De Driesprong. Batsdijk SN Ruurlo tel: Algemeen Beste ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Driesprong. Batsdijk SN Ruurlo tel: Algemeen Beste ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 De Driesprong Batsdijk SN Ruurlo tel: Nieuwsbrief nr. 02 verstuurd op 27 september Algemeen Beste ouders/verzorgers, Oktober staat alweer voor de deur. De kinderen fietsen voor je het weet weer in het donker naar school. We zien op het moment dat veel kinderen hun hesje niet dragen. Wilt u hier uw kind(eren) aan helpen herinneren? Op vrijdag 13 oktober gaan we een houtdorp maken voor Broek en Bruil verlicht. Het zou fijn zijn als er nog een aantal ouders kunnen helpen? U kunt zich opgeven bij ondergetekende of bij juf Petra. In deze nieuwsbrief treft u ook een uitnodiging aan voor de zakelijke ouderavond. Eens per schooljaar organiseert de OR een interessante workshop en/of voorlichting over een onderwerp dat ouders aanspreekt. Hopelijk tot dan? Namens het team, Paul Knuivers Locatiecoördinator Studiedag OPONOA We zijn nog maar net vier weken bezig en de leerkrachten hebben de eerste studiedag van Stichting OPONOA al gehad. Op deze dag werd het Strategisch Beleidsplan gepresenteerd, dat richting geeft aan en een leidraad is voor ons onderwijsaanbod. Niet vrijblijvend, maar voortdurend in ontwikkeling en flexibel is, en de mogelijkheid biedt om te kunnen schakelen naar onze eerste prioriteit: de ontwikkeling van onze kinderen. Samen en dichtbij. Het College van Bestuur wilde graag actief het gesprek aangaan met iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van onze kinderen. Daarom heeft ze besloten tot omdenken. Geen top-down benadering, maar bottum-up. Dit proces is extern ondersteund. Daartoe is vanaf de zomervakantie 2016 een interactief proces opgestart, waarin zoveel mogelijk mensen die betrokken zijn bij ons onderwijs hebben geparticipeerd. Hiervoor zijn diverse onderwijscafés georganiseerd (medewerkers, ouders en stakeholders); hierbij zijn leerlingen betrokken en is er een tweedaagse gehouden met directeuren onderwijsteam en locatiecoördinatoren en is er een klankbordgroep ingericht. In al die verschillende settingen hebben wij met elkaar gebrainstormd over het onderwijs van vandaag en van morgen, over hoe kinderen zich ontwikkelen en over hoe wij met ons onderwijs voor hen het verschil willen maken. Wij hebben gesproken over passie in ons vak, over los durven laten, over datgene waarin wij van elkaar verschillen, over wat ons met elkaar verbindt én met wie wij de verbinding graag willen aangaan. Start van de leerlingenraad actief burgerschap Op school hebben wij vrijdag 15 september verkiezingen gehouden betreffende de invoering van een leerlingenraad. In deze raad zitten 4 kinderen van de groepen 5 t/m 8. Voorafgaande aan de verkiezingen moesten de leerlingen, die zitting wilden innemen, campagne voeren. De volgende kinderen mogen dit jaar deelnemen aan de raad: Justus(gr 8), Femke(gr 7), Thijs (gr 6) en Lobke(gr 5).

2 Kinderboekenweek 4 t/m 13 oktober Dit schooljaar is het thema van de kinderboeken week Gruwelijk eng. Uiteraard willen wij dit niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Op 4 oktober zullen wij de Kinderboekenweek gezamenlijk starten. Wilt u uw kind deze dag een zaklamp meegeven? -Op woensdag 11 oktober (groep 5/6) en op 25 oktober (groep 3/4) gaan deze groepen naar de bibliotheek. Hier zoeken wij nog rijders voor (graag opgeven op de flapover in de hal). 14 november inloop spreekuur GGD > nieuw contactpersoon De jeugdverpleegkundige Maud Wassenaar helpt u graag bij vragen over onder andere: opvoeding, psychosociale problemen, pesten, faalangst, voeding en zindelijkheid. Maar ook voor de lengte en het gewicht van uw kind of voor een gehoor- en/of ogen test helpt zij u graag. Op 14 november van tot uur is zij aanwezig hierop school. Onderaan deze nieuwsbrief stelt mevr. Wassenaar zichzelf even voor. Kinderpostzegels Op woensdag 27 september om uur is de landelijke kinderpostzegelactie weer van start gegaan. De kinderen van de groepen 7 en 8 gaan de deuren langs om deze te verkopen. Succes groep 7 en 8! Actie tankstation Kanters Ook dit jaar zijn er weer boeken te sparen bij tankstation Kanters in Ruurlo. U spaart toch ook voor onze school? Fietskeuring Het seizoen nadert waarbij het 's morgens later licht is en 's avonds eerder donker wordt. Mede daarom is Veilig Verkeer Nederland, afdeling Berkelland i.s.m. met de fietsersbond en de Politie ook dit jaar voornemens om op donderdagochtend 24 oktober a.s. een fietscontrole te houden. Eventuele hercontrole vindt plaats op woensdag 1 november van uur tot uur aan het politiebureau te Ruurlo, de Smidse 7. Het doel van deze controle is om de kinderen bewust te maken dat het rijden op een goede fiets de veiligheid vergroot en om de staat van onderhoud waarin de fietsen zich bevinden te verhogen. Wij verzoeken u om alle kinderen zoveel mogelijk per fiets naar school te laten gaan. Het is pertinent niet de bedoeling dat kinderen andere fietsen dan hun eigen fiets mee naar school nemen (dus geen fietsen van ouders etc.). De controle bestaat uit de volgende onderdelen: - stuur - bel (doet hij het) - handvatten (zitten ze vast) - werking van de rem(men) - toestand van de banden (zijn ze opgepompt, zitten er geen scheuren in) - wielen en spaken (zitten er losse spaken in) - zadel (zit het vast en staat het op goede hoogte) - trappers (voorzien van reflectoren) - ketting (staat hij strak genoeg) - reflector achterzijde fiets - reflecterende banden c.q. 2 reflectoren per wiel - werking van de verlichting (niet voor leerlingen uit groep 1 en 2) Na de controle van een fiets wordt de kinderen een kaartje gegeven waarop wordt aangegeven wat wel en wat niet in orde is. Indien alles in orde is wordt de fiets voorzien van een sticker.

3 Van de ouderraad Wellicht is het aan uw aandacht ontsnapt De vrijwillige bijdrage bedraag 30,- per leerling voor schooljaar, voor leerling die na 1 januari beginnen bedraagt de bijdrage 15,- per leerling voor het lopend schooljaar. Deze bijdrage worden o.a. gebruikt voor; Sinterklaasfeest, septemberfeest, musical etc.) Wij verzoeken u vriendelijk deze bijdrage voor 1 december over te maken op bankrekening NL57 RABO t.n.v. Ouderraad De Driesprong. Graag vermelding van de naam (namen) en de groep(en) van uw kind (eren) Uitnodiging zakelijke ouderavond Wij willen u als ouder of verzorger, van harte uitnodigen voor de zakelijke ouderavond op dinsdagavond 24 oktober. Om 19.30u beginnen we met het zakelijke gedeelte van deze avond, met een overzicht van de activiteiten van de OR en de MR van afgelopen jaar, gevolgd door een korte pauze met een kop koffie / thee. Rond 20.30u, na deze pauze, komt Truus Ordelman van Havital. Havital verzorgt NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) cursussen voor particulieren en bedrijven en coacht particulieren (volwassen- en kindercoaching) en/of bedrijven. Een van de vooronderstellingen van NLP is dat iedereen binnen zijn mogelijkheden alles in zich heeft, je hoeft het alleen maar te ontdekken. Zij zal een workshop geven over communicatie met kinderen en hoe je met de matrixmethode veranderingen in je eigen hoofd en dat van je kind kunt laten ontstaan, zoals ten aanzien van faalangst, laag zelfbeeld, drukte en chaos in het hoofd, de goeie antwoorden niet terug kunnen vinden in het hoofd, angsten, dyslexie e.d. Als u van plan bent om te komen, zou u dit willen doorgeven via de mail (or@obsde3sprong.nl, )? We hopen dat u komt. Het wordt een interessante avond! Met vriendelijke groet, De Ouderraad van OBS de Driesprong Kalender oktober-november 4 sept t/m 17 nov inzamelingsactie Wecycle 27 september start kinderpostzegelactie (groep 7/ 8 vrij vanaf uur) 3 oktober vergadering OR-MR 5 oktober staking (school dicht) 4 t/m 9 oktober oudpapier 4 t/m 15 oktober start Kinderboekenweek 13 oktober houtdorp maken 14 t/m 22 oktober herfstvakantie 24 oktober fietscontrole VVN 25 oktober controle op hoofdluis 8 t/m 13 november oudpapier 14 november sportuurtje DANCE DANCE DANCE 14 november inloopspreekuur GGD 20 november vergadering OR 20 november vergadering MR 24 november opening Kunst in de kinderschoenen 27 en 28 november tien-minutengesprekken (groep 8 voorlopig advies VO)

4 Even voorstellen: Jeugdverpleegkundige op uw school Mijn naam is Maud Wassenaar en ik ben moeder van 2 meisjes. Ik heb in de jeugdzorg en de kinder & jeugdpsychiatrie gewerkt en ik ben in maart 2015 als jeugdverpleegkundige begonnen voor GGD Noord- en Oost-Gelderland. Het komende schooljaar zal ik voor de scholen in Eibergen, Rekken, Beltrum en Ruurlo vast aanspreekpunt zijn. Sommigen hebben mij al eens ontmoet, voor andere scholen ben ik een nieuw gezicht. Naast de reguliere contactmomenten heeft de GGD ook meerdere keren per jaar een inloopspreekuur op school. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn altijd welkom om bij me binnen te lopen. Ik hoop tijdens controles of het inloopspreekuur u verder te kunnen helpen met vragen rondom opvoeding, pesten, scheiding, psycho- sociale problemen, faalangst, voeding en gewicht, maar ook vragen over slapen en zindelijkheid. Als ouder bent u ook van harte welkom wanneer u de lengte/het gewicht van uw kind wil weten of graag de ogen of oren wil laten testen. Mocht er voor uw vraag meer tijd nodig zijn of de data van de inloopspreekuren u niet passen, dan kunnen we ook een afspraak maken. Wanneer nodig kan ik ook een jeugdarts inschakelen om mee te denken. U kunt me ook altijd een mail sturen - m.wassenaar@ggdnog.nl Hopelijk tot ziens! Maud Wassenaar

5 Ingezonden: Aan: Leerlingen groep 1 t/m 8 en ouders - verzorgers Onderwerp: SFB start met leerlingvolgsysteem bewegen en spelen Datum: Beste ouders/verzorgers, Spelen en bewegen zijn wezenlijke onderdelen van het dagelijkse leven en de ontwikkeling van kinderen. Bij de meeste kinderen vormen spelen en bewegen een bron van inspiratie en plezier, bij anderen echter niet. Leerkrachten, ouders, begeleiders en verenigingsleiders kunnen een belangrijke rol vervullen in het, al dat niet met plezier, stimuleren van de ontwikkeling van die kinderen door middel van spelen en bewegen. Het leerlingvolgsysteem bewegen en spelen is een systeem waarbij de motorische ontwikkeling van kinderen over een langere tijd wordt gevolgd en vastgelegd. Er worden enkele motorische vaardigheden geselecteerd die een graadmeter vormen voor veel meer vaardigheden. Deze vaardigheden toetsen we aan de hand van een gestandaardiseerde motorische test. Met dit leerlingvolgsysteem bewegen en spelen kunnen we de motorische ontwikkeling van kinderen die specifieke bewegingsbehoeften hebben, stimuleren. Een kind dat motorisch minder vaardig is, zal extra aandacht krijgen zodat het beter mee kan komen tijdens de gymlessen en actief deel kan nemen bij een sportvereniging. Uiteindelijke doel is het bevorderen van plezier in bewegen! Vanaf het schooljaar gaan we de motorische vaardigheid van kinderen van groep 1, 3, 5 en 7 toetsen en volgen met behulp van het leerlingvolgsysteem bewegen en spelen. Alle leerlingen uit groep 1 en 5 worden ieder jaar getoetst en uit groep 3 en 7 worden alleen de leerlingen met een beweegachterstand getoetst. Dit om de voortgang van deze leerlingen goed in kaart te kunnen brengen en te kunnen volgen. Aan de hand van de resultaten bekijken we hoe we leerlingen die extra zorg nodig hebben, kunnen helpen met het wegwerken van evt. beweegachterstanden. Mocht u vragen hebben over dit leerlingvolgsysteem of de werkwijze ervan, neem gerust contact op met waldo@sportfederatieberkelland.nl Sportieve groet, Team Sport Federatie Berkelland

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 12-06-2017 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -10-minutengesprekken -schoolvakanties -inloopspreekuur GGD -ziekmeldingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

WEEK september 2017

WEEK september 2017 Bolksbeekweg 4 Lochem www.nettelhorst.nl dbsnettelhorst WEEK 38 18 september 2017 YOGA OB Morgen (en niet 12 september zoals eerder vermeld) komt Lizelot, de moeder van Lucas Kreeftenberg, bij de onderbouw

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school!

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school! De Driesprong Batsdijk 23 7261 SN Ruurlo tel: 0573 452844 www.obsde3sprong.nl directie@obsde3sprong.nl Nieuwsbrief nr. 03 verstuurd op 31 oktober Algemeen Beste ouders/verzorgers, Hopelijk kunt u terugkijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school + OPENING -- KINDCENTRUM september Linknieuws Sinds twee jaar zijn wij samen met Peuterwerk de Schakel (SPO) en BSO de Nieuwe Link (de Schaepskooi) bezig met de ontwikkeling van een Kindcentrum. Dankzij

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 obs Beatrixschool Hulstweg 8 7217 SZ Harfsen 0573-431765 beatrixschool@poolsterscholen.nl www.beatrixschoolharfsen.nl Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 Aanvullingen op de schoolkalender: 6-8 okt Schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 15 nummer 04 week 41 08-10-2015. Nieuwe Weg 11 7261NL 0573-452035

Nieuwsbrief. Jaargang 15 nummer 04 week 41 08-10-2015. Nieuwe Weg 11 7261NL 0573-452035 Nieuwsbrief Jaargang 15 nummer 04 week 41 08-10-2015 Nieuwe Weg 11 7261NL In Ruurlo dit nummer: 0573-452035 - Jarigen - Groep 1-2 - Nieuws OR - Sint Maarten - Handbal - Kennis maken - Belevingspad - Fietscontrole

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 4 19-10-2018 Vanuit de directie Schoolmaatschappelijk werk Langs deze weg wil ik me graag aan u voorstellen en kort iets vertellen wat ik voor uw kind en u kan betekenen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 12-9-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data September 2018 20-09 19:00-19:45 uur Informatieavond, groepen 5 t/m 8 20:00-20:45

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

Ruurlo, 2 oktober Aan de ouders, Graag wil ik u over het volgende informeren:

Ruurlo, 2 oktober Aan de ouders, Graag wil ik u over het volgende informeren: Ruurlo, 2 oktober 2017 Aan de ouders, Graag wil ik u over het volgende informeren: Welkom op onze school Groep 1a: Tess Dijkman Dalisia Yousig Marley ter Brake Sanne Schotsman Sven Ras Yfke de Haan Wij

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwe leerlingen Er zijn 3 nieuwe leerlingen op school gekomen. Elise in groep 2 en Timo en Manon groep 1. Wij wensen jullie heel veel plezier op de PWA! Folders

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 kalender september / oktober 2018 maandag 24 september - groep 7 & 8 voorstelling vrijdag 28 september - groep 5 & 6 voorstelling vrijdag 28 september - koffieochtend

Nadere informatie

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017 20 oktober 2017 OBS De Finnjol Jol 2454 8243 GR Lelystad 0320-243424 finnjol@stichtingschool.nl www.finnjol.nl Wat leest u in deze nieuwsbrief? Mijn start op de Finnjol (inspectie) Brandoefening Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2017

Nieuwsbrief. Oktober 2017 Oktober 2017 Nieuwsbrief Aan de ouders Dit is de 2 e nieuwsbrief van dit nieuwe schooljaar 2017-2018. De herfstvakantie is op het moment van dit schrijven al achter de rug. Na de voorbereidende fase in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Voorstellen Hieronder leest u hoe de nieuwe onderwijsassistenten zich aan u voorstellen.

Voorstellen Hieronder leest u hoe de nieuwe onderwijsassistenten zich aan u voorstellen. 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 02 september 2016 Schoolregels van de maand september In de maand september staan de volgende twee schoolregels centraal: 1. Ik ga op een goede manier met de ander en zijn of

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 5 september 2019

Sterrenboognieuws 5 september 2019 Sterrenboognieuws 5 september 2019 Informatieverstrekking groep Zoals u misschien heeft gezien is er dit jaar geen aparte informatieavond gepland. We hebben er voor gekozen om de informatie per groep naar

Nadere informatie

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede.

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede. Nieuwsbrief 10 - Juni 2015 Segnocollectief Bootexcursie groep 7 Poetsavond Studiedag Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Technieklessen Afsluiting Muziek van de toekomst Oudergesprekken Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

D E K E L D E R S W E R F

D E K E L D E R S W E R F Nieuwe leerlingen Groep 1-2a: Groep 5: Groep 7-8: Oscar Elin Lieke Koffie- en theemoment Op vrijdag 9 november is het tweede koffie- en theemoment van dit schooljaar gepland. Dit keer is het thema zelfvertrouwen/weerbaarheid.

Nadere informatie

vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie Vakantie Eerste schooldag

vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie Vakantie Eerste schooldag A U G U S T U S 2015 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie Vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag Voor alle ouders een kopje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS HET ZAND SCHOOLJAAR NR. 3

Nieuwsbrief OBS HET ZAND SCHOOLJAAR NR. 3 Utrecht, 13 oktober 2017 Kalender oktober november 2017 OKTOBER NOVEMBER Datum Datum 1-10-17 1-11-17 2-11-17 2-10-17 3-11-17 3-10-17 4-11-17 4-10-17 12.30-15.00 uur Kinderboekenmarkt 5-11-17 5-10-17 Staking:

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT.

UIT DE SCHOOL GEKLAPT. UIT DE SCHOOL GEKLAPT. Nieuwsbrief van de Mariaschool - Ulft jaargang 22 - nr. 2 september 2016 Belangrijke data 12 september Informatieavond school en jaarvergadering Ouderraad (uitnodiging volgt apart)

Nadere informatie

Schoolberichten 6 oktober nr. 120

Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Staking basisonderwijs donderdag 5 oktober: Op donderdag 5 oktober waren bijna alle basisscholen in Nederland gesloten. De leerkrachten hebben massaal geprotesteerd in

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Studiedag team 20 september

Studiedag team 20 september INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 8 7 8 9 AGENDA Studiedag team 20 september Woensdag 20 september zijn de kinderen vrij. Het team heeft dan een studiedag. Maar... wat gebeurt

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 In deze nieuwsbrief Informatieavond donderdag 3 september Studiedag vrijdag 4 september Ouderkamer Oudercontactmedewerker & ouderen kind-adviseur

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

VERGADERING SCHOOLRAAD

VERGADERING SCHOOLRAAD H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma 25- vrijdag 29 sept. 1 t/m 8 Week van de pauze-hap Dinsdag 26 september Vergadering Schoolraad Dinsdag 26 september 1 en 2 Spelletjesochtend Maandag 2 oktober

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 29 september 2015

Nieuwsbrief 3 29 september 2015 Nieuwsbrief 3 29 september 2015 GROEPSACTIVITEITEN GROEPSACTIVITEITEN ANWB Streetwise Wat was het verkeersproject ANWB Streetwise een groot succes! We willen de instructeurs van de ANWB hartelijk bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar 25 augustus 2017 17 AGENDA De start van een nieuw schooljaar maandag 28 augustus Luizencontrole bovenbouw maandag 4 september Luizencontrole onderbouw dinsdag 5 september informatieavond hoofdgebouw 19.30

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we een mooie start gemaakt met de Kinderboekenweek. Met de hele school naar het Terra. Wat hebben de leerlingen een mooie ochtend gehad. Hieronder een kleine

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie