Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden"

Transcriptie

1 Zonnewijzer Een nieuw schooljaar Wat zijn we prachtig gestart, (bijna) iedereen in het wit. Op deze manier dragen wij als Zonnewende uit, dat we staan voor een respectvolle school in een respectvolle samenleving die de kinderen wil laten opgroeien tot respectvolle volwassenen. Dit doen we aan de hand van lessen uit de Kanjertraining, waarbij de Tijger staat voor respect, kracht en vertrouwen. De eerste weken van het schooljaar staan dan ook in het teken van dit thema. Op vrijdag 8 september sluiten we het project feestelijk af. Informatieavond 5 september Wij nodigen alle ouders van harte uit voor de informatieavond over de groep van uw kind. Maak kennis met de leerkracht en laat u informeren over hetgeen er komend schooljaar staat te gebeuren. Nummer 1 September 2017 Om te onthouden 4 september Informatieavond schaken op de Ravelijn 5 september informatieavond beide vestigingen september Schoolfotograaf september Ouder kind gesprekken 27 september Handbaltoernooi 29 september Studiedag alle kinderen vrij 2 oktober Jaarvergadering OR uur locatie de Keerkring De tijden zijn: uur voor de groepen 1-2, 5 en uur voor de groepen 3, 4, 7 en 8 U wordt verwacht in het lokaal van uw kind.

2 Schaken op de Zonnewende, informatie op maandagavond 4 september Waarom schaken? Schaken scherpt het denkvermogen. Onderzoek geeft aan dat kinderen die leren schaken, beter gaan scoren op zowel rekenen als taal. Op onze school willen wij kinderen vanaf groep 4 jaarlijks in kleine groepen schaaklessen aanbieden. Schaken omvat een groot aantal 21ste-eeuwse vaardigheden, waaronder kritisch denken, creativiteit, problemen oplossen en timemanagement. Komend schooljaar zullen wij starten met Chessity. Chessity is een online leermethode om spelenderwijs te leren schaken. Met Chessity ontwikkelen kinderen de competenties die belangrijk zijn in de huidige kennis- en netwerksamenleving. Wil je dit schooljaar ook bij ons komen schaken of wil je ons helpen met schaaklessen geven? Kom dan naar de informatieavond op locatie Ravelijn. Maandag 4 september om uur op locatie Ravelijn De week daarna starten we weer met de schaaklessen op locatie Ravelijn (elke maandag uur). Heeft u vragen en of opmerkingen over het schaken bij ons op de Zonnewende? Neem dan contact op met Xanthine Bruines-Gerritse Mail: x.gerritse@veluwseonderwijsgroep.nl Hemel en Aarde Na het project Respect, gaan de eerste weken van het schooljaar de lessen levensbeschouwing van Hemel en Aarde over het onderwerp cirkel. De cirkelvorm wordt in veel levensbeschouwelijke tradities heel bewust gebruikt als symbool. In de lessen verkennen de kinderen deze symbolische betekenissen. Uit de christelijke traditie werken ze bijvoorbeeld met het verhaal over Jozua, die de stad Jericho inneemt door samen met het volk er zeven keer omheen te lopen. Ook bekijken ze aureolen, die op iconen als gouden cirkels rond de hoofden van heiligen te zien zijn. Ook uit andere tradities zijn er verhalen, beelden en rituelen, zoals de tocht om de Kaäba, die moslims in Mekka afleggen tijdens de bedevaart. Het is een onderwerp dat goed past bij het begin van het schooljaar. We hopen dat alle kinderen zich snel thuis voelen in de nieuwe groepen en met elkaar een kring vormen waarin iedereen een plek heeft. Met deze lessen geven we daar een extra dimensie aan.

3 Serious Request 2017 Zoals u wellicht al heeft vernomen, vindt dit jaar Serious Request 2017 plaats in Apeldoorn. De eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland wordt neergezet. In de periode voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn er meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt geraakt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruishulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. De Zonnewende wil hier natuurlijk een bijdrage aan leveren en laat deze actie niet onopgemerkt voorbij gaan. Als school willen wij geld inzamelen en dit overhandigen bij het Glazen Huis. We houden verschillende acties, bijvoorbeeld het ophalen van lege statiegeldflessen. De werkgroep Goede doelen is al volop bezig met de voorbereidingen. Hier wordt u later over geïnformeerd via de Zonnewijzer. Wij hopen natuurlijk tegen die tijd op uw medewerking. Voor meer informatie kunt u kijken op: seriousrequest.3fm.nl/ Snappet Van uw kind (gr 4 8) heeft u vast al gehoord van ons nieuwe rekenprogramma Snappet, waarvoor elk kind een tablet heeft gekregen. Wat houdt Snappet in? Met deze reken-software kunnen kinderen op hun eigen niveau oefenen met de opdrachten, terwijl ze gelijk ondersteund worden in hun leerproces. Leerlingen worden op diverse manieren gemotiveerd zichzelf te ontwikkelen door heel gevarieerd te oefenen met de stof. De kinderen ontvangen gelijk feedback en uitdaging in hun eigen leerroute. Wat is de meerwaarde? Kinderen werken op eigen niveau en gaan daardoor sneller omhoog. Leerresultaten stijgen omdat kinderen meer oefenen. Tijdwinst voor de leerkracht (geen correctie),deze tijd wordt ingezet om meteen te helpen. De leerkracht ziet gelijk waar een leerling stagneert of uitvalt. Correctie gebeurt niet achteraf, maar ter plekke.

4 In relatie tot Dalton Binnen het Daltononderwijs willen we dat schoolse zaken doelmatig zijn. Daarom zijn effectiviteit en efficiency belangrijke begrippen. Dit geeft duidelijkheid over de onderwijsopbrengsten. Zelfstandig leren en werken op een Daltonschool is actief leren en werken. Een leerling wil doelgericht werken aan een taak of opdracht en kan tijdens dit leerproces hulp te zoeken indien noodzakelijk. Deze manier van werken stimuleert het probleemoplossend denken van leerlingen. Op deze manier wordt geleidelijk de vaardigheid in het zelfstandig werken en het samenwerken opgebouwd Ouder-kindgesprekken In de week van 25 september vinden de ouder-kind gesprekken plaats. U wordt samen met uw kind uitgenodigd voor een gesprekje over de start en het verloop van het schooljaar. Vanaf aanstaande woensdag kunt u zich hiervoor inschrijven op het schema dat bij de klassendeur hangt. Handbal Op woensdagmiddag 27 september as. spelen er 3 teams van de Zonnewende mee met het Handbalschooltoernooi. De teams worden begeleid door 3 ouders van de Zonnewende. Alvast hartelijk dank hiervoor! Het toernooi vindt plaats op het terrein van de Handbalvereniging Achilles te Kerschoten. Aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt. Veel succes coaches en handballers op de 27ste Van de ouderraad De ouderraad kijkt terug op een mooi schooljaar Activiteiten zoals schoolreisjes, de avondvierdaagse, Kerst, Pasen, Sinterklaas en laatste schooldag ijs zijn wat ons betreft goed verlopen en hebben het schooljaar nog leuker gemaakt. Met de ervaringen van afgelopen jaar gaan we ook komend schooljaar er een actief en feestelijk jaar van maken. Op maandag 2 oktober 2017 vindt de Jaarvergadering van de ouderraad plaats. Als ouderraad doen we, als organiserend comité van de Oudervereniging van de Zonnewende, verslag over het afgelopen schooljaar en de daarbij gemaakte kosten. Ook wordt de begroting voor besproken en vastgesteld. We willen jullie, als leden van de Oudervereniging, graag inzicht geven in de te verwachten uitgaven. Deze bestedingen worden tenslotte mogelijk gemaakt door de jaarlijkse contributie die je als lid betaalt. Ook is het een kans om kennis te maken met de werkzaamheden en leden van ouderraad.

5 We nodigen jullie als ouders/verzorgers graag uit voor onze jaarvergadering: Datum en tijd: maandag 2 oktober 2017 van 20:00 21:00 uur Locatie: De Keerkring We hopen jullie allemaal te zien op deze avond! Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar meer willen weten over onze activiteiten, geïnteresseerd zijn in de cijfers of andere vragen hebben, laat het dan weten via or@kbsdezonnewende.nl. We informeren je graag. Ouderraad van de KBS De Zonnewende Mail: or@kbsdezonnewende.nl.

AGENDA nr. 7 NIEUWS. JARIG Maurits Bos groep 2 Derk Zwanenburg groep 3

AGENDA nr. 7 NIEUWS. JARIG Maurits Bos groep 2 Derk Zwanenburg groep 3 AGENDA nr. 7 Dinsdag 5 december Sinterklaas, alle leerlingen om 12.00 uur vrij Woensdag 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Vrijdag 8 december Nieuwsbrief 8 JARIG Maurits Bos 28-11 groep 2 Derk

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Voorwoord. Opbrengst Plantage Trots. Bedankt OR en hulpouders

Voorwoord. Opbrengst Plantage Trots. Bedankt OR en hulpouders Voorwoord De kerstperiode is voor velen een moment van samen zijn. Als de kerstdagen aanbreken zullen de meeste kinderen van onze school samen met hun ouders, familie en / of vrienden bijeenkomen om dit

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 11 september nr. 01. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 11 september nr. 01. Nieuws uit de school 11 september 2017 2017-2018 nr. 01 Nieuwsbrief Nieuws uit de school We zijn inmiddels al weer een week op weg in het nieuwe schooljaar. Het lijkt alsof de vakantie al weer ver achter ons ligt. Een knallend

Nadere informatie

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen Nieuwsbrief van de afdeling Midden en West Zeeuws Vlaanderen Nummer 4-2017 Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen De besturen van de Rode Kruis afdeling en Midden en West Zeeuws Vlaanderen en de

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017

NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017 NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017 Dit is de tweede editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2017-2018. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Zonnetje

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Zonnetje Zonnewijzer Zonnetje Vandaag, op de Dag van de Leraar, zijn we allemaal extra in het zonnetje gezet door de Veluwse Onderwijsgroep. We doen dit werk allemaal graag en met veel liefde en we hopen dat u

Nadere informatie

Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas:

Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas: PCBS Julianaschool 4 december Nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas: Shania Bierkens Dean Frijters Stijn Vormeer Wij heten hen van harte welkom en wensen

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 augustus Vakanties en studiedagen

KBS Wolderweide. Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 augustus Vakanties en studiedagen Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 augustus 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Kinderen de middag vrij Maandag 18 september Donderdag 16 november Woensdag 14 februari Schoolreis 13 september ( groep

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

10 november 2017 Nummer: 6

10 november 2017 Nummer: 6 10 november 2017 Nummer: 6 Beste ouders/ verzorgers en leerlingen, De donkere dagen zijn inmiddels echt weer gekomen. Sint en kerst staan weer voor de deur. In deze nieuwsbrief daarom alvast wat informatie

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 september 2017

Nieuwsbrief 15 september 2017 Nieuwsbrief 15 september 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Gegevens over de leerlingen In de eerste schoolweek hebben de

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 3. November Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 3. November Om te onthouden Zonnewijzer Voorschoolse-, tussenschoolse en buitenschoolse opvang Komend schooljaar verlopen alle contracten met de aanbieders van kinderopvang binnen de Veluwse Onderwijsgroep, dus ook ons contract,

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING

IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING 2 www.dalton.nl 3 DALTON IS AN INFLUENCE, A WAY OF LIFE Helen Huss Parkhurst (January 3, 1887 June 1, 1973) 4 eigenaarschap persoonlijke ontwikkeling betrokkenheid van

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Nieuwe Intern Begeleider op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 9 mei 2018

Nieuwe leerlingen. Nieuwe Intern Begeleider op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 9 mei 2018 PCBS Julianaschool 9 mei 2018 Nieuwe leerlingen Na de meivakantie zijn de volgende leerlingen gestart in de Vlinderklas: Julia Verhagen, Suus Coremans, Youri Jongejan, Charlotte Vermeulen, Noor Jansen

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2017

Maandbrief DECEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: al weer bijna is de laatste maand van ons kalenderjaar aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 1. September 2016

Zonnewijzer. Nummer 1. September 2016 Zonnewijzer Een nieuw schooljaar Hierbij ontvangt u de eerste Zonnewijzer van het schooljaar 2016-2017, waarbij we u weer informeren over onze activiteiten, vernieuwingen en wetenswaardigheden. We hopen

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

NEDERLANDSE DALTON VERENIGING

NEDERLANDSE DALTON VERENIGING IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING www.dalton.nl Bezuidenhoutseweg 251-253 2594 AM Den Haag T. 070-331 52 81 E. bestuursbureau@dalton.nl www.dalton.nl 1 2 eigenaarschap persoonlijke ontwikkeling DALTON

Nadere informatie

IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING

IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING IDee NEDERLANDSE DALTON VERENIGING 1 1 www.dalton.nl 2 21/01/2018 19:29 3 3 DALTON IS AN INFLUENCE, A WAY OF LIFE Helen Parkhurst (8 maart 1886-1 juni 1973) 4 eigenaarschap persoonlijke ontwikkeling betrokkenheid

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

SCHOOLBULLETIN 27 oktober 2017

SCHOOLBULLETIN 27 oktober 2017 In deze editie: Er is een juf getrouwd Opbrengst pleinfeest Oudergesprekken Sinterklaas Kidsrun Serious Request Studiedag Beeldcoaching Schoolfotograaf Even voorstellen Overblijven Nieuws uit de Emmaüsparochie

Nadere informatie

Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool

Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool Uitgangspunten van de Koningin Julianaschool Christelijke identiteit De Koningin Julianaschool is een open christelijke basisschool. Dat wil zeggen: iedereen is welkom. Daarbij is acceptatie van en respect

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Februari 2018 Voor op de kalender Gezocht Babynieuws Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen Rapporten Carnaval Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Augustus 2016 1 17 2 18 3 19 4 20 5 21 6 22 7 23 10 26 12 28 13 29 Start schooljaar 14 30 15 31 16 Schooltijden: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 8.30-12.00 / 13.15-15.15 uur 8.30-12.00 / 13.15-15.15

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Mei Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie

Mei Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie Mei 2019 Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie Koningsspelen en paasontbijt Onderzoek sociaal gedrag van kleuters Quote van een ouder Startbijeenkomst ouders van vierjarigen

Nadere informatie

1. Wat is Dalton Dalton is no method, no system. Dalton is an influence. Geschiedenis 1. 2.

1. Wat is Dalton Dalton is no method, no system. Dalton is an influence. Geschiedenis 1. 2. 1. Wat is Dalton Dalton is no method, no system. Dalton is an influence. (Dalton is geen methode, geen systeem, maar een manier van denken.) Helen Parkhurst, founder Met meer dan 400 scholen is het daltononderwijs

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017

Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017 Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017 Vrijdag 15 december Groep 8 bezoek Stormink Woensdag 20 december AOC groep 8, kerstbakjes maken Donderdag 21 december Leerlingen zijn om 12.00 uur vrij ivm het Kerstfeest

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie

Chessity maakt van schaken een vak

Chessity maakt van schaken een vak SCHOOLSCHAKEN, een slimme zet! 21ST CENTURY SKILLS GUN JOUW LEERLINGEN DE VOORDELEN VAN SCHAKEN Digitale lesmethode voor adaptief schaakonderwijs Chessity maakt van schaken een vak Schaken en het kinderbrein:

Nadere informatie

Chessity maakt van schaken een vak

Chessity maakt van schaken een vak SCHOOLSCHAKEN, een slimme zet! 21ST CENTURY SKILLS GUN JOUW LEERLINGEN DE VOORDELEN VAN SCHAKEN Digitale lesmethode voor adaptief schaakonderwijs Chessity maakt van schaken een vak Het Europees Parlement

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019 AGENDA 1 februari Groep 3 en 4 s middags vrij 7 februari Groep 1 tien minuten gesprekken 12 februari 20.00 tot 22.00 uur vergadering Wijkraad 15 februari 13.15 uur gaat groep 8 naar het Hanze Collega Oosterhout

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk december 2017 www.kruisrak.nl Op het moment dat dit geschreven wordt, moet Sinterklaas nog op school arriveren. De kinderen zijn er klaar voor, de

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Hieronder geven wij antwoord op een aantal vragen, die van belang kunnen zijn bij het kiezen van een school voor uw kind(eren).

Hieronder geven wij antwoord op een aantal vragen, die van belang kunnen zijn bij het kiezen van een school voor uw kind(eren). Waarom kiezen voor onze school? Het is geen gemakkelijke opgave, een goede basisschool te kiezen voor uw kind(eren). De basisschool vervult immers een belangrijke rol in de opvoeding en ontwikkeling van

Nadere informatie

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. 19 januari 2018 Nieuwsbrief 4 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De eerste twee weken na de kerstvakantie zitten er alweer op. We zijn deze week begonnen met het afnemen

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Sanppet Entreetoets groep 7, koningsspelen Ateliermiddagen en tentoonstelling, schoolfotograaf,

Nadere informatie

Jaarkalender 2016/2017 De Zonnewende

Jaarkalender 2016/2017 De Zonnewende Jaarkalender 016/0 Augustus 016 wk ma di wo do vrij za zo 1 4 5 6 7 1 Juf Angeli jarig 8 9 11 1 1 14 Juf Willeke jarig 15 16 0 1 Juf Marlies jarig Juf Lieselotte jarig Juf Eva jarig 4 Studiedag Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Beste ouders/verzorgers, Het is alweer een tijdje geleden dat er een Veldkeitje uitkwam. In de afgelopen weken zijn er naast het gewone programma ook leuke bijzondere

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 20 maart 2014 Verkeer We willen u er nogmaals op attenderen dat bij de gymzaal aan beide kanten niet geparkeerd

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Open dag woensdag 13 maart 2012

Hartelijk welkom! Open dag woensdag 13 maart 2012 Hartelijk welkom Open dag woensdag 13 maart 2012 HARTELIJK WELKOM Wij vormen een hecht professioneel team, gespecialiseerd in Daltononderwijs. Ons doel is uw kind een inspirerende en leerzame schooltijd

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda februari / maart 2019 Week van 4 februari Dinsdag 5 februari Deze week oudergesprekken Oud papier Donderdag 14 februari Leerlingenraad (3) Donderdag 14 februari Week van 18 t/m 25 februari Maandag

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Houvast: Laat je dagen niet verlopen of verloren gaan dan heb je wat als dagen tegenvallen en je nergens zin in hebt dan heb je hou vast.

Houvast: Laat je dagen niet verlopen of verloren gaan dan heb je wat als dagen tegenvallen en je nergens zin in hebt dan heb je hou vast. Deze dagen staan in het teken van (ge)denken: We gedenken de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding op 5 mei. We gedenken ook andere slachtoffers van oneerlijk oorlogsgeweld. We denken

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12)

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12) 11 november 2016 14 t/m 18 november Gesprekken groep 8 16 november OV overleg 23 november Informatieavond voor nieuwe of oriënterende ouders 25 november Vergadering Raad van leerlingen 12 november Yannick

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers,

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers, NIEUWSBRIEF Nummer 4 November-december 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt Nieuwsbrief 4 van dit schooljaar. We hebben net twee studiedagen gehad. Studiedagen waarop het team verder is gegaan met

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Noordkaap Challenge 2017

Noordkaap Challenge 2017 Noordkaap Challenge 2017 TEAM 134 = TEAM S&H TYRES/KUMHO Team 134 zal de opbrengst bundelen met Team 135 voor het goede doel van 3FM Serious Request. Team 135 = Team Scroogemcduck2cv Zie hieronder de status

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden Zonnewijzer Een nieuw schooljaar De kop is er weer af, een nieuw schooljaar is weer begonnen. Fijn om op de eerste schooldag al die blije gezichten weer te zien. Wat we zoal hoorden op de eerste schooldag:

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis. Nummer 1, 24 maart 2015

Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis. Nummer 1, 24 maart 2015 Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis Nummer 1, 24 maart 2015 Beste ouders, teamleden en betrokkenen, Voor u ligt de fusienieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de voortgang

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!!

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!! WEEKKAART MAANDAG 29 JUNI 2015 VRIJDAG 3 JULI 2015 www.prinsesirene.nl MAANDAG 29 JUNI DINSDAG 30 JUNI Hieperdepiep Hoera!! Ellen H. is jarig! Kennismaken met de nieuwe groep Hieperdepiep Hoera!! Tim is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr maart 2019

Nieuwsbrief. nr maart 2019 Nieuwsbrief nr. 15-22 maart 2019 Belangrijke data 26 maart Leden van MR, GMR, bestuur en teams praten met het bestuur over het nieuwe koersplan voor de stichting 27 maart Woensdagmiddag heeft het team

Nadere informatie