More power, more winning, more glory!

Vergelijkbare documenten
More Power. More Fun.

The kids' ATV that adults love too.

Dé meest competitieve Sport ATV!

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

De koning zonder grenzen

De meest spraakmakende Sport ATV

King of the grasslands

De ultieme middenklasse allrounder

De coolste sportscooter ooit!

A force of nature. Kodiak 450 / EPS

Op elk terrein een waardevolle investering

Small in size, big in fun!

Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein

The world's toughest ATV

Go explore! Wolverine-R

De overtreffende kracht!

Ga op ontdekking. Wolverine-R

De nieuwe benchmark! Kodiak 700 EPS / EPS SE

The genuine Yamaha supersport side-by-side

Explore more. Wolverine X4

Cool, cooler, coolst!

Design in zijn puurste vorm

Functionality, durability and all-terrain ability

Crazy for racing, raving for fun!

Functioneel, duurzaam en geschikt voor elk terrein.

De snelle, wendbare en betaalbare Yamaha EX

2012 Rhino 700

Crazy for racing, 2.0 performance and fun!

Een legende - maar alleen voor competitie!

Verken uw avontuurlijke inborst

Ga op ontdekkingsreis

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

De meest efficiënte stadsscooter

Suzuki atv

De meest complete stadsscooter

Onze sterke lichtgewicht - ware draagbare kracht!

De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur

Maximale stuwkracht, moeiteloos manoeuvreren

Gek op racen, racen met plezier.

Onze sterke lichtgewicht - ware draagbare kracht!

Gemaakt voor het échte avontuur

Uitdagend. Volledig in het zwart. Klaar voor de wedstrijd.

Lichter in gewicht. Krachtig vermogen. Sterke acceleratie.

Suzuki ATV

Maximaal plezier. Minimale emissies.

Gemaakt voor het échte avontuur

[ Suzuki 2014 ] scooter

Een legendarische buitenboordmotor nog verder verbeterd!

De beste keuze voor allround prestaties

De M26, ons topproduct - Inschakelen en wegvaren

Gebruiksgemak - voor nog meer plezier

De beste vermogengewichtsverhouding

Draagbaar vermogen: oppakken en wegwezen

Maak kennis met onze nieuwe draagbare buitenboordmotor. Nu nog lichter. Nu nog robuuster. F25G

De nieuwe GP meer dan alleen topprestaties

Lichter in gewicht. Krachtig vermogen. Sterke acceleratie.

MT-09 ABS.

Onze sterke lichtgewichten opgefrist

Vermogen en zuinigheid = meer ontspanning

Gemoedsrust is standaard bij deze motoren

Een unieke, geavanceerde V8 krachtbron

De beste vermogengewichtsverhouding

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur

Ongeëvenaard vermogen. Ongekende betrouwbaarheid.

Maximaal plezier Minimale emissies

RC : RACE-GENEN

Switch! Change is good.

Nu nog lichter, stiller en krachtiger.

Compacte vormgeving, groots in prestaties

Compacte vormgeving, groots in prestaties

Maximaal plezier Minimale emissies

Wanneer u het vermogen van een V6 nodig hebt voor uw offshore avonturen

Een nieuwe maatstaf voor souplesse en prestaties

Bij de F30 is gemoedsrust standaard

De hartslag van je ziel

Inschakelen en wegvaren

Twee puur sportieve tenders

Geniet op twee manieren van vier-in-lijn prestaties

Eenvoudig te dragen - ongedwongen vaarplezier

XT1200Z Super Ténéré

Switch! Change is good.

Gebruiksgemak - voor nog meer plezier

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

DESIGN PASSION SPORT

Alle motoren Ruud Vos

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

Free to travel into the future

Een unieke V8-krachtbron

Drive-by-Wire - de nieuwe norm in souplesse.

Inschakelen en wegvaren

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV

Maximaal plezier op het water

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter

Al round stadsatleet

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

Transcriptie:

More power, more winning, more glory! De Yamaha YFM700R SE, een ATV met puur Race DNA! Elk afzonderlijk onderdeel in het hightech motorblok en van het innovatieve hybride chassis is ontworpen om het uiterste uit uw wedstrijdpotentieel te halen. De YFM700R SE is voorzien van machtig veel vermogen, heeft uiterst responsieve rijeigenschappen en efficiënte schokdemping. De zuiger en cilinderkop zorgen voor een hoge compressieverhouding, en de brandstofinspuiting met verbeterde 'mapping' en de racenokkenas dragen bij aan meer aanspreekbaar vermogen over het volledige toerengebied. Met de 'A'-vormige draagarmen vóór, efficiënte schokdemping vóór en achter en de 22-inch Maxxis-banden is de YFM700R SE gebouwd om te winnen. Met overmacht winnen! Hightech 686cc-motor met geavanceerd brandstofinjectiesysteem Meer vermogen en meer koppel over het volledige toerengebied Hoog compressie cilinderkop en brandstofinjectie met verbeterde 'mapping' Enkele uitlaatpijp voor beter koppelgevoel Laag brandstofverbruik Sterk, lichtgewicht hybride staal/aluminium chassis Grote 22-inch voorwielen Bovenste A-vormige draagarmen van staal, hierdoor een hoge treksterkte Extreem, sportieve Sport ATV Volledig instelbare schokdempers vóór met externe gascilinder Vijfversnellingsbak met achteruit - eenvoudig en trefzeker schakelen Gestroomlijnd, agressief ontwerp met hoogwaardige lichtgewicht componenten

Compromisloos gebouwd Successen behalen draait om volledige concentratie op het circuit, zodat u uw volledige potentieel kunt benutten. Wanneer u streeft naar de top, wilt u kunnen vertrouwen op de best mogelijke machine die winnende prestaties, wendbaarheid en controle biedt. Bij Yamaha zit de competitie al 60 jaar in onze genen. Dankzij onze volledige toewijding zijn wij in staat toonaangevende, compromisloze ATV's te bouwen, zoals de nieuwste YFM700R SE. De verbeteringen geven een aanzienlijke boost aan het vermogen en koppel over het toerentalbereik. Tel daar de verbeterde rijeigenschappen en messcherpe besturing bij op en het resultaat is onze ultieme Sport ATV.

Extra sterk 'hybride' chassis Het ultramoderne 'hybride' chassis combineert een stalen voorgedeelte met een aluminium achtergedeelte en een demontabel subframe. Zo is een supersterke structuur ontstaan die alle schokken simpelweg opvangt en perfect verwerkt. De lichtgewicht gegoten aluminium swingarm wordt afgeveerd door een verstelbare schokdemper met geoptimaliseerde dempinginstellingen, voor comfortabele en beheersbare rijeigenschappen. Nog meer vermogen, nog meer koppel! De viertakt ATV's van Yamaha leveren een hoog koppel, ook bij lage toerentallen, voor enorm veel trekkracht onder zelfs de allerzwaarste omstandigheden. Voor extra vermogen en aandrijfkracht is de 686cckrachtbron voorzien van een cilinderkop voor hoge compressie met optimale kleptiming, en een enkele uitlaatpijp. Dankzij het geavanceerde brandstofinjectiesysteem en afsluitklep heeft de YMF700R SE een lager brandstofverbruik. Trefzekere vijfversnellingsbak met achteruit Het aanzienlijke potentieel van de krachtige motor van de YFM700R SE wordt optimaal aangevuld door de soepel, trefzeker schakelende vijfversnellingsbak. Ongeacht de terreinomstandigheden biedt deze duurzame versnellingsbak en soepele meervoudige plaatkoppeling u volledige controle, en met de achteruitversnelling kunt u in krappe situaties manoeuvreren. Volledig instelbare voor- en achtervering De volledig verstelbare voorwielophanging met lange veerweg is voorzien van roestvrijstalen 'A'-vormige draagarmen en voorschokdempers met afzonderlijk reservoir. Geen enkel off-road terrein is de YFM700R SE te ruig! Mede door de nieuwe 22-inch voorwielen worden de schokken nog beter geabsorbeerd. Daarnaast zorgt de nieuwe achterwielophanging en de geoptimaliseerde dempinginstelling voor ruim voldoende tractie en ontspannen rijgedrag. Lichtgewicht aluminium velgen en remklauwen De aluminium velgen en compacte remklauwen dragen bij aan het lagere onafgeveerde gewicht van de YFM700R SE, waardoor de vering uiterst responsief is. De remklauwen met dubbele remzuigers en de geventileerde remschijven vóór zorgen, samen met de dubbele remzuiger remklauw achter van het YFZ450R type, voor een soepel en beheersbaar remvermogen. Ergonomisch ontwerp Het besturen van een ATV is een plezierige lichamelijke activiteit waarbij een ongewone combinatie van spieren wordt gebruikt. Alle ATV's van Yamaha zijn ontworpen met het oog op eenvoud, betrouwbaarheid en comfort. Het ontwerp van de voorkant zorgt voor voldoende kniespeling en zodoende voor meer bewegingsvrijheid, zonder dat dit ten koste gaat van het gestroomlijnde design van de YFM700R SE.

Motor Motortype Cilinderinhoud Boring x slag YFM700RSE 1-cilinder, Vloeistofgekoeld, 4-takt, enkel bovenliggende nokkenas, 4-kleppen 686 cc Compressieverhouding 10,0 : 1 Smeersysteem Brandstofsysteem Ontstekingssysteem Startsysteem Transmissie Aandrijfsysteem Eindoverbrenging Type Wielophanging, voor 102,0 mm x 84,0 mm Dry sump Electronic Fuel Injection, single throttle body, Mikuni 44EHS 32 bit, ECU Elektrisch 5 versnellingen & 1 achteruit, Nat, meervoudige plaatkoppeling 2WD Sealed X-ring chain, Excentrische afstelling YFM700RSE Onafhankelijke dubbele wieldraagarm, HPG piggyback shocks, adjustable rebound and High / Low compression, Schroef verstelbare veervoorspanningsysteem, 230 mm slag Wielophanging, achter Gegoten aluminium achterbrug, HPG piggyback shocks, adjustable rebound and High / Low compression, Schroef verstelbare veervoorspanningsysteem, 256 mm slag Remmen, voor Remmen, achter Bandenmaat, voor Bandenmaat, achter Geventileerde remschijf met tweezuigerremklauw op elk wiel Geventileerde remschijf met tweezuigerremklauw Maxxis MS13, AT22x7-10 Maxxis M976Y, AT20x10-9 Afmetingen Totale lengte Totale breedte Totale hoogte Zithoogte Wielbasis Grondspeling Gewicht rijklaar (inclusief alle vloeistoffen en volle brandstoftank) Inhoud brandstoftank YFM700RSE 1.845 mm 1.155 mm 1.115 mm 830 mm 1.280 mm 240 mm 192 kg 11,0 liter

Prijs YFM700R SE 9999.00 Prijzen vanaf 1 augustus 2015, hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten. Alle prijzen inclusief BPM (indien van toepassing) en BTW. S.E.& O Handlingkosten 250.00

Kleuren 60th Anniversary De naam Yamaha staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. De technici van Yamaha zijn volledig opgeleid en beschikken over de modernste middelen om u de allerbeste service en advies te geven voor uw Yamaha-product. Om die reden raadt Yamaha ten zeerste aan om altijd naar een officiële Yamaha-dealer te gaan voor de benodigde service. Yamaha Genuine Parts & Accessories zijn speciaal ontwikkeld, ontworpen en getest voor onze Yamahaproductserie. Yamaha raadt ook het gebruik van Yamalube aan: ons eigen assortiment hightech smeermiddelen die het levenssap voor Yamaha-motoren vormen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om hun werk doeltreffend te blijven doen, waar u ook rijdt. Naast functionele en modieuze accessoires biedt Yamaha kwalitatief hoogwaardige, innovatieve motorkleding die u comfort en optimale bescherming biedt. Er is ook een uitgebreid assortiment vrijetijdskleding verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar: /accessories Beleef meer van de Yamaha YFM700R SE met uw mobiel Yamaha Motor Nederland B.V. Koolhovenlaan 101 1119 NC Schiphol-Rijk Nederland