Het formulier kunt u, ingevuld, retour aan de leerkracht van uw kind geven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het formulier kunt u, ingevuld, retour aan de leerkracht van uw kind geven."

Transcriptie

1 Weekbericht van 20 november 2017 Vrijwillige ouderbijdrage Op 31 oktober 2017 was de jaarlijkse vergadering van de oudervereniging. Hier is uitleg gegeven over de werkzaamheden van de oudervereniging en heeft u kunnen horen waar het geld van de vrijwillige ouderbijdrage in het schooljaar aan uitgegeven is. De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar is wederom vastgesteld op 50,- per kind. In het voorgaande schooljaar heeft de oudervereniging besloten om de vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso te incasseren. Reden hiervoor was dat het de oudervereniging meer overzicht geeft wanneer bedragen binnenkomen. Voor u is het voordeel dat u gespreid kunt betalen. Het incassoformulier zal deze week uitgedeeld worden aan nieuwe gezinnen op school. Voor de gezinnen die vorig jaar de incasso hebben getekend blijft deze gelden. Indien u geen incasso wilt afgeven kunt u dit ook kenbaar maken op het formulier. U ontvangt dan een factuur. Het formulier kunt u, ingevuld, retour aan de leerkracht van uw kind geven. Mocht het lastig zijn de vrijwillige ouderbijdrage te voldoen, neem dan contact op met de directeur van de school. Samen wordt dan gekeken welke afspraken er kunnen worden gemaakt. Graag zien we het formulier ingevuld retour. Alles nog even kort op een rij: 1. De wettelijk vertegenwoordiger betaalt de vastgestelde ouderbijdrage uiterlijk in januari/maart door middel van een door de school verstrekte machtiging voor automatische incasso of binnen 15 dagen na ontvangst van de factuur. 2. In geval van aantoonbaar onvermogen om de Ouderbijdrage te betalen kan, na overleg met directie, een kwijtscheldingsregeling gelden. 3. Deze overeenkomst wordt voor de duur van de schooltijd op RKBS de Brummelbos aangegaan. 4. Wanneer het incassobedrag verandert wordt er een nieuwe incasso aangeboden en komt de oude te vervallen. 5. Wanneer de leerling(en) de school verlaten vervalt de overeenkomst automatische incasso.

2 Weekbericht niet ontvangen? Het komt nog wel eens voor dat u het weekbericht niet heeft ontvangen, terwijl hij wel is verstuurd. Ons systeem geeft dan aan: niet verzonden. Mocht dit zo zijn kunt u altijd op de website kijken, daar staat het weekbericht dezelfde dag, of de dag erna ook op! Het staat direct op de startpagina, onder het kopje: laatste nieuwsberichten. Finale voorleeswedstrijd: Met heel veel leesplezier hebben een aantal kinderen deelgenomen aan de voorronden van de voorleeswedstrijd. Het was dan ook spannend wie de groepswinnaars zouden gaan worden. De groepswinnaars lezen op woensdag 22 november in het Schienvat. De juryleden hebben dan de moeilijke, maar vooral leuke taak om uit deze groepswinnaars een schoolwinnaar te kiezen. Als uw kind groepswinnaar is geworden, bent u als ouder van harte welkom tijdens de voorleeswedstrijd op woensdag 22 november ( van uur tot uur ). Ook is er een aanmoedigingsprijs voor een leerling van de groepen 4, 5 of 6. We wensen de groepswinnaars deze week heel veel succes, maar vooral leesplezier. Overblijf: Ook al regent het, het is gezellig bij de overblijf!! Agenda nieuws 5 december: Op dinsdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest op school. We hanteren deze dag de volgende schooltijden: van 8.30 uur tot uur. Misschien handig om alvast te noteren. Dit betekent dat de kinderen deze dag op school eten. Wilt u uw kind op deze dag een lunchpakket meegeven naar school?

3 Sinterklaas Vorige week zagen we dat er zomaar enkele Sinterklaas pakjes aan de bramenstruiken hingen. De pakjes waren nat en zagen er niet meer zo mooi uit. Zou dit te maken hebben met de weg gespoelde pakjes waarvan we iets gehoord hebben tijdens het Sinterklaas journaal? Vreemd Afgelopen zaterdag kwamen Sinterklaas en Pieten eindelijk in Dokkum aan. Wat fijn dat we ons nu kunnen gaan voorbereiden op het Sinterklaasfeest. We hebben er dan ook heel veel zin in. Vanmorgen stond er op het plein opeens een caravan met de letters: Zwarte crosspiet. Voor het raam hing een briefje dat deze Zwarte crosspiet af en toe in de caravan blijft slapen. Kan dat zomaar? Is hier toestemming voor gegeven? Wat gebeurt hier allemaal? Toch maar samen een oogje in het zeil houden.. Sinterklaasfeest groepen Vandaag krijgen de groepen een verlanglijstje voor het Sinterklaasfeest mee. Het is de bedoeling dat ze dit lijstje de komende dagen gaan invullen en dan weer retour naar school doen. Vrijdag 24 november gaan we met de kinderen lootjes trekken en ontvangt ieder kind een bedrag van 6,00. De aandachtspunten en tips staan vermeld op de achterkant van het lijstje. Het is de bedoeling dat er een surprise en gedicht voor een klasgenoot gemaakt wordt. Gevraagd: Voor groep 6 zijn we op zoek naar een aanvulling van dunne zwarte stof (effen) of zwarte voering stof. We hebben al stof ontvangen, maar helaas nog net niet genoeg. Deze stof willen we graag a.s. vrijdag gebruiken voor het maken van een zwarte Piet. Wie kan ons hieraan helpen? Alvast bedankt. Biebbus Woensdag komt de biebbus niet, omdat de groepen 4 t/m 8 de voorleeswedstrijd in het schienvat hebben. Kerst: We vieren dit jaar kerst op donderdag 21 dec. De kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht. De kerkdienst begint om 9.30 uur, iedereen is van harte welkom! Tegen uur gaan wij met de kinderen op school lunchen. Om uur zijn de kinderen vrij. Om uur begint de kerstmarkt en worden de kinderen terug op school verwacht. De kinderen van groep 8 openen de kerstmarkt door samen met Carina Vinke een kerstlied ten gehore te brengen. Om sluiten we de avond wederom met een lied door groep 8 en Carina Vinke. Iedereen is van harte welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wanneer u zelf ondernemer bent en een kraampje op onze markt wilt, gaarne opgeven per mail: anneke.deroo@primenius.nl Dit kan tot 30 nov. a.s.

4 Groep 1 en 2: Afgelopen donderdag zijn we vast begonnen met het thema sinterklaas, we keken naar het sinterklaasjournaal en hebben er al kort over gesproken. Vanaf deze week werken we over sinterklaas, we knippen een mijter en maken hier een hoed van. Ook verven we een sinterklaas, spelen we spelletjes over sinterklaas en zingen we sinterklaas liedjes. Hieronder al enkele foto s van het werken in de klas van vandaag. Vanaf vanmorgen is juf Rachel begonnen met stage lopen in groep 1-2 b. Juf Rachel doet de opleiding zorg en welzijn en zal ondersteunen in de groep. We hopen dat juf Rachel een leuke, leerzame tijd bij ons mag hebben! Groep 3: Afgelopen week hebben wij onze eigen splitsmachine gemaakt. We oefenen nu al twee weken het maken van splitssommen. Dit is een opstapje naar het maken van plussommen (2+3=5). Met de verliefde harten oefen je het maken van plussommen met het antwoord 10 (5+5,6+4 etc.), hier hebben wij ook een spelletje van gemaakt. Deze week herhalen wij het splitsen en de getallenlijn van 1-20 en sluiten wij blok 2 van rekenen af. In de klas hebben wij nu ook een splitsmachine staan in onze rekenhoek. Met lezen hebben wij vandaag het woord ijs geleerd en s middags hebben wij genoten van een lekker ijsje van Rein, hij heeft vandaag zijn verjaardag gevierd. Woensdag komt de biebbus niet, want de groepen 4 tot 8 hebben een voorleeswedstrijd in het Schienvat. Vraag: Wij willen graag maandagmiddag 4 december ( ±14.30 uur) pepernoten gaan bakken met elkaar. Zijn er drie papa s of mama s die ons hierbij willen helpen? Meld je dan aan bij de leerkracht. een splitsmachine maken = 5

5 woorden/zinnen maken met letters (ee, aa, oe, i, e, oo) Groep 4: Vorige week is Rosina onze klassenwinnaar geworden, zij mag woensdag voorlezen in het schienvat. Super veel succes en plezier!! Deze week gaan we anders rekenen. We maken niet alleen de lessen in het werkboek, maar we werken met de doelen van dit blok. Allerlei spelletjes zijn erbij gezocht. De kinderen weten zelf wat hun doelen zijn adhv het doelpunten-blad. Laat uw kind het maar eens uitleggen als u s morgens in de klas bent Taal begint bij een nieuw hoofdstuk: horen, zien en zwijgen. 0ver de zintuigen. Spelling: de kinderen leren woorden met 3 medeklinkers achteraan: worst. Verder gaan we natuurlijk veel werken over Sinterklaas. Woensdag gaan we onze zelfgemaakte schoentjes zetten. Groep 6: Op fantastische wijze hebben 7 kinderen deelgenomen aan de voorronden van de voorleeswedstrijd. De groepswinnares is geworden: Manon Huirne. Van harte gefeliciteerd! We wensen je woensdag alvast heel veel plezier en succes! De rekenles staat deze week in het teken van het optellen van kassabonnen, het lezen en maken van grafieken, het omgaan met redactiesommen en grote getallen automatiseren. Onderdelen die nog lastig zijn worden extra geoefend m.b.v. concreet materiaal. We gaan tijdens het zelfstandig leren verder met de site: redactiesommen.nl Bij Taal ronden we deze week het hoofdstuk over een boek af. Er is een onderscheid gemaakt tussen leer- en doe vakken; basis en zaakvakken en creatieve vakken. Ook kunnen we samengestelde woorden zoals: lesrooster, pleinrooster; taartrooster e.d. uitleggen. We schrijven deze week een recept voor een smultoetje en gaan hierbij goed nadenken wat we nodig zijn om een smultoetje te maken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om het toetje thuis in het echt te maken! De spellinglessen gaan deze week over woorden met een c, zoals citroen en clown. Welke woorden spreek je uit als c en welke woorden spreek je uit als een k- De geschiedenisles staat in het teken van de Romeinen. We krijgen door de filmpjes e.d. steeds beter een beeld wie de Romeinen waren, hoe ze leefden en wat ze zoal deden. De klas is inmiddels veranderd in Sinterklaassfeer. Vrijdagmiddag maken we een Piet van zwarte stof.

6 Groep 7: Afgelopen vrijdag zijn er mensen van het waterschap in groep 7 geweest. Dit was een leuke leerzame ochtend! We hebben veel proefjes gedaan en een hoop geleerd. Komende vrijdag gaan we naar de Noaberhoeve, dus een paar laarzen mee is niet verkeerd. Deze week ronden we blok 2 rekenen af, volgende week toets. Met taal hebben we het over handicaps en alles wat daar bij hoort. Dinsdag 21 november begint de screening van de GGD. U heeft hier een brief over meegehad naar huis, uiterlijk dinsdagmorgen 21 nov. inleveren! Maandag 27 nov. gaat de GGD verder. Groep 8: Afgelopen vrijdag hebben we geholpen op de naoberhoeve, we moesten meehelpen de stallen schoonmaken. Vandaag krijgen de kinderen een brief mee over eventuele lessen die gevolgd kunnen worden op het Esdal in Klazienaveen. Graag zo snel mogelijk retour bij eventuele belangstelling. Donderdag 23 november vier ik mijn verjaardag in de klas. Vrijdag is de topo toets. Kinderen hebben spullen mee. Woensdag is de voorleeswedstrijd. De groepswinnaar is Thomas geworden. Bezoek Esdal Klazienaveen Op Donderdag 30 november brengen we een bezoek aan het Esdal in Klazienaveen. Om 9.00 uur worden we verwacht op het Esdal. We gaan met de fiets en vertrekken om Jaap en Ria Middeljans gaan mee als extra begeleiding. Het programma duurt tot We komen dus wat later aan op school. Kinderen die dat willen kunnen eventueel op school blijven eten (in de klas) Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Tino Hidding (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van 13 november

Weekbericht van 13 november Weekbericht van 13 november NT2 leerlingen Sinds kort hebben wij een aantal leerlingen op school die Nederlands moeten leren als tweede taal. Zijn er ook oud-leerlingen, grote broers of zussen, ouders

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Op vrijdag 27 januari is een studiedag gepland voor het team. We brengen een bezoek aan het NOT te Utrecht, de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast Weekbericht van 5 december Kerstprogramma 2016 aangepast In het vorig weekbericht heeft de kerstcommissie het programma rondom Kerst gepresenteerd. Enthousiast hebben ze in de aanloop er naartoe gebrainstormd

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

In alle groepen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor maandag 5 december. Tijdens de intocht gaan we het chocoladeletterlied samen zingen.

In alle groepen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor maandag 5 december. Tijdens de intocht gaan we het chocoladeletterlied samen zingen. Weekbericht van 28 november 2016 Voorleeswedstrijd: Op voortreffelijke wijze hebben de groepswinnaars in het Schienvat in het bijzijn van hun ouders en kinderen van de groepen 4 t/m 8 nogmaals hun verhaal

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 31 oktober.

Weekbericht van 31 oktober. Weekbericht van 31 oktober. Jaarvergadering Oudervereniging: Dinsdag 31 oktober houdt de Oudervereniging haar jaarvergadering. Naast het formele deel wordt er informatie gegeven over de inzet van Ipads

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling Weekbericht van 25 september 2017 Belangrijke mededeling Wij zijn als school op de hoogte gesteld van een mogelijk datalek bij Biblionet Drenthe, waardoor mogelijk leerlinggegevens in handen van derden

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2016

Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen:

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen: Weekbericht van 5 februari 2018 Algemeen Even voorstellen: Hallo allemaal! Misschien hebben jullie mij al wel zien lopen in de school, ik ben Karlijn Wellen en vanaf vandaag begint mijn eindstage. Ik zal

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 6 2017-2018 Juf José Ditewig JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, Ik ben José Ditewig. Ik werk sinds 2000 op de Julianaschool. Hiervoor heb ik in Barneveld

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN NIEUWSFLITS 10 SCHOOLJAAR 2018-2019 KALENDER De week van 19/23 november Maandag 19 november Dinsdag 20 november Annet afwezig op de ochtend Vanaf 14.15 uur school versieren voor sinterklaas Woensdag 21

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie