KALLAMEER 10 WOERDEN

Vergelijkbare documenten
MADELIEFWEIDE 26 WOERDEN

BERGSTRAAT 34 WOERDEN

JAN STEENSTRAAT 79A3 WOERDEN

GULDENDREEF 40 WOERDEN

KALLAMEER 65 WOERDEN

JAN DE BAKKERSTRAAT 39 WOERDEN

BARWOUTSWAARDER 47 WOERDEN

LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN

VRIJHEIDSHOF 35 WOERDEN

Kenmerken & specificaties. Woonoppervlakte: 70 m² Perceeloppervlakte: 92 m² Bouwjaar:

OUDELANDSEWEG 23 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

VELUWEMEER 224 WOERDEN

BERGSTRAAT 43 WOERDEN

LEEUWERIKSTRAAT 4 WOERDEN

HAVENSTRAAT 21 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

NASSAUKADE 30 WOERDEN

JOHAN V OLDENBARNEVELTLAAN 42 WOERDEN

HOGE RIJNDIJK 4-16 WOERDEN

PRINS HENDRIKKADE 21 WOERDEN

VAARTKADE ZUIDZIJDE 8 LINSCHOTEN

PRINS HENDRIKKADE 5B WOERDEN

HOUTWERF 3 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

BOMSCHUIT 12 WOERDEN

DE BREE 34 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

HOOFDWEG 111 ZEGVELD

ATHENELAAN 32 WOERDEN

M A REINALDAWEG 51 LINSCHOTEN

3E HONTHORSTSTRAAT 10 WOERDEN

BATESTEIN 19 HARMELEN

NESPAD ZEGVELD

KLAPROOSWEIDE 31 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

PANNENBAKKERIJEN 9 WOERDEN

SPOORLAAN 43 WOERDEN

HAYDNSTRAAT 10 NIEUWKOOP

BODENMEER 18 WOERDEN

GEDEMPTE BINNENGRACHT 70 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

NIEUWE MARKT 4 WOERDEN

WEIJPOORT 51 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

VAN DER VALK BOUMANLAAN 96 WOERDEN

BURG. DE KOCKSTRAAT 24 KAMERIK

MADELIEFWEIDE 14 WOERDEN

STROMENLAAN 74 WOERDEN

WEIDEBLOEMENLAAN 123 WOERDEN

ALBERT CUYPSTRAAT 33 WOERDEN

PRINSENLAAN 45 E WOERDEN

BERLIJNHOF 11 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

IJSSELOORD 192 WOERDEN

GANZERIKVELD 113 WOERDEN

VAN DER VALK BOUMANLAAN 90 WOERDEN

ANDERSENHOF 12 WOERDEN

WEIJPOORT 40 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

GRAVIN MARGARETHASTRAAT 8 A NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

POPULIERENLAAN 17 ZEGVELD

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

Modern wonen in het centrum

TE KOOP. Waarderstraat MD Zoetermeer Eindwoning, 5 kamers, 160m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Lekdijk 174. Vraagprijs K.K.

Alpenstraat 66. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

TE KOOP. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Tuinstraat 91. Vraagprijs K.K.

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Mesdagstraat 6. Vraagprijs K.K.

Plonderijen 33, Reusel

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Bergstraat 82 Leerdam

Schietbergen 1. Nuenen

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Tafelberg 12. Vraagprijs ,-- k.k

St. Nicasiusstraat 11 Eindhoven

Comfortabele en moderne woning

Nijenburg 18 - Rotterdam

Cornelis Dirkszstraat VM UTRECHT (ZUILEN)

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Modern 3-kamer appartement

TE KOOP. KRIMPEN AAN DE LEK Tuinstraat 55. Vraagprijs K.K.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Tweeling 5, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k.

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond

TE KOOP. KRIMPEN A/D IJSSEL Hobbemalaan 43. Vraagprijs K.K.

Vraagprijs ,- kosten koper

Te koop. KRIMPEN A/D LEK Rederij van Holststraat 16. Vraagprijs K.K.


Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Grasmus 55, Eindhoven

Denestraat 23, Reusel

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM

Rijnkade 88. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Uw woning in Almere! Marisbergstraat 8

TE KOOP. Waarderstraat MD Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 137m². Vraagprijs k.k.

Transcriptie:

KALLAMEER 10 WOERDEN

Kenmerken & specificaties Inhoud woning: 450 m³ Woonoppervlakte: 131 m² Perceeloppervlakte: 1 m² Bouwjaar: 2010

Kallameer 10 Modern strak ingerichte hoekwoning met woonkamer, woonkeuken en dakterras op de eerste verdieping. Aan de voorzijde ligt de woning vrij met groenstroken en zicht over het grote speelplein. Door de ligging bij scholen en speelgelegenheid is de woning uitermate geschikt voor jonge gezinnen. De woning ligt op korte afstand van alle voorzieningen, vlakbij het station, scholen, een bushalte, een wijkwinkelcentrum, een gezondheidscentrum, een woonboulevard en de op/afrit van de A12. Woerden heeft een gezellig, historisch centrum met een gevarieerd, uitgebreid winkelaanbod. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van Snel en Polanen, dat zich op een steenworp afstand bevindt. Het station is met de fiets goed bereikbaar. Afwerking: De vloer is afgewerkt met een donker grijze laminaat vloer en wanden zijn voorzien van spack. Bijzonderheden: Dakterras op het noordwesten Parkeerplaats onder parkeerdek. Woning is volledig geïsoleerd

Begane grond: Parkeerplaats en gezamenlijke fietsenberging. Entree met garderobe en meterkast, Hal met trap naar de 1ste verdieping waar het woongedeelte zich bevindt. Aparte toilet ruimte met fonteintje deze is afgewerkt met tegels in een grijs/wit kleurencombinatie.

Beneden is er 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning deze kamer is ook te gebruiken als werk/hobby kamer. De kamer is voorzien van 2 grote raampartijen met gordijnen. Berging met opstelplaats cv ketel en aansluitpunten voor de wasmachine en de droger.

1e verdieping: De woonkamer is netjes afgewerkt en heeft veel licht inval door de grote raampartijen met Frans balkon. In de woonkamer treft u de trap naar de 2e verdieping. De keuken met kookeiland beschikt over een rvs afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron en koel-vriescombinatie.

Via de keuken heeft u toegang tot de grote schuifpui naar het ruime dakterras. Hier kunt u een heerlijk zitje maken voor het genieten van de middag en avondzon.

2e verdieping: Overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een schuifdeur, een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De tegels hebben een zwart/wit kleurencombinatie.

Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de 3de slaapkamer en de badkamer.

Plattegronden

Plattegronden

Plattegronden

Kadastrale kaart

WONEN IN WOERDEN Welkom in de gezellige historische vestingstad Woerden. Woerden is centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland, de grote randsteden zoals Utrecht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam zijn vlot te bereiken en Woerden beschikt over een treinstation. Woerden is op te delen in zes verschillende wijken: - Bomen- en bloemenkwartier - Centrum - Molenvliet - Schilderskwartier - Staatsliedenkwartier - Snel & Polanen - Waterrijk In elke wijk zijn basisscholen gevestigd en diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. In het centrum vindt u het gezellige kerkplein met diverse restaurants en winkels. Op het kerkplein worden het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. In de Voorstraat, de Rijnstraat en de gezellige zijstraatjes kunt u uw hart ophalen aan de diversiteit van authentieke winkeltjes. In de omgeving van Woerden kunt u wandelen en fietsen langs de rivier de Oude Rijn of door de Polders. Ook de dorpen Harmelen, Kamerik en Zegveld behoren tot de gemeente Woerden en hebben ieder hun eigen karakteristieke identiteit.

Locatie op de kaart

AANKOOP INFORMATIE Is deze woning niet helemaal de woning waar u naar op zoek bent? Een nieuwe woning kopen doet u niet iedere dag. Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nu die ene woning? En als u hem vindt, betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoordt als uw eigen aankoopmakelaar inschakelt. Van zoekopdracht tot overdracht! Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te `matchen aan de huidige en toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar een geschikte woonruimte, maar denkt u ook eens aan: - Het verrichten van grondige vooronderzoek - Begeleiden bij bezichtigingen - Waardebepaling van uw huidige en mogelijk toekomstige woning - Prijsonderhandelingen - Regelen van juridische zaken - Begeleiding bij de notaris Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken Meer weten? Kijk op www.drieman.nl of haal de informatieset op kantoor.

WELKOM BIJ DRIEMAN GARANTIEMAKELAARS Bij Drieman Garantiemakelaars bieden wij u graag het totale pakket aan. Naast het verkopen van huizen zijn wij ook gespecialiseerd in taxeren en het aankopen van woningen. Door onze samenwerking met Huis en Hypotheek Woerden kunnen wij u ook snel op weg helpen naar de juiste hypotheek. Bij Drieman Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres! Ons enthousiaste team stelt zich hierbij voor: Jeroen Uijtewaal Eigenaar & NVM Makelaar/ Taxateur o.g. Inmiddels al 25 jaar werkzaam in het makelaars- vak en ook bij Drieman Garantiemakelaars. In Anniek Karsemeijer Commercieel medewerker Ben een geboren Woerdense, bekend met alle ins en outs van Woerden. Ik woon samen in 2004 heb ik samen met mijn compagnon Chris Woerden met mijn vriend en 2 kinderen. van der Harten Drieman / Huis & Hypotheek overgenomen. Door het continue te vernieuwen van onze diensten zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Woerdense woningmarkt. Mijn hele leven al woon ik Woerden, vroeger met mijn ouders, broer en zus en nu met mijn vrouw en 2 kinderen. Marcel de Boer NVM Makelaar/Taxateur o.g. Opgegroeid in Noorden/ Nieuwkoop, maar inmiddels woon ik al jaren met mijn vrouw en 2 zoontjes in Woerden. Al 20 jaar ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars, ik ben er enorm trots op wat wij als makelaarskantoor de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Sta graag voor mensen klaar en wil ze dolgraag helpen om hun droomwoning te vinden. In de afgelopen jaren heb ik van alles mee gemaakt in de makelaardij, niets is voor mij te gek. Veel ver- kopers en kopers heb ik blij mogen maken. Bezoek ook onze website: www.drieman.nl Inmiddels werk ik ruim 8 jaar bij Drieman Garantiemakelaars en dat doe ik met veel plezier. Een huis kopen en verkopen is een bijzondere gebeurtenis en ik vind het erg leuk om de mensen hier dagelijks mee te helpen. Voor advies en tips over Woerden, bel gerust of kom langs op kantoor voor een kop koffie. Joyce Sangers Commercieel medewerker Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars en ben de jongste aanwinst in het team!! Ik ben een echte Woerdense en woon samen met mijn vriend in Woerden. Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch contact opnemen of bij ons langs komen op kantoor. Ik werk fulltime en sta graag altijd voor iedereen klaar. Samen met Anniek beheer ik de agenda s, verzorg de gehele administratieve ondersteuning van de makelaars en regelen wij alle facilitaire zaken op kantoor. Dit betekent veel plannen, organiseren en aan- sturen, maar ook samenwerken in een hecht team met veel humor en gezelligheid.

www.driemanwoerden.nl Meulmansweg 1 3441 AT Woerden 0348-431919 woerden@drieman.nl Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten.