Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Zonnetje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Zonnetje"

Transcriptie

1 Zonnewijzer Zonnetje Vandaag, op de Dag van de Leraar, zijn we allemaal extra in het zonnetje gezet door de Veluwse Onderwijsgroep. We doen dit werk allemaal graag en met veel liefde en we hopen dat u en uw kinderen daar ook van meegenieten. Nummer 2 Oktober 2018 Kinderpostzegels 2018 Van woensdag 26 september t/m 3 oktober 2018 was het weer zover: de Kinderpostzegelactie. Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn. Dit schooljaar hebben wij als school ervoor gekozen de opbrengst van De Zonnewende te doneren aan een lokaal goed doel. Hiervoor hebben Kids College Apeldoorn gekozen. KCA is een weekendschool waar nieuwsgierige, leergierige en enthousiaste kinderen uit groep 7 en 8 naar toe kunnen om een voorproefje te krijgen van hun eventuele toekomst. Er komen verschillende gastdocenten waarmee je samen een kijkje achter de schermen mag nemen bij hun beroep. Samen met de gastdocent ervaren ze wat het is om architect, politieagent, chirurg of bijvoorbeeld advocaat te zijn. Nieuwsgierig geworden? Bij deze Zonnewijzer zit een folder van KCA of neem een kijkje op Om te onthouden 10 oktober Open Dag oktober Kijkochtenden 19 oktober Studiedag (kinderen vrij) 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 26 november Studiedag (kinderen vrij) Open Dag 10 oktober Op 10 oktober staan onze deuren weer open voor wie maar wil komen kijken. Dus mocht je nog buren/kennissen/vrienden kennen, die nieuwsgierig zijn naar onze school, wil je ze hier dan op attenderen? Vanaf 9:00 uur staan de kinderen, leerkrachten en koffie klaar.

2 IB taken Binnen onze stichting De Veluwse Onderwijsgroep helpen we elkaar waar dat kan. In dat kader zullen de taken van de Intern Begeleiders van de herfstvakantie tot de voorjaarsvakantie iets anders worden verdeeld. Nienke Vlaskamp (Ravelijn) zal extra ondersteuning gaan geven op de Op maandag, dinsdag en donderdag zal zij (gedeeltelijk) wel aanwezig zijn op de Ravelijn. Laura Wezenberg (Keerkring) zal hierdoor een extra dag ondersteuning gaan geven op de Ravelijn. Wij verwachten de zorgtaken op deze manier goed verdeeld te hebben, waardoor De Zonnewende de normale behoefte aan zorg kan blijven ondersteunen. Kijkochtenden Van oktober kan er weer in de klassen 3 t/m 8 gekeken worden door de ouders. De leerkrachten zullen jullie te zijner tijd laten weten wanneer de inschrijflijsten hiervoor beschikbaar zijn. Opbrengst Schoolfeest Van de opbrengsten van het Schoolfeest van 1 juni gaat de school een klei-oven aanschaffen. Heel fijn dat we dat met z n allen voor elkaar hebben gekregen, dank jullie wel! Kinderboekenweek Op woensdag 3 oktober begon de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar Vriendschap Kom erbij! We zochten naar vriendschappen die je kunt vinden in boeken. Hiervoor deden we o.a. een speurtocht door de school om alle boekenvrienden te vinden! Twee klassen waren aan elkaar gekoppeld en zo gingen de kinderen in kleine groepjes op zoek in de school. Letters werden gevonden en er kwam een zin tevoorschijn. Het formulier kon ingeleverd worden in een doos en daar kiezen we een winnaar uit. Aan het eind van de Kinderboekenweek worden de winnaars bekend gemaakt! In het kader van de Kinderboekenweek vindt u bij deze Zonnewijzer ook weer een speciale Lees-editie met leuke leestips!

3 Kanjer, de Gouden Weken We zijn het schooljaar al weer een aantal weken gestart. Deze weken staan in het teken van kennismaken met elkaar en het vormen van een nieuwe groep. Het groepsvormingsproces begint na een vakantie weer helemaal opnieuw: de leerlingen verkennen elkaar, de leerkracht en de afspraken. De eerste weken van het schooljaar zijn daarom ontzettend belangrijk voor het creëren van een goed pedagogisch klimaat in de klas. Daarom hebben wij de Gouden Weken ingezet om een goede basis voor een fijne sfeer te leggen. Waar zijn we allemaal mee bezig: We hebben de afspraken op de Kanjerposter herhaald; welk gedrag willen we zien op school en wat willen we niet zien op school. Aansluitend daarop hebben we per klas onze eigen klassenafspraken gemaakt. De Tijger / Witte pet Is zichtzelf, te vertrouwen, vriendelijk, behulpzaam en op een leuke manier grappig en stoer Het Konijn / Gele pet Doet zielig, trekt zich terug en doet bang Het Aapje / Rode pet Lacht uit, loopt mee, doet als een uitslover en maakt theater We doen veel vertrouwensoefeningen en spelletjes om elkaar beter te leren kennen. Een voorbeeld van zo n opdracht is om jouw klasgenoten eens goed in de ogen te kijken en op te schrijven van een aantal kinderen wat de kleur is van hun ogen. En dat kan best spannend zijn. Een ander voorbeeld is een oefening waarbij de kinderen leren elkaar op een goede en veilige manier op te tillen, waarbij vertrouwen en respect voorop staan. Iedere klas heeft een foto gemaakt met alle kinderen en laten daarbij iets zien waar ze trots op zijn. Leerkrachten hebben tijdens de openingsviering iets verteld over zichzelf aan de hand van een voorwerp. Tot slot hebben we veel aandacht voor wat al goed gaat: we geven elkaar complimenten en helpen elkaar om nog beter te worden. De vlerk / Zwarte pet Daagt uit, pest, zoekt ruzie, speelt de baas Toestemmingsverklaring Er zijn nog een paar ouders die nog geen Toestemmingsverklaring hebben ingeleverd. Dit formulier kunt u inleveren bij uw leerkracht of bij de administratie. Voor de volledigheid is deze nogmaals bij deze Zonnewijzer bijgevoegd. Kunt u die verklaring deze week nog invullen?

4 Avontuurlijk schoolplein op De Keerkring Op de kennismakingsavond hebben de ouders van de Zonnewende van locatie de Keerkring een presentatie gehad van Karsten Orth (Ontwerper openbare ruimte, Gemeente Apeldoorn). Karsten heeft deze avond verteld over het belang van avontuurlijk spelen voor kinderen. Daarnaast zijn de ouders geïnformeerd over de plannen om het schoolplein op locatie De Keerkring meer natuurlijk aan te leggen. Inmiddels zijn er al wat stappen gezet om dit te gaan realiseren. Zo heeft de leerlingenraad een presentatie gemaakt en gegeven in alle groepen en hebben zij de kinderen opdracht gegeven om zelf ontwerpen te maken voor het schoolplein. De kinderen waren erg enthousiast over de plannen en zijn hard aan de slag gegaan. Dit heeft geleid tot prachtige tekeningen met zeer originele ideeën. Karsten zal een ontwerp maken voor ons schoolplein, waarin hij de ideeën van de kinderen gaat verwerken. Het plan is om in het voorjaar aan de slag te gaan met de aanpassing van het plein. Het plan kan gerealiseerd worden, omdat er subsidie vrijkomt als de school ontkoppeld wordt van het riool en het schoolterrein zo aangepast wordt dat water bij hevige regenval makkelijker opgenomen kan worden. In de Stentor van afgelopen zaterdag heeft u kunnen lezen dat de gemeente Apeldoorn de komende jaren meer geld gaat investeren in maatregelen, die ervoor zorgen dat kinderen meer gaan bewegen. De beide artikelen uit de Stentor zitten als bijlage bij deze Zonnewijzer. Als het plan op de Keerkring tot uitvoering is gebracht, zijn we voornemens om dit ook te gaan doen op de locatie Ravelijn. Zodra hierover meer nieuws is, brengen wij u hiervan vanzelfsprekend op de hoogte. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij Monique ter Steege (Locatie directeur de Keerkring) of Nienke Zielhuis- Zweering (Leerkracht groep 1/2B en 3A).

5 Nieuws van Fris! over de TSO Oproep TSO vrijwilligers Helaas hebben wij nog altijd niet voldoende vrijwilligers om ons te ondersteunen tijdens de TSO. Wij zoeken vrijwilligers die ons kunnen helpen in het begeleiden van de lunch en het spel van de kinderen. Dit kan al vanaf 1 middag per week! Aanmelden hiervoor kan via: ravelijn@friskdv.nl. Wist u dat: - Uw kinderen gratis overblijven als u overblijf ouder bent? Dus ook als u slechts 1 middag in de week tijd heeft om ons te helpen, kunt u uw kinderen daarvoor de hele week gratis laten overblijven! - U hiervoor een leuke vrijwilligersvergoeding krijgt?

6 Vanuit de Ouderraad Als ouderraad (OR) organiseren we activiteiten zoals de schoolfotograaf, schoolreisjes, de avondvierdaagse, Sinterklaas en kerst. Ook leveren we een bijdrage aan de schoolkampen en aankleding van de school. Dit wordt betaald vanuit de contributie die alle ouders, als leden van de oudervereniging, ieder jaar betalen. Als OR willen we jullie als ouders via de Zonnewijzer informeren over de komende activiteiten. Activiteiten OR 8 oktober, 20:00 Jaarvergadering Jaarvergadering Op maandag 8 oktober 2018 vindt de Jaarvergadering van de ouderraad plaats. Als ouderraad doen we, als organiserend comité van de oudervereniging, verslag over het afgelopen schooljaar en de daarbij gemaakte kosten. Ook wordt de begroting voor besproken en vastgesteld. We willen jullie, als leden van de oudervereniging, graag inzicht geven in de te verwachten uitgaven. Deze bestedingen worden tenslotte mogelijk gemaakt door de jaarlijkse contributie die je als lid betaalt. Ook is het een kans om kennis te maken met de werkzaamheden en leden van ouderraad. Datum en tijd: maandag 8 oktober van 20:00 21:00 uur Locatie: De Keerkring Schoolfotograaf Er zijn de afgelopen week mooie foto's gemaakt! De foto's worden in de week na de herfstvakantie uitgereikt via de leerkrachten. Sinterklaas en kerst Het lijkt nog even weg, maar we zijn als OR al weer druk met de voorbereidingen voor deze feesten. De komende Zonnewijzer(s) informeren we hier verder over. Mocht je meer willen weten over onze activiteiten of geïnteresseerd zijn in (lidmaatschap van) de ouderraad, laat het dan weten via or@kbsdezonnewende.nl. We informeren je graag. Ouderraad van de KBS De Zonnewende

7 Nieuws van het CJG Beste ouder(s)/verzorger(s), Heeft u vragen of twijfels over gezondheid, (op)voeden of opgroeien? De Jeugdverpleegkundige van het Centrum Jeugd en Gezin houdt iedere maand een spreekuur op de Zonnewende. Hier kunt u ook zonder afspraak gewoon binnenlopen. Zij is iedere eerste maandag van de maand aanwezig van 8:15-9:15. Op deze data is zij aanwezig: Dag Datum Locatie Ma 5/11 Keerkring Boven Ma 3/12 Ravelijn Kantoor Gert Ma 4/2 Keerking Boven Ma 4/3 Ravelijn Kantoor Gert Ma 1/4 Keerking Boven Ma 6/5 Ravelijn Kantoor Gert Ma 3/6 Keerking Boven Ma 1/7 Ravelijn Kantoor Gert U kunt haar ook mailen op m.kistemaker@cjgapeldoorn.nl of bellen op Met vriendelijke groet, Mirjam Kistemaker Jeugdverpleegkundige CJG

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden Zonnewijzer Een nieuw schooljaar Wat zijn we prachtig gestart, (bijna) iedereen in het wit. Op deze manier dragen wij als Zonnewende uit, dat we staan voor een respectvolle school in een respectvolle samenleving

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Journaal augustus 2017

Journaal augustus 2017 Journaal 1 25 augustus 2017 De kop is er af! Maandag zijn wij begonnen met het schooljaar 2017-2018. Wij hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de vakantie. Wij wensen wij alle kinderen en hun ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 9. Mei Om te onthouden. 22 april 6 mei tulpvakantie. 16 mei 2e Pinksterdag mei kijkochtenden

Zonnewijzer. Nummer 9. Mei Om te onthouden. 22 april 6 mei tulpvakantie. 16 mei 2e Pinksterdag mei kijkochtenden Zonnewijzer Nummer 9 Mei 2016 Koningsspelen Het was weer een geweldige sportdag vandaag voor alle kinderen. Na een heerlijk ontbijtje vermaakten de groepen 1-2 zich met spellen in- en om de school; voor

Nadere informatie

INFO 6. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school Pagina 1 INFO 6

INFO 6. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school Pagina 1 INFO 6 INFO 6 14-02-2017 Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. INFO 6 Pagina 1 Open Daltondag 15 maart Op woensdag 15 maart is de Nationale Daltondag. Op deze dag zetten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

BASbrief 2. 1 oktober 2017 ROERDOMPSTRAAT BADHOEVEDORP

BASbrief 2. 1 oktober 2017 ROERDOMPSTRAAT BADHOEVEDORP BASbrief 2 1 oktober 2017 ROERDOMPSTRAAT 10 020 4490704 - INFO@AMERSFOORDTSCHOOL.NL - BADHOEVEDORP Belangrijke data: 2 oktober schoolfotograaf 4 oktober opening Kinderboekenweek 5 oktober school dicht

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad.

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 3 SCHOOLJAAR 2015-2016 Schoolreisjes Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

De doelen van de kanjertraining:

De doelen van de kanjertraining: Wat is kanjertraining: De kanjertraining is meer dan alleen een (anti) pestmethode. De kanjertraining richt zich op de sociale-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door verhalen en oefeningen in de les

Nadere informatie

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig.

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig. Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 06 26 oktober 2018 Zondag 28 oktober 2018 gaat de klok één uur terug: we mogen een uurtje langer slapen! Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 21 september 2018

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 21 september 2018 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 21 september 2018 We groeien! Misschien heeft u het al gemerkt, we krijgen veel aanmeldingen. Daar zijn we trots op. Onze kleutergroepen zijn al aardig vol.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 10. juni De Zonnewende scoort goed. Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 10. juni De Zonnewende scoort goed. Om te onthouden Zonnewijzer De Zonnewende scoort goed De Zonnewende heeft een uitstekend resultaat behaald bij de eindcito, met een gemiddelde schoolscore van 537,6 (landelijk gemiddelde is 534,5). Een score waar we trots

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Jaarkalender 2016/2017 De Zonnewende

Jaarkalender 2016/2017 De Zonnewende Jaarkalender 016/0 Augustus 016 wk ma di wo do vrij za zo 1 4 5 6 7 1 Juf Angeli jarig 8 9 11 1 1 14 Juf Willeke jarig 15 16 0 1 Juf Marlies jarig Juf Lieselotte jarig Juf Eva jarig 4 Studiedag Alle leerlingen

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

nummer 1 28 augustus 2018

nummer 1 28 augustus 2018 Pancopost nummer 1 28 augustus 2018 Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hopen dat u met uw kind(eren) een mooie zomervakantie heeft gehad. We vinden het fijn dat we alle kinderen weer hebben mogen begroeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Beleid Kanjertraining

Beleid Kanjertraining Beleid Kanjertraining Inleiding Op de Gertrudisschool werken we sinds januari 2012 met de kanjertraining. Voor u ligt het beleidsstuk Kanjertraining. We hopen dat het zicht geeft op wat we doen op school

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 Uit de jaarkalender: Woe. 5 oktober Ma. 9 oktober Di. 10 oktober Vrij. 13 oktober Vrij. 13 oktober Ma. 16 t/m vrij. 20 oktober Start kinderboekenweek Studiemiddag,

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer 1 november als ik dit aan het typen ben. Buiten wordt het steeds kouder en dat merken we ook in de school. De verwarming staat al weer een tijdje aan. De komende

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Om te onthouden Zonnewijzer Open dag Op woensdag 14 oktober is er weer een open dag op school. Wij staan deze dag graag voor u klaar om u rond te leiden en u van alles te vertellen over ons onderwijs. Zijn uw buren, familie

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 23 september 2016 weeknieuws 4 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Project Bouwen aan Meander

Nieuwsbrief van: Project Bouwen aan Meander Project Bouwen aan Meander Grote stoelendans op 23 maart! We hadden afgelopen week de grootste stoelendans van de Reeshof op Meander. Rondom ons grote project bouwen zijn we bezig met de nieuwe inrichting

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 23-09-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Geachte ouders, verzorgers, GOED GEDAAN! In het vorige Praatpaaltje hebben we u het een en ander

Nadere informatie