NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 2"

Transcriptie

1 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat BK Kampen NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 2 Agenda wo 27 sept schoolvoetbal meiden wo 27 sept kennismakingsgesprekken do 28 sept kennismakingsgesprekken woe 4 oktober start Kinderboekenweek do 19 okt. schoolreisje voor de groepen 3 t/m 7 Kind op maandag Week 38: 18/09-22/09 Ik heb het voor je over Genesis 28: en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg van zijn ouders en zijn broer Esau. In de woestijn doet hij een bijzondere ontdekking: God gaat met hem mee. Over een ladder gaan engelen naar boven en beneden: God overbrugt de afstand tussen de aarde en de hemel. Jakob komt bij zijn oom Laban en wordt verliefd op Rachel. Hij werkt zeven jaar voor zijn oom om met Rachel te kunnen trouwen. Week 39: 25/09-29/09 Kijk dan naar me! Genesis 29: en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen. Jakob werkt nog eens zeven jaar om ook met Rachel te kunnen trouwen. Lea krijgt kinderen en hoopt dat Jakob nu van haar zal houden; maar hij heeft alleen maar aandacht voor Rachel. Week 40: 02/10-06/10 Laat me gaan Genesis 30: en Genesis 31: 1-24 Jakob wil weg bij Laban, hij wil terug naar waar hij vandaan komt. Van Laban mag hij de gespikkelde en gevlekte dieren meenemen, maar hoeveel zijn dat er eigenlijk? Uiteindelijk vertrekt Jakob als Laban het niet doorheeft.

2 Welkom Zoals hieronder te lezen is zijn er 2 nieuwe kinderen op school gestart in de kleutergroepen. Ties van Schubert en Donna van Dijk (het zusje van Lola uit groep 3) zijn (bijna) 4 jaar en starten bij ons op de Rehobothschool. Welkom en een fijne tijd gewenst! Verjaardagen Deze jarige Joppen en Jetten mogen de komende 2 weken hun verjaardag vieren. We wensen jullie een hele fijne dag toe! datum naam groep Ties v Schubert 1/2 b Meike Nodelijk Donna v Dijk 1/2 a Joep Flier Sepp Wezenberg Eva Serpenti Isabel Goosen 7 Terugblik op het jubileum Thematafel: Marit de Wolf en Nelleke Serpenti t Is feest op de Rehoboth dat kun je zeker horen t is feest op de Rehoboth want de school is 50 jaar. Stop nu maar watjes in je oren want dat gaat met een hoop lawaai gepaard En óf dat te horen was. Afgelopen woensdag gaf het Groot Potten- en Pannenorkest van de Rehobothschool een prachtige optocht door de Populierenstraat. Als de mensen het daar nog ontgaan was dat de school 50 jaar bestaat dan hebben ze het op dat moment wel geweten!

3 Gelukkig was het rond de klok van 12 uur even droog. Voor die tijd hebben we met alle kinderen gepicknickt in de school. Iedere bovenbouwgroep had de zorg voor een jongere groep kinderen. Samen iets lekkers uitzoeken, drinken inschenken, gezellig kletsen op een kleedje; het ging er heel gemoedelijk aan toe. Hartelijk dank aan alle ouders die een heerlijke bijdrage geleverd hebben aan deze feestelijke lunch. Taart in de Kelder s Avonds mochten we verschillende (oud)collega s, ouders en andere gasten ontmoeten. De catering lag geheel in handen van de AC, ondersteund door een zestal kinderen uit groep 8. Wat zag het er professioneel uit. Ook jullie hartelijk dank voor de geweldige inzet! En dan zitten de feestelijke jubileumactiviteiten erop. Een enerverende start, in de eerste week na de zomervakantie met op vrijdag een prachtig optreden in de Stadsgehoorzaal, o.l.v. Vuur en Vlam. Leren het beste uit jezelf te halen..daar hebben jullie, Germa en Marjan, een mooi staaltje van laten zien. Het was fijn samenwerken met jullie, onze dank! Even voorstellen Ik ben Nicole van der Vegt, 41 jaar. Ik woon in IJsselmuiden samen met mijn man en kinderen. Ik heb twee jongens, in de leeftijd van 13 en 12 jaar en een dochter van 10 jaar. In het verleden heb ik bij de Rabobank gewerkt maar daar heb ik na 14 jaar het besluit genomen om een ander pad in te gaan. Ik heb de deeltijd Pabo gevolgd en vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op de Rehobothschool. Ik werk op de maandag en woensdag in groep 8 en op dinsdag in groep 7.

4 Vanuit de AC (activiteiten commissie) The A-team Wat is er nou mooier dan kinderen, je eigen kind te zien genieten van allerlei leuke activiteiten op school. De snoetjes vol van verwachting, van verbazing, van inspanning, van toch wel een beetje spannend, van intense vreugde, lol en plezier. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Juist daarom ben ik bij de Activiteiten Commissie (AC) gegaan. Ook omdat ik het natuurlijk leuk vind om te organiseren, mijn fantasie en creativiteit vrij spel te geven en het contact met andere enthousiaste ouders. Want ja, er komt veel kijken bij het organiseren, van ik noem maar even Sinterklaas of de Avond4daagse. Wist ik veel toen ik mijn oudste net op school had, ik zag en merkte uiteraard wel dat er van alles gebeurde en georganiseerd werd. En ook wist ik wel dat er een AC was, maar nu ik er zelf bij betrokken ben, realiseer ik me des te meer dat het een heel team is die de boel draaiende houdt. Het samenwerken met de ouders uit de AC, maar ook het samenwerken met de hulpouders en leerkrachten. We kunnen eigenlijk niet zonder elkaar! Zijn er geen hulpouders dan kan het AC veel minder, of veel niet. En zonder AC zijn er geen activiteiten mogelijk, simpelweg omdat de leerkrachten daar niet voldoende tijd voor hebben. Het woord commissie lijkt dan soms ook niet altijd meer op zijn plaats en van deze tijd, het schept een bepaalde afstand, die mijns inziens niet nodig is. We moeten juist dicht bij elkaar staan, samenwerken. Daarom dekt volgens mij eigenlijk het woord team veel beter de lading. Met en voor elkaar organiseren en er zijn, met altijd de blije snoetjes van al onze kinderen in ons achterhoofd. Maar ach, what's in the name? De Activiteiten Commissie zal ook dit jaar weer garant staan voor gezellige, originele en spetterende activiteiten. I love it when a plan comes together KWALITEITEN Beste ouders en/of verzorgers, Hieronder staat een lijst van 50 kwaliteiten. Welke passen er bij jou? 1 Vrolijk 2 Enthousiast 3 Betrouwbaar 4 Serieus 5 Optimistisch 6 Netjes 7 Dapper 8 Ontspannen 9 Actief 10 Bescheiden 11 Alert 12 Spontaan 13 Creatief 14 Belangstellend 15 Verantwoordelijk 16 Zorgzaam 17 Avontuurlijk 18 Positief 19 Luisteraar 20 Intelligent 21 Ruimdenkend 22 Royaal 23 Gevoelig 24 Organisatorisch 25 Zorgvuldig 26 Eerlijk 27 Veelzijdig 28 Flexibel 29 Duidelijk 30 Liefdevol 31 Geduldig 32 Verdraagzaam 33 Behulpzaam 34 Sterk 35 Humoristisch 36 Zelfverzekerd 37 IJverig 38 Aardig 39 Zelfstandig 40 Handig 41 Rustig 42 Behoedzaam 43 Sympathiek 44 Sociaal 45 Joviaal 46 Leergierig 47 Dapper 48 Idealistisch 49 Kranig 50 Meegaand Heb je er enkele die eruit springen, dan ben jij uitermate geschikt om mee te draaien in de Activiteiten Commissie (AC)!

5 De AC regelt van alles rondom bijv. Sinterklaas, Kerst en Sportactiviteiten. De tijd die het in beslag neemt is variabel en zelf in te delen. We kunnen slechts 2 nieuwe leden gebruiken, dus wees er snel bij! Stuur een mail voor 22 september naar onderstaand mailadres en zet in je mail: je naam, in welke klas(sen) je kind(eren) zitten, en de kwaliteiten die je voor jezelf hebt uitgekozen ;-) Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten, dan kan je natuurlijk ook een mail sturen. Namens de Activiteiten Commissie, marjoleinflorijn@home.nl Schoolreisje 2017 voor de groepen 3 t/m 7 Hét uitje van het jaar voor veel kinderen komt er aan: Op donderdag 19 oktober 2017 gaan we op schoolreisje! De groepen 3 en 4 gaan naar Duinenzathe in/bij Appelscha en de kinderen worden om uur in de klas verwacht. De bus vertrekt om uur en wordt om uur weer bij school terug verwacht. De kosten zijn 21,00 per persoon. De groepen 5, 6 en 7 gaan naar Aviodrome en naar het belevenissenbos bij Lelystad. De kinderen worden om uur in de klas verwacht en vertrekken om uur. De verwachte terugkomsttijd is uur en de kosten zijn 28,00 per persoon. Deze week gaan de betalingsoverzichten mee met de jongste kinderen van school.

6 Kalender Nog even wat touwtjes knopen, maar dan is de kalender ook echt klaar om mee te geven. Hij ziet er dit jaar anders uit dan u van ons gewend was. We zijn er stiekem een beetje trots op. Per gezin wordt er 1 meegegeven. Er zijn er wat meer gedrukt en daardoor is er de mogelijkheid om één extra op te halen (bv voor gescheiden ouders). U kunt het vragen aan de leerkracht. Kennismakingsgesprekken en informatiebrief Op woensdag 27 en donderdag 28 september zijn de kennismakingsgesprekken. Uw kind zit nu enkele weken in de nieuwe groep. Onze school wil tijd investeren in een constructieve samenwerking met ouders. Dit is één van de kenmerken van het Handelingsgericht werken (HGW), een werkwijze die wij op de Rehobothschool hanteren. HGW biedt scholen houvast bij het omgaan met verschillen waarbij het kind centraal staat. Een onderdeel van deze samenwerking is communiceren met elkaar over uw kind/onze leerling. U kent uw kind het langst en beter dan wie ook. Uw inbreng kan dan ook in een eerste gesprek met de leerkracht, van aanzienlijk belang zijn voor de schoolvorderingen en het welbevinden van uw kind het komende schooljaar. Voor ouders van kinderen die voor het tweede jaar bij dezelfde leerkracht is er geen kennismakingsgesprek. Omdat we alle ouders spreken tijdens deze gesprekken, houden we dit schooljaar in de groepen 1 t/m 7 geen informatieavond, maar ontvangt u een informatiebrief over de groep van uw kind(eren). In deze brief staan zaken die specifiek zijn voor dat leerjaar en zal een aantal praktische zaken worden benoemd. Mocht u na het lezen van deze informatiebrief vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de betreffende groepsleerkracht. Voor de ouders van groep 8 zal later in dit schooljaar wel een informatieavond worden gehouden om zo te informeren over o.a. de verwijzing naar het Voortgezet Onderwijs. In het zonnetje Om het jubileum tot een succes te maken is er vooraf en tijdens de feestweek heel wat werk verzet. Eerder in deze nieuwsbrief zijn al wat namen genoemd. Op deze plaats noemen we de naam van Wim Hamer, onze trouwe vrijwilliger. Hij heeft heel wat oude foto s bewerkt en voor een mooie compilatie gezorgd. Hartelijk dank!

7 Goede doelen en zending Iris en Yvana uit groep 6 zijn de afgelopen twee weken in alle groepen geweest om het zendingsgeld op te halen; in een aantal groepen was het spaarvarken nagenoeg leeg en de totale opbrengst was 24,89; dat is gemiddeld ongeveer: 0,13 per leerling. We zouden als school dit bedrag graag zien groeien en daarvoor hebben we u als ouders en kinderen hard nodig! We vragen daarom, om elke maandag van de gelegenheid gebruik te maken om uw kind een bijdrage mee te geven voor de zending en/of goede doel. In het schooljaar 2017/2018 ondersteunen we opnieuw de organisatie Mercy Ships; een medische hulporganisatie, die de allerarmsten in Afrika gratis medische operaties en training d.m.v. een ziekenhuisschip aanbiedt. Neem vooral een kijkje op de site van de organisatie: Schoenendoosactie: Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau! Als Rehobothschool doen we om het jaar mee met de schoenendoosactie/schoenmaatjes van Edukans en dit schooljaar 2017/2018 is het weer zover. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met Edukans Schoenmaatjes leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. Dit is ook het thema geweest bij de startviering van het nieuwe schooljaar. Leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden krijgen een onvergetelijk cadeau! Elk gezin krijgt een folder en een schoenendoos; wilt u als gezin meer dozen vullen (en daar hopen we best op), dan kunt u daarvoor bij juf Willemien terecht; zij heeft zowel dozen als folders op voorraad. De dozen kunnen naar Albanië, Moldavië, Sri Lanka, Irak of Ghana verstuurd worden. In de folder staat o.a. wat er wel en niet in de schoenendoos mag/kan en andere belangrijke weetjes. De folders en dozen gaan voor de herfstvakantie met de oudste kinderen mee naar huis. We gaan uit van veel respons en zien de dozen graag goed gevuld terug op school. De einddatum van inleveren is vrijdag 10 november 2017.

8 Kinderboekenweek: Bibbers! Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Van de landelijke organisatie is het thema dit jaar Gruwelijk Eng. Omdat we het thema wel erg spannend vinden, vooral voor jongere kinderen, is het thema op de Rehoboth omgetoverd in: Bibbers in je buik. Een week lang zullen we bezig zijn met dit thema en natuurlijk met boeken. Wat er precies gaat gebeuren, geven we door in de volgende nieuwsbrief! Herhaalde oproep: vrijwilligers gevraagd voor de Bieb op School In de vorige nieuwsbrief lieten we al weten dat we druk bezig zijn met het opzetten van een Bieb op School. We kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken voor dit leuke project! In eerste instantie gaat het om hulp bieden bij het inventariseren van de boeken, daarna hulp bij uitlenen van boeken, de bieb netjes houden. Als we genoeg vrijwilligers hebben zal het per week gaan om ongeveer 1 à 2 x een half uur, bijvoorbeeld aan het begin of het eind van de schooldag. Wie helpt? Aanmelden bij juf Ginet Moraal, groep 4: gmoraal@rehobothschoolkp.nl Namens het team van de Rehobothschool, Truus Biemond coördinator het jonge kind

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 3

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 3 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 04-10-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 1 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 06-09-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013 Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren Voor technische professionals Donderdag 20 juni 2013 Programma We behandelen achtereenvolgens de volgende thema's: 0. Kwaliteiten en presenteren 1. Omgaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Wegwijzertje. Volgende week woensdag (20 september) hebben we als team een studie-/vergaderdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Wegwijzertje. Volgende week woensdag (20 september) hebben we als team een studie-/vergaderdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 8 september 2017 Nieuwsbrief nummer 2 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, De komende 2 weken houden we de startgesprekken. Fijn

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Schooljournaal Nummer 1/ 17-18 Woensdag 6 september 2017 Bij ons op school Een nieuw schooljaar! Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 07-09-2016 nummer 1 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. De eerste anderhalve week zit er inmiddels al weer op. Anders dan u gewend

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Welkom. Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing. Trainers Astrid Kies

Welkom. Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing. Trainers Astrid Kies Welkom Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing Trainers Astrid Kies Programma Wie zijn wij en wat doen wij Kwaliteiten van de Oerman en oervrouw Kwaliteiten met de vier vrouwelijke

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

SKILLSTIPS SKILLSTOWN

SKILLSTIPS SKILLSTOWN SKILLSTIPS SKILLSTOWN Met dank aan Wout Plevier www.innerspective.nl De grooste online opleider van Nederland www.skillstown.com 3 oefeningen om je nr. 1 talent te vinden Iedereen heeft talenten. Een talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Wat vond je het meest bijzonder in het verhaal over Jakob en Esau? Wat deed jij ooit wat gevolgen had voor de tijd erna?

Wat vond je het meest bijzonder in het verhaal over Jakob en Esau? Wat deed jij ooit wat gevolgen had voor de tijd erna? Wat deed jij ooit wat gevolgen had voor de tijd erna? Wat vond je het meest bijzonder in het verhaal over Jakob en Esau? Hoe ziet jullie gezin er uit? En wat vind je daarvan? Welke voordelen heeft het

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2016

Nieuwsbrief augustus 2016 Nieuwsbrief augustus 2016 Dank En dan is toch echt de laatste schooldag van schooljaar 2015-2016 aangebroken. Wat een prachtige week hebben we gehad. Een spetterende eindmusical, een warme, gezellige juffenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

Materiaal bij kringavond 1. Wachten op de Geest

Materiaal bij kringavond 1. Wachten op de Geest Materiaal bij kringavond 1 Wachten op de Geest Inleiding De heilige Geest is één van de belangrijkste onderwerpen uit het christelijk leven. De heilige Geest is namelijk niet zo maar wat. De heilige Geest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 31-05-2017

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne week herfstvakantie gaan we op naar de tijd van de feesten. Gezellig met de cadeautjes rondom Sinterklaas en met de lichtjes naar ons Kerstfeest. We kijken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school.

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school. Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 5 21 september Gaandeweg Ik heb het voor je over is het thema de komende week. U kunt de verhalen lezen in Genesis 28: 10-22 en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar 2018-2019 staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum van OBS De Korenbloem. Na de onthulling van de jubileumbanner

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Verbinding voelen met je omgeving

Verbinding voelen met je omgeving 2 Verbinding voelen met je omgeving Doel: We horen allemaal bij elkaar We zijn met heel veel mensen op deze wereld. Daar ben je jezelf niet van bewust. Meestal zie je alleen de mensen waarbij je woont

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 4 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 18-10-2017

Nadere informatie

Gideoninfo 3 oktober 2018

Gideoninfo 3 oktober 2018 Gideoninfo 3 oktober 2018 gideonschool@pcponwk.nl Locatie Kroonkruid 107 0180-316275 Nieuwerkerk aan den IJssel Locatie Donge 3 0180-324755 Nieuwerkerk aan den IJssel Inhoud Ter overdenking De Bijbelverhalen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 november 2018 Agenda Nummer 10 maandag 12 november Open Bedrijvendag groep

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Basisschool Dr. Landman

Basisschool Dr. Landman NIEUWSBRIEF 16 17 MEI 2019 Basisschool Dr. Landman Kalender 20-05 Rijksmuseum bezoek groep 6 22-05 Schoolvoetbal toernooi groep 8 24-05 Portfolio 2 mee naar huis 27-05 Landmandag 28-05 Schoolreisje Beste

Nadere informatie

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa ROFFELTJE > Trouw Dat is een woord dat je vaak in liedjes hoort. Kostbaar iets. Een mooi idee. Maar trouw zijn, écht trouw zijn, trouw zijn valt niet mee. Trouw is de vriend die op je wacht en die jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie