Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg EA Amsterdam +31 (0) _PORTAL.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com"

Transcriptie

1 Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg EA Amsterdam +31 (0) _

2 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011 introductie werkplek programma werkplekprogramma Het totaalprogramma speelt optimaal in op de vraag naar helder en transparant vormgegeven meubilair, dat in elke moderne kantoorsituatie kan worden toegepast. Het 4-poots programma heeft een strakke en zuivere uitstraling met pure eenvoud als vormgevingskenmerk. Ongekende mogelijkheden Het assortiment bevat rechte werk- en vergadertafels in diverse breedtes en dieptes. Lineair doorbouwen is mogelijk en door de aanbouwtafels kunnen 90 opstellingen moeiteloos worden gecreëerd. Met de optionele aanhangbladen is een werkplek snel en Vergadertafel 012 Een tafel in al zijn eenvoud De basis van bestaat uit twee strakke rechthoekige effectief te vergroten. is in vaste hoogte verkrijgbaar, maar ook in een hoogte instelbare versie die zonder Statafel 013 portaalpoten. Bladen kunnen zowel tussenliggend als zwevend worden bevestigd. Er zijn diverse bladdiktes toe gereedschap is aan te passen. Alle verstelbare varianten zijn met een slinger of elektrisch in hoogte te verstellen. Kortom, Werkplek kenmerken + accessoires 016 te passen. Voor de afwerking van zowel poten als bladen heeft u keuze uit verschillende aansprekende kleuren en voor elke medewerker een tafel op maat. assortimentsoverzicht 018 materialen. De eenvoud van laat zich naar behoefte uitbreiden met accessoires. Variërend van elektrificatie, Duurzaam cablemanagement, CPU-houders, schermen en is bijzonder duurzaam. De werkplek wordt flatscreenarmen. gemaakt uit deels gerecyclede materialen. Zónder kwaliteitsconcessies. Door de hoogwaardige afwerking en Een uitgesproken vormgeving van uw werkruimte talloze combinatiemogelijkheden van frame en pootsoorten Met legt u de basis voor een uitgesproken interieur. heeft het programma een lange levensduur. De componenten Met accessoires en opbergproducten uit het Ahrend opberg- zijn vrijwel 100% recyclebaar en krijgen dus een tweede of assortiment combineert u verder. Vanzelfsprekend voldoet zelfs derde leven. ruimschoots aan alle geldende normen en richtlijnen zoals EN 527 én NPR is een ontwerp van Marck Haans. ontving in 2006 een nominatie voor De Nederlandse Designprijzen en is in 2009 bekroond met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

3 5 6 bureautafel Een tafel in al zijn eenvoud. Maar mét tal van mogelijkheden. Voor solitair werken en voor samenwerken. Met voldoende bewegingsruimte. Net zo stevig en stabiel als flexibel. Vier Formaten van de bureautafels variëren van 80 x 80 cm tot 200 x 100 cm Lineaire aanbouwtafels variëren tot 200 x 80 cm executive De karakteristieke strakke belijning van het programma is doorgezet in het ontwerp van Executive. Kenmerkend voor deze Executive uitvoering Décor varianten zijn er in diverse mogelijkheden. Het bureaublad en de sideboardkast worden standaard afgewerkt met een hoogwaardige HPL dat nauwelijks van poten en een werkblad: pure eenvoud, vervaardigt uit eerlijke Haakse aanbouwtafels in 90 opstellingen variëren is de grootte van de werkplek en het hoogwaardige fineer te onderscheiden is. Je zou kunnen zeggen: fineer met materialen. Een werktafel met ruimte voor elke activiteit. tot 200 x 80 cm afwerkingniveau. De werkplek bestaat uit een combinatie de eigenschappen van HPL, slijtvaster en geen verkleuring. Voor uitwerken, inwerken, doorwerken en overwerken. Voor Aanhangbladen variëren tot 100 x 42 cm van staal en hout. Voor de stalen delen heeft u de keuze uit de standaard een uitgesproken vormgeving van uw werkruimte. lakkleuren van Ahrend. Het bureau kan worden uitgebreid tot een hoekopstelling door een sideboardkast aan de werkplek te koppelen. Deze Bureau afmetingen: geïntegreerde kast bevat veel ruimte voor persoonlijke Formaten van de Executive bureautafels lopen van berging. Een werkplek met een zeer exclusieve uitstraling. 200 x 80 cm tot 240 x 100 cm en op aanvraag. Het bureaublad heeft een dikte van 40 mm.

4

5 9 10 duowerkplek + BENCH De duowerkplek van kent een expressieve vormgeving, waarbij het strakke lijnenspel van is doorgetrokken. De 2-persoonswerkplek is in hoogte verstelbaar van 62 tot 85 cm, door middel van een slinger of elektrisch met een motor. De bladen zijn tussenliggend uitgevoerd. Voor de afwerking van zowel poten als bladen bestaat een ruime keuze in kleuren en materialen. Met het doorkoppelen van duo werkplekken kan een grotere tafel (bench) worden gecreëerd met individueel in hoogte verstelbare werkplekken. Zo heeft iedere medewerker een tafel op maat. Duowerkplekken voordelen Naast de strakke, unieke uitstraling en het esthetische voordeel van minder poten, heeft de duowerkplek nog een aantal praktische voordelen. De duowerkplek stimuleert samenwerken en er kan op gemakkelijke wijze een grotere individueel verstelbare workbench worden gecreëerd. De flexibele werkplekken zorgen ervoor dat de gebruiker verhuist, in plaats van het meubilair. Bijkomende voordelen zijn een efficiënt gebruik van m2, het delen van componenten en daardoor een milieuvriendelijkere productie.

6 12 << persoons teamtafel met accessoirerail persoons teamtafel zonder accessoirerail teamtafel + ACCESSOIRES De teamtafels hebben dezelfde strakke uitstraling persoons teamtafel zonder accesoirerail als de werkplekken van. Ook de bladdecors en Bladmaten van 120, 160, 180 tot 200 cm x 80 cm pootkleuren sluiten aan op het assortiment. Er is keuze uit twee typen teamtafels: zonder en met een persoons teamtafel met accesoirerail accessoirerail. Op de teamtafel met accessoirerail kunnen, Bladmaten van 120, 160, 180 tot 200 cm x 80 cm door middel van zeer fraaie roestvrijstalen adapters, diverse elementen gemonteerd worden. Zoals scheidingswanden, Accessoires verlichting en monitorarmen. Bij beide typen teamtafels Diverse lampvarianten kunnen voorzieningen worden gemaakt voor het Diverse monitorarmen cablemanagement. Wanneer meerdere werkplekken naast Diverse scheidingswanden, tevens lateraal elkaar worden gecreëerd, wordt er gebruikt gemaakt Plug & play units van terugliggende poten. Hierdoor zijn de poten geen Toolbar mogelijkheden belemmering voor de beenruimte onder de tafel.

7 13 14 VERGADERtafel De vergadertafels hebben dezelfde strakke uitstraling als de bureautafels. Stabiel en stevig in alle groottes, zelfs in een 300 x 100 cm variant. Een STatafel De statafel is stijlvol en uitermate geschikt als ontvangst- en overlegtafel, zowel staand als zittend met behulp van barstoelen. Voor toepassingen als efficiënt en multifunctionele tafel met ruimte voor iedere activiteit. Voor kort vergaderen, pauzeren, wachten en ontvangen. verwerken, overleggen, vergaderen en samenwerken. Met voldoende ruimte voor beweging. Voor een uitgesproken vormgeving van uw werkruimte.

8 15 16 werkplek kenmerken Specificaties Vaste hoogte 75 cm Standaard instelbereik cm Hoogte-instelbaar: werkplek kenmerken Achterwand CPU-houder Dichte kabelgoot Kabelgoot met optioneel een stekkerdoos - zonder gereedschap door middel van Kabelgraat draaiknop (HI) Kabelkorf met optioneel een stekkerdoos Hoogteverstelbaar: Plug & play unit - door middel van slinger (HV) Set van kabelclips - elektrisch (HVE) Diepte blad + pootjukken 80, 90, 100, 120, 140, 160 cm Bladvarianten Tussenliggend volkern 12 mm Tussenliggend spaanplaat 16 mm en opgedikt tot 38 mm Zwevend volkern 12 mm en spaanplaat 16 mm Opbouw Strakke rechthoekige pootjukken Van vaste hoogte t/m elektrisch verstelbaar Tussenliggende bladbuizen Diverse bladvarianten Kabelkorf Plug & play unit voldoet vanzelfsprekend aan de strengste normeringen, waaronder: - NPR 1813 (2009) - EN 527 (2011) Kabelgoot CPU-houder

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel Hi Tee Duo H-poot Bekijk hier de complete Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking.

Nadere informatie

Hi Tee T-poot. De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy.

Hi Tee T-poot. De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy. Hi Tee T-poot Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture INTERIORS markant office furniture rechte tafels Sinds de intrede van het TFT-scherm (de flatscreen) in het kantoorlandschap is het meest voorkomende werkblad weer terug in zijn meest oorspronkelijke vorm:

Nadere informatie

Duo werkplek schermen

Duo werkplek schermen Duo werkplek schermen De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek met akoestisch bureauscherm. De benodigde interactie tussen medewerkers versus de behoefte aan visuele afzondering

Nadere informatie

MOx Het facilitaire bureau

MOx Het facilitaire bureau MOx Het facilitaire bureau Markant 1 MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

Hi Tee. Zit-sta bureautafel

Hi Tee. Zit-sta bureautafel Zit-sta bureautafel Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur

Nadere informatie

Delta Het veelzijdige bureau

Delta Het veelzijdige bureau Delta Het veelzijdige bureau Delta Delta is het meest veelzijdige meubelprogramma van Markant. De vormgeving is minimalistisch en ontdaan van franje. Het unieke click-mechanisme in de poot onderstreept

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture MO 4 www.markantoffice.com markant office furniture MARKANT MO 4 Het meubelprogramma Markant MO 4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp. SYSTEEMGEDACHTE

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL

IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL INLEIDING Het minimalistische bureau-en vergadertafelprogramma met ranke open frames en zwevend blad dat de omgeving visueel open houdt. Ruime bladafmetingen maken de

Nadere informatie

Hi Tee. Bureautafel wang-poot

Hi Tee. Bureautafel wang-poot Bureautafel wang-poot Het meubelprogramma biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

buren systems International bv CAD tafels

buren systems International bv CAD tafels buren systems International bv 1 2011 Werkbladformaat 2600x2600mm. Elektrisch in hoogte verstelbaar voor zittend en staand werken. Waarom zoveel ruimte?... CAD tekenaars/constructeurs en DTP werkers hebben

Nadere informatie

www.markantoffice.com markant office furniture

www.markantoffice.com markant office furniture DELTA www.markantoffice.com markant office furniture MARKANT DELTA Delta is het meest veelzijdige meubelprogramma van Markant. De vormgeving is sober en ontdaan van franje. Het unieke klikmechanisme in

Nadere informatie

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 -

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS AV - 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan.

Nadere informatie

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS _AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS I Four_Two 2 Project: Gemeentehuis Bronckhorst Architect: Atelier PRO Functioneel in elke functie Ahrend Four_Two tafels en bureaus: één programma* voor alle toepassingen. Flexibel

Nadere informatie

Duo werkplekken. Hi Tee

Duo werkplekken. Hi Tee Duo werkplekken Hi Tee 5-2018 Duo werkplekken De hedendaagse oplossing voor productief werken is de duo werkplek. Het onderstel heeft een transparant karakter door toepassing van de open H-poten. De toepassing

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH Duo werkplek H-poot Sound and vidioncheek to CheekH De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze

Nadere informatie

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen,

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, TM Gispen TM Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

kabelmanagement monitorarmen werken cpu-houders elektrificatie opbergen screens Zitten accessoires werkplekoptimalisatie

kabelmanagement monitorarmen werken cpu-houders elektrificatie opbergen screens Zitten accessoires werkplekoptimalisatie kabelmanagement monitorarmen cpu-houders werken elektrificatie opbergen screens Zitten werkplekoptimalisatie accessoires 96 97 Q4 arm Vanaf 173 optimale werkplek bekabeling 98 99 Voor iedere denkbare situatie

Nadere informatie

Zit-Sta Duo werkplek. Hi Tee

Zit-Sta Duo werkplek. Hi Tee Zit-Sta Duo werkplek Hi Tee 2-2018 Zit-Sta Duo werkplek De hedendaagse oplossing voor gezond en productief werken is de Zit-Sta Duo werkplek. Het onderstel heeft een transparant karakter door toepassing

Nadere informatie

Bureautafel Hi Tee

Bureautafel Hi Tee Bureautafel Hi Tee 3-2018 Bureautafel Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

Presto - Squadra - Opbergen - Wanden. Prijslijst focusonpeople

Presto - Squadra - Opbergen - Wanden. Prijslijst focusonpeople Presto - Squadra - Opbergen - Wanden Prijslijst 2014 focusonpeople LEVERTIJDEN EN VOORWAARDEN LEVERTIJDEN PRESTO/SQUADRA/WANDEN Indien een snelle levering gewenst is verwijzen wij u naar onze snellever

Nadere informatie

Your Assembly Workspace Partner

Your Assembly Workspace Partner Creëer jouw bureau op maat met deze BUREELOPLOSSINGEN Your Assembly Workspace Partner Uw partner voor een ergonomische bureelinrichting Inhoud In deze folder: Burelen p 1 Zit-sta p 2 Schermarmen p 3 Stoelen

Nadere informatie

MARKANT MOx. Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds

MARKANT MOx. Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel

Nadere informatie

MYOFFICE WERKEN MYOFFICE WERKPLEK PEARL XL BUREAULAMP 3 E NIVEAU. Zilver. Ordnerdrager met chromen steunen

MYOFFICE WERKEN MYOFFICE WERKPLEK PEARL XL BUREAULAMP 3 E NIVEAU. Zilver. Ordnerdrager met chromen steunen WERKEN MYOFFICE 174 PEARL XL BUREAULAMP Zilver ZIE PAG. 33 158 3 E NIVEAU Ordnerdrager met chromen steunen ZIE PAG. 31 MYOFFICE WERKPLEK 4 Perfecte prijs voor perfecte functionaliteit Ergonomisch verantwoord

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM. MOx

WWW.MARKANTOFFICE.COM. MOx WWW.MARKANTOFFICE.COM MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

MARKANT MOx. MOx past uitstekend in een dynamische werkomgeving. MOx biedt altijd een passende oplossing.

MARKANT MOx. MOx past uitstekend in een dynamische werkomgeving. MOx biedt altijd een passende oplossing. MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013 Beproevingsrapport: Toetsing van Voortman Hi Tee duo open werkplek, slingerverstelbaar aan de. Rapportcode: 12.0866-2 Datum: 18 april 2013 Rapportcode: 12.0866-2 Datum: 18 april 2013 Pagina: 2/9 SHR Het

Nadere informatie

b.long o.frame for the love of work

b.long o.frame for the love of work NL b.long o.frame for the love of work b.long o.frame Pami brengt werken terug waar het thuishoort: centraal in het leven. Gedaan met kunstmatige scheidingen, een wildgroei aan categorieën en niet-productieve

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

X BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX OX BOX BOX BOX

X BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX OX BOX BOX BOX BOX X BOX BOX BO X BOX BOX BOX BOX BOX BOX GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

Prijsboek 2018 Bureau Inrichting. Pagina 1

Prijsboek 2018 Bureau Inrichting. Pagina 1 Bureau Inrichting Pagina 1 Bureau Inrichting INHOUD PAGINA Werkplekken 3-8 Stoelen 9 Ladeblokken 10 Kasten 11-12 Overlegtafels 13 Boekenkasten 14-15 Ergonomische producten 16-17 Diversen 18 Pagina 2 Werkplekken

Nadere informatie

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee Bureautafel met pootvervangende kast Hi Tee 4-2018 Bureautafel met pootvervangende kast Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiency van het werk en de orde en netheid

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE TAFEL

MULTIFUNCTIONELE TAFEL MULTIFUNCTIONELE TAFEL DEZE TAFEL IS WERKELIJK OVERAL INZETBAAR! Deze trendy tafel kan overal ingezet worden. Of het nu gaat om de kantine, vergader- of ontvangstruimte of op de werkvloer, deze is van

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Snellever Prijslijst 2014

Snellever Prijslijst 2014 Snellever prijslijst Snellever Prijslijst 2014 focusonpeople INHOUD Pagina BUREAUTAFELS Productinformatie Presto 3 Presto S Bureautafels 4 Presto W Bureautafels 5 Presto S duo werkplek 6 Presto Bureau

Nadere informatie

MOx. MOx BIEDT ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

MOx. MOx BIEDT ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING MOx MOx BIEDT ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH TM TM BUREAU S Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Tafels met sterke T-poten op vaste hoogte en hoogte instelbaar. Vaste hoogte: 75,5 cm. Hoogte instelbaar: 62-82 cm.

Tafels met sterke T-poten op vaste hoogte en hoogte instelbaar. Vaste hoogte: 75,5 cm. Hoogte instelbaar: 62-82 cm. OfficeCollection TORO Tafels met sterke T-poten op vaste hoogte en hoogte instelbaar. Vaste hoogte: 75,5 cm. Hoogte instelbaar: 62-82 cm. zwart RAL 9005 op voorraad Pootkleuren RAL kleuren van de epoxylakken

Nadere informatie

1. Bureaustoelen pag Flex3 Bench pag Tussenwand Gotessons pag Monitorarm pag Slide & Go schuifdeurkast pag.

1. Bureaustoelen pag Flex3 Bench pag Tussenwand Gotessons pag Monitorarm pag Slide & Go schuifdeurkast pag. 88 DYNAMISCH WERKEN Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Nog vrijwel onbekend bij het grote publiek is dat langdurig achtereen zitten

Nadere informatie

wens uit te rusten met een flexibel instelbaar, als opstelbaar Zo kan de werkplek goed zijn en het moet passen binnen

wens uit te rusten met een flexibel instelbaar, als opstelbaar Zo kan de werkplek goed zijn en het moet passen binnen ICONS>DESK "PASSEND IN IEDER INTERIEUR" "VAN ENKELE NAAR DUO- WERKPLEK" "ZOWEL ZIT-ALS STA HOOGTE" "DUIZEND- EN-EEN GEZICHTEN" "VELE HANDIGE ACCESSOIRES" Wanneer u op zoek bent naar een Door een eenvoudige

Nadere informatie

create your office trend office create your office www.markantoffice.com

create your office trend office create your office www.markantoffice.com create your office MO - x trend office www.markantoffice.com create your office MARKANT MO - X Met MO X introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk

Nadere informatie

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013 Beproevingsrapport: Toetsing van Voortman Hi Tee bureautafel, hoogte instelbaar aan de eisen t.a.v. afmetingen, veiligheid, sterkte en duurzaamheid zoals gesteld in EN 527-1: 2011,. Rapportcode: 12.0866-3

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture MFX markant office furniture MARKANT MFX Het Markant MFX-programma beantwoordt aan de meest veeleisende gebruikerswensen. Met MFX heeft Markant al haar ergonomische, design- en facilitaire kwaliteiten

Nadere informatie

Maat in kantoorinrichting

Maat in kantoorinrichting 6 Maat in kantoorinrichting W Z N O Een nieuw kantoor De ruimte waarin u wilt samenwerken. Met uw collega s, aan het bereiken van uw doelen, uw succes. Hierbij hoort een inspirerende werkplek, een meubel

Nadere informatie

Connex. Technische document

Connex. Technische document Technische document Product Gamma : Rechthoekige tafels Maten : bureau L 80 x B 80 cm L 120 x B 80 cm L 140 x B 80 cm L 160 x B 80 cm L 180 x B 80 cm L 180 x B 90 cm L 200 x B 90 cm L 220 x B 90 cm L 200

Nadere informatie

Office Design Werktafels

Office Design Werktafels Office Design Werktafels Maart 2016 Functioneel Design Geen concessies De beste elektronisch in hoogte verstelbare werktafel Hoogteverstelling snel, traploos en geruisarm middels 2 synchroon aangestuurde

Nadere informatie

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een MAX Markant MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen,

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Een tafel die dankzij haar intelligent ontwerp veel vormen kan aannemen. Ideaal voor individueel werk, spontane gesprekken. geplande vergaderingen. Dit tafelprogramma biedt

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

ARGO OFFICE WERKEN ZITTEN OPBERGEN ACCESSOIRES

ARGO OFFICE WERKEN ZITTEN OPBERGEN ACCESSOIRES ARGO OFFICE WERKEN ZITTEN OPBERGEN ACCESSOIRES WERKEN MYOFFICE DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR *: 160X80 cm 312 (HI) 180X80 cm 348 (HI) 200X100 cm 477 (HI) D0y00z2130 D0y00z2140 D0y00z2160 OOK LEVERBAAR

Nadere informatie

DUKDALF TAFELSERIE DUKDALF VERGADERTAFEL PRODUCTBESCHRIJVING

DUKDALF TAFELSERIE DUKDALF VERGADERTAFEL PRODUCTBESCHRIJVING DUKDALF VERGADERTAFEL Robuust ontwerp Dukdalf is een veelzijdige tafelserie met een eigenzinnig frame. Voor het ontwerp van deze tafelserie liet ontwerper Peter de Boer zich inspireren door de houten dukdalf

Nadere informatie

GEZOND EN FIT WERKEN

GEZOND EN FIT WERKEN MAX MaRKaNT MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

DYNAMISCH WERKEN 89. Werken

DYNAMISCH WERKEN 89. Werken 88 DYNAMISCH WERKEN 89 Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Nog vrijwel onbekend bij het grote publiek is dat langdurig achtereen

Nadere informatie

Bijlage 11. Minimale producteisen en foto s huidige situatie

Bijlage 11. Minimale producteisen en foto s huidige situatie Bijlage 11 Minimale producteisen en foto s huidige situatie 1. Hoekbureau kantoor Onderwerp Afmeting blad Model Bladtype Blad Blad Frame Kleur Onderstel Hoogte Kabeldoorvoer Kleur / decor blad Kabelgoot

Nadere informatie

Kantoorwerkplekken Maart 2016

Kantoorwerkplekken Maart 2016 Kantoorwerkplekken Maart 2016 Hillebrand Jobline heeft absoluut het grootste aanbod in professionele werktafels. Het programma biedt tafels met een: vaste werkhoogte, handmatige hoogte instelling, hoogte

Nadere informatie

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO)

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO) ieuw Receptiestoel Sweet zie p. 177 9 bladdecors esdoorn eiken Goud Zalmroze Frans appelhout Open Box zie p. 43 Amber notenhout grijs* afwerkingen poten Stoel Reflex zie p. 10 Bench bureaus met schuifsysteem

Nadere informatie

164,- 99,- 129,- VOORDEELKRANT. Bureautafel. BUREAUSTOELEN pag KASTEN pag ROLBLOKKEN pag.14

164,- 99,- 129,- VOORDEELKRANT. Bureautafel. BUREAUSTOELEN pag KASTEN pag ROLBLOKKEN pag.14 Bureautafel Model PINTA Afm. 1x cm. Hoogte instelbaar (62-86 cm.) Bestelnr.: P168 Met solide werkblad in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie tabel op pagina 2. Frame verkrijgbaar in de kleuren: Zwart

Nadere informatie

BUREAU ONDERSTELLEN. Meubeltechniek www.staalimex.nl info@staalimex.nl Postbus 3421 4800 DK Breda Tel. 076-5873750 Fax 076-5878571

BUREAU ONDERSTELLEN. Meubeltechniek www.staalimex.nl info@staalimex.nl Postbus 3421 4800 DK Breda Tel. 076-5873750 Fax 076-5878571 BUREAU ONDERSTELLEN T-LINES Bureauonderstellen van topkwaliteit en leverbaar in een rechthoekige en ellips pootvorm. De onderstellen hebben geïntegreerd kabelmanagement (horizontaal en vertikaal), zijn

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 anewdayattheoffice FOCUS ON PEOPLE Focus on people is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten.

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

Verstelbare werkplekken cm 91

Verstelbare werkplekken cm 91 88 DYNAMISCH WERKEN Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Nog vrijwel onbekend bij het grote publiek is dat langdurig achtereen zitten

Nadere informatie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie _AhrenD 500 1 I People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie het Ahrend 500 meubelprogramma is cradle to cradle Silver gecertificeerd.

Nadere informatie

Roldeurkast. ST en KS-PP

Roldeurkast. ST en KS-PP ST en KS-PP Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor een optimale invulling van de ruimte. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd

Nadere informatie

50% 25% 25% 100% + + = DYNAMISCH WERKEN ZITTEND WERKEN STAAND WERKEN GEZOND WERKEN BEWEGEN

50% 25% 25% 100% + + = DYNAMISCH WERKEN ZITTEND WERKEN STAAND WERKEN GEZOND WERKEN BEWEGEN DYNAMISCH WERKEN Steeds meer studies wijzen erop dat langdurig zitten schadelijk is voor je gezondheid. Experts noemen zitten zelfs het nieuwe roken. Toch zit het Europees kantoorpersoneel gemiddeld 7

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Brochure november Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Brochure november Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Brochure november 2018 501-11 501-11 Klassieker 501-11, het meest verkocht onderstel van de afgelopen jaren, is niets meer dan een mechanisch meesterwerk. Enkele kenmerken van dit onderstel zijn: - Robuust

Nadere informatie

Hi Tee. Duo werkplek wang-poot

Hi Tee. Duo werkplek wang-poot Duo werkplek wang-poot De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze om medewerkers met een individuele

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel 54 TERRA 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 TERRA 3 bladdecors ML MN RL Bruin Wit Amber notenhout 1 kleur glas GK Glanzend wit geëmailleerd 3 afwerkingen voor metalen onderstel MLSA MNSA RLSA Bekleed met melamine

Nadere informatie

Presentatie WINEA PRO

Presentatie WINEA PRO Presentatie WINI REFERENTIES Audi Europees raamcontract Individuele oplossing uit de series (Sta/zit) WINEA KUBUS WINEA FORMAT WINEA SINUS 5000 Werkplekken WINI REFERENTIES Granini Individuele oplossingen

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

Quattro en Square desk info

Quattro en Square desk info 110 Quattro en Square desk info 600 2500 1200 900 Quattro desk & Square desk Quattro desk, de vormgeving van deze tijd. Het ontwerp van Quattro desk is strak en eenvoudig past daardoor in elke omgeving.

Nadere informatie

CONTROL ROOM SOLUTIONS

CONTROL ROOM SOLUTIONS INRICHTING VERLICHTING ERGONOMIE Het gaat hierbij om het ontwerpproces van de controlekamer in relatie tot de ergonomische aspecten van de interface (invoer, uitvoer, relatie met andere afdelingen), waarbij

Nadere informatie

VERGADEREN. 1. Boiserie kast pag Cove stoel pag.258

VERGADEREN. 1. Boiserie kast pag Cove stoel pag.258 134 VERGADEREN 1 2 1. Boiserie kast pag.196-2. Cove stoel pag.258 136 TURN & GO Complete set 811.- Bestaande uit: 2x tafel 180 x 80 oak medium + koppelplaat (exclusief stoelen) 53cm +17cm +17cm Ruimte

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture BACKBONE markant office furniture Markant Backbone Markant introduceert de Backbone: een innovatief kantoormeubel. Dit ruimtebesparende totaalconcept koppelt functionaliteit aan kwaliteit en design. Praktisch

Nadere informatie

Het ideale zit-sta bureau

Het ideale zit-sta bureau Het ideale zit-sta bureau Matrix Matrix is een uniek zit-sta bureau: één frame, verpakt in een stevige, handzame kartonnen doos, en vormt het onderstel voor elk formaat zit-sta werkplek. Het voorgeassembleerde

Nadere informatie

Vergaderen April 2016

Vergaderen April 2016 Vergaderen April 2016 Vergaderen is vermoeiend en dat kost concentratie het geen op zijn/haar beurt verlies van het rendement oplevert. Vergaderen maak je aantrekkelijk en actief met een goed vergadermeubilair,

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten werken centrale & persoonlijke berging opbergen screens Zitten ladeblokken accessoires melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten backbone 58 59 Om het maximale uit het ladeblok te

Nadere informatie

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving DEEL IV: INVULFICHE ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving Voldoen aan de algemeen geldende normen en reglementen inzake bureelwerk en beeldschermwerk Meubilair is modulair aanpasbaar. Individuele

Nadere informatie

Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it

Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it 1030 22 Move-it Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it Drie visies op het thema tafel. Architect Wim Quist, ontwerpers Bas Pruijser en Frans de la Haye tekenden tafels voor Ahrend. De toegevoegde waarde van vier

Nadere informatie

1 39,- 299,- 60 Jaar. Arim. Start. Solid. Max Comfort. Voor het betere meubel www.cieba.nl - info@cieba.nl - 071-541 341 4 1 95,-

1 39,- 299,- 60 Jaar. Arim. Start. Solid. Max Comfort. Voor het betere meubel www.cieba.nl - info@cieba.nl - 071-541 341 4 1 95,- Cieba Kantoor & Projectmeubelen 60 Jaar 1 95,- 1 39,- Start Bureaustoel met zwarte zitting en netrug. Voorzien van ruime comfortabele rug en zitting met hoog zitcomfort. Verstelbare armleggers en kantelmechanisme

Nadere informatie

Rapportcode: Datum: 9 april 2018

Rapportcode: Datum: 9 april 2018 Beproevingsrapport: Toetsing van Voortman Hi Tee zit/statafel op T-poten aan de eisen t.a.v. Rapportcode: 17.0610-2 Datum: 9 april 2018 Beproevingsrapport: 17.0610-2 Datum: 9 april 2018 Pagina: 2/12 SHR

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! De standaard kleuren: frame staanders

Nadere informatie

Mobiele tafels voor flexibele communicatie.

Mobiele tafels voor flexibele communicatie. n_table Mobiele tafels voor flexibele communicatie. De vele persoonlijke communicatievormen binnen een onderneming vragen om mobiele tafelsystemen die snel aan nieuwe situaties kunnen worden aangepast.

Nadere informatie