Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Vergelijkbare documenten
"Dreamtime!", deel 3

en de achterzijde van de la zijn bijna gelijk... maar toch niet helemaal. Zet er met potlood op welke wat is zodat je je niet kunt vergissen.

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

The Little Birdhouse

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 6

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

My Travelbook, deel 3

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

The Christmas Carrousel

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

A Little Birdie, deel 1

Home Sweet Home! Deel 1

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 1

The Winter Workshop: Home for X- Mas

Home Sweet Home! Deel 5

My Travelbook, deel 1

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Home Sweet Home! Deel 7

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

The Winter Workshop: The Snowie Snowman

My Travelbook, deel 2

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden.

Home Sweet Home! Deel 4

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet.

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

Magic Reveal Spinner Card Marlous Theunissen, fabulous stampin'

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Workshop werken met glas en kopertape

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Minibieb groot formaat

Modelvliegtuigbouw. Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II. Auteur; Wout Heijne. Lay out Jeroen van den Brand

Maak een paperclip ketting voor Moederdag!

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Werktekeningen zijn 50% van de ware grootte. Constructie schema. 20 Dolls House Nederland KNUTSLEN

Owl. Uil.

Opdrachtenfiche mijn orkest

Opvouwbare kubus (180 o )

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

APPELGEZICHTJES BOOTJE. Nodig per kind:

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Waterdicht schuilhokje voor zwerfkat

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Werkbeschrijvingen werkjes VBW Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje

Lelievlet. Een Elfrink Bouwplaat, Wageningen. Aangeboden door: Elfrink-Bouwplaten.

vastnagelt. Voor het nagelen is het aangewezen hulp in te schakelen. Deze persoon verschillende delen vasthouden tijdens het nagelen.

WATER EN VUUR, EEN POP-POP-BOOTJE

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek Dag 1: Kleuters: Trommel Middengroep: Rainpipe

Sinterklaas knutselen

Handtas met moezen.

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Handleiding bij de constructie van de Hydraulische machines uitgereikt ter gelegenheid van techniek toernooi 2009

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt

let op: het maken van een schild is veruit het makkelijkst met twee personen.

HOBBYZINE PLUS DOWNLOAD

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden.

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma.

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Speldenkussen van zeshoekjes

Bouwbeschrijving RBC Delta 400 door Ben Caris.

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

Scrapbookforum. nummer 18, mei Scrappen in één kleur!

Kadoosjes. special. Doosjes & kadootjes. download patronen. Special

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

How to Gehaakte Tas Taart

Workshop Star mal. Kaartje 1

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Groep 5/6 Variaties op een zonnebloem *

les 5.8 A - inbraakalarm of spiegelverlichting lampje en/of zoemer fitting schroevendraaier schaar

Traktatieboek. Peuterspeelzalen Stichting Netwerk

Het knutselhuis. Let op!

Het kratje: Knip of zaag uit de ijslolly houtjes: Vier stukjes van 41x10x2mm. (A) Drie stukjes van 45x10x2mm. (B) Vier stukjes van 32x10x2mm.

Een Belgisch - Frans seinhuis in H0 van meerlangs papier.

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding

Stappenplan voor het plakken van een zonneband met streamer

ARTSpecially for You magazine #4

Brievendoos labels en kaartjes

ACCESSOIRES 25 CREATIES VOOR UREN NAAIPLEZIER

De lente in met foam!

DE BINNENKANT VAN EEN TETRAËDER

Kleine spiritus brander


Handleiding voor de vuurlampen 1-8

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Transcriptie:

"Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook los... lees meer over hoe je het lijstje op je deurmat kunt vinden onder aan dit bericht!)!

Het mini lijstje is ongeveer 4 bij 5 centimeter groot en gemaakt van giet porcelein. Het is daardoor redelijk bestand tegen breken, hoewel je het beter toch niet kan laten vallen. Beinkt je lijstje met een lichte kleur Distress Inkt. (Hier is Antique Linnen gebruikt.) Als je wilt dat je lijstje gaat glimmen kun je twee dingen doen: Of je doet er direct met een kwastje Glim-Glam op in een transparante kleur, of je maak het lijstje eerst vochtig met een kwastje met water en als dit droog is veeg je er wat Stickles overheen. Door het vocht van de Glim-Glam of het water gaat de Distress Inkt uitvloeien... hierdoor krijg je een mooi effect. De glanslaag maakt het geheel dan af. Om van het lijstje een echt lijstje te maken dat kan staan, moeten we een steuntje maken. Je hebt hiervoor twee stukjes chipboard nodig: een is even groot als het gat van het lijstje en een is even hoog, maar een stuk smaller. Daarnaast heb je een strookje cardstock of canvas nodig. Maak gaatjes in de onderdelen zoals op de foto. Lijm de canvas aan het steuntje zoals op de foto. Laat dit goed drogen voor je verder gaat.

Verf het chipboard aan een zijde en het steuntje aan twee zijden... laat weer drogen. Lijm daarna het steuntje aan het achterdeel zoals op de foto. Laat dit heeeeel goed drogen voor je er verder iets mee doet. Je kunt nu ook over het canvas heen verven zodat je een geheel krijgt. Als het steuntje droog is, doe je er een lintje van ongeveer 25 cm doorheen zoals op de foto. Neem daarna het lijstje en doe er ook een strikje aan en plak er een bloemetje op. Lijm de foto vast. Als alles droog is, kun je de steun erin lijmen. Goed laten drogen voor je verder gaat.

! Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! Nu gaan we beginnen aan het schatkistje! Dat is een prichelwerkje, maar dan heb je ook wat.

Neem de restanten van de strips die je in deel 1 hebt gemaakt. Neem stukjes chipboard van 2mm dik en snij hieruit een bodem, een voorkant en een achterkant van 3 x 5 cm. Snij ook 2 zijkantjes van 2,6 cm x 3 cm. Plak de zijkantjes OP de bodem... Zet daarna een stukje strip aan de voor- en achterkant en plak deze er TEGEN aan. Plak het hele doosje aan de buitenzijde met strip af. Snij nu een dekseltje van 5,4 x 3,2 cm. Neem een stukje canvas dat iets kleiner is.!

Doe tape op de zijwand van het doosje en op de rand van de deksel. Zet het stukje canvas aan het doosjes vast waar je het tape hebt geplakt, doe er ook wat lijm bij voor de stevigheid. Doe daarna lijm op de zijrand van de deksel en zet hem tegen het doosje aan... Vouw het canvas om zodat het op de deksel komt en druk het goed vast. Laat het geheel goed drogen. Vouw het canvas stevig als de deksel uit zichzelf open wil... Het "grove" werk zit erop en je kunt nu alle randen met Crackle Paint bewerken. Ik heb ook de onderranden gedaan en daarom staat het doosje te drogen op een dopje. Als de Crackle droog is, kun je het weer inkten met Distress Inkt: doe dit deppend zodat je de crackle niet beschadigd.

Meet nu de zijwanden en de deksel goed op. Snij dan designpapiertjes zoals je ze op de foto hierboven ziet. De papiertjes zijn een beetje kleiner dan de wanden... anders zie je de crackle niet meer.. Inkt nu alle papiertjes aan de randjes met Distress Inkt.

Neem twee lintjes van ongeveer 10 cm en plak ze dubbel zoals op de foto met aan ieder twee ringentjes geregen. Neem het papiertje voor de bodem en prik op de hoeken gaatjes en steek daar een splitpennetje doorheen. Buig de pootjes zoals op de foto... dit worden de pootjes van het doosje. Zet eerst de lintjes vast aan de bodem, let goed op dat van beide de ringetjes op gelijke hoogte komen te zitten. Plak daarna de bodem af...

Zet nu met tape twee lintjes van 7 cm aan de deksel vast. Hieroverheen plak je de deksel af. Ook de binnenzijde van de deksel wordt afgeplakt... de binnenwandjes kun je eventueel met verf bewerken.

Tot slot kun je een kantje aan de onderrand van de voorzijde plakken... het schatkistje is klaar!