N I E U W S B R I E F SEPTEMBER van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2014. van de directie"

Transcriptie

1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2014 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 19 NR. 1 van de directie Op 12 september openen we gezamenlijk het nieuwe schooljaar tijdens een viering in de kerk. Deze start om uur. Alle ouders worden hierbij van harte uitgenodigd! In de nieuwsbrief van augustus is gevraagd of er ouders zijn die willen ondersteunen bij het bezoeken van de bieb op maandagmiddag. Daar er tot nu toe echt te weinig aanmeldingen ontvangen zijn, wordt deze oproep nog eens herhaald. Mogen wij rekenen op uw medewerking? Er is een verandering met betrekking tot de schoolbieb. De kinderen moeten s ochtends de boeken inleveren op school. Deze worden dan weggebracht, zodat de kinderen s middags alleen nieuwe boeken hoeven uit te zoeken en deze af te laten tekenen. Deze maand neemt ieder 50 cent mee voor de Stichting Teje. Het meegebrachte geld mag in het roze spaarvarken in de klas. Op 23 september vindt s ochtends een herdenking plaats bij het gedenkteken nabij huize Lidwina. Het is dan precies 70 jaar geleden dat door de Duitse bezetter de villa werd opgeblazen en drie verzetsmensen, waaronder twee leden van de familie Hilbrink werden vermoord. Huize Lidwina, eigendom van de familie Hilbrink, was in de Tweede Wereldoorlog voor het verzet in Twente van groot belang. Het was een ideale plek voor het verbergen van onderduikers, wapens en het organiseren van verzetsdaden tegen de Duitsers. De plek werd verraden en op 23 september 1944 werd villa 'Huize Lidwina' dat het hoofdkwartier was van de Twentse Knokploegen, door de bezetter overvallen en met de grond gelijk gemaakt. Hierbij sneuvelden drie verzetsstrijders, De leerlingen van groep 8 leggen bloemen en 2 kinderen helpen bij de onthulling. Betalingen voor de kaarten voor het overblijven van kinderen in de middagpauze kunt u doen via overschrijving op Rabobank rekening: NL79RABO Regels PBS september Gang en hal: Loop rustig door de gang, praat met een zachte stem en raak niets aan. Computer: Loop rustig naar een computer, ga zitten, start de computer op en ga aan het werk. Toilet: Loop rustig naar het toilet, ga naar het toilet, spoel het toilet door en was je handen, gebruik bij het droogmaken een papieren doekje.

2 Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt op dinsdag 23 september. Schoolgaande kinderen met een broer of zus die (nog) niet op school zit, krijgen wel de gelegenheid om samen op de foto te mogen. Zij kunnen zich opgeven via DE SCHOOLFOTOGRAAF KOMT! Op dinsdag 23 september komt de schoolfotograaf. U ontvangt een paar weken na het fotograferen een persoonlijk wachtwoord met een code, waarmee u via internet de schoolfoto's van uw kind kunt bestellen. Bewaart u deze code goed! Wellicht is het verstandig om hier een foto van te maken, zodat de inlogcode en wachtwoord bewaard blijven als de inlogflyer onverhoopt kwijt is geraakt. Wanneer u de schoolfoto s bestelt, krijgt u bij een voordeel set van 2 portretfoto s de klassenfoto gratis! Ook kunt u via internet andere formaten foto s, canvas, verschillende soorten plaatmateriaal, broodbakjes met naam en dergelijke bestellen. Hiernaast ziet u de achtergrond van dit jaar, kleurige kleding is hierbij het mooist. Even voorstellen... Kim Groothuis- Buursen Mijn naam is Kim Groothuis-Buursen. Dit schooljaar ben ik de nieuwe intern begeleider en leerkracht van groep 3-4 bij jullie op school. Ik heb gewerkt als ib-er onderbouw en leerkracht op de Willibrordusschool in Vroomshoop. Altijd met veel plezier, maar na 15 jaar vond ik het wel tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik woon samen met mijn man Bas en 3 kinderen (Kees 7, Jaap 5 en Puck 3) in Reutum. Ik geniet van zingen bij het jong volwassenen koor en ik lees en wandel graag. Klinkt saai maar ik hou ook van gezelligheid en actief bezig zijn. Ik kijk ernaar uit om de komende maanden de talenten van jullie kinderen te ontdekken. Ik heb er zin in en hoop binnenkort ook met u persoonlijk kennis te maken... Douwe Bakker Hallo Zenderen, Ik wil graag van deze nieuwsbrief gebruik maken om mijzelf even kort voor te stellen. Vanaf dit schooljaar ben ik de nieuwe leerkracht van groep 6b en 7 van de St Stephanus. Mijn naam is Douwe Bakker. Ik ben 29 jaar en ik woon in Wierden. In mijn vrije tijd basketbal ik bij SVZW in Wierden. De eerste weken van het schooljaar zitten er alweer op en die zijn voor mij zeer prettig verlopen. Ik ga mijn best doen om er een mooie tijd van te maken in Zenderen. Hartelijke groet, Douwe Bakker.

3 Nieuws uit de groepen Groep 8 Informatieavond Dinsdag 9 september van uur. Voor alle ouders en verzorgers van de kinderen van groep 8. Hardloopclinic Woensdag 10 september van uur. Voor de kinderen van groep 5 t/m 8. Wij zoeken nog 2 begeleiders die met ons mee willen fietsen. Jullie mogen ook aan de clinic deelnemen! Kinderpostzegels Woensdag 24 september starten we met de actie: Kinderpostzegels. De kinderen van groep 7 en 8 krijgen hier vrijdagmiddag 19 september uitleg over en kunnen vanaf 24 september bij jullie aan de deur komen. Project: Feest Maandag 29 september starten we met dit project. Groep 8 zal zich vooral gaan richten op de feesten bij de verschillende geloven. Herman (schildpad van groep 8) Helaas hebben we in de vakantie ontdekt dat onze schildpad twee gezwellen heeft aan zijn achterpoot. De antibioticakuur die hij heeft gehad heeft jammer genoeg niet geholpen. Herman moet geopereerd worden. Om de kosten van deze operatie te kunnen betalen hebben de kinderen van groep 8 besloten tot actie over te gaan. D.m.v. een heitje voor een karweitje willen ze de 100,00 bij elkaar zien te krijgen. Herman zal woensdag 9 september geopereerd worden. We houden u op de hoogte. Groep 5/6 Vrijdag 4 september: Excursie naar het Bussemakershuis in Borne. Maandag 8 september : Informatieavond groep 5/6, uur. Woensdag 10 september: Hardloopclinic van uur tot en met uur bij de vijver bij de Stroom Es in Borne. Groep 5 gaat hier met de auto naar toe. Welke ouders willen ons hier naar toe brengen en weer ophalen? Graag opgeven via de , adres j.dejong@stephanuszenderen.nl Wil je ook even aangeven hoeveel kinderen er in de auto kunnen? Groep 6a gaat op de fiets en fietst met groep 6/7 mee, maar meneer Douwe heeft nog wel ouders nodig die mee willen fietsen. Graag opgeven via de , zelfde adres. Tijdens deze clinic zou het fijn zijn wanneer iedereen sportkleding aanheeft en een waterflesje meeneemt voor tussendoor en na afloop van het hardlopen. Een jasje mee is ook handig. Dinsdag 16 september: Het Beeball toernooi gaat niet door, in verband met te weinig aanmeldingen. Dit natuurlijk ook door de studiedag.

4 Algemeen: De kinderen van groep 6 hebben een adres nodig, dit in verband met het sturen van de informatie van de zaakvakken. Graag meenemen naar de gym, washand en handdoek! Na de les kunnen de kinderen zich zo even opfrissen. Nieuws uit de omgeving Cursus Positief Opvoeden (2-12 jaar) Voor elke ouder die opvoedingsvragen heeft en dít in een actieve training zichzelf wil aanleren. Tevens voor ouders van kinderen met emotionele en/of gedragsproblemen. Start datum: Dinsdag 16 september 2014 Overige data: september, 7 oktober, 4 november en 3 telefonische sessies Plaats : Stationsplein 20 te Almelo Tijdstip: uur Opgeven: Via of bel Kosten: Gratis De cursus wordt gegeven door Mindfit i.s.m Maatschappelijk Werk NWT, Cursusbureau JGZ en Loes. Kijk voor meer informatie op Knutselclub t Richtershoes Hoi kinderen, We starten weer een nieuw knutselblok van 3 keer. Vind je knutselen leuk, doe gezellig met ons mee. Het is om de week op de maandagmiddag van tot na school. We komen jullie ophalen bij school, je kunt ons herkennen aan de oranje hesjes. Het is voor kinderen v/d basisschool groep 2 t/m 8, Het kost 2,00 per keer, dit is incl. ranja en een versnapering. Het geld, voor alle bijeenkomsten, graag in één keer vooruit betalen, in een envelop met je naam erop, na opgave bij Miriam. Dit is dus 6,00 per kind dit blok, Kun je niet, dan afmelden vóór uur s zondags, tenzij je ziek bent. Data Blok : 22 sept, 6 okt. En 20 okt Zie ook: Opgave kan bij Miriam Mulder; telefoon of mail mwm.mulder@home.nl. Groetjes van Annemieke Schukkink en Miriam Mulder Sindron Tweedehands kinder- en dameskledingbeurs zaterdag 27 september in MFA Sindron Voor een mooi bedrag leuke winterkleding kopen, wie wil dit nu niet?! Zaterdag 27 september kunt u van uur terecht in MFA Sindron om mooie kinder- en dames kleding te kopen. Er wordt kleding verkocht in de kindermaten 50 t/m 176 en in alle voorkomende damesmaten.

5 Wilt u winterkleding inbrengen? Vraag dan een registratienummer aan via de mail: activiteitensindron@hotmail.com Met uw registratienummer ontvangt u ook de informatie en spelregels m.b.t. het inbrengen van uw kinder- en/of dames kleding. U kunt winterkleding inbrengen in de kindermaten 50 t/m 176 en in alle voorkomende damesmaten. Van ieder verkocht product gaat 1/3 naar de activiteiten van MFA Sindron en 2/3 is voor u. Universiteit Twente OPEN HUIS UNIVERSITEIT TWENTE Op zaterdag 4 oktober 2014 vindt het Open Huis van de Universiteit Twente (UT) plaats. Het Open Huis is voor iedereen, van jong tot oud, die ook eens een kijkje in de keuken van de Universiteit Twente wil nemen. Iedereen is welkom op 4 oktober om de UT te beleven en te zien waar de UT voor staat. Einde nieuwsbrief september

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen.

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen. N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2013 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 18 NR. 4 van de directie DE SCHOOLFOTOGRAAF KOMT! Op 5 november komt de schoolfotograaf. Dit jaar verloopt de ontvangst

Nadere informatie

Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje?

Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje? N I E U W S B R I E F MAART 2014 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 18 NR. 8 van de directie Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St. Teje? Op woensdag 12 maart

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11-09-2015. Schooljaar 2015-2016 is van start gegaan!

Nieuwsbrief 1 11-09-2015. Schooljaar 2015-2016 is van start gegaan! Nieuwsbrief 1 11-09-2015 Schooljaar 2015-2016 is van start gegaan! Leesouders Zoals u wellicht van uw kind of kleinkind weet, hebben we ook vorig schooljaar gewerkt met leesouders. (Groot)ouders lazen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

BULDERBULLETIN. Agenda. Leerlingmutaties. Nieuw schooljaar. Jaargang 17, nr. 1 28 augustus 2015. Dinsdag 29 september. Dinsdag 8 september

BULDERBULLETIN. Agenda. Leerlingmutaties. Nieuw schooljaar. Jaargang 17, nr. 1 28 augustus 2015. Dinsdag 29 september. Dinsdag 8 september N I C O B U L D E R S C H O O L Z O N N E W E G 4 9 6 0 L N H O O G E Z A N D BULDERBULLETIN Jaargang 17, nr. 1 8 augustus 015 Agenda 9 O K T O B E R 0 1 4 Dinsdag 1 september Informatie- / kennismakingsavond

Nadere informatie

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16 OBS Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 39 87 56 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 3

N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 3 N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 3 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent voor de St. Teje meegeven? 26 en 27 november

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015 1 De Schoolfotograaf komt! Op maandag 13 april komt de schoolfotograaf. De portret- en groepsfoto s en de foto s, en de foto s van de broertje en zusjes, die op de Dobbe zitten, worden s middags gemaakt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Donderdag 20 augustus 20 15 Jaargang 12, nummer 1 Inhoud Nieuw schooljaar 1 Nieuws vanuit het team 1 Informatieavond 2 Oriënteringsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Bloeien Een bloeiende plant heeft bloemen, floreert letterlijk en is op z n mooist. Ook mensen kunnen bloeien:

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

16 mei 2018, nummer 16

16 mei 2018, nummer 16 Kindcentrum Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 82 05 60 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl 16 mei 2018, nummer 16 Verdrietig

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 4, no 2 3 september 2018 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief... 1 Agenda september:... 1 Schoolfotograaf... 2 Informatieavond... 3 Sport

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Jaarvergadering. Hart en handen

Jaarvergadering. Hart en handen Nieuws van de Ireneschool september 2015 8e jaargang nr 2 Jaarvergadering Uitnodiging Jaarvergadering MR en OC woensdag 14 oktober om 19.15 uur in de Ireneschool Zie voor verdere informatie de website,

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Nieuwsbrief Twa Fjilden, onderwijsteam Joure Zuid Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief boordevol met praktische

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

7 september 2018 Nummer 2

7 september 2018 Nummer 2 7 september 2018 Nummer 2 Inhoud: Terugkoppeling studiedag 3 september Terugkoppeling informatie-avond 3 september AVG Ouders in school Even voorstellen Schoolfoto s Gezinsviering Kinderspelmiddag Gevonden

Nadere informatie

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan.

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 / 11 september 2014 Openingsviering Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Thema Het

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 14-06-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum DE SCHOOLFOTOGRAAF

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebook pagina in

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie