51e jaargang nr. 8 6 oktober 2013

53e jaargang nr augustus 2015

INFO TRAININGSTIJDEN

53e jaargang nr maart 2016

Wedstrijdsecretariaat: - senioren/junioren: Gea de Groot jeugd: Evelien Kolkman INDELING

De Babbeltjes. Maand: November

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Gerhard Nijkamp Toernooi augustus Een speciaal welkom aan:

Nieuwsbrief KIOS 45 Week

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

37 e jaargang nr december

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Minipolo toernooi in Apeldoorn

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland Zaal :

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 15 t/m 27 april 2019

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Verslagen oktober en 4-5 november

t Wiekendje Agenda:

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

Alles wat u wilt weten van Stars'84

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

Verslagen partijen 2 e ronde

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

THORakel nummer 3, seizoen 2013/2014. THORakel. Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3.

Open dag. zaterdag 2 september 2017

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

AKC Almelo presenteert: Het 24e AKC Jeugdtoernooi. Maandag 28 december 2015 Sporthal Sluiskade Almelo. Wij weten hoe je een feestje moet bouwen!

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Recreanten korfbal vrijdag 9 oktober uur

Transcriptie:

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere. Het weekend stond weer in het teken van de korfbal. Vrijdagavond de nieuwjaarsreceptie in onze kantine, zaterdag veel korfbal gezien in het Punt en zondag tijd voor het voorwoord. Lid zijn van een vereniging brengt vaak verplichtingen met zich mee. Sommige verplichtingen zijn vrijwillig, andere hebben soms een morele verplichting. Al met al geeft het mij persoonlijk een goed gevoel om deel uit te maken van onze vereniging. Onze Nieuwjaarsborrel in t Tophuus werd jammer genoeg maar door heel weinig mensen bezocht. Altijd jammer voor de mensen die zoiets organiseren. Ik hoop dat er voor de eerst volgende activiteit meer animo is. Wat goed om te zien is dat er binnen onze vereniging altijd nog mensen zijn die tijd investeren in onze leden. Denk alleen maar eens aan de trainers, coaches en andere vrijwilligers, maar ook aan de mensen die leden aan het begeleiden en opleiden zijn, om zo in de toekomst te zorgen voor voldoende kader. Toch is het aantal vrijwilligers ook een punt van aandacht. Onze vereniging staat of valt bij vrijwilligers. Dus denk eerst eens goed na voor je antwoord geeft als je ergens voor gevraagd wordt. Zo moet het bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid en zijn er verschillende commissies die versterking kunnen gebruiken. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en uitdagingen. We zullen zien. Vriendelijke groet, Edwin van der Schee Volgende week: José Drenth Secretariaat: Prinsenkamp 57 / info@top-vroomshoop.nl T.O.P. website: www.top-vroomshoop.nl website@top-vroomshoop.nl Redactieadres: Dreef 4 / redactie@top-vroomshoop.nl Kopij voor clubblad aanleveren voor zondag 16.00 uur

Verjaardagen 11 januari Quint Antonides 12,, Mats Wind 2 Uitslagen 9 januari 2016 Emmeloord/Marknesse 1 - TOP 1 13-15 ASVD 2 - TOP 2 24-13 Oranje Zwart 4 - TOP 3 15-16 TOP 4 - d'ommerdieck 2 5-7 TOP A1 - SDO (W) A1 15-9 TOP B1 - Avereest B1 3-5 SDO (W) C2 - TOP C1 2-11 TOP D1 - SDO (W) D1 2-8 TOP D2 - Korvesta D1 5-5 Amicitia E1 - TOP E1 17-3 Groen Zwart E1 - TOP E2 0-19 Centrum F1 - TOP F1 11-12 Agenda: (aanvullingen naar info@top-vroomshoop.nl) zaterdag 16 januari Mannenavond 20.30 uur t Tophuus Mannenavond Aanstaande zaterdag 16 januari vanaf half 9 staat onze mannenavond in de planning. Wij hebben een aantal ludieke spellen bedacht om van start te gaan. Met veel plezier hopen we er een leuke avond van te maken bijvoorbeeld: er hangt een dartbord (pijltjes meenemen), kaarten zijn aanwezig en natuurlijk StefStuntpiloot! nog wel meer, maar dan moet je maar langskomen. Voor wie? Nou voor alle mannen die T.O.P. een warm hart toedragen. Hoe: kom lopend of op de fiets! Waar: In ons Tophuus. groeten ; De Mannen.

3 CENTRUM F1 - TOP F1 we begonnen goed aan de wedstrijd. We stonden na 10 minuten met 1-3 voor en bij rust stond het 4-6. In de rust kregen we van onze coachen te horen dat we met name heel goed stonden te verdedigen en dat we heel goed samen speelden! Na rust begonnen we matig aan de wedstrijd en kwam Centrum op gelijke hoogte. Maar dankzij een mooi schot van Thirza kwamen we weer op voorsprong. Toen bleef het gelijk qua score op gaan tot een paar minuten voor het eind. Wij bleven aan de gelukkige kant van de score en wisten er net 1 meer te maken dan de tegenstander! En de eindstand was 11-12. Groetjes Tim

GROEN ZWART E1 - TOP E2 verslag van zaterdag 9-1-2016 zaterdag moesten wij top e2 tegen groen-zwart borne e1 zelf kon ik niet mee doen, maar mocht esther helpen met couchen het was een mooie wedstrijd en hebben gewonnen met 0-19 4 groet danny TOP D2 KORVESTA D1 Wij moesten tegen Korvesta. We begonnen goed want Linde scoorde de 1-0. En Ghisan al snel de 2-0. Maar daarna scoorde Korvesta ook 2 keer en was het 2-2. Maar na de pauze scoorde Marit L 3-2. Korvesta scoorde daarna 2 keer en we stonden achter met 3-4. Gelukkig wist ik nog de 4-4 te zetten. Maar ook korvesta scoorde nog een keer en stonden we weer achter met 4-5. Met nog een paar seconde op de klok zorgde Ghisan voor 5-5. Het was een spannende wedstrijd. groetjes Emma TOP D1- SDO D1 Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Dit was wel een wedstrijd waar wij een kansje maakten om te winnen.. Jammer genoeg ging het anders.we lieten te veel goals door en scoorden zelf te weinig! De eindstand was 2-8, onze goals zijn gescoord door Lotte en Zerina! Op naar volgende week Groetjes van Nina. SDO C2 - TOP C1 We vertrokken om 12 uur naar Westeraar. Al snel stonden we met 4-0 voor door 2 doelpunten van Hielke en 2 van Luuk. Daarna scoorde Hielke er nog 2, bij rust was het 6-0. Na rust scoorde Luuk er weer een, 7-0. Daarna werdt het 7-1 door een stafworp. Het werd 8-2 door esmee en op die uitslag leek het af te gaan, maar binnen 1 minuut scoorden Mart en Kasper een doelpunt. De uitslag was 11-2 TOP B1 AVEREEST B1 hallo allemaal, We moesten vandaag thuis tegen Avereest. Het was een spannende wedstrijd, we begonnen met 0-1 achterstand maar het stond in de rust 2-2 gelijk. Later werd het 3-2 voor ons maar daarna scoorde Avereest er 3 en verloren we met 5-3. groetjes de B1

PUPIL VAN DE WEEK 5 Wedstrijd: TOP 1 Hellas 63 1 Datum: 16-01-2016 Aanvang: 17.45 uur Sporthal: Het Punt MIRTHE JANSEN & ANIEK KAMERLING Mirthe & Aniek, jullie worden tegelijk (16.45 uur) met de spelers, speelsters en begeleiding van het eerste verwacht. Neem iedereen mee, je ouders (met fototoestel), je hele familie, vriendjes, buren, enz., eigenlijk iedereen die je kent. Neem eveneens je eigen TOP kleren mee. Het wordt vast heel mooi en spannend. VEEL PLEZIER!!!!!! PS Mocht je onverhoopt niet kunnen, dit graag voor woensdag doorgeven aan Evelien Kolkman (646497) redactieadres: redactie@top-vroomshoop.nl Verslagen en andere stukken aanleveren voor zondag 16.00 uur wedstrijdprogramma ZATERDAG 16 JANUARI 2016 Balsponsor: OOSTERHAVE MAKELAARS

Zaalcommissaris: Erik Staarman, vanaf 15.30 uur 6 TOP 1 Hellas 63 1 wed.nr. 12682 Aanwezig: 16.45 uur aanvang: 17.45 uur Verslag: Evelien scheidsrechter: T. Stam Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij de trainer TOP2 DOS WK 2 wed.nr. 15767 Aanwezig: 15.30 uur aanvang: 16.30 uur Verslag: Danian scheidsrechter: R. Kluiver Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij de trainer Centrum 1 - TOP 3 wed.nr. 10825 Vertrek: 15.45 uur aanvang: 17.15 uur Vervoer: Nick, Ad, Marike MFC de Binder Verslag: Karen Afzeggen voor dinsdag bij Ad TOP 4 Sparta 5 wed.nr. 10245 Aanwezig: 14.30 uur aanvang: 15.15 uur Verslag: Gea scheidsrechter: Enno de Boer Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Henk-George TOP A1 HKC A2 wed.nr. 11492 Aanwezig: 13.00 uur aanvang: 14.00 uur Verslag: Nienke scheidsrechter: Rick Hoekstra Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Wout AKC B2 TOP B1 wed.nr 7429 Vertrek: 9.00 uur aanvang: 10.00 uur Verslag: Esmee Almelo Sluiskade Vervoer: Fam. Ten Hartog, Fam. Zomer, Fam. Peters Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij? TOP C1 Amicitia C2 wed.nr 4998 Aanwezig: 12.30 uur aanvang: 13.00 uur Verslag: Hielke scheidsrechter: Edwin Gerrits Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Ad, tel. 643997 Amicitia D1 TOP D1 wed.nr 7696 Vertrek: 12.15 uur aanvang: 13.00 uur Verslag: Zerina Vriezenveen De Stamper Vervoer: Fam. Wessels, Fam. Weterink, Fam. Van der Vinne Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Alexander, tel.

7 TOP D2 UNI D1 wed.nr. 10857 Aanwezig: 11.30 uur aanvang: 12.00 uur Verslag: Marin scheidsrechter: Raymon Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Mariëlle, tel. 06-22980300, of Kim, tel. 06-16795279 TOP E2 is vrij AKC E1 TOP E2 wed.nr. 4075 Vertrek: 8.00 uur aanvang: 9.00 uur Verslag: Mirthe Almelo Sluiskade Vervoer: Fam. Hemmer, Fam. Driessen Afzeggen voor dinsdag 19.00 uur bij Esther, tel. 0682187176 TOP F1 is vrij Afzeggen jeugdscheidsrechters voor woensdag 19.00 uur bij Evelien, tel. 646497 Wedstrijdformulieren inleveren voor zondag 12.00 uur bij Evelien - Hoofdstraat 20 Wedstrijdsecretaris sen/jun veld: Gea de Groot, tel. 0546-642682 Scorebordbediening: 12:00 TOP D2 - UNI D1 Aletta, Nienke 13:00 TOP C1 - Amicitia C2 Esther 14:00 TOP A1 - HKC A2 Edwin v.d. Schee 15:15 TOP 4 - Sparta 5 Kees 16:30 TOP 2 - Dos WK2 Henk George 17:45 TOP 1 - Hellas 63 1 Gerrit Zomer Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.