Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Vergelijkbare documenten
Tochtsloot 1, Waarland

Geesterland 19, Ursem

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Juttepeer 43, Winkel

Belt 48, Hippolytushoef

Alingterp 3, Warmenhuizen

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Kreek 6, Benningbroek

Dijk 25, Broek op Langedijk

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Tulpappel 37, Winkel

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Grosthuizen 1, Avenhorn

Verlaat 26, Oude Niedorp

Heereweg 133, Schoorl

Plantsoen 14, Schagen

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Wilhelminalaan 32, T VELD

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Grote Sloot 434, Schagerbrug

Noordervaart 111, Stompetoren

Onderdijk 239, Wervershoof

Rijdersstr aat 65, T Veld

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Zandwilg 24e, Winkel

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Plantsoen 22, Schagen

Laanderweg 23, Heerhugowaard

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

De Buurt 33 a, Venhuizen

Plantsoen 8, Schagen

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Rijdersstr aat 77, t Veld

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

Rijdersstraat 12 a, t Veld

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Kreil 13, Wieringerwaard

Lutkedijk 42 a, Obdam

Landbouwstr aat 13, Schagen

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Westeinde 284, Berkhout

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Populierenstr aat 1, WINKEL

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Ganzehof 19, Midwoud

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Aanvaarding: in overleg

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Hopmansweg 13, Oudk arspel

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Bruggesloot 10, Broek op langedijk

Molendijksweg 6, Obdam

Juttepeer 10, Winkel

Poolland 6, Barsingerhorn

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Weereweg 96, Lutjewinkel

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: 1987 Woonoppervlakte: ca. 178 m² Inhoud: ca. 582 m³ Perceeloppervlakte: ca m². Aanvaarding: in overleg

Grosthuizen 29, Avenhorn

Zandwikke 6 f, Winkel

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Emmahoeve 9, Slootdorp

Smeerlaan 12, Schoorl

Middenweg 22, Heerhugowaard

Witte Paal 302, Schagen

Jaagweg 14, Avenhorn

Weereweg 59, Lutjewinkel

Transcriptie:

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Bouwjaar: 1955 Woonoppervlakte: ca. 148 m² Inhoud: ca. 470 m³ Bijgebouw: ca. 130 m² Perceeloppervlakte: 545 m² Aanvaarding: in overleg Zzp-ers, klussers en hobbyisten opgelet! Vrijstaand wonen met kantoor of praktijk aan huis? Een ruim atelier of werkruimte? Of een vrijstaande riante kapschuur (10 m x 8 m) v.v. overhead-deur en met op de 1e verdieping nog eens een grote ruimte voor bijvoorbeeld het geven van workshops? Als dat is wat u zoekt, dan is dit voor u een buitenkans. Dit object is uitstekend geschikt voor een zelfstandige of biedt mogelijkheden tot verhuur aan derden, maar ook voor de hobbyisten is het hier heerlijk wonen met veel ruimte. Kortom, een woning die veel te bieden heeft! Deze netjes onderhouden, vrijstaande woning met een woonoppervlakte van maar liefst 148 m² is in het voorhuis v.v. een L-vormige woonkamer, eetkeuken en kelder. Aan de achterzijde treft u een ruime bijkeuken (5mx3m), een berging (4mx5m) met eigen entree en een verdieping in de kap biedt u nog eens extra ruimte. De 1e verdieping van het voorhuis biedt plaats aan 3 slaapkamers en de badkamer. Via de zijkant van de woning en via een tuindeur vanuit de berging kunt u naar de heerlijk aangelegde, zonnige achtertuin. Deze tuin ligt over de gehele breedte van het perceel en geeft u de combinatie van privacy, beplanting, zon, schaduw en diverse terrassen. De naastgelegen vrijstaande garage/kapschuur met overkapping is via de weg bereikbaar. Deze woning is op circa 5 autominuten gelegen van winkelcentrum De Boogerd en de snelweg A7 richting Amsterdam, Hoorn en Leeuwarden.

Indeling Begane grond: zijentree, hal met meterkast (3 gr.), trapopgang en kelder v.v. een vriezer met 7 lades. L-vormige, straatgerichte woonkamer v.v. een massief Amerikaanse houtenvloer. Half open keuken in hoekopstelling v.v. plavuizenvloer, composiet aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Tussenhal met toilet en tuindeur. Bijkeuken v.v. een wastafel, de was- droogaansluiting en de CV-opstelling (Remeha Quinta HR, bj. 2003). Berging v.v. een tuindeur en een vaste trap naar de verdieping van de berging. Eerste verdieping: overloop met bergruimte. 3 slaapkamers, allen v.v. vaste kasten en horren. De ruime ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde en over de gehele breedte van de woning is tevens v.v. een wastafel. Volledig betegelde badkamer met kunststof dakkapel, granitovloer, wastafel en douchehoek. Tuin: over de gehele breedte van het perceel gelegen v.v diverse hoekjes waar heerlijk gezeten kan worden. Verder is de tuin speels ingericht met diverse beplantingen.

Bijgebouw Garage/kapschuur (voormalige brandweerkazerne): elektrische overhead-deur (aluminium, Crawford) aan de straatzijde en 1 loopdeur aan de zijgevel geven u toegang tot deze gemetselde garage met geïsoleerd metalen dak. Het betreft een ruime werkruimte op de begane grond v.v. betonvloer, werkbanken, wastrog, eigen meterkast (3 stoppen), apart toilet en aparte doucheruimte met wasbak. Aan de achterzijde is een overkapping gerealiseerd, welke tevens is v.v. het geïsoleerde metalen dak. De eerste verdieping is middels een vaste trap te bereiken en is v.v. overloop met keukentje en een grote open ruimte. Deze ruimte is zeer geschikt voor het geven van bijvoorbeeld workshops of kan dienen als opslag. Bijzonderheden: - Vrijstaand wonen met kantoor-/praktijkruimte en werkruimte aan huis. - Uitstekend geschikt voor ZZP-ers. - Riante vrijstaande kapschuur/garage met overhead-deur en verdieping. - Woning is in 2006 flink aangepakt: geheel nieuw geïsoleerd dak met dakkapel, nieuw bitumen platte dak, nieuwe goot zijkant woning. - Woning v.v. spouwisolatie en dubbel glas. - Woning grotendeels v.v. kunststof kozijnen. - Ruime achtertuin over de volle breedte van het perceel met div. terrassen. - Uitstekende bereikbaarheid met de A7.

Lijst roerende zaken blijft achter gaat mee ter overname Kadaster Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Buitenberging 2 werkbanken in bijgebouw Regenwater ton Brievenbus (Voordeur)bel Rookmelder Zonwering buiten Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - rolgordijnen Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer - plavuizen CV met toebehoren Thermostaat Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - oven - afzuigschouw - koelkast Diverse verlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: - 4-deurs kast in grote slaapkamer Kadaster: gemeente Noorder-Koggenland, sectie V, nummer 203, 204, groot: 545 m². Luchtfoto Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Waterslot wasautomaat Vriezer (kelder)

Over Klaver Makelaardij Tussen de vele makelaars op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol kantoor. Op de reguliere markt zijn wij vooral ijzersterk in en om Niedorp. In het segment buitenwonen is Klaver Makelaardij zelfs een landelijke trendsetter. En daar plukt ú de vruchten van. Onze kracht is de combinatie van een groot netwerk en doeltreffende woningpromotie. Wij benaderen uw doelgroep actief. Daarnaast onderhoudt Klaver Makelaardij een unieke database vol woningzoekenden. Zo komt uw woning altijd bij de juiste mensen onder de aandacht. v.l.n.r.: Halewijn Vermeulen, Geert Klaver, Dorien Bos-Klaver, Dick Waiboer, Marga Leegwater-Manshanden, Anne Bakker, Anne Reijne, Anja Kater, Matthieu Bink, Mariëlle Duppen-Heisterkamp en Kirsten Snoek. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 Postbus 62 1733 ZH Nieuwe Niedorp T 0226-414008 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl