wat veroorzaakt bij u een prikkel? prikkels b.v. concept in geschenk en verpakking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "wat veroorzaakt bij u een prikkel? prikkels b.v. concept in geschenk en verpakking"

Transcriptie

1 Zelfstandig naamwoord - gevoel van tinteling Voorbeeld: hij voelde een pri van schuld gebeurtenis die een reactie t heeft Prikkel kan betrekking hebben deze pagina staat een uitleg verschillende betekenissen va en verwijzingen daarnaartoe. Een boodschap die de in- en wendige factoren naar je zint ren; zie inwendige prikkel en dige prikkel Prikkel znw. m., mnl. prickel prēkel, mnd. prēkel, oe. pric m, pricle v. ten dele verklei prik 2, ten dele verbaalnomen kelen. Iets dat een reactie veroorzaakt of veroorzaakt heeft, bijvoorbeeld een aanraking of het aanzien van een mooi object. wat veroorzaakt bij u een prikkel? prikkels b.v. concept in geschenk en verpakking Beloning welke boven op het l overeengekomen prijs voor een of dienst wordt toegekend, vo bijzonder goede prestatie. De wordt vaak toegekend in een a lijke vorm [..] Bron: kennisconsult.nl Prikkel, m. (-s), angel, punt stok; vervoerbare weegtoestel

2 dopper drinkfles bpa vrije waterfles. De Dopper drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunstof (PET) waterflessen te verminderen. Alleen in Nederland belanden er per dag al zo n kunststof flessen in ons milieu. Hergebruik van deze water flessen is niet aan te raden omdat deze waterflessen niet goed reinigbaar zijn. Daarnaast komen er weekmakers vrij uit de verpakking die op termijn schadelijk zijn voor uw gezondheid. Kies daarom voor BPA vrije doppers! Doppers: Eenvoudig te reinigen en duurzaam De Dopper fles bestaat uit een handige drinkbeker en waterfles in één. De dopper is gemaakt als waterfles maar natuurlijk kunt u er ook andere dranken in mee nemen. De Dopper drinkfles kan in de vaatwasser, is eenvoudig te reinigen en is gemaakt van een speciale weekmaker vrije (BPA vrije) kunstof die FDA goedgekeurd is. U kunt de Doppers dus steeds weer gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over uw gezondheid of die van uw partner of kinderen. Dopper steunt Simavi Met de aanschaf van een Dopper drinkfles steunt u Simavi. Een vast bedrag wordt namelijk per dopper gedoneerd aan SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteunt. Simavi, de internationale gezondheidsorganisatie, werkt al meer dan 80 jaar aan projecten ter bevordering van schoon drinkwater in de armste landen op de wereld. Zij richten zich speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

3 In Turkije en in andere landen met een hamam-cultuur wordt in de hamam (het badhuis) meestal gebruik gemaakt van soepele, dunne handdoeken (bekend als fouta in het Frans). Een praktisch gebruik want de hammamdoek is groot van formaat, dun geweven en soepel. De hamamhanddoek kan goed worden omgewikkeld en droogt snel. hammam doek. Onze mooi gestreepte hamamhanddoeken zijn gemaakt van hydrofiel katoen waardoor ze zeer goed vocht opnemen. Deze lichtgewicht hamamdoek is ideaal als strandhanddoek, op reis, op de boot, naar het zwembad, sportschool of de sauna. De doek kan zeer compact worden opgevouwen en weegt maar 250 gram. Bovendien is de hammamdoek snel droog en goed te wassen. Daarom ideaal voor in de koffer, rugzak of strandtas. Prima te gebruiken als strandlaken of op een ligstoel. Hammam doeken zijn helemaal in en we hebben ze in allerlei maten, kwaliteiten en kleuren voor ieder budget. Leuk te personaliseren bijvoorbeeld met een wikkel.

4 bloembollen voor elk seizoen. Verpakt in een volledig gepersonaliseerde shake verpakking. Met het personaliseren van een eigen shake is het tevens mogelijk om te kiezen voor gemengde bloembollen, zodat er gekozen kan worden voor de kleuren die passen bij de huisstijl.

5 In 2000 begon Raymond Cloosterman zijn avontuur vanuit een diepgewortelde passie: Ik geloof met hart en ziel dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten. Die overtuiging dat je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren wilde ik vertalen in een luxe Home en Body Cosmetica merk. Daaruit is RITUALS... geboren met een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee. Het idee Het idee is simpel. Verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door mooie luxe producten. Een rijk en geurend bad bijvoorbeeld, een exclusieve kop thee of iets alledaags als het doen van de afwas. Ons afwasmiddel is namelijk niet alleen effectief, het ruikt ook bijzonder lekker èn is mooi om naar te kijken. Dat is waar het bij ons om draait; weer even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. Die passie vind je terug in al onze producten. We hebben diverse Rituals pakketten, ook brievenbusformaat, die u in kunt zetten voor uw personeel. Ook deze zijn te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen wikkel. rituals pakketten.

6 chocolade. Het hoofdbestanddeel van chocolade, cacao, wordt gewonnen uit cacaobonen, het zaad van de cacaoboom. Cacaobonen worden in jutezakken van ongeveer 70 kg geïmporteerd uit tropische streken. De cacaobonen werden daar al gefermenteerd en gedroogd. Bij aankomst worden de bonen van diverse oorsprong gemengd, om een egale smaak te krijgen. De bonen worden vervolgens gereinigd: takjes, touw, steentjes en dergelijke worden eruit gehaald. Daarna worden de bonen geroosterd in draaiende trommels bij een temperatuur tot 140 C. De temperatuur en duur bepalen voor een groot deel de uiteindelijke smaak van de cacao. De geroosterde bonen gaan vervolgens door een breker. De dop breekt open en wordt weggeblazen zodat alleen de kern (nib) overblijft. De kernen worden in de cacaomolens fijngemalen tot een dikke vaste pasta. Dit heet de cacaomassa. Uit dit product kan het vet onttrokken worden. Dit heet de cacaoboter. De dikke, harde klomp die overblijft, wordt vermalen tot magere cacao, of cacaopoeder. Chocoladereep met eigen wikkel

7 HOE DE MACARON DE WERELD VEROVERDE Macarons zijn ronde, luchtige meringue koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en smaken. Voor een deel hebben ze hun wereldwijde bekendheid te danken aan de film Marie Antoinette en ook in de televisieserie Gossip Girl kwamen ze voorbij, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je ze hebt zien liggen bij een patisserie. Langzaam maar zeker verovert de macaron de wereld met zijn vrolijke kleuren en zoete smaak, zoals de cupcake dat een paar jaar eerder al deed. Het is hoog tijd om eens uit te zoeken waar deze zoete lekkernij oorspronkelijk vandaan komt en waar hij te krijgen is. Binnenkort kun jij op deze website macarons bestellen. macarons. De eerste macarons werden gemaakt van twee meringue koekjes verrijkt met amandelen met een vulling van ganache. Het recept voor meringues bestond al lang voor de eerste macarons gemaakt werden en over het ontstaan van deze luchtige koekjes bestaan verschillende verhalen. Als je deze verhalen moet geloven werden de meringues voor het eerst gemaakt in Italië. Van daaruit werden de koekjes meegenomen naar het Franse hof door Catherina de Medici, de veertienjarige dochter van een Italiaanse hertog, toen zij trouwde met koning Hendrik II. Er zijn ook mensen die beweren dat de meringue voor het eerst werd gemaakt in Zwitserland. Welk verhaal waar is, weten we niet. Over het eerste recept van de macarons bestaat echter geen twijfel. Het was Pierre Desfontaines die de macarons in het jaar 1930 voor het eerst introduceerde in patisserie Ladurée in Parijs. Deze heerlijk populaire koekjes hebben we in alle kleuren en smaken, ook met uw eigen bedrukking op de macaron of op de verpakking.

8 We kunnen er niet meer onderuit, social media staat bol van de selfies. Op het strand, tijdens een festival, in een restaurant, op vakantie en zelfs tijdens het sporten, we maken overal selfies en delen die graag met de wereld. U kent het echter vast wel soms zijn er wel meerdere pogingen nodig voordat u die ene mooie selfie heeft gemaakt op armlengte. Om nog maar niet te spreken over selfies met meerdere personen tegelijk. Maak nu een einde aan dat gehannes en maak altijd de perfecte selfie met behulp van de selfie stick! Populair in Nederland De selfie stick wordt steeds populairder in Nederland. Zelfs Editie NL besteedde er onlangs aandacht aan. De selfie stick is dan ook echt ontzettend handig. U staat tenminste niet meer zichtbaar met vooruit gestrekte armen op de foto en hij is ook perfect voor wanneer u met meerdere mensen op de foto wilt. Door de grotere afstand, de stick is uitschuifbaar tot ruim een meter, kunt u meerdere personen op één foto krijgen en daarnaast hoeft u nooit meer aan een voorbijganger te vragen of hij een foto van u wilt maken! De selfie stick is geschikt voor alle compactcamera s met zelfontspanner, GoPro camera s en bijna alle smartphones met breedte tussen 58 en 75 mm. Modellen met deze afmetingen zijn bijvoorbeeld de iphone 4, 4S, 5C, 5S, Samsung Galaxy III, Galaxy IV, HTC One, HTC One S. De GoPro kan bevestigd worden met het bij GoPro geleverde mount stukje met schroefdraad, geleverd in mooie kunstleren verpakking selfie stick.

9 stroopwafels in blik. Acht heerlijke stroopwafels met caramelvulling, verpakt in een plastic zakje en metalen blik met Nederlands patroon, geschikt voor bedrukking. Door het plaatsen van de stroopwafel op uw kopje koffie of thee smelt de caramelvulling.

10 antibacterial pen. Antibacteriële pennen en stiften met zilverionen technologie verminderen binnen 24 uur de aanwezigheid van het aantal pathogene bacteriën op de pen met meer dan 99,99%. Ideaal voor een omgeving waar bacteriën enorme schade kunnen aanrichten flavour stick. Water kun je lekkerder laten smaken, dit doe je bijvoorbeeld door het toevoegen van muntblad, partjes fruit of komkommer. Met de Flavour Stick bereid je in een handomdraai een karaf met je eigen variatie flavoured water! Twijgen, zoals munt of basilicum en andere verse kruiden, dienen in de spiraal van de Flavour Stick te worden gestoken. Partjes fruit kunnen onderaan de Flavour Stick worden gespiest. Met als resultaat: een boeket geurende smaken die door de hals van het karaf in het water kan worden gestoken en zo aroma geeft aan het water. Tijdens het inschenken zorgt de Flavour Stick ervoor dat de twijgen en het fruit netjes bij elkaar blijven en dat na gebruik alles in één keer kan worden verwijderd. De Flavour Stick kan uiteraard ook worden gebruikt voor het bereiden van heerlijke cocktails. Een leuk idee voor feestjes of tijdens een barbecue met familie of vrienden. De Flavour Stick is verkrijgbaar in de kleuren geel en groen en is verpakt in een mooie eigen full colour geschenkverpakking

11 Ray-bag: Verstuur een bloeiende boodschap! Een stevig glossy postdoosje gevuld met zaden en grondtablet. Doosje kan met geheel eigen opdruk. In het Zuiden van India werken zgn. ragpickers, die gebruikte thee-zakken verzamelen voor Baza. Gewoonlijk worden de zakken weggegooid maar voor dit project krijgt het materiaal een tweede leven als Baza Rag-kweekzak. De stof is zeer sterk en 98% waterdicht. In een klein dorp in Tamil Nadu (Zuid India), gebruiken mannen en vrouwen al hun vaardigheden om dit fraaie handgemaakte product te creeren. De werkzaamheden worden gedaan onder goede omstandigheden en tegen een nette vergoeding. Elke pot heeft zijn eigen unieke tekst en print. Kweek het hele jaar door, van januari t/m december, gewoon thuis op de vensterbank, heerlijke gewassen om verse thee te maken! De kweekzakken komen ook echt uit India, waar ze onder vriendelijke omstandigheden, en voor een nette beloning, met de hand worden gemaakt van gebruikte thee-zakken. Na de thee-oogst worden de zakken vaak weggegooid of verbrand, nu krijgen deze een tweede leven als kweekzak! Het leuke is dat alle kweekzakjes uniek zijn. De bedrukking is telkens weer anders, met andere teksten en in andere kleurenbedrukking. De kweekzakjes zijn gevuld met ca. 2,5 liter speciale kweekaarde, een zakje zaden en een plantlabel waarop eenvoudig beschreven staat hoe de gewassen gekweekt worden. De collectie bestaat uit 5 soorten; Munt, Tijm, Kamille, Lavendel en Citroenmelisse. Opgemaakt in 4 talen, Engels, Duits, Frans en Nederlands. ray bag.

12 regenboog. Een Windturbine Regenboog Kleuren in beweging, in de wind draaiend windspel dat jong en oud fascineert, je blijft er naar kijken èn het is een prachtige windindicator! Matrasstuntvlieger Regenboog Wat is er leuker dan samen met de kids op het strand eens even lekker uit te waaien en dan prima voor de dag te komen met zo n mooie en easy-to-handle matrasstuntvlieger?! Fun voor jong en oud! nachtlichtje bij de hand houden is nooit een slecht idee. De Goodnight, met zijn haak bovenop, is daarom zo ontworpen dat je hem kan ophangen waar je maar wilt. Maar hij is vooral handig voor aan de deurkruk. De Goodnight heeft 2 LED lampen. goodnight nachtlampje.

13 tube handcreme met eigen opdruk. hebben wij u kunnen prikkelen? PRIKKELS B.V. Tongelresestraat 60 N 5611 VK Eindhoven Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) Mail: jw@prikkelsbv.nl web:

Waarom heb ik voor dit onderwerp gekozen?

Waarom heb ik voor dit onderwerp gekozen? Chocolade Waarom heb ik voor dit onderwerp gekozen? Chocolade is heel erg lekker. Mijn zus kwam op het idee.en ik dacht goed idee. En toen heb ik het dus over chocolade gedaan. Waar komt chocolade vandaan?

Nadere informatie

Inhoud. 1. Geschiedenis 2. Cacaoteelt 3. De fabriek Callebaut 4. Soorten 5. Chocolade en temperen 6. Mallen en figuren 7. Weetjes

Inhoud. 1. Geschiedenis 2. Cacaoteelt 3. De fabriek Callebaut 4. Soorten 5. Chocolade en temperen 6. Mallen en figuren 7. Weetjes Chocolade Inhoud 1. Geschiedenis 2. Cacaoteelt 3. De fabriek Callebaut 4. Soorten 5. Chocolade en temperen 6. Mallen en figuren 7. Weetjes Gemaakt door: Jeanine Datum: Maart 2009 Weetjes 1. De grootste

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

Relatiegeschenken 2015

Relatiegeschenken 2015 Denk je aan relatiegeschenken denk je aan Hogenkamp klompen & souvenirs Relatiegeschenken 2015 Relatiegeschenken Draagklompen Sleutelhangers enkel Sleutelhangers dubbel USB klomp USB special design Klompsloffen

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Snoep. Inleiding. drop

Snoep. Inleiding. drop Snoep Inleiding Er zijn van allerlei soorten snoep zoals: winegums, drop, zure bommen, salmiak snoepjes, kauwgum, chocolade, suiker snoep, suikervrij snoep, honing staafjes, lolly's, zuurtjes, pepermunt,

Nadere informatie

Chocolade, wat is het?

Chocolade, wat is het? Chocolade, wat is het? Wat onthouden we van ons onderzoek? Als we de verpakking opendraaien horen we?.... Als we kijken naar de chocolade zien we?.... Als we ruiken aan de chocolade ruiken we?.... Als

Nadere informatie

Les je dorst met. Smaakwater. 6 coole kraanwaterrecepten voor kids

Les je dorst met. Smaakwater. 6 coole kraanwaterrecepten voor kids Les je dorst met Smaakwater 6 coole kraanwaterrecepten voor kids Water drinken houd je fit en gezond. Meer dan de helft van je lichaam bestaat uit water. Ruim 65% zelfs. Het beste is om iedere dag 8 glazen

Nadere informatie

TRAVEL MUGS. 10,71 10,19 9,14 8,25 Inclusief 1 kleur druk (UV High Gloss) 10,13 9,23 8,28 7,46 Inclusief 1 kleur druk (UV High Gloss)

TRAVEL MUGS. 10,71 10,19 9,14 8,25 Inclusief 1 kleur druk (UV High Gloss) 10,13 9,23 8,28 7,46 Inclusief 1 kleur druk (UV High Gloss) 91215 HG 91213 HG 98819 HG 98817 HG 98816 HG 170 91215 THERMOSFLES 500ML Lekvrije thermo fles met prachtige vorm. De thermo fles houdt warme dranken warm en koude dranken koud. Zeer geschikte mok voor

Nadere informatie

UW LOGO. De waterfles. die je boodschap inhoud geeft. Word er bekend mee.

UW LOGO. De waterfles. die je boodschap inhoud geeft. Word er bekend mee. De waterfles UW LOGO die je boodschap inhoud geeft. Word er bekend mee. Waterflessen Art. 8183 WATERLES ACTIVE 650 ML Waterfles met een draaidop en een inhoud van 650 ml. 1,45 7307 BIDON MET FRUITFILTER

Nadere informatie

De kunst van Verkade

De kunst van Verkade De kunst van Verkade Verkade Traditoneel Kwaliteit Echt Hollands Nostalgische waarde Voor iedereen Eerlijke ingredienten Gezelligheid Familie & vrienden Thee & Koffie De Markt Hoe komt Verkade uit het

Nadere informatie

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze Sinterklaas inspiratie 2018. Natuurlijk kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of wij komen bij u langs voor

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Alle smaken op een stokje!

Alle smaken op een stokje! Alle smaken op een stokje! SPECULOOS Een op en top Belgische traktatie: chocolade van hier met speculoos van hier. De gekarameliseerde koekjes en het vleugje kaneel maken het smaakgenot compleet. MELK

Nadere informatie

EXPERIENCE DESIGN LES 3 SENSAGRAM ODETTE JANSEN & SHANNA VAN NAMEN & WARREN KOCH & MIRIAM KNIJF & MARTIN BOON - CMD3B

EXPERIENCE DESIGN LES 3 SENSAGRAM ODETTE JANSEN & SHANNA VAN NAMEN & WARREN KOCH & MIRIAM KNIJF & MARTIN BOON - CMD3B EXPERIENCE DESIGN LES 3 SENSAGRAM ODETTE JANSEN & SHANNA VAN NAMEN & WARREN KOCH & MIRIAM KNIJF & MARTIN BOON - CMD3B HET PRODUCT CHOCOLA Wij hebben gekozen voor product chocola omdat hier veel verschillende

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

Chocolade. De geschiedenis. De cacaoboom. Ik houd mijn spreekbeurt over chocolade. In zuid Amerika groeit de cacaoboom.

Chocolade. De geschiedenis. De cacaoboom. Ik houd mijn spreekbeurt over chocolade. In zuid Amerika groeit de cacaoboom. Chocolade Ik houd mijn spreekbeurt over chocolade. De geschiedenis In zuid Amerika groeit de cacaoboom. Daar wordt al sinds de 17e eeuw door verschillende volken de cacaoboom gekweekt. De Inca's, Maya's

Nadere informatie

Wie zoet is krijgt lekkers!

Wie zoet is krijgt lekkers! Wie zoet is krijgt lekkers! Glazen pot met strooigoed 1815K Afmeting : 225 x 90 x 125 mm Kleur : transparant, bedrukking d.m.v. sticker Inhoud : ca. 450 gram strooigoed Levertijd : ca. 2 weken na goedkeuring

Nadere informatie

Artnr. 5001: Paaseitablet van chocolade Smaken: melk, puur of witte chocolade Afmetingen tablet: 130 x 100 x 12 mm Afmetingen geschenkdoos: 170 x 140 x 30 mm Verpakking: witte geschenkdoos met venster

Nadere informatie

Dag van de verpleging 2015

Dag van de verpleging 2015 Dag van de verpleging 2015 - Wij zorgen - dat uw medewerkers de Waardering KRIJGEN die u ze wilt geven! De geboortedag van Florence Nightingale (12 mei 1820) is in 1974 uitgeroepen tot de Dag van de Verpleging.

Nadere informatie

Nieuw in uw winkel 4,60 1, % 1,14 (6,33 /kg) Banaan en chocolade. Trollenkoekjes. Fruitig en zacht

Nieuw in uw winkel 4,60 1, % 1,14 (6,33 /kg) Banaan en chocolade. Trollenkoekjes. Fruitig en zacht Bij Colruyt evalueren en vernieuwen we ons assortiment constant. Ontdek nu deze nieuwe producten in de winkel! Banaan en chocolade Deze magere verse kaas met banaan is op smaak gebracht met knapperige

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

3 DAYS HIGHLIGHTERS EXPRESS DELIVERY

3 DAYS HIGHLIGHTERS EXPRESS DELIVERY 85 857 40/8 30/7 5/5 HIGH- LIGHTERS Geef uw klanten de mogelijkheid om de wereld te kleuren. Highlighters uit onze collectie zijn vele felle kleuren rijk. Perfect om belangrijke zaken te arceren. De onderscheidende

Nadere informatie

UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN

UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN NIEUW! UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN PROMOTIEARTIKELEN & -KLEDING Euro Events breidt haar assortiment uit! Om u nog beter te voorzien van de juiste evenementbenodigdheden verkopen wij nu ook promotieartikelen

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede

De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede Bart geeft uitleg over het klimaat in India en hij gaat met correspondent Lucas Waagmeester naar de kruidenmarkt van Delhi. Kruiden zijn een belangrijk

Nadere informatie

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*...

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... GEMAKKELIJK TOEGANG TOT WATER Beekjes, sloten, rivieren

Nadere informatie

Pasen 2010. Bij grote oplages verlenen wij standaard de volgende kortingspercentages: 51-250 stuks: 5% 251-500 stuks: 8% Vanaf 501: 12%

Pasen 2010. Bij grote oplages verlenen wij standaard de volgende kortingspercentages: 51-250 stuks: 5% 251-500 stuks: 8% Vanaf 501: 12% Pasen 2010 Smakelijke Paaskado s, groot of klein, per stuk te bestellen of in een grotere oplage, te leveren per adres of bulk op één adres waar dan ook in Nederland. Alle prijzen zijn exclusief BTW en

Nadere informatie

Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie.

Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie. Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie. Sinterklaasmok strooigoed Art.: 13340 3,85 Sinterklaasmok met lekker strooigoed. Een leuke

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing.

Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing. Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing. Nederlandse editie: 2015 Brevier uitgeverij - Kampen www.brevieruitgeverij.nl

Nadere informatie

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal Wandelsnacktips Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is Marjoleine van der Waal gewichtsconsulente Marjoleine van der Waal Speciaal voor nieuwe wandeltiplezers Houd je net als ik van wandelen

Nadere informatie

Geen pakpapier? Geen probleem!

Geen pakpapier? Geen probleem! Geen pakpapier? Geen probleem! Heeft u geen pakpapier in huis? In wat op het eerste oog doodgewoon huis-, tuin-, en keukenmateriaal lijkt, schuilt vaak prachtig pakpapier. Kijk maar s om u heen. Het dunne

Nadere informatie

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE Stap voor stap voldoende drinken. Dat je voldoende moet drinken weet je wel, maar doe je het ook? Vocht zorgt ervoor dat je lichaam optimaal functioneert. Drink je te

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS BAGS CERAMICS WRITING INSTRUMENTS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS WRITING INSTRUMENTS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS OUTLET UIT DE COLLECTIE SCHERPE PRIJZEN De Outlet collectie van

Nadere informatie

1. Probleemstelling. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

1. Probleemstelling. Hoe kunnen we dit probleem oplossen? 1. Probleemstelling 1. Als we in de zomer buiten in de tuin spelen of een lekkere barbecue organiseren hebben we wel eens last van opdringerige wespen. De wespen worden aangetrokken door zoetigheid zoals

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inhoudsopgave 04. Cadeau-ideeën voor haar 08. Cadeau-ideeën voor hem 10. Cadeau-ideeën voor hem & haar 12. Luxe cadeauverpakking & cadeaukaart 14. Cadeaupakketten

Nadere informatie

Alles over zelf bonbons maken. Alles over zelf bonbons maken

Alles over zelf bonbons maken. Alles over zelf bonbons maken Alles over zelf bonbons maken Alles over zelf bonbons maken Lekkere recepten voor eigengemaakte Met de juiste ingredienten en een beetje oefening kunt u zelf deze zoete en verleidelijke lekkernijen bereiden:

Nadere informatie

Espressomachine HD8824/01. Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips

Espressomachine HD8824/01. Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips Espressomachine HD8824/01 Heerlijke koffiespecialiteiten met de ultieme espressomachine van Philips Inleiding Beste koffieliefhebbers, De passie voor koffie, dat is wat we u schenken met de nieuwe Philips

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

DECEMBER GESCHENKEN 1

DECEMBER GESCHENKEN 1 DECEMBER GESCHENKEN 1 SINTERKLAAS 2 Valrhona chocolade letter 200 gram In witte-, melk- & pure chocolade. Wij maken het gehele alfabet. Letter 200 gram per stuk 8,02 ex. Gevulde praline letter (melk) 12,22

Nadere informatie

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE. KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.NL KERSTINSPIRATIE 2015 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties

Nadere informatie

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inhoudsopgave 04. Cadeau-ideeën voor haar 08. Cadeau-ideeën voor hem 10. Cadeau-ideeën voor hem & haar 12. Luxe cadeauverpakking & cadeaukaart 14. Cadeaupakketten

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

Uw klanten zijn uniek

Uw klanten zijn uniek Bravo Hartelijk dank Uw klanten zijn uniek uw m&m s ook Welkom De PERSONALISATIE Veel verrassender dan een klassiek reclameartikel... Chocolade roept de fijnste emoties op! Wat is er doeltreffender dan

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn nog op zoek naar een specialist die jullie bruidstaart wensen voor jullie grote dag kan realiseren. Dan zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres! Gespecialiseerd

Nadere informatie

GEROOKTE ZALM WILDE ZALM. 500 gram. 1200 gram

GEROOKTE ZALM WILDE ZALM. 500 gram. 1200 gram SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM MET SMAAK Schmidt-zalmen worden direct na de vangst aangeleverd op ijs. De vissen worden gefileerd en met de hand drooggezouten. Na het zouten wordt de zalm gedurende twaalf uur

Nadere informatie

23.- HEMAdesignregels een goed ontwerp maakt het leven leuker en makkelijker

23.- HEMAdesignregels een goed ontwerp maakt het leven leuker en makkelijker 25 FEB T/M 10 MRT 2015 HEMAdesignregels een goed ontwerp maakt het leven leuker en makkelijker hoodie met zachte gebrushte binnenkant perfect voor een comfortabel dagje thuis sweatvest In diverse kleuren.

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Geschenken! No. 1.Internationale Hanzeblikken

Geschenken! No. 1.Internationale Hanzeblikken Geschenken! Het Hanze Huis produceert en ontwikkelt zelf geschenkverpakkingen die het gehele jaar door leverbaar zijn. Wanneer u uw (internationale) relaties of vrienden op een originele manier wilt verrassen

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue:

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue: USB stick Original VEELZIJDIG EN KLEURRIJK Geanodiseerd aluminium 55 x 15 x 6 mm Verkrijgbaar in 5 kleuren 9 gram Full colour print met acryllaag (doming) aan beide zijden Lasergravure aan beide zijden

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website staat bomvol. met nieuwe producten!

Nieuwsbrief. Onze website staat bomvol. met nieuwe producten! 22 JUNI 2016 KINDER PONCHO IN 6 KLEUREN FUNNIES KEUKENSHORT VOLWASSENEN & KIDS BABYMUTSJE LOVE SLAB KLITTENBAND STERREN Nieuwsbrief Onze website staat bomvol met nieuwe producten! De frequente bezoeker

Nadere informatie

Ik plaats mijn boog in de wolken; die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde.

Ik plaats mijn boog in de wolken; die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde. De regenboog God heeft een boog in de wolken geplaatst om ons aan het verbond te laten herinneren. Er zal nooit meer zo n grote zondvloed komen, dat heel de aarde onder water staat. Laten we een regenboog

Nadere informatie

Voor u met liefde gemaakt in Israel!

Voor u met liefde gemaakt in Israel! Voor u met liefde gemaakt in Israel! Zilveren hangers 12512 Hart met 18 gezette kristallen, 14 mm incl ketting 45 cm 27,50 12514 Hart met kristallen, 18 mm incl ketting 45 cm 29,50 IPC-Voorjaars aanbiedingen

Nadere informatie

Koffie. Inhoud. 1.Waar komt koffie vandaan. 1. Waar komt koffie vandaan

Koffie. Inhoud. 1.Waar komt koffie vandaan. 1. Waar komt koffie vandaan Koffie Inhoud 1. Waar komt koffie vandaan 2. Hoe groeit koffie 3. Oogsten 4. Het mengen en branden 5. 10 uur koffietijd 6. Volksdrank 7. De verpakking 8. Cafeïne en cafeïnevrije koffie 9. Koffiemolens

Nadere informatie

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl 2015 Kerstpakketten met Streekproducten De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl Kerstpakket met streekproducten Met een kerstpakket van Fruitboerderij en Plattelandwinkel De

Nadere informatie

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger Italiaanse tomtatensoep Per 4 personen 1 liter 1 ui 2 teentjes knoflook 1 wortel 2 blikken gepelde tomaten Olijfolie Suiker Chilipoeder 50 ml slagroom Potje pesto Snij de uit en wortel heel klein Doe een

Nadere informatie

Dessertkaart. Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!!

Dessertkaart. Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!! Koektrommel 3,50 Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!! Slagroom Advocaat Aardbeien saus Appel/kaneel fruit

Nadere informatie

Qlivino. Koken met Roy Franken Van het prachtige

Qlivino. Koken met Roy Franken Van het prachtige Qlivino Koken met Roy Franken Van het prachtige Trio van tonijn tournedos, tartaar en sashimi Ingrediënten: - Tonijnfilet 3kg vers niet diepvries - 1 fles Ketjap toko - 500 gr Suiker - ½ liter Water -

Nadere informatie

Water met een smaakje

Water met een smaakje Water met een smaakje Workshop voor alle ouders in Kanaleneiland Voorwoord Ruim een kwart van de kinderen in de wijk Kanaleneiland is te zwaar. Overgewicht onder jonge kinderen van 4 tot 12 jaar is een

Nadere informatie

Als je poep er niet uit wil

Als je poep er niet uit wil Als je poep er niet uit wil 1 De meeste kinderen poepen elke dag wel een keer. Of één keer in de twee dagen. Maar soms poep je vaker, bijvoorbeeld als je diaree hebt. Of je poept minder vaak. Als je niet

Nadere informatie

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen 1 www. wegmetbuikvet.com 1. Goji Choco Gezond, Lekker en eenvoudig Zo maak je de Goji Choco 1. Maal de hennepzaden fijn in de blender, samen met het water. 2. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Maal

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

Centrum Basiseducatie Brusselleer Oefenmap lezen en schrijven p. 1 Cultuur Choco en Co Niveau 3

Centrum Basiseducatie Brusselleer Oefenmap lezen en schrijven p. 1 Cultuur Choco en Co Niveau 3 Centrum Basiseducatie Brusselleer Oefenmap lezen en schrijven p. 1 Voedsel voor de goden Choco en Co De meeste mensen houden van chocolade. Want chocolade is heel lekker. Maar ze haten de bruine snoep

Nadere informatie

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods 4 Superfood Sinterklaasrecepten om van te Smullen met goede zoetstoffen en superfoods Inhoud INLEIDING 3 RAUWE GEVULDE SPECULAAS 4 WARME CHOCOLADEMELK 5 SPECULAASJES 6 CHOCOLADELETTER 7 TOT SLOT 8 Inleiding

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk.

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. 2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. Zoals onze Koningin Beatrix in haar speech van 28 januari jl. al vertelde, vierde zij dit jaar haar 5ste verjaardag en vieren we tevens

Nadere informatie

Frisdrank - omschrijving

Frisdrank - omschrijving Terug naar Smaaklessen Frisdrank - omschrijving Er zijn heel veel verschillende soorten frisdranken. Voorbeelden van frisdranken zijn cola, sinas, 7-up, cassis, tonic en bitter lemon. Ook dranken als ijsthee

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Bezoek nu: www.eduboek.nl En download twee gratis e-boeken voor de kinderboekenweek voor de groepen 5-6 en de groepen 7-8

Bezoek nu: www.eduboek.nl En download twee gratis e-boeken voor de kinderboekenweek voor de groepen 5-6 en de groepen 7-8 Snoep groep 3 en 4 Dit is een uitgave van Eduboek ter ere van de Kinderboekenweek 2009. Bezoek nu: www.eduboek.nl En download twee gratis e-boeken voor de kinderboekenweek voor de groepen 5-6 en de groepen

Nadere informatie

Palermo Sporttas. Geschikt voor transferprint. Gemaakt van 600D polyester. Afmetingen: 38 cm x 74 cm x 34 cm. Met schouderband en handvatten

Palermo Sporttas. Geschikt voor transferprint. Gemaakt van 600D polyester. Afmetingen: 38 cm x 74 cm x 34 cm. Met schouderband en handvatten Sporttassen Palermo Sporttas Ga nu in stijl richting de sportschool of op reis. De Palermo Sporttas is een ruime tas. Dankzij een zwarte kleur en rode accenten heeft de tas een stijlvolle look. Het voorvak

Nadere informatie

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van?

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweterige oksels Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweten is heel normaal en zelfs goed voor je. Het zuivert je lichaam en zorgt

Nadere informatie

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl Het geheim van finesse www.cafeami.nl Sterk concept voor de horeca Er gaat geen dag voorbij zonder dat er een kop koffie wordt geschonken. TopClass Group biedt met Café Ami een onderscheidend koffieconcept

Nadere informatie

Koffie. Inhoud. 1.Waarom ik heb gekozen voor dit onderwerp. 2.Geschiedenis van de koffie. 1. Waarom ik dit onderwerp heb gekozen

Koffie. Inhoud. 1.Waarom ik heb gekozen voor dit onderwerp. 2.Geschiedenis van de koffie. 1. Waarom ik dit onderwerp heb gekozen Koffie Inhoud 1. Waarom ik dit onderwerp heb gekozen 2. Geschiedenis van koffie 3. De koffieplant 4. Verbouwen van koffie 5. De koffieplantage 6. De koffiebranderij 7. Koffiesoorten 8. Cafeine 9. Manieren

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend CC15 Dé chocolade specialist Snel, sneller snelst vanaf kleine aantallen Offertes binnen enkele (werk)uren Gratis samples tot wel 18% korting Volledige ontzorging voor u Van één tot... duizend Wij regelen

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Een kwalitatieve koffiebreak

Een kwalitatieve koffiebreak Een kwalitatieve koffiebreak Het is bewezen dat een koffiepauze de kwaliteit van het werk echt verbeterd. Een moment van reflectie met een kopje koffie geeft u tijdens een drukke werkdag een directe maar

Nadere informatie

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017 De grootste! Artnr. 884-6005: 3 letters 200 gram in geschenkdoos Topkwaliteit Belgische chocolade van Callebaut Smaak: melk, pure en witte chocolade Afmetingen letters: 175 x 120 x 12 mm Afmetingen doos:

Nadere informatie

EASTER APRIL PASEN 2009

EASTER APRIL PASEN 2009 EASTER APRIL PASEN 2009 Pasen 2009 Pasen 2009 Smakelijke Paaskado s, groot of klein, per stuk te bestellen of in een grotere oplage, te leveren per adres of bulk op één adres waar dan ook in Nederland.

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Games & Interactie 2015 1c Art, Media & Me Saskia Freeke Sonja van Vuuren Martin Lacet John Hennequin

Games & Interactie 2015 1c Art, Media & Me Saskia Freeke Sonja van Vuuren Martin Lacet John Hennequin Games & Interactie 2015 1c Art, Media & Me Saskia Freeke Sonja van Vuuren Martin Lacet John Hennequin 1. Intro 1 2. Wat is mijn selfie 2 3. Waarom mijn selfie 4 4. Evaluatie medestudenten 5 5. Bijlage

Nadere informatie

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten.

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. 112 12 JULI 2014 ELSEVIER Trots op hun oogst MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. Liza Karsemeijer Foto s René van der Hulst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF JOHN VAN

Nadere informatie

5 manieren om Samsam te gebruiken

5 manieren om Samsam te gebruiken Vraag de leerlingen waarom dit zeepje de vorm van een waterdruppel heeft.* Vertel dat handen wassen de makkelijkste manier is om te voorkomen dat bacteriën en ziektes zich verspreiden. Kinderen die regelmatig

Nadere informatie

1. Het feest van de koning. Slingers maken. Nodig gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar

1. Het feest van de koning. Slingers maken. Nodig gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar 1. Het feest van de koning Slingers maken gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar Op onderstaande site staan verschillende mogelijkheden om een feestelijke

Nadere informatie

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32 Documentatie WD32 Christine van Woensel M32 Ontwerpkeuzes per device resolutie Desktop (1025 1600px & 769 1024px): Tablet (481 768px): Smartphone (321 480px & tot 320px): Algemeen: Alle ontwerpen voor

Nadere informatie

We hebben een voorspoedige reis naar het hoge Noorden en landen op een toch nog redelijke tijd in moeders flat.

We hebben een voorspoedige reis naar het hoge Noorden en landen op een toch nog redelijke tijd in moeders flat. Hopen op champignons De laatste dagen van augustus valt er wel wat regen, maar niet genoeg om de groei van champignons op gang te brengen. Daarvoor moet het vochtig genoeg zijn en nog warm. Dus nu de regen

Nadere informatie

www.illy.com www.mitaca.it

www.illy.com www.mitaca.it www.illy.com www.mitaca.it Een kwalitatieve koffiebreak Het is bewezen dat een koffiepauze de kwaliteit van het werk echt verbeterd. Een moment van reflectie met een kopje koffie geeft u tijdens een drukke

Nadere informatie

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend.

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend. Veelzijdig warmteproduct onder één naam: Warmies Wat begon met 3 knuffels en een paar sloffen is uitgegroeid tot een betrouwbaar Europees merk waar warmte, genieten en veiligheid worden samengebracht tot

Nadere informatie

USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! SPECIFICATIES PERSONALISATIE OPTIES EXTRA OPTIES

USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! SPECIFICATIES PERSONALISATIE OPTIES EXTRA OPTIES USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! Aluminium 55 x 15 x 6 mm Verkrijgbaar in 6 kleuren 9 gram Full colour print met acryllaag (doming) aan beide zijden Lasergravure aan beide zijden Full colour

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie