Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!"

Transcriptie

1 31 mei 2018 Belangrijke data 3 juli: Klassenwisseling 5 juli: Musical en afscheidsavond groep 8 Groep 8 continurooster 6 juli: School uit om uur. Start vakantie! 6 juli t/m 17 augustus Zomervakantie!!!!! 20 augustus: 1e schooldag inluiden schooljaar op schoolplein 22 augustus: Luizencontrole 28 augustus: mr en or vergadering Jarigen Maand Juli en augustus Juli Jamie groep 5/ Eva groep 4/ Floor groep 1/2b Sarah groep Jenna groep 4/ Nova groep Femke groep 1/2 a Sterre groep Loïs groep Vera groep 4/ Loes groep Evi toekomstig Leko groep Noortje groep 1/2b Lisa groep Fem groep1/2b Ise groep Mijntje groep Sem groep Milou groep Daan toekomstig Bram groep Linne groep Teun groep Sanne groep Tijl groep 7 Augustus Jesse groep Anouk toekomstig Luca groep 6/ Thijs groep Milan groep 5/ Lars groep Saar groep 6/ Felicia toekomstig Ilse groep Rick groep Tys groep Lotte groep Roos groep 6/ Milan toekomstig Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

2 Algemeen Nog even en dan hebben we vakantie Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de ondersteuning en hulp die we het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen. Zonder de ouderbetrokkenheid kan onze school niet. We starten weer op maandag 20 augustus, de eerste schooldag Wij vinden het leuk om ook dit jaar weer de 1e maandag met ouders, kinderen en leerkrachten op te starten. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee of een bekertje ranja, in of om de aula en de speelplaats. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om de vakantieverhalen uit te wisselen en even bij te kletsen. De kleuters mogen direct naar de eigen groep. We hopen veel ouders te mogen begroeten! Wij willen iedereen een hele fijne vakantie toewensen. Tot ziens op maandag 20 augustus! Namens het hele team van de Muldershof Dries Klösters Meneer Dirk Zoals bij iedereen wellicht bekend is, gaat meneer Dirk ons helaas verlaten. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan op OBS de Brinck in Uden. Hij heeft 12,5 jaar op De Muldershof gewerkt, we gaan hem missen! Deze week zal Dirk zijn laatste werkweek zijn bij ons op De Muldershof. Wilt u hem nog even een handje schudden, dan is dat uiteraard komende week nog mogelijk. Even voorstellen Gymdocent: Even voorstellen, Mijn naam is Stan van Dinther (23) en ben dit jaar afgestudeerd aan het fontys sporthoge school te Eindhoven. Op deze school heb ik mezelf ontwikkeld tot sportleerkracht zowel op regulier onderwijs als speciaal onderwijs. Nu ik klaar ben met mijn opleiding heb ik zin om het werkveld in te gaan. Vanuit het bureau NBSS mag ik de gymlessen gaan verzorgen op de Muldershof en de Raagten. Ik heb zin om volgend jaar de kinderen te helpen met hun motorische en sociale ontwikkeling. Met mijn eigen energie hoop ik kinderen wat te leren en te motiveren veel te gaan sporten. Geniet van de zomervakantie zodat we volgend schooljaar weer fit en sportief kunnen beginnen. Tot in de gymles. Sportieve groetjes, Stan van Dinther Zwangerschapsvervanging juf. Nicole Hallo allemaal, Via deze weg stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is Charlotte Eijsermans. Ik ben 22 jaar oud en ik woon momenteel in Mierlo. Van kleins af aan weet ik al dat ik juffrouw wil worden. Om mijn doel te bereiken heb ik de opleiding onderwijsassistente gevolgd in s Hertogenbosch en ben ik afgelopen schooljaar afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel in Helmond. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij mij in de klas. Ik probeer iedere dag het beste uit de kinderen te halen en de positieve sfeer in de klas te stimuleren. Ik zeg altijd Niemand kan alles, iedereen kan iets. Loop gerust een keer binnen om kennis te maken. Groetjes, Charlotte Leerkracht groep 6/7 Hallo allemaal!

3 Ik ben Ton Hendriks, 34 jaar en woonachtig in Beek en Donk. Gelukkig getrouwd met Helga en samen hebben we een dochter genaamd Renske. Mijn passie is het begeleiden en coachen van kinderen. Na 12 ½ jaar op een school in Helmond te hebben gewerkt, heb ik zin in deze nieuwe uitdaging! Naast het lesgeven op de basisschool heb ik nog meer leuke hobby s. Eén daarvan is voetbal. Naast mijn werk als leerkracht ben ik jeugdtrainer en coach bij PSV. Ook ga ik graag zwemmen met mijn gezin en leuke dingen met vrienden doen. Ik hoop er samen met de kinderen, ouders en collega's een leuk en leerzaam schooljaar van te maken! Tot ziens op De Muldershof Groetjes, Ton Hendriks N.B. We zijn nog in overleg wanneer meneer Ton kan starten. De wens is dat hij aan het begin kan starten. Biebouders Wij zijn op zoek naar ouders die het komende schooljaar willen helpen in de schoolbieb. Draagt u de bibliotheek een warm hart toe en lijkt het u fijn om samen met de kinderen ervoor te zorgen dat de schoolbieb een succes blijft, geef u dan op als vrijwilliger bij de schoolbieb. Vooral voor de maandag- en de dinsdagochtend is er behoefte aan een paar extra handen. Het tijdstip is van ongeveer half negen tot kwart over negen. Wat houdt dit zoals in: Kinderen helpen bij de uitleen en inname van boeken en tijdschriften Kinderen helpen met een juiste boekenkeuze te maken Invoeren van nieuwe boeken Opruimen van de boeken, zo zorgen we er samen voor dat de bieb er netjes uit blijft zien. Lijkt het u als ouder, verzorger, opa of oma leuk om te helpen bij de schoolbieb? Wij kunnen uw hulp altijd gebruiken, ook al is het maar één uurtje in de week. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om eerst een keertje te komen kijken of het u iets lijkt.

4 Of wilt u eerst meer informatie: laura.vanduijnhoven@eenbes.nl of franka.verhoeven@eenbes.nl TSO schooljaar Beste ouders, Hierbij enkele mededelingen vanuit de Tussenschoolse Opvang (TSO): In het nieuwe schooljaar zullen de prijzen voor het overblijven wijzigen. De kosten voor het structureel overblijven worden 2,75 per keer. Blijft uw kind incidenteel over dan gaat dat 3,20 kosten. U kunt hiervoor een 5 of 10 strippenkaart kopen. Een 5 strippenkaart kost 16,00; een 10 strippenkaart 32,00. Zijn er voor het nieuwe schooljaar wijzigingen betreffende de structurele dagen waarop uw kind over zal blijven, vragen we u dit voor 5 juli door te geven aan de overblijfcoördinator, Anja van Schaijk. U kunt haar bellen 's avonds tussen en uur, haar een app sturen of haar voic inspreken. Het telefoonnummer is U kunt ook de wijzigingen op papier meegeven aan uw kind. Uw kind kan dit dan afgeven tijdens het overblijven. Ontvangen we van u geen reactie, gaan we er vanuit dat de overblijfdagen ongewijzigd blijven. U kunt niet via reageren. Dus niet deze beantwoorden a.u.b. Wij wensen u alvast een fijne vakantie! Namens het team van de TSO 40-jarig jubileum De Muldershof Schooljaar 2018/2019 Beste ouders / verzorgers, Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders / verzorgers, die het leuk vinden om deel te nemen in de commissie 40-jarig jubileum De Muldershof. Samen met het team leuke activiteiten bedenken en mede organiseren, zodat het 40-jarig jubileum van de school een leuke happening wordt. Je kunt je aanmelden bij ormuldershof@eenbes.nl. VakantieBieb Lezen in de vakantie met De VakantieBieb. Het zomercadeautje van de Bibliotheek. Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, vallen maar liefst 1 tot 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is dus belangrijk voor je kind en kan digitaal met de VakantieBiebapp. De app bevat onder andere een leuke selectie leesboeken en is vanaf 1 juli te downloaden op tablet of mobiel. Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb-app vind je een leuk leespakket voor het hele gezin. De boeken in de app zijn van 1 juli tot en met 31 augustus 2018 te lezen, door zowel leden als niet-leden van de bibliotheek. Helemaal gratis. Als de vakantieperiode voorbij is worden de boeken automatisch uit de boekenkast verwijderd. Je kunt de app na 31 augustus op je tablet of mobiel laten staan voor een volgende vakantie.

5 Diverse groepen Groep 1-2 Nog een weekje en dan zit het schooljaar er al weer op. Net zoals andere jaren zullen we ook dit schooljaar met de kleuters afsluiten door ze te laten 'uitglijden'. Er wordt een glijbaan geplaatst bij de kleuteruitgang. Dit uitglijden gaat gebeuren op donderdagmiddag 5 juli a.s. De kinderen van groep 1-2a zullen om uur uitglijden en de kinderen van groep 1-2b zullen om uur uitglijden. Iedereen is van harte welkom! Rest ons nog het laatste: We hebben een heel fijn schooljaar gehad, mede door alle hulp die we van alle ouders hebben gekregen. We willen jullie hiervoor nogmaals ontzettend bedanken, ook namens de kinderen! Geniet van de zomervakantie. Groep 3 De laatste week van dit schooljaar is bijna aangebroken. De CITO s zitten erop. We zijn begonnen aan de laatste kern van veilig leren lezen en het laatste blok van rekenen is deze week afgerond. Wat hebben we hard gewerkt en veel geleerd dit jaar! Alvast een superfijne vakantie! Taal-lezen Het afgelopen jaar zijn de kinderen begonnen met het leren van letters, het lezen van eenvoudige eenlettergrepige woorden en zijn gegroeid naar het lezen van meerlettergrepige woorden. De basis voor vlot leren lezen is gelegd. De kinderen kunnen nu verder werken aan het verbeteren van hun leesvaardigheid tot het niveau waarop wij als volwassenen lezen. Die weg naar het uiteindelijke leesniveau is opgedeeld in stappen, die herkenbaar zijn als avi-niveaus. Aan het einde van groep 3 zijn de meeste kinderen in staat om teksten te lezen op het niveau van avi E3. Lezen in de vakantie Blijven lezen tijdens de vakantie is belangrijk om het leesniveau op pijl te

6 houden. Op onderstaande website een aantal leuke leestips, waaronder een leesbingo. Vanaf 1 juli is de app VakantieBieb weer online hierin kun je leuke e-books downloaden voor alle leedtijden en leesniveaus. Ook kun je bij de bibliotheek een aantal leuke boekjes uit (laten) zoeken voor thuis of onderweg. Tips: een moppenboek, een samenleesboek of een stripboek voor beginnende lezers. Groep 4 en 4-5 Het schooljaar zit er weer op. We hebben hard gewerkt en veel geleerd. Blijf in de vakantie goed lezen en tafeltjes oefenen, maar geniet ook vooral van een welverdiende vakantie. Lieve groeten van juf Mieke, juf Karin, juf Maridy en juf Linda. Groep 5-6 Afgelopen dinsdag hebben wij onze verjaardagen gevierd. Eerst hebben we een bezoek gebracht aan een koeienbedrijf in Handel. Vervolgens hebben we een leuke en gezellige middag gehad bij juffrouw Karen in de tuin. Zowel de kinderen als wij hebben ervan genoten! Deze week is alweer de laatste week van het schooljaar. Wij willen alle kinderen en ouders uit groep 5-6 bedanken voor de mooie tijd en het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en welverdiende vakantie! groetjes juffrouw Laura en juffrouw Karen Groep 7 Deze laatste weken kunnen we weer gas terugnemen. We hebben nu tijd voor meer ontspanning en leuke activiteiten! En dat hebben de kinderen ook wel verdiend, want wat hebben ze hard gewerkt! Dinsdag 26 juni hebben we een bezoek gebracht aan de gemeentewerf om deel te nemen aan de activiteit Dode hoek. Dat was voor veel kinderen toch wel een eyeopener! s Middags mochten de kinderen van groep 7 gaan assisteren bij de spelletjesmiddag van de groepen 1 en 2. Wat staat er verder nog op de planning? Vóór de laatste schoolweek is het de bedoeling dat alle uitgeleende boeken weer worden ingeleverd in de schoolbibliotheek. Het zou fijn zijn als uw kind voor de laatste week een boek van thuis mee zou kunnen brengen. Maandag 2 juli waren alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag van het team. Dinsdag 3 juli is de klassenwisseling van uur. De kinderen kunnen dan gaan kennismaken met de nieuwe leerkracht. Vrijdag 6 juli is de school om uur uit en start de zomervakantie! Tot slot wil ik alle ouders bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking! Het was, ondanks dat het even wat tegen zat, een heel fijn schooljaar! Ik wens u allemaal een fijne vakantie. Rust lekker uit, geniet van hopelijk lekker weer, doe leuke dingen en geniet van elkaar.

7 Groep 8 Deze week nog en dan zit het schooljaar er al weer op. De tijd is voorbij gevlogen. De afgelopen weken hebben de laatste stukjes van de film opgenomen, ons voorbereid op het schoolkamp en zijn we druk bezig met de afscheidsavond. Met veel plezier kunnen we terugkijken op ons verblijf op het mooie Texel. Een mooie herinnering. Tijdens de afscheidsavond zullen de activiteiten van dit schooljaar nog éénmaal de revue passeren. Op vrijdagmorgen, uur, glijden de leerlingen van groep 8 de school uit en zij kunnen dan gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nog één keer zwaaien... Veel succes op het voortgezet onderwijs!!!! Nieuws van buiten Eerste Heilige Communie Aan alle ouders van kinderen die in het nieuwe schooljaar naar groep 4 gaan. In september start weer een nieuw voorbereidingsjaar voor de eerste heilige communie. Op woensdag 12 september a.s. is er een informatieavond omtrent de eerste communie in de Sint Servatiuskerk in Lieshout. De avond begint om uur en zal tot ongeveer uur duren. De inschrijfformulieren ontvangen alle kinderen van groep 4 in de eerste schoolweek na de zomervakantie. Namens communiewerkgroepen Aarle-Rixtel, Mariahout, Lieshout en Beek en Donk

8 Volgende Muldermail augustus 2018

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 28 mei 2019 Belangrijke data 8 juli t/m 16 aug: Zomervakantie! 19 aug: 1 e schooldag. 08.15-0.830 uur inluiden schooljaar op schoolplein Jarigen Maand juli / augustus 1-7 Jamie groep 6/7 26-7 Fem groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers!

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers! Pandelaa tje 28 juni 2019 Nr:1431 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Kalender Maandag 1 juli Afscheidsshow 8 e -jaars 13.15u vieringruimte voor opa s, oma s, broers en zussen. Dinsdag 2 juli Alle bovenbouwgroepen

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 17 juli 2015 Afscheid groep 8 Vandaag was de laatste schooldag van het laatste jaar voor de leerlingen uit

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Beste ouders, verzorgers Kern 12: de basis is gelegd In deze laatste kern: is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Basisschool Ondersteboven Hagendoornweg 2 6237 NP Moorveld-Geulle Tel: 043-3641630 info@bs-ondersteboven.nl www.bs.ondersteboven.nl Moorveld, (17) 24 juni 2014,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Groepsbezetting 17-18 Ouderbedankavond Ouder-Kindles Kanjermethode Lezen in de vakantie

Nadere informatie

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school.

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school. Jaargang 7 Nummer 20 4 juli 2016 AGENDA Maandag 4 juli Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Donderdag 7 juli Week van maandag 11 juli Week van maandag 11 juli Woensdag 13 juli Vrijdag 15 juli Vrijdag 15 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

Fijn schooljaar. Nieuwe leerkrachten

Fijn schooljaar. Nieuwe leerkrachten 27 augustus 2017 Fijn schooljaar De vakantie zit er op en we hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. De eerste schooldag is vaak spannend, vooral voor de nieuwe kinderen. Maandagmorgen hebben

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest agenda wo. 6 juli vr. 8 juli t/m vr. 19 aug. belangrijk groep 1 t/m 4 zomerfeest zomervakantie mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest Beste ouders, Nog een paar dagen en dan eindigt het schooljaar 2015

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar #20 1 juli 2016 Bedankt ouders! Als school kunnen we niet zonder de hulp van ouders. We willen alle ouders van harte bedanken voor de geboden hulp dit schooljaar. Of u nu mee bent geweest als begeleider,

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

juni - nummer 19

juni - nummer 19 2018 2019 28 juni - nummer 19 Agenda 2 juli Musical en afscheidsavond groep 8 4 juli Afscheidsfeest pensioneren juf Ans (13.10 voorstelling) 5 juli Laatste schooldag tot 12.00 (9.00-10.15 wennen groep)

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie 22 september 2016 Belangrijke data 23 september: Leerlingenraad 26 september: Start verkeersweek 29 september: Op voeten en fietsen dag 4 oktober: Informatieavond groep 3 en 8. Aanvang 19.00 uur 5 oktober:

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Jaargang 18 Nummer 17 Di 11 juli 2017 Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Personeel - Schoolbibliotheek

Nadere informatie

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli INFOBULLETIN juli 2017 Belangrijke data 29 juni 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli 07 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli Modderdag groep 1-2 Musical groep 8b Musical groep 8a Roosendaal in de oorlog

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over:

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over: NIEUWSBRIEF 2 Donderdag 5 juli 2018 hierbij willen wij u informeren over: Personele wijzigingen Leerkrachten stellen zich aan u voor Doorschuifmoment Verjaardagendag Afscheid groep 8 Luizenzakken mee Eindtijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie