WAYLI CHECKLIST. In 4 stappen een goed beeld van een tweedehandswagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAYLI CHECKLIST. In 4 stappen een goed beeld van een tweedehandswagen"

Transcriptie

1 WAYLI CHECKLIST In 4 stappen een goed beeld van een tweedehandswagen

2 1 CHECK DE VOERTUIGGEGEVENS EN AUTOPAPIEREN Komt het chassisnummer overeen met het chassisnummer op het inschrijvingsbewijs? Hiermee kan je controleren of de getoonde autopapieren bij deze wagen horen. Een chassisnummer van een voertuig is een identificatienummer dat staat ingeslagen of gegraveerd in een vast onderdeel van het voertuig. Dit nummer wordt nooit vervangen of verwijderd en blijft altijd een onderdeel van het voertuig, hoe vaak het voertuig ook geïmporteerd wordt naar een ander land. Let op: verwar het chassisnummer niet met het kenteken of de nummerplaat! Is een keuringsbewijs aanwezig? Met het keuringsbewijs weet je zeker wanneer de auto voor het laatst gekeurd is en tot wanneer deze keuring geldig is. Gemiddeld kost een keuring tussen de 50 en 200 euro aan herstellingen, maar de kosten kunnen ook hoger oplopen. Het is dus mooi meegenomen als de wagen een vrij nieuwe keuring heeft. Zijn er opmerkingen op het keuringsbewijs? Zo ja, welke? Het keuringsbewijs is groen of rood van kleur. Een rode kleur duidt op ernstige mankementen. Maar ook op een groen keuringsbewijs kunnen opmerkingen worden gemaakt over bepaalde technische onderdelen die nauw in de gaten moeten worden gehouden, of niet in orde zijn.

3 Aantal sleutels aanwezig? Er horen minstens twee sleutels bij de wagen te zitten. Is de tweede sleutel afwezig? Vraag dan een goede verklaring hiervoor, want het risico bestaat dat dat de oude eigenaar deze sleutel achterhoudt. Aantal sleutels Is het instructieboekje aanwezig? Elke nieuwe wagen wordt door de dealer afgeleverd met een aantal boekjes, waaronder het onderhoudsboekje en het instructieboekje. Als deze boekjes niet meegeleverd worden met de wagen, kan het zijn dat deze bij wisselingen van eigenaren verloren gingen. Een andere mogelijkheid is dat deze verloren zijn gegaan als gevolg van schade. Als de wagen schade heeft gehad die boven de waarde van het voertuig uitkwam, neemt de verzekeringsmaatschappij de boekjes vaak in. Het kan zijn dat de schadewagen via handelaren wordt doorverkocht en weer op de weg belandt. Is het onderhoudsboekje aanwezig? In het onderhoudsboekje wordt bijgehouden wanneer de wagen onderhoud heeft gehad. Zo zie je meteen of er geen onderhoudsbeurten zijn overgeslagen. Bij iedere beurt worden door de garage de volgende punten in het boekje genoteerd: datum van het onderhoud, de kilometerstand van het onderhoud, een stempel van de garage met het telefoonnummer, handtekening. Controleer of het onderhoudsboekje echt bij deze wagen hoort. Vooraan in het onderhoudsboekje staat vaak een sticker met het chassisnummer van de wagen waartoe het boekje behoort. Het chassisnummer kan ook met de hand geschreven vermeld staan, samen met een stempel van de dealer die de auto heeft afgeleverd. Bel eventueel de laatste garage na om te verifiëren dat de wagen echt bij hen gekeurd is. Controleer of de genoteerde kilometerstanden oplopend zijn, zo ben je zeker dat hier niet mee geknoeid is.

4 Is er een Car-Pass document aanwezig? Met het Car-Pass document wordt fraude met de kilometerteller voorkomen. Check of de vermelde kilometerstanden gestaag oplopen met de tijd. Controleer of de laatste kilometerstand op de Car-Pass klopt met de afgebeelde waarde op de wagen. Op kan je de echtheid van de Car-Pass checken. In het geval van een lichte vrachtwagen: is een identificatieverslag aanwezig? CHECK HET INTERIEUR VAN DE WAGEN Werken alle elektrisch bediende elementen zoals elektrische ruiten, schuifdak, enz.?

5 Werken de gordels en het gordeloprolsysteem naar behoren? Werken alle functies van de zetels naar behoren? Controleer de staat van de zetelbekledingen (scheuren, krassen,...) Is de kofferbak in orde? Controleer de kofferruimtebekleding, het goed functioneren van het kofferdeksel en slot, en de dichtingen van het kofferdeksel.

6 Is de wettelijke kit aanwezig (veiligheidsjasje, EHBO-kistje en brandblusapparaat)? 3 CHECK DE BUITENKANT VAN DE WAGEN Zijn de koetswerknaden in goede staat? De koetswerknaden zijn de openingen tussen verschillende koetswerkpanelen. Zijn deze gelijklopend? Zijn er geen afwijkingen op de naden? Werkt de sluiting van de deuren en het kofferdeksel naar behoren?

7 Hebben de banden voldoende profiel? Met een goed profiel rij je niet alleen veiliger, het is ook een vereiste om door de APK-keuring te komen. Het wettelijke minimum is vastgesteld op 1,6 mm diepte van het profiel. Vaak wordt onder de 2,5 mm vervanging van de band aangeraden. Gebruik eventueel een profielmeter om de diepte van het profiel te meten. Controleer ook of het profiel gelijk loopt over de breedte van de band. Een schuin afgesleten band is een indicatie dat de auto niet goed is uitgelijnd of zelfs dat het wiel ooit een flinke tik heeft gehad, waardoor het niet meer recht onder de auto staat. Het kan ook duiden op oudere schade. Dit zal verder onderzocht moeten worden. Zijn de koplichten en achterlichten beschadigd? Hebben de ruiten barsten of sterretjes?

8 3 MAAK EEN TESTRIT Check de olie Er mogen geen zwarte stukjes in de olie zitten, omdat dit kan duiden op een versleten motor. Doe dit voor je de motor start. Neem een wit doekje of stuk papier en haal de oliepeilstok uit de motor. Wrijf de oliepeilstok schoon met de doek en kijk of de olie helder en schoon is. Klinkt de motor goed? De motor is één van de belangrijkste en duurste onderdelen van een wagen. Het is belangrijk dat hij niet beschadigd is. Controleer voor je de motor start of de motorkap warm is. Een aantal motorproblemen zijn namelijk niet te herkennen als de motor reeds warm gedraaid is. Let op: Zorg dat de wagen voor de testrit voorzien is van geldige nummerplaten. Zet veiligheid voorop bij de testrit. Neem de verkeersregels in acht, en zorg dat u andere weggebruikers niet hindert.

9 Branden alle waarschuwingslampjes op het dashboard? Als je de koude motor start, kijk dan in de auto naar alle controlelampjes. Deze moeten allemaal oplichten en na enkele seconden weer uitdoven. Als je al deze controlelampjes kent, kan je de wagen beter controleren. Sommige kwaadwillende verkopers ontkoppelen immers een lampje dat blijft branden (vaak een airbag of motor lampje), waardoor het niet meer oplicht en dus ook niet te zien is tijdens het starten. Niet elke auto heeft alle lampjes, dus je moet zelf kijken welke lampjes aanwezig zijn in de auto die je gaat bezichtigen. Hieronder zie je welke controlelampjes je kan aantreffen in een wagen, en wat ze betekenen. 1. Mistlamp voor 2. Stuurbekrachtiging waarschuwingslampje 3. Mistlamp achter 4. Ruiten vloeistof laag 5. Remblok waarschuwing 6. Cruise control aan 7. Richting aanwijzers 8. Regen- en lichtsensor 9. Winterstand 10. Informatie indicator 11. Gloeibougie voorverwarmen diesel aan 12. Vorstwaarschuwing 13. Contactslot waarschuwing 14. Sleutel niet in wagen 15. Sleutel batterij laag 16. Afstandswaarschuwing 17. Druk koppeling in 18. Druk rempedaal in 19. Stuurslot waarschuwing 20. Grootlicht 21. Bandendruk laag 22. Zijlicht informatie 23. Buitenverlichting fout 24. Remlicht waarschuwing 25. Roetfilter waarschuwing 26. Aanhangwagen hangt laag 27. Luchtvering waarschuwing 28. Rijbaan verlatingslampje 29. Katalysator waarschuwing 30. Gordel niet om 31. Handrem lampje 32. Accu/dynamo waarschuwing 33. Parking assist 34. Onderhoud nodig 35. Adaptieve verlichting 36. Lichthoogteregeling 37. Achterbumper waarschuwing 38. Cabriodak waarschuwing 39. Airbag waarschuwing 40. Handrem waarschuwing 41. Water in brandstoffilter 42. Airbag uitgeschakeld 43. Fout probleem 44. Dimlichten 45. Luchtfilter vuil 46. Eco drive indicator 47. Bergafwaarts controle 48. Temperatuur waarschuwing 49. ABS waarschuwing 50. Brandstof-filter waarschuwing 51. Deur open 52. Motorkap open 53. Brandstofniveau laag 54. Automatische schakelbak 55. Snelheidsbegrenzer 56. Schokdempers 57. Oliedruk laag 58. Voorruit ontdooien 59. Achterklep open 60. Stabiliteitscontrole uit 61. Regensensor 62. Motor emmisie waarschuwing 63. Achterruit ontdooien 64. Automatische ruitenwissers aan

10 Werkt alle verlichting? Vraag aan de verkoper om in de auto plaats te nemen en alle lichten buiten aan de wagen één voor één aan en uit te zetten, terwijl je zelf buiten controleert of deze werken. Controleer de volgende verlichting: Stadslichten voor Dimlichten voor Grootlicht voor Knipperlichten voor Stadslichten achter Dimlichten achter Grootlicht achter Knipperlichtend achter Remlichten achter Alarmlichten rondom Let op: Zorg dat de wagen voor de testrit voorzien is van geldige nummerplaten. Zet veiligheid voorop bij de testrit. Neem de verkeersregels in acht, en zorg dat u andere weggebruikers niet hindert. Is de koppelingsplaat versleten? Test of de koppelingsplaten zijn versleten. Doe dit voordat je wegrijdt. Zet de versnellingspook in de derde versnelling en laat de koppeling langzaam omhoog komen. Je zal de motor horen protesteren, maar je laat de koppeling steeds verder omhoog komen totdat de wagen begint te rijden of afslaat. Een wagen met versleten koppelingsplaten zal beginnen rijden, terwijl een wagen waarbij de koppelingsplaten nog goed zijn, zal afslaan.

11 Zijn de remmen nog goed? Controleer de remmen. Maak een beetje vaart en druk hard op de rem, terwijl je het stuur losjes vasthoudt. Hou in de gaten of de auto naar links of naar rechts trekt en of de auto goed remt om snel tot stilstand te komen. Is de wielophanging in orde? Maak altijd een rit op de snelweg, omdat er bij grotere snelheden meer opvalt dan tijdens het rijden aan 50 km/u. Check of de wagen heen en weer wiebelt en of je trillingen voelt. Hou het stuur licht vast terwijl je km/u rijdt. Als de wagen begint te wiebelen kan er iets mis zijn met de wielophanging. Wordt de motor voldoende gekoeld? Let op of de motor te warm wordt als hij draait. De normale temperatuur ligt tussen de 80 en 110 graden Celsius. Als de motor warmer wordt, kan de koppakking lek zijn of heeft de koeling van de motor andere problemen.

12 Is de mentaliteit van de verkoper ok? Laat ook je gevoel spelen bij de aanschaf van een tweedehandswagen. Zie van de koop af als je het gevoel hebt dat de verkoper niet volledig open en behulpzaam is. Een verkoper van een goede wagen is zich bewust van de kwaliteit. Hij zal daarom graag alles vertellen over zijn mooie auto en al je vragen duidelijk kunnen beantwoorden.

13 HULP NODIG? NEEM EEN WAYLI-EXPERT MEE VOOR EEN CHECK TER PLAATSE Onze onafhankelijke experts staan voor je klaar om mee te gaan naar de verkoper. Ze checken samen met jou de wagen, van banden tot boordcomputer en van motor tot interieur. Ook doen ze een testrit. En ze checken of de prijs-kwaliteitverhouding goed zit. Zo weet je waar je aan toe bent. GA NAAR VOOR MEER INFORMATIE Deze slimme checklist is enkel bedoeld als hulpmiddel bij het evalueren van een tweedehandswagen. Het uitvoeren van deze slimme checklist houdt geen enkele resultaatsverbintenis in dat de betrokken wagens vrij zijn van enige gebreken of dat er in de praktijk bij gebruik van de wagen geen afwijkingen zullen bestaan. Eventuele gebreken blijven dus de uitsluitende verantwoordelijkheid van de verkopers van de wagen.

Doel ebook: De kans op een miskoop verkleinen. INHOUD CHECKLIST 1: THUIS:

Doel ebook: De kans op een miskoop verkleinen. INHOUD CHECKLIST 1: THUIS: Tips bij een auto kopen In dit ebook vindt u tips die u kunt gebruiken bij het kopen van een auto. De tips zijn voor iedereen toe te passen, u hoeft dus geen autokenner te zijn. Doel ebook: De kans op

Nadere informatie

Praktijk Vragen over auto

Praktijk Vragen over auto Praktijk Vragen over auto 1 BANDEN: Wat moet je controleren op Auto banden 1- spannig: Meters/Lampjes Juiste banden spanning hangt af: Auto (merk, Type, gewicht) maat Gewicht lading (of aantal personen).

Nadere informatie

REWI AANKOOPKEURING. Bezoekadres. Adres. Keurmeester. Postcode \ Plaats. Bezoekdatum. Telefoonnummer. Bezoektijd. Opdrachtgever.

REWI AANKOOPKEURING. Bezoekadres. Adres. Keurmeester. Postcode \ Plaats. Bezoekdatum. Telefoonnummer. Bezoektijd. Opdrachtgever. REWI AANKOOPKEURING Bezoekadres Adres Postcode \ Plaats Telefoonnummer Keurmeester Bezoekdatum Bezoektijd Opdrachtgever Gegevens voertuig Merk / Model Type Brandstof Kenteken Chassisnummer Datum deel 1A/1B

Nadere informatie

Praktijk Vragen over auto

Praktijk Vragen over auto Praktijk Vragen over auto BANDEN: Wat moet je controleren op Auto banden 1- spannig: Meters/Lampjes Juiste banden spanning hangt af: Auto (merk, Type, gewicht) maat Gewicht lading (of aantal personen).

Nadere informatie

De voorkant. De zijkant. De banden

De voorkant. De zijkant. De banden Controlepunten: De voorkant De verlichting moet heel zijn en werken (de werking van de verlichting, remlichten en richtingaanwijzers kan voor je gaat rijden gecontroleerd worden door de examinator) De

Nadere informatie

De voorkant. De zijkant. De banden

De voorkant. De zijkant. De banden Controlepunten: In deze handleiding vind je de specifieke voertuigkenmerken van de Suzuki Swift. Algemene dingen kun je in je Ris praktijkboek vinden. Dus hier kun je b.v. vinden met welk knopje je de

Nadere informatie

Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen

Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen De zomervakantie is weer in aantocht en de wagen is nog steeds het populairste vervoermiddel om Europa te doorkruisen. In bepaalde

Nadere informatie

Voertuig Controle BMW 116d Sportline

Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door

Nadere informatie

VAKGARAGE occasionkeuring

VAKGARAGE occasionkeuring altijd vertrouwd dichtbij. VAKGARAGE occasionkeuring Bezoekadres Vakgarage Adres Postcode Plaats Keurmeester Bezoekdatum Bezoektijd Opdrachtgever Telefoonnummer Gegevens voertuig Merk / Model Type Brandstof

Nadere informatie

Instructie Voertuig (auto) controle Kia Cee d Autorijschool Lolkama

Instructie Voertuig (auto) controle Kia Cee d Autorijschool Lolkama Instructie www.lolkama.com Instructie Voertuig (auto) controle Kia Cee d Autorijschool Lolkama Voor het CBR praktijkexamen worden door de examinator, controle vragen gesteld over de banden, motor, dashboard

Nadere informatie

12-BBB Algemene gegevens: Overzicht: Rapport:

12-BBB Algemene gegevens: Overzicht: Rapport: Rapport: 12-BBB-3 1.0 Algemene gegevens: Kenteken Merk Type Brandstof Kleur Bouwjaar Datum Eerste Toelating Nederland Datum laatste tennaamstelling Verval datum APK Voertuig Classificatie Betreft een 12-BBB-3

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 13-9-2017 werkorder 148386 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 74-THS-5 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Hyundai i10 1.1 i-drive Cool Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

Kort overzicht BEDIENINGSKNOPPEN

Kort overzicht BEDIENINGSKNOPPEN Kort overzicht Kort overzicht BEDIENINGSKNOPPEN 6 5 4 3 2 1 12 9 3 6 80 100 120 km/h 60 140 40 160 LAND - - ROVER 20 0 180 200 H4959 7 8 9 1. Frisseluchtrooster - bedieningsknop 2. Ventilator - regeling

Nadere informatie

Voertuig Controle Golf 7

Voertuig Controle Golf 7 Voertuig Controle Golf 7 Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door zodat je

Nadere informatie

ROOD Niet goed, zet uw auto op een veilige plaats stil en bel de mobiliteitsservice!

ROOD Niet goed, zet uw auto op een veilige plaats stil en bel de mobiliteitsservice! Mobiliteitsservice: 088-2692888 Twijfelt u? Bel dan Van den Udenhout 073-64644444 Lampje Betekenis ROOD Niet goed, zet uw auto op een veilige plaats stil en bel de mobiliteitsservice! Centraal waarschuwingslampje:

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148388 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 33-LR-VZ Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT Pagina 5. De Renault onderhoudsbeurt 6. Motor 7. Benzine en dieselmotor / roetfilter 8. Turbo & intercooler 9. Smeersysteem 10. Koelvloeistof systeem 11. In- & uitlaatsysteem 12. Aandrijflijn 13. Handgeschakelde

Nadere informatie

Porsche Keuringsrapport voor kenteken. wpozzz91zds160627

Porsche Keuringsrapport voor kenteken. wpozzz91zds160627 Porsche Keuringsrapport voor kenteken wpozzz91zds160627 Dealer: Porsche Centrum Rotterdam Contactpersoon: Bert Vrolijk Keuringsdatum: 2015 Alle rechten voorbehouden. Keuring uitgevoerd door Porsche. Bekijk

Nadere informatie

Checklijst nieuwe auto

Checklijst nieuwe auto Check lijst bij afhalen nieuwe auto. Checklijst nieuwe auto Deze checklijst is een hulpmiddel om bij het afhalen van uw nieuwe Duster alles langs te lopen. Dit om eventuele reclamaties achteraf makkelijker

Nadere informatie

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars Beste klant, De aankoop van een wagen is waarschijnlijk één van de grotere investeringen die u heeft gedaan. Daarom is het regelmatig onderhoud van uw wagen het beste middel om zijn waarde te behouden

Nadere informatie

Voertuig Controle. De Motor (Golf 6 1.6 TDI)

Voertuig Controle. De Motor (Golf 6 1.6 TDI) Voertuig Controle Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees daarom deze pagina een aantal keren aandachtig door zodat je

Nadere informatie

Reservelampjes zijn altijd handig, en bovendien verplicht in Spanje en Nederland.

Reservelampjes zijn altijd handig, en bovendien verplicht in Spanje en Nederland. Vakantietips 2012 Profiteert u ook van de zomermaanden om met de wagen naar uw vakantiebestemming te vertrekken voor een welverdiende rust? Zie hier enkele tips die u veel problemen zullen besparen als

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148451 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 83-LRL-3 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Postcode 5015 BB Plaats Tilburg E-mail marco@deautoavenue.nl Type

Nadere informatie

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl Innameprotocol Voertuiginspecties Transparant inspectierapport Inspectie App Volledige ontzorging Onafhankelijk Erkend Register Taxateurs Landelijke dekking AutoInspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843

Nadere informatie

Alles wat je moet weten. BE rijopleiding. Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR. Auto peugeot 807 04-SB-BG

Alles wat je moet weten. BE rijopleiding. Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR. Auto peugeot 807 04-SB-BG Alles wat je moet weten BE rijopleiding Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR Auto peugeot 807 04-SB-BG Veilig op weg in het verkeer in samenwerking met Verkeersschool Boensma

Nadere informatie

KEURINGSRAPPORT. RESULTAAT KEURING: o Geen afkeurpunten, uitstekend! o Er zijn afkeurpunten, zie kolom opmerkingen GEGEVENS VOERTUIG: Keuringspunt:

KEURINGSRAPPORT. RESULTAAT KEURING: o Geen afkeurpunten, uitstekend! o Er zijn afkeurpunten, zie kolom opmerkingen GEGEVENS VOERTUIG: Keuringspunt: KEURINGSRAPPORT Inspecteur: Keuringsdatum: GEGEVENS VOERTUIG: Merk/Model: Type: Brandstof: Datum 1e toelating: Datum 1e registratie: Kilometerstand: Kenteken: Kilometerstand logisch: Ja / Nee Chassisnummer:

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 2-10-2017 werkorder 148836 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 4-SXT-03 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Seat Mii 1.0 5 deurs Chill Out Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeers veiligheid,

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer?

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer? Het praktijkexamen leerboek Hoe slaag ik in 1 keer? Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Het praktijkexamen Opstarten schakelen afsluiten Snelheid Kijktechniek Knipperen Plaats op de

Nadere informatie

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen Betrouwbaar 2 de hands Een tweedehandswagen kopen is niet eenvoudig. Want een auto kan op het eerste zicht perfect in orde lijken, maar een

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De APK, de Algemene Periodieke Keuring, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid,

Nadere informatie

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje BBRAAVVOK Ezelsbruggetje Om de onderhouds- en controlepunten voor de motor makkelijk te onthouden, is het volgende ezelsbruggetje bedacht: BBRAAVVOK. Dit staat, zoals in het menu te lezen is, voor: Banden,

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: autopech

Auditieve oefeningen bij het thema: autopech Auditieve oefeningen bij het thema: autopech Boek van de week: 1; Op reis met de auto 2; Garage Gust 3; De autocoureur 4; Tim op de tegels Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat

Nadere informatie

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje Voertuigcontrole BBRAAVVOK Ezelsbruggetje Om de onderhouds- en controlepunten voor de motor makkelijk te onthouden, is het volgende ezelsbruggetje bedacht: BBRAAVVOK. Dit staat, zoals in het menu te lezen

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Vanaf bouwjaar 2015

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Vanaf bouwjaar 2015 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Vanaf bouwjaar 2015 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Proace Bouwjaar

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Proace Bouwjaar Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Proace Bouwjaar 2013-2016 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Bouwjaar

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Bouwjaar Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Bouwjaar 2012-2014 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Land Cruiser Bouwjaar 2009

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Land Cruiser Bouwjaar 2009 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Land Cruiser Bouwjaar 2009 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis Bouwjaar vanaf 2008

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis Bouwjaar vanaf 2008 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis Bouwjaar vanaf 2008 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar 2011-2016 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport.

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Handleiding mobiele hogedrukreiniger 200 bar, 15 l/min., 1.140 l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Inhoud 1. Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

DEKRA Kwaliteitsmerk. Dossiergegevens RV. Voertuiggegevens

DEKRA Kwaliteitsmerk. Dossiergegevens RV. Voertuiggegevens DEKRA Kwaliteitsmerk Dossiergegevens Dossiernummer Keurmeester 1784135 RV Datum inspectie 11-5-217 Voertuiggegevens Merk Seat Chassisnummer VSSZZZ5FZGR143446 Type Leon Km stand 21.461 Motortype 1.2 l Bouwjaar

Nadere informatie

:59 1/5 Inhoud

:59 1/5 Inhoud 11-05-2019 07:59 1/5 Inhoud Een tripauto kopen is super gaaf, maar het kopen van een auto is nogal een grote stap. Op deze pagina vind je een aantal puntjes die je kunnen helpen bij het kopen van een auto.

Nadere informatie

Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten.

Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten. Begrippenlijst Lading en slepen van andere voertuigen Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten. Slepen van andere voertuig mag niet meer dan 5m afstand zijn. Steekt lading aan

Nadere informatie

Mercedes-Benz personenwagens

Mercedes-Benz personenwagens onderhoudsysteem voor type 123 servicebeurt na elke 7.500*/10.000 km of ieder jaar onderhoudsbeurt na elke 15.000*/20.000 km of iedere twee jaar extra werkzaamheden na elke 45.000*/60.000 km of iedere

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave inleiding colofon 2. Het praktijkexamen 3. Opstarten schakelen afsluiten 4. Snelheid 5. Kijktechniek 6. Knipperen 7. Plaats op de weg 8. Snelweg 9. Anticiperen 10. Bijzondere

Nadere informatie

Joris Rogiers. Geïntegreerde proef. 95 Autotechnieken 95

Joris Rogiers. Geïntegreerde proef. 95 Autotechnieken 95 95 Autotechnieken 95 1.0,.0 Joris Rogiers - '-" 24/03/2003 Qpdrocht omschrijving 1 1) Aard VJlnde oll.dracht: -remblokken vooraan vervangen. '--' 2)!kgevens voertuig;. Type: Ibiza 3) Uitvoerin/ll.. ; "-'

Nadere informatie

Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK)

Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK) Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK) Banden Controlepunten banden: - Bandenspanning: De banden moeten voldoende op spanning zijn. Per motortype is de bandenspanning verschillend, voor en achter is vaak

Nadere informatie

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 5 raadgevingen van De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 1. Check de kilometerstand op de factuur of het keuringsbewijs. Ga je met de auto of een lichte bestelwagen naar

Nadere informatie

Auto s zonder rijbewijs OFFICIELE IMPORTEUR NEDERLAND : T E.

Auto s zonder rijbewijs OFFICIELE IMPORTEUR NEDERLAND : T E. Agence MARLOW 090400-12/09 Auto s zonder rijbewijs OFFICIELE IMPORTEUR NEDERLAND : JDM Mobiel BV T. 0297 254 229 E. info@jdmmobiel.nl Stempel van uw dealer Bedrijf SIMPA ZI Croi Cadeau BP 30019 49241 Avrillé

Nadere informatie

Voertuigcontrole. De Voertuigcontrole

Voertuigcontrole. De Voertuigcontrole Voertuigcontrole Voertuigcontrole Autorijles. Voordat je bij het CBR rijexamen doet, dien je over vele vaardigheden te beschikken, die je uiteindelijk tot een goed (beginnend) en veilig rijdend automobilist

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Hybrid Bouwjaar 2012

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Hybrid Bouwjaar 2012 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Auris Hybrid Bouwjaar 2012 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Aygo Bouwjaar

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Aygo Bouwjaar Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Aygo Bouwjaar 2005-2013 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Bouwjaar 2008-2011 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2014

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2014 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2014 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2011

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2011 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Yaris Hybrid Bouwjaar 2011 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen.

Nadere informatie

Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist

Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist BEDIENINGSUITLEG 1 - Bestuurderszetel 17 - Hendel stuurafstelling 2 - Sleutelschakelaar (START) 18 - Bedieningshendel hijsen linker

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

enjoy life! www.agmscooters.com

enjoy life! www.agmscooters.com enjoy life! www.agmscooters.com Gefeliciteerd met de aankoop van uw agm scooter! Garantie De garantie van deze scooter zal worden geactiveerd als het kenteken voor de eerste keer te naam gesteld wordt.

Nadere informatie

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6)

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6) BMW 1-SERIE 118 D 5drs KENTEKEN 43-TF-DV TRANSMISSIE Handgeschakeld (6) BOUWJAAR 2006 VERMOGEN 90 kw (123 PK) TELLERSTAND 212.852 km BRANDSTOF Diesel VERBRUIK 5.00 L / 100 km CARROSSERIE Hatchback (5-drs)

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

DEKRA Kwaliteitscontrole

DEKRA Kwaliteitscontrole DEKRA Kwaliteitscontrole Dossiergegevens Dossiernummer Keurmeester 17132742 MCAM Datum inspectie 24-7-217 Voertuiggegevens Merk Mazda Chassisnummer JMZDK6W761122762 Type CX 3 Km stand 24.119 Motortype

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea. / à la requête des diff. curateur ao./ by order of diff. recievers ea. Sluiting-Closing-Clôture 23/01/2012

in opdracht van div. curatoren ea. / à la requête des diff. curateur ao./ by order of diff. recievers ea. Sluiting-Closing-Clôture 23/01/2012 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea./ Online Car Auction of diff. bankruptcies ao. / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren

Nadere informatie

AUDI S5. S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN. 100.

AUDI S5. S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN. 100. AUDI S5 S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN 12-AB-56 TRANSMISSIE Automatisch BOUWJAAR 2012 VERMOGEN 245 kw (334 PK) TELLERSTAND 100.825 km BRANDSTOF Benzine VERBRUIK 8.00 L / 100 km CARROSSERIE

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Prius Bouwjaar 2009

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Prius Bouwjaar 2009 Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2018 Toyota Prius Bouwjaar 2009 Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen. Deze

Nadere informatie

Waarschuwingslampjes WAARSCHUWINGSLAMPJES

Waarschuwingslampjes WAARSCHUWINGSLAMPJES Waarschuwingslampjes WAARSCHUWINGSLAMPJES H6433L Voorzichtig: Vooral de RODE waarschuwingslampjes zijn van essentieel belang; door het branden van die waarschuwingslampjes wordt aangegeven dat sprake is

Nadere informatie

Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746

Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746 Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746 Dealer: Porsche Centrum Rotterdam Contactpersoon: Bert Vrolijk Keuringsdatum: 11-03-2016 2016 Alle rechten voorbehouden. Keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Inleiding Interieur... 4

Inleiding Interieur... 4 Inspectie Norm 1 Inhoud Inleiding... 3 1.0 Interieur... 4 1.1 Bekleding... 4 1.2 Dashboard / middenconsole / sierdelen... 4 1.3 Mattenset / vloerbekleding... 4 1.4 Instrumenten... 4 1.5 Laadruimte... 4

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl.

Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl. 92-RPG-7 Finnik Autorapport Volkswagen Polo 1.2 TDI Bl.M. Comfl. Deze Volkswagen Polo komt uit 2011, werd geleverd van 01-01-2010 tot 30-04-2014 en kostte toen 19.131,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

************************* **************** ******** ***

************************* **************** ******** *** Bij deelname aan het Tussentijdstoets moet je de volgende documenten overhandigen: een geldig theorie certificaat een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs. ************************* ****************

Nadere informatie

Voertuigcontrole 9-VLD E achter B

Voertuigcontrole 9-VLD E achter B Voertuigcontrole 9-VLD-47 21 E achter B Dit document bevat de onderdelen die u nodig heeft tijdens uw opleiding en examen. Kentekens Apk-bewijs Dodge Mogelijke vragen op het examen behorend bij kentekens

Nadere informatie

Kris Peeters: duidelijke reglementering voor bestelbon bij verkoop auto s, zo kan o.a. prijs niet meer herzien worden

Kris Peeters: duidelijke reglementering voor bestelbon bij verkoop auto s, zo kan o.a. prijs niet meer herzien worden Vice-Eersteminister en Minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenlandse Handel PERSMEDEDELING DOOR KRIS PEETERS Vice-Eersteminister en Minister van Werk, Economie en Consumenten, Buitenlandse

Nadere informatie

Chassisnummer. VSSZZZ6JZGR Algemeen ja nee nvt Chassisnummer juist x Geldige APK

Chassisnummer. VSSZZZ6JZGR Algemeen ja nee nvt Chassisnummer juist x Geldige APK Dossiernummer 1774224 Datum inspectie 2-5-217 Merk Seat Keurmeester RV Type Ibiza ST Km stand 2219 Motortype 1.2 I Bouwjaar 216 Kenteken Datum 1e toelating Chassisnummer 18-2-216 VSSZZZ6JZGR69544 Algemeen

Nadere informatie

Lampen en waarschuwingslampjes

Lampen en waarschuwingslampjes Lampen en waarschuwingslampjes VERLICHTING OP BUITENKANT VAN AUTO Hoofdverlichtingsschakelaar H5740 1 1. Uit. 2. Stadslichten. 3. Koplampen aan. 4. Automatische controlelampjes. Stadslichten De voorste

Nadere informatie

Inleverprotocol. Geel kenteken

Inleverprotocol. Geel kenteken Inleverprotocol Geel kenteken Inleverprotocol Schoonmaken De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: schoonmaken in de wasstraat (of handmatig een vergelijkbare reiniging) het interieur

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis

Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis Toyota adviesprijzen onderhoud; indicatie 2019 Toyota Avensis Toyota Onderhoud op Maat Toyota Onderhoud geeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende onderhoudspakketten te kiezen. Deze pakketten zijn

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type Kenteken 58-HV-RN Datum keuring 19-04-2011 Merk en type Fiat Punto Afgifte datum deel 1 19-04-2011 Afgelezen kilometerstand 63981 NAP logisch ja APK vervaldatum 19-04-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage

Nadere informatie

onderhoudsboekje 50cc Scooter

onderhoudsboekje 50cc Scooter onderhoudsboekje 50cc Scooter Gefeliciteerd met de aankoop van uw agm scooter! Garantie Onderhoudsbeurt Uitgesloten van garantie De garantieperiode van deze scooter gaat in als het bijbehorende kenteken

Nadere informatie

Starten, schakelen & wegrijden:

Starten, schakelen & wegrijden: Auteursrechtinformatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco.

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. 53-TGV-5 Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. Deze Seat Ibiza ST komt uit 2012, werd geleverd van 01-06-2010 tot 30-05-2012 en kostte toen 19.185,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.4 HDi

Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.4 HDi 4-VHT-10 Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.4 HDi Deze Citroen Nemo komt uit 2010, werd geleverd van 01-12-2007 tot 30-11-2010 en kostte toen 16.693,-. Deze originele Nederlandse bedrijfswagen staat sinds

Nadere informatie

H a n d e l i n g s a n a l y s e R i j s c h o o l T e a m D r i v e - w w w w. r i j s c h o o l t d. n l Pagina 1

H a n d e l i n g s a n a l y s e R i j s c h o o l T e a m D r i v e - w w w w. r i j s c h o o l t d. n l Pagina 1 H a n d e l i n g s a n a l y s e R i j s c h o o l T e a m D r i v e - w w w w. r i j s c h o o l t d. n l Pagina 1 HANDELINGSANALYSE CATEGORIE B Hierna vindt u de handelingsanalyse voor de auto, de rijprocedure

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression 62-XSL-6 Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression Deze Renault Mégane Estate komt uit 2012, werd geleverd van 17-01-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 24.775,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline 44-RR-LF Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline Deze Volkswagen Golf komt uit 2005, werd geleverd van 01-05-2004 tot 30-11-2007 en kostte toen 24.388,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

GREEN GARANT Autokeuring

GREEN GARANT Autokeuring 1. Voertuig identificatie 4. Inspectie motorruimte 2. Inspectie voertuig binnenzijde 5. Inspectie onderzijde voertuig 3. Rijtest 6. Uitlezen foutcodes 09-2013 pag. 1 / 5 1. Voertuig identificatie en controle

Nadere informatie