AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011"

Transcriptie

1 AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011 Doel van de enquête In de najaarsvergadering van 2010 is afgesproken dat het bestuur voor de aanvang van het nieuwe vliegseizoen onder alle leden een compacte enquête zal houden. De belangrijkste punten daarin zijn het spel op dan wel op zondag, alsmede de mogelijkheid om tot één vluchtdag te komen. Tevens is daar een vraag over de vlieglijn aan toegevoegd. Het bestuur acht het noodzakelijk om een toelichting te geven indien men voor de keuze staat om een programma met één vluchtdag te realiseren. Het doel van de enquête is dat het bestuur voor het seizoen 2012 (en zo mogelijk volgende seizoenen) een of meerdere concept-programma s kan aanbieden. Deze zullen dan gebaseerd zijn op de resultaten van deze enquête. Het is uiteraard aan de Algemene Vergadering om uiteindelijk een besluit te nemen over het vliegprogramma. Response Begin maart 2011 werden 2201 formulieren verzonden, persoonlijk aan alle lidnummers van de afdeling. Als uiterste datum van inzending werd aangegeven 10 april daaropvolgend. Tot op 30 april werden 1380 ingevulde formulieren terugontvangen. Dit komt neer op een respons van 63 (enquête 2009: 53). Van combinaties kreeg elk lid een enquête-formulier; evenzo rustende leden. Diverse leden maakten daarvan gebruik, o.a. 11 blanco formulieren van leden die aangaven niet meer actief te zijn. De invloed van de dubbele stem voor de combinaties en die van de rustende leden op de uitkomsten van deze enquête is niet nader worden vastgesteld. Niet meegeteld werden 6 formulieren welke na de sluitingsdatum werden ontvangen en 2 formulieren zonder adresgegevens. Een en ander betekent dat de uitkomsten betrekking hebben op het ledenbestand en niet op het aantal hokken. Voor weging en vergelijking wordt het ledenbestand van 1 feb j.l. gehanteerd. Op deze datum telde de afdeling 2201 individuele leden en 1732 coördinaten, dat is 79 van de leden. Verder telt de afdeling 253 combinaties, dat is 15 van het hokbestand. Dit betekent ook dat 23 van de leden combinatie-lid is. Het deel rustende leden wordt geschat op 13. Formulieren verstuurd en retoer samenspel verstuurd retoer respons 1. BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas Eind Per samenspel ligt de respons tussen 55 in Helmond en BCC en 70 in Deurne. - Per vereniging zijn de verschillen veel groter, n.l. tussen 20 en Het nivo van respons ligt in de grote verenigingen even hoog als in de kleine. Voor het is bij iedere tabel een gewogen uitkomst berekend naar rato het aantal leden per samenspel. De verschillen met het gewone zijn te verwaarlozen klein. In de enquête van 2009 werden meer aspecten omtrent het vliegprogramma onderzocht. De gegevens van toen zijn na 2 jaar zeker nog niet achterhaald en kunnen van nut zijn voor de besluitvorming in dit onderwerp. Voor de response per vereniging: zie bijlage A.

2 Resultaten Vraag 1. Naar welk onderdeel gaat uw voorkeur uit? (aankruisen wat voor u persoonlijk van toepassing is, meerdere antwoorden zijn mogelijk) perc categorie * Vitesse o.a * Midfond o.a * Dagfond o.a * Overnachtfond o.a * ZLU o.a. 58 * Jong-vitesse o.a * Jong midfond o.a * Natoer o.a. 2 voorkeurspel, niet meer actief 1 - Er zijn noemenswaardige verschillen met de uitkomsten van de enquête uit Midfond (67) en Dagfond (66) is het meest gewilde spel. - Daarna volgen Jong (58) en Vitesse (57). - ZLU (17) en Overnachtfond (40) scoren het laagst. - 7 Van de leden mag zich programma-speler noemen. - Groepen met slechts belangstelling voor één categorie zijn: Overnachtfond (4.9), Dagfond (1.5), ZLU (0.3) en Midfond (0.2). - Overnacht samen met ZLU geeft een groep van 12 die alleen Pyreneeën-vluchten wil spelen (2009: 13). - Gemiddeld speelt men 4,2 categorie met voorkeur. Eerder is vastgesteld dat 79 van de leden een hokcoördinaat heeft. Door het percentage in bovenstaande tabel te vermenigvuldigen met 1.25 komt men op een schatting van de percentages voor de hokken. Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie bijlage 1.

3 Vraag 2A. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er in een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) A. Belgische vluchten oude en jonge duiven. zondag BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen Vergeleken met 2009 is de voorkeur aanzienlijk verschoven naar de. - In de 5 westelijke samenspelen heeft 76 van de leden een voorkeur voor de en 21 voor de zondag (2009: 65 resp. 25). - In de 5 oostelijke samenspelen heeft 62 een voorkeur voor de en 34 voor de zondag (2009: 48 resp. 42). - De verschillen tussen de samenspelen zijn groot te noemen. - Naar samenspel varieert de voorkeur voor de tussen 92 in Kempen-w en 48 in Deurne. - Idem varieert de voorkeur voor de zondag tussen 51 in Deurne en 7 in Kempen-w. - Naar voorkeur spelsoort neigen de korte categorieën (vitesse, midfond, jonge duiven en natoer) iets meer naar de zondag. De langere afstanden kiezen iets meer voor de. Logisch! - Een echte uitschieter voor meer zondag is de groep die o.a. vitesse én midfond speelt en dagfond. - Andersom een uitschieter die meer wil is de groep die o.a. midfond én dagfond speelt en vitesse. Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 2A. zondag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a.

4 Vraag 2B. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er in een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) B. Franse vluchten oude en jonge duiven. zondag BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen - De uitkomsten van vraag 2 voor de onderdelen A, B en C lijken veel op elkaar. - Voor de Franse vluchten oud en jonge duiven (2B) kiest 3 minder voor de. Uitschieters zijn hierbij: Deurne 10 minder, Kempen-w 8 minder en Eindhoven 5 minder. - Voor de start jonge duiven en natoer (2C) ligt het aandeel 7 lager dan bij de Belgische vluchten voor oude en jonge duiven (62 resp. 69). Uitschieters hier zijn: Kempen-w 15 lager, Helmond 11 lager en Eindhoven en Peel & Maas 9 lager. Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 2B. Vraag 2C. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er in een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) C. Start jonge duiven / natoer. zondag BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 2C.

5 Vraag 3. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur voor de andere vlucht naast een dagfondvlucht? (hier slechts 1 antwoord aankruisen) zondag BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 3. - Naast een dagfondvlucht wil 70 op spelen, naast een overnacht fondvlucht wil 68 op. Voor spel op zondag zijn de uitkomsten resp. 28 en Bij vraag 3 dagfondvlucht varieert de voorkeur voor de tussen 39 Deurne en 88 Kempen-w; de voorkeur voor de zondag ligt tussen 11 Kempen-w en 59 Deurne. - Bij vraag 4 overnacht varieert de voorkeur voor de tussen 38 Deurne en 84 Kempen; de voorkeur voor de zondag ligt tussen 14 Kempen-w en 61 Deurne. - Een spectaculaire verschil kan men noemen: naast een dagfondvlucht wil de Midebo 75 op spelen, naast een overnacht fondvlucht wil dat nog Ook bij de uitkomsten naar voorkeurspel dezelfde teneur. Al met al, de antwoorden op de vragen 2A, 2B, 2C, 3 en 4 lijken veel op elkaar. Een gemiddelde verdeling voor het kortere spel komt in deze vragen uit op: 70 en 30 zondag. Vraag 4. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur voor de andere vlucht naast een overnacht fondvlucht? (geplande thuiskomst op ; slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is) zon-dag BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 4.

6 Vraag 5. Als u bij vraag 3 en 4 kiest voor, waar gaat uw voorkeur voor midfond dan naar uit? (slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is) O inkorven op donderdag O inkorven op vrijdag met een zodanig beperkte ophaalroute dat de losplaats bereikbaar is O inkorven op vrijdag en manden tijdig aanleveren door verenigingen op beperkt aantal plaatsen. met antwoord '' (1,1) op vraag 3 en 4 inkorven op donderdag vrijdag beperkt vrijdag aanleveren BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen 'zondag-spelers' die deze vraag toch beantwoordden 'zondag' op vraag 3 én 'zondag' op vraag 3 óf met 'zondag' herwogen naar leden - Slechts een zeer kleine groep (7) kiest voor op vrijdag inkorven en de manden aanleveren op een beperkt aantal plaatsen. - Van de leden met een voorkeur op -spel heeft de inkorven op donderdag een klein beetje meer de voorkeur boven inkorven op vrijdag (46 vrs 43). Alleen de deelnemers met een voorkeur voor spel op werd gevraagd deze vraag te beantwoorden. Desondanks deden dat toch ook een aantal deelnemers met een voorkeur voor zondagspel. In deze groep ligt een duidelijke voorkeur voor inkorven op vrijdag (55).(zie tabel hieronder). Worden de uitkomsten van deze laatste groep (dus zondag ) genomen voor alle deelnemers die deze vraag niet hoefden te beantwoorden, dan heeft herwogen 48 van alle leden een voorkeur voor vrijdag inkorven met beperkt ophalen ; 40 kiest dan voor inkorven op donderdag en 9 voor vrijdag inkorven met aanleveren (zie tabel hierboven). inkorven op donderdag vrijdag beperkt vrijdag aanleveren in vraag 2A. voorkeur '' in vraag 2A. voorkeur 'zondag' Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 5.

7 Vraag 6. Welke vlieglijn heeft uw voorkeur? (slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is)) - huidige midden- cq westenlijn met losplaatsen als Strombeek, Lessines, Pommeroeul, Epehy, Nanteuil, Clermont en Mantes la Jolie, enz. - oosten- of zuidenlijn met losplaatsen als Hannut, Chimay, Vervins, Laon, Reims, Epernay en Sezanne, enz. huidige lijn oosten lijn BCC Oss, Kring eo Midebo Kempen-w Eersel-Bergeijk eo Eindhoven eo Uden eo Helmond Union Deurne eo Peel & Maas TOTAAL gewogen - Over het is een kleine meerderheid voor een oosten- of zuidenlijn. - Aan de keuze herkent men duidelijk de ligging van de samenspelen in de afdeling: aan de westkant is de verdeling huidige lijn vrs oosten/zuidenlijn 66 33; aan de oostkant is die verdeling net andersom, nl Uitschieters voor de huidige lijn zijn: Kempen-w (89) en BCC (80); uitschieters voor de oostenlijn zijn: Peel & Maas (88) en Deurne (83). In 2009 hadden deze samenpelen ook al de meest uitgesproken hierover. - Bergeijk-Eersel, Eindhoven en Uden zijn groots opgeschoven naar de oostenlijn. - Fondspelers geven meer een voorkeur aan de oosten-/zuidenlijn Leden met een voorkeur voor zondag-spel hebben een grotere voorkeur (57) voor een oosten- /zuidenlijn (zie onderstaande tabel). huidige lijn oosten lijn in vraag 2A. voorkeur '' in vraag 2A. voorkeur 'zondag' Voor een verdere uitsplitsing van het voorkeur-spel : zie ook bijlage 6. huidige lijn oosten lijn Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a.

8 In het verleden zijn er landelijk voorstellen gedaan de losplaatsen te verdelen in 3 zones: west, midden en oost. De westelijke afdelingen zouden dan de westelijke zone moeten gebruiken en de oostelijke afdelingen de oostelijke. Op die manier hoefden de afdelingen met het tijdstip van lossen minder rekening met elkaar te houden, ter voorkoming van vermengingen en kruislossingen. Deze voorstellen zijn nooit strikt uitgevoerd. Dat de vlieglijn invloed heeft op de trek van de duiven staat vast en wordt ook wel algemeen erkend. Ter vergelijking een overzicht van de gebruikte losplaatsen van de overige afdelingen. Westelijke afdelingen: Afdeling Zeeland: Afdeling Brabant 2000: Afdeling Z-Holland: Afdeling Kuststrook: Afdeling N-Holland: Vit: Pommeroeul, Niergies, Peronne, Morlincourt, Breuil Mdf: Mantes la Jolie, Sens, Orleans, Pithiviers. Vit: Nijvel, Pommeroeul, St Quentin, Morlincourt Mdf: Sens, Creil, Orleans, Pithiviers. Vit: Strombeek, Nijvel, Menen, Peronne Mdf: Nanteuil, Mantes la Jolie. Vit: Strombeek, Menen, Chimay, Charleville, Arras, Epehy Mdf: Nanteuil, Mantes la Jolie. Vit: St Job, Duffel, Nijvel, Strombeek, Pommeroeul Mdf: Laon, Morlincourt, Nanteuil, Soissons Oostelijke afdelingen: Afdeling Limburg: Vit: Marche, Charleville, Rethel, Reims, Epernay Mdf: Sens, Pithiviers, Lorris, Orleans, Gien. Afdeling O-Nederland-zuid: Vit: Lommel, Hasselt, Strombeek, Nijvel, Chimay Mdf: Peronne, Epernay, Arras, Nanteuil. Afdeling NO-Nederland-z: Vit: Ravenstein, Boxtel, Geel, St Truiden, Isnes Mdf: Pommeroeul, Epehy, Laon, St Quentin, Peronne. - De westelijke afdelingen rijden alle langs de westelijke kant met een paar uitstapjes naar het midden en oosten. - Van de oostelijke afdelingen vliegt alleen Limburg een duidelijk oostelijke lijn. De 2 andere afdelingen vliegen hun vitesse oostelijk maar rijden voor hun midfond langs Brussel. Handicap van de oostelijk gelegen losplaatsen is dat zij minder snel te bereiken zijn dan de westelijke losplaatsen; bij één nacht mand is langs de route du nord een grotere afstand mogelijk. Dat er in het oosten altijd pas later gelost kan worden vanwege mist e.d. wordt zwaar overdreven: dat probleem speelt alleen in april en september. Er heerst in onze afdeling een grote onvrede over de trek van de duiven zoals die nu is. Blijkens de analyses van de wedvluchten 2005/10 komen de duiven vanuit een verkeerde hoek binnen, alsof zij langs Tilburg vliegen. De snelste duiven van de lossing zitten over het algemeen aan de (noord)westkant van de afdeling. De prijspercentages van de samenspelen in het afdelingsspel dalen systematisch van west naar oost. Door dit alles ligt de spelvreugde aan oostkant aanzienlijk lager dan aan de westkant. Het is niet aannemelijk dat de kwaliteit van de liefhebbers c.q. duiven systematisch van west naar oost minder wordt. Hoe dan ook, zoals het nu is wordt ervaren als een spel met ongelijke kansen en dat is slecht voor de beleving van de duivensport in onze afdeling. En dat blijkt ook uit de opmerkingen die ongevraagd werden neergeschreven op een aantal enquêteformulieren. Zie bijlage 7. Afdeling Oost-Brabant 3 juni 2011

9 Formulieren verstuurd en retoer bijlage A. per vereniging ver nr vereniging plaats verstuurd retoer respons 903 huiszoekers boxmeer vriendschap cuijk luchtklievers haps luchtbode mill snelvliegers st anthonis tweede caen overloon hoopvolle wachter hooge mierde drie beerzen middelbeers zwaluw berghem zilvermeeuw berlicum snelvliegers boekel luchtpost boxtel zwaluw s hertogenbosch deuteren s hertogenbosch strijd in vrede den dungen blauwe doffer heesch spoorzoekers helvoirt maasvliegers lith maasdonk/sproetkopgeffen pro patria oss (1) ooievaar oss (1) oss 2000/luchtbode tr oss duif (1) luchtbode oss (1) blauwe duif oss (1) julianapost oss (1) zwaluw rosmalen trouwe duif schayk luchtbode schijndel pelikaan st michielsgestel welkom uden suizende vleugels volkel nooit gedacht haarsteeg gevleug vrienden nieuwkuijk ons genoegen vught ons genoegen zeeland eendracht veghel zwaluw herpen stiphout stiphout vredesduif asten luchtbode beek en donk telegraaf bergeyk vredesbode best arkduif bladel grenspost budel gevleugelde bode budel dorplein luchtbode deurne luchtreizigers liessel luchtreizigers eersel woensel 2000 bergvliegers eindhoven lichtstad eindhoven reis/luchtbode eindhoven trouwe duif geldrop gemert gemert luchtbode heeze haagse post helmond telegraaf helmond witpen hapert la paloma mierlo-hout hoop mierlo olijftak nuenen luchtbode reusel peelkruisers someren airborne son vredesduif st oedenrode ccv valkenswaard gec luchtbode veldhoven snelle wieken bergen valk america maasvogels wanssum ysselstein ysselstein zwaluw venray Totaal

10 Vraag 1. bijlage 1. Naar welk onderdeel gaat uw voorkeur uit? n = 1380 (aankruisen wat voor u persoonlijk van toepassing is, meerdere antwoorden zijn mogelijk) perc omschrijving <> programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) <> dagspel ( 3 van de 3 ) <> dagspel ( 2 van de 3 ) <> + vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) <> + midfond én dagfond o.a. ( vitesse) <> dagspel ( 1 van de 3 ) vitesse ( mid- én dagfond) midfond ( vitesse én dagfond) <> + dagfond ( vitesse én midfond) <> overnacht ( 2 van de 2) <> overnacht ( 1 van de 2) <> + overnacht ( ZLU) ZLU ( overnacht) <> jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) <> jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) <> + jong-vit én jong-midf ( natoer) jong-vit én natoer ( jong-midf) jong-midf én natoer ( jong-vit) <> jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) jong-vit ( jong-midf én natoer) 5 72 <> + jong-midf ( jong-vit én natoer) 4 58 <> + natoer ( jong-vit én jong-midf) <> alleen dagspel (oud en/of jong) <> alleen dagspel oud plus jong <> alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) <> alleen dagspel oude duiven 0 2 alleen jonge duiven en/of natoer <> alleen oude duiven <> alleen overnacht en/of ZLU 7 92 <> + alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht alleen ZLU 1 17 voorkeur ALLEEN vitese + midfond 2 31 voorkeur ALLEEN vitesse + midfond + dagfond <> in kruistellingen uitgewerkt

11 Vraag 2 A. bijlage 2A Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) n = 1380 zondag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) 10 + vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht 4 + alleen ZLU

12 Vraag 2 B. bijlage 2B. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) n = 1380 zondag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht 4 + alleen ZLU

13 Vraag 2 C. bijlage 2C. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur als er een weekeinde maar 1 vlucht geprogrammeerd wordt? ( per onderdeel slechts één antwoord mogelijk) n = 1380 zondag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht + alleen ZLU

14 Vraag 3. bijlage 3. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur voor de andere vlucht naast een dagfondvlucht? (altijd op, hier slechts 1 antwoord aankruisen)) n = 1380 zondag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht + alleen ZLU

15 Vraag 4. bijlage 4. Welke vluchtdag heeft uw voorkeur voor de andere vlucht naast een overnacht fondvlucht? (geplande thuiskomst op ; slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is)) n = 1380 zon-dag Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht + alleen ZLU

16 Vraag 5. bijlage 5. Als u bij vraag 3 en 4 kiest voor, waar gaat uw voorkeur voor midfond dan naar uit? (slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is)) met antwoord '' (1,1) op vraag 3 en 4 n = 904 inkorven op donderdag vrijdag beperkt Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a. Leden die óók Fond spelen willen meer op donderdag inkorven ; voor alle andere categorieën wint het vrijdag inkorven met beperkt ophalen. met antwoord 'zondag' (2,2 of 1,2 of 2,1) op vraag 3 en 4 n = 164 inkorven op vrijdag aanleveren donderdag vrijdag beperkt vrijdag aanleveren Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a.

17 Vraag 6. bijlage 6. Welke vlieglijn heeft uw voorkeur? (slechts 1 antwoord aankruisen het voor u van toepassing is)) n = 1380 huidige lijn oosten lijn Vitesse o.a Midfond o.a Dagfond o.a Overnachtfond o.a ZLU o.a Jong-vitesse o.a Jong midfond o.a Natoer o.a programma-spelers ( 7 / 8 van de 8 ) dagspel ( 3 van de 3 ) dagspel ( 2 van de 3 ) vitesse én midfond o.a.( dagfond) vitesse én dagfond o.a. ( midfond) midfond én dagfond o.a. ( vitesse) dagspel ( 1 van de 3 ) 13 + vitesse ( mid- én dagfond) 16 + midfond ( vitesse én dagfond) dagfond ( vitesse én midfond) overnacht ( 2 van de 2) overnacht ( 1 van de 2) overnacht ( ZLU) 11 + ZLU ( overnacht) jonge duiven en natoer ( 3 van de 3 ) jonge duiven en natoer ( 2 van de 3 ) jong-vit én jong-midf ( natoer) 42 + jong-vit én natoer ( jong-midf) 9 + jong-midf én natoer ( jong-vit) jonge duiven en natoer ( 1 van de 3 ) 22 + jong-vit ( jong-midf én natoer) jong-midf ( jong-vit én natoer) natoer ( jong-vit én jong-midf) alleen dagspel oud en/of jong alleen dagspel oud plus jong alleen dagspel oud en jong ( 5 / 6 van de 6 ) alleen dagspel oude duiven 2 alleen jonge duiven en/of natoer alleen oude duiven alleen overnacht en/of ZLU alleen overnachtfond + ZLU alleen overnacht 4 + alleen ZLU

18 Analyse vluchten afd Oost-Brabant bijlage 7. Totaal Midfond Oud -prijs per samenspel spel gemiddeld BCC Oss Midebo Kempen-w Kempen-o Eindhoven Midebo-o Uden-w Helmond-w Uden Helmond Deurne Peel&Maas rayon west rayon midden rayon oost Totaal 1-daagse Fond -prijs per samenspel spel gemiddeld BCC Oss Midebo Kempen-w Kempen-o Eindhoven Uden Helmond Deurne Peel&Maas

Enquête Afdeling Oost Brabant

Enquête Afdeling Oost Brabant Enquête Afdeling Oost Brabant Inleiding Deze analyse betreft alleen de aanvullende enquête van onze afdeling en niet die van de NPO. De resultaten van de enquête van de NPO volgen op een later moment.

Nadere informatie

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 mei 2017

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 mei 2017 Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 mei 2017 Locatie:Café Kerkzicht te Nuland Aanwezig: Bestuur Afdeling: G. Schuurmans (2 e vz) R. Hanegraaf (Secr) J. van Kemenade (Penn.) P. Potten R. Peijnenburg J. de Turck

Nadere informatie

Aan : de besturen en leden van de bij Afd. Oost Brabant aangesloten Basisverenigingen en de ereleden van Afdeling Oost Brabant

Aan : de besturen en leden van de bij Afd. Oost Brabant aangesloten Basisverenigingen en de ereleden van Afdeling Oost Brabant VERENIGING VAN POSTDUIVENVERENIGINGEN AFD. OOST-BRABANT Secr. : Vorsenpoel 37 5283 ZE B O X T E L 0411 674635 e-mail: oost.brabant@ziggo.nl KvK inschrijfnummer : 40215739 Boxtel, 11 november 2014 Aan :

Nadere informatie

Afdeling Oost-Brabant Informatiebeok 2015

Afdeling Oost-Brabant Informatiebeok 2015 JAARBOEK 2015 Afdeling Oost-Brabant Informatiebeok 2015 Hiermede hebben wij het genoegen U het Informatieboek 2015 aan te bieden. OPRICHTINGSDATUM: 3 maart 1946 INSCHRIJVINGSGEGEVENS KAMER VAN KOOPHANDEL:

Nadere informatie

AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2014

AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2014 2014 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2014 Hiermede hebben wij het genoegen U het Informatieboek 2014 van Afdeling Oost - Brabant aan te bieden. OPRICHTINGSDATUM: 3 maart 1946 INSCHRIJVINGSGEGEVENS KAMER

Nadere informatie

Najaarsvergadering Afdeling

Najaarsvergadering Afdeling Najaarsvergadering Afdeling 31-10-2016 Idee: meer flexibiliteit en bredere mogelijkheden tot opleren om tot een optimale voorbereiding te komen Meerdere instapmogelijkheden voor liefhebbers, ook latere

Nadere informatie

In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015.

In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015. Definitief advies TC m.b.t. vliegprogramma en kampioenschappen 2015 In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015. Dit discussiestuk is geplaatst

Nadere informatie

Nationaal Orleans Jonge Duiven 5433 P 2011

Nationaal Orleans Jonge Duiven 5433 P 2011 Nationale vluchten Oude en Jonge Duiven jaar Nationaal Chateauroux Oude Duiven 11.243 p 2015 1e 2 e 3 e 20 e 59 e 72 e 146 e 162 e 163 e 205 e 228 e Nationaal Orleans Jonge Duiven 15.684 p 2013 1 e 2 e

Nadere informatie

Ingezette duiven éénhoksrace 2010 Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer

Ingezette duiven éénhoksrace 2010 Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer 0903 1401 De Huiszoekers Ton Gerrits Oeffelt 1400701 0903 1401 De Huiszoekers Ton Gerrits Oeffelt 1400705 0914 0173 De Luchtbode Henk Bos Mill 1407227

Nadere informatie

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen.

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen. NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 8 november 2012, om 20:00 uur, in het verenigingslokaal van P.D.V. Gemert Sportlaan 25 te Gemert Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets,

Nadere informatie

Chiplijst nhoksrace 2010 Nr Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer

Chiplijst nhoksrace 2010 Nr Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer Nr Ver. Lidnr. Verenigingsnaam Naam Woonplaats Ringnummer 184 2151 1564 Welkom Tijmen Beerten en Rick Odiliapeel 1033633 185 2151 1564 Welkom Tijmen Beerten en Rick Odiliapeel 1033642 1 0903 1401 De Huiszoekers

Nadere informatie

Opening (vervolg) DE LANDELIJKE ORGANISATIE

Opening (vervolg) DE LANDELIJKE ORGANISATIE Notulen van de Algemene Vergadering Afdeling Oost-Brabant, gehouden op donderdag 20 november 2014 in Zalencentrum Van Bussel, St. Jozefstraat 77 te Deurne. PRESENTIELIJST : aanwezig van het bestuur zijn

Nadere informatie

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 december 2016

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 december 2016 Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 8 december 2016 Locatie: Zalencentrum van Bussel te Deurne Aanwezig: Bestuur: J. Wijnen J. Antonis R. Pijnenburg P. Potten J. v. Kemenade Alb. Habraken G. Schuurmans R. Hanegraaf

Nadere informatie

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 2 maart 2017

Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 2 maart 2017 Notulen ALV Oost-Brabant d.d. 2 maart 2017 Locatie: Zalencentrum van Bussel te Deurne Aanwezig: Bestuur: J. Wijnen J. Antonis R. Pijnenburg P. Potten J. v. Kemenade Alb. Habraken G. Schuurmans R. Hanegraaf

Nadere informatie

Inwonertal Brabant groeit met ruim 9000

Inwonertal Brabant groeit met ruim 9000 Inwonertal Brabant groeit met ruim 9 s-hertogenbosch, 7 maart 212 - In 211 is de Brabantse bevolking met 9.3 mensen toegenomen. Daarmee ligt de bevolkingsgroei vrijwel op hetzelfde niveau als de laatste

Nadere informatie

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband Lidnummer: 0239.9101 Theo&Mirjam Boelens Ringnummer: 51197207 Categorie: Jaarlingen N35 Tilburg (Afd.11) 03-09-16 191,327 1 2487 0,402 5171 Afd.11 District 1 **** V15 Deurne 16-04-16 192,834 4 5150 0,800

Nadere informatie

Opening (vervolg) DE LANDELIJKE ORGANISATIE

Opening (vervolg) DE LANDELIJKE ORGANISATIE Voorlopige notulen van de Algemene Vergadering Afdeling Oost-Brabant, gehouden op donderdag 21 november 2013 in Zalencentrum Van Bussel, St. Jozefstraat 77 te Deurne. PRESENTIELIJST : aanwezig van het

Nadere informatie

Bouwaanvragen agrarische bedrijven t/m 20 september 2013 aanvragen per gemeente per week. week 13 (t/m 29-3) week 11 (t/m 15-3) week 12 (t/m 22-3)

Bouwaanvragen agrarische bedrijven t/m 20 september 2013 aanvragen per gemeente per week. week 13 (t/m 29-3) week 11 (t/m 15-3) week 12 (t/m 22-3) Bouwaanvragen agrarische bedrijven t/m 20 september 203 aanvragen per gemeente per 4- ) 2 -) 3 8-) 4 25-) 5 6-8- 2) 2) 7 5-2) 8 22-2) 9-0 8-5- 2 22-3 29-4 5-4 7-5 4-6 2-7 28-8 5-5) 9 2-5) 20 9-5) West

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, september 2012

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, september 2012 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, september 2012 Stijging aantal niet-werkende werkzoekenden in Noord-Brabant Het aantal nww dat ingeschreven staat bij UWV in Noord-Brabant kwam aan het einde van september

Nadere informatie

Kampioenschappen midfond onaangewezen rayon West nr lidnr. naam plaats punten Ton van de Put Hapert G.

Kampioenschappen midfond onaangewezen rayon West nr lidnr. naam plaats punten Ton van de Put Hapert G. Kampioenschappen 2018 - midfond onaangewezen rayon West nr lidnr. naam plaats punten 1 22470381 Ton van de Put Hapert 2816.7 2 21370912 G. van Schaijk Berghem 2583.2 3 21370378 L.M. van Erp Berghem 2574.9

Nadere informatie

- Concept - Factsheet inrichting regio Oost-Brabant

- Concept - Factsheet inrichting regio Oost-Brabant - Concept - Factsheet inrichting regio Omvang: 3.175,5 fte Operationeel: 3.057,5 fte Niet-Operationeel: 118,0 fte Districten: 3 Basisteams: 9 Versiedatum: 25 juni 2012 Inhoudsopgave 1 Concept indeling...

Nadere informatie

01 C.C. MIDEBO Oprichtingsdatum : 13 juni 1950 Loskleur: Geel

01 C.C. MIDEBO Oprichtingsdatum : 13 juni 1950 Loskleur: Geel INFORMATIE 2017 OVER DE BIJ AFDELING OOST-BRABANT AANGESLOTEN CC's (Concours Commissies), waarvan het werkgebied is goedgekeurd door bestuur Afd. Oost-Brabant. (Samenstelling besturen, de aangesloten basisverenigingen,

Nadere informatie

Versturen bestanden inleveren bescheiden - afdelingsconcoursen

Versturen bestanden inleveren bescheiden - afdelingsconcoursen Afdeling Oost-Brabant Instructies en mededelingen afdelingsconcoursen 2015 Versturen bestanden inleveren bescheiden - afdelingsconcoursen INKORFLIJST De inkorflijsten en prints van de EC systemen moeten

Nadere informatie

7. Verenigingsvoorstellen.

7. Verenigingsvoorstellen. 7. Verenigingsvoorstellen. PV de Valeouwe, Apeldoorn (0706) voorstel 1: De P.V. de Valeouwe wil graag dat wij (liefst heel Apeldoorn) in het seizoen 2018 ingedeeld worden in Regio Noord West om meer gelijke

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, juni 2013

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, juni 2013 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, juni 2013 Aantal niet-werkende werkzoekenden in Noord-Brabant blijft gelijk Het aantal niet-werkende werkzoekenden (nww) in Noord-Brabant is in juni 2013 nagenoeg

Nadere informatie

Punt 7 Verenigingsvoorstellen

Punt 7 Verenigingsvoorstellen Punt 7 Verenigingsvoorstellen 7.1 Vliegprogramma 7.1.1 PV De Valeouwe Apeldoorn (0706) stelt een totaal aangepast vliegprogramma voor: zoveel mogelijk één vlucht per weekend, het seizoen met 2 weken te

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand adres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand  adres sturen** Geachte leden van afdeling Afdeling 10 De informatie die u hieronder leest is samen met afdeling Friesland96 opgesteld. Graag presenteert het bestuur het vliegprogramma 2019. Wij denken een mooi programma

Nadere informatie

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Deze derde nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Midden in het seizoen zijn de nieuwsfeiten wat minder. Een beetje komkommer tijd niet wat de

Nadere informatie

Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013.

Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013. Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013. 1e Generaal eendaagsefond aangewezen Fondclub Noord-Holland 2013 1e Keizerkampioen eendaagsefond Fondclub Noord-Holland 2013 1e Beste doffer W.H.Z.B.

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, februari 2014

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, februari 2014 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, februari 2014 Stabilisatie aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant In februari 2014 is het aantal lopende WW-uitkeringen in Noord-Brabant nagenoeg gelijk gebleven ten

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 14 november

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2011 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2011 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, december 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, december 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, december 2016 Daling WW-uitkeringen in Noord-Brabant Het aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant laat in december 2016 een dalende lijn zien, zowel ten opzichte van

Nadere informatie

MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2012/2013. Gemeente Oss

MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2012/2013. Gemeente Oss MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2012/2013 Gemeente Oss Voorwoord Groningen, september 2013 Voor u ligt het resultaat van het in 2012 en 2013 gehouden onderzoek naar de MKBvriendelijkste gemeente

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, februari 2013

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, februari 2013 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, februari 2013 Wederom stijging aantal niet-werkende werkzoekenden in Noord-Brabant Het aantal niet-werkende werkzoekenden (nww) in Noord-Brabant is in februari 2013

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, september 2013

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, september 2013 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, september 2013 Aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant onveranderd Nederland heeft al geruime tijd te maken met moeilijke en onzekere economische omstandigheden. Momenteel

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 1996 449 Wet van 11 september 1996 tot gemeentelijke herindeling in de samenwerkingsgebieden Midden-Brabant, Breda en Westelijk Noord-Brabant en in

Nadere informatie

Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) Tel: 14040 Brabant Noordoost

Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) Tel: 14040 Brabant Noordoost Routing aanmelding EED gemeenten Regio Gemeenten Aanmelding EED Dommelvallei + Geldrop-Mierlo * (zie bijlage onderaan pagina), Nuenen, Son en Breugel, Waalre Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD)

Nadere informatie

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven.

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. In onderstaand overzicht treft u alle bronnen aan, die zijn opgenomen in de Digitale Stamboom. U kunt de bronnen op naam doorzoeken

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, september 2014

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, september 2014 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, september 2014 Daling WW-uitkeringen In september daalt het aantal WW-uitkeringen opnieuw. Het aantal WWuitkeringen is nog wel hoger dan een jaar geleden. Het aandeel

Nadere informatie

MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2015/2016. Gemeente Asten

MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2015/2016. Gemeente Asten MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2015/2016 Gemeente Asten Voorwoord Groningen, oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt het resultaat van het in 2015 en 2016 gehouden onderzoek naar de

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, maart 2014

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, maart 2014 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, maart 2014 Aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant onveranderd In maart 2014 is het aantal lopende WW-uitkeringen in Noord-Brabant nauwelijks veranderd ten opzichte

Nadere informatie

I Volkel. Mariaheide. Veghel Landhorst. Erp. Boerdonk. Mariahout De Mortel. Beek en Donk. Lieshout. Best Aarle-Rixtel Milheeze.

I Volkel. Mariaheide. Veghel Landhorst. Erp. Boerdonk. Mariahout De Mortel. Beek en Donk. Lieshout. Best Aarle-Rixtel Milheeze. Water Sint Michielsgestel 3 Volkel kaart 7 van Mariaheide Ledeacker Sint Anthonis Wijbosch Veghel Landhorst Gemonde Schijndel Eerde Erp Boekel Venhorst Oploo Langenberg Zijtaart Keldonk Huize Padua Kasteren

Nadere informatie

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven.

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. In onderstaand overzicht treft u alle bronnen aan, die zijn opgenomen in de Digitale Stamboom. U kunt de bronnen op naam doorzoeken

Nadere informatie

Beste sportvrienden en vriendinnen

Beste sportvrienden en vriendinnen Infoboek Seizoen 2015 Beste sportvrienden en vriendinnen Voor u ligt het informatieboekje 2015 van het nieuw gevormde Samenspel Westland. In dit infoboek vindt u de benodigde informatie over praktische

Nadere informatie

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel :

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel : Voorstellen basisvereniging ALV Brabant 2000 25 oktober 2017 Voorstel 1983 P.V. de Luchtklievers Hoogerheide Voorstel: Naar aanleiding van uw voorstellen m.b.t. de ALV van 25 oktober a.s. wensen wij als

Nadere informatie

Poelstra & Znn uit Utrecht

Poelstra & Znn uit Utrecht Poelstra & Znn uit Utrecht Exclusieve verkoop van alle rechtstreekse duiven van Stefaan Lambrechts 2013 Veni,Vidi,Vici Deze uitspraak in het Latijn staat voor wat Poelstra en Znn uit Utrecht de afgelopen

Nadere informatie

Olympic Hans werd in 2017 gekocht en is reeds onmiddellijk vader van:

Olympic Hans werd in 2017 gekocht en is reeds onmiddellijk vader van: Blossom NL18-1628533 DIRECT DAUGHTER OF OLYMPIAD BIRD OLYMPIC HANS Extra informatie Blossom NL18-1628533 origineel Eijerkamp Hans & Evert-Jan Vader: Olympic Hans NL12-1204759 origineel Eijerkamp Won: 1

Nadere informatie

Jeugd afdeling Oost Brabant

Jeugd afdeling Oost Brabant Jeugd afdeling Oost Brabant Wedvlucht Laon 30-04-16 In concours 176 duiven Aantal deelnemers 15 Prijs Naam Woonplaats Mee Get. Ringnr. Aankomst Snelheid Prijs in uitslag rayon Aantal Duiven Rayon 1 op

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 12 november Verenigingsvoorstellen -

Algemene ledenvergadering 12 november Verenigingsvoorstellen - Algemene ledenvergadering 12 november 2016 - Verenigingsvoorstellen - 1 De Vredesduif, Noordwolde Onderstaand de voorstellen van 0268 PV Vredesduif Noordwolde. 1. De vijfde midfondvlucht Chimay wijzigen

Nadere informatie

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016 Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016 Voorstel 1: gescheiden vliegprogramma Het bestuur stelt voor, conform de vitesse, midfond, jonge duiven en natoer vluchten, ook voor de dagfond

Nadere informatie

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2013 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2013 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT Aan de jeugdactiviteiten van de Afd. Oost Brabant kunnen leden deelnemen vanaf het moment dat ze de leeftijd van zeven (7) jaar

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.  Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2012 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2012 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Programma boekje CC Uden 2017.

Programma boekje CC Uden 2017. VLIEGPROGRAMMA 2017 CC UDEN Programma boekje CC Uden 2017. AFRICHTINGSVLUCHTEN 2017 CC UDEN Africhtingvluchten oude en jonge duiven Oost-Brabant. Met de africhtingvluchten worden de duiven opgehaald in

Nadere informatie

Jeugd afdeling Oost Brabant

Jeugd afdeling Oost Brabant Jeugd afdeling Oost Brabant Uitslag Nanteuil Le Haudouin 12-06-2011 Los:07.00 Deelnemers:19 Duiven:104 Zuiden wind PLC Naam Ver Afstand AD/AP Get Ring Tijd Snelheid Punten 1 Daniel & Julian Vera 2143 340,019

Nadere informatie

5. De trainingsvluchten vanaf Rethel worden op zaterdag gespeeld, dit zijn vluchten met beperkte ophaaldienst.

5. De trainingsvluchten vanaf Rethel worden op zaterdag gespeeld, dit zijn vluchten met beperkte ophaaldienst. Besluitenlijst jaarvergadering 2017 Reisprogramma 2017 Het reisprogramma 2016 hetwelk is aangeboden bij de jaarvergadering en hetgeen te vinden is op de website van de Afdeling Limburg is unaniem aangenomen.

Nadere informatie

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2016 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2016 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

7.1 Verenigingsvoorstellen PV De Duif (0425) Zwolle Namens de leden van vereniging Pv de Duif te Zwolle, stuur ik u onderstaande voorstellen.

7.1 Verenigingsvoorstellen PV De Duif (0425) Zwolle Namens de leden van vereniging Pv de Duif te Zwolle, stuur ik u onderstaande voorstellen. ijsseld elta vliege Bijlage bij najaarsvergadering van 22 oktober 2014 4. Bestuursmededelingen rs Secretaris GOU - Jan van Gent zal een toelichting geven op het voorlopige financiële resultaat 2014. -

Nadere informatie

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard Postbus GA VALKENSWAARD. Interbestuurlijk Toezicht 2017

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard Postbus GA VALKENSWAARD. Interbestuurlijk Toezicht 2017 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard Postbus 10100 5550 GA VALKENSWAARD Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614

Nadere informatie

Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96

Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96 Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96 Vanaf 2012 heeft de Technische Commissie van de afdeling Friesland met u samen het ideale vliegprogramma voor onze afdeling

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, maart 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, maart 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, maart 2018 Daling WW-uitkeringen, maar niet iedereen profiteert Het aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant lag in maart 2018 0,9% lager dan een geleden. In vergelijking

Nadere informatie

Het tabellenboek. Per gemeente ** worden in voorliggend tabellenboek drie soorten hulpbronnen onderscheiden:

Het tabellenboek. Per gemeente ** worden in voorliggend tabellenboek drie soorten hulpbronnen onderscheiden: veerkracht in Brabant - tabellenboek Het tabellenboek Dit tabellenboek is onderdeel van de publicatie veerkracht in Brabant (PON/Telos, 2016) * en bevat voor ieder Brabantse gemeente de cijfers uit de

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, mei 2015

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, mei 2015 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, mei 2015 Arbeidsmarkt wordt krapper In 2014 is de Nederlandse economie weer gegroeid. Het herstel van de economie zet in 2015 door. De spanning op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Presentie. Grave, 15 november 2009

Presentie. Grave, 15 november 2009 Grave, 15 november 2009 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Harry Steeghs,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen en Jan Geraets. Vertegenwoordigers van alle aangesloten verenigingen. 1. Opening.

Nadere informatie

Indeling bibliotheken in groot, middelgroot en klein

Indeling bibliotheken in groot, middelgroot en klein Inleiding Kerncijfers is onderdeel van het Cubiss-werkplan van 214. In opdracht van de Provincie Noord- Brabant wordt sinds 211 jaarlijks een analyse gemaakt van de kerncijfers die door het VOB worden

Nadere informatie

zeggenschap kazernes + kantoorlocaties

zeggenschap kazernes + kantoorlocaties zeggenschap kazernes + kantoorlocaties Doelstelling Regionale sturing op huisvesting Regionale (collectieve) bekostiging van kazernes, kantoren, werkplaatsen e.d. Realisatie huisvestingsvisie (hoofd- en

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT Aan de jeugdactiviteiten van de Afd. Oost Brabant kunnen leden deelnemen vanaf het moment dat ze de leeftijd van zeven (7) jaar

Nadere informatie

Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen

Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen Voor de eerste reportage op degrenspost.nl gingen we op bezoek bij Niek Genevasen en zijn vrouw Riek. Niek is in 1936 geboren in Budel. Hij was het zevende kind

Nadere informatie

Verenigingsvoorstellen 1 maart 2019.

Verenigingsvoorstellen 1 maart 2019. Verenigingsvoorstellen 1 maart 2019. PV de Reisduif Geacht bestuur, Hierbij het voorstel van PV De Reisduif mbt het vliegprogramma 2019. Verzoeke dit aan de leden kenbaar te maken en te behandelen op de

Nadere informatie

AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2017

AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2017 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIEBOEK 2017 Hiermede hebben wij het genoegen U het Informatieboek 2017 aan te bieden. OPRICHTINGSDATUM: 3 maart 1946 INSCHRIJVINGSGEGEVENS KAMER VAN KOOPHANDEL: De vereniging

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, juli 2015

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, juli 2015 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, juli 2015 Stijging WW-uitkeringen In juli stijgt het aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant. Een groot deel van deze stijging is toe te schrijven aan de sector onderwijs.

Nadere informatie

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband Lidnummer: 0203.9056 Comb. T.J. &A. Bosma Ringnummer: 61000973 Categorie: Jonge duiven J31 Weert 06-08-16 224,080 1 3363 0,297 5164 Afd.11 KlSamenspel C1 **** N35 Tilburg (Afd.11) 03-09-16 203,444 2 2440

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, mei 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, mei 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, mei 2018 Daling WW-uitkeringen zet verder door, kansen in transport en logistiek Het aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant lag in mei 2018 4% lager dan een geleden.

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, april 2014

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, april 2014 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, april 2014 Aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant gedaald Eind april 2014 waren er in Noord-Brabant ruim 68.500 lopende WW-uitkeringen. Dat is 5,9% van de beroepsbevolking.

Nadere informatie

Programma boekje CCUden 2016.

Programma boekje CCUden 2016. Lossing datum Lossing tijd Programma boekje CCUden 2016. Lossingplaats Afst. Uden Aantal per mand Prijs per duif Inkorfdag Datum Kamp. Rout e Hoger spel Zat 26-03 8.00 Tessenderlo 71 30 41 vrijdag 25-03

Nadere informatie

Jeugd afdeling Oost Brabant

Jeugd afdeling Oost Brabant Jeugd afdeling Oost Brabant Uitslag Argenton s/creuse 07-06-2014 Los:06.45 Deelnemers:8 Duiven:34 Zuiden wind PLC Naam Ver Afstand AD/AP Get Ring Tijd Snelheid Punten 1 Bas Janssen 2156 621,690 5/5 3 2-3243565

Nadere informatie

Gemeenten in Noord-Brabant

Gemeenten in Noord-Brabant Gemeenten in Noord-Brabant Bron: A. v.d. Meer en O. Boonstra, Repertorium van Nederlandse Gemeenten vanaf 1812 (2011) Aalburg Bestaan van 1-1-1973 tot heden 1-1-1973 ontstaan uit Eethen, Veen en Wijk en

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland

Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland Per 31 december 2010 Dit is een maandelijkse uitgave met de recente arbeidsmarktgegevens uit Zuidoost-Nederland. Nadere informatie kan worden verkregen bij de

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2007 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de controlecommissie, penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 62

Nadere informatie

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele 2015: 16 x 1, 18 x 2,. -1 Asduif Brugse Kamp. Beide Vlaanders Jaarlingen (472/14) -Winnaar Finalevlucht Derby Riachos Portugal.(1055m/m) -7 Prov. Asduif Jongen Halve

Nadere informatie

1. SO Werkelijke/Beoogde Doelgroep, Restgroep

1. SO Werkelijke/Beoogde Doelgroep, Restgroep 1. SO Werkelijke/Beoogde Doelgroep, Restgroep Uitnodigingsjaar 2018 Regio Bevolkingsonderzoek Zuid Ronde client Geboortejaar Geslacht Werkelijke/ Beoogde Doelgroep Waarvan overloop uit vorige jaren (

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, november 2013

Arbeidsmarktinformatie. Noord-Brabant, november 2013 Arbeidsmarktinformatie Noord-Brabant, november 2013 Aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant toegenomen Eind november waren er in Noord-Brabant bijna 65.200 lopende WW-uitkeringen. Dat is 5,6% van de beroepsbevolking.

Nadere informatie

Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12.

Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12. Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul 8.056 duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12.123 duiven Na een jaar alleen jonge duiven, kenden de families Vredeveld en

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, september 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, september 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, september 2016 Minder nieuwe WW-uitkeringen Noord-Brabant In de eerste drie kwartalen van 2016 zijn er 56.900 nieuwe WW-uitkeringen verstrekt in Noord-Brabant. Dat

Nadere informatie

Bijlagen: - Notulen Voorjaarsvergadering d.d Concept Vliegprogramma 2010 (versie ) - Geloofsbrief najaar 2009

Bijlagen: - Notulen Voorjaarsvergadering d.d Concept Vliegprogramma 2010 (versie ) - Geloofsbrief najaar 2009 GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE G.H. Kok Baan 37 8271 BD IJSSELMUIDEN tel.nr. : 038-3327252 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl IJsselmuiden, 15-9-2009 Geachte verenigingsbesturen, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Asten Postbus AG ASTEN. Interbestuurlijk toezicht 2017.

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Asten Postbus AG ASTEN. Interbestuurlijk toezicht 2017. Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Asten Postbus 290 5720 AG ASTEN Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 www.brabant.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, oktober 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Noord-Brabant, oktober 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Noord-Brabant, oktober 2018 Sterke daling WW in alle leeftijdsgroepen Het aantal WW-uitkeringen in Noord-Brabant lag in oktober 2018 2% lager dan de daarvoor. In vergelijking met

Nadere informatie

Afdeling 12 De Kuststrook. Informatie boekje

Afdeling 12 De Kuststrook. Informatie boekje K Afdeling 12 De Kuststrook Informatie boekje 2015 INHOUDSOPGAVE 2015 Samenstelling Afdelingbestuur 4 Concours en ledenadministratie 5 Nationale Controleurs 5 I T commissie 5 Dagelijks bestuur PVO Stichting

Nadere informatie

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2014 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2014 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

VLUCHTEVALUATIE Zaterdag 18 Mei 2013

VLUCHTEVALUATIE Zaterdag 18 Mei 2013 VLUCHTEVALUATIE Zaterdag 18 Mei 2013 In bovenstaande afbeelding is een overzicht weergegeven van de vluchten, (met ZIMOA ondersteunende afdelingen) en daarbij de route naar de locatie van de eerst aankomende

Nadere informatie

Agenda. Broekland Geachte verenigingsbesturen,

Agenda. Broekland Geachte verenigingsbesturen, GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE F.H. Jacobs Rabbershoek 34 8107 AJ Broekland Tel.: 06-45168988 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl Broekland 30-09-2014 Geachte verenigingsbesturen, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening *BLAUW: VOORSTELLEN UIT AGENDA De voorzitter, Bram Scherpenzeel, sprak de volgende openingswoorden uit: Geachte aanwezigen, beste leden, Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom

Nadere informatie

Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland

Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland Arbeidsmarktinformatie Zuidoost-Nederland Per 30 september 2011 Dit is een maandelijkse uitgave met de recente arbeidsmarktgegevens uit Zuidoost-Nederland. Nadere informatie kan worden verkregen bij de

Nadere informatie

Weekendafsluitingen tussen knooppunt. en de Belgische grens. (In beide richtingen) Beuningen

Weekendafsluitingen tussen knooppunt. en de Belgische grens. (In beide richtingen) Beuningen Nieuw-Vennep isse Roelofarendsveen Aalsmeer Uithoorn Kudelstaart Mijdrecht Wilnis Abcoude Breukelen Bussum Kortenhoef Hilversum Nieuw- Loosdrecht Blaricum Laren Eemnes Baarn Soest Spakenburg Bunschoten

Nadere informatie

Jos van Laar J.W. Pienemanstraat DK DEVENTER Tel: Secretaris Regio Noord GOU adres:

Jos van Laar J.W. Pienemanstraat DK DEVENTER Tel: Secretaris Regio Noord GOU  adres: ijsseld elta vliege rs 2013 Secretaris GOU Notulen van de najaarsvergadering d.d. 22 oktober 2014. 1. Opening. Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. In verband met persoonlijke

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2010 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de controlecommissie, penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 65

Nadere informatie

71 74 AD VD CROMMENACKER 2237 GEMERT 12 6/ :58: , , P. VAN DEN BERG 2168 HERPEN 24 2/ :09:

71 74 AD VD CROMMENACKER 2237 GEMERT 12 6/ :58: , , P. VAN DEN BERG 2168 HERPEN 24 2/ :09: 1 28 A. HOMAN 2249 HELMOND 26 332217 1-2934133921 2-10:30:21 1579,354 0 1000,0 1 2 17 JUNIOR VERBAKEL 2241 HELMOND 26 329794 1-3043675 19 2-10:29:48 1571,946 0Z 50,00 997,6 2 3 51 V.D. BERG & KREMERS 2151

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige prijzen),

Nadere informatie

IVBOB. Illlllllll IIII llllllll II. Platform Samenwerkende Ouderenorganisatíes Brabant IO16004186 21/01/2016. VBOB Project Cliëntondersteuning

IVBOB. Illlllllll IIII llllllll II. Platform Samenwerkende Ouderenorganisatíes Brabant IO16004186 21/01/2016. VBOB Project Cliëntondersteuning Illlllllll IIII llllllll II IO16004186 21/01/2016 IVBOB Stichting Verenigde Bonden Overleg Brabant Gemeente Oosterhout T.a.v. College van Burgemeesters en Wethouders Postbus 10150 4900 GB OOSTERHOUT NB

Nadere informatie