Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8"

Transcriptie

1 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden ( dit is afhankelijk van bijv. het weer). Het staat wel vast dat we elke dag naar het zwembad kunnen gaan. (behalve woensdag). Als u wilt komen kijken kan dat op vrijdag. Dan worden ook de medailles uitgedeeld Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Hiernaast ziet u welke activiteiten er in die week gehouden worden. Denken jullie aan de sponsorbriefjes! Deze kunnen tot woensdag ingeleverd worden!!

2 Schoolfotograaf: Let op! Vannacht om komen de foto mappen te vervallen en kunt u NIET meer bestellen! Bag 2 school Uw kind heeft vandaag een plastic zak meegekregen van bag 2 school. Dit is een fondsenwerving voor school. We krijgen 30ct/kg!!! Meer inzamelen is meer verdienen. Vraag uw buren, familie of buurt en verdien geld voor onze school, Wat mag er WEL in de zakken: Schone kleding ( zowel baby kinder als volwassen ), schoenen ( per paar, aan elkaar genoopt of met tape ), lakens, dekens, gordijnen, handdoeken, knuffelbeesten, handtassen riemen en ceintuurs. Wat mag er NIET in de zakken: Vieze, natte, gescheurde of beschadigde kleding. Enkele schoenen, afgeknipt materiaal, lappen, matten, tapijten, kussens, dekbedden, snuisterijen, bedrijfskleding, speelgoed en matrassen. Zakken AUB dichtgeknoopt inleveren, tot maandag 17 juli!. Schoolreisjes groep 1 t/m 7: Wat hebben alle kinderen genoten van een fantastische schoolreis. Mooi weer, prachtige Brummelbos shirts, extra hulp van ouders en vooral een bezoek brengen aan een leuk pretpark of speelpark. Dit alles heeft ertoe bij gedragen dat we met elkaar kunnen zeggen, het was SUPER! De begeleidende ouders willen we natuurlijk bedanken voor hun bijdrage gedurende deze dag. Voorafgaand aan de schoolreis heeft de Oudervereniging ons veel werk uit handen genomen door de bussen, pretparken e.d. te reserveren. Hartelijk dank hiervoor!

3 Schoonmaakavond: Woensdag 12 juli is er een schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4. Komt u ook? De schoonmaakavond zal om uur starten, maar wanneer dit te vroeg is, bent u ook later van harte welkom. De schoonmaakavond zal duren tot uur. Wij stellen het zeer op prijs als u komt, want vele handen maken nog altijd een schone school. We zouden het fijn vinden om te weten of u er bij bent. Dit kunt u laten weten bij de groepsleerkracht van uw zoon/dochter. Bent u deze avond verhinderd? Dan staan er voor de ouders van de groepen 1, 2 en 3 speelgoed klaar dat u ook thuis mag schoonmaken, om toch een handje te kunnen helpen. De schoonmaakavond voor de groepen 5 t/m 8 wordt begin volgend schooljaar gepland. Dit heeft te maken met de vervanging van de vloerbedekking in de zomervakantie. Van de overblijfmoeders: Beste ouders/ verzorgers, 13 juli is voor de kinderen die 10 of meer keer zijn geweest bij de overblijf: PATATDAG!!! De kinderen hoeven die dag dus geen eten mee te nemen! Tot donderdag. Groetjes van de overblijfmoeders.

4 Groep 1 en 2: Wat was het donderdag gezellig. De kinderen vonden het GEWELDIG, een SUPERDAG. De kinderen mochten in een treintje, paardje rijden. Verder konden ze op een hele lange glijbaan, een klimtoren, klimmen en klauteren, water pompen te veel om op te noemen. Dat het gezellig was kunt u wel zien op de foto s. Alle hulpmoeders HEEL, HEEL HARTELIJK BEDANKT. Jullie waren GEWELDIG. BEDANKT!!! Woensdag gaan alle kinderen vanaf uur kijken bij de nieuwe groep. Dus ook groep 2 gaat dan kijken bij groep 3, bij juf Lisanne. Spannend hoor. Veel plezier! Woensdagavond is het schoonmaakavond, U komt toch ook? Vanaf vandaag staan er bakken met materiaal klaar in de bouwhoek om thuis schoon te maken. U mag de hele week bakken mee naar huis nemen. Staan er geen bakken meer kom dan even binnen voor ander materiaal om schoon te maken. Hoera donderdag is het JUFFENDAG. Juf Anneke, juf Siska, juf Chantal en juf Lyanne vieren die dag hun verjaardag. De kinderen mogen verkleed op school komen. Ze hoeven die dag geen eten en drinken mee naar school te nemen. Daar zorgen de jarige juffen voor. Een fijne, gezellige en plezierige week.

5 Groep 3: Wat hebben wij vrijdag genoten met elkaar! Het was een geslaagd schoolreisje. We willen graag Christel, Maureen, Ilona en Femke bedanken voor de begeleiding en gezelligheid. Vandaag hebben wij afscheid genomen van meester Daan, zijn stage zit er hier op. Heel erg bedankt voor de leuke/leerzame tijd bij ons in de groep en heel veel succes verder met je opleiding. Wij hebben genoten van de lekkere traktatie. Deze week ronden wij met rekenen ons laatste blok af, dan is ons rekenboek helemaal uit. Met lezen sluiten wij deze week ook kern 11 af. Woensdagavond is de schoonmaakavond, wij kunnen nog goede hulp gebruiken in de groep. Ben je verhinderd? Dan mag je altijd speelgoed meenemen, om toch een handje te kunnen helpen. Zou iedereen woensdag een plastic tas willen meenemen, dan krijgen wij al wat werkjes en schriften mee naar huis. I.v.m. de zwemvierdaagse gymmen wij niet meer. Wij hebben onze laatste gymles afgesloten met apenkooi.

6 Groep 4: Wat hebben we een fijn schoolreisje gehad afgelopen vrijdag. Het was erg gezellig en iedereen was druk in de weer. Een leuk park! Femke, Maureen, Ilona, Christel en Daan heel erg bedankt voor jullie begeleiding en gezelligheid!! Deze week gaan we zwemmen voor de zwem4daagse, elke dag, behalve woensdag, om 10 over 11. Komt u vrijdag ook kijken als we de medailles uitdelen?! Verder moet er deze week ook nog wel gewerkt worden. De hoofdstukken van taal en rekenen worden afgesloten met een toets. Want volgende week gaan de rapporten mee!! Groep 5: Wat hebben we afgelopen vrijdag allemaal genoten van het schoolreisje! De fontein, het spelen in de Spelerij, knutselen in de Uitvinderij, broodjes bakken en daarna lekker opeten. Het was allemaal super leuk! Sylvia en Gabriëlle bedankt voor jullie hulp en gezelligheid! Deze week staat in het teken van de zwemvierdaagse. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaan we naar het zwembad. We zwemmen van ongeveer uur tot uur. Op vrijdag worden de medailles uitgereikt. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Woensdag nemen we alvast een kijkje in groep 6. Rekenen: Blok 6 is vandaag afgerond. Morgen starten we met de toets van blok 6. Deze week is op maandag en woensdag juf Janine in de groep. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Manon in de groep. Volgende week is juf Manon op maandag in de groep. Juf Janine is er dan van dinsdag t/m vrijdag.

7 Groep 6: Wat hebben we genoten van het bezoek aan de Spelerij- Uitvinderij in Dieren. Er kon volop gespeeld worden met de verrassende attributen. Vervolgens gingen we stokbrood bakken en als kers op de taart konden we bij de uitvinderij: zagen, verven, timmeren e.d. Tijdens het spelen door werd er volop gebruik gemaakt van de grote fontein. Natuurlijk gingen we op de heen en terugreis moppen, raadsels en zingen in de bus. Wat een feest. Gabrielle en Sylvia, heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid en hulp! Op de vele foto s die via de groeps app verstuurd zijn is duidelijk te zien dat het een topdag was. Deze week hebben we te maken met de zwem4-daagse. We zwemmen iedere dag van uur tot uur. Het kan zijn dat de kinderen tussen de middag iets later dan gewoonlijk thuis zijn. Ook zijn er allerlei verslag presentaties. We merken nu dat we zo langzamerhand tegen het einde van het jaar gaan. Dinsdagmorgen maken we de rekentoets van blok 6 en vrijdag wordt de laatste topotoets van Nederland (Limburg) af genomen. Bij veel vakken zijn we bezig om herhaling van onderdelen aan te bieden. Vrijdagmiddag is er voor de kinderen van groep 6 een theatermiddag. De informatie hebben ze enige tijd geleden al mee naar huis gekregen. We maken er een gezellige middag van! Groep 7: Wat hebben we afgelopen vrijdag een geweldige schoolreis gehad! De stemming zat er in de bus al goed in! In Hellendoorn was het heerlijk en ook op de terugreis bleef ondanks de vermoeidheid de stemming erin! De foto s zijn inmiddels via de groepsapp gedeeld. Monique en Nency, bedankt voor jullie aanwezigheid en hulp! Deze week maken we nog wat laatste toetsen. We zwemmen elke dag van half 3 tot kwart over 3. Een kleine sfeerimpressie van de zwem4daagse hieronder. Groep 8: Er is een aanbod binnen gekomen om extra sova trainingen te volgen. Voor kinderen die naar het VO gaan kunnen in de laatste drie weken van de vakantie extra sova trainingen te volgen. Dit om kinderen beter het VO in te laten gaan. De trainingen zullen worden gegeven op de Schalm in Nieuw Amsterdam. Er wordt gedacht aan 6 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 a 2 uur. Voor kinderen die belangstelling hebben kunnen zich bij de leerkracht melden.

8

9 Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Tino Hidding (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019 3 juni 2019 RONDEEL-INFO Agenda juni-juli 2019 juni 3 Rondeel-info 10 Techniekles Ulft groep 8: 12.30-15.30 uur Voorinschrijving Beekse Avondwandeldagen: 14.00 14.45 uur Vergadering oudervereniging 20.00

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Oktober Agenda. Huiswerkregels. Start schooljaar

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Oktober Agenda. Huiswerkregels. Start schooljaar NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 24 e jaargang nr. 01 Oktober 2018 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl Herfstvakantie Agenda

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen.

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Van de directietafel Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Zoals u weet is Fred, onze conciërge, al langere tijd ziek thuis. Gelukkig gaat het langzaam maar zeker iets beter met hem, maar

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-09-2018 Van de directie Kinderboekenweek Verkeer OR MR Huiswerkafspraken groep 5 t/m 8 Bag2School Spelletjes Agenda Van de directie Oss is stil Ook onze gedachten gaan uit naar alle betrokken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie Formatie 2018 2019 Inmiddels zijn er verschillende directiebijeenkomsten geweest om de formatie op de verschillende scholen rond te krijgen. Bij ons op school spelen een aantal zaken mee die we ook in

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 4 Schooljaar 18-19 GROEPSACTIVITEITEN 4 okt 2018 Groepen 1/2/3 Centrale prentenboek Na de herfstvakantie starten we weer met het Centrale prentenboek. In de klas zijn er die week allerlei activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast Weekbericht van 5 december Kerstprogramma 2016 aangepast In het vorig weekbericht heeft de kerstcommissie het programma rondom Kerst gepresenteerd. Enthousiast hebben ze in de aanloop er naartoe gebrainstormd

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 oktober 2018

RONDEEL-INFO. 1 oktober 2018 1 oktober 2018 RONDEEL-INFO Agenda oktober - november 2018 oktober 2 Rondeel-info 2 3 Start Kinderboekenweek 5 Techniekles Ulft groep 6: 8.45-11.45 uur 8 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 9 Vergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend 12-07-2017 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Agenda 10-07 Vergadering MR 12-07 Nieuwsbrief 12-07

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden.

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Nieuwsbrief d.d. 04-07-2018 Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Door omstandigheden is de nieuwsbrief

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?!

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?! 11 oktober 2018 Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?! Nieuwsbrief Dit is de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Informatie die groepspecifiek

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

De planning ziet er als volgt uit:

De planning ziet er als volgt uit: 22 september 2016 Jaargang 9- nummer 3 kalender Vrijdag 23 september Afsluiting van de feestweek met De Klankenkaravaan ---- U komt toch ook kijken om 14.00 uur?! Donderdag 29 september Groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 8 22 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 In en om de school Oranjeschool maandagmiddag: om 17.08 rammelen de telefoons van de nog aanwezige collega s; een appje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. 5 februari Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Pippi Langkous

Nieuwsbrief 9. 5 februari Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Pippi Langkous Nieuwsbrief 9 5 februari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Pippi Langkous In deze periode van Cito-toetsen en schooladviezen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Weekbericht van 23 mei 2016

Weekbericht van 23 mei 2016 Weekbericht van 23 mei 2016 Bedankt ouders! Alle ouders die geholpen hebben met de voorbereiding en de begeleiding van het schoolreisje, willen wij ontzettend bedanken.! Mede dankzij uw hulp is het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie