POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam"

Transcriptie

1 POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam

2 MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering: 1220/1440x580 mm (dxb). AMBASSADOR Maatvoering: 1330x720 mm (dxb). MULTIFUNCTIONELE POSTKARREN VOOR ELKE KANTOORSITUATIE De Ambassador is standaard uitgevoerd met een schrijfplateau. Bij de Minor, Senior en de Senator wordt het schrijfplateau optioneel geleverd. Alle genoemde modellen beschikken over twee bokwielen en twee zwenkwielen. De rode modellen levert Neopost standaard met manden waarin kunststof postsorteerhangmappen inclusief ruiter kunnen worden geplaatst. U kunt de postsorteerhangmappen bestellen als set van vijf stuks. Op de modellen Minor en Senior kan optioneel een hangmand worden bevestigd. Stel zelf uw postkar samen. De modellen GT1, GT2 en GT3 kenmerken zich door hun eenvoud en functionaliteit. Ook deze modellen worden standaard geleverd met twee bokwielen en twee zwenkwielen voor extra wendbaarheid. Op de modellen GT1 en GT2 is het mogelijk optioneel een hangmand te bevestigen. Zonder manden zijn de GT1 en de GT2 ook te gebruiken als transportwagen. Een multifunctionele oplossing van Neopost. Als enige in zijn soort beschikt de GT2 over een kantelbare bovenste mand. Handig voor sorteren onderweg en het geeft bovendien een ruimere toegang tot de onderste mand. Het model GT3 is het meest modulaire model. Het is zowel uitvoerbaar met grote of kleine manden als met een draadgaas sorteersysteem, of een combinatie daarvan. Alle manden zijn te voorzien van de kunststof postsorteerhangmappen. Door de unieke constructie van de wielophanging, de bokwielen in het midden en de zwenkwielen op de hoeken, is de GT3 uitermate wendbaar en licht bestuurbaar. Een optie is om het onderste niveau van de GT3 te voorzien van een uittrekbaar plateau. Alle Neopost postsorteerwagens zijn ook te leveren in een elektrisch aangedreven uitvoering. GT3 Maatvoering: 1200x62 mm (dxb). GT3 Maatvoering: 1200x62 mm (dxb). GT2 Maatvoering: 850x620 mm (dxb). GT1 Maatvoering: 750x620 mm (dxb).

3 PLATEAUWAGENS Ook voor het transport van papier en/of dossiers heeft Neopost de oplossing. Een elektrisch aangedreven plateauwagen. Het basis model is naar eigen wens uit te breiden met een opbouw of uittrekbaar plateau. Tevens is deze plateauwagen te voorzien van een hefschaar. Vooral bij het veelvuldig tillen van bv copieerpapier of het transport van zware machines is dit een uitkomst; nooit meer met gebogen rug tillen. POSTBESTELLERSWAGENS Of het nu gaat om het distribueren van kranten, post of pakketten, de postbestellerswagen met twee of drie leren posttassen maakt het u gemakkelijk. Door de traploos in hoogte te verstellen duwarm is dit model moeiteloos te gebruiken door personen van verschillende lengte. Het stalen frame is zo ontworpen dat in combinatie met de verschillende afmetingen van de voor- en achterwielen, stoepranden en/of drempels geen problemen opleveren. POSTSORTEERWAGENS OP MAAT De volledig van aluminium vervaardigde postwagens zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. Mogelijkheden zijn postsorteerhangmappen, postbakken, sorteervakken of een combinatie daarvan. Daarnaast kunt u uw eigen wensen en eisen integreren in de bestaande modellen. Denk aan; een afsluitbaar rolluik, een uittrekbaar plateau en legschappen van kunststof, hout of draadgaas. Met de Neopost postsorteerwagens vindt u altijd wat u zoekt. De sorteervakken zijn op verschillende manieren in te delen, afhankelijk van uw situatie. Ook grote vakken behoren tot de opties. Transport van postbakken kan op meerdere niveaus, recht of schuin geplaatst. De postsorteerhangmappenwagen beschikt over een verschuifbaar werkblad.

4 POSTZAKHOUDERS EFFICIËNT Als het gaat om de efficiency voor uw uitgaande post, verlichten onze verrijdbare postzakhouders het werk in de postkamer behoorlijk. Door de robuuste constructie heeft u jarenlang plezier van deze postzakhouders. Leverbaar in vier varianten in twee standaard kleuren: rood en blauw. POST- EN VERZAMELTASSEN MET SLUITZEGELS DUURZAAM EN PERSOONLIJK De Neopost postverzendtassen en postsorteertassen zijn vervaardigd van duurzaam nylon of van zwaar PVC, waardoor de tassen geschikt zijn voor intensief gebruik. Alle tassen bevatten standaard een adresvenster en een frankeervenster. Ook zijn de tassen bijzonder geschikt voor het heen en weer sturen van interne postzendingen tussen twee of meer adressen. Erg handig voor interne post. De tassen hebben een sterke ritssluiting en kunnen indien nodig worden aangevuld met gekleurde verzegeling of een slot in de loper van de ritssluiting. De postsorteertassen van Neopost worden op maat gemaakt en in uw sorteersysteem geïntegreerd. Aan het einde van de sortering hoeft u de tas alleen maar te sluiten en te verzenden met uw eigen bode of met een externe distributeur. De posttassen zijn leverbaar in verschillende standaard kleuren. Vanzelfsprekend behoort levering in uw huiskleur ook tot de mogelijkheden. Voor een persoonlijk tintje kunt u de posttas laten bedrukken met uw naam of logo. Dit is mogelijk bij een afname vanaf 25 stuks.

5 Het rolluik maakt de postkar volledig afsluitbaar. Uw gevoelige post is dus veilig. Grote en kleine vakken kunnen eenvoudig naar wens worden gecombineerd. POSTSORTEERWAGENS STYROMEGA RUIM EN ERGONOMISCH De postsorteerwagens Styromega bieden een oplossing afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt oneindig variëren met postbakken, hangmappen en in hoogte te verstellen sorteervakken. Door de toepassing van grote brede vakken is er genoeg ruimte voor het vervoer van grote pakketten. Bovenop het sorteersysteem is plek voor dossiers of kleine pakketten. De duwbeugel kunt u in hoogte verstellen voor een optimale ergonomie. Hangmappenwagen met bodemplank. Combinatie van hangmappen en postpakketten.

6 Driekoloms (hoog) Tweekoloms (hoog) Tweekoloms (laag) Driekoloms (laag) DIVERSE AFMETINGEN De maatvoering van de Styromega postwagens varieert al naar gelang het aantal sorteerkolommen en de hoogte van de sorteerkolommen. Bij twee kolommen bedraagt de afmeting 580x860x1160/1470 mm (bxdxh). De driekoloms postwagen heeft een maatvoering van 580x1150x1160/1470 mm (bxdxh). De hangmappenwagen met bodemplank heeft een afmeting van 510x1170x1180 mm (bxdxh). De combiwagen voor hangmappen en pakketten is 540x700x1060 mm (bxdxh). VERSTELBARE DUWBEUGEL U kunt de duwbeugel op vijf verschillende hoogtes instellen voor de perfecte ergonomie. BESCHERMING Alle wielen zijn voorzien van een rubberen stootring, zodat uw interieur is beschermd. WAAROM NEOPOST? Neopost is toonaangevend leverancier van oplossingen op het gebied van post- en pakketlogistiek. Wereldwijd is het bedrijf marktleider op het gebied van couverteren en in Europa marktleider op het gebied van frankeren. Neopost levert een compleet assortiment aan producten en diensten voor de optimalisering van uw postverwerking. Van frankeren tot couverteren, van briefopeners en adresseersystemen tot een complete postkamerinrichting, inclusief software. Bij Neopost vindt u altijd een oplossing op maat. Door de inzet van vakkundige fieldengineers garandeert Neopost een snelle en zorgvuldige serviceverlening. Voor meer informatie zie: EXTRA LEGVAK Boven op de schuin geplaatste sorteerkolommen bevindt zich een legvak met een opstaande rand van circa 100 mm. RUBBEREN WIELEN De wielen zijn naar keuze van kunststof of rubber, twee wielen zijn voorzien van een rem. Alle specificaties onder voorbehoud. Neopost en het Neopost-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Neopost S.A. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Als ENERGY STAR Partner heeft Neopost vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR -vereisten ten aanzien van efficiënt energiegebruik. ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk Neopost BV Alle rechten voorbehouden. NEOPOST BV Palmpolstraat CA ALMERE Postbus BL ALMERE T 0800-NEOPOST ( ) F (036) informatie@neopost.nl Neopost is ISO 9001, ISO en OHSAS gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste normen ten aanzien van bedrijfsprocessen, kwaliteitsbewaking en aandacht voor medewerkers en het milieu.

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONEEL TRANSPORT

MULTIFUNCTIONEEL TRANSPORT MULTIFUNCTIONEEL TRANSPORT 1 : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma zijn wensen in formaat en/of afwerking ook mogelijk.

Nadere informatie

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST PRODUCTIEF, VEELZIJDIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK Dankzij uw couverteersysteem mist u geen zakelijke

Nadere informatie

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nadere informatie

DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT. Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie

DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT. Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT HET GEBRUIKSVRIENDELIJKE COUVERTEERSYSTEEM

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

make things talk to each other MODUL-iT Open Wagens

make things talk to each other MODUL-iT Open Wagens MODUL-iT Open Wagens MODUL-iT ISO modulaire open wagens en toebehoren Onze MODUL-iT open wagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bestaan in twee soorten: multifunctionele wagens en transportwagens.

Nadere informatie

Rolluik transport- en kastwagens

Rolluik transport- en kastwagens Rolluik transport- en kastwagens De rolluik transport- en kastwagens vinden voornamelijk hun toepassing in de apotheek van het ziekenhuis, in de logistieke flow van en naar OK en het transport van en naar

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Rolluik transportwagens

Rolluik transportwagens Rolluik transportwagens De rolluik transportwagens vinden voornamelijk hun toepassing in de apotheek van het ziekenhuis, in de logistieke flow van en naar het OK en het transport van en naar de afdelingen.

Nadere informatie

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Gesloten aluminium transportwagens Gesloten transportwagens Gesloten transportwagens Instrumentennetten Werktafels Open transportwagens Score stoelen Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Gesloten

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Alles in het oog houden, alles bij de hand hebben: MPO anesthesietrolleys.

Alles in het oog houden, alles bij de hand hebben: MPO anesthesietrolleys. Mobiele organisatiesystemen/mpo anesthesietrolleys Alles in het oog houden, alles bij de hand hebben: MPO anesthesietrolleys. In de anesthesie is het absoluut noodzakelijk alle benodigde hulpmiddelen snel

Nadere informatie

Transportsystemen. Transportwagen W 171 voor afvaltransport. Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport. Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken

Transportsystemen. Transportwagen W 171 voor afvaltransport. Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport. Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken Transportsystemen Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport Transportwagen W 171 voor afvaltransport Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken 110 Transportsystemen Kastwagen W 105 N voor materiaaltransport

Nadere informatie

www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing

www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing ZARGES Medical.Systems w www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing ZARGES MPO Het systeem met onbegrensde variatiemogelijkheden zo individueel als

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

UFlex & intrarack opslagsysteem

UFlex & intrarack opslagsysteem UFlex & intrarack opslagsysteem Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen UFlex & intrarack Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar UFlex 3 opslagsysteem

Nadere informatie

Moduullogistiek ISO 40/60

Moduullogistiek ISO 40/60 Moduullogistiek ISO 40/60 Hammerlit Moduulsysteem: Het concept 132 ken en manden voor systeem 40/60 133-135 Hammerlit moduulwanden 136 Stoppers voor moduulwand, Silicone proiel voor moduulwanden, Quick-release

Nadere informatie

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES modulair en eenvoudig te combineren voor diverse fracties onderzetwagen en andere accessoires optioneel ENGELS voor maatwerk afvalscheiding OP MAAT compact en handig: een 30 liter papierunit gecombineerd

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Uw gepersonaliseerde mobiele opslag

Uw gepersonaliseerde mobiele opslag ScanCell multifunctionele trolleys De ScanCell trolleys vormen een oplossing voor de mobiele opslag van het modulaire systeem van modules en manden. We bieden een standaardassortiment in verschillende

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys.

Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys. Mobiele organisatiesystemen/mpo verbandtrolleys Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys. Met de MPO verbandtrolleys bent u optimaal uitgerust voor elke inzet. Of het nu om verbandmiddelen gaat of om

Nadere informatie

Bestel via onze webshop of bel ons 0800 242 54 66

Bestel via onze webshop of bel ons 0800 242 54 66 www.biblioshop.nl 1 Nieuw: Foxis meubellijn de Bibliotheek op school Gloednieuw in het Foxis-assortiment bij Biblionet zijn de Bibliotheek op school - kasten. De lijn bestaat uit Foxis enkelzijdige en

Nadere informatie

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken De twee motorige ATTIX 9-serie is dé stofzuiger wanneer je hoge prestaties verwacht bij zware toepassingen en intensief gebruik. Ze zijn robuust dankzij

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

BROODSERVEERWAGENS.

BROODSERVEERWAGENS. BROODSERVEERWAGENS LONGA / MALLONGA www.hoflandgrootkeuken.com LONGA De LONGA is geschikt voor het serveren van broodmaaltijden en koude dranken. De linkerzijde van de wagen is voorzien van een actief

Nadere informatie

Modulaire verpleegwagens

Modulaire verpleegwagens Modulaire verpleegwagens Het gamma open modulaire verpleegwagens onderscheidt zich op het vlak van duurzaamheid, hygiëne, grote wendbaarheid en draagkracht. De wagens werden ontworpen conform de ISO standaard.

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Uflex 3 opslagsysteem

Uflex 3 opslagsysteem Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem vervaardigd uit geanodiseerd

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel.

De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel. De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel. www.zarges-medical.nl MPO Functionele wagens blz. 4 10 MPO Accessoires blz. 11 13 MPO Verzorgingswagens

Nadere informatie

Uitstekende bevoorrading in elke situatie: MPO bevoorradingstrolleys.

Uitstekende bevoorrading in elke situatie: MPO bevoorradingstrolleys. Opslagsystemen/MPO Verzorgingswagens Uitstekende bevoorrading in elke situatie: MPO bevoorradingstrolleys. Toeleveren van het juiste materiaal in de juiste hoeveelheden op het juiste moment en op de juiste

Nadere informatie

Retail Rolcontainer 2.0

Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 L 815 x B 680 x H 1683 mm * * (B ook in 720 / H variabel) L 815 x B 632 x H 1500 mm * * (B ook in 672) 21 kg Retail Rolcontainer 2.0 De Retail Rolcontainer

Nadere informatie

KOOPJES SHOWROOMMODELLEN AAN STERK VERMINDERDE PRIJZEN

KOOPJES SHOWROOMMODELLEN AAN STERK VERMINDERDE PRIJZEN KOOPJES SHOWROOMMODELLEN AAN STERK VERMINDERDE PRIJZEN Belintra heeft op regelmatige basis eindereeksen, demo- en/of showroommodellen die aan sterk verminderde prijzen kunnen aangekocht worden. Deze modellen

Nadere informatie

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 -

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS AV - 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan.

Nadere informatie

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN GEREEDSCHAPSKOFFERS 144 ONDERHOUDSKISTEN 151 Stoffen gereedschapskoffers... 144 Organizer... 145 Gereedschapskoffers van kunststof... 146 Koffers van kunststof... 148 Stalen gereedschapskoffers... 148

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

Jaar JUBILEUMACTIE

Jaar JUBILEUMACTIE 01.07. 0.09.018 Magazijnwagens 1 911 910 9100 * Niet geproduceerd in Duitsland. Opgebouwd uit stalen buis, poedercoating, blauw RAL 5007. Laadvloer van houtvezelplaat gefineerd met kunststof toplaag in

Nadere informatie

Koppels en koppelaccessoires

Koppels en koppelaccessoires Koppels en koppelaccessoires Onderkoppels Overkoppels Diverse koppeltassen Peppersprayhouders Zaklampen De draagwijze van een koppel is persoonlijk maar moet altijd functioneel zijn De draagwijze van een

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,--

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,-- Collectie overzicht Hoogeveen De Hoogeveen, sterk in eenvoud Ondanks de gunstige prijsstelling is bij de ontwikkeling van de Hoogeveen geen enkele concessie gedaan ten aanzien van vormgeving en kwaliteit.

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

Mobiele organisatiesystemen/medicijnendistributiesysteem. Efficiënt en innovatief van opslag tot transport.

Mobiele organisatiesystemen/medicijnendistributiesysteem. Efficiënt en innovatief van opslag tot transport. Mobiele organisatiesystemen/medicijnendistributiesysteem Efficiënt en innovatief van opslag tot transport. 102 De medicijnenkringloop. Mobiele organisatiesystemen/medicijnendistributiesysteem Om in de

Nadere informatie

magnetisch blad 90/74 cm met buikuitsparing+inkeping, hoogte 56-90 cm, grijs niet-magnetisch blad 90/74 cm met buikuitsparing, hoogte 56-

magnetisch blad 90/74 cm met buikuitsparing+inkeping, hoogte 56-90 cm, grijs niet-magnetisch blad 90/74 cm met buikuitsparing, hoogte 56- Individuele tafels manueel hoogteverstelbaar Individuele tafels manueel hoogteverstelbaar Hoog-laagtafel Ropox Ergobasic breedte 90 cm, inclineerbaar Deze budgetvriendelijke hoog-laagtafel is gebaseerd

Nadere informatie

24/7 FURNITURE. Focus Desk

24/7 FURNITURE. Focus Desk 24/7 FURNITURE Focus Desk De Focus Desk is speciaal ontwikkeld voor uw operators Brand Control Rooms is een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve maatwerkoplossingen in 24/7 meld- en controlekamers.

Nadere informatie

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES WASTRANSPORT + ACCESSOIRES : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, zoals in deze brochure gepresenteerd, zijn wensen

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Introductie 5. Werktafels BL serie 6. Werkbladen 11. Ladeblokken BLL serie 12. Zeshoekige tafels 16. Werktafels BS geheel staal 18

INHOUDSOPGAVE. Introductie 5. Werktafels BL serie 6. Werkbladen 11. Ladeblokken BLL serie 12. Zeshoekige tafels 16. Werktafels BS geheel staal 18 1 INHOUDSOPGAVE Introductie 5 Werktafels BL serie 6 Werkbladen 11 Ladeblokken BLL serie 12 Zeshoekige tafels 16 Werktafels BS geheel staal 18 Werkbanken BW225 Serie 20 Werkbanken BW170 Serie 24 Werkbanken

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 5 Opslag UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 UBeFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit,

Nadere informatie

Logistiek: transportwagens, accessoires

Logistiek: transportwagens, accessoires Logistiek: transportwagens, accessoires Catalogus OK & CSA HOOFDSTUK 3 TRANSPORTWAGENS inhoud hoofdstuk LoGistiEk 1) transportwagen voor Euronorm bakken en manden (60 x 40 cm) 2) open/gesloten modulaire

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Intern Transport Onmisbaar in ieder bedrijfspand; van opvouwbare aluminium steekwagen en magazijnwagen tot hand pallettruck.

Intern Transport Onmisbaar in ieder bedrijfspand; van opvouwbare aluminium steekwagen en magazijnwagen tot hand pallettruck. Betrekt u binnenkort een nieuw bedrijfspand en bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de totale inrichting verzorgt? Wilt u optimaal gebruik maken van uw huidige pand en bent u op zoek naar de mogelijkheden

Nadere informatie

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES WASTRANSPORT + ACCESSOIRES 1 : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, zoals in deze brochure gepresenteerd, zijn wensen

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

AFVALTRANSPORT + ACCESSOIRES

AFVALTRANSPORT + ACCESSOIRES AFVALTRANSPORT + ACCESSOIRES 1 : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, zoals in deze brochure gepresenteerd, zijn wensen

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

DUG-OUTS scoren met kwaliteit

DUG-OUTS scoren met kwaliteit DUG-OUTS Wij leveren dug-outs in verschillende uitvoeringen en afmetingen, die wij kunnen voorzien van diverse opties, zoals RAL-kleur, kunststofzitstoelen, opbergruimte, kledinghaken, LED-verlichting,

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Opgeruimd. Flexibel opbergconcept voor eigendommen, materialen en boeken

Opgeruimd. Flexibel opbergconcept voor eigendommen, materialen en boeken Opgeruimd Flexibel opbergconcept voor eigendommen, materialen en boeken FLEXIBEL O Opruimen was nog nooit zo eenvoudig... Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich in een opgeruimde omgeving beter kunnen

Nadere informatie

Gemakkelijk aanpasbaar

Gemakkelijk aanpasbaar 6 Intern transport UBeFlex KD transportwagen...3 Rolluik transport- en kastwagens...5 Sterisystem gesloten RVS transportwagens...11 Gesloten RVS ISO transportwagens... 15 Gesloten aluminium ISO transportwagens...

Nadere informatie

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee Bureautafel met pootvervangende kast Hi Tee 4-2018 Bureautafel met pootvervangende kast Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiency van het werk en de orde en netheid

Nadere informatie

Buitenkant robuust, binnenkant uiterst flexibel: ZARGES stellingsysteem.

Buitenkant robuust, binnenkant uiterst flexibel: ZARGES stellingsysteem. Buitenkant robuust, binnenkant uiterst flexibel: ZARGES systeem. Het ZARGES systeem wordt vooral gebruikt, wanneer het gaat om de georganiseerde en betrouwbare opslag van materiaal. Want: het flexibele

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

Broodbuffetwagen. Hospitality II mini. Hospitality II maxi

Broodbuffetwagen. Hospitality II mini. Hospitality II maxi www.jostenberg.nl Broodbuffetwagen Hospitality Hospitality II mini Hospitality II maxi Hospitality II mini Wist u dat de broodbuffetwagens tijdens het serveren van de broodmaaltijd meestal op de gang blijven

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

We serve the solution. Temp-Trolley

We serve the solution. Temp-Trolley We serve the solution Temp-Trolley Stabiele, lichtgewicht transportwagen voor gebruiksvriendelijk transport van koude of warme maaltijden in diverse dienbladuitvoeringen www.temp-rite.eu We serve the solution

Nadere informatie

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign Het schoolbordenprogramma Ergonomie - Topdesign Serie 171 Meervlaksborden met of zonder verenmechaniek 5 Schrijfvlakken voor vaste wandmontage of bevestiging op een verborgen schuifmechaniek. Serie 172

Nadere informatie

buren systems International bv CAD tafels

buren systems International bv CAD tafels buren systems International bv 1 2011 Werkbladformaat 2600x2600mm. Elektrisch in hoogte verstelbaar voor zittend en staand werken. Waarom zoveel ruimte?... CAD tekenaars/constructeurs en DTP werkers hebben

Nadere informatie

Keuken en badkamerinrichting

Keuken en badkamerinrichting Telefoon (bestellingen): 0573 454242 Fax : 0573 453999 PAGINA 9/1 Apotheekkast voor keukentoepassingen Volledig of enkel uittrekbaar, afhankelijk van de toegepaste geleider. Verstelbaar in de hoogte voor

Nadere informatie

Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR.

Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR. Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR. Heavy-Duty Werkwagens Perfect voor transport van materialen, voorraad en zware lasten in bijna elke omgeving Variabele greephoogte zorgt voor een

Nadere informatie

Move Allova+ Move Classic

Move Allova+ Move Classic Move Allova+ Move Classic De bedmanipulaties SCENARIOHANDSCHAKELAAR Care Bed \ MOVE ALLOVA+ Mobiliteit in harmonie met de hoogste eisen. Het verstelbereik van 25 tot 80 cm, van het verzorgingsbed Move

Nadere informatie

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu REF 105TA4564 Handbescherming Handbescherming Met glijbeugels! Volle banden in optie! Stevige steekwagens

Nadere informatie

SCHILTZ handling. wh nl. Art. GR.12 UITTREKBARE ROLLENBAAN

SCHILTZ handling. wh nl. Art. GR.12 UITTREKBARE ROLLENBAAN Art. GR.12 1 Algemeen : Interessant materiaal indien een vaste rollenbaan niet gewenst is. De variabele lengte en mobiliteit laten vele mogelijkheden toe. De rollenbaan kan ook hellend of schuin gebruikt

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Art.no. Omschrijving Afm. (HxBxD, mm) Kleur VE

Art.no. Omschrijving Afm. (HxBxD, mm) Kleur VE Orde, overzicht en bereikbaarheid Ondanks het eenvoudige design zijn de ladekasten van raaco bijzonder functioneel en kunt u er veel kleine onderdelen in kwijt. Ze zijn daardoor een goede keuze als u optimaal

Nadere informatie

Bedrijfsinrichting Hoogwaardige oplossingen uit roestvast staal voor de voedingsindustrie.

Bedrijfsinrichting Hoogwaardige oplossingen uit roestvast staal voor de voedingsindustrie. Bedrijfsinrichting Hoogwaardige oplossingen uit roestvast staal voor de voedingsindustrie. Hoginox, uw partner in inrichting Compleet programma Hoginox adviseert en levert bedrijfsinrichting en uitrusting

Nadere informatie

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren.

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. THERMAX De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. Geschikt voor zowel koude als warme lijn. ISOTHERME CONTAINERS VOOR DRANKEN Voor koude

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

ZARGES kastsystemen.

ZARGES kastsystemen. Opslagsystemen/Kastsystemen ZARGES kastsystemen. Met het complete ZARGES opslagsysteem zijn alle medische verbruiksgoederen en apotheekgoederen plaatsbesparend en volgens de hoogste hygiënische standaards

Nadere informatie

Open staal - open/gesloten transport

Open staal - open/gesloten transport Open staal - open / gesloten transport - introductie Open staal - open/gesloten transport De volledige toeleveringsstroom van magazijn tot plaats van gebruik vereist het veelvuldig laden, herladen, opslaan

Nadere informatie

Roldeurkast. ST en KS-PP

Roldeurkast. ST en KS-PP ST en KS-PP Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor een optimale invulling van de ruimte. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd

Nadere informatie

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel Hi Tee Duo H-poot Bekijk hier de complete Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking.

Nadere informatie

Werkplaats- en magazijninrichtingen. Catalogus NL-020

Werkplaats- en magazijninrichtingen. Catalogus NL-020 Werkplaats- en magazijninrichtingen Catalogus NL-020 EEN JONGE FIRMA DIE UIT SPECIALISTEN BESTAAT. De dynamiek en het enthousiasme van een jonge firma, gedragen door strategieën van een team, dat beschikt

Nadere informatie

GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN PHONIC PROGRESS. ruimte in beweging

GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN PHONIC PROGRESS. ruimte in beweging GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN ruimte in beweging Parthos b.v. is sinds 1968 Europa's meest veelzijdige fabrikant van beweegbare wandsystemen en vouwdeuren. "Ruimte in beweging" en vrijheid in vormgeving

Nadere informatie

OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN OPBERGEN

OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN 76 Markant biedt u een uitgebalanceerde collectie opbergmiddelen om u te helpen met het opbergproces. Van ladenblokken bij de werkplek tot dossierkasten en archiefstellingen.

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV www.sovella.nl Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een

Nadere informatie

Inhoud. Specificaties wagens. Medicijn verdeelwagen. Verbandwagens. Accessoirs t.b.v. wagens. MK - serie. Medicijnkasten

Inhoud. Specificaties wagens. Medicijn verdeelwagen. Verbandwagens. Accessoirs t.b.v. wagens. MK - serie. Medicijnkasten Inhoud Specificaties wagens Medicijn verdeelwagen Verbandwagens Accessoirs t.b.v. wagens MK - serie Medicijnkasten Specificaties De basis De Nova Medica verband- medicijnwagens zijn zeer compacte wagens.

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs na jarenlang intensief gebruik 0 Veiligheidseindschakelaars

Nadere informatie

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft s t a n d a a r d b r u g g e n m o o i o n t w o r p e n Inspirerende vormgeving Inspirerende producent Jan Kuipers Nunspeet werkt al

Nadere informatie