NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 4"

Transcriptie

1 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat BK Kampen NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 4 Wederom een goed gevulde nieuwsbrief. Er gebeurt van alles op school. We vieren en beleven. We werken aan de gewone vakken als rekenen en taal, maar ook aan onze werkhouding (dalton). We kijken wat er om ons heen gebeurt. We zamelen geld en spullen in voor mensen die het verderop in de wereld minder getroffen hebben dan wij. We zijn druk met sporten, verkeer bij ons in de buurt, schoolreisje en de schoolbibliotheek. U kunt het allemaal lezen in deze nieuwsbrief. Na de eerste schoolperiode is het goed om weer even tot rust te komen in de herfstvakantie die voor ons ligt. Agenda do 19 okt. schoolreisje voor de groepen 3 t/m 7 vrij 20 okt. Groepspresentatie groep 5: om uur zijn van deze groep alle (groot)ouders welkom om mee te kijken naar het optreden. 23 t/m 27 oktober herfstvakantie do 26 okt trefballen voor gr 6, 7 en 8 ma 6 nov studiedag (kinderen vrij) ma 13 november maandviering di 28 november spreekuur op inschrijving Kind op maandag Week 43: 23/10-27/10 Ik ben veranderd Genesis 32: 23-33, Genesis 33: 1-11 en Genesis 35: 6-18 Lang geleden is Jakob weg gegaan van zijn familie. In de verhalen van deze week ziet hij zijn broer Esau terug. Voordat het zover is worstelt hij bij de Jabbok en krijgt hij een nieuwe naam: Israël. Die naam laat zien dat Jakob veranderd is. Week 44: 30/10-03/11 In je dromen! Genesis 37: 1-36 en Genesis 39: 1-6 Jozef droomt over zichzelf en zijn broers: Hij ziet hoe ze allemaal voor hem buigen. Maar de werkelijkheid is een nachtmerrie, als Jozef in een put gegooid wordt en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar komt hij terecht in het huis van Potifar.

2 Week 45: 06/11-10/11 Leg uit! Genesis 39: 7-23, Genesis 40: 1-23 en Genesis 41: 1-8 Jozef heeft iets uit te leggen, als de vrouw van Potifar hem beschuldigt van erge dingen. In de gevangenis legt hij de dromen van de schenker en de bakker uit, later blijkt dat er niemand is die de dromen van de farao kan uitleggen. Zou de schenker nog aan Jozef terugdenken? Goede doelen en zending De afgelopen 2 weken is er door Yvana en Eva uit groep 6 een bedrag van 45,12 opgehaald! Bedankt kinderen en ouders. Elke week kan er zendingsgeld worden meegenomen; fijn wanneer er aan gedacht wordt! Schoenendoosactie: Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau! Als Rehobothschool doen we 1 keer per twee jaar met de schoenendoosactie/ schoenmaatjes van Edukans. Elk gezin heeft een folder en een schoenendoos meegekregen, behalve groep 6; deze kinderen krijgen z.s.m. de doos mee. Het wachten is op een nieuwe zending schoenendozen. De einddatum van inleveren wordt daarom verplaatst naar vrijdag 24 november In de folder staat o.a. wat er wel en niet in de schoenendoos mag/kan en dat om elke doos een (post)elastiek moet en géén tape o.i.d. De dozen worden voor verzending nog gecontroleerd. Zijn er ouders die deze dozen weg willen brengen naar een adres in Kampen? Graag melden bij juf Willemien

3 Verjaardagen Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en we wensen jullie een hele fijne dag toe! datum naam groep Lilla Lakatos Eléa van der Steeg Karinka Duiveman David Bickovskis 5 Geboren Bij de familie Smit is, veel eerder dan verwacht, Joël geboren. Hoewel het natuurlijk spannend en zorgelijk is, zijn ouders en grote broer blij en dankbaar dat hij er is. Joël doet het tot nu toe goed en is het broertje van Thimon uit groep 3. Bij de familie Drogt zijn ze blij met de geboorte van hun derde kind. Lisa is het zusje van Joël uit groep 1/2 a. Van harte gefeliciteerd allemaal en veel geluk mét en voor zowel Joël als Lisa! Hulpouders de Bieb op School We kunnen nog steeds hulp(groot)ouders gebruiken voor de Bieb op School! Bijna alle boeken van de school zijn uitgezocht. We gaan ze invoeren in het computersysteem van de bieb. Daar kunnen we nu hulp bij gebruiken! Na een korte uitleg kunt u er mee aan de slag wanneer u dat het best uitkomt. Wanneer de bieb op onze school klaar is, is het fijn als we wat ouders hebben die 1 à 2 keer per week een half uurtje willen helpen bij het netjes houden en evt. uitlenen van de boeken. Wie helpt? Opgeven bij Ginet Moraal, gmoraal@rehobothschoolkp.nl.

4 Vanuit de MR Zin om mee te praten over het schoolbeleid? De MR is op zoek naar versterking! Wegens het verstrijken van de zittingstermijn, komt er een plek vrij voor een ouder in de MR. De Medezeggenschapsraad bestaat uit drie ouders en drie leerkrachten, en we praten mee over allerlei zaken. Soms adviserend, maar af en toe moeten we ook instemming geven. Allerlei onderwerpen komen langs, denk dan aan de begroting, het schoolplan, het formatieplan, maar ook zitten we bij sollicitatie gesprekken voor nieuwe leerkrachten en praten we over zaken als de gezonde school, ongewenst gedrag of het profiel van de school. Het afgelopen jaar waren we nauw betrokken bij de zoektocht naar een nieuwe directeur en is er na een vraag vanuit een ouder het gesprek op gang gekomen over de schooltijden. En ook voor het komende jaar zijn er weer voldoende onderwerpen om te bespreken. Kortom, de MR speelt een belangrijke rol en probeert zich constructief op te stellen en kritisch waar nodig. Spreekt dit je aan, stuur dan een mail naar voor meer informatie of om je aan te melden. Mochten zich meer kandidaten melden, dan zullen er verkiezingen worden georganiseerd. Schoolreisje laatste info: De schoolreisjes naar Aviodrome, het Belevenissenbos en Drouwenerzand zijn morgen! De kinderen van groep 3 en 4 gaan naar Drouwenerzand en worden om uur in de klas verwacht. De bus vertrekt om uur en wordt om uur weer bij school terug verwacht. Het is een verzorgde dag met eten en drinken. De kinderen van groep 5, 6, 7 worden om uur in de klas verwacht en vertrekken om uur. De verwachte terugkomsttijd is uur. Deze kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee; trek niet al te nette kleren aan én.. neem een extra kledingsetje mee. Het richtbedrag voor het mee te nemen zakgeld is: 5,00 voor beide schoolreisjes. We hebben veel zin in een leuke, leerzame, plezierige en ontspannen dag met elkaar! Dalton nieuws De komende tijd willen we meer aandacht besteden aan reflectie op de taak. Dit zal op de taakkaart achter elke taak komen te staan in de vorm van smileys - hoe heb ik gewerkt? Daarnaast wordt een tip van de leerkracht en een 'tip aan mezelf' genoteerd. Voor elke vakantie worden de taakkaarten aan de leerlingen mee naar huis gegeven. Misschien kunt u er samen met uw kind eens naar kijken.

5 Vanuit de AC (activiteitencommissie) Social Media Hoeveel uur per dag zitten we op onze telefoon te turen en te swipen? Waarschijnlijk langer dan goed voor ons is ;-), maar dat weet iedereen voor zichzelf uiteraard het beste! Als ik naar mijn eigen social media gedrag kijk, besteed ik vooral tijd aan FB (Facebook) en Instagram. Instagram waar ik mijn mooie foto's uit natuur en omgeving plaats en hoop anderen er blij mee te maken of te inspireren. FB waar ik allerlei nieuwtjes van binnen en buiten de stad van vrienden van vroeger en nu kan volgen. Heel handig en verrassend soms, ik raak nog al eens overtollige huisraad kwijt via dit medium, ben op de hoogte van aanbiedingen van winkels uit de regio, hoogte en dieptepunten van bekenden en vacatures deel ik uiteraard ijverig. Maar wisten jullie al dat de Rehobothschool ook een eigen FB pagina heeft? Hier worden regelmatig berichten en/of foto's geplaatst van diverse evenementen en activiteiten, van de voorbereidingen op of momenten van achter de schermen. Ook de AC (Activiteiten Commissie) gaat hier vanaf dit jaar gebruik van maken. Misschien is het je al wel opgevallen? Middels FB willen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van waar wij gedurende het schooljaar mee bezig zijn. En eventueel een oproep aan jullie doen mocht er bijvoorbeeld hulp, materiaal of ideeën nodig zijn. Nu hoor ik sommigen al denken, maar ik heb helemaal niks met FB of ik doe daar niet aan. Prima toch! Helemaal geen probleem. Gelukkig werkt de AC ook via de old school methode. Er komt deze maand een rek bij de kleuteringang te hangen, waar wij ook info met jullie zullen delen en eventueel oproepen aan jullie zullen doen. Houd de muren in de gaten. Voor degenen die FB hebben, blijf lekker turen en swipen op je telefoon en dan vooral op de Rehobothpagina. Want we vinden het altijd leuk als je een reactie geeft of even op het duimpie drukt! Marjolein Florijn. Leerlingenraad Dinsdag 10 oktober is de eerste vergadering geweest van de leerlingenraad. In de leerlingenraad zitten: Yenthe, Livia, Merlijn, Kas, Afra, Nina, Tycho en Jord. De eerste vergadering hadden we al zoveel te bespreken dat de geplande 45 minuten veel te kort waren. We hebben over allerlei zaken gesproken die de klassenvertegenwoordigers uit hun groep hadden meegekregen om te bespreken. Dit waren o.a. dat ze graag wilden dat er meer koptelefoons zouden komen in de klassen (om geen geluiden te horen), dat de wc s vaak vies zijn, dat ze graag willen dat de talentenmiddag weer terug komt. Voor de volgende vergadering gaan we aan de slag met de wc s en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat die schoon blijven en hoe we met weinig geld kunnen zorgen dat het buitenspelen leuker wordt. De volgende vergadering is op dinsdag 14 november 2017, in de nieuwsbrief kunt u lezen wat we die vergadering hebben besproken.

6 Even voorstellen Mijn naam is Tamira van Dijk, ik ben 19 jaar oud en woon in Kampen. Ik zit in het derde jaar van de Pabo op hogeschool VIAA in Zwolle. Dit schooljaar zal ik tot en met december op donderdag en vrijdag in groep 5 stage lopen. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop dat het een leerzaam en gezellig schooljaar wordt. Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Alice Hamburger en ik ben 19 jaar. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent en dit jaar ben ik begonnen aan de Pabo op Viaa in Zwolle. Op dit moment loop ik nog in groep 1/2b stage, maar de rest van het jaar zal ik ook in andere groepen stagelopen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek of iets creatiefs. Verder ben ik actief in de kerk in IJsselmuiden. Ik help bijvoorbeeld bij de kindernevendienst. Ik hoop dit jaar veel te leren hier op school. Hoi allemaal, Mijn naam is Joanne van Houweling en ik ben dit schooljaar begonnen met mijn stage op de Rehobothschool. Wat is het leuk! Ik volg de deeltijd pabo aan hogeschool Viaa te Zwolle. Ik zit in mijn tweede en tevens laatste jaar van deze opleiding. Ik ga een dag in de week naar de pabo en een dag in de week loop ik stage. Ik loop nu stage in groep 1/2 bij juf Liesbeth. Over een paar weken ga ik naar juf Willemien in groep 6. Ik ben elke dinsdag aanwezig en hoop u dan eens tegen te komen! Groetjes, Joanne Laat ik mij even voorstellen: mijn naam is Jill Oldhoven, ik ben 20 jaar oud en woon in Kampen. Momenteel volg ik de opleiding Sport en Bewegen op het Landstede te Zwolle, dit is mijn 3 e en tevens laatste jaar van de opleiding. Tijdens mijn opleiding moet ik ook stage lopen, dit doe ik bij V.V.KHC JO13-2 en hier op de Rehoboth school. Op maandagochtend verzorg ik de gymlessen van groep 1 & 2 en op donderdagochtend loop ik stage bij groep 5 & 6. Ik vind het super leuk om les te geven en het geeft mij dan ook voldoening als de kinderen met een glimlach de les uitlopen! Zoals ik al zei ben ik elke maandagochtend (09:00-10:30) en donderdagochtend (08:15-10:30) op de Rehobothschool te vinden, dus als u vragen heeft of even gezellig wil kletsen, weet u mij te vinden! Sportieve groetjes, Jill Oldhoven

7 Veilig oversteken op de Acacialaan Een deel van de kinderen op de Rehobothschool komt uit de Esdoornhof. Voor deze kinderen (en hun ouders) is het regelmatig zeer gevaarlijk om de Acacialaan over te steken. Er wordt vanaf de rotonde op de Europa-allee hard de Acacialaan ingereden, terwijl het een 30 km straat is. Dat willen we als school en ouders natuurlijk niet. We willen dat de kinderen veilig naar school kunnen lopen en fietsen!! Via een ouder van school is er contact met de gemeente over het veiliger maken van de Acacialaan. Op dit moment is er een proef gaande om de snelheid in de straat te meten. Er zijn daarnaast ook zichtbare aanpassingen nodig om automobilisten er op te attenderen dat er een oversteekplaats is vanuit het woonerf naar de school. Als school ondersteunen we daarom het initiatief van de wijkvereniging om dit in gang te zetten. Voorleeswedstrijd Vrijdag 13 oktober hebben de groepen 7 en 8 de voorleeswedstrijd gehouden in de open ruimte. Nina en Loes uit groep 7 en Marijn en Dani uit groep 8 gingen de strijd met elkaar aan. Door de jury werd Dani gekozen als winnaar. Hij mag door naar de volgende ronde in de bibliotheek. Dani gefeliciteerd en veel succes!!

8 Schoolvoetbal meiden Op woensdag 27 september hebben de schoolvoetbal meiden uit groep 7 en 8 een hele mooie en knappe prestatie neergezet. In een poule met De Mirt, Willem van Oranje, Fontein en Scala zaten we in een lastige poule met een paar sterke tegenstanders. De eerste wedstrijd speelden we tegen De Mirt. We begonnen erg goed en kwamen op 1-0 voor, helaas ging het daarna wat minder en scoorde De Mirt nog 2x waardoor we de eerste wedstrijd met 2-1 verloren. De volgende wedstrijd was tegen Het Scala, we waren de hele wedstrijd beter en hebben heel veel kansen gehad, maar steeds stond de goede keeper van Het Scala in de weg en lukte het ons niet om te winnen. We speelden 0-0 gelijk. De laatste 2 wedstrijden moesten dus allebei gewonnen worden om nog een kans te maken om door te gaan. De meiden luisterden heel goed en wonnen met 1-0 van de Fontein. De laatste wedstrijd was tegen de Willem van Oranje, een hele lastige wedstrijd, we konden nog door. Daarvoor moesten we met 3 goals verschil winnen. We speelden de beste wedstrijd van het toernooi en wonnen met 2-0. Helaas kwamen we daardoor dus 1 goal te kort om door te gaan naar het finaletoernooi. Maar ik ben heel trots op wat de meiden hebben neergezet en hoe ze hebben gespeeld en plezier hebben gehad met elkaar, want dat is toch wel het belangrijkste van schoolvoetbal:plezier hebben. Bedankt: Afra, Meri, Esme, Hannah, Kitty, Sienna, Marjolein, Lieke, Isabel en Naomi

9 Schoolvoetbal jongens We beginnen op woensdag 4 oktober aan een hele lastige en mooie poule, met een paar sterke schoolvoetbalteams. Het Stroomdal de Dirk van Dijkschool en De Koningin Emmaschool zijn de tegenstanders van onze poule. De eerste wedstrijd is tegen de Dirk van Dijk, we spelen prima voetbal en komen ook op 1-0 voor, maar helaas daarna krijgt de Dirk van Dijk heel erg veel kansen. We houden het verdedigend heel lang vol maar uiteindelijk, door een corner, valt toch de 1-1. We spelen dus de eerste wedstrijd gelijk. Wat ook weer betekent dat de volgende 2 wedstrijden gewonnen moeten worden. Wat daarna volgt is voor mij nog steeds een raadsel. Het Stroomdal wordt met maar liefst 5-0 van de mat geveegd. Na deze wedstrijd zijn we eigenlijk al zo goed als geplaatst. Alleen als we met 6-0 verliezen van de Koningin Emmaschool liggen we eruit, maar natuurlijk gebeurt dit niet. We winnen ook de laatste poulewedstrijd met 1-0. We zijn 1 ste in de poule geworden en gaan zo door naar de kwartfinale. We moeten dan tegen Het Meerrijk. We geven geen kans weg en winnen de wedstrijd met 3-0. We gaan dus door naar het finaletoernooi op vrijdag, we zitten al bij de top 4 scholen van Kampen. Vrijdag 6 oktober is het finaletoernooi, we spelen de halve finale tegen de Willem van Oranjeschool, een hele sterke tegenstander. We geven alles, verdedigen top, maar verliezen helaas toch met 1-0, heel erg balen natuurlijk maar we houden de koppies omhoog om zo nog voor die 3 e plek te gaan. De wedstrijd om de 3 e en 4 e plek spelen we weer tegen de Dirk Van Dijk. De jongens geven voor de laatste keer dit toernooi weer alles en spelen erg sterk, we winnen met 2-0 en zijn daarmee 3 e geworden van heel Kampen, een prestatie om trots op te zijn en dat mogen ze ook zeker weten zijn. Alle jongens van groep 7&8 bedankt voor jullie inzet, passie en strijd. Het was een mooi toernooi. Marc Vink.

10 Buitenschoolse activiteit Trefballen! Na het succes van vorig jaar, doen we het nu nog eens dunnetjes over: Een trefbaltoernooi in de Herfstvakantie! Is het buiten nat en guur? En vind je het gezellig om lekker te komen trefballen met je vrienden/ vriendinnen? Maak dan een team van 6 kinderen en 1 van jullie schrijft zich dan in via Sportpas. Alle scholen van Kampen mogen hier aan meedoen, dus je team hoeft niet alleen maar vanuit je eigen klas of school te komen! Voor wie? Kinderen van groep 6, 7 & 8 Wanneer? Donderdag 26 oktober (in de Herfstvakantie) Waar? In Sporthal de Reeve Hoe laat? 10:00 11:30 uur Kosten? 50 cent pp Opgeven? Ja, via Doe dit vóór 25 oktober, 12:00 uur. Zie ik jullie daar? Sportieve groet, Meester Maarten In het zonnetje Deze keer zetten we graag een oud leerling in het zonnetje: Marc Vink. Hij heeft zowel de meiden als de jongens getraind en gecoacht voor het schoolvoetbal. En ook het voetbalverslag achteraf heeft hij voor zijn rekening genomen. Dank je wel Marc! Top dat je dit in je vrije tijd op je genomen hebt. Wie weet welke huidige groep 8 voetballer of voetbalster wij in de toekomst weer bij ons op school zien om de jeugd te trainen. Een fijne herfstvakantie! Namens het team van de Rehobothschool, Truus Biemond coördinator het jonge kind

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 3

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 3 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 04-10-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 13 mei nummer 32 Agenda 16 mei 2 e pinksterdag ( kinderen vrij van school) 19 mei avondspreekuur 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst!

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst! Website: www.kennedyvroomshoop.nl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 15 april nummer 30 Agenda 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur: lunchpakketje mee! 19/20 april centrale eindtoets groep

Nadere informatie

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA oktober 2017 5 okt. Stakingsdag De Klaroen gesloten 6 okt. groepen 1 en 2 vrij 14 t/m 22 okt. herfstvakantie 25 oktober hoofdluiscontrole 28-29 oktober start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 2 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 20-09-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag NIEUWSBRIEF Rehobothschool met Dalton onderwijs 038-3315460 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum 07-03-2018 Wat is

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag Rehobothschool met Dalton onderwijs NIEUWSBRIEF Schooljaar 2017/2018 Nummer 13 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Datum 21-03-2018 We zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Week 22. Week 23. Van de directie

Week 22. Week 23. Van de directie Twee wekelijkse nieuwsbrief van de Chr. basisschool Het Mozaïek Nummer 18 23 mei 2014 Agenda Bijbelverhalen... ma 26 t/m 28 mei 2014 schoolkamp groep 8 wo 28 mei 2014 extra vrije dag groep 1 t/m 7 do 29

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 13 oktober 2017

Nieuwsbrief van 13 oktober 2017 Kind op maandag Week 42 16/10-20/10 Ik ben veranderd Genesis 32: 23-33, Genesis 33: 1-11 en Genesis 35: 6-18 Lang geleden is Jakob weg gegaan van zijn familie. In de verhalen van deze week ziet hij zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/ nummer 1 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2017/2018 06-09-2017

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Kind op maandag. ANWB Streetwise

Kind op maandag. ANWB Streetwise Nr. 5 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Fietspad bij school Opgaven activiteiten Peuterspeelzaal op school Nationaal schoolontbijt Peutergym 10 november Verslag ouderavond digitaal

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week hebben we afscheid genomen van meester Johan

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 02 oktober nummer 7

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 02 oktober nummer 7 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 02 oktober nummer 7 Agenda 05 oktober Maandviering groep 1/2 a en 5 Dag van de leraar Je mag ook zendingsgeld meenemen voor het Gambia-project

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 12-2016/2017 AGENDA 13 februari Contactavond groep 1 t/m 8 Rooster is toegestuurd Gesprekken groep 8 is voor

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 7 11 oktober 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-10 Juf Hester 13-10 Lars G, groep 3 13-10 Sara R, groep 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Vrijdag 8 juni Woensdag 6 juni Schoolfotograaf Van Gaverenlaan Schoolfotograaf broertjes/zusjes 13.00 uur - 15.00 uur Schoolfotograaf Viandenlaan Districts-kampioenschapSchoolvoetbal

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor Jaargang 2014-2015 26 september 2014 nummer 2 Agenda Donderdag 2 oktober: Studiedag, kinderen vrij Woensdag en donderdag 15 en 16 oktober Oud Papier container Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017

Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017 Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, In deze Nieuwsdruppel kunt u lezen dat we tijdens onze godsdienstlessen praten over de verhalen uit Genesis. Graag geef ik u het gebed door dat

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om 12.00 uur vrij 23-27 mei schoolkorfbalweek 25-27 mei kamp groep 8 ------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI)

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI) jaargang 17 nummer 14 donderdag 18-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie