Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Valkerheideweg 3 Maasbree

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Dominepad 5A te Hoogeloon

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Sniederslaan 6a te Bladel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Zandschelweg 1 te Deurne

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Bocholterweg 79 te Weert

Sniederslaan 8 te Bladel

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Landrop 2 te Hoogeloon

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Chromerij 29 te Waalre

Graafsebosweg 4 te America

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Breedijk 4 te Helmond

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Kouterdreef 3 te Deurne

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Bergweg 1 te Well (L)

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Timmereind 3 te Waalre

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Achterbosch 9 te Lieshout

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Dijkstraat 67 te Asten

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Helmondsingel 123 te Deurne

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Voskeschestraat 7 te Velp

Trinesweg 2 te Meijel

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Laarbroek 20 te Asten

Wagenbroeken 3a te Casteren

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Baakhoverweg 6 te Susteren

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Roobeekweg 3 te Arcen

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Hazeldonk 18 te Asten

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Veghelsedijk 4 te Deurne

Leenselweg 4a te Liessel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Belienberkdijk 20 te Someren

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Patersstraat 28 te Evertsoord

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Asbroekweg 4 te Budel

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Hugterweg 2 te Someren-Heide

Heesakker 5a te Haaren

De Luther 18 te Hooge Mierde

Berghemseweg 11 te Herpen

Woudseweg 8 te Schijndel

Breevennenweg 1a te Leunen

Doonheide 37 te Gemert

Weteringstraat 4 te Wamel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Gemertsedijk 19 te Erp

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Transcriptie:

Donk 45 te Meijel Op een fraai perceel van maar liefst ruim 8.000 m², met vrij uitzicht aan de achterzijde, gelegen vrijstaand woonhuis met een vrijstaande paardenstal, welke is ingericht met 7 paardenboxen, een aanpandige veldschuur, een vrijstaand bijgebouw/opslagruimte, een buitenbak (ca. 45x40 mtr.), een stapmolen en weiland. Het geheel is gesitueerd in het buitengebied van Meijel, op korte afstand van bosgebied en natuurgebied De Groote Peel. INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: 350.000,-- k.k.

Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Meijel, sectie F, nummer 1733, groot 82 are en 35 centiare Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : circa 1969 Indeling en afmeting: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal : ±310x210 slaapkamer : ±400x325 bergzolder woonkamer : ± 64 m² slaapkamer : ±310x220 keuken : ±370x330 slaapkamer : ±220x220 bijkeuken : ±350x320 slaapkamer : ±400x325 badkamer : ±220x110 BIJZONDERHEDEN: Ligging : Gelegen aan doorgaande weg in het buitengebied, op korte afstand van bosgebied en natuurgebied De Groote Peel. Tuinsituatie Verwarming : Ruime tuin met terras, gazon en borderbeplanting. : Verwarming middels c.v.-ketel (Nefit Ecomline HR, huur). INDELING: Begane grond: De ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer, licht geschilderde, schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond. Onder de trapopgang naar de 1 e verdieping is een provisiekast gesitueerd. De hal is verder voorzien van de meterkast met voldoende groepen en krachtstroom en biedt toegang tot de toiletruimte, de doucheruimte en de leefkeuken. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.

De geheel betegelde doucheruimte is uitgerust met een douche, een vaste wastafel met een bergmeubel en natuurlijke ventilatie. De leefkeuken is afgewerkt met een vinyl vloer (hout-look), stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De moderne keukeninrichting in wandopstelling met een separate apparaten-/bergkast is in 2011 vernieuwd en uitgerust met een granieten werkblad, een spoelbak, 4-pits gaskookplaat met wokbrander, een fraai ingebouwde afzuigkap, een vaatwasser, combimagnetron en een grote koelkast. Er is volop bergruimte aanwezig, middels grote lades.

De royale, L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen en een schuifpui naar het deels overdekte terras aan de voorzijde van de woning.

De deels betegelde bijkeuken is vanuit de keuken toegankelijk en is uitgerust met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de c.v.- combiketel (Nefit Ecomline HR, huur). In de bijkeuken is verder pantry aanwezig met een spoelbak en bergruimte. Een loopdeur biedt toegang tot het terras ter plaatse van de achtergevel. 1 e Verdieping: De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, de wanden zijn uitgevoerd in metselwerk en granol en een stucwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en een toiletruimte. De grotendeels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.

Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een licht, schroten pafond. Slaapkamer I is tevens voorzien van vaste kastruimte onder de dakschuinte en een inbouwkast. Ook slaapkamer II is voorzien van een inbouwkast. 2 e Verdieping: Bergzolder, middels een luik bereikbaar vanaf de overloop.

Tuin: De rondom de woning gelegen tuin is ingericht met een deels overdekt terras aan de voorzijde van de woning, ter plaatse van de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is een 2 e terras/overkapping gemaakt van hout. De tuin is verder aangelegd met een groot gazon en vaste beplanting in borders. Het deels overdekte terras is voorzien van inbouwverlichting.

Het erf is geheel beklinkerd. De oprit is afgesloten middels een op afstand bedienbare poort. Bijgebouw: Direct aan de achterzijde van de woning is een vrijstaand bijgebouw gesitueerd, thans in gebruik als berging/opslagruimte. Dit bijgebouw is gesplitst in 2 delen en is opgetrokken uit metselwerk en betonelementen. Het dak is met golfplaten gedekt. De vloer is verhard met beton. Paardenstal: De vrijstaande paardenstal is opgetrokken uit metselwerk met houten spanten en het geïsoleerde dak is met golfplaten gedekt. De stal is ingericht met 7 paardenboxen, een wasplaats, zadelkamer en voer-/opslagruimte. De paardenboxen (ca. 350x300) zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, metselwerk tussen- en achterwanden en een betonnen vloer.

De was-/poetsplaats is voorzien van een betonnen vloer en tl-verlichting. Het gebruik van warm water is mogelijk. De zadelkamer is afgewerkt met een betonnen vloer en voorzien van een gootsteen met boiler, een groepenkast en tl-verlichting. De voerberging/opslagruimte is eveneens voorzien van een betonnen vloer en metselwerk wanden. Veldschuur: Aan de achterzijde van de paardenstal is een veldschuur gerealiseerd, met deels open front. De veldschuur is thans in gebruik als stallings-/opslagruimte en opgetrokken uit damwand en het dak is met golfplaten gedekt. Stapmolen: De stapmolen is geschikt voor 4 paarden en voorzien van een beklinkerde vloer met daarop een zandbodem en een houten omheining.

Buitenbak: De buitenbak (ca. 45x40 mtr.) is voorzien van een zandbodem en verlichting. De buitenbak is omheind met houten palen en lint. Weiland: De achtergelegen weilanden zijn eveneens omheind met houten palen en l

Bijzonderheden: * Inhoud woonhuis: ca. 600 m³. * De begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen, met uitzondering van het badkamerraam. De badkamer en de 1 e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen. * De woning is deels voorzien van rolluiken, de raampartijen op de 1 e verdieping zijn voorzien van horren. * Op het object rust een woonbestemming. * Het object is uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van paarden of voor de dierenliefhebber. * Gunstig gelegen nabij bosgebied en natuurgebied De Groote Peel. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

Plattegrond Begane grond Donk 45 te Meijel

Plattegrond 1 e Verdieping Donk 45 te Meijel

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort Makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.