Rotterdam, Wissekerkestraat 4



Vergelijkbare documenten
Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Buffelstraat 57

Rotterdam IJsselmondselaan 235b,

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via :

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel

Lange Hilleweg 41a, Rotterdam

Rotterdam, Oldegaarde 234D

Riederhagen 11, Barendrecht

Capelle aan den IJssel, Schollevaar Charlotte van Pallandtrade 1

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel

Van Swietenlaan 5-c Rotterdam

Zonnebloemstraat 68b Rotterdam

Ter Wormstraat 4, Rotterdam

Den Haag, Reviusstraat 53

Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A

Bernsteinstraat 32 Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, Keerkring 39

Rotterdam - Oud-Charlois Spechtstraat 6a

Buffelstraat 65, Rotterdam

Rotterdam Prinsenland Valettastraat 2

Schiedam Rembrandtlaan 58-a

Den Haag Wormerveerstraat 53

Barendrecht Middeldijkerplein 31

Molenstraat 32 te Farmsum

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Frans Halsstraat 21 Almelo

Delft Roerdomphof 2. Vraagprijs: ,= k.k.

Harm Kuperstraat 12 Appingedam

Delft Charlotte De Bourbonstraat 17

Delft Herman Gorterhof 97

Schumannstraat 27 Almelo

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

VAN T HOFFSTRAAT 272 TE HAARLEM

Berkenlaan 119 Zutphen

BROUWERSPLEIN 5 TE HAARLEM

Rotterdam - Oud-Charlois Zwaluwstraat 25-a

WitteWoning Makelaars

Meeuwstraat 50 Ten Boer

Wagenborgerweg 22 Nieuwolda

Hof van Brussel 38 Doetinchem

Oelerweg 187 Hengelo

Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen

Delft Kwekerijstraat 20

Wierdensestraat 190 Almelo

Lissebonsepad 2 'T Zandt

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars

Edzemaheerd 13 Groningen

Brederostraat 222 Hengelo

Fruitstraat 1 Zuidoostbeemster

Boukezoom 26 Koog aan de Zaan

Vliet 4 Heerhugowaard

Lammerhof 9 Warnsveld

Vinkenstraat 78 Zaandam

Tollensstraat 16 Zutphen

Brugstraat 29 Zutphen

Hogenakker 65 Zevenaar

Oude Deldenerweg Enschede

Vondellaan 35 Groningen

morellenweg 15 Leiden

Volbedastraat HX Doetinchem

Madoerastraat 133 Vlaardingen

Alexander Dubcekplaats 47 Leiden

Martinetsingel 62 te Zutphen

Wagenborgerweg 34 Nieuwolda

Burgemeester Buiskoolplein 15 Delfzijl

Tulpenstraat 42 Doetinchem

Zilverschoonplein 16 Zaandam

Morgensterstraat EW Arnhem

WitteWoning Makelaars

Resedastraat 2 Leiden

WitteWoning Makelaars

Breegraven 73 Warnsveld

Kerkstraat 2 Brummen

Sint Anthoniehof 7 Warnsveld

De Waarden 10 Zutphen

Vijf Meilaan 56 Leiden

Delft Lambarenestraat 13

August Flamentstraat 16 Maastricht

Stationsplein 135 Zutphen

Boomstraat 155 Tilburg

Mooieweg AL Arnhem

Nieuwe Veendijk 4 Veelerveen

De Geerkamp HJ Nijmegen

Martensbongerd EK Arnhem

Opwierderweg 158 Appingedam

Kapelleboom 15 te Doorwerth

Johan de Wittlaan XM Arnhem

Pieter Jelles Troelstralaan 77 Zaandam

Van Akenweg 113 Maastricht

Nicolaes Maesstraat 3 Zaandam

Hof van Parma KL Doetinchem

Ampsen 47 Doetinchem

Waaygaard 24 Maastricht

Molengragte 14 Waalre

Garstestraat 16 Winschoten

Deventer, TG Gibsonstraat 15 F29

Tasmanstraat XX Arnhem

Transcriptie:

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen. De bungalow is gelegen in een rustig parkje onder de volksmond genoemd de Goudkust. Naast de ruime woonkamer met een prachtig terras biedt de woning u 3 ruime slaapvertrekken en een garage. De eigen oprit voor 2 auto`s maken het helemaal compleet! Vraagprijs: 359.000,- k.k. De Vastgoed Experts B.V. Telefoon : 088 1669500 Antilopestraat 39 Mobiel : 06 269 97558 3064LA Rotterdam kantoor@devastgoedexperts.nl

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Type woning : Bungalow Aantal kamers : 4 Woonoppervlak : 128 m2 Bouwjaar : 1961 Aanvaarding : in overleg Makelaar : Arjan van de Ruit Informatie via : 088 1669500 Indeling: Entree van het perceel via de eigen oprit. Garage, overdekte ingang; Hal met meterkast, gang naar de ruime woonkamer 4.26 x 10.77m voorzien van natuursteen, convectorputten en grote raampartijen met toegang tot de tuin. Via de gang zijn de 3 ruime slaapkamers bereikbaar afmetingen resp. 2.83 x 4.72m 2.83 x 3.15m en 2.83x 3.15m Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Via de gang die wordt verlicht via een lichtkoepel is de keuken bereikbaar uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en deur naar tuin. Badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Tuin - Voor- zij- achtertuin; Rondom de bungalow bevindt zich een zeer fraai aangelegde tuin met veranda, terras, gazon, grote vijver en mooie beplanting. Via de tuin is de berging bereikbaar met daarin de opstelplaats van de HR ketel merk Remeha bouwjaar 2014 Bijzonderheden Woning staat op 816m2 eigen grond Bouwjaar 1961 Gebruiksoppervlakten en inhoud: - Totale gebruiksoppervlakte wonen ca. 128 m². - Interne bergruimte waaronder garage ca. 22 m². - Gebouw gebonden buitenruimte ca. 78 m². - Inhoud bedraagt ca. 353 m3 Bent u al bijna net zo enthousiast over dit huis zoals wij zijn? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zeer flexibel en zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. De maten zijn indicatief. Hoewel bovenstaande objectinformatie en bijlagen met de groots mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, kan voor de juistheid door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard en aan de vermelde gegevens geen rechten worden ontleend. Verder mag bovenstaande informatie niet worden beschouwd als aanbieding of offerte.

Woning in beeld

Plattegrond

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST Indien blijkt dat dit (uiteindelijk) niet de gewenste woning is, kunnen wij u wellicht verder helpen. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden. U kunt bij ons terecht voor het aan- of verkopen van uw woning, een hypotheekadvies van een erkend hypotheekadviseur, een bouwkundige keuring, een woningtaxatie en verzekeringen. Huis verkopen? Bij ons kunt u alle diensten die u mag verwachten van een professionele makelaar afnemen. Als wij een woning in de verkoop nemen verzorgen wij onder andere de waardebepaling, maken een fotoreportage, plaatsen de woning op internet, zoeken in ons bestand met potentiële kopers, onderhandelen over de prijs, stellen de koopakte op en begeleiden het traject naar de notaris. Wij kunnen onze klanten een volledige dienstverlening bieden. Ook de bezichtigingen kunnen door onze makelaars worden gedaan. Persoonlijke aandacht en kwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zijn aangesloten bij het VBO en voldoen daarmee aan de strenge eisen ten aanzien van opleiding, bijscholing en ervaring. Wij zijn geen groot kantoor, dit biedt onze klanten het grote voordeel van een zeer flexibele en persoonlijke makelaar. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar. Huis aankopen? Prestatiegerichte aankoopbegeleiding. Als u uw huis samen met een van onze makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Indien u één van onze makelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten.

Hypotheek nodig? Écht onafhankelijk advies. Van de Ruit Financieel Advies geeft écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Uw woning verzekeren? Goed en voordelig. Voor onze pakketten met uitgebreide dekking betaalt u écht de laagste verzekerings-premie van Nederland. Wij doen wat wij beloven! Via speciaal voor ons ontwikkelde rekenmodules zoeken wij voor u naar verzekeringen met de laagste premies. U kunt bij ons verzekeringen afsluiten voor uw inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, auto en vakantie. Afspraak maken? Mocht u na het lezen van de informatie uit deze brochure nog vragen hebben of meer willen weten over de vele mogelijkheden, dan zijn wij u graag van dienst om één en ander nader toe te lichten. Bel (088-1669500) of mail (kantoor@devastgoedexperts.nl afspraak of kom langs (Antilopestraat 39 in Rotterdam) de koffie staat klaar.