ENGELS IN GROEP 3 TOT EN MET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENGELS IN GROEP 3 TOT EN MET"

Transcriptie

1 Nieuws van. 18 juli 2014, jaargang 16, nr. 20 Beste ouders, verzorgers, De allerlaatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Een schooljaar waarin een heleboel zaken voor De Rank anders zijn gegaan dan verwacht. Fijn om te horen van diverse ouders dat u de inspanningen van het team ziet en weet te waarderen. We hebben stappen op diverse terreinen gezet en gaan daar volgend jaar mee verder. Ik wil u alvast een voorproefje geven van onze plannen. In de nieuwsbrief blijf ik u hierover berichten. Voor nu een heel fijne vakantie en allemaal weer gezond terug! ENGELS IN GROEP 3 TOT EN MET 8 Volgend jaar hebben we het plan opgevat om vanaf groep 3 Engels te gaan geven. In voorgaande jaren kregen alleen de groepen 6, 7 en 8 Engels. Het gaat dan in de lagere jaren met name om het spreken. Met de digi-tool krijgen kinderen de Engelse spraak aangeleerd door een native speaker. KERNWAARDEN VERTALEN NAAR GEDRAG U hebt op de ouderavond over ouderbetrokkenheid waarden aangegeven waaraan u belang hecht wanneer het de school van uw kinderen betreft. Wij hebben als team ook een keuze qua waarden gemaakt. We gaan waarden vertalen naar waarneembaar gedrag, we willen daar ook op aanspreekbaar zijn. Tegelijkertijd vragen we van u als ouders ook een houding die recht doet aan de waarden die u uitverkoos. Kernwaarden van de ouders: Professionaliteit/deskundigheid, veiligheid, vertrouwen, betrokkenheid, plezier/ enthousiasme, betrouwbaarheid/ eerlijkheid en samenwerking. OUDERPORTAAL VERDER OPEN We willen u middels het ouderportaal in ParnasSys op de hoogte brengen en houden van activiteiten van De Rank. Alle activiteiten zijn inmiddels in ParnasSys ingebracht, studiedagen, gespreksavonden, informatieavonden etc. U kunt al veel in uw agenda zetten. Nu zijn de uitslagen van de Cito toetsen te zien. We zetten gedurende het jaar meerdere modules open. We houden u op de hoogte. Heeft u geen inlog, laat het ons weten. OUDERBETROKKENHEID De informatieavonden aan het begin van het schooljaar zullen een andere invulling krijgen. We gaan meer op uw verzoek zaken vertellen, dan dat wij ons programma af gaan draaien. Op een aantal dagen organiseren we een inloopmoment voor de hele school, u kunt met uw kind na schooltijd het werk van uw kind inzien en de leerkracht informeel spreken. Zie voor data ParnasSys. Er worden verder mogelijkheden geboden, deze worden per groep vastgesteld, om een dagdeel in de groep mee te maken. U krijgt dan een idee hoe een deel van de dag verloopt. Verder gaan we u op de hoogte brengen van de doelen die we met kinderen willen bereiken, wat leren ze in de komende periode. ACTIVITEITEN start schooljaar luizencontrole bedankborrel hulpouders schoolfoto individueel en groep nieuwjaarsbijeenkomst gr. 1 t/m nieuwjaarsbijeenkomst gr. 5 t/m koffieochtend nieuwsbrief nieuwsbrief@xs4all.nl

2 Dank De beslissing om de Rank te verlaten werd mij de laatste tijd niet gemakkelijk gemaakt door de kinderen en ouders van mijn klas! In de laatste weken heb ik veel lieve mails, briefjes, tekeningen en cadeautjes gekregen en zeggen kinderen en volwassenen zulke aardige dingen, dat je er een beetje van moet tranen. Ik ben ontzettend in de watten gelegd en mijn klassenmoeders Marina en Nicole en mijn collega Pieneke hebben heel erg veel werk verzet hiervoor, heel erg bedankt! Daarom nog één keer: kinderen en ouders van 1-2c heel erg bedankt voor al het moois wat ik van jullie geleerd en meegekregen heb! Daarnaast wil ik via deze weg alle kinderen van De Rank en de ouders waar ik mee gewerkt heb ik in de afgelopen jaren bedanken, het is een mooie en bijzondere tijd geweest! De Rank helpt!! Voor de aktie De Rank helpt hebben we 123,80 euro opgehaald voor de stichting Tolong Flores Dit geld is bestemd voor een basisschool in Flores, Indonesië. Groep 8 wensen wij heel veel succes op de middelbare school en veel geluk voor de toekomst! De hartelijke groeten van Nicoline Matze Groep 5 heeft vier dramalessen gehad van Saskia Vogelzang. Het was heerlijk weer, dus gelukkig konden we veel buiten doen. We hebben toneel gespeeld met veel improvisatie, we mochten een verhaal verzinnen en we hebben een "machine" gemaakt. De kinderen vonden het geweldig! Kijk voor meer info:

3 Circus in de klas! De afgelopen weken hebben we in groep 1-2b gewerkt over het Circus. De kinderen speelden in de circushoek: ze mochten elkaar of zichzelf schminken en daarna natuurlijk optreden voor elkaar. We lazen over Tito de clown die zijn neus kwijt was en hebben geschilderd en geplakt over deze clown en de circustent. De complimentenstoel! Soms mag je op de complimentenstoel. Vijf kinderen vertellen je iets waar je goed in bent. Ook bedenk je een compliment voor je zelf en natuurlijk krijg je een compliment van de juf. Dat voelt FIJN!

4 Afscheid in de groep Wat zijn we verwend in groep 1-2b door alle kinderen. Ouders en kinderen bedankt voor de leuke cadeautjes. We wensen iedereen een goede, zonnige vakantie toe en tot volgend jaar! Fien & Marianne Opa s en oma s die voor willen lezen tijdens de Kinderboekenweek! Wanneer? Maandagmiddag 6 oktober Vindt u het leuk om dit te doen? Dan kunt u dit doorgeven aan de leerkrachten op school. Dit kan natuurlijk ook via de ouders van uw kleinkind(eren) We proberen te regelen dat u in de klas van uw kleinkind gaat voorlezen. Maar als er meerdere opa s/oma s zich opgeven voor één klas kan het gebeuren dat we u vragen in een andere groep te gaan voorlezen.

5 Groep 4 - De allerlaatste week en dan hebben we vakantie We hebben wel een erg leuke week gehad! Veel verjaardagen die we nog of alvast hebben gevierd en natuurlijk het afscheid van groep 8. Maandag mochten wij kijken naar de liedjes van de musical, erg leuk en super knap. Verder zijn we druk bezig geweest met het opruimen en schoonmaken van de klas. Alle laatjes eruit, heel veel opruimen en tassen vol met spullen mee naar huis! Verder mochten we dinsdagmiddag loomen, ook dit was heel erg leuk. We hebben de ipads gebruikt voor instructiefilmpjes. Woensdag zijn we door Koudekerk gaan wandelen, op zoek naar verkeersborden. We hebben het tijdens de verkeerslessen namelijk gehad over de betekenis van verkeersborden. Wat bestaan er veel verschillende soorten zeg! Donderdagmiddag zijn we met de hele klas naar het zwembad geweest, als afscheidsfeestje. We hebben allemaal een zwemdiploma dus was het super dat we, met dit mooie weer, een duik (of 2 of 3 ) konden nemen in het heerlijke water van het PWA-bad. Daarna gingen we terug naar school om met elkaar afscheid te nemen. We namen afscheid van Wesley en Elise, zij gaan allebei naar een andere school. We wensen ze heel erg veel succes en plezier, maar gaan ze wel missen hoor! En alle 4 de juffen waren er, ook daar hebben we afscheid van genomen. En wat gaan de juffen deze toppertjes missen zeg!!! Dan willen we tot slot nog even wat ouders bedanken.. Alle moeders die woensdag hebben geholpen met het schoonmaken van onze lokalen: Jacqueline, Joyce, Moniek, Natasja, Ineke en Nicole Ontzettend bedankt! Het is allemaal weer heerlijk schoon en fris! Alle ouders die ons dit jaar, op wat voor manier dan ook, geholpen hebben: TOP! BEDANKT!! En bij deze willen we ook onze klassenmoeders, Jacqueline en Joyce, nog even een keer ontzettend bedanken voor alle inzet en hulp dit jaar: SUPER!!!! Groep 4 en de juffen van groep 4 wensen iederee een hele fijne, zonnige vakantie toe!

6 Theaterdagje kleuters Op maandag 14 juli liepen er heel wat ridders, prinsessen, piraten, artiesten en al wat niet meer rond in de kleuterbouw. We hadden een echte theater-dag! Het eerste optreden dat we gingen zien was groep 8 met de musical liedjes. Vervolgens werden de kinderen allemaal geschminkt in de klas en kregen we wel heel bijzondere lieveheersbeestje voetballers, tijger minnie mousjes en vlinder prinsessen. Maar.. als je speelt kan alles en wij genoten volop! In de middag mochten de kinderen in groepjes voor elkaar optreden in de speelzaal. Dat was genieten van K3 en liedjes van Piet Piraat en Kinderen voor Kinderen. Als afsluiter kregen alle kinderen een ijsje!

7 GEHEUGENSTEUNTJE Schoolreis Op 18 september gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis. 3 en 4 gaan met de boot naar Avifauna. We stappen om 9.15 uur op bij het groenvenster naast kapsalon Haarfijn aan de Hoogewaard. We maken een rondvaart van ongeveer een uur en gaan rond uur aan wal bij Avifauna waar we de rest van de dag verblijven. Om uur gaan we de boot weer op en zullen ongeveer uur aanmeren waar we opgestapt zijn. Voor een lunch wordt gezorgd. Wij kunnen ons voorstellen dat ouders waarvan hun kind voor het eerst op schoolreisje gaat denken Oh, help.met de boot en nog geen zwemdiploma! Wij hebben dit al een aantal keren zo gedaan en het wordt door de kinderen als superleuk ervaren. We gaan met de salonboot van Avifauna, die is laag én dicht. Ook zorgen wij voor voldoende begeleiding. Mocht u, ondanks deze geruststellende woorden, toch nog met vragen en/of zorgen zitten spreek ons dan gerust aan! 5, 6 en 7 gaan naar Drievliet. We stappen om 9.00 uur (vertrek 9.15) in de bus en zijn rond uur weer terug. Voor een lunch wordt gezorgd. Omdat het schoolreisje al vlak na de zomervakantie zal plaatsvinden vragen wij u vast de bijdrage van 25 euro over te maken naar rekeningnummer t.n.v. Ouderraad De Rank ovv de naam én groep van uw kind. Wij zullen ook nog een factuur naar u mailen. In het ouderportaal kunt u zien of uw factuur open of voldaan is. Wij zullen deze informatie ook op de site zetten en nogmaals in de eerste nieuwsbrief na de vakantie. Voor vragen weet u ons te vinden! Maar eerst genieten van een fijn vakantie! De schoolreiscommissie, Jolanda (OR), Sanneke en Hanneke

8 22-07 Jennifer van der Snoek Stan de Graaf 1-2a Björn van de Berg 1-2b Nora de Graaf Tijn Mostert 1-2b Florian Verburg Levi Verbree Jinne Struik Sep Hendriks 1-2b Sven van der Voort Hannah Verbree Thomas Neijenhuis Levi de Jong 1-2b Lars van den Burg Thijs Bekker Jim Peters 1-2a David Goddijn Jayro Dijkstra Justin Schellingerhout Sterre van Maris Merle van Bostelen Mieke Geerlof 1-2c Sophie Ammerlaan 1-2c Jolijn Verburg 1-2a Kim van Veen Geordy de Herdt 1-2b Roos van der Meij 1-2c Kacper Kujawowicz 1-2b Ruben Endenburg 1-2c Hadassa Verbree 1-2a Indy van Daalen Isa-bella Crapanzano 1-2b Roan Bruin 1-2a Sam Lekx Daphne Vogelzang Levi Kuijper 1-2a Isaja Artist 1-2b Elyse Dool 1-2b Biko van Triest Damian Rijsbergen 1-2b Manon Dorrepaal Moniek den Hertog Julian van der Wal 1-2a Esmee Morsch 4 Welkom: Niels vd Meijden, Joachim en Josephine Sguruio, Marije Wurzer, Björn vd Berg, Tijn Mostert, Sep Hendriks, Levi de Jong, Jim Peters, Hadassa Verbree en Julian vd Wal.

Nieuwsbrief van De Rank

Nieuwsbrief van De Rank Nieuwsbrief van De Rank 19 juli 2013, jaargang 15, nr. 21 Vakantie Eindelijk.. de zomervakantie staat voor de deur. Door de verschuiving van regio midden naar regio eind was het een lang schooljaar. Gelukkig

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 19 1-07-2017 Musical groep 8. Gisterenavond was de musical van groep 8. Alle ouders, kinderen en collega s hebben ontzettend genoten. Het was weer een prachtige musical

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Zomer nieuwsbrief plus 2013-2014 Nummer 19 4 juli 2014

Zomer nieuwsbrief plus 2013-2014 Nummer 19 4 juli 2014 Vakantie Het schooljaar 2013-2014 is voorbij. Het jaar is omgevlogen, met goede en minder goede momenten. Maar we houden ervan om de focus te leggen op wat goed gaat, zonder de ogen te sluiten voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Een volgende keer zal ik u in de nieuwsbrief iets vertellen over ons nieuwe leerlingvolgsysteem voor sociaalemotionele

Een volgende keer zal ik u in de nieuwsbrief iets vertellen over ons nieuwe leerlingvolgsysteem voor sociaalemotionele Nieuws van. 8 november 2013, jaargang 16, nr. 5 Schooljaar 2013-2014 Ik heb in eerdere nieuwsbrief met betrekking tot de schoolontwikkeling geschreven dat ik terug zou komen op nieuwe ontwikkelingen op

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 1 26-08-2016 Wacht niet op een goede dag, maak er één! Nieuws uit groep 3/4. Aan het begin van een schooljaar hopen we altijd dat iedereen gezond op school komt en alles

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 11 16-07-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Schoolreisje groep 4 en 5 naar Klein Zwitserland Thema vliegtuig/vliegveld Nieuwe leerkrachten op de Doolgaard Carnaval op de Doolgaard in

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

kijkavond: hallo wereld

kijkavond: hallo wereld Nieuwsbrief CBS De Rank 31 augustus 2012 Jaargang 15, nr. 2 NIEUWE SCHOOLJAAR VAN START Het nieuwe schooljaar 2012-2013 is al weer twee weken oud. Na een welverdiende vakantie mochten wij op maandag 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij hebben Vincent van Gogh zien dansen. Waar uw kind "thuis" is. 25 november 2011 jaargang 14 nummer 7

Nieuwsbrief. Wij hebben Vincent van Gogh zien dansen. Waar uw kind thuis is. 25 november 2011 jaargang 14 nummer 7 Waar uw kind "thuis" is. 25 november 2011 jaargang 14 nummer 7 Wij hebben Vincent van Gogh zien dansen Op donderdag 17 november zijn de groepen 3 en 4 naar een echte dansvoorstelling geweest. Daar werd

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Rank

Nieuwsbrief van De Rank Nieuwsbrief van De Rank Nieuwsbrief CBS De Rank 7 juni 2013, jaargang 15, nr. 18 MR Jaarvergadering / thema-avond A.s. dinsdag, 11 juni, is zoals aangekondigd de jaarlijkse MR jaarvergadering en themaavond.

Nadere informatie

christelijke basisschool genderen

christelijke basisschool genderen het fundament christelijke basisschool genderen NEGENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 8 JULI 2014 (120) Vandaag ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog een paar dagen en dan is het zomervakantie.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Rank

Nieuwsbrief van De Rank Nieuwsbrief van De Rank Nieuwsbrief CBS De Rank De groepsverdeling voor het volgend jaar ziet er als volgt uit: Groep 1-2a: Marianne v.d. Meer en Fien Banning Groep 1-2b: Reina v.d. Werf en Jacqueline

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje!

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje! OBS De Krijtmolen Nieuwsbrief 27 maart 2015 Belangrijke data Maandag 1 juni start intercultureel project 8,9,10 juni kamp groep 7 en 8 12 juni schoolreis groep 1 t/m 6 16 juni leerlingen vrij, studiedag

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 14 juni 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 28 juni 2018, de laatste van dit schooljaar.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is al weer de laatste Wereldwijzer voor dit schooljaar. Wat gaat zo n schooljaar toch snel! Het afgelopen schooljaar hebben

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Juni 2017

MARIMBAZUIN Juni 2017 MARIMBAZUIN Juni 2017 De van Willemien, directeur Natuurlijk begin ik met onze geweldige Dalton prestatie. Een verlenging van het certificaat voor vijf jaar. We hebben de krant gehaald. Wat zijn we trots

Nadere informatie