stijlvolle woningen met karakter in een prachtige omgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stijlvolle woningen met karakter in een prachtige omgeving"

Transcriptie

1 stijlvolle woningen met karakter in een prachtige omgeving

2 Wonen wordt werkelijk genieten Welkom in Cobbenberg: een gloednieuwe verkaveling, sfeervol ingebed tussen de Kempense natuur en de bruisende stad. Hier staat wonen gelijk aan genieten. 2 Een levenslustig gezin, single of gezellig met zijn tweetjes: in Cobbenberg vindt iedereen zijn droomwoning. De buurt is nog jong en groeit volop. Bouwfase 1 is net achter de rug. Het ideale moment om jouw plannen waar te maken. Zoals Tom, Sanne en Gert. Tom voelde zich meteen thuis in de nieuwe buurt. Sanne ziet hier haar zoontje al opgroeien. Gert geniet volop van zijn energievriendelijke pleinwoning. Je maakt kennis met deze bewoners vanaf pagina 7. 3 En jij, waar droom jij van? Een pleinwoning, cottage of herenwoning? Kom gerust een kijkje nemen in Cobbenberg, samen met onze bouwadviseur. Vertoef een poosje in onze kijkwoning. Snuif de sfeer op in de wijk én ontdek meteen hoe gelukkig je toekomstige buren zich voelen.

3 Natuur en stad vlakbij De Parel van Bree, zo noemt men Cobbenberg. Niet toevallig. De verkaveling ligt prachtig ingebed tussen de Kempense natuur en Bree. Een gezellig stadje met een romantisch centrum, levendige terrasjes en een groene, landelijke gordel. Sportlaan 4 Hamonterweg Witte Torenwal 5 Cobbenberg sluimert aan de Meeuwerkiezel, net buiten de oude binnenstad. De architectuur van de woonwijk sluit prachtig aan bij het historische karakter van Bree. De klassieke, tijdloze stijl past ook perfect in de residentiële buurt. BREE Meeuwerkiezel Rode Kruislaan Opitterkiezel Het zelf ondervinden? Laat je vrijblijvend gidsen door onze bouwadviseur. Zo snuif je de sfeer van de buurt op, krijg je zicht op de beschikbare binnenruimte én voel je meteen of de vibe goed zit.

4 Tom Roosen over zijn herenwoning Het voelt als thuiskomen Tom Roosen woont sinds kort in Cobbenberg. Hij kocht er een herenwoning en is gelukkig in de stad waar hij als kind opgroeide. Het voelt een beetje als thuiskomen in deze nieuwe buurt, glundert Tom. Iets trok me hiernaartoe. Het gevoel zit hem in de vrijheid, de ruimte. Wat Cobbenberg voor mij zo aantrekkelijk maakt? De landelijke woonstijl en de ligging vlak bij de stad. Financieel goed haalbaar 6 7 Iets trok me hier naartoe Ik bekeek zowel oudere als nieuwe huizen. Ik reed dikwijls langs Cobbenberg en was gecharmeerd door de mooie heren- en cottagewoningen. De grootte was voor ons ideaal. Ze bleken ook financieel goed haalbaar. Dus toen er een herenwoning te koop stond, hakten we vrij snel de knoop door. Dat we onze eigen zeg over de afwerking kregen, was mooi meegenomen. Vlotte verbinding We wonen nu net buiten het centrum. De Meeuwerkiezel is verkeersluw en rustig, maar we hebben toch een vlotte verbinding met de stad. Handig voor de kinderen. Die zijn zó in stadspark de Boneput voor hun tennisles, de speeltuin of de Finse piste. Ook voor mijn werk ligt Cobbenberg ideaal. We zitten hier aan de goede kant van Bree, aan de ontsluiting naar Hasselt en Genk. Ik ben nog altijd blij met deze beslissing. De tuin is nog niet helemaal af, maar de natuur doet langzaam haar werk en zelf help ik een handje mee. We genieten nu al optimaal van het buitenleven!

5 Sara Pannekoeke over haar cottagewoning Hier kunnen kinderen rustig opgroeien. Sanne Pannekoeke zocht een rustige woonomgeving met veel ademruimte. Eind 2016 kocht ze met haar man een van de cottagewoningen in Cobbenberg. Sindsdien is de gezelligheid alleen maar gestegen. 8 Hier heb je een gevoel van privacy en toch maak je deel uit van een gezellige wijk. Wat me vooral aanspreekt? Het gevoel van rust. Ik kan echt genieten van de stilte, lacht Sanne. In Cobbenberg zie ik mijn zoontje al rustig opgroeien. Hier krijgt hij alle ruimte om veilig te spelen. 9 Perfecte locatie Ik zie hier regelmatig kinderen buiten ravotten. Het is ook veilig, want er is nauwelijks verkeer. Dat geeft vertrouwen, ook als ze straks groter worden en naar school fietsen. De ligging van de buurt is perfect: op wandelafstand van het centrum en van stadspark de Boneput. Daar gaan we graag naartoe. Je kunt er skaten, voetballen, spelen en fitnessen. Uitstekende investering Het mooiste aan de woning is voor mij de rustieke sfeer. Dat landelijke spreekt me enorm aan. De stijl is tijdloos, maar past goed bij het historische karakter van de omgeving. Daarnaast zorgde Kolmont voor een interieur met alles erop, eraan en erin. De grootte van huis en tuin is ideaal voor ons gezin. We zijn er ontzettend blij mee. Het is ook een uitstekende investering. Er is ruimte voor kinderen

6 WAT IS WAT Pleinwoningen Een prachtig plan. Cottagewoningen Herenwoningen Bouwgronden Kijkwoning HERENWONINGEN PLEINWONINGEN KIJKWONING B 40B 41B 42B COTTAGEWONINGEN a 5a 6a i Meeuwerkiezel

7 Gert Lemmens over zijn pleinwoning We wonen compact en energiezuinig Gert Lemmens zocht met zijn vriendin een gezellige woning. Liefst in Bree, dicht bij het centrum, maar toch rustig. En liefst niet te groot, mét een tuin. Hun gloednieuwe pleinwoning voldoet aan al die eisen. Cobbenberg is een rustige buurt. Iedereen voelt zich hier thuis, vindt Gert. Dat zie je aan de samenstelling van de buurt, die is heel gevarieerd. Toen we hoorden dat er hier een nieuwe verkaveling kwam, hebben we snel toegehapt. De bouwstijl van de drie woningtypes sprak ons aan. Voor ons is de pleinwoning perfect. We wilden compact en energiezuinig wonen. Dat kan hier. Twee dakkapellen op zolder Nog meer ruimte De pleinwoningen hebben een tuin en een carport. Dat is een groot pluspunt. Het mooiste aan ons huis? Zonder twijfel de zolderverdieping. In eerste instantie oogde die nogal klein. Maar we hebben de ruimte optimaal benut door twee dakkapellen te plaatsen. Heel sfeervol!

8 Sophie Bleys, architect bij Cobbenberg Het gevoel dat een woning oproept, Om een huiselijke omgeving te scheppen, kiest architect Sophie Bleys zorgvuldig de juiste materialen en lichtinval. is belangrijk. Denk daarbij aan het traditionele metselwerk en de dakbedekking in gebakken aarde. Binnen ga ik voor minimalisme in natuurlijke materialen. De grote ramen aan de straat- en tuinzijde schenken een mooie lichtinval en creëren een optimaal contact met buiten. Van binnen naar buiten De toekomstige bewoner staat altijd centraal tijdens het ontwerpproces, zegt Sophie. Ik ontwerp van binnen naar buiten. Dat wil zeggen: ik kijk eerst naar de leefruimtes en maak van daaruit het ontwerp. Ik wil dat iedereen zich hier thuis voelt. Starters, jonge gezinnen, senioren Je deelt alles in naar je wensen. Zo kun je bijvoorbeeld werken met open ruimtes. Ideaal als je droomt van een leefkeuken of extra werkplek. Dat tikkeltje anders Echt een plek om gezellig te cocoonen Sfeer zit m vaak in details. Voor Cobbenberg ontwierp Sophie dertien types die subtiel van elkaar verschillen. Dat zie je bijvoorbeeld aan het kleurgebruik van ramen en deuren en de detaillering van het metselwerk. Dat maakt elke woning net ietsje anders. Zo ziet iedere bewoner meteen: dát is mijn huis!

9 Energiezuinig wonen Hoe maken we jouw woning energiezuinig? Met een doorgedreven thermische isolatie van de bouwschil, performante technische installaties en een goede luchtdichtheid. Als je dat wenst, bouwen we je woning zelfs als Bijna-Energie-Neutrale woning (BEN-woningen). Ideale investering Cobbenberg is een aantrekkelijke buurt voor huurders. Wil je je sterk profileren op de verhuurmarkt? Dan is Cobbenberg een gezonde investering Geknipt op jouw maat Hoe wil jij wonen? Vertel het ons en wij werken je woning af op maat van je wensen. Tot in de kleinste details. Maar altijd met oog voor comfort, energievriendelijkheid en woonplezier. Je woonwensen worden werkelijkheid Casco of instapklaar Kies je voor een volledig instapklare woning? Of ga je voor een casco afwerking? Overleg gerust met onze bouwadviseurs. Zij hebben jaren ervaring.

10 Met kwaliteitsstempel Wij creëren aangename, energiezuinige en betaalbare woningen Wim Smeets, projectontwikkelaar bij Kolmont: Over Kolmont Een solide bouwpartner In onze woningen moeten jong en oud zich thuis voelen. Dat aspect weegt door in het ontwerp. We creëren gezellige woonbuurten met een evenwichtige sociale mix waar mensen elkaar nog écht kennen. Voeg daarbij de vlotte bereikbaarheid, de groene omkadering en de tijdloze architectuur, en je weet zo dat dit een project is met een Kolmont-stempel! Kiezen voor Kolmont, dat is kiezen voor een sterke partner die je vertrouwen verdient. Als familiebedrijf ontwikkelen wij al tientallen jaren kwalitatieve vastgoedprojecten in heel Vlaanderen. Ons professionele team van bouwadviseurs en deskundige werfleiders heeft een onberispelijke reputatie. Onze ambitie? Leefbare woongemeenschappen creëren waar mensen trots op zijn, met plezier wonen en zich kunnen ontspannen. Daarom besteden we extra veel aandacht aan architectuur en de kwalitatieve afwerking van het interieur. Een woning bij Kolmont koop je onder het stelsel van nieuwbouw, ook bekend als de wet Breyne. Dankzij deze wettelijke garanties ben je volledig zeker van je investering. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Kolmont.

11 Nieuwsgierig? Spring binnen! En kijk rustig rond in onze kijkwoning. De kijkwoning is elke laatste zondag van de maand open van tot u. Kom gerust langs of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. Adres: Meeuwerkiezel 26 te Bree Havermarkt 45 te Hasselt t cobbenberg.be Je bent van harte welkom in de prachtig ingerichte kijkwoning.

IN DE MOOL. Comfortabel en betaalbaar wonen in Maasmechelen

IN DE MOOL. Comfortabel en betaalbaar wonen in Maasmechelen IN DE MOOL Comfortabel en betaalbaar wonen in Maasmechelen IN DE MOOL Wonen In De Mool is mooi wonen. De 8 hedendaagse en energiezuinige woningen met een ruime tuin, liggen aan de rand van het Nationaal

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

Heerlijk wonen in het landelijke Wijer

Heerlijk wonen in het landelijke Wijer NIEUWERKERKEN 2 Wijer Gaard Heerlijk wonen in het landelijke Wijer WWW.KOLMONT.COM 011 21 11 52 3 Wijer Gaard Welkom op dit mooie stukje grond in een gezellige buurt! 4 Kolmont realiseert de nieuwe woonbuurt

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

Thuiskomen in Nieuwpoort

Thuiskomen in Nieuwpoort Residentie SeaBorn 15 IEUWBOUWAPPARTEMETE Thuiskomen in ieuwpoort Unieke combinatie aan de kust De voorbije jaren is ieuwpoort Bad uitgegroeid tot de meest bruisende badstad aan de Belgische kust. De aanwezigheid

Nadere informatie

Thuiskomen in Kortrijk

Thuiskomen in Kortrijk Thuiskomen in Kortrijk Residentie St-Georges 7 IEUWBOUWAPPARTEMETE Residentie St-Georges, gezellig en fijn De moderne, speelse look en de gedetailleerde afwerking zijn een lust voor het oog. Dankzij de

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

WONEN IN Wonen in het gezelligste dorp van Hasselt.

WONEN IN Wonen in het gezelligste dorp van Hasselt. BROCHURE WONEN IN Wonen in het gezelligste dorp van Hasselt. WELKOM WONEN MET KARAKTER Of je nu graag woont in een modern vormgegeven woning, of je je meer thuisvoelt bij een traditionele bouwstijl: in

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

ASSE STEENAKKER. koopwoning

ASSE STEENAKKER. koopwoning ASSE STEENAKKER koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 13 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail

Nadere informatie

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos Thuiskomen in Oostende residenties Windroos Zandroos 6 8 4 14 Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers,

Nadere informatie

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum 31 betaalbare woningen met tuin in het centrum Jouw thuis in Het Vledder, Meppel 2 Winkelen in het historische stadshart 3 3 Greijdanus Meppel ra at VVV-ANWB Winkel Aktiesport Kijkshop Centrum Meppel Fair

Nadere informatie

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE een realisatie van Menen Wevelgem Kortrijk EEN GEZELLIGE WOONWIJK AAN DE LEIE Guldenbergabdij Woonwijk Lauwe-aan-de-Leie Kon. Astridlaan Leie Leiestraat Wevelgemstraat

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

ASSE STEENAKKER. koopwoning

ASSE STEENAKKER. koopwoning ASSE STEENAKKER koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe

Nadere informatie

MELLE GONTRODE HEIRWEG

MELLE GONTRODE HEIRWEG MELLE GONTRODE HEIRWEG koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 43 EN 44 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Nieuw & betaalbaar dorps wonen Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk

Nadere informatie

INTERVIEWS PAULUSKERK

INTERVIEWS PAULUSKERK INTERVIEWS PAULUSKERK JORIS EN ANNELOT MET ZOONTJE FÉLIPE Joris, Annelot en hun zoontje Félipe wonen op dit moment in een appartement in de geliefde Vruchtenbuurt in Den Haag. Het jonge gezin heeft zich

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD

UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD GROTESTRAAT GENK UW EIGEN RETRAITE IN DE STAD De 7 stadse herenhuizen liggen in één van de mooiste en rustigste buurten van de stad Genk, aan het einde van de Grotestraat. Dankzij deze ligging hoeft u

Nadere informatie

WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT

WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 6 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek

Nadere informatie

Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen.

Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. 1 2 There is no place like home Danilith Home made Homes: Bouwen op ervaring Een woning bouwen, is een van de belangrijkste

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 8 twee-ondereen-kapwoningen Types: C1, C2, D2 en E Groen en sfeervol Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage De Buitenplaats Welkom in Geldermalsen Wonen in de Betuwe Nieuwbouwproject De Plantage, dé plek voor heerlijk wonen, lekker leven. Jonge stellen, gezinnen met kinderen

Nadere informatie

HET EILAND Een bruisende stadswijk!

HET EILAND Een bruisende stadswijk! HET EILAND Een bruisende stadswijk! Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk op een unieke locatie. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

LEKKER. Buiten. in Harderwijk. 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen

LEKKER. Buiten. in Harderwijk. 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen LEKKER Buiten in Harderwijk 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen Vrij LEVEN Volop genieten GROEN EN RUIMTE Groen, ruimte, rust en de mooiste natuur zijn hier altijd dichtbij. Niet alleen is

Nadere informatie

Sto er, ruim. robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST

Sto er, ruim. robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST Sto er, ruim & robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST 2 x 10 woningen in Enschede Oost Parelmoervlinder Waar wil jij wonen? Aan de in de groene buurt Cascade komen zes twee-onder-één-kapwoningen en vier

Nadere informatie

STENE (OOSTENDE) T BAANHOF

STENE (OOSTENDE) T BAANHOF STENE (OOSTENDE) T BAANHOF koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Van Zande Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcampus en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel

Nadere informatie

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen zendow autentica HOGE ISOLTIEWRDE EPB * KOSTENBESPREND * Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen Genieten staat centraal Een wereld van comfort Stijl gekoppeld aan kwaliteit De utentica-ramen komen

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK ABSOLUUT architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK Absoluut Architectuur Tekst Els Van Roey Foto s Frederik Vercruysse Styling Anita Kars DE PERFECTE START Ann en Filip

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Ten Prins Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom

Nadere informatie

BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN

BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN koopwoning Beveren-Leie - Elfde Julilaan GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe aangenaam wonen kan zijn. Hoe het hoort

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Pléiades Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

STROMBEEK-BEVER TREFT

STROMBEEK-BEVER TREFT STROMBEEK-BEVER TREFT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 3 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Traditioneel geautomatiseerde bouw. Danilith À la carte, voor vrije architectuur.

Traditioneel geautomatiseerde bouw. Danilith À la carte, voor vrije architectuur. Traditioneel geautomatiseerde bouw Danilith À la carte, voor vrije architectuur. 1 Danilith Home made Homes: Bouwen op ervaring Een woning bouwen, is een van de belangrijkste momenten in uw leven. Een

Nadere informatie

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro.

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro. Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf 257.245 euro. TER HEIVELD Stijlvol wonen in Opwijk Het nieuwe residentiële

Nadere informatie

Samen Bouwen in Hoogezand

Samen Bouwen in Hoogezand Vosholen Samen Bouwen in Hoogezand Vosh Welkom in Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

Jouw thuis vind je bij Daelzicht

Jouw thuis vind je bij Daelzicht Jouw thuis vind je bij Daelzicht Kijk voor de mogelijkheden en het complete woningaanbod op onze nieuwe woonsite www.daelzicht.nl/wonen en zoek de woning die bij jou past. Kennismaken met wonen Wonen bij

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

SAmen Bouwen in ZWOLLE

SAmen Bouwen in ZWOLLE SAmen Bouwen in ZWOLLE 6 vrijstaande woningen Ruiterlaan Zwolle Ruiterlaan Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar

Nadere informatie

Welkom bij Sibomat. We willen ook u als tevreden klant. Veel bouwplezier.

Welkom bij Sibomat. We willen ook u als tevreden klant. Veel bouwplezier. Bouwplezier Bouwplezier Welkom bij Sibomat Het doet mij bijzonder veel genoegen dat u het beleefboek van Sibomat wilt doornemen. Dat geeft mij ook de kans om u onze onderneming en aanpak persoonlijk voor

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Mélopée Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom ons

Nadere informatie

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl Voor elk wat Weesps Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen www.woneninpapeveld.nl 2 3 Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Ze liggen vandaag de dag misschien niet altijd voor

Nadere informatie

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Welkom in Winschoten Winschoten wordt ook wel de woonstad van Oost-Groningen genoemd. De stad is aantrekkelijk om te wonen door de prettige en rustige leefomgeving.

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Samen Bouwen in Naaldwijk Hoogeland Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Welkom in Naaldwijk - Hoogeland Het Westland, een gebied dat vooral bekend staat om haar kassen, tuinbouw en stranden.

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis. Als huisgenoot hebt

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Arcus Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Wij spreken u persoonlijk aan

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

KEIEM HOF TER VAETE. koopwoning

KEIEM HOF TER VAETE. koopwoning KEIEM HOF TER VAETE koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail

Nadere informatie

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k.

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k. Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs 1.195.000 k.k. Woonoppervlak 232 m² Perceelgrootte 743 m² 5 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 2005 Herenweg 26 HOUTEN Het Oude Dorp van Houten.daar waar Houten is

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Exclusiv Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u gelukkig zijn Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Altijd en overal licht

Altijd en overal licht SINGELWONINGEN - 1 Welkom in je nieuwe huis Altijd en overal licht Ashok Bhalotra is een architect van wereldfaam. Als architectstedenbouwkundige ontwierp hij in binnen- en buitenland voor tientallen beeldbepalende

Nadere informatie

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Nieuw & betaalbaar dorps wonen Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vlashof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen.

Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. Danilith À la carte, het recept voor traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. 1 2 There is no place like home Danilith Home made Homes: Bouwen op ervaring Een woning bouwen, is een van de belangrijkste

Nadere informatie

Riekskes BREE. Great places to live!

Riekskes BREE. Great places to live! Riekskes BREE Great places to live! Riekskes BREE 5 Voorwoord 6 Matexi 7 Voorstelling project 9 De stad Bree 10 De ligging 13 Het verkavelingsplan 14 De architectuur 15 Energiezuinig & comfortabel 16

Nadere informatie

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld Woonprojecten en bouwgronden Wonen in de rand rond Gent Projecten BIK woningen Projecten Belim Bouwteam Projecten Woningbouw Huyzentruyt N9 N9 OOSTAKKER Bekijk 8 concrete aanbiedingen binnenin! E17 E40

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Tuinen van Herinnering Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis

Nadere informatie

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen 6 poolhouses tuinhuizen cottage bijgebouwen 12 16 18/20 14 15 carports / garages terrassen afsluitingen Niets kan tippen aan de charme en de

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

onen in Genk Ook de verscheidene scholen die Genk rijk is, bevinden zich op wandelafstand of zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

onen in Genk Ook de verscheidene scholen die Genk rijk is, bevinden zich op wandelafstand of zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. OORWOORD Met de oprichting van een nieuwbouw woonproject gelegen aan de chemmersheide te Boxberg (Genk) kan sfeervol en betaalbaar wonen voor u een droom zijn die werkelijkheid wordt! Aan de Zonhoverweg

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Apollo. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Apollo. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Apollo Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u gelukkig zijn Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen De Winning Standingvolle luxe-appartementen 2 Wonen met standing in park Ekkelgarden Wonen in een modern, luxueus en comfortabel appartement in een compact en standingvol complex is voor velen een droom.

Nadere informatie

ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT

ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 6 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit

Nadere informatie

Samen Bouwen in Meppel de Botter

Samen Bouwen in Meppel de Botter Samen Bouwen in Meppel de Botter Welkom in Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

De Woonwens van de Vlaming anno 2013. Academische zitting & exclusieve enquêteresultaten

De Woonwens van de Vlaming anno 2013. Academische zitting & exclusieve enquêteresultaten De Woonwens van de Vlaming anno 2013 Academische zitting & exclusieve enquêteresultaten De Woonwens van de Vlaming anno 2013 Kwantitatief onderzoek woonconcept Huyzentruyt Hoe woont de Vlaming vandaag?

Nadere informatie

ROBUUST & modern wonen 6 EENGEZINSWONINGEN

ROBUUST & modern wonen 6 EENGEZINSWONINGEN ROBUUST & modern wonen 6 EENGEZINSWONINGEN lekker thuis Gezellig en eigentijds wonen in de Bornsche Maten 10 INHOUD 6. Groen, ruim en gezellig wonen 8. Situatie 10. De woningen 14. Plattegronden BEN JE

Nadere informatie

THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL

THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL Keurige eengezinswoning op loopafstand van alle voorzieningen. Goed onderhouden, Door het vervangen van al het hout door kunststof is deze woning ook nog eens onderhoudsvrij.

Nadere informatie

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje Dorps wonen in Gerens Marke Gerens Marke is een bijzonder nieuwbouwproject van 14 (half)vrijstaande

Nadere informatie

Mallants BALEN, VOGELSBERG RUSTIG GELEGEN BOUWGROND

Mallants BALEN, VOGELSBERG RUSTIG GELEGEN BOUWGROND BALEN, VOGELSBERG RUSTIG GELEGEN BOUWGROND Mallants B O U W B E D R I J F BOUW HIER UW DROOMWONING Dit mooie perceel van 1236m2 is zeer rustig gelegen aan de smalle straat Vogelsberg en vlakbij het vele

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN Mallants B O U W B E D R I J F LIGGING Project Hoevenweg is gelegen tussen Wezel, Gompel en Balen centrum. Niet alleen ben je zo in het

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf Residentie Sint Jozef Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Het woonzorgcentrum Residentie Sint Jozef is een gerenoveerd en comfortabele instelling.

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Melderthof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie