Wedstrijdverslagen senioren

Vergelijkbare documenten
Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Minipolo toernooi in Zutphen

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Winst voor F1 door fantastisch spel

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Nieuwsbrief 29 maart 2015

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Van pupil E naar D...

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

De 12 e Stad Delft C-CUP

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop.

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Zodra de meiden Rosanne zien beginnen ze te juichen en te zingen. Rosanne! Rosanne! Leve de koningin van het voetbalteam. Lekker Zo!

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

Hoe korfbal is ontstaan

UITSLAGEN SCMH JO19-1

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

Good Luck MB1 - Riel MB1

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Nieuwsbrief 01 maart 2015

Nieuws Selectie 2019/2020

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine editie 8

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

Thomas Verhaar. Update

INSTRUCTIEBOEKJE. voor D-pupillen en D-leiders (vooral bedoeld voor de overstap van E- naar D-pupil) 16m. 65m 9.15m 9.15m. 100m

69 e jaargang nr. 11 Seizoen 2015/2016

Wedstrijdvorm 8 tegen 8. Onder 11 en 12

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

Opleidingsplan Keepers FC Maasland NO

svhoutwijk Nieuwsbrief

Nadat Bekkerveld2 vorige week nog iets te veel ontzag toonde voor Udi 19 2 ging men in

Finale weekend club competitie

Verslag Helpman JO13-1 in België

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

View this in your browser

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

Nieuwsbrief 15 maart 2015

Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey''

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

A1 BLIJFT WINNEN MEISJESTEAMS BOVENAAN

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

RUSTIG VOETBALWEEKEND

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

Transcriptie:

Wedstrijdverslagen senioren Zondag 6 september 2015 Venhorst 1 Helvoirt 1 0-3 Helvoirt 1 mist z n competitiestart niet: 0-3 zege in en tegen Venhorst. Zonder al te veel problemen heeft Helvoirt de eerste competitiepunten binnengehaald. Uit tegen debuterend 2 e klasser Venhorst werd een 0-3 overwinning geboekt. Mede door een hele snelle openingstreffer van Menno van Hattum kwam Helvoirt al snel in een zetel terecht. In de 2 e helft bouwde Helvoirt de voorsprong via Rico de Laat nog uit naar 0-3. In de extra tijd eiste keeper Remco Kivit ook nog een rol voor zich op door z n collega keeper, vanaf 11 meter, van scoren af te houden. Ook dit jaar brengt de 2 e klasse ons langs plaatsen waar we zelden of eigenlijk nooit komen. Venhorst is zo n plaats. Een klein dorp, ongeveer even groot als Esch, gelegen in het Peelland. Het dorp vierde afgelopen zomer groot feest, want de plaatselijke voetbaltrots mocht zich gaan opmaken voor een groot avontuur in de 2 e klasse waarin het vandaag z n vuurdoop beleefde. Helvoirt was uitgenodigd om daar getuige van te zijn. Ook voor Helvoirt was het een bijzondere wedstrijd, want: het debuteert namelijk in het Zuid II district, althans, de competitie waarin Helvoirt dit jaar speelt valt onder Zuid II. Nick had ook iets te vieren. Niet alleen omdat hij afgelopen vrijdag de beste van de Helvoirtse voetbalquiz was, maar ook omdat hij vandaag z n 200 e wedstrijd in het 1 e afwerkte. Iets na half 3 trapte Helvoirt af voor de nieuwe competitie en beleefde een geweldige start. Amper na de aftrap belandde de voorzet van Collin via het hoofd van een Venhorst verdediger en Nick voor de voeten van Menno die vervolgens in de uiterste hoek doelman Luc Peeters kon passeren voor 0-1. Daarna controleerde Helvoirt de wedstrijd maar na een kwartier spelen noteerde Venhorst toch z n eerste kans toen een schot van Teun van de Putten in het zijnet eindigde. Helvoirt domineerde daarna het spel, had veelvuldig de bal, maar haalde te weinig uit de mogelijkheden. Met name ook omdat Venhorst heel defensief opereerde, was het vaak moeilijk om er doorheen te komen. Maar als Helvoirt er door heen kwam, kon het niet tot de juiste oplossingen komen. Het was vaak een bal in niemandsland. Alleen via een vrije trap van Luke (voorlangs) en Nick (geplaatst schot) werd Helvoirt nog gevaarlijk vlak voor rust. Ook in de 2 e helft veranderde het spelbeeld niet. Helvoirt had de bal en Venhorst dat er voornamelijk achteraan moest. Ook nu kreeg Helvoirt wel wat mogelijkheden in het eerste kwartier na rust, maar verder dan een volley van Collin en een vrije trap van Luke kwam Helvoirt niet. Na een uur spelen viel dan toch de verdiende 0-2. Nick stuurde op de rand van buitenspel Rico de diepte in, die vervolgens rustig bleef en het koelbloedig afmaakte. Pas halverwege de 2 e helft was daar de eerste grote kans voor de thuisploeg. Thijs van Sleeuwen liep zich goed vrij maar zag z n schot worden

gepareerd door Remco. Een kwartier voor tijd besliste Helvoirt de wedstrijd definitief. Roel ging door op links, z n voorzet kwam bij Rico die vervolgens naar binnen trok en z n schot in de lange hoek zag verdwijnen. 5 minuten later verlengde Rico listig de vrije trap van Luke voor de 0-4, zou je denken, maar scheidsrechter Sanders keurde het af vanwege buitenspel. Onterecht want Rico kwam achter de man vandaan. Hoe dan ook, 0-3 bleef het toen in de extra tijd Thijs van Sleeuwen op Remco afging. Vervolgens zou Remco in de 16 van Sleeuwen lichtjes hebben aangetikt waardoor Venhorst nog een strafschop kreeg. Keeper Luc Peeters maakte de oversteek van z n eigen naar het vijandelijke strafschopgebied om de strafschop te nemen, maar Remco keerde de strafschop en hield daarmee de 0 vast. Volgende week de eerste thuiswedstrijd. De koploper (op basis van het doelsaldo) Best Vooruit komt dan naar de Sportlaan. Dat wordt o.a. een weerzien met oud Helvoirtenaar Kenneth van de Wiel (ja, hij speelt weer in Best Vooruit 1). Hij scoorde vandaag al 2x en is dus al scherp. Hij zal dus graag volgende week ook z n oude club pijn willen doen. Toch hoopt Helvoirt voor het eerst sinds 2011 de eerste thuiswedstrijd in de competitie in winst om te zetten, want sindsdien werd de 1 e thuiswedstrijd achtereenvolgens een gelijkspel en 2x verloren. Tot volgende week. Niet vergeten! Volgende week is het na afloop van Helvoirt 1 Best Vooruit 1, Summer Party in de kantine! Helvoirt 2 Emplina 2 3-7 (of 3-6?) Na een wisselvallige voorbereiding met pieken en dalen stond vandaag eindelijk de 1e competitie wedstrijd tegen Emplina op het programma. We kennen ze nog van vorig seizoen waar we het niet makkelijk tegen hebben gehad. Na een korte wedstrijd bespreking van onze nieuwe trainer Harm van Hal startten we fel en met druk op de verdediging van Empel. Na een kleine 20 minuten gaf Casper die in zijn nieuwe rol als spits fungeerde, een boogballetje op Tom die vervolgens de bal langs de Empelse doelman schoot en de 1-0 op het bord zette. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar toch kwam Empel door persoonlijke fouten al voor rust op 1-2. Nu waren de rollen omgedraaid en moesten wij vanuit een achterstand gaan voetballen. Na rust startte we weer fel en kregen het balletje goed rond op de helft van de tegenstander. Toch scoorde Emplina weer als eerst en maakte de 1-3. Ook de 1-4 kwam vlug daarna waardoor we het even kwijt waren. Toch konden we nog wat terug doen toen invaller Tim over links kwam en de bal voor gaf waar Tom zijn 2e en de 2-4 kon maken. Toch kon Empel nog verder uitlopen toen Koen Brand de bal ongelukkig op zijn arm kreeg door een sliding in het keepersgebied. De penalty wed benut en Empel liep uit naar 2-5. Ook de 2-6 werd tot overmaat van ramp ook nog gemaakt door gebrek aan scherpte. Tom maakte ook nog de 3e voor Helvoirt door een steekballetje van Joost, maar helaas bleek de wedstrijd te kort en de achterstand te groot om er nog resultaat uit te halen. Helvoirt 2 verliest dus de eerste competitie wedstrijd en kan zijn

borst nat maken voor het komende zware programma. Groeten Helvoirt 2 Helvoirt 4 Nemelaer 5 2-3 Het 4 e ligt eruit in de beker, 2-3 verlies. Na twee goede wedstrijden met eveneens goede resultaten is het 4 e er niet in geslaagd om de volgende ronde van de beker te behalen. De 3 e poulewedstrijd was het struikelblok, meer precies: het 5 e elftal van Nemelaer liet ons struikelen. Zij hadden ook al het voordeel van een iets beter doelsaldo. En dat is best wrang als je er in de eerste twee wedstrijden zelf 14 maakt! Maar goed we moesten vandaag winnen van de zuiderburen en dat bleek lastig, maar ook niet onmogelijk. Immers, de beginfase verliep goed voor ons. Hoewel Nemelaer sterk begon speelde ook het 4 e een goede partij en na 8 minuten wist Ron vanaf links een voorzet in de rechterbovenhoek te trappen. Dat hij zelf al teleurgesteld terugliep na deze mislukte voorzet mocht de pret niet drukken. Het was een geweldig mooie meevaller en daar zijn we gewoon blij mee. Minder fraai was dat Alex (B) al vroeg in de wedstrijd naar de kant moest en niet meer kon meespelen. Na de 1-0 konden we toch beter meevoetballen dan in de beginfase. De bal ging ook bij ons goed rond, beide ploegen lieten zien over voetballend vermogen te beschikken en schuwden ook de duels niet. Na bijna een half uur werd er niet goed uitverdedigd en daar wist Nemelaer wel raad mee: de gelijkmaker was een feit. En met die stand konden we ook gaan rusten. Het beeld veranderde in de 2 e helft niet veel, maar langzamerhand werd duidelijk dat het uithoudingsvermogen bij de zuiderburen wat groter was (gemiddeld iets lagere leeftijd zal daar debet aan zijn). Na ruim een kwartier spelen werd het 1-2 en dat was op dat moment niet onverdiend. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid. Na een vrije trap van links werd de bal bij de 2 e paal niet weggewerkt en kon Nemelaer 1-3 maken. Vanaf dat moment hadden we nog 10 minuten voor 3 goals en dat is vanzelfsprekend (haast) niet mogelijk. De stand kreeg drie minuten voor tijd nog wel een iets dragelijker aanzien. De fraaiste goal van de dag werd gemaakt door Jan van Bijnen, die een lange bal vanaf rechts bij de 2 e paal fraai direct vanuit de lucht nam en achter de keeper werkte. Eindstand dus 2-3. En daarmee kwam na ruim 2 weken een vroegtijdig einde aan het bekeravontuur 2015-2016. Maar we hebben wel laten zien klaar te zijn voor de eerste competitiewedstrijd. Die wordt volgende week gespeeld: weer thuis en dan weer tegen Boxtel 6. We zijn benieuwd Wedstrijdverslagen jeugd Zaterdag 5 september 2015 SV BLC B1 Helvoirt B1 4-1 De wedstrijd begon al om 12:45 tegen SV BLC. Het wordt een moeizame wedstrijd had Jan gezegd i de kleedkamer, ook sterk beginnen. Dat was al goed

gelukt. Na 5 minuten werd er een lange bal op Thijs gespeeld en die schoot over de keeper heen en een GOAL 0-1. Maar kort erachter had BLC gescoord, 1-1. Met een scheidsrechter die er weinig van kon, gingen we maar gewoon door. Maar net niet goed genoeg, BLC scoorde nog een keer, 2-1. Het rustsignaal werd gegeven naar de kleedkamer. Met Jan die nog een kort verhaaltje had gingen we de 2 e helft in. Het zat niet mee voor ons met veel doelpogingen gingen ze er niet in. En BLC krijgt nog een kans en ja, die zat er wel in, 3-1. Met nog een aantal overtredingen die er werden gemaakt die de scheids niet wou affluiten. En ook een paar geblesseerden op het veld, waren onze wissels op, maar toch moeizaam doorgaan. En nog vlak voor het einde uit een hoekschop kopte BLC er nog een in, 4-1. De scheidsrechter floot af. De eindstand was 4-1 voor SV BLC. ZIGO D1 Helvoirt D1 4-0 ZIGO verslaat Helvoirt D1 in beker 4-0 De Helvoirtse jongens begonnen met volle moet maar ze merkte zal snel dat ZIGO niet de makkelijkste was. ZIGO kreeg zelfs al gelijk kansen, daarna Helvoirt ook maar die waren niet zo gevaarlijk als die van ZIGO. Zo ging de eerste helft op en neer maar uiteindelijk kwam ZIGO er goed door en scoorde 1-0. Helvoirt gaf niet op en nam even de macht en was constant op de andere helft aan het voetballen maar scoorde niet. Toen was het rust. Na een goede peptalk van de coach ging Helvoirt weer met een goede moed de wedstrijd in. Al snel bleek dat ZIGO meer wou en scoorde bijna maar door goed keeperswerk van Sjoerd werd er niet gescoord. Daarna kwam ZIGO weer door maar kon de verdediging in eerste instantie de bal stopte maar toch werd geschoten kwam ZIGO op 2-0 zo volgde de 3-0 en 4-0. We beginnen volgende week met goede moed aan de competitie. Groetjes Daan Helvoirt MD1 FC Engelen MD1 4-0 We moesten tegen Engelen voetballen, Engelen kreeg de aftrap. Wij en de tegenstander wilden allebei scoren. Na 10 minuten was het Daan die de prachtige openingstreffer maakte. Snel daarna scoorden Kirsten de 2-0, dat was ook een hele mooie goal. Ze schoot hem over de keeper heen! Daarna scoorde Kirsten nog 2 mooie goals. Ze waren beiden in de linkerhoek! De tegenstander had geen kans gekregen om te scoren. Maar ze waren wel heel goed. Wij waren natuurlijk heel blij met de eindstand: 4-0 Tot volgende week! Anise Essche Boys E1 Helvoirt E1 1-12

E1 wint ook tweede beker duel en wint en passant de Haaren cup, 12-1 tegen Essche Boys E1 Zaterdag stond het tweede bekerduel van dit seizoen op het programma en omdat Nemelaer dit jaar geen deel wilde uitmaken van de Haarense poule betekende dit dat bij winst de eerste titel van dit seizoen binnen zou zijn: de Haaren cup 2015 klasse E1! We moesten dus afreizen naar het omni sportcomplex in Esch waar de tennissers niet aanwezig waren maar waar wel al fanatiek werd gekorfbald... De vorige wedstrijden tegen de boys uit Esch werden altijd in Helvoirt gevoetbald dus het was even puzzelen voor degene die voorop reed maar we waren keurig op tijd. Om 9.30 werd er afgetrapt en om 9.36 had uw verslaggever al twee schoten op de paal genoteerd, drie hoekschoppen voorlangs zien vliegen en een tegenstander die er niet uitkwam. Tot de 8e minuut een snelle uitbraak en de snelle grote spits van de gastgever alleen op Sieb af ging. Zoals u nog weet miste Sieb vorige week een aantal kansen om te scoren maar houd hij zelf veelal zijn doel schoon. Zo ook nu, een keurige redding voorkwam de 1-0. Uit de hoekschop volgde een counter en het was Pelle die verwoestend uithaalde en de 0-1 op het bord zette. Vijf minuten en twee hoekschoppen van Finn en twee kopballen van Pelle verder stond het 0-3. Daarna volgden er nog legio kansen aan beide kanten. Finn raakte nog eens de paal, Milan schoot voor langs en Tjeu en Bas kwamen net te kort. Sieb hield keurig zijn doel schoon dus we konden met drie nul de rust in. De ouders langs de lijn waren er nog niet gerust op want ze zagen ook dat Leander en Martijn vaak vakkundig moesten ingrijpen. Hun strakke inspeelballen zorgden ervoor dat het tempo hoog bleef en dat er veel kansen kwamen maar de boys uit Esch en omgeving kwamen er toch ook een paar keer gevaarlijk uit. Gelukkig scoorde Jochem na rust gelijk de bevrijdende 4-0 waarna de score kon worden opgevoerd. Pelle zorgde voor de 0-5, waarna een hoge voorzet van Milan werkelijk schitterend door een verdediger uit Esch achter zijn eigen doelman werd gekopt 0-6. Nadat Jochem en Milan de stand op 8-0 hadden gebracht begonnen de ouders om wederom een keeperswissel te vragen. Het "Sieb in de spits, Sieb in de spits" galmde over het Esche omni complex en de technische staf reageerde op passende wijze. Bas Jansen trok de oranje keepers trui aan en Sieb nam plaats in de spits. Deze korte onderbreking werd aangegrepen door de boys uit Esch om even te overleggen en de eerste de beste counter lag er in. De eer was gered! 1-8. Vanaf de aftrap was het een mooie een twee tussen Leander en Sieb en Sieb mocht alleen op de keeper af. Hij roste de bal achter de geweldige keeper uit Esch en dus stond de 1-9 op het bord en was het vlekje van vorige week weggewerkt. Een paar minuten later tekende hij zelfs voor 10-1. Er volgenden nog veel aanvallen en hoekschoppen en ook Leander en Tjeu waren nog dicht bij

een treffer. Finn speelde zichzelf een paar keer vrij maar was wat ongelukkig in de vaak prachtige afronding. Het waren Pelle en Jochem die de 12-1 eindstand op het bord zetten. Terwijl onze jonge helden stonden te douchen kwam er een dame de kleedkamer binnen om de bal op te halen die Pelle zou hebben mee genomen/ gekregen van scheidsrechter. Deze mevrouw was echter voorbij gegaan dat onze Pelle een loepzuivere hattrick maakte en dus gewoon recht had op de bal. Deze internationaal bekende en geaccepteerde regel is echter niet geldig en bekend in Esch... Jammer Pelle volgende keer beter! Mannen super gedaan! Zoals gezegd met deze winst is de Haaren cup binnen en nog een keer winnen en ook de beker is binnen!! Lekker trainen van de week en zondag begint het dan echt de najaarscompetitie 2015/2016! Succes! Hugo B! WSC E8 Helvoirt E3 0-9 Na de opstelling gemaakt te hebben waarbij Melvin Keept beginnen we de tweede bekerwedstrijd na de eerste tegen Uno Animo al in winst te hebben omgezet gaan de boys er vandaag weer voor. Vooral de eerste helft van vorige week was erg goed en de trainers hameren erop dit vandaag langer vol te houden maar al snel blijkt dat het vandaag een makkelijk dagje wordt. Na een kwartier spelen is het al 0-4, waarbij vooral Esra een hoofdrol speelt bij deze doelpunten. De 0-1 valt door Luca, de 0-2 door Gijs B., de 0-3 door Esra en de 0-4 door Jasper van afstand. Net voor rust maakt Esra er ook nog 0-5 van. Na rust eigenlijk hetzelfde spelbeeld Helvoirt is sterker en de verdediging geeft niets weg. Goals die nog gemaakt worden Jorn 2x, Luca en Esra.

Top boys volgende week start de competitie kijken hoe we het daar in kunnen gaan doen. Groet, E3 Helvoirt E4 Audacia E4 2-2 Op zaterdag ochtend 9.15 uur stond weer de volgende bekerwedstrijd op het programma. Dit keer tegen Audacia E4 (Moergestel). Voor de versterking hadden wij weer een keeper van de E3, dit keer was het Gijs van Aken. Gijs ging de eerste helft keepen en onze keeper Casper de tweede helft. De tegenstander gingen meteen al op onze doel af en probeerden te scoorden. Helvoirt kreeg ook een paar kansen maar Moergestel scoorde toch nog kort voor de rust. Stand 0:1. In het begin van de tweede helft kreeg Helvoirt meteen al een mooie kans. De bal werd voor het goal gespeld en Lars probeerde hem in te schieten maar helaas ging hij over het doel heen. En Moergestel scoorde meteen nog een keer. Casper, de keeper maakte nog een mooie duik naar de bal maar helaas zat de bal toch in het net. 0:2! Maar Helvoirt wilde toch ook scoren. Naar een goede voorbereiding van Finn kreeg Sem de bal voor zijn voeten en scoorde hij de eerste doelpunt voor Helvoirt. Maar nog 1:2. En weer een mooie actie van Helvoirt met een harde shot op het doel af maar de keeper heeft hem dit keer. De wedstrijd begint steeds sneller te worden. Nu ook een harde shot van Moergestel op het doel van Helvoirt. Maar god zij dank kon Casper hem met zijn handen afweren. Helvoirt begon steeds beter te worden. Kort voor het einde speelt Helvoirt de bal van de zijkant in en de bal gaat richting het doel. En ineens is de bal in het net. En eigendoelpunt van Moergestel. Eindstand 2:2! Goed gedaan Helvoirt E4! Helvoirt F2 Nevelo F4 15-0 Vandaag de Bekerwedstrijd tegen Nevelo op het programma. Is een oude bekende uit ons vorige seizoen bij de mini s. Altijd een gelijkwaardige tegenstander geweest dus vooraf kon het twee kanten op gaan. Al snel in de wedstrijd bleek toch dat onze boys beter op een groter veld uit de voeten kunnen als de tegenstander en als een hecht team spelen. Onze goodold-cees heeft bij de mini s een goede basis bijgebracht bleek vandaag. De veld verdeling die vooraf door Paul en Lion was aangegeven werd gelijk goed ingevuld en al snel stonden we met 2-0 voor. Onze spits Stijn schoot gelijk met scherp. Nevelo kan alleen maar verdedigen en kwam sporadisch middels de twee damesspeler voor onze goal maar Misha was telkens paraat. Jelle zorgde tussendoor voor de 3-0 en een gegeven penalty werd door Brent goed ingeschoten zodat we met 4-0 gingen rusten. Na de rust was de regen gestopt en kwamen onze supporters ook onder de bomen vandaan. Het leek wel dat dit voor extra inspiratie zorgde voor de jongens want super fanatiek werd de tweede helft ingezet waarbij er goals vielen

gemaakt door Jelle 2x Suheyb 3x Stijn 2x JJ 3x en Tristan 1x ondanks de goede keepster van Nevelo. Uiteindelijk werd dus ook de tweede bekerwedstrijd overtuigend gewonnen en zijn we klaar voor de competitiestart van komende week. Trainers, ouders en supporters hadden weer genoten van de goals maar vooral ook de inzet en het plezier waarmee samen wordt gevoetbald. Mooi om te zien dat er langzaam een hecht team gaat ontstaan en ze zelf ook nu al zien dat ze het samen moeten doen om nog vaker te gaan winnen. We zijn trots op ons F2- teamke. Ter afsluiting werden de penalty s genomen. Sjors hield alle penalty s tegen zodat uiteindelijk de treffer van Stijn en JJ ook hier voor de winst zorgde. Tot volgende week, thuis bij onze competitie start tegen FC Engelen F6. Nevelo F2 Helvoirt F3 6-0 Vandaag moesten we uit tegen Nevelo om 11.45 uur. Tijdens het verzamelen in Helvoirt regenden het erg hard maar we gingen naar het zonnige Nevelo. We hadden een goede start maar kregen in de 13 de minuut toch onze eerste tegenslag. 1-0 maar we gingen fanatiek verder. En helaas ging het zo door. Het werd 6-0. Maar de jongens waren voor het eerst op stap in deze samenstelling en hebben hard gewerkt. Niels in de goal, super gekeept. Jikke en Jordy goed verdedigd voor de tweede keer. Onze spitsen, Philip en Lente hard gewerkt. Gerard, Coen, Jelle en Jurre, jongens op het middenveld en ook hard gewerkt. Dus kortom, nog genoeg te doen maar erg leuk gespeeld en we maken er een leuk seizoen van. Tot de volgende keer.