Kievitsheide weg 6 te Grashoek

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Valkerheideweg 3 Maasbree

Landrop 2 te Hoogeloon

Sniederslaan 6a te Bladel

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Dominepad 5A te Hoogeloon

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Sniederslaan 8 te Bladel

Zandschelweg 1 te Deurne

Bergweg 1 te Well (L)

Chromerij 29 te Waalre

Kouterdreef 3 te Deurne

Graafsebosweg 4 te America

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Timmereind 3 te Waalre

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Bocholterweg 79 te Weert

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Breedijk 4 te Helmond

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Achterbosch 9 te Lieshout

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Baakhoverweg 6 te Susteren

Hazeldonk 18 te Asten

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Roobeekweg 3 te Arcen

Voskeschestraat 7 te Velp

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Laarbroek 20 te Asten

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Trinesweg 2 te Meijel

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Veghelsedijk 4 te Deurne

Doonheide 37 te Gemert

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Roggelseweg 138 te Egchel

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Helmondsingel 123 te Deurne

Dijkstraat 67 te Asten

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Weteringstraat 4 te Wamel

Leenselweg 4a te Liessel

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Alvershool 1 te Nuenen

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Breevennenweg 1a te Leunen

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Voortseweg 17 te Eersel

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Keizersbaan 3a te Kessel

Plattebaan 2 te Schijf

Patersstraat 28 te Evertsoord

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Tatelaarweg 19 te Didam

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Kailakkers 15 te Hooge Mierde

Transcriptie:

Kievitsheide weg 6 te Grashoek Deze hippische accommodatie is op een prachtige locatie gelegen, op een steenworp afstand van het bos en op slechts 15 minuten van Equestrian Centre De Peelbergen. Het bedrijf biedt mogelijkheden voor de (semi)-professionele paardenliefhebber en bestaat uit een fraai afgewerkt, vrijstaand woonhuis, de voormalige vrijstaande garage is ingericht als gastenverblijf/ mantelzorgwoning, een overdekte rijhal met 10 inpandige paardenstallen, een vrijstaande schuur met 4 paardenstallen en omliggend weiland. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ca. 1 hectare met volop privacy en is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de snelwegen A67 (Venlo-Eindhoven) en A73 (Roermond-Nijmegen). Vraagprijs: 810.000,-- k.k.

Aanvaarding per : In overleg Kadastrale gegevens : Gemeente: Helden, sectie: N, nummer: 135, groot 9.996 m² Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : woonhuis: ca. 2003 garage: ca. 2003 loods: ca. 1980 rijhal: ca. 2007/ 2008 Indeling woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal overloop vlizotrap leefkeuken slaapkamer bergzolder woonkamer slaapkamer corridor slaapkamer slaapkamer badkamer kantoor/badkamer toiletruimte wasruimte toiletruimte Mantelzorgwoning/gastenverblijf: Hippische accommodatie: Begane grond: Eerste verdieping: Rijhal: woonkamer slaapkamer binnenpiste open keuken badkamer 10 paardenboxen portaal garderobe kamer was-/poetsplaats berging zadelkamer toilet kantine toiletruimte Overig: vrijstaande schuur met 4 paardenboxen tuinhuis mestvaalt BIJZONDERHEDEN: Ligging Tuin Verwarming : Rustig gelegen op een landelijke locatie met veel privacy, op slechts 15 minuten van Equestrian Centre de Peelbergen. Snelle verbinding middels de A67 Venlo-Eindhoven en A73 Roermond-Nijmegen. : Een verzorgd achtertuin, welke is ingericht met een deels overdekt ter plaatse van de achtergevel, een groot gazon met houten tuinhuisje en overdekt terras. : Middels cv-ketel (Nefit Trendline, ca. 2016) en vloerverwarming op de begane grond en badkamer op de 1 e verdieping.

INDELING: Woonhuis: Begane grond: De hal is afgewerkt met een tegelvloer en spachtelputz wanden. Tevens zijn de meterkast en de eikenhouten trap met vide gesitueerd in deze ruimte. De ruime woonkeuken is afgewerkt met een pvc-vloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. De hoekkeuken is uitgerust met een granieten blad, spoelbak, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. In een losse kast zijn een koffiezetapparaat en combimagnetron gevestigd. Raampartijen boven het werkblad bieden zicht op de achtertuin en de hippische accommodatie en zorgen voor veel lichtinval. De keuken staat verder in direct contact met de naastgelegen woonkamer.

De keuken biedt toegang tot de sta-hoge kelder, welke toegankelijk is via een vaste, houten trap. De provisieruimte is afgewerkt met een betonvloer, stucwerk wanden en voorzien van een koekoek en diverse schappen. De grote raampartijen in de voor- en zijgevel van de woning, alsmede de schuifpui in de achtergevel zorgen voor een zee van licht in de woonkamer. Deze prettige ruimte is afgewerkt met een pvc-vloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. De schuifpui biedt toegang tot het overdekte terras bij de achtergevel. Een gashaard zorgt voor sfeer en extra warmte.

Een corridor verbindt de keuken met de slaapkamer op de begane grond, de toiletruimte en de bijkeuken. Een loopdeur biedt toegang tot de achtertuin. De afwerking van de corridor is gelijk aan de woonkamer en keuken De slaapkamer op de begane grond is multifunctioneel en was voorheen in gebruik als werkkamer. De kamer is afgewerkt met een pvc-vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Ook hier zorgen grote raampartijen voor veel lichtinval. De slaapkamer biedt direct toegang tot een ruimte die thans is ingericht als kantoor, maar ook kan worden ingericht als badkamer en-suite. De aansluitingen hiervoor zijn aanwezig. De ruimte is afgewerkt met een marmeren tegelvloer, stucwerk wanden en een schuurwerkplafond.

De wasruimte is afgewerkt met een marmeren tegelvloer, stucwerk wanden en schuurwerk plafond. De bijkeuken is uitgerust met een gootsteen en aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is de cv-ketel (Nefit Trendline) in deze ruimte gesitueerd. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. 1 e Verdieping: De ruime overloop met vide geniet een prachtige lichtinval door de grote dakkapel. De overloop is afgewerkt met een hoogwaardige laminaatvloer, deels stucwerk en deels spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder. De ruime overloop biedt verder toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een hoogwaardige laminaatvloer, stucwerk wanden en een schuurwerk plafond. De slaapkamers zijn ruim opgezet, de 3 e slaapkamer is zelfs over de gehele breedte van de woning gesitueerd. Eén van de kamers beschikt over een ruime inloopkast.

De geheel betegelde badkamer is luxueus ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel met royaal bergmeubel, wat is voorzien van een granieten blad, en een design radiator. Verder is er een ingebouwde geluidsinstallatie aanwezig. De wanden en het plafond zijn uitgevoerd in sierstucwerk.. De naast de badkamer gelegen geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet.

Appartement/mantelzorgwoning: De vrijstaande garage is omgebouwd tot een volop ruimte biedend gastenverblijf, wat tevens als mantelzorg woning kan worden gebruikt. Het portaal is afgewerkt met een pvc-vloer,stucwerk wanden en een -plafond. Het portaal biedt toegang tot de toiletruimte, de stookruimte en de woonkamer met open keuken. In de stookruimte zijn de cv-ketel (Remeha Avanta) en de aansluitingen voor de wasappartuur gesitueerd. De berging is afgewerkt met een betonvloer en metselwerk wanden. Vanuit het portaal biedt een vaste trapopgang toegang tot de 1 e verdieping. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, een fonteintje met bergmeubel en natuurlijke ventilatie. De open keuken is voorzien van een hoekopstelling, deze is uitgerust met een spoelbak, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat. In een separate kast zijn een oven, koelkast en magnetron gesitueerd.

De woonkamer is afgewerkt met een pvc-vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De grote openslaande deuren in de voorgevel zorgen voor veel lichtinval. Een loopdeur in de zijgevel biedt toegang tot het erf.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot de badkamer en de garderobekamer, welke op zijn beurt weer toegang geeft tot de slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel met bergmeubel, zwevend toilet en een douche. Een dakvenster zorgt voor lichtinval en natuurlijke ventilatie. De garderobe kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, geïsoleerd plafond en een dakvenster. De kasten onder de dak schuinte bieden veel bergruimte. De sfeervolle slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de garderobe kamer en tevens voorzien van een behangen wand. De slaapkamer geniet veel lichtinval door de twee dakvensters.

Tuin: De tuin is ingericht met een deels overdekt terras bij de achtergevel, een gazon en borders met vaste planten. In de tuin staat een fraai houten tuinhuisje met overdekt terras. Het gehele perceel is omheind met hekwerk en is toegankelijk middels 2 opritten, bij het woonhuis en het bedrijf. Verder is er een grondwaterpomp op het perceel aanwezig.

Hippische accommodatie: Rijhal: De vrijstaande rijhal is gebouwd in ca. 2007/2008 en is opgetrokken uit stalen spanten, gepotdekselde gevels en een asbestvrij golfplaten dak met een lichtstraat in de nok. Het inpandige stalgedeelte bestaat uit 10 paardenboxen, een was/poetsplaats, toiletruimte, kantine en een berging/zadelkamer. Aan de linker- en rechterzijde van het beklinkerde gangpad zijn grote schuifdeuren aanwezig, die toegang geven tot het erf. In de voorgevel is een loopdeur aanwezig. De boxen zijn afgewerkt met deel hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden en betonnen tussen- en achterwanden. De was/poetsplaats is voorzien van een betonvloer met rooster, ¾ tegelwanden en een wateraansluiting. De berging/zadelkamer is uitgerust met zadelrekken en aansluitingen voor wasapparatuur. De ruimte is op dezelfde manier afgewerkt als de kantine. De deels betegelde toiletruimte met portaal is uitgerust met een wastafel en een zwevend toilet.

De kantine is uitgerust met een keukenblok met een spoelbak. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en houten balken plafond. De binnenpiste (ca. 20 x 40 mtr.) is vanuit het stalgedeelte bereikbaar door middel van een schuifdeur. Een grote schuifdeur in de zijgevel biedt toegang tot het erf. De piste is voorzien van zandbodem en houten bakrand, tevens is er een pop up- beregeningsinstallatie aanwezig.

Schuur/paardenstal: De uit metselwerk opgetrokken, vrijstaande stal (ca. 10.5 x 13.2 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanen en voorzien van een geïsoleerd, asbesthoudend golfplaten dak. De stal is verder afgewerkt met een gevlinderde betonvloer. Een schuifdeur en loopdeur in de voorgevel geven toegang tot de schuur die momenteel is ingericht met 4 paardenboxen en opslag-/stallingsruimte. De paardenboxen (ca. 3 x 3 mtr.) zijn afgewerkt met deels kunststof, deels gegalvaniseerde voor- en tussenwanden, metselwerk achterwanden, een betonvloer en schuifdeuren. De schuur is verder uitgerust met een gootsteen met een boiler, groepenkast en een alarminstallatie. Berging: De houten berging met golfplaten dak biedt voldoende opslagruimte en is toegankelijk middels openslaande deuren. Mestvaalt; De mestvaalt is voorzien van een bitumen vloer en betonnen wanden. Weilanden: De diverse weilanden op het perceel zijn omheind met hekwerk.

Bijzonderheden: Inhoud woning: ca. 750 m 3 Woonoppervlakte: ca. 190 m 2 Het geheel is aangesloten op gas, water en elektriciteit. Het geheel is niet aangesloten op riolering, er is een septic tank in de voortuin aanwezig. De raampartijen zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De ramen zijn allen voorzien van rolluiken Er zijn aansluitingen voor een stofzuigersysteem aanwezig in het woonhuis. Op de begane grond en in de badkamer op de eerste verdieping is vloerverwarming aanwezig. Er is een alarminstallatie aanwezig. Er is een 2 e oprit aanwezig welke toegang geeft tot de hippische accommodatie. Prachtig gelegen in een landelijke omgeving, genietend van veel pricacy! Op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre De Peelbergen. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Begane grond Kievitsheideweg 6 te Grashoek

Eerste verdieping Kievitsheideweg 6 te Grashoek

Rijhal Kievitsheideweg 6 te Grashoek

Omgevingskaarten:

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.