Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind"

Transcriptie

1 Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

2 Nieuwe e-up! of e-golf? Kies het Eneco HollandseWind Laadabonnement Gaat u een e-up! of e-golf van Volkswagen rijden, dan kunt u nu een Eneco HollandseWind Laadabonnement afsluiten. Overal laden voor een vast bedrag per maand en altijd rijden op 100% groene windstroom. Bij een laadabonnement krijgt u 350 korting op een laadpunt*. * Prijzen in deze brochure zijn afgerond op hele euro s, exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Voorwaarden leest u op de productpagina s.

3 Laden voor een vast bedrag per maand Onduidelijke laadtarieven Een elektrische rijder heeft te maken met een wirwar aan laadtarieven, die kunnen oplopen tot 0,70 per kwh bij publieke laadpunten. Welk tarief je waar betaalt is vaak volstrekt onduidelijk. Eneco HollandseWind Laadabonnement Daarom biedt Eneco in samenwerking met Volkswagen nu een laadabonnement aan. Het HollandseWind Laadabonnement bestaat uit verschillende bundels, vanaf km per jaar. En natuurlijk laadt u thuis, op de zaak en openbaar, zelfs bij snelladers gewoon binnen de bundel voor een vast bedrag per maand. Een vast bedrag per maand U weet precies wat een kilometer u kost, dus geen verrassingen achteraf. Al vanaf 35 De laadbundel van km per jaar kost slechts 35 excl. BTW per maand. Dit is zo n 50% goedkoper dan de benzine Golf. Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar Blijkt in de loop van het jaar dat u meer of juist minder kilometers gaat maken? Dan past u de bundel gewoon aan. U kunt daarnaast maandelijks opzeggen. Voordelen Het HollandseWind Laadabonnement biedt elektrische rijders een aantal duidelijke voordelen. Overal laden Waar u ook wilt laden in Nederland, u hoeft zich niet af te vragen of het wel binnen uw laadabonnement valt. Zelfs als u een keer onderweg bij de snellader moet laden. 350 korting op een laadpunt Bij uw laadabonnement ontvangt u een korting op een laadpunt voor bij u thuis of op de zaak. Zo gaat u nog makkelijker altijd geladen op weg. Rijden op 100% groene stroom Met het HollandseWind Laadabonnement rijdt u elke kilometer op Eneco HollandseWind, groene stroom uit Nederlandse windparken. Zo weet u dat u echt CO 2 neutraal rijdt.

4 Laadbundels Kilometers per jaar kwh Maandbedrag km kwh km kwh km kwh km kwh km kwh km kwh km kwh 140

5 Spelregels Het HollandseWind laadabonnement bieden we in samenwerking met Volkswagen aan voor de nieuwe e-golf en de e-up!. Wanneer u deze auto koopt of leaset kunt u gebruik maken van de voordelen van het HollandseWind laadabonnement. Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Binnen het laadabonnement kunt u kiezen uit verschillende bundels. U kiest een bundel gebaseerd op het aantal kilometer dat u verwacht te gaan rijden per jaar. En gaat u toch meer of juist minder kilometers rijden, dan past u gewoon de bundel aan. Bij de gekozen bundel hoort een laadtegoed, gebaseerd op het gemiddelde praktijkverbruik van de e-golf. Uiteraard hangt het verbruik van de auto erg af van de rijstijl van de gebruiker. Kies daarom altijd voor de gratis elektrisch rijden training van Volkswagen bij aanschaf van uw auto. Het laadtegoed Het aantal kwh s in het laadtegoed is gebaseerd op het verwachte verbruik in 1 jaar. Dit laadtegoed wordt evenredig verdeeld over de onderliggende maanden. Niet opgemaakt laadtegoed neemt u gewoon mee naar het volgende jaar. Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar per einde van de maand (altijd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn). Bij beëindiging van het laadabonnement vervalt het niet verbruikte laadtegoed. Extra speelruimte Door afwijkingen in aantal gereden kilometers per jaar en/of het verschil in rijstijl zal het aantal verbruikte kwh nooit exact overeen komen met het laadtegoed. Hiervoor bieden we een bandbreedte op het kwh tegoed. Dit komt overeen met een extra km op jaarniveau. Deze kilometers kunt u dus extra rijden, zonder meerkosten. Rijden op HollandseWind Met het laadabonnement rijdt u altijd op Eneco HollandeWind, 100% groene windenergie uit Nederlandse windparken. U kunt met het laadtegoed overal laden. Thuis, op de zaak, openbaar of onderweg. Zelfs bij snellaadstations. Op het laden bij snellaadstations zit echter, door de substantieel hogere tarieven, een fair use policy. Tot 20% snelladen U mag tot 20% van het laadtegoed gebruiken voor het snelladen. Verbruikt u meer dan worden deze extra kwh s in rekening gebracht. Wilt u meer snelladen binnen uw bundel? Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt de spelregels en voorwaarden nalezen op de website

6 Eneco ThuisLaden Thuislaadpunt Voor zowel particuliere als zakelijke elekrische rijders is thuisladen verreweg het makkelijkst. Bij een laadabonnement krijgt u 350 korting op een laadpunt. Op de productpagina hiernaast is deze korting reeds verwerkt. Wilt u een thuislaadpunt, dan heeft u een eigen parkeerplek nodig. Bent u lid van een VvE of huurt u een woning met parkeergelegenheid? Vraag dan eerst toestemming om een laadpunt te plaatsen. Geen eigen parkeerplaats? Vraag bij uw gemeente na wat uw mogelijkheden zijn voor het laden in de openbare ruimte. Kan dit allemaal niet, dan kunt u ook een zakelijk laadpunt aanvragen (zie verderop in deze brochure). Professionele installatie De installatie wordt uitgevoerd door een professionele aannemer en neemt gemiddeld een halve dag in beslag. Wij werken met vier installatiepakketten*: Basisinstallatie small installatie inclusief graafwerk tot 1m 365 Pakket medium installatie inclusief graafwerk 1-5m 535 Pakket large installatie inclusief graafwerk 6-10m 655 Hosting en Beheer & Onderhoud Bij aanschaf van uw laadpunt, sluit u ook een verplicht abonnement hosting (voor verrekening van de laadkosten) af voor 5,95 per maand. U kunt ook een abonnement beheer & onderhoud (voor hulp bij storing) afsluiten voor 5,00 per maand. Pakket extra large installatie inclusief graafwerk 11-15m 775 Maatwerk meer dan 15m graafwerk en/of bijzondere situaties prijs na installatiecheck * Let op: voor een 11 kw laadpunt zijn de installatiepakketten ongeveer 200 duurder dan hierboven vermeld.

7 Product- en prijsspecificaties ThuisLaden 350 korting op een laadpunt* ICU Compact De ICU Compact is de meest compacte in zijn klasse. De behuizing van de ICU Compact is geheel gemaakt van aluminium en is DEKRA (voorheen KEMA) gecertificeerd. Dit laadpunt is verkrijgbaar in verschillende vermogens en is alleen in wit leverbaar. De afmeting is 33 cm x 20 cm (HxB). Met onderstaand vermogen laadt uw e-up! in ongeveer 6:00 uur of uw e-golf in ongeveer 11:00 uur op. Accessoires Paalmodel 135 Vaste kabel van 8m (standaard 4m) 45 wandmodel 3,7 kw 425* ICU Eve Mini De ICU Eve Mini is een zeer compact laadpunt van kleurecht hoogwaardig kunstof. De voorkant is wit en de achterkant is donkergrijs. Dit laadpunt is leverbaar in verschillende vermogens. De afmeting is 37 cm x 24 cm (HxB). Met onderstaand vermogen laadt uw e-up! in ongeveer 6:00 uur of uw e-golf in ongeveer 5:20 uur op. Accessoires Paalmodel 120 Vaste kabel van 8m (standaard 4m) 75 wandmodel 11 kw 580* * Bij het afsluiten van een HollandseWind Laadabonnement ontvangt u een korting 350 op een laadpunt. Deze korting is reeds verwerkt in bovenstaande prijzen. Voor de meerkosten ontvangt u een factuur.

8 Eneco ZakelijkLaden Zakelijk laadpunt Bent u ondernemer? Met een laadpunt voor de deur onderneemt u zichtbaar duurzaam. Van uw zakelijk laadpunt kunnen ook uw medewerkers en bezoekers gebruikmaken. Eneco verrekent de stroomkosten automatisch voor u. Bij een laadabonnement krijgt u 350 korting op een laadpunt. Op de productpagina hiernaast is deze korting reeds verwerkt. Hosting en Beheer & Onderhoud Bij aanschaf van uw laadpunt sluit u ook een verplicht abonnement hosting (voor verrekening van de laadkosten) af. Dit kost 5,95 per maand voor een enkel laadpunt en 8,95 per maand voor een dubbel laadpunt. U kunt ook een abonnement beheer & onderhoud (voor hulp bij storing) afsluiten. Dit kost 5,00 per maand voor een enkel laadpunt en 10,00 per maand voor een dubbel laadpunt. Parkeerborden Ook kunt u speciale parkeerborden bestellen die aangeven dat het parkeervak bestemd is voor het laden van elektrische auto s. Professionele installatie Eneco kan de volledige installatie voor u verzorgen. Binnen enkele dagen nadat uw aanvraag bij ons binnen is, spreekt een erkende installateur met u af om uw situatie te onderzoeken. Tijdens deze installatiecheck vat de installateur samen welke werkzaamheden nodig zijn en hiervan ontvangt u een offerte. U kunt het laadpunt ook door een eigen installateur laten plaatsen. Houd er dan rekening mee dat het (optionele) abonnement beheer & onderhoud ingaat, nadat het laadpunt 30 dagen storingsvrij heeft gefunctioneerd. Kiest u voor zelf (laten) installeren, dan versturen wij het laadpunt kosteloos naar het door u opgegeven adres.

9 Product- en prijsspecificaties Zakelijk Laden 350 korting op een laadpunt* ICU Eve Mini De ICU Eve Mini is een zeer compact enkel laadpunt van kleurecht hoogwaardig kunstof. De voorkant is wit en de achterkant is donkergrijs. Dit laadpunt is leverbaar in verschillende vermogens. De afmeting is 37 cm x 24 cm (HxB). Met onderstaand vermogen laadt uw e-up! in ongeveer 6:00 uur of uw e-golf in ongeveer 5:20 uur op. Accessoires Paalmodel 120 wandmodel 11 kw enkel 580* ICU EVe De ICU-EVe is een dubbel laadpunt met een lcd-display en is gemaakt van een speciaal composietmateriaal dat is versterkt met glasvezel. Het laadpunt is DEKRA (voorheen KEMA) gecertificeerd en verkrijgbaar als wand- of paalmodel met contactdoos. Dit laadpunt is leverbaar in verschillende vermogens. De afmeting is 59 cm x 34 cm (HxB). Met onderstaand vermogen laadt uw e-up! in ongeveer 6:00 uur of uw e-golf in ongeveer 5:20 uur op. Accessoires Paalmodel 335 wandmodel 11 kw dubbel 1.550* * Bij het afsluiten van een HollandseWind Laadabonnement ontvangt u een korting 350 op een laadpunt. Deze korting is reeds verwerkt in bovenstaande prijzen. Voor de meerkosten ontvangt u een factuur.

10 Meer informatie Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact op met Eneco Elektrisch Laden: +31 (0) (normaal tarief, op werkdagen van tot uur) elektrischladen@eneco.nl Eneco Elektrisch Laden Postbus AA Rotterdam Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Typ- en spelfouten voorbehouden.

EBE.ZAK.BRO.ALGSME Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind

EBE.ZAK.BRO.ALGSME Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind EBE.ZAK.BRO.ALGSME.03.17 Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Laadpunt + installatie vanaf 1115,-* Als elektrisch rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis,

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Thuislaadpunt + installatie vanaf 1500* Als elektrisch rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en onderweg.

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Golf GTE & Passat GTE Eneco HollandseWind Laadpunt + installatie vanaf 1275 * Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons

Nadere informatie

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind BRO.JLR.04.18 Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Jaguar Land Rover Excellent Laadpakket 1.858* Als elektrische rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en onderweg.

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Hyundai rijden op HollandseWind. IONIQ electric

Eneco Elektrisch Laden Hyundai rijden op HollandseWind. IONIQ electric Eneco Elektrisch Laden Hyundai rijden op HollandseWind IONIQ electric Hyundai laadpakketten IONIQ Wallbox Laadpakket Het Hyundai Ioniq Wallbox Laadpakket biedt u een volledige laadvoorziening. Dit pakket

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Mercedes rijden op Eneco HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Mercedes rijden op Eneco HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Mercedes rijden op Eneco HollandseWind Eneco HollandseWind Als elektrisch rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en onderweg. Eneco Elektrisch

Nadere informatie

Eneco Mobility Services Rijden op 100% groene stroom

Eneco Mobility Services Rijden op 100% groene stroom Eneco Mobility Services Rijden op 100% groene stroom Eneco Elektrisch laden Laadpunt + installatie vanaf 1500* Als elektrisch rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind (van

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze 100% groene

Nadere informatie

Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind

Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind Met Eneco HollandseWind rijdt u echt CO 2 -neutraal. Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt in Nederlandse windparken. Deze 100%

Nadere informatie

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER.

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. vanaf 40.325 * DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. Update prijzen en tarieven per 1 februari 2019. *Inclusief bpm, btw en inclusief afleverkosten. INHOUD. 1. De e-golf propositie 2. Laadabonnement 3.

Nadere informatie

Eneco ZakelijkLaden Rijden op Eneco HollandseWind

Eneco ZakelijkLaden Rijden op Eneco HollandseWind Eneco ZakelijkLaden Rijden op Eneco HollandseWind Met Eneco HollandseWind rijdt u echt CO 2 -neutraal. Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt in Nederlandse windparken. Deze 100%

Nadere informatie

Opladen van A tot Z geregeld

Opladen van A tot Z geregeld Opladen van A tot Z geregeld Laden onderweg en thuis. Om ervoor te zorgen dat uw Audi e-tron pakket compleet en geheel naar uw wens is, biedt Audi nu de keuze uit vier mogelijkheden. Zo kunt u het product

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN. Toyota Prius Plug-in Hybrid

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN. Toyota Prius Plug-in Hybrid ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Toyota Prius Plug-in Hybrid Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen The New Motion wil voor iedereen grenzeloze mobiliteit mogelijk maken op basis

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN SLIM, Veilig & snel laden Laadpunt al vanaf 950 excl. btw 1149,50 incl. btw Mitsubishi Outlander PHEV Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen The

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Volvo V60 Plug-In Hybrid UW VolVo Plug-In Hybrid NU MET Smart Charging- Pakket Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen wil voor iedereen grenzeloze

Nadere informatie

JAGUAR ELECTRIC CARE

JAGUAR ELECTRIC CARE JAGUAR ELECTRIC CARE UW ELEKTRISCHE TOEKOMST KAN BEGINNEN Op het moment dat u in een Jaguar I-PACE stapt, voelt u: dit is een bijzondere auto. Elektrisch rijden biedt u een unieke ervaring. En achter

Nadere informatie

LAADPAKKET VOLVO V60. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg

LAADPAKKET VOLVO V60. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg LAADPAKKET VOLVO V60 Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg VEILIG LADEN THUIS EN OP HET WERK De meeste elektrische rijders laden voor het grootste deel thuis of op het werk (samen

Nadere informatie

PRIJSLIJST PRODUCTEN & DIENSTEN

PRIJSLIJST PRODUCTEN & DIENSTEN ENJOY & SHARE POSITIVE ENERGY! LIJST PRODUCTEN & DIENSTEN THE NEW MOTION LAADPAS* Gratis; geen maandelijkse kosten, laden in heel Nederland & voordelige laadtarieven. PUBLIEK LAADPUNT EIGEN LAADPUNT SNELLADER

Nadere informatie

PRIJSLIJST PRODUCTEN & DIENSTEN

PRIJSLIJST PRODUCTEN & DIENSTEN PRIJSLIJST PRODUCTEN & DIENSTEN The New Motion Laadpas Gratis, geen maandelijkse kosten, laden in heel Nederland & voordelige laadtarieven. Abonnement Laadkosten Transactiekosten (incl. BTW) Publiek laden

Nadere informatie

Accelerating happiness in e-mobility Sandra Neuray Manager Partnerships Eneco emobility

Accelerating happiness in e-mobility Sandra Neuray Manager Partnerships Eneco emobility #FleetEventNL Accelerating happiness in e-mobility Sandra Neuray Manager Partnerships Eneco emobility #FleetEventNL Inhoud 1. Eneco in het kort 2. EV in NL 3. Laaddienstverlening 4. Laadpunten 5. Laadtarieven

Nadere informatie

LAADPAKKET TESLA MODEL S. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg

LAADPAKKET TESLA MODEL S. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg LAADPAKKET TESLA MODEL S Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg SNEL EN VEILIG LADEN THUIS EN OP HET WERK De meeste elektrische rijders laden voor het grootste deel thuis of op het

Nadere informatie

KOP 33. Eneco Elektrisch Laden Verkopershandleiding Volkswagen e-up!

KOP 33. Eneco Elektrisch Laden Verkopershandleiding Volkswagen e-up! KOP 33 Eneco Elektrisch Laden Verkopershandleiding Volkswagen e-up! Inhoudsopgave Introductie Laadpakketten Laadpunten Zakelijke oplossingen Laadpas 10.000 km Laden Openbaar laden Snelladen Bestellen Bestelwijze

Nadere informatie

LAADPAKKET ELEKTRISCHE AUTO S. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg

LAADPAKKET ELEKTRISCHE AUTO S. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg LAADPAKKET ELEKTRISCHE AUTO S Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg VEILIG LADEN THUIS EN OP HET WERK De meeste elektrische rijders laden voor het grootste deel thuis of op het werk

Nadere informatie

EerlijkLaden. powered by en Blue Current

EerlijkLaden. powered by en Blue Current EerlijkLaden powered by en Blue Current EERLIJKLADEN, VOOR SLIMME ONDERNEMERS NieuweStroom heeft als maatschappelijk doel de stroomversnelling te creëren naar een schoon en futureproof energiesysteem.

Nadere informatie

enjoy & share positive energy

enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden in uw leaseauto Slim laden thuis én maak onderweg gebruik van het grootste laadnetwerk van Europa enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden Een slim laadpunt

Nadere informatie

LAADPAKKET RENAULT ZOE. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg

LAADPAKKET RENAULT ZOE. Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg LAADPAKKET RENAULT ZOE Snel en betrouwbaar opladen thuis, op het werk en onderweg SNEL EN VEILIG LADEN THUIS EN OP HET WERK De meeste elektrische rijders laden voor het grootste deel thuis of op het werk

Nadere informatie

prijslijst producten & diensten

prijslijst producten & diensten prijslijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 1 december 2014. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde

Nadere informatie

Informatiepakket Volkswagen e-golf

Informatiepakket Volkswagen e-golf Informatiepakket Volkswagen e-golf Proposities Volkswagen heeft twee proposities ontwikkeld waarmee we de barrières voor elektrisch rijden doorbreken, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

Prijslijst. producten & diensten

Prijslijst. producten & diensten lijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 15 december 2016. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen

Nadere informatie

Prijslijst. producten & diensten

Prijslijst. producten & diensten lijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 22 januari 2017. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen

Nadere informatie

prijslijst producten & diensten

prijslijst producten & diensten prijslijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 1 december 2014. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde

Nadere informatie

Vermogen per Spanning Stroom Type auto Prijs (ex btw) contactdoos

Vermogen per Spanning Stroom Type auto Prijs (ex btw) contactdoos Easy Lichtgrijs Afmetingen: 49,5 x 24 x 16,3cm (HxBxD) Aantal auto s: 1 Wand & paal Geschikt voor: Binnen & buiten (IP54) Online functies: Nee Bediening: Aansluiten is laden Vermogen per Spanning Stroom

Nadere informatie

Prijslijst. producten & diensten

Prijslijst. producten & diensten lijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 10 januari 2017. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen

Nadere informatie

Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat?

Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat? Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat? VERSIE DECEMBER 2013 3 Inleiding U gaat een elektrische auto kopen of u heeft er al één gekocht. Een

Nadere informatie

Vermogen per Spanning Stroom Type auto Prijs (ex btw) contactdoos

Vermogen per Spanning Stroom Type auto Prijs (ex btw) contactdoos Easy Afmetingen: 49 x 32 x 17cm (HxBxD) Aantal auto s: 1 Wand & paal Geschikt voor: Binnen & buiten (IP54) Online functies: Nee Bediening: Aansluiten is laden Vermogen per Spanning Stroom Type auto Prijs

Nadere informatie

Prijslijst. producten & diensten

Prijslijst. producten & diensten lijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig per 29 november 2017. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen

Nadere informatie

Het inlogscherm ziet er als volgt uit: Afbeelding 1.

Het inlogscherm ziet er als volgt uit: Afbeelding 1. Back- office systeem en laadpas In dit document staan enkele belangrijke zaken omtrent het back- office systeem en de laadpassen weergegeven. U leest meer over de kosten, overzichten en mogelijkheden.

Nadere informatie

JAGUAR ELECTRIC CARE

JAGUAR ELECTRIC CARE JAGUAR ELECTRIC CARE UW ELEKTRISCHE TOEKOMST KAN BEGINNEN Van het moment dat u in een Jaguar I-PACE stapt, voelt u: dit is een bijzondere wagen. Elektrisch rijden biedt u een unieke ervaring. En aan het

Nadere informatie

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden Wij doorbreken ondertussen de twee miljoen elektrische voertuigen wereldwijd. De aanwezigheid van een groen en slim laadnetwerk is daarom

Nadere informatie

Lease prijslijst. producten & diensten

Lease prijslijst. producten & diensten Lease prijslijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig vanaf 10 januari 2017. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden.alle

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Toyota Prius Plug-in Hybrid UW TOYOTA PRIUS PLUG- IN HYBRID NU MET OPLAAD SERVICE PAKKET GRENZELOZE, THE NEW MOTION ONZE VISIE DUURZAME MOBILITEIT VOOR IEDEREEN THE NEW MOTION

Nadere informatie

>> smart EQ fortwo forfour informatie brochure. smart title of presentation creation date

>> smart EQ fortwo forfour informatie brochure. smart title of presentation creation date >> smart EQ fortwo forfour informatie brochure 1 Het verhaal van de toekomst. > De smart fortwo was van het begin af aan radicaal anders bedacht: niet alleen als auto, maar ook als elektrisch aangedreven

Nadere informatie

Quality as a Service. Licentie overzicht. CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014

Quality as a Service. Licentie overzicht. CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014 Quality as a Service Licentie overzicht CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014 Inhoudsopgave LICENTIE OVERZICHT 3 QUALITY AS A SERVICE LICENTIES 3 LICENTIE VERGELIJKING 4 FAIR USE POLICY 4 VANDAAG NOG AAN DE

Nadere informatie

Actievoorwaarden Internet, Bellen & Televisie klanten (voor xdsl en Glas Klanten) Actievoorwaarden Internet Onderweg voor vaste klanten van XS4ALL

Actievoorwaarden Internet, Bellen & Televisie klanten (voor xdsl en Glas Klanten) Actievoorwaarden Internet Onderweg voor vaste klanten van XS4ALL Actievoorwaarden Internet, Bellen & Televisie klanten (voor xdsl en Glas Klanten) Actievoorwaarden Internet Onderweg voor vaste klanten van XS4ALL U ontvangt bovenop de standaard korting van 10,- per maand

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Volvo V60 Plug-In Hybrid UW VolVo Plug-In Hybrid NU MET SMART CHARGING PAKKET Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen The New Motion wil voor iedereen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. ICU Compact Mini

Gebruikershandleiding. ICU Compact Mini Gebruikershandleiding ICU Compact Mini Gefeliciteerd met uw nieuwe ICU Compact Mini laadstation Dit hightech product is met de grootste zorg in Nederland door de engineers van ICU ontwikkeld, geassembleerd

Nadere informatie

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL Zo maakt Kia elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. Kia Laadservices ELEKTRISCH RIJDEN ZOALS JIJ DAT WILT Kia maakt elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. We bieden

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid

Nadere informatie

Nuon Laadoplossingen. Overal uw elektrische auto eenvoudig opladen.

Nuon Laadoplossingen. Overal uw elektrische auto eenvoudig opladen. Nuon Laadoplossingen Overal uw elektrische auto eenvoudig opladen. De toekomst van mobiliteit Rijden in een elektrische auto is een slimme keuze. U verlaagt niet alleen uw impact op het milieu, het is

Nadere informatie

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling (bron: belastingdienst.nl augustus 2012) Als ondernemer hebt u misschien een personenauto of een bestelauto nodig

Nadere informatie

Lease prijslijst. producten & diensten

Lease prijslijst. producten & diensten Lease prijslijst producten & diensten Disclaimer: De prijslijst is geldig vanaf 11 september 2017. Alle voorafgaande prijslijsten vervallen. Wijzigingen in specificaties en prijzen zijn voorbehouden.alle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. ICU Compact

Gebruikershandleiding. ICU Compact Gebruikershandleiding ICU Compact Gefeliciteerd met uw nieuwe ICU Compact laadstation Dit hightech product is met de grootste zorg in Nederland door de engineers van ICU ontwikkeld, geassembleerd en getest

Nadere informatie

Elektrische auto van de zaak? What s next?

Elektrische auto van de zaak? What s next? Elektrische auto van de zaak? What s next? 201705-EV-V1 Alleen volledig elektrische auto s hebben vanaf 2017 een lagere bijtelling voor privégebruik en blijven daarmee interessant voor medewerkers die

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden snel simpel & veilig laden bij u thuis Wij doorbreken ondertussen de 2 miljoen elektrische voertuigen wereldwijd. De aanwezigheid van

Nadere informatie

Kennis Bijeenkomst elektrisch rijden

Kennis Bijeenkomst elektrisch rijden Kennis Bijeenkomst elektrisch rijden 28-1-2017 Natuur & Milieu Brengt een mooie, gezonde en duurzame wereld dichterbij Maakt duurzame keuzes haalbaar, aantrekkelijk en toegankelijk Werkt samen met consumenten,

Nadere informatie

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden Mobiel abonnement Duidelijke voorwaarden Werkt in je voordeel Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje

Nadere informatie

LAADOPLOSSINGEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO S BINNEN DE VVE

LAADOPLOSSINGEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO S BINNEN DE VVE LAADOPLOSSINGEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO S BINNEN DE VVE STAPPENPLAN EN JURIDISCHE TOOLKIT VOOR VVE LEDEN EN BESTUUR Den Haag elektrisch MRA elektrisch INLEIDING Elektrisch rijden zit in een versnelling.

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-!

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Duurzaam rijden. Dat moet voor iedereen bereikbaar

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Opgeladen op weg. Kant-en-klare laadoplossingen voor u en uw klanten

Opgeladen op weg. Kant-en-klare laadoplossingen voor u en uw klanten Opgeladen op weg Kant-en-klare laadoplossingen voor u en uw klanten Maak kennis met de U:MOVE U:MOVE is een compacte ebox die direct tegen de muur of op een paal bevestigd kan worden. In combinatie met

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

Laadpunten voor elektrische auto s bij VvE s

Laadpunten voor elektrische auto s bij VvE s Laadpunten voor elektrische auto s bij VvE s 14-9-2019 WoonWijzerWinkel Frans van Herwijnen Adviseur Mobiliteit Agenda 1. Aanleiding en doel vandaag 2. Elektrisch vervoer groeit 3. Laadpunten en VvE s

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 28 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor 0,30 per minuut/sms. ten is alleen

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Toestemmingsformulier Installatie (Privaat) Laadpunt en/of Elektriciteitstussenmeter

Toestemmingsformulier Installatie (Privaat) Laadpunt en/of Elektriciteitstussenmeter Samen gaan we voor duurzaam Toestemmingsformulier Installatie (Privaat) Laadpunt en/of Elektriciteitstussenmeter Dit formulier hoort bij de Overeenkomst en bestaat uit drie paragrafen: (1) Toestemming

Nadere informatie

Laadstation HomeCharger

Laadstation HomeCharger Laadstation HomeCharger Met de HomeCharger laadt u uw auto eenvoudig, snel en veilig thuis op. De HomeCharger kan aan de muur gemonteerd worden, maar ook op een paal en is leverbaar in zeven standaard

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Zonne-energie gratis en schoon

Zonne-energie gratis en schoon Zonne-energie gratis en schoon Samen gaan we voor duurzaam Genieten van de zon. Buiten in de tuin, in het park of op het strand. De zon geeft ons gratis energie. We kunnen de zon ook op een andere manier

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Handleiding voor elektrisch laden

Handleiding voor elektrisch laden Handleiding voor elektrisch laden Elektrische auto in de praktijk Diversen U heeft voor een elektrische auto gekozen. Gefeliciteerd! Vanaf nu rijdt u comfortabel, milieuvriendelijk en heel voordelig. Maar

Nadere informatie

4,6. Betoog door T woorden 8 september keer beoordeeld. Nederlands. Hybride auto s zijn niet de toekomst.

4,6. Betoog door T woorden 8 september keer beoordeeld. Nederlands. Hybride auto s zijn niet de toekomst. Betoog door T. 1338 woorden 8 september 2016 4,6 20 keer beoordeeld Vak Methode Nederlands Nieuw Nederlands Hybride auto s zijn niet de toekomst. Toine Schonk 4Vwo 21/05/2016 Indeling: - Alinea 1: inleiding:

Nadere informatie

Life s too short to have the wrong subscription

Life s too short to have the wrong subscription Meer weten? Ga voor de actuele informatie over onze tarieven en producten naar vodafone.nl/zakelijk of bel gratis naar 0800-0500. Vraag uw adviseur om meer informatie. Tarieven Zakelijk Geldig per 1 februari

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement Algemene voorwaarden Mobiel abonnement Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje een overzicht van een aantal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. ICU EVe

Gebruikershandleiding. ICU EVe Gebruikershandleiding ICU EVe Gefeliciteerd met uw nieuwe ICU EVe laadstation Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe ICU laadstation. Dit hightech product is met de grootste zorg in Nederland door de engineers

Nadere informatie

Propositievoorwaarden Telefonie

Propositievoorwaarden Telefonie Propositievoorwaarden Telefonie 1 Propositievoorwaarden Telefonie Augustus 2018, versie 1.1 Delta is de handelsnaam van DELTA Fiber Nederland B.V. en van enkele groepsmaatschappijen. DELTA Fiber Nederland

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid Audi e-care Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal

Nadere informatie

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Basispakketten televisie

Nadere informatie

Toolkit EV. Communicatiemateriaal voor gemeenten over elektrisch vervoer

Toolkit EV. Communicatiemateriaal voor gemeenten over elektrisch vervoer Toolkit EV Communicatiemateriaal voor gemeenten over elektrisch vervoer Met deze toolkit biedt MRA-E voorbeelden en hulpmiddelen die gemeenten kunnen gebruiken om te communiceren over elektrisch vervoer:

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

Duurzame voordelen van Volkswagen

Duurzame voordelen van Volkswagen Duurzame voordelen van Volkswagen Wat betekenen de fiscale regelingen voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen onderhevig.

Nadere informatie

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen (NEDC) 3 Easy Electric Life Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: stil, schoon, soepel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

Energie voor ondernemers

Energie voor ondernemers Energie voor ondernemers Leveringsprijzen zakelijk kleinverbruik per 1 juli 2009 www.delta.nl Energie? DELTA! Energie is van levensbelang voor uw onderneming. Het verlichten van uw bedrijfsruimtes, het

Nadere informatie

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen

Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Eenmalig: 300,00 Per maand: 190,00 Per maand: 380,00 Per maand: 760,00. ik wil een half rack bestellen Bestelformulier BytesNet 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions Informatiebrochure Besparen met zonnepanelen Quality solar solutions Er is steeds meer vraag naar zonnepanelen. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Een zonnepanelen-installatie levert duurzame elektrische

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

#FleetEventNL. Welkom op het. Fleet Event. 21 maart 2019

#FleetEventNL. Welkom op het. Fleet Event. 21 maart 2019 #FleetEventNL Welkom op het Fleet Event 21 maart 2019 #FleetEventNL Fleet Event wordt mede mogelijk gemaakt door #FleetEventNL De do s en don ts bij het inrichten van laadinfrastructuur De keuze om elektrisch

Nadere informatie

Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid

Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid Geldig per 5 oktober 2009 2 Welkom bij Vodafone Wil jij zeker weten dat je altijd en overal makkelijk contact kunt houden met wie je maar wilt, op de manier

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid.

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid. Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

Dit artikel beschrijft hoe een prijs op CO2 invloed heeft op de kosten van het rijden met de fossiele brandstoffen diesel en benzine en het rijden in

Dit artikel beschrijft hoe een prijs op CO2 invloed heeft op de kosten van het rijden met de fossiele brandstoffen diesel en benzine en het rijden in Dit artikel beschrijft hoe een prijs op CO2 invloed heeft op de kosten van het rijden met de fossiele brandstoffen diesel en benzine en het rijden in een elektrische auto op grijze én groene stroom. Het

Nadere informatie