Peelven 2 te Sterksel (gem. Heeze-Leende)



Vergelijkbare documenten
Dominepad 5A te Hoogeloon

Boomstraat 25 te Gemonde

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Sniederslaan 6a te Bladel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Breedijk 4 te Helmond

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Sniederslaan 8 te Bladel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Zandschelweg 1 te Deurne

Graafsebosweg 4 te America

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Bocholterweg 79 te Weert

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Landrop 2 te Hoogeloon

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Chromerij 29 te Waalre

Kouterdreef 3 te Deurne

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Leenselweg 4a te Liessel

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Timmereind 3 te Waalre

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Achterbosch 9 te Lieshout

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Roobeekweg 3 te Arcen

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Bergweg 1 te Well (L)

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Sonniuswijk 37 te Son

Baakhoverweg 6 te Susteren

Heesakker 5a te Haaren

Weteringstraat 4 te Wamel

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

De Luther 18 te Hooge Mierde

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Wagenbroeken 3a te Casteren

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Sportlaan 42 te Emmeloord

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Plattebaan 2 te Schijf

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Voskeschestraat 7 te Velp

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Trinesweg 2 te Meijel

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Laarbroek 20 te Asten

Hazeldonk 18 te Asten

Belienberkdijk 20 te Someren

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Breevennenweg 1a te Leunen

Asbroekweg 4 te Budel

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Fabriekstraat 36 te Deurne

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Roggelseweg 138 te Egchel

Keizersbaan 3a te Kessel

Veghelsedijk 4 te Deurne

Helmondsingel 123 te Deurne

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Dijkstraat 67 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Transcriptie:

Peelven 2 te Sterksel (gem. Heeze-Leende) Aan de rand van Sterksel gelegen manege/ranch bestaande uit een fraai woonhuis met een schitterende oprijlaan, een hippische accommodatie met binnenbak, 48 paardenboxen, diverse bijgebouwen, twee buitenbakken, stapmolen en longeercirkel. Gesitueerd op een royaal perceel van 6 ha. aan een bosrand nabij diverse natuurgebieden met ruime uitrijmogelijkheden in de directe omgeving. Vergunning aanwezig voor nieuwbouw hippische accommodatie! Prijs : 1.250.000,-- k.k.

Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Heeze, sectie H, nummer 1082, groot 06 hectare, 16 are en 95 centiare Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : woonhuis ± 1928, geheel gemoderniseerd in 2001 Hippische accommodatie ± 1982 INDELING: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal slaapkamer vlizotrap woonkamer slaapkamer zolder keuken badkamer bijkeuken Verblijfsruimte: slaapkamer slaapkamer badkamer Hippische accommodatie: Stal gedeelte I: Stal gedeelte II: kantine 24 paardenboxen 24 paardenboxen keuken zadelkamer solarium zadelkamer wasplaats spuitplaats zadelkamer spuitplaats kantoor wasruimte rijbak Diversen: praktijkruimte bijgebouw met 7 uitloopstallen veldschuur met 4 uitloopstallen buitenbak I buitenbak II stapmolen longeercirkel

BIJZONDERHEDEN: Ligging Tuinsituatie Nieuwbouw Verwarming : Gunstig gelegen in het buitengebied van Sterksel aan een bosrand. Omringd door natuurgebieden zoals De Lange Bleek, De Pan, het Keelven en de Strabrechtse Heide. : Goed onderhouden, nette aangelegde tuin met overdekt terras en volwassen beplanting. : Vergunning voor bouwblok vergroting naar 1,5 ha. Omgevingsvergunning nieuw managecomplex aanwezig. Bouwtekening en berekeningen zijn beschikbaar. : Verwarming middels c.v.-ketels (3x Nefit Ecomline HR, 2001), radiatoren en vloerverwarming. INDELING WOONHUIS: Begane grond: Hal voorzien van tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwverlichting, meterkast en een vaste kast met opstelling ten behoeve van c.v.-ketel (Nefit Ecomline HR, 2001) met boiler (2001). De hal is verder voorzien van een geheel betegelde ruime toiletruimte uitgerust met zwevend toilet en fonteintje. Royale L-vormige woonkamer voorzien van een lichte tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met ornamenten, sierlijsten en inbouwverlichting en travertin vensterbanken. De woonkamer geniet veel lichtinval middels diverse raampartijen en 2 grote erkers met inbouwverlichting. Ruime, open keuken afgewerkt met een tegelvoer, de wanden zijn deels betegeld,deels stucwerk en een stucwerk plafond met ornamenten en inbouwverlichting. De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting in dubbele wandopstelling uitgerust met 1½ spoelbak, extra brede keramische kookplaat (Candy), afzuigkap met koolstoffilters (Ariston), oven (Ariston), vaatwasser en koelkast.

Verder is de keuken voorzien van een grote inbouwkast onder de trapopgang en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken toegang tot de vaste trapopgang naar de 1 e verdieping. Vanuit de hal toegang tot gang naar het paardengedeelte en verblijfsruimte. 1 e Verdieping: Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en toiletruimte. Een vlizotrap biedt toegang tot de zolder. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Slaapkamer II is tevens voorzien van aansluitingen ten behoeve van televisie, telefoon en wasapparatuur. De mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren is aanwezig. Tevens kan er een balkon gecreëerd worden. Ruime, separate toiletruimte uitgerust met vloerverwarming en een zwevend toilet.

Royale, luxueuze, badkamer uitgerust met ligbad, douchecabine dubbele vaste wastafel, design radiator en natuurlijke- en mechanische ventilatie. De gehele betegelde badkamer is verder afgewerkt met vloerverwarming en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De badkamer biedt tevens toegang tot de aangrenzende slaapkamer. 2 e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbare zolder voorzien van betonnen vloer, houten spanten en een geïsoleerde met hout beschoten kap met leien dakbedekking (2001).

Verblijfsruimte: De verblijfsruimte is toegankelijk vanuit een hal en voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met houten panelen plafond en inbouwverlichting. Verder beschikt iedere kamer over een fonteintje, design radiator en een inbouwkast. De geheel betegelede badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en design radiator. De gang bij verblijfsruimte biedt toegang tot het stalgedeelte.

Praktijkruimte: De praktijkruimte, een houten chalet met pannendak en openslaande deuren aan de voorzijde, is voorzien van een wachtruimte, spreekkamer, keuken en toilet. De in 2014 geplaatste chalet is verder voorzien van dubbel isolatie glas, centrale verwarming en airconditioning. Tuin: Nette aangelegde achtertuin voorzien van overdekt terras, pergola, tuinverlichting en volwassen beplanting. De tuin is verder voorzien van een beregeningsinstallatie. Het deels met beton verharde erf is toegankelijk middels een oprijlaan, welke voorzien is van een gietijzeren poort met toegangscontrole (camera en intercom) aan de voorzijde van de woning.

HIPPISCHE ACCOMMODATIE: De uit metselwerk opgetrokken hippische accommodatie, een voormalige ligboxenstal, is voorzien van verzinkte spanten, houten schuifdeuren (2x) en is gedekt met ABC-golfplaten, deels licht doorlatende platen. De putten zijn in tact gebleven, hier overheen ligt een zelfdragende betonvloer. De hippische accommodatie is voorzien van een kantine, keuken, geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, een juryruimte met geluidsinstallatie (thans in gebruik als kantoor), twee zadelkamers, beiden voorzien van een betonnen vloer, wanden deels beton, deels hout en verwarming. De binnenbak (ca. 40m x ca. 16m) is uitgerust met een in 2010 vernieuwde bodem van zand op leem. Vanuit de sfeervolle kantine is middels een groot raam zicht op de binnenbak. Verder is de kantine afgewerkt met een houten vloer, houten panelen wanden en een balkenplafond. De kantine is voorzien van een houten bar, een houtkachel (aangesloten op c.v. en een thermisch vat van 700 liter), airconditioning (luchtfilter systeem extreme-air met koolstoffilters).

De keuken is voorzien van een tegelvloer, meterkast voor het bedrijfsgedeelte en een cv kast met c.v.-ketel (Nefit HR Ecomline, 2001). De moderne keuken is voorzien van een uitgebreide U-vormige keukeninrichting (2010) uitgerust met een composiet keukenblad, dubbele en grote spoelbakken, twee koelkasten, twee diepvriezen, twee Siemens combi ovens, 4-pits inductie kookplaat (Bosch), afzuigkap en een ijsblokjesmachine. De keuken is verder voorzien van airconditioning en veel kastruimtes.. Vanuit de kantine is het grotendeels overdekt terras bereikbaar (gerealiseerd in 2011). Het overdekt terras is opgetrokken uit vierkant Noord Europees geïmpregneerd Douglas hout en bedekt met licht doorlatende dubbelwandige warmte werende brons PC platen van Vink Variline dak systeem. De houten vloer is deels voorzien van geïmpregneerde Douglas planken en deels van bankirai vlonderplanken (in het open gedeelte). De winddichte zijwanden zijn opgetrokken uit Douglas houten frames, welke voorzien zijn van uitneembare heldere PC platen en een schuifwand. Het overdekt terras biedt zicht op zeven paddocks.

Stalgedeelte I: Aan de hippische accommodatie is een afhang gemaakt waar paardenboxen geplaatst zijn. Aan de linkerzijde van het 3 meter brede middenpad zijn 11 boxen, een wasplaats en zadelkamer gesitueerd en aan de rechterzijde 13 boxen. De boxen zijn deels voorzien van rubber matten en buitenluiken. De Corton boxen (ca. 3m x 3m) zijn voorzien van gegalvaniseerde voorwanden, drinkbakken met warm water vorstbestendig rondpompsysteem, uitdraaibare voerbakken en weefrekken. De wasplaats is voorzien van betegelde wanden, een afvoerputje en warm- en koud water. De zadelkamer is voorzien van een betonnen vloer, wanden deels beton, deels hout en een verwarming. Stalgedeelte II: Uit metselwerk opgetrokken stal voorzien van betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden, stalen spanten en houten schuifdeuren. Het dak is gedekt met golfplaten, deels lichtdoorlatend. In stalgedeelte II zijn 24 Corton paardenboxen (ca. 3m x 3m) gerealiseerd. De boxen zijn voorzien van deels houten en deels gegalvaniseerde voor- en tussenwanden, weefrekken, uitdraaibare voerbakken en drinkbakken met warm water vorstbestendig rondpompsysteem.

Drie stallen zijn voorzien van draaibare wanden, zodat de mogelijkheid bestaat om grote merrie boxen te realiseren. De stal is verder voorzien van 30 houten afsluitbare zadelkasten, een solarium (18 lampen) met muntautomaat, zadelkamer voorzien van verwarming, beton vloer en wanden. Twee wasplaatsen met beton wanden en vloer, koud- en warm water en een wasputje. Wasruimte met beton vloer, houten wanden, geïsoleerd plafond, aansluitingen voor was apparatuur, gas en krachtstroom. Deels betegelde toiletruimte uitgerust met urinoir en fonteintje. Vanuit stalgedeelte II is de kantine, binnenbak en het woongedeelte toegankelijk. Bijgebouw: Het volop ruimte biedende bijgebouw (ca. 30m x 10m) bestaat uit diverse delen, is gedekt met ABC-golfplaten en voorzien van houten schuifdeuren in de zijgevel en 4 merrie boxen. Dit vrijstaande bijgebouw is thans in gebruik als berging en opslagruimte. De aangebouwde afhang aan de achterzijde van dit bijgebouw is voorzien van 7 loopstallen met deels houten wanden en deelbare deuren met een uitloop naar buiten (paddocks). De deels kunststof en deels gegalvaniseerde voorwanden zijn voorzien van schuifdeuren.

Veldschuur: De veldschuur(± 22x15) is voorzien van een betonnen vloer, houten spanten, schuifdeur en gedekt met golfplaten, deels lichtplaten. De veldschuur is verder voorzien van 1 grote en 2 kleinere loopstallen met uitloop naar buiten. Buitenbak I: Gedraineerde buitenbak (ca. 100m x 35m) met gele zandbodem en 3 verlichtingsmasten. Buitenbak II: Gedraineerde buitenbak (ca. 70m x 35m) met zwarte zandbodem, omheind met ABC gaashekwerk.

Stapmolen: Corton 6-paards stapmolen (ca. 18m doorsnede) met besturingskast met verschillende stap- en drafprogramma s. De stapmolen is deels overdekt met damwand en met hout omheind aan de binnen- en buitenzijde. De molen is verder afgewerkt met een vloer van beton klinkers en gegalvaniseerde spanten. Longeercirkel: Longeercirkel (ca. 14 meter doorsnede) met gegalvaniseerde spanten, een overkapping van damwandplaten en een hard houten omheining aan de buitenzijde. De longeercirkel is verder voorzien van een zandbodem en voldoende licht middels tl-verlichting. Weiland / Paddock: Er is een kavel pad van beton tot aan een zandpad aan de achterzijde. De voorste weide is gedraineerd en afgemaakt met A.B.C. hekwerk, de weide aan de achterzijde is omheind met palen en glad schrikdraad. De weiden aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van drinkbakken. De zeven paddocks zijn voorzien van drinkbakken en zandbodems en omheind met drie lagen rond-door-rond houtpalen en glad schrikdraad.

Bijzonderheden: Inhoud woonhuis: ± 700 m³. Het woonhuis is in 2001 geheel gerenoveerd. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, met uitzondering van de erkers (houten kozijnen). Het woongedeelte, de hal, badkamer en toiletruimte op de 1 e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De gehele begane grond, slaapkamers op de eerste verdieping, kantine en chalet zijn voorzien van airconditioning. Op het object is een milieuvergunning afgegeven voor het houden van 98 paarden. Nieuwbouw mogelijk op de plaats van buitenbak I, Omgevingsvergunning en bouwtekeningen aanwezig. Het geheel is gedeeltelijk aangesloten op een alarminstallatie en videobewaking, en voorzien van automatische toegangspoort. Het object is momenteel in gebruik als pensionstalling voor, met name, Western ruiters. Het betreft een perceel van ruim 6 hectare! Zeer fraai gelegen aan een bosrand in het buitengebied van Sterksel, nabij diverse natuurgebieden, met voldoende uitrijmogelijkheden in de directe omgeving. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

Plattegrond Begane grond Peelven 2 te Sterksel

Plattegrond 1 e verdieping Peelven 2 te Sterksel

Plattegrond Praktijkruimte Peelven 2 te Sterksel

Plattegrond bedrijf Peelven 2 te Sterksel

Nieuwbouw Bouwtekening nieuwbouw Peelven 2 te Sterksel

Plattegrond nieuwbouw Plattegrond nieuwbouw Peelven 2 te Sterksel

BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoek plicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.