December Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "December Inhoud"

Transcriptie

1 December 2017 Inhoud en Magister Bereikbaarheid school Klankbordgroep Powerhouse Gala 4 mavo, 5 havo en 6 vwo Diploma-uitreiking 4 mavo, 5 havo en 6 vwo Schooldomein 2 Docentenspreekmiddag/-avond Leipzig bezoekt Eindhoven Bezoek Gemeenteraad 4 havo Uitwisseling met Münster Eindhoven bezoekt China Voorstellingen Parktheater 4 havo/vwo (ckv deels) MBO-avond, Eckart College, 3 mavo (verplicht) Keulen, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo (Duits) Keulen, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo (Duits) Profielwerkstukavond 4 mavo Natuurmuseum, 2 mavo Sportoriëntatie, 4 mavo Agenda en Magister Vrijwel alle correspondentie loopt via Magister en wordt zowel naar ouder 1 als naar ouder 2 gestuurd met uitzondering van facturen en uitnodigingen docentenspreekmiddagen/-avonden, die gaan uitsluitend naar ouder 1. Alleen ouder 1 kan inschrijven voor de docentenspreekmiddag/-avond m.b.v. zijn of haar inlogcode. Het is belangrijk dat zowel bij ouder 1 als bij ouder 2 het juiste adres in Magister vermeld staat. U kunt zelf uw adres én telefoonnummer binnen Magister controleren en eventueel aanpassen. Zorgt u er ook voor dat ons e- mailadres als veilige afzender staat ingesteld om te voorkomen dat onze berichten in uw spambox belanden. Zowel ouder 1 als ouder 2 zijn in het bezit van een inlogcode van Magister, deze moet u goed bewaren. Met behulp van deze code krijgt u o.a. inzage in de gegevens van uw kind en kunt inschrijven voor bepaalde activiteiten. Gedurende toetsweken en rapportvergaderingen zijn cijferkolommen in Magister gesloten. U heeft gedurende deze periodes geen inzage in de cijfers van uw kind. Bereikbaarheid school Soms is onze school moeilijk bereikbaar. Dat heeft te maken met een nog niet optimale bezetting van onze receptie. U krijgt dan een bericht van afwezigheid te horen. Wij hopen dit probleem snel op te lossen, zodat u van 07:45 uur tot 16:45 uur de school altijd kunt bereiken. Daarnaast zorgt de technologie af en toe voor problemen. Het is dit jaar een aantal keren voorgekomen dat we storingen in de bereikbaarheid ondervonden doordat het netwerk uitviel of dat er een update moest worden geïnstalleerd. Dat is niet helemaal te voorkomen. Wel werken wij aan een stabiel netwerk, zodat we in de toekomst zo min mogelijk hinder ondervinden.

2 Klankbordgroep Tijdens de informatieavonden aan het begin van dit schooljaar werd aangekondigd dat als pilot gestart zou worden met klankbordgroepen voor ouders. De klankbordgroepen voor de bovenbouw vwo en klas 1 zijn intussen samengesteld. Klankbordgroepen komen drie keer per jaar met de teamleider bij elkaar om te praten over onderwijs, communicatie en organisatie. Inmiddels zijn de ouders van klas 1 en 4, 5 en 6 vwo per brief geïnformeerd over de klankbordouders. Indien u contact op wilt nemen met de klankbordouders kunt u gebruik maken van de onderstaande adressen. De ouders van de verschillende afdelingen komen op de volgende data bij elkaar: 4, 5 en 6 vwo: 6 :klankbordvwo4@fritsphilips.eu :klankbordvwo5@fritsphilips.eu :klankbordvwo6@fritsphilips.eu Klas 1: 12 :klankbordklas1@fritsphilips.eu Powerhouse Stichting Powerhouse zet zich specifiek in voor jongeren uit Eindhoven. Ze bieden diverse projecten aan, o.a. sport voor jongeren die geen sport kunnen beoefenen omdat hun ouders daar de financiële middelen niet voor hebben. In de bijlage vindt u meer informatie over deze stichting. Gala 4 mavo, 5 havo en 6 vwo De tijd op het Frits Philips wordt natuurlijk feestelijk afgesloten met een groot galafeest voor alle leerlingen die klaar zijn met hun eindexamen. Het galafeest wordt dit jaar op een nieuwe externe locatie gehouden, namelijk Pullman Eindhoven Cocagne aan de Vestdijk. Het feest vindt plaats op vrijdag 1 juni. De leerlingen krijgen in de loop van het jaar een uitnodiging voor dit feest. Diploma-uitreiking 4 mavo, 5 havo en 6 vwo De diploma-uitreiking zal plaatsvinden op Frits Philips lyceum mavo. Deze feestelijke gelegenheid zal worden opgesplitst volgens onderstaand schema. Later dit jaar zal er een uitnodiging worden verstuurd. mavo vrijdag 29 juni 14:00-18:00 uur. vwo vrijdag 29 juni 19:30-22:30 uur. havo maandag 2 juli 19:30-22:30 uur. Schooldomein 2 Deze week is Schooldomein 2 verschenen waarin een artikel is opgenomen over onze school. Meer hierover leest u in de bijlage. Docentenspreekmiddag/-avond maandag 4 Inschrijving voor de docentenspreekmiddag/-avond kon van 17 tot 23 november via Magister. Sinds donderdag 30 november zijn uw afspraken m.b.v. de inlogcode van ouder 1 zichtbaar in Magister.

3 Leipzig bezoekt Eindhoven maandag 4 t/m vrijdag 8 Van maandag 4 t/m vrijdag 8 verwelkomt het Frits Philips voor de eerste keer leerlingen van het Musikalisch-Sportliches Gymnasium uit Leipzig. Hopelijk is dit de start van een langdurige uitwisseling. Onze deelnemende leerlingen uit 4 havo, 4 vwo en 5 vwo hebben er in elk geval heel veel zin in en met hulp van gastvrije Vrienden van Frits gaan we er een leerzame en gezellige week van maken. Het programma bevat o.a. uit kennismaken met elkaar, met onze school en de Nederlandse cultuur d.m.v. (gast)lessen en workshops, het Sinterklaasfeest en een bezoek aan Amsterdam (incl. rondvaart, Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum) en het centrum van Eindhoven (met een speurtocht). De begeleiders zijn Miriam Strous en Kerina Heesakkers. Bezoek Gemeenteraad 4 havo 6, 12 en 13 Volgend jaar, 21 maart 2018, zijn de gemeenteraad verkiezingen weer. Tevens is de lokale politiek een onderdeel van het thema parlementaire democratie waar 4 havo mee bezig is. Om de theorie in de praktijk terug te zien gaan we op bezoek bij de gemeenteraad. Leerlingen gaan onder leiding van raadsleden aan een gemeenteraad vergadering deelnemen. Daar gaan ze ervaren wat de rol van een wethouder is, wat de rol van de gemeenteraad is en wat nu het verschil is tussen oppositie- en coalitiepartijen. Op de volgende data gaan de 4 havo klassen op excursie naar de gemeenteraad van Eindhoven. Sommige klassen zitten in de ochtend en andere in de middag. Met lesuitval is rekening gehouden. Leerlingen hebben 40 minuten de tijd om vanuit school naar het Stadhuisplein te komen. De 9e lesuren gaan gewoon voor alle 4 havo leerlingen door. H4F woensdag 6 H4D woensdag 6 H4A dinsdag 12 H4B dinsdag 12 H4C woensdag 13 H4E woensdag 13 09:45 uur tot 11:45 uur, uitval 2e t/m 5e uur inclusief reistijd, begeleider dhr. E. v.d. Sande 12:45 uur tot uur, uitval 5e t/m 8e uur inclusief reistijd, begeleider dhr. E. v.d. Sande 09:45 uur tot 11:45 uur, uitval 2e t/m 5e uur 12:45 uur tot uur, uitval 5e t/m 8e uur 09:45 uur tot 11:45 uur, uitval 2e t/m 5e uur 12:45 uur tot uur, uitval 5e t/m 8e uur Uitwisseling met Münster Donderdag 7 t/m maandag 11 In het kader van internationalisering vinden uitwisselingen plaats met scholen in het buitenland. Voor leerlingen uit klas 2 vindt er weer een uitwisseling met het Immanuel Kant Gymnasium in het Duitse Münster plaats. Tijdens de uitwisseling wordt Engels gesproken, op die manier moeten ook de Duitse leerlingen een voor hen vreemde taal spreken.

4 Tijdens de uitwisseling gaan leerlingen de school bezoeken, de stad verkennen, musea bezoeken, sportieve activiteiten ondernemen, de cultuur beleven en nog veel meer. Eindhoven bezoekt China vrijdag 8 t/m woensdag 20 Vrijdag 8 vertrekken 10 havo en vwo leerlingen samen met de heer Kusters en de heer de Wit naar China. Daar worden zij ontvangen door de ouders van leerlingen van de Shanghai Wusong High School. De leerlingen verblijven enkele dagen in hun gastgezin en maken dan kennis met de Chinese cultuur. Vervolgens verblijft de groep op de campus van de Shanghai Wusong High School. Op school krijgen de leerlingen onder andere kung fu les, leren ze kalligraferen en zal er een Chinese opera worden opgevoerd. In de dagen daaropvolgend reist de groep verder landinwaarts om authentiek China te beleven. Op 20 zal de groep terugkeren naar Nederland. Voorstellingen Parktheater 4 havo/vwo (ckv deels) zaterdag 9 en woensdag 13. Leerlingen uit 4 havo/vwo bezoeken dit schooljaar voor het vak ckv een theatervoorstelling. Kaartjes worden gereserveerd door de ckv docenten en betaald met de cultuurkaart. Er is een aanbod in de disciplines cabaret, dans, toneel en muziektheater. De voorstellingen worden in de avonduren bezocht en vinden meestal plaats in het Parktheater. Leerlingen hebben een voorkeur opgegeven en in de vitrines in de kunstvleugel hangt de indeling. We rekenen er op dat de leerlingen goed kijken waar ze wanneer verwacht worden en dat ze binnen 2 weken na het bezoek de verwerkingsopdracht inleveren bij hun eigen ckv-docent. Informatie hierover is te vinden in hun ckv-boekje. We hopen op mooie voorstellingen! - Op zaterdag 9 bezoekt een groep leerlingen Adrenaline, de voorstelling start om 19:00 uur. leerlingen moeten dan om 18:40 uur aanwezig zijn bij de hoofdingang van het Parktheater - Op woensdag 13 bezoekt een groep leerlingen Kruistocht. De voorstelling begint om 20:00 uur. Je moet hiervoor om 19:40 uur aanwezig zijn bij Pand P, Leenderweg 65, Eindhoven (dus niet bij het Parktheater). MBO-avond, Eckartcollege, 3 mavo (verplicht) maandag 11 Maandag 11 a.s. is de jaarlijkse MBO voorlichtingsavond op het Eckartcollege. Leerlingen hebben hiervoor een formulier ontvangen waarop ze hun keuze voor de voorlichtingen konden aangegeven. Iedere leerling kiest één voorlichting per ronde. In totaal zijn er 3 rondes van elk een half uur. Omdat deze avond met 3 scholen georganiseerd wordt, is het die avond erg druk op het Eckartcollege. Daarom kan er per leerling maar één ouder meekomen. Deze voorlichtingsavond is een verplicht onderdeel van het Toekomstdossier voor alle leerlingen uit 3 mavo.

5 Keulen, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo (Duits) dinsdag 12 Op dinsdag 12 gaan leerlingen die Duits in hun pakket hebben uit de klassen 4 mavo, 5 havo en 6 vwo naar Keulen in Duitsland. Het betreft een excursie voor het vak Duits onder de noemer Landeskunde. De leerlingen bezoeken de MMC TV studio s en de kerstmarkten. Pubquiz maandag 18 Maandag 18 is er de mogelijkheid om mee te doen aan de vijfde editie van de Frits Philips Pubquiz. De opzet is hetzelfde als de vorige keren, de quiz is voor alle medewerkers, ouders en examenleerlingen van Frits Philips lyceum-mavo. De locatie is het atrium van ons gebouw aan de Avignonlaan 1. Er kan gebruik gemaakt worden van onze fietsenstalling en het parkeerterrein. Er is ruimte voor 15 teams. Deze teams mogen uit maximaal vijf personen bestaan. Inschrijven als team kan tot en met vrijdag 15 via adres: stf@fritsphilips.eu. Profielwerkstukavond 4 mavo dinsdag 19 Dinsdagavond presenteren onze leerlingen van 4 mavo hun profielwerkstukken. Hierbij zijn ouders, broers, zusjes, opa s, oma s en andere belangstellenden van harte welkom. Het profielwerkstuk is een onderdeel van het schoolexamen. In de afgelopen weken is in tweetallen hard gewerkt om dit profielwerkstuk vorm te geven en de meeste groepjes zitten nu in de afrondingsfase. De avond is zodanig georganiseerd dat op vijf verschillende tijdstippen de presentaties plaatsvinden. De leerlingen en hun ouders hebben een uitnodiging met uitgebreide informatie ontvangen. De mentoren dhr. E. van Dijk, dhr. J. den Draak, dhr. E. van de Sande, mw. J. van den Nieuwenhof, dhr. R. Willemsen, dhr. P. Klinkers en teamleider dhr.t. Kwaspen zijn op deze avond aanwezig. Natuurmuseum, 2 mavo woensdag 20 Woensdag 20 gaan de leerlingen van 2 Mavo naar het Natuurmuseum in Tilburg. Dit zal aansluiten bij het hoofdstuk over ordening waar ze op dat moment mee bezig zijn. Sportoriëntatie, 4 mavo donderdag 21 In het kader van sportoriëntatie gaan de leerlingen van 4 mavo op donderdag 21 deelnemen aan 2 activiteiten die in de reguliere les LO niet worden aangeboden. Ze hebben mogen kiezen uit klimmen, squashen, bowlen en fitness. De eerste activiteit is van 09:45-11:00 uur en de tweede activiteit van 12:15-12:30 uur. Alle activiteiten vinden plaats op Sportcomplex Eindhoven-Noord aan de Vijfkamplaan. Daarna hebben de leerlingen les volgens het rooster.

6 Agenda Voor de jaaragenda verwijzen we u naar onze website: Daar vindt u het actuele overzicht. Hieronder een overzicht van de tot nu geplande activiteiten voor de maand. maandag 4 t/m vrijdag 8 maandag 4 woensdag 6, dinsdag 12, woensdag 13 donderdag 7 t/m maandag 11 vrijdag 8 t/m woensdag 20 vrijdag 8 zaterdag 9 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 Leipzig bezoekt Eindhoven. Docentenspreekmiddag/-avond, 16:00-22:00 uur. Bezoek Gemeenteraad, 4 havo. Uitwisseling met Münster. Eindhoven bezoekt China. Paarse Vrijdag. Parktheater, Adrenaline, 4 havo/vwo (ckv). MBO-avond, Eckart College, 3 mavo. Keulen, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo. Parktheater, Kruistocht, 4 havo/vwo (ckv). Pubquiz. Profielwerkstukavond 4 mavo. Natuurmuseum, 2 mavo. Sportoriëntatie, 4 mavo.

Oktober Inhoud:

Oktober Inhoud: Oktober 2017 Inhoud: E-mailadressen ouders in Magister Stichting Leergeld Schoolfotograaf Dick Diks Voorstellingen 4 havo/vwo ckv De Scènefabriek Vakspreekuren wiskunde Verkeersveiligheid Informatieavond

Nadere informatie

FEBRUARI adressen ouders in Magister Beroepenvoorlichtingsavond Eckart, klas 3 (Avignonlaan) Voorlichtingsavond WO bij SCE (Avignonlaan)

FEBRUARI adressen ouders in Magister Beroepenvoorlichtingsavond Eckart, klas 3 (Avignonlaan) Voorlichtingsavond WO bij SCE (Avignonlaan) FEBRUARI 2017 E-mailadressen ouders in Magister Vrijwel alle correspondentie loopt via Magister. Het is daarom belangrijk dat zowel bij ouder 1 als bij ouder 2 het juiste e-mailadres in Magister vermeld

Nadere informatie

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag AGENDA PERIODE 4 VAN HET SCHOOLJAAR 2014-2015 Week 15 Deze week: Aula gesloten ivm toneel Maandag 6 april Tweede Paasdag Dinsdag 7 april 4 e lesuur Zorgteam Vwo 5 e lesuur Zorgteam Mavo 15.15 17.00 u BT

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 1 36 1 ma 02-09-2019 Start schooljaar personeel 9.00 1

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig)

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig) JAARAGENDA CAPELLENBORG 2016 2017 Er kunnen nog wijzigingen/toevoegingen plaatsvinden, er kunnen aan dit overzicht geen rechten ontleend worden. augustus maandag 29 augustus eerste schooldag voor leerlingen

Nadere informatie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie JAARAGENDA de Passie 2017-2018 - ouders DATUM WEEK 33 vrijdag 18 augustus 2017 zondag 20 augustus 2017 BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2015-2016 en BEGIN CURSUS 2016-2017 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2016, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2016-2017 en BEGIN CURSUS 2017-2018 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2017, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. dag datum 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen In deze nieuwsbrief Open dagen Steunles Nieuw rooster Toetsweek 3 Het komende weekend staat in het teken van de Open dagen. Op vrijdagavond, zaterdag en maandagavond zullen hopelijk weer veel leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Teamleiders... 1 3. Roosterwijzigingen en nieuwe collega s... 2 4. Ondernemersweek en kerstmarkt... 2 5. Het tweede halfjaar... 4 6. 10-minutenavond...

Nadere informatie

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro INFORMATIEAVOND INFORMATIEAVOND Hartelijk welkom Informatieavond leerjaar 4 Dinsdag 1 september 2015 PROGRAMMA 1. Opening door N. van Bennekom, directeur 2. Thema avond ouders 28 september 3. Inrichting

Nadere informatie

Programma einde cursus begin cursus

Programma einde cursus begin cursus Programma einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Editie leerlingen Einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Pagina 1 Rooster ingaande 28 juni 2019 vrijdag 28 juni alle klassen lessen tot 15.45

Nadere informatie

Het HAVO-examen. School examen. Centraal examen. Eind cijfer +

Het HAVO-examen. School examen. Centraal examen. Eind cijfer + Havo bovenbouw Havo 4 en 5 is één geheel. Alle behaalde resultaten zijn onderdeel van het schoolexamen. Goede cijfers zijn belangrijk. Eindcijfer havo 4 = startcijfer havo 5. Het HAVO-examen School examen

Nadere informatie

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR JAAROVERZICHT 2016 2017 TWEEDE HALFJAAR Week dag datum Activiteit 03 Ma 18 jan TW2 Di 17 jan TW2 Wo 18 jan TW2 Open lesmiddag groep 8 (1 van 2; 13.30-15.30 uur) Do 19 jan Rekentoets herkansers 4m/6V (08.30-11.15)

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar (vanaf januari) (versie december 2016)

Jaaragenda schooljaar (vanaf januari) (versie december 2016) Jaaragenda schooljaar 2016-2017 (vanaf januari) (versie december 2016) Dit is een globale agenda voor de periode van januari 2017 tot het einde van het schooljaar 2016-2017. Laatste dag schooljaar 2016-2017:

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 Begeleiding nieuwe docenten/stagiaires - introductieprogramma

Nadere informatie

Ouderavond havo 4 woensdag 16 september 2015 aanvang uur WELKOM

Ouderavond havo 4 woensdag 16 september 2015 aanvang uur WELKOM Ouderavond havo 4 woensdag 16 september 2015 aanvang 20.00 uur WELKOM Programma Overzicht leerjaar havo 4 dhr. Marten Penning Uiteen in mentorgroepen vanaf 20.40 uur H4a Dhr. Stef Hakkenes A02 H4b Dhr.

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v.

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. 1 JAARPROGRAMMA 2018-2019 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 3 september regelmatig

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 JAARAGENDA 2014-2015 1 34 MAANDAG 18-8-2014 ZOMERVAKANTIE (t/m 22-08-2014) DINSDAG 19-8-2014 WOENSDAG 20-8-2014 DONDERDAG 21-8-2014 VRIJDAG 22-8-2014 Vrijdag 22 augustus: bijeenkomst nieuwe docenten met

Nadere informatie

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb Dag Begintijd Code Activiteit woensdag 21-12-2016 19:00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag 22-12-2016 0:00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb donderdag 22-12-2016 9:00 S Mentorenactiviteit leerjaar 2 t/m

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019 Betreft: CONCEPT-PLANNING 2019-2020 PER 16 JULI 2019 week 35 ma 26-08 t/m vr 30-08 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 26-08 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo Frits! voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo twitter.com/hetfritsphilips www.fritsphilips.eu Frits Junior groep 8 start op woensdagmiddag na de herfstvakantie. Inschrijven via de website

Nadere informatie

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar 2017-2018 Versie 07 februari 2018, 14.40 uur Legenda: Zwart = voor iedereen Groen = voor MR Rood = voor ZAT Paars = OPUS Donker blauw = Ouderraad Oranje = voor specifieke

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5 HAVO

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5 HAVO Welkom INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5 HAVO 2016-2017 22 september 2016 1 WELKOM dhr. F. van Damme, conrector bovenbouw Havo dhr. S. van Boxtel, leerjaarcoördinator 5 Havo mw. M. Molenschot decaan Havo

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5h september

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5h september INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5h 2015-2016 11 september 2015 1 WELKOM F. van Damme, conrector bovenbouw havo Mw. Y. van Nuland, leerjaarcoördinator 5 havo B.Bogaers, decaan havo Mw. M. Molenschot, decaan

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5HAVO

INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5HAVO Welkom INFORMATIEAVOND EXAMENKLASSEN 5HAVO 2017-2018 14 september 2017 1 WELKOM dhr. F. van Damme, conrector bovenbouw Havo dhr. S. van Boxtel, leerjaarcoördinator 5 Havo mw. M. Molenschot decaan Havo

Nadere informatie

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 24 september 2015 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : BLA-1516-032/NIK/AHA/spe : Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo Frits! voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo twitter.com/hetfritsphilips www.fritsphilips.eu Frits Junior groep 8 start op 25 oktober. Inschrijven via de website facebook.com/ fritsphilipslyceummavo

Nadere informatie

Informatieavond. 4 havo

Informatieavond. 4 havo Informatieavond 4 havo Programma 19u30 inleiding 20u15 pauze 20u30 kennismaken met mentor Organisatie rector dhr. T. Oudejans conrector onderwijs, bedrijfvoering en financiën dhr. A. Plevoets afdelingsleider

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode A ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

Informatie-avond. 4 havo

Informatie-avond. 4 havo Informatie-avond 4 havo Programma 19u30 inleiding 20u15 pauze 20u30 kennismaken met mentor Organisatie rector dhr. T. Oudejans conrector onderwijs mw. L. Derks conrector interne organisatie dhr. A. Plevoets

Nadere informatie

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo Welkom Ouderinformatieavond examenklassen Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo 19-9-2018 1 Het examenjaar Diploma-uitreiking: havo: 3 juli 2019 16:30 en 19:30 vwo: 2 juli 2019 19:30 Informatieavond

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

Eindexamen Van 14 mei tot en met 28 mei. Teamleiders: Vwo: Gym:

Eindexamen Van 14 mei tot en met 28 mei. Teamleiders: Vwo: Gym: Eindexamen 2018 Van 14 mei tot en met 28 mei Teamleiders: Vwo: l.vondenhoff@lvo-weert.nl Gym: h.vanrooyen@lvo-weert.nl Examensecretaris: h.krekels@lvo-weert.nl Tijdpad SchoolExamen (SE) Leerlingen controleren

Nadere informatie

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen vrijdag 30 augustus 2019 einde zomervakantie zondag 1 september 2019 begin pta-cijferperiode 1 zondag 1 september 2019 begin rapportperiode 1 maandag 2 september

Nadere informatie

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Brugklasmentoren 1M1: Dhr. Akbaba (akb@lyceumypenburg.nl) 1HM1: Dhr. Wieser (wie@lyceumypenburg.nl) 1HM2: Dhr. Verdoorn (vdn@lyceumypenburg.nl) 1H1: Dhr.

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2016-2017 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 19 juni Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 22 juni) Taaldorp Duits voor alle derde klassen (lln uit 5A helpen hierbij) Di

Nadere informatie

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger week dag datum nr wk Leerlingen / ouders 2 ma 7-jan 16 1e en 2e lesuur vervallen di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v do 10-jan 20.30-0.30 uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger vr 11-jan

Nadere informatie

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging Elke dag inspirerend vwo / havo elke dag een uitdaging Samen met uw zoon of dochter staat u voor een belangrijke keuze. Op basis van het advies van de basisschool ligt de uitdaging op vwo of havo-niveau.

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat,

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat, Aan alle examenkandidaten en hun ouder(s)/verzorger(s) KENMERK : examen\265-xm.ni19 GELDROP, 10 april 2019 ONDERWERP : mededelingen CE en regelingen eindexamen VWO, HAVO en VMBO-t Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Eindexamen Van 9 mei tot en met 22 mei. Teamleiders: Vwo: Gym:

Eindexamen Van 9 mei tot en met 22 mei. Teamleiders: Vwo: Gym: Eindexamen 2019 Van 9 mei tot en met 22 mei Teamleiders: Vwo: l.vondenhoff@stichtinglvo.nl Gym: s.engbersen@stichtinglvo.nl Examensecretaris: h.krekels@stichtinglvo.nl Tijdpad SchoolExamen (SE) Leerlingen

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo Welkom Ouderinformatieavond examenklassen Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo 19-9-2018 1 Het examenjaar Diploma-uitreiking: havo: 3 juli 2019 16:30 en 19:30 vwo: 2 juli 2019 19:30 Informatieavond

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders/verzorgers, locatie Eksterlaan, Schooljaar

Belangrijke data voor ouders/verzorgers, locatie Eksterlaan, Schooljaar Belangrijke data voor ouders/verzorgers, locatie Eksterlaan, Schooljaar 2015-2016 2015 Augustus vr. 21 boeken ophalen volgens rooster ma. 24 Start periode 1 (t/m 6 november 2015) 14.00 uur ontvangst onderbouw

Nadere informatie

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018 Betreft: PLANNING 2018-2019 - 18 OKTOBER 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00 u -

Nadere informatie

Examenreglement aanvullingen 5H

Examenreglement aanvullingen 5H Examenreglement aanvullingen 5H HAVO bovenbouw Cohort 2016-2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Kalender voor belangrijke onderdelen van het examendossier... 4 Data Centraal Examen Havo 2018... 5 Aanvullingen/wijzigingen

Nadere informatie

Ouderavond havo 4 woensdag 21 september 2016 aanvang uur WELKOM

Ouderavond havo 4 woensdag 21 september 2016 aanvang uur WELKOM Ouderavond havo 4 woensdag 21 september 2016 aanvang 20.00 uur WELKOM Programma Overzicht leerjaar havo 4 dhr. Marten Penning Decaan havo Robert Bosma Uiteen in mentorgroepen voor 20.45 uur H4a Dhr. Jens

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen.

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL, iets voor jou! De HTL- route Je hebt advies

Nadere informatie

Ouderavond havo 4 woensdag 27 september 2017 aanvang uur WELKOM

Ouderavond havo 4 woensdag 27 september 2017 aanvang uur WELKOM Ouderavond havo 4 woensdag 27 september 2017 aanvang 20.00 uur WELKOM Programma Overzicht leerjaar havo 4 dhr. Marten Penning Uiteen in mentorgroepen 20.40 uur H4a Dhr. Ben van Haaster B08 H4b Dhr. Martijn

Nadere informatie

BOVENBOUW HAVO. Klas 5 en het eindexamen. September 2017

BOVENBOUW HAVO. Klas 5 en het eindexamen. September 2017 BOVENBOUW HAVO Klas 5 en het eindexamen September 2017 HAVO 5 Programma: Welkom W. Ruijsch Algemeen Begeleiding Tijdpad decanaat J. Hecker/M. Husson Het examen I. Eggen Rekenen en rekentoets D. Walravens

Nadere informatie

ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) presentatie van de WOW actie tijdens HO Klas 11 A ouderavond, uur.

ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) presentatie van de WOW actie tijdens HO Klas 11 A ouderavond, uur. Agenda schoolactiviteiten (de jaaragenda staat op de website) 25-sep maandag ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) rooster 26-sep dinsdag 27-sep woensdag Klas 11 B ouderavond, 19.30 uur 28-sep

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2018 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2018-2019 Start nieuwe cursusjaar: De betaling van de materiaalbijdrage, leermiddelen en schoolactiviteiten

Nadere informatie

Planning rondom CSE. 27 februari 2019

Planning rondom CSE. 27 februari 2019 Planning rondom CSE 27 februari 2019 woensdag 13 t/m vrijdag 22 maart (week 11 en 12) Laatste proefwerkweek voor de eindexamenkandidaten. maandag 1 april t/m vrijdag 5 april (week 14) PROEFEXAMENS maandag

Nadere informatie

KENNISMAKINGSWEEK BRUGKLASSEN. 5 september t/m 9 september 2016

KENNISMAKINGSWEEK BRUGKLASSEN. 5 september t/m 9 september 2016 KENNISMAKINGSWEEK BRUGKLASSEN 5 september t/m 9 september 2016 Beste leerling, Eindelijk is het dan zover, je schoolcarrière op het Beekdal Lyceum is begonnen! Een andere school, een andere omgeving, nieuwe

Nadere informatie

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI /

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / OPEN HUIS WOENSDAG 14 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS MAANDAG 22 JANUARI / 19.00-20.30 UUR Kies voor Corderius College

Nadere informatie

newman college Scapino 2016 agenda Scapino 2016 Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016

newman college Scapino 2016 agenda Scapino 2016 Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016 Scapino 2016 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 5 28 januari 2016 januari 28 leerlingen vrij i.v.m. studiedag personeel oudernieuwsbrief 5 29 NIO/DAT

Nadere informatie

BOVENBOUW HAVO. Klas 5 en het eindexamen. september 2016

BOVENBOUW HAVO. Klas 5 en het eindexamen. september 2016 BOVENBOUW HAVO Klas 5 en het eindexamen september 2016 HAVO 5 Programma: Welkom W. Ruijsch Algemeen Begeleiding Tijdpad decanaat J. Hecker/ M. Husson Het Examen I. Eggen Rekenen en rekentoets D. Walravens

Nadere informatie

Het HAVO-examen. School examen. Centraal examen. Eind cijfer +

Het HAVO-examen. School examen. Centraal examen. Eind cijfer + Programma 19.30 uur Praktische informatie havo bovenbouw 20.00 uur Informatie van de decaan 20.15 uur Pauze; naar de eerste verdieping 20.30 uur Kennismaking met de mentor 21.00 uur Einde Havo bovenbouw

Nadere informatie

Verjaardagen: week 47, 2013. Allen van harte gefeliciteerd!! Agenda voor de komende weken:

Verjaardagen: week 47, 2013. Allen van harte gefeliciteerd!! Agenda voor de komende weken: week 47, 2013. Verjaardagen: H4G Franc Martens 18/11 H4C Menno Bentvelzen 20/11 H4E Mandy van Gils 20/11 V6A Nicole Gielen 21/11 H4E Marijn Suijkerbuijk 23/11 V5B Thi Thi Chau 24/11 H5I Priscilla van Dijk

Nadere informatie

WELKOM. Informatieavond

WELKOM. Informatieavond WELKOM Informatieavond 4 HAVO 14 september 2017 september 2017 1 Invulling van de avond Welkom door de conrector Leerjaarcoördinator aan het woord Informatie over lob van de decaan Met de mentor naar de

Nadere informatie

donderdag 27 december 2018 vrijdag 28 december 2018

donderdag 27 december 2018 vrijdag 28 december 2018 Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen maandag 3 december 2018 12.00 sluiting inschrijving ouderavond dinsdag 4 december 2018 11:15 17.00 rapportvergaderingen 1 dinsdag 4 december 2018 11:00 terugkomdag

Nadere informatie

VMBO g/t HAVO VWO Gymnasium Tweetalig VWO Technasium Kunst & Cultuur

VMBO g/t HAVO VWO Gymnasium Tweetalig VWO Technasium Kunst & Cultuur VMBO g/t HAVO VWO Gymnasium Tweetalig VWO Technasium Kunst & Cultuur contactavond havo 5 2016-2017 programma informatie afdelingsleider havo: dhr. Florisse informatie leerling-coordinator havo BB: mw.

Nadere informatie

brugklasmagazine Alles wat je móet weten over onze school mavo havo atheneum gymnasium basisberoeps kaderberoeps mavo havo/vwo 1-2-3

brugklasmagazine Alles wat je móet weten over onze school mavo havo atheneum gymnasium basisberoeps kaderberoeps mavo havo/vwo 1-2-3 brugklasmagazine Alles wat je móet weten over onze school mavo havo atheneum gymnasium basisberoeps kaderberoeps mavo havo/vwo 1-2-3 Hoi groep 8-er! Het is bijna zover! We hopen dat je voor het Elzendaalcollege

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

4 Nieuws voor ouder(s)

4 Nieuws voor ouder(s) 4 Nieuws voor ouder(s) en verzorger(s) Februari 2018 Inleiding Beste ouders, verzorgers, Hierbij de vierde nieuwsbrief van Het Brederocollege dit schooljaar. Bijna weer voorjaarsvakantie. Het gaat al weer

Nadere informatie

Ouderinformatie avond 4 MAVO

Ouderinformatie avond 4 MAVO Ouderinformatie avond 4 MAVO Maandag 14 september 2015 Tijd: 20.00 uur Mentor Eerste aanspreekpunt voor leerlingen Op de hoogte van resultaten & cijfers Eerste aanspreekpunt voor ouders (ziekte, cijfers

Nadere informatie

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt?

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt? Oudermailing 2018-2019 nr. 03 november 2018 1 INHOUDSOPGAVE: Voorwoord van de rector 2 Leerlingbesprekingen 3 Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3 Toetsweekrooster 3 Wat als een leerling te laat komt? 3 Wat

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER

ACTIVITEITENROOSTER September ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Week 36 1 e schoolweek ma 05 Start Periode 1 en 5 Deze periode worden 3 dagen ckv-activiteiten ingepland Ontruimingsoefening in deze periode Coaching bijeenkomst

Nadere informatie

Jaargang 4 nummer 5 NIEUWSBRIEF AntoniusContact Februari 2013

Jaargang 4 nummer 5 NIEUWSBRIEF AntoniusContact Februari 2013 Jaargang 4 nummer 5 NIEUWSBRIEF AntoniusContact Februari 2013 Belangrijke data: Maandag 18 t/m vrijdag 22 februari Voorjaarsvakantie Maandag 25 februari Klankbordavond dyslexie Dinsdag 26 t/m donderdag

Nadere informatie

Opendagen omliggende middelbare scholen. Open Dag Dalton woensdag 30 januari van 16.00-21.00 uur

Opendagen omliggende middelbare scholen. Open Dag Dalton woensdag 30 januari van 16.00-21.00 uur Opendagen omliggende middelbare scholen Gemini Reijerweg 249 Ridderkerk Tel. 0180486999 E-mail: gemini@geminicollege.nl Website: http://www.geminicollegeridderkerk.nl Dalton (vmbo b/k /mavo / havo / vwo

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015.

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015. Aan de ouders/verzorgers van: Leerlingen havo 2 Datum 12 oktober 2015 Contactpersoon mw. N. Kaak, mw. M. Verbeek Referentie BSA15316.BRC E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp projectweek havo 2 Klas 2Ha, 2Hb,

Nadere informatie

Montessori Nieuws. No. 7 februari 2012

Montessori Nieuws. No. 7 februari 2012 1 No. 7 februari 2012 Geachte ouder(s)/ verzorger(s), De tijd vliegt. Dit is alweer de zevende editie van het in dit schooljaar. Het is plezierig dat we u op deze manier vaker en sneller kunnen informeren,

Nadere informatie

Jaaragenda 2015-2016. Periode 1

Jaaragenda 2015-2016. Periode 1 Jaaragenda 2015-2016 Periode 1 lesw1/week 35 24-aug-15 Openingsprogram centen. 25-aug-15 Start mentoren met hun leerlingen. Fotograaf voor leerlingen 26-aug-15 De eerste lesdag volgens rooster 27-aug-15

Nadere informatie

newman college agenda juni juli Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer juni 2017

newman college agenda juni juli Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer juni 2017 newman college Nieuwsbrief bestemd voor ouders/verzorgers en leerlingen Nummer 10 29 juni 2017 agenda juni 29 oudernieuwsbrief 10 30 uitslag examen tweede tijdvak 30 20.00 23.00: slotfeest juli 3 leerlingbesprekingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Alkmaar, 1 september 2014 Beste ouders van onze leerlingen in 1Vwo-X, De kop is er af. De introductieweek is voorbij. Leerlingen en begeleiders hadden er zin in en met het

Nadere informatie

Informatieavond ouders HAVO 5 / VWO 6

Informatieavond ouders HAVO 5 / VWO 6 Informatieavond ouders HAVO 5 / VWO 6 Programma: 19.30 uur 20.00 uur 21.00 uur Opening en welkom Uiteen per klas met mentor Veilig naar huis HAVO 5 Afdelingsleider: Dhr. drs. Wouter Stroop (06-35112974

Nadere informatie