliegen er op af. De reactie die volgt is goed: mooi overspel en diverse aanvallen op Schijndel in de eerste helft. Giel doet een mooie poging, de keeper van Schijndel is echter in goede vorm. Ook een vrije trap van Igo gaat er helaas niet in. Op een gegeven moment wordt de keeper van Schijndel zelfs gepasseerd door Robin, de druk wordt opgevoerd en bijna heel D1 is vlak voor de goal. Toch lukt het weer nét niet. Keer op keer is SCMH dichtbij, alleen het geluk is vandaag niet op hun hand. Het lijkt er op dat de bal er gewoon niet in mag. En bij de tegenstander is dat geluk er wel, een aantal keren rolt de bal meer per ongeluk in het doel. Einde eerste helft is de stand 3-0. In de tweede helft komt het er ook maar niet van. SCMH verdedigt zo goed mogelijk maar Schijndel weet diverse keren weer te scoren. Dan ziet Matthijs zijn kans schoon, en hij gaat door. Helaas, niet scherp genoeg, de keeper houdt m tegen. Tjeu, Vince en Loek blijven er echter voor gaan. Intussen heeft Jannes het druk met keepen, jammer genoeg is Schijndel hem steeds te slim af. Uiteindelijk weet Luuk de eer hoog te houden en schiet m er in, toch nog eentje gescoord! Jongens, jullie hebben er hard voor gewerkt, volgende keer het klavertje vier erbij, dan komt het helemaal goed! SCMH E1 Boekel Sport E4G uitslag: 7-3 Vandaag onze eerste competitiewedstrijd tegen Boekel Sport E4G. We begonnen goed en kregen diverse kansen met onder andere een bal op de paal en de lat maar helaas geen goal. We benutten de kansen niet, Boekel Sport kregen 2 kansen en waren zeer effectief en maakten de kansen wel 0-2. We wilden erg graag de aansluitingstreffer maken maar daardoor liepen we uit positie wat het spel niet ten goede kwam. Boris maakten nog een paar goede reddingen waardoor we in de wedstrijd bleven, gelukkig net voor rust maakten Joep de aansluitingstreffer 1-2. Na een donder speech stonden de kopjes weer goed en liepen we beter in positie wat al snel resulteerden in de gelijkmaker door Joep, goal in de korte hoek. We hadden de smaak te pakken en liepen snel uit naar 6-2 door 2x Joep en 2x Pepe. Daarna verloren we even de concentratie waardoor Boekel de 6-3 kon scoren maar na deze waarschuwing waren we wakker. Joep scoorde 7-3 een erge mooie goal vanaf de zijkant vol in de bovenhoek. Jongens na een achterstand zeer goed hersteld en een mooi resultaat neergezet! Blauw Geel 38 E8 SCMH E2 uitslag: 13-0 Vandaag speelden we de eerste competitiewedstrijd op kunstgras. Met goede moed, en het vertrouwen dat het deze keer geen slachtpartij zou worden, begonnen we aan de wedstrijd. Na koud 1 minuut spelen schoot Blauw/Geel op ons doel. Onze verdediging wist de bal nog te raken, maar die werd hierdoor van richting veranderd en zette onze keeper op het verkeerde been. 1-0 achter, nog niets aan de hand. De volgende 10 minuten gingen gelijk op, met zelfs nog een kans op de gelijkmaker voor ons. Helaas wist Blauw/Geel vervolgens nog 5 keer te scoren, waardoor we de rust in gingen met een 6-0 achterstand. De motivatie zakte meteen helemaal weg, en in de 2e helft liep Blauw/Geel helemaal uit waardoor de eindstand op 13-0 uitkwam. We moeten nog

beter onze positie op het veld kennen en vasthouden, en vooral meer inzet tonen en niet opgeven! Volgende week weer een nieuwe kans... Erp F4 - SCMH F2 uitslag: 1-0 De kinderen hadden er zin in, we gaan voetbal tegen F4 uit Erp De eerste vijf minuten leek de teams goed aan elkaar gewaagd te zijn maar na de eerste goal van Erp werden we wat voorzichtiger en kregen de bal niet echt onder controle en zo werd snel de eerste helft 6-0 voor Erp. Tweede helft werd beter gevoetbald, SCMH begon aan te vallen maar Erp bleef scoren 5 minuten voor het einde scoorde Lisa, blijdschap aan de kant van Mariaheide en nu kregen ze de smaak te pakken, Gijs maakte de tweede goal en toen werd gefloten, einde wedstrijd Erp won met 10-2 Bij het nemen van de penalty s wist Maud een penalty van Erp keurig te stoppen. Ik hield hem tegen met mijn grote teen. Vertelde deze koele kikker. Knap gedaan hoor! VERJAARDAGEN 2 oktober Lars Wijdeven (F2) 3 oktober Lars Otto (E2) 3 oktober Lotte Daandels (M-C1) G e f e l i c i t e e r d a l l e m a a l!!! HATTRICKS Ons goede nieuws van deze week is: Op 2 oktober vindt de vrijwilligersavond van SCMH plaats. Zoals de laatste jaren gebruikelijk, wil het bestuur op deze avond wederom een vrijwilliger in het zonnetje zetten, middels het toekennen van de titel Vrijwilliger van het Jaar aan een persoon. Iemand, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Leden, maar ook niet-leden, kunnen personen voor deze onderscheiding voordragen bij Marie-Jose van de Graaf (secretaris@scmh.nl) of bij Bert van den Broek (voorzitter@scmh.nl). Tijdens deze avond zal de voorzitter de bijbehorende versierselen bij de uitverkorene opspelden dan wel overhandigen, uiteraard onderbouwd met een kort woordje.

PROGRAMMA zaterdag 3 oktober 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 uur coördinator 12.30 tot 16.30 uur Marion Rinus Prinses Irene A1 SCMH A1 28659 SCMH A2 Blauw Geel'38/JUMBO A4 39425 Joep Gemert C3 SCMH C1 43117 SCMH C2 Blauw Geel'38/JUMBO C6 43751 Rob SCMH D1 Nijnsel/TVE Reclame D1G 47064 Louis SCMH E1 Heeswijk E3 Vr SCMH E2 Sparta'25 E4 51167 Schijndel/DE WIT F5 SCMH F1 55991 SCMH F2 Blauw Geel'38/JUMBO F14 57371 SCMH MD1 Margriet MD1 49486 SCMH MC1 vrij zaterdag 10 oktober 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 uur coördinator 12.30 tot 16.30 uur Rick Henk SCMH A1 EVVC A1 28929 KNVB DVG A2 SCMH A2 39735 SCMH C1 Blauw Geel'38/JUMBO C3 43072 Rob WEC C2 SCMH C2 44053 Sparta'25 D3 SCMH D1 47255 SCMH E1 Irene E1 51163 Erp E4 SCMH E2 51482 SCMH F1 Handel F1 55782 RKVV Keldonk F2 SCMH F2 58187 HVCH MD2 SCMH MD1 49477 SCMH MC1 Wilhelmina MC1 94307 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl