HIJSKRANEN ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.orlaco.nl HIJSKRANEN ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com"

Transcriptie

1 NL HIJSKRANEN ZICHTOPLOSSINGEN + (0) Info@orlaco.com

2 See more Work more Waarom Orlaco? 7 Certificatie Telescoopkraan Topkraan 8 Torenkraan 9 Rough Terrain kraan 0 Mobiele Torenkraan Vakwerkkraan Boor-heikraan Kraanwagen 5 Hydraulische overslagkraan Havenkraan 7 Straddle carrier 8 RTG kraan 9 Ship to shore kraan 0 Kies uw hijskraan Waarom Orlaco? Welkom in de productcatalogus van Orlaco. Wij zijn persoonlijk betrokken om u de beste camera- en monitor oplossingen aan te bieden voor het creëren van veiliger werkplekken over de hele wereld. Ons professionele team heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van een verscheidenheid aan gecertificeerde, betrouwbare en complete camera- en monitor oplossingen voor het elimineren van blinde hoeken rond machines. Wij zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden die in deze catalogus staan u niet alleen helpen om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren, maar ook om uw operators meer comfort en ergonomie te bieden. Dat is waar Orlaco voor staat. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en ervaringen met ons te delen. Namens het hele team, Henrie van Beusekom Executive Director Orlaco ORLACO 5 YEARS INNOVATION Dat is waarom!

3 5 Let us improve your every day job Betere veiligheid en efficiëntie Verbeterde ergonomie en comfort Gecertificeerde kwaliteit De camera biedt de machinist niet alleen gemak, maar tevens meer veiligheid tijdens zijn werk. Dankzij het Orlaco camerasysteem is de machinist veel minder afhankelijk van de instructies van de aangever. Ook geeft een Orlaco zichtsysteem de machinist de gelegenheid de instructie van de aangever zelf te verifiëren: een misverstand over links en rechts is immers snel gemaakt. Een recente praktijktest, uitgevoerd door een eindgebruiker, heeft aangetoond dat een blinde kraanoperatie met een Orlaco-camerasysteem % sneller en efficiënter kan worden uitgevoerd. Kortom: Een Orlaco zichtoplossing helpt om de all-round veiligheid en efficiency van de kraan en de machinist te verbeteren, zowel op als buiten het bouwterrein. Moderne hijskranen worden steeds comfortabeler. De cabines zijn voorzien van airconditioning en hebben luchtgeveerde stoelen, maar met al deze comfort zijn de kraanmachinisten nog steeds vaak genoodzaakt onnatuurlijke houdingen aan te nemen als het gaat om het volgen van het werkproces. Dit allemaal kan leiden tot rug- en nekletsel met alle gevolgen van dien. Een Orlaco zichtoplossing kan de machinist helpen om de juiste houding te handhaven en zo nog comfortabeler te kunnen werken. Daarnaast maakt een Orlaco zichtsysteem het mogelijk om onmiddellijk te reageren als een persoon of object zich in omgeving van de hijskraan bevindt. Hierdoor kunnen schades of aanrijdingen sterk worden geminimaliseerd. Preventie, ergonomie en comfort, een drievoudig voordeel! Orlaco gaat nooit lichtvaardig om met kwaliteit. We houden een heldere en aanhoudende focus op klanttevredenheid. Deze focus houden we gedurende het gehele productieproces van onze hoogwaardige producten in verschillende op maat gemaakte designs. Kwaliteitscontrole heeft een hoge prioriteit bij Orlaco. Wij produceren volgens de hoogst haalbare automotive kwaliteits management systeem standaard TS99. Door continue te investeren in verbeteringen, streven wij naar een lange termijn klanttevredenheid. Compatibiliteit in producten en systemen zijn belangrijke elementen om een betrouwbare binding met partners te maken. Alle producten zijn gecontroleerd en worden duidelijk gedocumenteerd om onze klanten een zero-defect product te geven wat correct werkt, elke keer weer. Waarom Orlaco Waarom Orlaco

4 Telescoopkraan 7 Load moving sight solutions Winchview WV700 - pagina 9 Vooral bij de grotere types mobiele telescoopkranen met superliftafspanning of twee hijshaken is het zicht op de verschillende lieren van de kraan vaak beperkt. Daarom kan een hijslastzichtmonitor tevens gelijktijdig gebruikt worden voor het aansluiten van een Winchcam. Met één druk op de knop schakelt de machinist eenvoudig tussen beide camera`s. Loadview LV700 / LV705 / LV700 / LV705 - pagina / Vanuit de cabine heeft de machinist niet altijd zicht op zijn hijshaak en de last. Zeker niet als over bouwconstructies, machines of installaties heen gewerkt moet worden. Gelukkig kan de machinist altijd rekenen op de hoge ogen van Orlaco, met de Loadcam die vanaf de punt van de giek altijd recht naar beneden kijkt: bovenop de haak en last. De machinist ziet de last altijd haarscherp op zijn kleurenmonitor. Inzoomen voor een nog gedetailleerder zicht, het kan allemaal. De Zoomcamera kan ook verplaatst worden naar het einde van een jibdeel. Hiervoor is benodigd een extra montagepijp en 7 pins kabels in de correcte lengte. Bij langere jibs (+0m) adviseren wij een haspel te gebruiken. RadarEye instelling: Transparante visualisatie van de radar zones op het beeldscherm. (standaard voorinstelling) Rearview RV750 - pagina 9 Met een Rearcam achterop, ofwel op de bovenwagen (draadloos of via eventuele vrije sleepringen) danwel op de onderwagen, ziet de machinist nauwkeurig wie of wat zich achter de kraan bevindt. Aanbeveling: Voeg RadarEye toe om de veiligheid en efficiëntie te verhogen. (pagina -) Sideview SV750 - pagina 9 Een Sidecam, voorop de cabine, helpt de machinist bij het nemen van een bocht. Het systeem is verder uit te breiden met een navigatiesysteem (zie pagina ) om snel van de ene naar de andere locatie te komen.

5 8 Topkraan Torenkraan 9 Loadview LV7080 / LV pagina 8 Loadview LV700 / LV705 - pagina Rearview RV750 - pagina 9 Op de grotere bouwplaatsen, waar verschillende soorten kranen aanwezig zijn, is het steeds vaker noodzakelijk om zicht op de achtergiek te hebben. De hijslastzichtmonitor kan ook gelijktijdig gebruikt worden voor het aansluiten van een Rearcam. Met een druk op de knop schakelt de kraanmachinist eenvoudig tussen beide camera`s. Op de monitor van zijn camerasysteem ziet een kraanmachinist direct wanneer een hijsklus gevaarlijk dreigt te worden of al is. De machinist is niet meer afhankelijk van informatie van derden d.m.v. een portofoon. Hij kan zelf de juiste beslissingen nemen zonder tussenkomst en vertragingen waardoor ongelukken op de bouwplaats kunnen worden voorkomen. Bovendien wordt de kans op misverstanden een stuk kleiner. Dankzij een Loadcam kan de machinist onder alle omstandigheden zelf instructies van de aangever verifiëren.

6 0 Rough Terrain kraan Mobiele Torenkraan Loadview LV700 / LV705 - pagina / LV700 - pagina 5 Loadview Een Loadcam, die vanaf de punt van de giek altijd recht naar beneden bovenop de haak en last kijkt, brengt het werkgebied scherp in beeld. Met de monitor in de cabine heeft de kraanmachinist altijd zicht tijdens het hijsen, waar de haak en last ook uithangt. Een Loadcam, die vanaf de loopkat op de giek altijd recht naar beneden bovenop de haak en last kijkt, brengt het werkgebied scherp in beeld. Met de monitor in de cabine heeft de kraanmachinist altijd zicht tijdens het hijsen, waar de haak en last ook uithangt. Rearview RV750 - pagina 9 Niet alleen veilig achteruitrijden, maar ook weten wat er achter de kraan gebeurt. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk met een Rearcam. SV750 - pagina 9 Sideview Een Sidecam, voorop de cabine, helpt de machinist bij het nemen van een bocht. Het systeem is verder uit te breiden met een navigatiesysteem (zie pagina ) om snel van de ene naar de andere hijslocatie te komen.

7 Vakwerkkraan Winchview WV700 - pagina 9 Op de monitor kan ook een Winchcam worden aangesloten. Met een druk op de knop schakelt de kraanmachinist eenvoudig tussen de camera`s. Bij de grotere types vakwerkkranen kan het winchcamsysteem uitgebreid worden met meerdere camera`s. Maximaal kunnen er camera`s op één monitor worden aangesloten, eventueel i.c.m. een MultiView box. Hiermee heeft de machinist constant alle camera`s in beeld. Rearview RV750 - pagina 9 Niet alleen veilig achteruitrijden, maar ook weten wat er achter de kraan gebeurt. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk met een Rearcam. Loadview LV7050 / LV pagina 5- Een Loadcam, die vanaf de punt van de giek altijd recht naar beneden bovenop de haak en last kijkt, brengt het werkgebied scherp in beeld. Met de monitor in de cabine heeft de kraanmachinist altijd zicht tijdens het hijsen, waar de haak en last ook uithangt.

8 Boor-heikraan Kraanwagen 5 LV705 - pagina Loadview Vanuit de cabine heeft de machinist niet altijd goed zicht op zijn hijshaak en de last. Zeker niet als over bouwconstructies, machines of installaties heen gewerkt moet worden. Gelukkig kan de machinist altijd rekenen op de hoge ogen van Orlaco, met een Loadcam die vanaf het puntje van de giek altijd recht naar beneden kijkt: bovenop de haak en last. Waar deze ook uithangt, de machinist ziet hem altijd en haarscherp op zijn waterdichte kleurenmonitor, die buiten de cabine gemonteerd kan worden. Inzoomen voor een nog gedetailleerder zicht met een eventuele Zoom Camera, het kan allemaal! Rearview RV750 - pagina 9 Niet alleen veilig achteruitrijden, maar ook goed zicht bij het draaien van de kraan. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk met een Rearcam. Kan ook in combinatie met een Sidecam. Sideview SV750 - pagina 9 Als u constant aan het heen en weer draaien bent, dan ziet u niet altijd wat er naast of achter de kraan gebeurt. Een Sidecam is dan de oplossing, zeker als de draairuimte beperkt is. Kan ook in combinatie met een Rearcam.

9 Hydraulische overslagkraan Havenkraan 7 Loadview LV pagina 7 Met een camera onder de grijparm, is er altijd scherp zicht op de grijper. Een Loadcam biedt de kraanmachinist niet alleen gemak, maar tevens meer veiligheid tijdens zijn werk. De machinist kan tijdens het lossen van de schepen altijd zien of zich personen of een wiellader in het ruim bevinden. WV700 - pagina 9 Winchview Op de monitor kan ook een Winchcam worden aangesloten. Met een druk op de knop schakelt de kraanmachinist eenvoudig tussen de camera`s. Bij de grotere types havenkranen kan het winchcamsysteem uitgebreid worden met meerdere camera`s. Sideview SV750 - pagina 9 Als u constant aan het heen en weer draaien bent, dan ziet u niet altijd wat er naast of achter de kraan gebeurt. Een Sidecam is dan de oplossing, zeker als de draairuimte beperkt is. Kan ook in combinatie met een Rearcam. Loadview Rearview RV750 - pagina 9 Niet alleen veilig achteruitrijden, maar ook goed zicht bij het draaien van de kraan. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk met een Rearcam. Kan ook in combinatie met een Sidecam. LV700 / LV705 - pagina -7 Een Loadcam, die vanaf de punt van de giek altijd recht naar beneden bovenop de haak kijkt, brengt het werkgebied scherp in beeld. Met de monitor in de cabine heeft de kraanmachinist altijd zicht tijdens het hijsen, waar de haak en last ook uithangt. Door de camera heeft de machinist een compleet overzicht van het ruim en het dok.

10 8 Straddle-carrier RTG kraan 9 Side-Rearview Loadview Niet alleen veilig achteruitrijden, maar ook weten wat er achter en naast de carrier gebeurt tijdens een bocht. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk met een Sidecam. Andere toepassingen die mogelijk zijn is een camera voor het positioneren van containers. Tijdsverlies wordt zo tot het minimum beperkt. Goed zicht tijdens het lossen van de containers. U heeft letterlijk goed zicht op de operaties achter en onder de kraan. Hoe en waar de Loadcam geplaatst wordt is afhankelijk van uw wensen. Driven-Direction-View Door het plaatsen van Compact Camera`s aan de kraanpoten heeft de machinist altijd zicht tijdens het verplaatsen naar links of rechts. Bij stilstand kunnen de camera`s in quad getoond worden en bij het verplaatsen naar links of rechts de twee benodigde camera`s in splitscreen. De kans op ongelukken vermindert aanzienlijk. Voor meer informatie raadpleeg uw dealer. Positioning System Dit Positionerings Systeem voor Straddle Carriers werkt onafhankelijk van de STS kraan. Dit systeem maakt het voor een Straddle Carrier machinist mogelijk om de container precies in het midden van de STS kraan te positioneren. Dit gebeurt met behulp van twee camera s die zijn gemonteerd in het midden van de spreader en twee monitoren in de cabine. INFORMATIe Heeft u andere wensen? Vele configuraties zijn mogelijk voor alle soorten containerkranen! De beschreven systemen zijn op klantwens te combineren en uit te breiden met extra camera`s en monitoren. De camera`s zijn niet alleen een onmisbaar hulpmiddel voor de machinist. Door de netwerk toepassingen kunnen operations en logistiek ook op afstand hiervan gebruik maken. Informeer naar de diverse mogelijkheden en configuraties die al actief zijn en maak gebruik van de 5 jaar ervaring die Orlaco heeft! Voor meer informatie over onze zichtoplossingen voor havenkranen en container handlers: Bezoek onze website en download onze overige brochures (pdf).

11 0 Ship to shore kraan Latchview Als de kraan niet operationeel is, dan wordt de boom omhooggelift. Door het monteren van een Latchcam boven bij het vergrendelpunt kan de machinst altijd de borging controleren. Loadview Goed zicht tijdens het lossen van de containers. U heeft letterlijk goed zicht op de operaties achter en onder de kraan. Hoe en waar de Loadcam geplaatst wordt is afhankelijk van uw wensen. Driven-Direction-View Backreachview De Backreach cam is een camera die gemonteerd is op het backreach platform. Deze camera is niet beschikbaar voor de machinist, maar wordt d.m.v. een netwerkapplicatie gebruikt door logistiek en operaties om het werkveld onder de kraan te bekijken. Door een Pan & Tilt die op afstand te bedienen is, hebben ze zicht op het hele werkterrein. INFORMATIe Heeft u andere wensen? Vele configuraties zijn mogelijk voor alle soorten containerkranen! De beschreven systemen zijn op klantwens te combineren en uit te breiden met extra camera`s en monitoren. De camera`s zijn niet alleen een onmisbaar hulpmiddel voor de machinist. Door de netwerk toepassingen kunnen operations en logistiek ook op afstand hiervan gebruik maken. Informeer naar de diverse mogelijkheden en configuraties die al actief zijn en maak gebruik van de 5 jaar ervaring die Orlaco heeft! Voor meer informatie over onze zichtoplossingen voor havenkranen en container handlers: Bezoek onze website en download onze overige brochures (pdf). Rearview De Rearcam zorgt ervoor dat de machinist altijd zicht heeft achter de STS op het werkgebied. Met één blik op de monitor overziet de machinist direct het terrein waar de container gelost moet worden.

12 SETS SETS Set Loadview Telescoopkraan / RT-Kraan (7 RLED - draadloos) LV700 (0090) Set Loadview Telescoopkraan LV700 (0090). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Spring driven kabelhaspel 50m pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina 5. Quick release set Weld pagina 5. Quick release set Weld pagina. Multikabel p7m-m7f m pagina 7. Multikabel p7m-m7f m pagina 7 7. Multikabel m7m-p7f m pagina 7 7. Multikabel m7m-p7f m pagina 7 8. Zoom Control box pagina 0 8. Zoom Control box pagina Power Power Optioneel: Foot switch pagina Power Optioneel: Foot switch pagina 0 7 Set Loadview Telescoopkraan ( RLED - draadloos) LV705 (00700) Set Loadview Kraanwagen / RT-Kraan (draadloos) LV705 (00970). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Camera AMOS pagina 0. Monitor RLED Serial, inclusief verstelbare houder 00 - pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina 5. Quick release set Weld pagina 5. Quick release set Weld pagina. Multikabel p7m-m7f m pagina 7. Adapterkabel pf - 7pM pagina 7 7. Multikabel m7m-p7f m pagina 7 7. Beschermkap pagina 8. Zoom Control box pagina Power Power Power Optioneel: Foot switch pagina 0 Power 7 8 Opmerking: Exclusief accu pack en lader.

13 SETS SETS 5 Set Loadview Torenkraan (7 RLED) LV700 (0090). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina Set Loadview Mobiele Torenkraan (draadloos) LV700 (0090). AFI Camera pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Quick-fit set pagina. Battery pack set (side connection) pagina 5 5. Battery pack set pagina 5. Foot switch pagina Quick release set Weld pagina. Foot switch pagina Power supply pagina 9 7. Spiral cable battery set pagina 7 8. Spider cable crane pagina 7 8. Multikabel m pagina 9. Multikabel m pagina 8 Inclusief vacuum montageset 8 Optioneel: Autocontact / pagina 5 Optioneel: Solar panel pagina Opmerking: Kan alleen worden besteld via OEM ers. 7 Set Loadview Torenkraan ( RLED) LV705 (00000) Set Loadview Vakwerkkraan (7 RLED) LV7050 (00950). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Monitor RLED Serial, inclusief verstelbare houder 00 - pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Spectrum Scanner LineMax pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Quick-fit set pagina. Quick release set Bolt pagina 5. Battery pack pagina 5. Foot switch pagina Kabelhaspel met 50m + 5m kabel pagina. Zoom Control box pagina 0 7. Power supply pagina 9 8. Spider cable crane pagina 7 7. Protection caps (F/M) 5000 & Multikabel m pagina 8 5 Power Optioneel: Autocontact / pagina Optioneel: Solar panel pagina 5 Optioneel: Foot switch pagina 0

14 SETS SETS 7 Set Loadview Vakwerkkraan ( RLED) LV7055 (0000). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina Set Loadview Havenkraan ( RLED) LV705 (0070). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Monitor RLED Serial, inclusief verstelbare houder 00 - pagina. Monitor RLED Serial, inclusief verstelbare houder 00 - pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Quick release set Bolt pagina. Quick release set Bolt pagina 5. Kabelhaspel met 50m + 5m kabel pagina 5. Zoom Control box pagina 0. Zoom Control box pagina 0. Multikabel 85m pagina 7. Protection caps (F/M) 5000 & Power 7 5 Optioneel: Foot switch pagina 0 Optioneel: Foot switch pagina 0 Power Set Loadview Havenkraan (7 RLED) LV700 (0090). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina. Quick release set Bolt pagina 5. Zoom Control box pagina 0. Multikabel 85m pagina Set Loadview Hydraulische overslagkraan LV7070 (0000). Camera AMOS pagina 0. Monitor 7 RLED, inclusief verstelbare houder pagina Kabels p Apart te bestellen, zie pagina. 5 Power Optioneel: Foot switch pagina 0 Power Optioneel: Beschermkap pagina

15 8 SETS SETS Set Loadview Topkraan (7 RLED) LV7080 (00980) Set Rearview RV750 (0000). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Camera AMOS pagina 0. Monitor 7 RLED Serial, inclusief verstelbare houder pagina. Monitor 7 RLED, inclusief verstelbare houder pagina. Olie gedempte camerabeugel pagina Kabels p Apart te bestellen, zie pagina.. Quick release set Weld pagina 5. Power supply pagina 9. Foot switch pagina 0 7. Multikabel 85m pagina power 5 Optioneel: Houder met zuignap pagina 7 Set Sideview SV750 (0000). Camera AMOS pagina 0. Monitor 7 RLED, inclusief verstelbare houder pagina Optioneel: Compact Joystick pagina 0 Optioneel: Zoom Control box pagina 0 Kabels p Apart te bestellen, zie pagina. Set Loadview Topkraan ( RLED) LV7085 (0070). AF-Zoom Camera PAL Serial pagina. Monitor RLED Serial, inclusief verstelbare houder 00 - pagina power. Olie gedempte camerabeugel pagina. Quick release set Weld pagina Set Winchview WV700 (000) 5. Power supply pagina 9. Camera AMOS pagina 0. Foot switch pagina 0. Monitor 7 RLED, inclusief verstelbare houder pagina 7. Multikabel 85m pagina Kabels p Apart te bestellen, zie pagina. Optioneel: Houder met zuignap pagina 5 7 Optioneel: Compact Joystick pagina 0 Optioneel: Zoom Control box pagina 0 power Optioneel: MultiView box pagina 9 9

16 CAMERA S CAMERA S 0 Stap Of stel zelf uw systeem samen Stap : Kies uw camera Stap : Kies uw gewenste kabel Stap : Kies uw monitor Stap : Kies eventueel uw opties De kwalificaties van onze AMOS Compact Camera s Next generation CMOS sensor Lichtgevoeligheid 0.05 lux Geïntegreerde Safety ticker om te laten zien dat de camera actief is. Bedrijfstemperatuur tussen -0 C to +85 C Chemisch gehard glas m m Stikstof gevulde behuizing, waterdicht IP9K volgens DIN Verwarmd lensglas, dus men heeft geen last van condensatie en vorst Schok- en vibratiebestendig Lens met een vaste brandpuntafstand 9cm cm AMOS 9 AMOS 8 m cm 87cm 98cm 80cm 7cm 8cm 0cm cm 8cm AMOS 0 AMOS 9 AMOS 58 AMOS AMOS Zoom wide m Camera s AMOS Zoom tele Wat u ook kiest, de systemen zijn altijd makkelijk te installeren en zijn plug-and-play. Let op: Voor twee of meer camera s is een Switcher, Cam RLED Monitor of MultiView Box en extra kabels nodig. Voor meer ondersteuning neem dan gerust contact met ons op. m m Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC MIRROR Camera s AMOS MaxView Camera met fisheye correctie. Aan de camera zit een 0,5m lange kabel met een waterdichte gegoten p connector male Voor elke zichtoplossing is een openingshoek beschikbaar Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC cm m 97cm cm Deze metingen zijn theoretisch. Praktische situaties kunnen wat afwijken. Camera s AMOS IR LED Dag/Nacht camera inclusief 5 High Power Infrarood LED s 850nm. Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC Camera s AMOS IR LED Communicator Camera met extra functies: digitale zoom, raster lijnen, fisheye correctie, spiegel/flip settings en tekst opties. Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC Camera s AMOS ATVC Set (All Time Vision Camera) Zelfreinigend camara systeem door een roterende glazen buis en vloeistof. Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC 8 MIRROR Inclusief controle unit voor Input/Output ATVC Exclusief waterpomp met liter reservoir (50080) Exclusief waterslang (700) Exclusief extensie kabel van camera naar controle unit De kwalificaties van onze zoom camera s Bedrijfstemperatuur tussen -0 C en +85 C Ingebouwde brightness functie voor oplichten in dieper gelegen donkere vlakken. x zoom van,7 tot 8 horizontale openingshoek AF-Zoom Camera s Ingebouwde nacht zichtfunctie (0 lux mode) Stikstofgasgevulde behuizing,00% waterdicht (IP9K) Verwarmd lensglas, dus geen last van condensatie en vorst Schok- en vibratiebestendig 0050 AF-Zoom Camera Serial Inclusief m multikabel voorzien van 7p connector (female) Voedingsspanning V - V/DC wanneer kabel <50m Voedingsspanning 8V - V/DC wanneer kabel >50m,kg Afmetingen: 0x0xmm (excl. beugel) m m cm 97cm 9cm cm AMOS 9 AMOS 8 m m m m m 87cm 98cm 80cm cm cm 7cm 8cm 0cm cm 8cm AMOS 0 AMOS 9 AMOS 58 AMOS AMOS Zoom wide Zoom tele m cm cm 0,9m,m AF Zoom,7-8 AF Zoom,7-8 m cm cm 0,9m Camera s AMOS Communicator Camera met extra functies: digitale zoom, raster lijnen, fisheye,m correctie, spiegel/flip settings en tekst opties. Type Art. nr. PAL Art. nr. NTSC AFI Auto Focus Insulated Speciale kraancamera voor een loodrecht naar beneden positie. Voedingsspanning V - V/DC wanneer kabel <50m Voedingsspanning 8V - V/DC wanneer kabel >50m RVS montagebeugel Inclusief m multikabel met 7p connector (female) 000 AFI Auto Focus Insulated Arctic Bedrijfstemperatuur -50 C tot +85 C

17 CAMERA S KABELS Stap Warmtebeeldcamera 0070 TIC-camera 0 9Hz Thermal Imager Uncooled VOx microbolometer 5 lens (tot 50m detectie) Stikstofgasgevulde behuizing, 00% waterdicht IP9 Bedrijfstemperatuur tussen -0 C en +80 C -0V/DC max 8W Schok- en vibratiebestendig Inclusief 5m multikabel x en x zoom Pan & Tilt Zoom Camera Draaihoek 0 (70 linksom, 70 rechtsom) Hefhoek 80 (90 omhoog, 90 omlaag) Draaisnelheid,5 /sec presets voor camera posities Waterdicht IP9K Bedrijfstemperatuur -0 C tot +85 C PTZ Camera RVS RVS behuizing Gewicht:,kg (inclusief 5m kabel) PTZ Camera Aluminium Aluminium behuizing Gewicht: 5kg (inclusief 5m kabel) Wis-wasser 8L reservoir met m rubber slang Reservoirbehuizing voor muurmontage h7 x w x d50mm Elektrische pomp activator Besturing via Orlaco SmartView of VCU Systeem (niet inclusief) Washer Wiper Installation PTZ Camera Inclusief RVS montageplaat, spuitstuk en wisser Alleen in combinatie met de PTZ Camera RVS (05090) Camera s CPH & FMC Robuste camera voor een montage op kwetsbare posities. CMOS sensor Bedrijfstemperatuur tussen -0 C en +85 C IP 9 waterdichte camera Verwarmd lensglas (oppervlak), dus geen last van condensatie en vorst Vaste lens, openingshoek: 5 Schok-en vibratiebestendig Camera FMC 5 (PAL) Inclusief m multikabel p met connectoren Camera CPH 500P (PAL) Camera CPH 500N (NTSC) De camera heeft 0,m kabel met een waterdichte p connector (male) Infrarood illuminator IR-CIV870 Lamp 870nm IR licht Max. 5W IP7 Maximaal bereik 80m De voordelen van Orlaco kabels Alle kabels worden speciaal door Orlaco ontwikkeld Gepantserde kabels speciaal voor de zware condities Deze kabel biedt goede bescherming tegen zware omstandigheden. Dat komt door extra interne bescherming met gegalvaniseerd gevlochten staaldraad. Let op: Als de kabel voortdurend beweegt bij een arm- of schanier constructie gebruik dan een dynamische kabel. Voor EMC 00V/m Met p gegoten connectoren: 00,5m 005 m 007 5m 00 7,5m 007 9m 008 m 009 m m m Dynamische kabel Geschikt voor dynamisch gebruik. Zachte mantel met kleine buigradius Speciale kabels beschikbaar voor diverse omstandigheden zoals de zware off-road condities Met p gegoten connectoren: 007 0,5m 008 m 005,5m 00 5m 008 m 009 8m 00 9m 00 0m 008 m 005 m 007 5m 008 0m Met 7p connectoren (50 & 50): 000 m 0070 m m m m m m m Multikabel standaard Deze standaard kabel kan gebruikt worden voor alle kranen als er geen speciale eisen worden gesteld aan mechanische bescherming of dynamische bewegingen. Met p gegoten connectoren: 0090 m m m m ,5m m m m 0090 m 0090 m m Met 7p gegoten connectoren: 000 0,5m 000 m 000 m 000 m 000 m m Resistent tegen olie en benzine Waterdichte kabelconnectoren Bedrijfstemperatuur tussen de -0 C en +85 C

18 MONITOREN OPTIES Stap Stap 5 De mogelijkheden van Orlaco LED monitoren Automotive 7inch TFT liquid crystal display module, LED backlight Bedrijfstemperatuur tussen de -0 C en +85 C Schok- en vibratiebestendigheid voldoet aan de zwaarste eisen Voeding is beschermt tegen: - Inductiespanningen - Load dumps - Over- en ondervoltage Spiegelbeeld correctie Hoge resolutie pixel WVGA 800xRGBx80 Helderheid past zich automatisch aan omgevingslicht aan Mogelijkheid van markeerlijn per camera op monitor voor optimale afstandsbepaling tussen machine en objecten Geïntegreerde zonnekap IP7 volgens IEC 059 Beeldschermmenu On-Screen- Display (OSD) in talen Ingangsspanning...0V/DC +/-0% Waterdichte gegoten connectoren Battery packs Camera Control Unit + Battery Accu, V/DC, 8A Inclusief spiraalkabel (lengte 8m) voor handmatig laden accu (0070) Accupack is IP 5 waterdicht Inclusief data antenne Inclusief kabelpakket naar videozender/zoomcamera/ autocontact/ zonnepaneel Inclusief afstandbediening voor camerabediening Geschikt voor laden d.m.v. zonnepaneel/ Auto-contact/ laadkabel Laadniveau zichtbaar op monitor in cabine Exclusief Spider cable crane (00880) Camera Control Unit + Battery pack side connection Accu, V/DC, 8A Accupack is IP 5 waterdicht Inclusief afstandbediening voor camerabediening Geschikt voor laden d.m.v. zonnepaneel/ Auto-contact/ laadkabel/car jack Laadniveau zichtbaar op monitor in cabine Exclusief kabelset voor spectrum scanner (0080) Monitor 7 RLED (Incl. mm houder) Monitors RLED Monitor RLED (Incl. 90mm houder) Type Videokabel / connector Voedingskabel Houder Art. nr. 7 m / p female m open bedrading mm Cam m Y-split / p female m open bedrading mm Serial m / 7p female m / 8p male mm Serial m / 7p female m open bedrading mm m / p female m open bedrading mm CAN SRD m / 7p female m open bedrading mm m / p female m open bedrading 90mm 0000 Cam m Y-split / p female m open bedrading 90mm 000 Cam Serial m Y-split / p female m open bedrading 90mm 070 Serial m / 7p female m open bedrading 90mm 00 Serial m / 7p female m / 8p male 90mm 00 CAN SRD m / 7p female m open bedrading 90mm 000 Cam Kabel kan worden gebruikt om uw systeem eenvoudig uit te breiden naar twee camera s op één monitor of tot vier camera s per monitor in combinatie met een Switcher. CAN SRD Speciaal geschikt gemaakt voor RadarEye systemen. (pagina -) Serial Voor seriële connectie (Zoom camera s, PTZ Camera s en MultiView box). 90 Sunmask Monitor Horizontal ABS Zonnescherm speciaal ontworpen voor de RLED Monitor. Oplaadsystemen Auto-contact (sleepcontact) Voor het laden van accuset in torenkraan Bedrijfstemperatuur -0 C tot +85 C Auto-contact (drukcontact) Voor het laden van accuset in torenkraan Bedrijfstemperatuur -0 C tot +85 C Zonnepaneel Monokristal siliciumcellen Capaciteit,A (nominaal,75a) Afmetingen 777 x 57mm Gewicht,7kg Inclusief bevestigingsframe Accukabels Spider cable crane Speciaal gemaakt om de Battery pack aan te sluiten aan de Spectrum Scanner.,8m multikabel inclusief 8p female connector Twee extra,m laadkabels (7p male) 0p Harting male connector 0070 Spiral cable voor Battery pack Totale lengte m Inclusief 0p Harting male en 7p male

19 OPTIES OPTIES 7 Kabel per meter (zonder connectoren) 00 Multikabel x coax, x power, x data 070 Multikabel x coax, 5x draad 080 Multikabel gepantserd x coax, 5x draad 050 Multikabel x coax, 5x draad 000 Dynamische kabel x coax, 5x draad 0900 Voedingskabel 7x draad 000 Coaxkabel 75 OHM RG59 Eventuele connectoren zijn apart te bestellen (pagina 8). Kabelhaspels 0700 Kabelhaspel Voor maximaal 50 meter kabel 050 Inclusief 0p Harting connectoren op haspel 0700 Kabelhaspel met 50m + 5m kabel Inclusief 50m multikabel met 7p female connector Inclusief 5m multikabel met 0p female Harting connector Inclusief bevestigingsstrips en pijpklemmen Adapterkabel Adapterkabel p female - p female Adapterkabel p male - p male 000 Adapterkabel p female - 7p male 000 Adapterkabel p male - 7p female 0080 Adapterkabel p female - BNC Adapterkabel p female - Cinch (voor OEM monitor) Verlengkabel Multikabel p7m - m7f m Multikabel m7m - p7f m Multikabel p7m - p7f m Multikabel p7m - p7f m Veer aangedreven haspel Inclusief 55m kabel 050 op haspel met 7p female connector en 5m monitorkabel met 7p male connector Houdt de kabel strak opgerold 0700 Kabelhaspel Voor maximaal 00m kabel op haspel met 0p Harting male connector Houdt de kabel strak opgerold 0700 Veer aangedreven haspel Houdt de kabel strak opgerold 7m kabel (050) en m kabel (000) Waterdichte rechte connectoren (0850 & 00) Bedrijfstemperatuur 0 C en +75 C Veer aangedreven haspel Specificaties gelijk aan 0700: Bedrijfstemperatuur -0 C en +75 C Multikabel p7m - p7f m Splitkabel (m) 0078 Y-Split cable RLCD/RLED Met twee p female connectoren (video) en open draad kabel (power) Voor het aansluiten van tot camera s (i.c.m. Switcher) 0080 Y-Split cable RLED Met p en 7p female connectoren (video) en open draad kabel (power) Voor het aansluiten van tot camera s (i.c.m. Switcher) Antenna Set 0080 Kabelset voor Spectrum Scanner Speciaal gemaakt om de Battery pack aan te sluiten aan de Spectrum Scanner. Inclusief data antenne met BNC aansluiting Inclusief kabel om Spectrum Scanner met de accu te verbinden Inclusief oplaad kabel Video distributor Orlaco video distributor Voor het aansluiten van een e en e Orlaco monitor. V/DC Exclusief kabels en connectoren

20 OPTIES OPTIES 8 9 Connectoren 08 Connector p female Gold Geschikt voor multikabel (070) 00 Connector p male Gold Geschikt voor multikabel (070) 0850 Connector p female PG9 Gold Geschikt voor dynamische kabel (000) 050 Connector p male PG9 Gold Geschikt voor dynamische kabel (000) 0 Connector 7p female Gold Geschikt voor multikabel (070) 0 Connector 7p male Gold Geschikt voor multikabel (070) 50 Connector 7p female PG9 Gold Geschikt voor dynamische kabel (000) 50 Connector 7p male PG9 Gold Geschikt voor dynamische kabel (000) Bulkhead connector p Geschikt voor doorvoer op carrosserieën Bulkhead connector 7p Geschikt voor doorvoer op carrosserieën Kabelonderbrekingssets Switchers Ingang en voeding voor maximaal drie camera s en in combinatie met een Y-split kabel: vier camera s. Cameras kunnen automatisch of handmatig worden omgeschakeld 0000 Switcher UNI Waterdicht IP5 volgens IEC 059 p uitgang voor monitor 0000 Switcher Serial Waterdicht IP7 volgens IEC 059 7p uitgang voor monitor Alleen in combinatie met een seriële monitor Mogelijkheid om seriële Orlaco camera aan te sluiten (AF Zoom) Switcher UNI IP7 Waterdicht IP7 volgens IEC 059 p uitgang voor monitor Switcher Cam Video switcher voor monitor van derden met video inputs en video output. Verbind tot op camera s (PAL of NTSC) aan een monitor van derden Inclusief,85m voedingskabel Multiview split RVS behuizing Alleen in combinatie met een seriële monitor 000 MultiView box camera ingangen (x Compact Camera) 000 MultiView box camera ingangen (x Compact Camera x AF-Zoom Camera) p 050 p Waterdicht Met afsluitdoppen p Harting Waterdicht Met afsluitdoppen Interface Glasvezel zender / ontvanger NTSC en PAL Ingangsspanning -VA en -V/DC Bedrijfstemperatuur -0 tot +75 Glasvezel,5 μm Voedingen Power supply 9-V Maximale kabellengte 00m Ingangsspanning 9-V/DC Uitgangsspanning V/DC AC/DC unit Voeding voor de Compact Camera. Ingangsspanning 0-0V/AC Uitgangsspanning V/DC Afmetingen 00mm(d) x 00mm(w) x 7mm(h) Power supply 5-0V/V uitgangen: voor laden van accu en voeden van monitor Ingebouwd in een IP5 waterdichte kast Inclusief connector 0 (8p)

21 OPTIES OPTIES 0 Interface Control panel Interface Controlpanel Serial x7p Deze interface is gemaakt om de Handheld control AF aan te sluiten aan een Camera AF-Zoom of PTZ. Inclusief,85m 8p voedingskabel en connectoren Elk type monitor van derden kan worden aangesloten to monitor to camera power Besturing 0500 Control panel mount Inbouw keyboard voor het activeren van de Pan & Tilt / AF- Zoom / TIC camera. Joystick (050500) is niet inclusief Ingangsspanning V/DC Afmeting: 0xx80mm Handheld control AF (serial) Voor het activeren van de camerafuncties van de Pan & Tilt / AF-Zoom / TIC camera. Zoom functie Inclusief 5m voedingskabel Orlaco Battery packs onderdelen Remote control Geschikt voor Battery packs en Accu Geschikt voor Battery packs en V / 8A 0950 Antenna with BNC Geschikt voor Battery packs en CB antenne, lengte 0mm Vermogen: 5 watt Frequentie -8MHz Kabellengte m Connector BNC RG58, 50 OHM Spectrum Scanner draadloze video zender & ontvanger Inclusief voedingskabel en verstelbare houders t.b.v. de ontvanger en zender 8 videokanalen On Screen Display (OSD) functionaliteit voor systeem instellingen Raadpleeg uw dealer voor advies Joystick Inbouw Bedrijfstemperatuur -0 C tot +75 C IP0 Telemanique 0000 RoundMax 50 Omnidirectionele antenne met horizontale oriëntatie Maximaal bereik 50m (afhankelijk van de omgeving) Compact joystick Bedrijfstemperatuur -0 C tot +75 C Te monteren aan stuurknuppel IP0 V/V LineMax 00 Richt antenne met verticale oriëntatie Maximaal bereik 00m (afhankelijk van de omgeving) power power 0500 Foot switch 5m Voor in- en uitzoomen 0500 Foot switch 0m Voor in- en uitzoomen Navigatie VCA Truck Specific Navigation Zoom control box Voor de in-en uitzoom functie van de camera AF-Zoom op een kraan. Inclusief bevestigingsmateriaal, tyrap en locktape IP5 Eenvoudig aan te sluiten op een Orlaco LEDD of RLED monitor Intern geheugen Europese kaarten; SD-kaart sleuf voor updates Inclusief TMC computer, speaker, afstandsbediening met touchpad en GPS ontvanger Instelbare parameters: o.a. totaalgewicht, asdruk, lengte van het voertuig, hoogte van het voertuig, gevaarlijke stoffen power Push button yellow Voor het handmatig schakelen tussen camera s VCA Truck Specific Navigation + bluetooth power

22 OPTIES OPTIES RadarEye brengt zicht en actieve detectie samen RadarEye Interface boxes Orlaco heeft een radar unit ontwikkeld als uitbreiding op een camera- monitor systeem. Door het combineren van een zichtoplossing met een actief signaleringssysteem, biedt RadarEye extra veiligheid en efficiëntie. RadarEye is een geïntegreerd actief zichtsysteem dat is ontworpen voor het detecteren van objecten in zones die uit het directe zicht staan van de bestuurder. Het radarsysteem detecteert zowel stilstaande als bewegende objecten in een toegekende zone. Met dit systeem wordt de bestuurder actief gewaarschuwd door een akoestisch signaal die naarmate het object dichterbij komt in snelheid toeneemt. Wanneer een object is gedetecteerd zal de bestuurder dat gelijk zien op de monitor en kan daarop direct reageren. Dit voorkomt schade aan het voertuig en mogelijk schade aan het object waarop ingereden werd. De radar units hebben een robuust ontwerp, zijn schokbestendig, waterdicht en worden niet beïnvloed door situaties als sneeuw, regen, modder of temperatuur veranderingen. RadarEye kan gebruikt worden op verschillende machines RadarEye is in staat om de radar-zones te visualiseren in het beeld, zodra een object in de zone komt worden er gekleurde stippen (standaard instelling) of transparante vlakken (standaard-/klant specifieke voorinstelling) weergegeven. Op deze manier wordt de bestuurder op de hoogte gesteld van het mogelijke gevaar...0m detectie gebied, verdeeld in vijf gelijke zones Scheidingsafstand: -m (instelbaar) Antennebundel horizontaal: 70 (typ.), verticaal: (typ.) Bedrijfstemperatuur tussen de -0 C en +85 C Reactievertraging 50ms Benodigd is een Orlaco CAN SRD monitor (zie pagina ) RadarEye kan worden uitgebreid met meerdere sensoren en camera s voor rondom zicht en detectie Neem voor installatie en advies contact op met Orlaco 0500 Interface Box CAN/SRD/camera Interface box is nodig om de SRD sensoren aan te kunnen sluiten op de camera en de CAN SRD monitor Interface Box met ext. speaker CAN/SRD/camera Interface box is nodig om de SRD sensoren aan te kunnen sluiten op de camera, de CAN SRD monitor en externe speaker. Set bestaat uit: Externe speaker en Interface Box Geluidsdruk speaker: 85dB (+/-db) afstand m RadarEye Kabels Kabel M Groen Aansluitkabel tussen Interface box en master SRD sensor of aansluitkabel tussen slave SRD sensor unit en volgende SRD sensor m m m 000 0m 000 5m 000 0m Kabel M Master-Slave Rood Aansluitkabel tussen master SRD sensor en slave SRD sensor ,5m 0000 m 0000 m m m Bekijk onze demo RadarEye video s op het Orlaco YouTube kanaal. RadarEye Sets 000 Set SRD corner rear Actief Rearview systeem voor hoekmontage. Inclusief SRD sensoren, houders en terminator Benodigd is een Interface Box CAN/SRD/camera (0500 of 05080) Kabels, camera en monitor CAN SRD zijn niet inclusief 0000 Set SRD center rear Actief Rearview systeem voor centrische montage. Inclusief SRD sensoren, houder, master-slave kabel (00080) en terminator Benodigd is een Interface Box CAN/SRD/camera (0500 of 05080) Kabels, camera en monitor CAN SRD zijn niet inclusief RadarEye Houders 000 Houder SRD Sensor Corner Rear Hoekmontage houder voor SRD sensor. RVS Exclusief SRD sensor 000 Houder SRD Sensor Center Rear Centrische montage houder voor SRD sensor RVS Exclusief SRD sensoren RadarEye Losse benodigdheden Neem voor advies contact op met Orlaco 0000 SRD sensor Can Horizontal Actieve detectie unit voor integratie in een actief zichtsysteem (RadarEye). Positie connectoren: zijkant 0000 SRD sensor Can Vertical Actieve detectie unit voor integratie in een actief zichtsysteem (RadarEye). Positie connectoren: Boven / Onder 0500 M Terminator 0 Ohm 0 Ohm weerstand voor het afsluiten van de CAN bus.

23 OPTIES OPTIES 5 Orlaco IP SmartView 0000 Licentie Smartview software Besturing en controle over een TCP/IP of lokaal computer netwerk. Ondersteunt H. digitale video codec Multi weergave (full, split, quadviews, 8 en cams op scherm) Individuele camera presets en master presets voor multiple besturing van PTZ s tegelijkertijd Sequentiële camera switcher Bewegingsdetectie Geleverd op USB stick Digitale MPEG video recorder Easysolid Recorder CompactFlash opslag Compacte RVS behuizing Video loop functie 0-V/DC Automatische tijdstempel Inclusief GB CF-kaart voor max 7 uur opslag en CF-kaartlezer. 000 Quick coupling Compact Camera Voor het snel uitwisselen van de camera op verschillende objecten. Inclusief twee bevestigingsplaten RVS Exclusief Compact Camera 0070 Camera bracket Compacte camerahouder voor de Compact Camera. De kap is overspuitbaar in de kleur van het voertuig Inclusief montagemateriaal Exclusief Compact Camera 0000 Compact Camera magneet houder Om de Compact Camera (CCC) te bevestigen op een metalen ondergrond Montagemiddelen 0080 Quick-fit set Torenkraan Inclusief zuignap met verstelbare houder voor een snelle montage van de monitor op de cabineruit, magneet (met ball joint) voor snelle montage van de monitor in de cabine, twee veiligheidskettingen en montagemateriaal RVS houder Bedrijfstemperatuur tussen de -0 C en +85 C 000 Shock-absorbers voor Compact Camera In omgevingen waarbij schokbestendigheid een grote rol speelt adviseren wij gebruik te maken van de speciaal daarvoor ontwikkelde shockabsorbers bij de montage van de Compact Camera (CCC) Camera Housing Dome Plafondmontage voor Orlaco Compact Camera Aluminium behuizing Inclusief montagemateriaal Exclusief Compact Camera 000 Zuignap met ball joint Zuignap met verstelbare houder voor een snelle montage van de monitor op de cabineruit Verstelbare houder /8 UNC Lengte mm 000 Protective cover Beschermkap speciaal voor de Compact Camera. RVS Verstelbare houder Lengte mm 0500 Verstelbare houder Lengte 90mm

24 OPTIES Oliegedempte camerabeugel Zorgt ervoor dat de camera, onafhankelijk van de boomstand, altijd loodrech naar beneden gericht is. De demper zorgt er tevens voor dat schokken worden geabsorbeerd. Instelbare demping Geheel opgebouwd uit RVS materialen Voor kranen met een knikhoek groter dan 0 (bijvoorbeeld bij de Knuckle boom cranes) is het mogelijk om met twee oliegedempte camerabeugels een knikhoek van maximaal 0 te bereiken. ISO Certificaten Alle Orlaco producten worden vervaardigd volgens de laatste Quality Management System Standards: ISO/TS 99 : 009 ISO 900 : 008 Alle Orlaco producten worden vervaardigd volgens de laatste Environmental Management System Standard: ISO 00 : Extra Weight for Zoomcam RVS.09kg Suspension Tube Complete RVS Inclusief schetsplaten Inclusief borgpen 080 Adapter Pin for Release Set RVS 0900 Mounting Bracket Set Additional RVS 0900 Quick release set las versie RVS Typegoedkeuringen Regelgeving 0 en worden gebruikt om de typegoedkeuring voor EMC en Indirect Zicht (Spiegelrichtlijn) te bepalen. R beschrijft de specificaties waaraan de spiegels van een truck aan moeten voldoen. Orlaco Frontview systemen voldoen aan al deze eisen. R0 beschrijft de EMC eigenschappen van de Orlaco cameramonitor systemen. TÜV Automotive Certificaten De European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road (ADR) eisen speciale producteigenschappen. Orlaco Camera- monitor systemen en aansluitkabels voldoen aan deze regelgeving. Compliance Onze camera-monitor systemen zijn volledig geproduceerd in lijn met de CE-markering en de meest recente van toepassing zijnde richtlijnen en productstandaarden. (bijvoorbeeld: EMC, Machinery, R&TTE) Orlaco producten voldoen aan RoHS en REACH Quick release set bout versie RVS Magnet 80x8 M0 Voor snelle bevestiging van video-ontvanger aan een stalen profiel van de kraan. Inclusief veiligheidsketting Magnet 00x M0 Certificatie

25 ORLACO Worldwide Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou in de visie van Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Vision is our mission. Een veelzeggende missie. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie, schadereductie en comfort. Orlaco Products B.V. Hoofdkantoor wereldwijd Albert Plesmanstraat Postbus AD Barneveld Nederland Telefoon + (0) info@orlaco.com HEAVY EQUIPMENT ON ROAD TRUCKS HIJSKRANEN HEFTRUCKS Orlaco is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele fouten, onjuistheden of onvolledigheden resulterend uit het gebruik van deze informatie. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Orlaco. 0 Orlaco dealer: MARITIEM HULPVERLENINGS- VOERTUIGEN Bezoek onze website voor al onze catalogi (pdf). DEFENSIE V. NL HIJSKRANEN ZICHTOPLOSSINGEN

HEAVY EQUIPMENT ZICHTOPLOSSINGEN

HEAVY EQUIPMENT ZICHTOPLOSSINGEN NL HEAVY EQUIPMENT ZICHTOPLOSSINGEN 3 See more Work more Waarom Orlaco 3 6 6 3 Certificatie Graafmachine 6 Overslagkraan 8 Wiellader 9 Combi-breker 9 Knikgestuurde dumptruck 0 Starre dumptruck Verreiker

Nadere informatie

www.orlaco.nl HULPVERLENINGS- VOERTUIGEN ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com

www.orlaco.nl HULPVERLENINGS- VOERTUIGEN ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com NL www.orlaco.nl HULPVERLENINGS- VOERTUIGEN ZICHTOPLOSSINGEN + (0) 0 555 Info@orlaco.com See more Work more Waarom Orlaco 6 Zichtoplossingen Certificatie Waarom Orlaco? Hoogwerker / Ladderwagen 6 Bosbrandvoertuig

Nadere informatie

www.orlaco.nl HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com

www.orlaco.nl HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com NL www.orlaco.nl HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN + (0) 0 Info@orlaco.com See more Work more Waarom Orlaco 8 9 Certificatie Waarom Orlaco? Reachtruck Smalle gangentruck 8 Vorkheftruck 0 Zijlader Verreiker Reachstacker

Nadere informatie

Mobiele zichtoplossingen

Mobiele zichtoplossingen Mobiele zichtoplossingen Specialised Camera Solutions See more See more Work more Work more Waarom Orlaco Waarom Orlaco 3 6 18 18 47 47 Zichtoplossingen Zichtoplossingen Certifi Certifi catie catie Truck

Nadere informatie

Camera AMOS Communicator

Camera AMOS Communicator Camera AMOS Communicator Nr. UM0972130 R1-3 10/2013 Nederlands Camera AMOS Communicator Handleiding nr. UM0972130, R1-2 Inhoud Pagina 1. Introductie 3 2. Zoom functie van de communicator camera 4 3. Instellingen

Nadere informatie

Specialist in camerasystemen voor bouwkranen

Specialist in camerasystemen voor bouwkranen Specialist in camerasystemen voor bouwkranen BCS (Bouwkraan Camera Systemen) is gespecialiseerd in camera systemen voor alle voorkomende kranen in de havens, industrie en bouw. Onze ruime praktijkervaring,

Nadere informatie

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 2.4 GHz LCD TFT RC UNIT PAN & TILT NIGHT VISION IR LED 3 CHANNELS PLL CIRCUIT MIC BUILT-IN OBSERVATION & SECURITY GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Systemen: VID-TRANS300

Nadere informatie

TRP Parkeerhulp voor Trailers

TRP Parkeerhulp voor Trailers TRP Parkeerhulp voor Trailers CAMERASYSTEMEN VERGROOT UW GEZICHTSVELD TRP biedt een combinatie van markeringslamp en parkeerhulp voor trailers. Markeringslampen met LED-technologie beginnen te knipperen

Nadere informatie

HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0)

HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN +31 (0) NL www.orlaco.com HEFTRUCK ZICHTOPLOSSINGEN + (0) 0 info@orlaco.com See more Work more Waarom Orlaco 8 9 Certifi catie Waarom Orlaco? Reachtruck Smalle gangentruck 8 Vorkheftruck 0 Reachstacker Empty Container

Nadere informatie

Camerasystemen voor een beter zicht en grotere veiligheid

Camerasystemen voor een beter zicht en grotere veiligheid Camerasystemen voor een beter zicht en grotere veiligheid 360 zichtbaarheid Of u nu een vrachtwagen, bus, landbouw-machine of een personenvoertuig bestuurt, het is essentieel om een goed zicht te hebben

Nadere informatie

EXALTO. Parts Op vindt u nog meer artikelen 1. Camerasystemen MXN12C MXN22C / MXN22CW. MXN22C Heavy Duty. Camera s.

EXALTO. Parts Op  vindt u nog meer artikelen 1. Camerasystemen MXN12C MXN22C / MXN22CW. MXN22C Heavy Duty. Camera s. MXN12C De MXN12C kleurencamera is ideaal om in te bouwen of om in smalle ruimtes zoals het gangboord te plaatsen. Er worden verloopstukken meegeleverd om de camera beperkt schuin te monteren t.o.v. het

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

camera s Mobiele hoge resolutie camera s Î geïntegreerde bediening in monitor of externe bedieningsdoos Î 110 of 150 openingshoek

camera s Mobiele hoge resolutie camera s Î geïntegreerde bediening in monitor of externe bedieningsdoos Î 110 of 150 openingshoek 166 camera s Mobiele hoge resolutie camera s Î geïntegreerde bediening in monitor of externe bedieningsdoos Î 110 of 150 openingshoek Î multi-voltage (12-24Vdc) 167 mobiele camera kits camset56-pal2 479.89

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

VZ-107W Achteruitrijcamera set

VZ-107W Achteruitrijcamera set VZ-107W Achteruitrijcamera set Gebruikshandleiding INHOUD SET 1. 1 X CCD Camera 2. 7 TFT LCD Colour Monitor 3. Kabelbosje met 2 Camera Inputs 4. Monitor afstandbediening 5. Monitor bracket 6. Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen Dockingstation PoE switches HDMI oplossingen Eminent levert in haar lijn Business oplossingen die speciaal geschikt zijn voor het gebruik binnen een MKB / KMO omgeving. Continuity betrouwbaarheid, service

Nadere informatie

Naadloos totaalbeeld geoptimaliseerd voor uw voertuig

Naadloos totaalbeeld geoptimaliseerd voor uw voertuig Backeye 360 Camerasystemen 4 camera s 1 beeld 0 dode hoeken Deze spannende nieuwe ontwikkeling biedt bestuurders één enkel helder beeld van alle nabijgelegen dode hoeken rondom het voertuig - een enorme

Nadere informatie

Nieuw. Zicht en veiligheid Camerasystemen voor voertuigen

Nieuw. Zicht en veiligheid Camerasystemen voor voertuigen Nieuw systemen voor voertuigen Your Expert in Parts 360 zichtbaarheid Of u nu een vrachtwagen, bus, landbouwmachine of een personenvoertuig bestuurt, het is essentieel om een goed zicht te hebben op hindernissen

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1610 RC. Hiermee kunt u op eenvoudige

Nadere informatie

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS VIDEOCONTROLE -DRAADS NIEUW MINIDOME VANDALISMEBESTENDIG Camera met coax aansluiting EXTERNE CAMERA -DRAADS Kleurencamera -draads met directe bus aansluiting 388 INHOUD Algemene kenmerken 393 Camera s

Nadere informatie

INSTALLATIE EN GEBRUIKERS HANDLEIDING. Camera 2-draads besturingsmodule. Versie 2.0 April 2017

INSTALLATIE EN GEBRUIKERS HANDLEIDING. Camera 2-draads besturingsmodule. Versie 2.0 April 2017 INSTALLATIE EN GEBRUIKERS HANDLEIDING Camera 2-draads besturingsmodule Versie 2.0 April 2017 Voorwoord Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw camera besturingsmodule. Deze handleiding is opgesteld

Nadere informatie

Mobiele zichtoplossingen

Mobiele zichtoplossingen Mobiele zichtoplossingen Specialised Camera Solutions 2 See more Work more Waarom Orlaco 3 6 18 47 Zichtoplossingen Certificatie truck 6 Bakwagen 7 truck met aanhanger of trailer 8 LZV (Ecocombi) 9 Zwaar

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding videofoon (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeuring door te lezen Inhoud

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Nissan.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Nissan. Multimedia Video Interface Nissan Touchscreen systemen (8.5") Art. Nr: IF-INFIN-GV1 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

1/6 EXTRA DEURSTATION VOOR VISTO KIT2 AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW VISTO2

1/6 EXTRA DEURSTATION VOOR VISTO KIT2 AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW VISTO2 1/6 OVERVIEW Italiaans ontworpen smart deurbel die audio/video-communicatie mogelijk maakt van de deur naar de smartphone/tablet, ideaal voor situaties waarin de Wi-Fi-dekking te zwak is. Visto2 is via

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van BMW.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van BMW. Multimedia Video interface BMW E65/E66 idrive CCC systemen Art. Nr: IF-BMW-E65V Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Beste Gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T -

Nadere informatie

Het is mogelijk om te schakelen tussen de videobronnen via de bijgeleverde button, afstandsbediening en/of +12V schakeldraad.

Het is mogelijk om te schakelen tussen de videobronnen via de bijgeleverde button, afstandsbediening en/of +12V schakeldraad. Multimedia HDMI interface LR & Jaguar InControl Touch 8 & 10 inch Art. Nr: IF-RR-3GH Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele 8.0" InControl

Nadere informatie

Handleiding Doorsafe 4700/4702

Handleiding Doorsafe 4700/4702 Handleiding Doorsafe 4700/4702 2 Handleiding Doorsafe 4700/4702 1. Product beschrijving Dit is een draadloze deurbel met videocamera en intercom. De buitenbel met daarin de camera monteert u in plaats

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

Elektronische sluitertijd 1/50 tot 1/100000 auto dubbel pyroelektrisch element

Elektronische sluitertijd 1/50 tot 1/100000 auto dubbel pyroelektrisch element Z/W CCD PIR CAMERA SPECIFICATIES Opneem element 1/3" SONY CCD beeldsensor Aantal pixels 500(H) x 582(V) Resolutie 400 TV lijnen Min. illuminantie 0.1 Lux / F2.0 S/R-verhouding meer dan 48dB Elektronische

Nadere informatie

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft. om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeurig door

Nadere informatie

VQS4CRT2 KLEUREN QUAD PROCESSOR

VQS4CRT2 KLEUREN QUAD PROCESSOR KLEUREN QUAD PROCESSOR 1. Veiligheidsvoorschriften Het toestel werkt op 12Vdc / 500mA Stel het toestel niet bloot aan water of regen om elk gevaar voor electroshocks te vermijden. Laat het toestel onderhouden

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning Rated operating

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32.

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32. Handheld Multimeter PCE-DM 22 Handmatige TRUE RMS data logger multimeter met meerdere meetfuncties, geheugen / data logger, RS-232 interface en software standaarden: IEC 1010 1000 V CAT III Deze handmatige

Nadere informatie

Voordelen. Verhoogde veiligheid. Betere efficiëntie. Betere ergonomie. Minder aanrijdingen

Voordelen. Verhoogde veiligheid. Betere efficiëntie. Betere ergonomie. Minder aanrijdingen Zichtoplossingen Voordelen Verhoogde veiligheid Het verkeer wordt steeds drukker. Van u wordt niet alleen overzicht verwacht maar ook dat u op tijd, veilig en zonder schades op plaats van bestemming komt.

Nadere informatie

XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S

XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S In alle opzichten scherp XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CH-NVR-2TB Inclusief GRATIS Xyclop

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100 Gebruikershandleiding Video endoscoop FVE 100 SET BESTAAT UIT: FVE 100 (Artikelnr. 999420) Video-endoscoop, zwanenhals 100 cm, Video-kabel, USB kabel, Li-Ion-batterijen, oplader, (hulpsetje; magneet, haak,

Nadere informatie

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 3. In alle opzichten scherp. 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome en 3 IR leds

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 3. In alle opzichten scherp. 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome en 3 IR leds MAGAZINE Jaargang 2 - Editie 3 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome - 360 en 3 IR leds IP dome met 2.8 tot 12 mm varifocale lens In alle opzichten scherp Xyclop recorders en camera s 4 kanaals

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

OMSCHRIJVING. De interface heeft de volgende inputs; 1* HDMI input, RGB input, 2* Audio/video input, 1* Front camera input, 1* Rear camera input

OMSCHRIJVING. De interface heeft de volgende inputs; 1* HDMI input, RGB input, 2* Audio/video input, 1* Front camera input, 1* Rear camera input Multimedia HDMI interface Porsche PCM5.0 Art. Nr: IF-PO-P50PHV OMSCHRIJVING Algemeen De NavInc NAVconnect HDMI interfaces biedt de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele PCM5.0

Nadere informatie

OSD menu Via de interface menu kunnen diverse instellingen worden afgeregeld voor een zo optimaal beeld, namelijk; -Tint

OSD menu Via de interface menu kunnen diverse instellingen worden afgeregeld voor een zo optimaal beeld, namelijk; -Tint Multimedia Video interface Audi MMI High 2G systemen Art. Nr: IF-AUDI-2GV Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

Monitor 7" RLED. Installatie handleiding Manual nr. IM A 03. 9/2015 Nederlands

Monitor 7 RLED. Installatie handleiding Manual nr. IM A 03. 9/2015 Nederlands Monitor 7" RLED Installatie handleiding Manual nr. IM0973269 A 03 9/205 Nederlands Art. nr: 0208702 020872 0223000 022300 0223200 022320 0223220 0223300 Monitor 7'' RLED Veiligheid Om een veilige werking

Nadere informatie

Het is mogelijk om te schakelen tussen de videobronnen via de bijgeleverde button, afstandsbediening en/of +12V schakeldraad.

Het is mogelijk om te schakelen tussen de videobronnen via de bijgeleverde button, afstandsbediening en/of +12V schakeldraad. Multimedia HDMI interface 8.2 inch systemen (GHI4) Art. Nr: IF-RR-GHI4 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele 8.2" Media Systeem van

Nadere informatie

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 4. In alle opzichten scherp

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 4. In alle opzichten scherp MAGAZINE Jaargang 2 - Editie 4 In alle opzichten scherp XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CHV2-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanaals PoE NVR met

Nadere informatie

Opstarten. Hoofdstuk 1

Opstarten. Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 1 Opstarten Wij feliciteren u met uw aankoop van de WindBOX. Als u kiest voor een plat systeem, is dit uw beste keuze. U kunt deze set overal kwijt. Dit pakket vol met mogelijkheden biedt u tevens

Nadere informatie

TRUST WIRELESS OBSERVATION SYSTEM 100M

TRUST WIRELESS OBSERVATION SYSTEM 100M 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS OBSERVATION SYSTEM 100M. De WIRELESS OBSERVATION SYSTEM 100M is te gebruiken als beveiliging van uw eigendommen. De set beschikt

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

HIGHLIGHTS. Volledig draadloos interne accu en netwerkverbinding via wifi.

HIGHLIGHTS. Volledig draadloos interne accu en netwerkverbinding via wifi. C3A Binnen buiten Wi-Fi-batterijcamera EZVIZ C3A IS EEN FULL HD 100% DRAADLOZE WIFI-BATTERIJ CAMERA VOOR BINNEN EN BUITEN. De slimme EZVIZ C3A-beveiligingscamera heeft een wifi-module voor draadloos gebruik

Nadere informatie

8-poort Rack USB VGA KVM-switch met Audio (inclusief Audiokabels) StarTech ID: SV831DUSBAU

8-poort Rack USB VGA KVM-switch met Audio (inclusief Audiokabels) StarTech ID: SV831DUSBAU 8-poort Rack USB VGA KVM-switch met Audio (inclusief Audiokabels) StarTech ID: SV831DUSBAU Met de SV831DUSBAU 8-poort Rack USB VGA KVM-switch (inclusief Audiokabels) kunt u via USB 8 computers bedienen

Nadere informatie

Meltemi. Model. Luchtgordijnen Meltemi LI

Meltemi. Model. Luchtgordijnen Meltemi LI Luchtgordijnen LI De Sabiana LI serie luchtgordijnsystemen zijn ontwikkeld voor toepassing boven entrees van kantoren en winkels en industriële entrees tot m hoogte. De systemen worden geleverd met een

Nadere informatie

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen Bruker Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen De RAPID, Infrarood Detector voor het waarnemen van toxische industriële gassen De is een revolutionair detectiesysteem dat

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Honda.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Honda. Multimedia Video interface Honda RGB navigatie systemen Art. Nr: IF-HON-V1 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

Catalogus voertuig camerasystemen

Catalogus voertuig camerasystemen Catalogus voertuig camerasystemen Voertuig camerasystemen 1 Voertuig opnamesystemen Iedereen wil veilig auto rijden, maar we weten ook allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. En dat hoeft lang

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting.

Gebruiksaanwijzing. Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting. MH360Z Gebruiksaanwijzing Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting. Hij is voorzien van 36 stuks 10W RGBW Led's en heeft een DMX Zoom functie.

Nadere informatie

Reseller prijslijst Audio & Video at Home - Benelux

Reseller prijslijst Audio & Video at Home - Benelux pagina 1 van 5 BEDIENEN - van AV apparaten uit het zicht 08175 IR Control 11 XTRA - inbouw, 2 kastdelen + 2 app, tot 300m, IR Blaster, PRO 10 149,95 08143 IRC3060P - extra IR ontvanger (inbouw) voor IR

Nadere informatie

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server SNELSTART GIDS iais VR1.01 1. Introductie Hartelijk dank voor het aanschaffen van de iais Ontvanger. Het is aan te bevelen

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Sensoren bereik. Display status

Sensoren bereik. Display status Algemeen installatiediagram LED Digitale display Display Hoofdunit Bij het achteruit rijden zal het display weergeven: 1.5m Veilig Groen 1.3-1.4m Veilig Groen 1.0-1.2m Veilig Groen 0.7-0.9m Alarm Geel

Nadere informatie

Multimedia Video interface Lexus RGB navigatie systemen

Multimedia Video interface Lexus RGB navigatie systemen Multimedia Video interface Lexus RGB navigatie systemen Art. Nr: IF-LEX-V1 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. Externe camera 1220 00

Bedieningshandleiding. Externe camera 1220 00 Bedieningshandleiding Externe camera 1220 00 Inhoudsopgave Apparaatbeschrijving... 3 Montage... 4 Kabelinvoer... 4 Montage voorbereiden... 4 Bodemplaat monteren... 5 Cameramodule aanbrengen... 5 Koepel

Nadere informatie

BES External Signaling Device

BES External Signaling Device BES External Signaling Device IUI-BES-AO nl Installatie handleiding BES External Signaling Device Inhoud nl 3 Inhoudsopgave 1 Veiligheid 4 2 Beknopte informatie 5 3 Systeemoverzicht 6 4 Installatie 7

Nadere informatie

Multimedia Video interface Renault Carminat CD systemen

Multimedia Video interface Renault Carminat CD systemen Multimedia Video interface Renault Carminat CD systemen Art. Nr: IF-REN-2V Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Mercedes.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Mercedes. Multimedia Video interface MB Comand NTG4 Online/Audio20 (7 & 5,8) incl. IPAS functie Art. Nr: IF-MB-NTG4OPV Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op

Nadere informatie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabewaking en daarom is het soms erg lastig om te weten waardoor er verschillen in kwaliteit en prijs ontstaan.

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen sensing the future De meest innovatieve Radar met dubbel veld module en richting herkenning. Uitstekend geschikt voor draai en schuifdeuren. Merkur 2 Radar detectie sensor voor automatische deuren Intelligent,

Nadere informatie

Audi MEDIA-DAB interface; DAB & DAB+ incl. universele kabelset

Audi MEDIA-DAB interface; DAB & DAB+ incl. universele kabelset Audi MEDIA-DAB interface; DAB & DAB+ incl. universele kabelset Art. Nr: IF-DAB-UN11 Algemeen: Met de MEDIA-DAB interface is het mogelijk om een originele FM radio om te zetten naar een digitale radio (DAB

Nadere informatie

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer.

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. 786 SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL FUNK STURING De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. Licht of jaloezieën aansturen met een afstandsbediening? Schakelaar achteraf

Nadere informatie

GLC. Garden Light Concept. GLC Garden Light Concept STIK S STIK M FLAT VERTICAL TOWER STELLA BOX LED

GLC. Garden Light Concept. GLC Garden Light Concept STIK S STIK M FLAT VERTICAL TOWER STELLA BOX LED GLC Garden Light Concept GLC STIK S STIK S De 24V LED verlichting, type: STIK S, is speciaal ontwikkeld voor het verlichten van een tuin, oprit of parkeerplaats. De 24V LED verlichting garandeert niet

Nadere informatie

waterpas-sensoren Voor grotere productieseries kunnen klantspecifieke uitvoeringen geleverd worden.

waterpas-sensoren Voor grotere productieseries kunnen klantspecifieke uitvoeringen geleverd worden. waterpas-sensoren Mogen we even wat RECHTZETTEN? Een waterpas- of inclino-sensor meet of een machine waterpas staat of juist onder een gewenste hoek. Onze waterpas-sensoren zorgen ervoor dat maaimachines

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de gebruikershandleiding voor de software (voor ipad) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOODCorporatie. De

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Met deze webcam kun je gemakkelijk video- en voicechatten

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

Mobiele lichtmasten...the continues

Mobiele lichtmasten...the continues Mobiele lichtmasten...the continues Waarom Voordelen van LED verlichting 5 jaar garantie Geen glas, maar een robuuste polycarbonaat lens Geen lampen verwisselen Hot re-start systeem 150Watt energieverbruik

Nadere informatie

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 Handleiding DS-55303 De Digitus HDMI-uitbreidingsset en splitter, 1x4 biedt een uitbreidings- en splitteroplossing tot maximaal 40 m voor de allerhoogste eisen. Het

Nadere informatie

AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN

AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN Figuren en snelle gids Zie figuur 1, originele handleiding. Lay-out van de figuren Zie figuur 2, originele handleiding Legende figuur

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Volvo.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Volvo. Multimedia Video Interface Volvo 5" Sensus navigatiesystemen Art. Nr: IF-VOL-GV2 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

GAS ALARM SYSTEEM BUCONTROL 4 XL

GAS ALARM SYSTEEM BUCONTROL 4 XL DATA SHEET 1(6) GAS ALARM SYSTEEM BUCONTROL 4 XL ART.NR. 1218050-1218063 DETECTIE VAN TOXISCHE GASSEN EN KOUDEMIDDELEN SYSTEEM BUCONTROL 4 XL ALGEMENE INFORMATIE 1 t/m 4 gassensoren LED display, iedere

Nadere informatie

CCD BT. 7 620 200 026 556 Coach Control Display BlueTooth. Displayunit voor CCS Tuner met SW, TMC-out voor PX-V Geïntegreerde CD-speler

CCD BT. 7 620 200 026 556 Coach Control Display BlueTooth. Displayunit voor CCS Tuner met SW, TMC-out voor PX-V Geïntegreerde CD-speler 1 Professional Line III CCD BT 7 620 200 026 556 Coach Control Display BlueTooth Displayunit voor CCS Tuner met SW, TMC-out voor PX-V Geïntegreerde CD-speler CCD 7 620 200 016 556 Coach Control Display

Nadere informatie

De inputs zijn via het scherm te selecteren.

De inputs zijn via het scherm te selecteren. BMW Multimedia Rear Entertainment set zwart met Clone optie (CIC & CIC2) Art. Nr: RSE-BMW-CICZ Rear Seat display Met de BMW multimedia set is het mogelijk om een compleet Entertainment systeem in de auto

Nadere informatie

Hoog efficiënte COB LED 8000 mtr lumen Kabel 5 meter 230Vac 42W Bescherming IK07 IP67 Pag. 90/11

Hoog efficiënte COB LED 8000 mtr lumen Kabel 5 meter 230Vac 42W Bescherming IK07 IP67 Pag. 90/11 SCANGRIP LED Werklampen SCANGRIP NOVA LED SCANGRIP NOVA SPS SCANGRIP STAR Scangrip LED Werklampen Serie NOVA NOVA 230Vac, NOVA R en NOVA C+R accu werklampen De NOVA serie werklampen bestaat uit de beste,

Nadere informatie

Multimedia Video Interface Volvo Sensus Connect navigatiesystemen IPAS

Multimedia Video Interface Volvo Sensus Connect navigatiesystemen IPAS Multimedia Video Interface Volvo Sensus Connect navigatiesystemen IPAS Art. Nr: IF-VOL-G3PV Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

POL Snelheidsinformatiesystemen

POL Snelheidsinformatiesystemen POL Snelheidsinformatiesystemen POL Heteren bv is importeur van Via Traffic Controlling. Deze Duitse specialist ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige radartechniek voor uiteenlopende

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Renault.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van Renault. Multimedia Video interface Renault Carminat DVD navigatie Art. Nr: IF-REN-V1 Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

EM Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie

EM Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie EM6027 - Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie 2 NEDERLANDS EM6027 - Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of

Nadere informatie

SS / / / ATEX 94 / 9EG

SS / / / ATEX 94 / 9EG Thermopile-Stromingssensor SS 23.400 Thermopile-stromingssensor tot 20 m/s / voor lucht en gas / eenvoudige één-gat-montage / ATEX goedkeuring volgens 94 / 9EG in Zone 2 / detectie van de stroomrichting

Nadere informatie

Installatie- en Onderhoudsinstructies KAPTIV-CS-HP-S. Elektronisch niveaugestuurde condensaataftap 06/14

Installatie- en Onderhoudsinstructies KAPTIV-CS-HP-S. Elektronisch niveaugestuurde condensaataftap 06/14 Installatie- en Onderhoudsinstructies KAPTIV-CS-HP-S Elektronisch niveaugestuurde condensaataftap ALGEMENE BESCHRIJVING 06/14 De KAPTIV-CS-HP-S (Compact Solution High Pressure Stainless Steel) is een compacte

Nadere informatie

Voor een complete overzicht van de compatibiliteit zie tabblad "Downloads" of klik op de volgende link: LINK CATALOG

Voor een complete overzicht van de compatibiliteit zie tabblad Downloads of klik op de volgende link: LINK CATALOG Stuurwiel interface; CAN-BUS protocol naar analoog (CX- UNI-01) Art. Nr: CX-UNI-01 Algemeen Veel af-fabriek radio- of navigatiesystemen zijn CAN-BUS gestuurd. Als de affabriek radio- of navigatiesysteem

Nadere informatie

Handleiding TS Connect

Handleiding TS Connect Handleiding LoRa module met w w w.top.systems www.top.systems INHOUD 1 Introductie 2 2 Functionele eigenschappen 4 Software 4 Geolocatie services (optioneel) 4 3 Spreading factor 6 4 Aansluitschema 7 5

Nadere informatie

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften POM ( MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften Inhoudstafel VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 STANDAARDEN 4 OPERATIONELE DIAGRAMMEN

Nadere informatie

Solar testers. Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles

Solar testers. Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles Solar testers Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles Het pakket bestaat uit een PV-installatietester, een zonnestraling

Nadere informatie

Aluminium niet-vervuilende differentieeldruksensor. Geëxtrudeerd aluminium met dichtingsstrips

Aluminium niet-vervuilende differentieeldruksensor. Geëxtrudeerd aluminium met dichtingsstrips TECHNISCHE INFORMATIE TOEPASSING Uitblaastype Variabel, toevoer en afvoer BS RECHTHOEKIGE VAV REGELAAR Variaties CONSTRUCTIE Vorm Rechthoekig Debietregeling Lengte Min. hoogte Max. hoogte Stappen in hoogte

Nadere informatie