BEKERPROGRAMMA AFGEWERKT EERSTE VERLIESPUNTEN A1, WINST VOOR MC1

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

MAART ROERT Z N STAART

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

ER IS WEER GEVOETBALD

VRIENDSCHAPPELIJK PROGRAMMA VOOR ENKELE TEAMS MET MONSTERSCORES

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

ALLERLAATSTE JEUGDNIEUWS VAN HET SEIZOEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

AANLOOP NAAR JUBILEUM

MONSTERSCORE VOOR F1

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

OLLANDIA 1 4e klasse H

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

Van pupil E naar D...

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

37 e jaargang nr december

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Technisch plan. E-F pupillen Circuit. Willem Sinnige & Jelle Broerse. Coordinatoren overige D/E/F Pupillen. WV-HEDW Seizoen '13/'14

Schoolreis met zwaailicht

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Oentsjerk, 15 Mei 2014

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Informatiegids Jeugd Seizoen

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

Heerlijk voetbalkamp achter de rug..

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District Zuid II

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

Ajax- Feyenoord PSV -Utrecht Keeper 1 keept, 2 schiet: 10 Penalty s: > gestopt door 1 Keeper 2 keept, 1 schiet: 10 Penalty s: > gestopt door 2

verdedigers doel hakjes geven panna s maken

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Auditieve oefeningen. Boek van de week: Verhaalbegrip: Taalbewustzijn: 1; Voetbal 2; Beroemd 3;

NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Transcriptie:

RUSTIG VOETBALWEEKEND 46 e jaargang Nummer 10 1 november 2015 Een rustig weekendje voor de meeste teams. Alleen A1 en D1 kwamen in actie voor de competitie en C1 en D1 voor de beker. A1 en C1 pakten de winst en D1 en E1 verloren. Alle overige teams waren vrij. Daarom dus een korte editie van het Jeugdnieuws deze week. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Sinterklaas: Om alvast te noteren: De eerste contacten met de Sint zijn weer gelegd. In het groene boekjes staat dat de Goedheiligman op vrijdag 20 november naar SCMH komt, maar het Sintbezoek is verzet naar zaterdag 21 november. Sint en zijn Pieten komen van 17 18 uur voor de F-jes en voor de E en D-teams is erna ook een activiteit. Nadere info volgt. UITSLAGEN DVG A1 SCMH A1 2-3 SCMH C1 Erp C2 7-1 Brandevoort D4 SCMH D1 4-1 SCMH E1 Rhode E5G 0-12 VERSLAGEN Zaterdag 31 oktober DVG A1 - SCMH A1 uitslag: 2-3 Vandaag een 6-punten wedstrijd tegen DVG. We liepen het veld op en wisten dat we er op moesten klappen Nou, wat we wisten dus, gebeurde niet; in de 1 e minuut lag de bal al in het net voor DVG, 1-0. Daarna gingen we ouwerhands door en kregen we veel kansen: 3 keer 1 op 1, maar we wisten deze kansen niet te benutten. BALEN. In de rust moesten we toch meer poolse stamppot gaan eten, want de toptrainer liet een kanon los (scheet). Daarna begon de 2 e helft en nu klapten we er wel tegen; Pietro schoot de bal na een rebound goed binnen, 1-1. Daarna zetten we door en Thijs K versierde een terechte penalty, die benut werd door Menno, 1-2. O ja, trouwens, Pietro was door het dolle heen na z n goal, en terecht. Daarna kwam DVG opzetten en kregen ze grote kansen. Roel had prachtreddingen, klasse! Maar toch maakten ze 2-2. DVG zette door, maar Jelle en Thijs stonden hun mannetje achterin. Na een mooie actie van Thijs K schoot Rot prachtig binnen, 2-3!!! 87 e minuut! Na 4 minuten floot de scheids af en waren we door het dolle heen!!!! Joohoo bier drinken ipv eten. Supporters bedankt dat jullie helemaal naar Liempd kwamen kijken, scheids bedankt. Volgende week 16 punten, 4 kannen! Nog een verslag!...de A s zijn goed bezig..!.. Vandaag een competitie wedstrijd uit naar DVG A1, de zon was aanwezig en alles stond klaar voor een mooie middag voetbal. We zaten met onze gedachten nog bij de vrijdag avond waardoor DVG op een snelle 1-0 voor kwam. We kregen nog een paar kansen voor de rust maar wisten nog niet te scoren. Ruststand 1-0.

Na de rust was SCMH veel sterker en Pieter maakte snel de 1-1 uit een rebound. We pakte goed door en Thijs kanters werd neergehaald in de 16 meter, penalty. En daarvoor hebben we onze eigen specialist Menno van Hees; bleef zoals altijd uitermate koel en schoof de bal in de hoek, 1-2 SCMH. DVG begon aan te dringen en doordat we weer stonden te slapen maakte ze de 2-2 uit een afstandschot. DVG bleef de betere partij en Roel hield ons op de been met katachtige reflexen. We werden ver terug gedrongen maar uit een counter wist Roy toch nog zeer fraai de 2-3 te maken. We wisten de wedstrijd goed over de streep te trekken en dus weer 3 punten mee naar de Hei. Volgende week thuis tegen Blauwgeel A2. Weer volle bak voor de 3 punten en voor de 4 kannen van Floyd en Skoelie. Chauffeurs bedankt en tot volgende week! bedankt en tot volgende week! Chauffeurslijst A1 14-11: Pieter, Clint, Jelle, Mathijs Prinses Irene A3 SCMH A2 (vriendschappelijk) uitslag: Chauffeurslijst SCMH A2 7-11-2015 Schijndel/DE WIT A3 A2 Ubels v. Uden v. Boxtel v. Hees - v. Doorn 14-11-2015 Avanti 31 A2 A2 Brugmans v. Berkel - v. Helvoort v. Wiechen - v.d. Wielen 28-11-2015 WEC A2 A2 Nooijen Nouwens - v. Schaijk Vogels - v.d. Laar SCMH C1 Erp C2 (beker) uitslag: 7-1 Tegen Erp wederom onder een stralend najaar zonnetje! Op papier geen makkelijke klus. Maar na een paar minuten tekende het verschil zich al af. Uw vlagger aan de SCMH zijde had erg weinig te vlaggen. We waren echt de betere ploeg met veel kansen. Maar hij wilde er nog niet in. Net op tijd scoorde Yannick de 1-0 en de 2-0. De ban leek gebroken, Zeker toen Justin er nog een zeer fraaie bij prikte met een bekeken schot. Skip maakte na zijn assist op Yannick een mooie combinatie met broer Moos, alleen de keeper lag in de weg. Ook de lange trappen vandaag van Stijn mochten er zijn, dat rijmt. Na de rust leek alles wat in te kakken, maar middels een ver schot maakte Stijn er 4-0 van. De keeper van Erp verkeek zich een beetje op dit toch houdbaar schot. De wedstrijd leek gespeeld, maar Erp maakte er toch 4-1 van, dus die kregen weer wat geloof. Helaas met een prachtdoelpunt op aangeven van Stijn scoorde Teun vd V. Ook Teun vd W. prikte er een bij. Ook Ralph maakte zijn doelpunt en zo was het onderhand 7-1. Heel goed gespeeld allemaal. We bekeren gewoon verder! Chauffeurslijst C2 14/11/2015 Keldonk C1G SCMH C2 Sander, v Moorsel, Niels v Dinther, Niels vd Laar, Pim vd Berg, Luud Kusters 28/11/2015 Schijndel C4 SCMH C2 Jeffrey v Lieshout, Gijs Donkers, Gijs vd Tillaart, Tycho vd Wijst Brandevoort D4 - SCMH D1 uitslag: 4-1 Met afmeldingen van Tjeu en Jelle en met Tycho erbij zijn we met volle goede moed begonnen in de volle zon bij Brandevoort. De tegenstanders zijn vol op in de aanval, begonnen na hun aftrap

en binnen de eerste minuut was het al raak: 1-0. Maar onze D1 ers waren niet van plan om het daarbij te laten, en met een mooie actie vanuit de verdediging en doorspelen naar voren kwamen Robin en Giel in actie, samen met Luuk en Matthijs op het middenveld was het aan Tycho met een mooi schot om er 1-1 van te maken na 8 minuten. Met zichtbaar meer zelfvertrouwen gingen de mannen ervoor en met de stevige verdediging van Sten, Luc, Igo en Aidan en fraai middenveldspel van Robin, Giel, Tycho en Vince is het spel een tijdje op het middenveld gebleven. Maar de tegenstanders hadden er ook zin in vanochtend en gingen ook de tegenaanval in en Jannes moest meerder keren mooie reddingsacties maken. Ze hebben wel een gat in onze verdediging kunnen vinden en was het 2-1 geworden. Na een indrukwekkende save van Jannes kwam het derde doelpunt voor de tegenpartij op de rebound. Robin en Luuk hebben allebei een schot op doel gehad maar helaas net niet en na 18 minuten was het weer raak 4-1. De laatste tien minuten van de eerste helft zag je onze D1 ers hard aan het werk met mooie passen en strak spel op de man. Ingooien en buitenspel gingen heel goed, er wordt duidelijk daar goed op getraind. Met een mooie actie van Loek (ipv Igo opgekomen) langs de linker kant in combinatie met druk erop zetten van Luuk is de eerste helft geëindigd. Gelijk na de aftrap van de tweede helft was het duidelijk te zien dat onze mannen nog steeds er in geloofden en met goed teamwerk en mooi spel hebben ze er voor kunnen zorgen dat het 4-1 is gebleven een 0-0 dus in de tweede helft! Complimenten, het was heel mooi om naar te kijken, ga zo door. SCMH E1 Rhode E5 (beker) uitslag: 0-12 PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 1 november speelt SCMH 1 een wedstrijd tegen SES1. De pupil van de week is dan Finn Kuijpers. Finn is 8 jaar en voetbalt in de E2. Hij is fan van PSV en zijn favoriete speler is Memphis Depay. Hij vindt voetbal een leuke sport omdat ie dan lekker hard kan rennen. Verdere hobby's van Finn zijn computerspelletjes, buitenspelen met zijn vriendjes en fietsen. We wensen Finn veel plezier als pupil van de week en hopen natuurlijk dat SCMH gaat winnen. VERJAARDAGEN 2 november Thijs Kanters (A1) 2 november Noud van de Graaf (E1) 6 november Wim van Lieshout (VRIJWILLIGER VAN HET JAAR!) 7 november Gijs van Schaijk (trainer C2) G e f e l i c i t e e r d a l l e m a a l!!! Vrijwilligers worden niet betaald, Niet omdat ze waardeloos zijn, Maar omdat ze onbetaalbaar zijn Ons goede nieuws van deze week is: HATTRICKS

PROGRAMMA Zaterdag 7 november 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter SCMH A1 Blauw Geel'38/JUMBO A2 29191 Schijndel/DE WIT A3 SCMH A2 40202 Avanti'31 C2 SCMH C1 43002 SCMH C2 Bavos C2 43752 Louis SPV D1G SCMH D1 62172 SCMH E1 Blauw Geel'38/JUMBO E5 51164 Boekel Sport E7G SCMH E2 62180 SCMH F1 Blauw Geel'38/JUMBO F6 55783 Nijnsel/TVE Reclame F2G SCMH F2 57569 Blauw Geel'38/JUMBO MD1 SCMH MD1 49378 Reusel Sport/Faes Gr MC2 SCMH MC1 69519 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl