TE KOOP. Totaal circa 174 m 2 vvo exclusief bovenwoning

Vergelijkbare documenten
TE KOOP. Totaal circa 430 m 2 vvo

TE KOOP. 401 m² vvo. De Scheper 258 Oirschot

TE KOOP. Totaal circa 555 m² vvo

TE KOOP. Totaal circa 617 m² vvo

TE KOOP Wegens verhuizing. Totaal circa 725 m 2 vvo

Totaal circa 550 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 828 m 2 vvo kantoorruimte vanaf ca. 263 m 2

TE KOOP. Totaal circa 912 m² vvo

TE KOOP m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 620 m² vvo

Totaal circa m² vvo turnkey kantoorgebouw

Totaal circa 1.395,50 vvo TE KOOP. Nijverheidslaan 155 Veldhoven Fantastische hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte gelegen op zichtlocatie

Bouwkavel, totaal circa m² vvo TE KOOP. Graandijk 5 Helmond

TE HUUR TE KOOP. Totaal ca m² vvo. Pisanostraat 59 Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Vanaf circa 471 m² vvo per unit. Ambachtsweg 5 en 13 Eindhoven

TE KOOP. Totaal circa m² vvo

144 m 2 vvo. TE HUUR Ekkersrijt 4405 Son. Multifunctionele bedrijfsunit direct gelegen aan de snelweg A58

Totaal circa m² vvo TE KOOP. Graandijk 5 Helmond

170 m² vvo Te huur vanaf 64 m 2 TE HUUR. Lakerstraat 59 Eindhoven Representatieve kantoorunits te huur in een industrieel monument

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m² vvo. Florijn 23 Deurne

TE HUUR. Circa 350 m 2 vvo deelhuur mogelijk vanaf circa 163 m 2 vvo

TE KOOP. Te koop, representatief bedrijfsobject

TE HUUR. Totaal circa 478 m² vvo

TE HUUR TE KOOP. Totaal circa 600 m 2 bvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 bedrijfs-, circa m 2 kantoor- en circa 391 m 2 v.v.o.opslagruimte op de verdieping

TE HUUR. Circa 51 m 2 vvo en circa 49 m 2 vvo

Totaal circa m 2 vvo. De Run 5432 Veldhoven Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor productie, assemblage, ontwikkeling en opslag.

TE HUUR TE KOOP. Perceel van m² geschikt voor fraaie maatwerk nieuwbouw

Totaal circa m² vvo TE HUUR

Vanaf 160 m² vvo TE HUUR. Kruisstraat 124 Eindhoven Winkelruimte gelegen aan drukke Kruisstraat nabij Eindhoven centrum.

Totaal circa 481 m 2 vvo te huur vanaf circa 145 m². Fazantlaan 3 Eindhoven Representatieve kantoorruimte rustig gelegen nabij hartje centrum.

TE HUUR. Totaal circa 337 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 450 m 2 vvo

Totaal circa 613 m 2 vvo

375 m² vvo Koninkrijkszaal / atelier-/bijeenkomstruimte TE KOOP. Anthony Moddermanstraat 85 Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal circa 975 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven TE HUUR. Multifunctionele kantoorruimte op prominente zichtlocatie op het bedrijventerrein De Hurk.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run 5141 Veldhoven Functionele kantoorruimte in bedrijvencomplex op bedrijventerrein De Run.

TE HUUR. Totaal m 2 vvo kantoorruimte te huur va. 302 m²

1.875 m² vvo TE KOOP. Kanaaldijk Noord 111 Eindhoven Geschakelde bedrijfsruimte bestaande uit showroom, werkplaats, magazijn en kantoor.

TE HUUR. Totaal ca. 289 m² vvo Deelverhuur bespreekbaar

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Drie geschakelde bedrijfsunits vanaf circa 974 m² vvo

Totaal circa 346 m² vvo. Tramstraat Eindhoven Karakteristieke kantoorruimte in twee geschakelde herenhuizen in hartje centrum Eindhoven.

Totaal ca m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Circa 355 m² representatieve kantoorruimte. Collse Heide 50 Nuenen

TE HUUR. Totaal circa 206 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa 144 m² vvo TE HUUR. Aalsterweg 24 Eindhoven Centraal gelegen, instapklare winkel-/balieruimte aan hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum.

Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa 378 m² vvo TE HUUR. Leemkuil 17B Eindhoven Multifunctionele bedrijfs-/opslagruimte, gelegen op bedrijventerrein Kapelbeemd.

TE KOOP. Totaal ca. 779 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Hooge Zijde 3 Eindhoven OMGEVINGSFACTOREN

TE HUUR. Totaal circa 237 m² vvo

TE HUUR. v.a. circa 20 m 2 vvo totaal circa 470 m 2

TE HUUR. Totaal m² vvo te huur m² vvo, vanaf 206 m²

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal cica m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa 940 m² vvo TE HUUR. De Maas 20 Best Kantoorruimte in kantoorvoorbouw opvallend gelegen op industrieterrein Breeven.

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal ca m² vvo. De Run 4315 Veldhoven TE HUUR. Kwalitatief hoogwaardige productieruimte met fraaie kantoorruimte op bedrijventerrein De Run.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Flight Forum Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa 1.791m 2 vvo. Flight Forum Eindhoven TE HUUR. Hoogwaardige kantoorruimte in Aeroplaza op Flight Forum te Eindhoven.

Totaal circa 795 m 2 vvo TE HUUR. Rooijakkerstraat 32 Eindhoven Goed gelegen bedrijfsunit bestaande uit bedrijfs-/opslag- en kantoorruimte.

TE HUUR. Totaal ca. 800 m² vvo. Ruysdaelbaan 3.01 Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo vanaf ca 159 m² kantoor

Totaal circa 418 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m² vvo logistieke ruimte TE HUUR. Weijerbeemd ong. Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen.

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run Veldhoven Grootschalig distributiecomplex gelegen op bedrijventerrein De Run.

TE KOOP. Totaal circa m 2 vvo. Hurksestraat 7-7a Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 830 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo te huur vanaf circa 50 m²

TE HUUR. Totaal ca m² vvo. Fr. van Riemsdijkweg 10 Eindhoven

TE HUUR. Circa 320 m 2 vvo winkelruimte inclusief opslagruimte

215 m 2 vvo Bedrijfsruimte met kantoorruimte. TE HUUR Kleine Dreef 59b Veldhoven. Goed geoutilleerde bedrijfshal met kantoorruimte en buitenterrein

TE HUUR. Totaal circa 637 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

In onderhuur. 600 m² vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Maas 40 Best Multifunctioneel vrijstaand bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfs-/opslag -en kantoorruimte.

TE HUUR. Totaal circa 210 m² vvo

Transcriptie:

Totaal circa 174 m 2 vvo exclusief bovenwoning TE KOOP Winkelruimte met achtergelegen voormalige bloemenkas/opslagruimte met bovenwoning gelegen op de eerste en tweede verdieping met bestrate achterplaats en naastgelegen berging.

OMGEVINGSFACTOREN De winkelruimte is gelegen op een markante locatie in het centrum van Helmond in het bruisende Steenwegkwartier (hoek Steenweg/Prinses Christinalaan). De omgevingsbebouwing is gemêleerd en bestaat uit winkelruimten met bovenwoningen, horecaobjecten (onder andere hotel/restaurant West-Ende), kantoorruimten (zakelijke dienstverlening), Het Kunstencentrum, nieuw gebouwde appartementencomplexen en woonhuizen. Op korte afstand bevindt zich het Boscotondo-complex bestaande onder andere uit een bestuurscentrum/raadszaal, bioscoop, kunsthal en appartementencomplexen. De Steenweg is een hoogwaardige winkelstraat met meerdere types speciaalzaken, onder andere op het gebied van schoenmode en dames- en herenmode. Recentelijk zijn in de Steenweg bestaande winkel- en horecaobjecten gesloopt welke hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouwontwikkelingen (appartementengebouwen met in de strip op de begane grond winkelruimten). Deze herontwikkelingsinitiatieven geven de Steenweg nog meer uitstraling en schwung en hierdoor zal de levendigheid nog verder toenemen. Aan de overzijde van de nabij gelegen Kanaaldijk bevindt zich het bruisende horecaplein Het Havenplein en de A1-winkelstraat de Veestraat met de overdekte Elzaspassage. De Steenweg betreft deels eenrichtingsverkeer (gedeelte richting het kanaal). Helmond is een dynamische en sterk groeiende stad met bijna 90.000 inwoners. Als één van de vijf grootste steden van Brabant, maakt Helmond deel uit van het stedelijke netwerk BrabantStad. Na Eindhoven is Helmond bovendien tweede centrumstad van Brainport Zuidoost-Brabant. Verder vervult Helmond een rol als centrumstad van de Peel. In juni 2011 is Helmond door de werkgeversorganisatie MKB Nederland uitgeroepen tot de MKB-vriendelijkste stad van Nederland. Van de 36 grootste steden in Nederland komt Helmond als MKB-vriendelijkste stad uit de bus. Helmond is door het Ministerie van Economische Zaken ook al eerder aangewezen als gemeente met het beste ondernemersklimaat. 2

LOCATIEAANDUIDING BEREIKBAARHEID De winkelruimte is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De ligging is op korte afstand van het kanaaltracé s-hertogenbosch-helmond-weert (de N266) en de doorgaande weg dwars door Helmond (de Europaweg-Kasteel Traverse-Deurneseweg). De Europaweg staat in verbinding met de A270, de snelweg naar Eindhoven. De plaatsen Eindhoven en Deurne zijn op circa 15 autominuten gelegen. Het centrum is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op korte afstand bevinden zich diverse bushaltes en ook het trein- en busstation zijn op loopafstand gelegen. 3

OBJECT Verdieping Omschrijving Oppervlakte Begane grond Winkelruimte circa 55 m 2 Begane grond Voormalige bloemenkas/opslag circa 119 m 2 1 e verdieping Bovenwoning circa 83 m 2 2 e verdieping Zolder circa 27 m 2 Totaal circa 284 m 2 Het betreft een winkelruimte aan de voorzijde met voormalige bloemenkas/opslagruimte aan de achterzijde met toegang tot een verharde achterplaats met poort. Op de 1 e en 2 e verdieping bevindt zich een bovenwoning met een aparte entree/toegang op de begane grond (zijkant). De bovenwoning is tevens vanuit de winkelruimte te bereiken. Op de 1 e verdieping is een overloop met daaraan een woonkamer met open keuken, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde en badkamer. De 2 e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en betreft een zolderruimte met gas cv installatie met toegang tot plat dak en een zolderruimte/berging. De bovenwoning is voorzien van een separate berging aan de zijkant van het pand. Het gehele object dient een metamorfose te ondergaan en opgeknapt te worden. De aanwezige gas cv installaties dienen vervangen te worden. 4

PARKEREN Op eigen terrein is aan de voorzijde een parkeerplaats beschikbaar. Er kan eventueel ook worden geparkeerd op de verharde achterplaats. In een gedeelte van de Steenweg zijn parkeerplaatsen aanwezig (betaald parkeren). In de directe omgeving bevinden zich meerdere (betaalde) parkeermogelijkheden op parkeerterreinen of in de overdekte parkeergarage Boscotondo. 5

OPLEVERINGSNIVEAU Winkelruimte systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen; toiletruimte; radiatoren; voormalige bloemenkas met gas cv installatie (niet operationeel); in de meterkast ontbreekt de gasmeter (deze dient terug aangebracht te worden). OPLEVERINGSNIVEAU Bovenwoning eenvoudige en gedateerde keukeninrichting; eenvoudig en gedateerd sanitair; gas cv installatie type Fasto IQ HR (niet operationeel). OPLEVERINGSNIVEAU Achterplaats verhard met tegels; houten toegangspoort. 6

KOOPGEGEVENS Koopsom 349.500,00 kosten koper. Zekerheidsstelling De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie te overleggen, of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom. Aanvaarding Aanvaarding per direct. Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens. 7

Winkelruimte Bovenwoning Bloemenkas/opslagruimte 8

Kadastrale gegevens 9

Begane grond 10

1 e etage 11

2 e etage 12

CONTACT Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars is een gedreven makelaarskantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De onderneming is in 2000 opgericht. Het kantoor is gevestigd in het Kennedy Business Center te Eindhoven-Centrum. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een gezonde agressieve commerciële aanpak. Met hoog gekwalificeerde makelaars, zowel op basis van opleidingsniveau als werkervaring, werkt men zeer resultaatgericht. Verschuuren & Schreppers positioneert zich in het hogere segment van de zakelijke vastgoedmarkt. Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn kernbegrippen. Door de directe betrokkenheid van de directie en de sterke lokale roots van het team staan wij zeer dicht bij de klant. Letterlijk en figuurlijk. Daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars B.V. Kennedyplein 230 5611 LS Eindhoven 040-211 11 12 info@verschuurenschreppers.nl www.bedrijfsmakelaar.nu Verschuuren & Schreppers werkt voor pensioenfondsen, institutionele relaties, woningcorporaties, lokale, provinciale en landelijke overheden, particuliere (lokale en landelijke) beleggers, lokale en landelijke bedrijven en internationale beleggers/bedrijven. Rendement per m2! 13