nieuwe imagepress C850-serie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwe imagepress C850-serie."

Transcriptie

1 LAAT DE TOEKOMST MAAR KOMEN Ongeacht welke ambities u voor uw bedrijf heeft, u realiseert ze met de nieuwe imagepress C850-serie.

2

3 TRANSFORMEER UW BEDRIJF MAAK KENNIS MET DE imagepress C850-SERIE Met een reeks innovatieve technologieën, in een compact systeem, levert de Canon imagepress C850-serie uitstekende kwaliteit, uitmuntende end-to-end productiviteit, flexibiliteit en veelzijdige mediamogelijkheden. En bovendien een betrouwbaarheid die uw verwachtingen zal overtreffen. De serie biedt tevens een uitstekend rendement op uw investering, waardoor u tijd bespaart en kosten reduceert, voor hogere winstmarges. Het is nu tijd om printen naar een hoger niveau te brengen. Omarm de revolutionaire imagepress C850-serie.

4 KLANTEN BEHOUDEN OF KLANTEN AANTREKKEN U KUNT BEIDE

5 Het belangrijkste voor ieder bedrijf is de klant. U moet zowel intern als extern de diensten kunnen bieden die uw klanten tevreden stellen. Maar tegelijkertijd moet u zorgen voor omzetgroei door nieuwe klanten aan te trekken met de nieuwste diensten of door kosten te reduceren om de winstgevendheid van uw reproruimte te verhogen. De imagepress C850-serie beschikt over een unieke uitrusting waarmee u dit tegelijkertijd kunt realiseren. U hoeft dus niet meer te kiezen nu is alles mogelijk.

6 KLEURCONSISTENTIE CONSISTENT Als het gaat om klanten tevreden stellen of voldoen aan de verwachtingen van belanghebbenden, staan kwaliteit en snelheid voorop. Daarom is onze Consistently Vivid (CV) toner specifiek ontworpen om de hoogste kwaliteit prints met de hoogst mogelijke snelheden te leveren. Tot maar liefst 85 ipm. De nieuwe para-schaalstructuur, ultrafijne deeltjes en het gladde oppervlak van de CV-toner zorgen voor een efficiëntere toneroverdracht over een breed scala aan media, waaronder gestructureerde media. Hierdoor krijgt u consistentere en nauwkeurigere kleuren. De efficiëntere overdracht reduceert bovendien verspilling, energieverbruik en papiervervorming. De verbeterde developerunit verlaagt de interne temperatuur en handhaaft een hoge beeldkwaliteit, zelfs bij zware belasting. Maar dat is nog niet alles. De imagepress C850-serie beschikt ook over de nieuwe Multi-Density Adjustment Technology (Multi D.A.T.), die dag in dag uit voor real-time kleurkalibratie zorgt, zelfs bij grote oplages. De aanpassingen worden ook automatisch uitgevoerd, dus hierover hoeft u zich ook al geen zorgen te maken. De CV-toner beschikt over een breed spectrum voor rijke, levendige kleuren, perfect voor het produceren van hoogwaardige marketingmaterialen en bedrijfsdocumenten.

7 DUIZEND PRINTS GEEN VERSCHILLEN Veeleisende klanten of interne belanghebbenden? Geen probleem. De uiterst nauwkeurige Compact Registration Technology (CRT) van de imagepress C850-serie zorgt voor een toonaangevend resultaat, of u nu 1 of duizend vellen afdrukt. De CRT van de imagepress C850-serie combineert digitale sensors met registratierollen en levert een printtolerantie van 0,5 mm enkele pagina of minder van voor- tot achterzijde, zodat steeds een perfecte uitlijning verkregen wordt. Bovendien kan er met behulp van het nieuwe semi-automatische papierregistratiesysteem één vel gescand en gebruikt worden om de efficiency van de hele oplage te verbeteren. Dus in plaats van het gebruikelijke registratieproces van 30 minuten heeft de nieuwe C850-serie slechts vijf minuten nodig*. * Gebaseerd op interne tests van Canon die in een gecontroleerde omgeving zijn uitgevoerd.

8 VLOEIENDE GRADATIES SCHERPE LIJNEN Om uw bestaande klanten tevreden te stellen en aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen, moet u de hoogst mogelijke kwaliteit leveren, ongeacht het printmateriaal. En dit is net zo belangrijk als het vinden van en indruk maken op nieuwe klanten. Daarom beschikt de imagepress C850-serie over een Red Vertical Cavity Surface Emitting Laserunit (R-VCSEL) met 32 stralen. De meervoudige belichtingstechnologie van de R-VCSEL behaalt een uitzonderlijke resolutie van x dpi. Het resultaat: nog meer precisie bij het afdrukken van tekst en beelden. Ook het aanpassen van afbeeldingen gaat eenvoudig met behulp van de beeldvertekeningscompensatie voor het verbeteren van de digitale verhoudingen. Deze nieuwe technologie laat u bovendien kiezen uit een selectie van de meest veelzijdige rasterpatronen, waaronder lijnrasterpatronen en met offset vergelijkbare puntrasterpatronen van 190 lpi.

9 KLEUR Kleurconsistentie ZONDER COMPROMISSEN betekent inleveren op productiviteit, toch? Nu niet meer. De nieuwste imagepress beschikt over Auto Correct Colour Tone (ACCT) of automatische kleurcorrectie, voor multidimensionale gemengde kleurkalibratie. Deze maakt kleuraanpassingen over een breder bereik mogelijk met behoud van de kleurconsistentie, nauwkeurigheid en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau. Bovendien hoeft u dankzij de Automatische Gradatieaanpassing (AGA), de gebruiksvriendelijke kleurkalibratietool van de C850-serie, minder tijd te besteden aan kalibreren en is de kleurcorrectie perfect voor consistente beelden en tekst.

10 EFFICIENCY EN WINSTGEVENDHEID STEEDS MEER

11 Bij een bedrijf draait het om winstgevendheid en lage kosten. En hiervoor moet uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk zijn. Het is een cliché, maar tijd is echt geld. De imagepress C850-serie is ontworpen voor een naadloze integratie in uw bedrijf en biedt u het type technologie dat u helpt uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten draaien. Van maximale betrouwbaarheid van het systeem zelf, tot de doordachte technologie waarmee u workflows via uw smartphone kunt overzien*. *Beschikbaar indien PRISMAsync wordt gebruikt.

12 ONGEËVENAARDE BETROUWBAARHEID DAG IN, Opdracht na opdracht. Jaar na jaar. De nieuwe imagepress C850-serie is gebouwd om zo betrouwbaar mogelijke prestaties te leveren. Dit hebben we gerealiseerd door evenveel aandacht te besteden aan details, kwalitatief hoogwaardige onderdelen en professioneel onderhoud als bij de inmiddels beroemde imagepress C800-serie. Dezelfde printers die tot het meest geschikte systeem zijn geworden voor alle reproruimtes en aanbieders van printdiensten die betrouwbaarheid eisen. U kunt zich dus wel voorstellen hoe betrouwbaar de C850-serie zal zijn. DAG UIT

13 HOGE SNELHEDEN, UITSTEKENDE KWALITEIT, ZWAAR MATERIAAL KLAAR, KLAAR EN KLAAR Strakke deadlines? Geen enkel probleem. Het Advanced Twin Belt Fusing-systeem van de imagepress C850-serie maakt hoge productiesnelheden van 85 ipm mogelijk op een breed scala aan media. Het kan zwaar materiaal tot 220 g/m 2 met maximale snelheid verwerken en biedt uitzonderlijke prestaties op verschillende materiaalsoorten tot 300 g/m 2. Hoe? Simpelweg dankzij de innovatieve inductie verwarmingstechnologie voor een snelle en efficiënte verwarming en koeling van de fusing belt. En alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Uit onafhankelijke tests is zelfs gebleken dat het één van de best presterende modellen op verschillende soorten media in zijn klasse is.

14 COMPLEXE WORKFLOWS EENVOUDIGE OPLOSSINGEN

15 Werk is al complex genoeg zonder dat uw printsysteem dit nog gecompliceerder maakt. De imagepress C850-serie houdt dingen simpel. Met de beschikking over drie innovatieve en intuïtieve workflows kan het systeem aan elke printomgeving worden aangepast. 1. Canon imagepress-printerkit Dit is de meest eenvoudige controller die wij bieden. Maar niets wat wij doen is slechts standaard. Dit krachtige, gebruiksvriendelijke systeem doet praktisch alles wat u ervan verwacht en geeft u de controle over de productie van een breed scala aan hoogwaardige printopdrachten. 2. imagepress Server F200 & imagepress Server G100 Met deze krachtige, snelle en intuïtieve EFIcontrollers en hun professionele tools voor kleurbeheer kunt u prepress-proeven maken, op het laatste moment wijzigingen uitvoeren en opdrachten voorbereiden en doorvoeren. U kunt ook opdrachten tegelijkertijd printen door de RIP te laten printen en te spoolen voor een minimale stilstand. De geïntegreerde software voor het snel afdrukken van variabele data met de Fiery-controller biedt u bovendien de mogelijkheid voor gepersonaliseerd drukwerk met een hoge winstmarge. 3. PRISMAsync controller De PRISMAsync-controller is ontworpen voor betere printprestaties met behoud van gebruiksvriendelijkheid en kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw huidige activiteiten. Door gebruik te maken van de PRISMAsynccontroller kunt u de efficiëntie binnen uw bedrijf verbeteren doordat dagelijkse taken nauwkeurig en tijdig worden uitgevoerd. Met deze snelle en intuïtieve controller kan elke imagepress eenvoudig worden bediend. De productie neemt toe en is minder foutgevoelig. Hij biedt ook een naadloze integratie met alle PRISMA suite-toepassingen en is tevens compatibel met toepassingen van derden, voor maximale uptime en extra voordeel. Dankzij de PRISMAsync Remote Controllerapp, beschikbaar voor ios en Android, kunt u bovendien uw workflow bijhouden, zelfs als u onderweg bent. De conclusie? U heeft de mogelijkheid om maar liefst 25%* meer opdrachten te printen. Dit levert niet alleen geweldige resultaten op, maar u bent ook nog eens productiever. * Gebaseerd op tests van Canon die in een gecontroleerde omgeving zijn uitgevoerd.

16 NIEUWE UITDAGINGEN, NIEUWE MOGELIJKHEDEN GEEN PROBLEEM

17 Groeien als bedrijf gaat verder dan meer winst maken of meer klanten aantrekken. Het kan ook betekenen dat u uw aanbod moet uitbreiden, nieuwe uitdagingen moet aangaan en de deur naar nieuwe zakelijke mogelijkheden moet openen. Hierdoor blijft u voorop lopen in uw gekozen branche of overtreft u de verwachtingen van uw belanghebbenden. En er gaat niets boven de imagepress C850- serie om u hierbij te helpen. Ongeacht of u nieuwe toepassingen, nieuwe substraten of nieuw printmateriaal wilt proberen, de imagepress C850-serie is perfect uitgerust om te helpen bij het maximaliseren van uw bedrijfspotentieel.

18 DESKUNDIG ADVIES U HEEFT HET Als u voor de imagepress C850-serie kiest, kiest u ook voor Canon. Dat houdt in dat u profiteert van meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve beeldtechnologie. Elk moment van elke dag doen we meer ervaring op en verbeteren we voortdurend onze technologieën om in de voorhoede te blijven op het gebied van innovatie. U wordt ondersteund door een bedrijf dat inziet dat elk bedrijf en elke reproruimte anders is en andere behoeften heeft. Dat u de ondersteuning en expertise biedt om nieuwe ideeën en toepassingen te leveren, die uw klanten inspireren en de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf verhogen.

19 MEER FUNCTIES MEER MOGELIJKHEDEN Of u nou een in-house printafdeling beheert of een drukkerij heeft, verschillende klanten zullen altijd verschillende dingen willen. En met de imagepress C850-serie kunt u ervoor zorgen dat ze krijgen wat ze willen, direct op een breed scala aan toepassingen en substraten. Dankzij dit brede scala aan toepassingen, breidt u eenvoudig uw printmogelijkheden uit. Of u nu kiest voor dubbelzijdig printen van banners, printen op zwaarder printmateriaal of zelfs het produceren van enveloppen in diverse formaten, de imagepress C850-serie kan elke gewenste opdracht aan. De Elastic Image Transfer Belt (een aanvullende elastische laag bovenop het basismateriaal van de riem) van de imagepress C850-serie levert de beste resultaten van zijn klasse, zelfs bij het gebruik van veeleisende media zoals zware en en gestructureerde media.

20 NABEWERKING VAN DE OPDRACHT KLAAR Wanneer u het voltooide product overhandigt, wilt u trots zijn op het werk dat u geleverd heeft. Met de imagepress C850-serie bent u dat. Boekjes met saddle-stitch en met squarefold op aanvraag. Geautomatiseerd ringbinden, stapelen met hoge capaciteit, vouwen u zegt het, de imagepress C850-serie doet het. De professionele puncher ondersteunt een groot aantal formaten, waaronder SRA3, A3, A4R en zelfs A5.

21 GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE COMPACTE AFMETINGEN Ruimte op de productievloer is vaak beperkt, dus is het belangrijk dat u elke vierkante meter voor u laat werken. Daarom heeft de imagepress C850-serie een compact ontwerp, zodat deze weinig ruimte inneemt. Dus naast de hoogste kwaliteit en productiviteit, en een groot aantal nabewerkingsmogelijkheden, levert deze serie ook de uitzonderlijke resultaten die u in uw reproruimte nodig heeft.

22 ZIE HET VERSCHIL ONTDEK MEER Belangrijkste kenmerken van de imagepress C850-serie Consistently Vivid (CV) toner voor levendige en kleurrijke afbeeldingen R-VCSEL technologie biedt een haarscherpe, heldere x dpi uitvoer met hoge snelheden 190 lpi puntrasterpatroon voor met offset vergelijkbare prints Compact Registration Technology (CRT) de beste van zijn klasse Advanced Twin Belt Fusing -systeem voor de hoogste productiviteit tot maar liefst 85 ppm en geweldige prestaties op verschillende soorten media Verbeterde kleurkalibratie en Multi D.A.T. Voor consistentie en nauwkeurigheid van de eerste tot de laatste print, zelfs bij grote oplages Keuze uit innovatieve workflows die bij alle manieren van werken passen, waaronder het nieuwe PRISMAsync Elastic Image Transfer Belt voor veelzijdige mediaverwerking, waaronder zware en gestructureerde media Uitzonderlijke uptime voor het behalen van maximale prestaties in de reproruimte Breed scala aan toepassingen, waaronder dubbelzijdige banners en enveloppen voor nieuwe mogelijkheden nabewerkingssystemen van derden voor dynamische en indrukwekkende toepassingen Compact systeem dat geschikt is voor elke omgeving 11

23

24 NEEM EEN VOORSPRONG NEEM CONTACT OP

25 Of u nu buitengewone productiviteit, uitstekende betrouwbaarheid of resultaten van hoge kwaliteit op een groot assortiment aan media wenst, de imagepress C850-serie biedt het allemaal. Het is tijd om de revolutionaire imagepress C850-serie te ervaren. Uw toekomst wacht.

26

27 #UNLEASHPRINT

28 Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Dutch edition Canon Europa N.V, 2016 Canon Nederland N.V. Brabantlaan TV s-hertogenbosch Telefoon: Fax: canon.nl

BLIJF NIET STILSTAAN VOORUIT. Klaar de klus op tijd, telkens opnieuw met de nieuwe imagepress-serie.

BLIJF NIET STILSTAAN VOORUIT. Klaar de klus op tijd, telkens opnieuw met de nieuwe imagepress-serie. BLIJF NIET STILSTAAN GA VOORUIT Klaar de klus op tijd, telkens opnieuw met de nieuwe imagepress-serie. VOLG DE TOEKOMST Wat voor printafdeling u ook heeft, u moet niet alleen aan de verwachtingen van uw

Nadere informatie

Nieuwe standaard in kwaliteit en productiviteit voor kleurenproductie

Nieuwe standaard in kwaliteit en productiviteit voor kleurenproductie Nieuwe standaard in kwaliteit en productiviteit voor kleurenproductie imagepress C800/C700 you can Printprofessionals in centrale repro-afdelingen en grafische omgevingen willen kosten besparen en hun

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

DE BASIS VOOR BUSINESS

DE BASIS VOOR BUSINESS varioprint 140-serie DE BASIS VOOR BUSINESS Zwart-wit productieprinter voor laag- en midvolume segment EERSTE INDRUK INDRUKWEKKENDE PRODUCTIVITEIT Tot 143/133/117 ipm en een belasting van maximaal 800.000

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

De basis voor business

De basis voor business varioprint 140-serie De basis voor business Zwart-wit productieprinter voor laag- en midvolume segment LAAT UW BUSINESS GROEIEN MET DE varioprint 140-serie Met de Canon varioprint 140-serie kunnen operators

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3

Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 Januari 2013 708P90250 Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 Klantenwelkomstpakket voor Xerox Color 800/1000 Printer 2013 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox,

Nadere informatie

De nieuwe revolutionaire norm in digitale kleuren beeldkwaliteit

De nieuwe revolutionaire norm in digitale kleuren beeldkwaliteit Achieve your full potential with the imagepress Server Q1 and Eye-One Process Control Solution Achieve your full potential with the imagepress Server Q1 and Eye-One Process Control Solution Digital colour

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

180 / 180 MET PERFORMANCE PACKAGE / 3100 XEROX VERSANT DIGITALE PERSEN. Groei. Automatiseer. Doe meer.

180 / 180 MET PERFORMANCE PACKAGE / 3100 XEROX VERSANT DIGITALE PERSEN. Groei. Automatiseer. Doe meer. 180 / 180 MET PERFORMANCE PACKAGE / 3100 XEROX VERSANT DIGITALE PERSEN Groei. Automatiseer. Doe meer. Drie persen. Drie automatiseringsniveaus. Eén standaard voor kwaliteit, veelzijdigheid en resultaten.

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Beheer van bedrijfskritische documenten

Beheer van bedrijfskritische documenten Beheer van bedrijfskritische documenten Als er iets fout gaat...... met bedrijfskritische documentprocessen De informatie die u deelt, is mogelijk niet correct Uw informatie komt misschien nooit aan bij

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Golfkarton en beeldmateriaal. De digitale HP Scitex-afdrukoplossing

Golfkarton en beeldmateriaal. De digitale HP Scitex-afdrukoplossing Golfkarton en beeldmateriaal De digitale HP Scitex-afdrukoplossing Voer vrijwel iedere taak uit en vergroot uw winst Maak hoogwaardige toepassingen en maak gebruik van de digitale trends die nieuwe groei

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Onderscheidend in zwart-wit productie

Onderscheidend in zwart-wit productie Onderscheidend in zwart-wit productie varioprint 110/120/135 serie you can Digitaal printwerk dat opvalt Goede ideeën ontstaan vaak door met een frisse blik naar dingen te kijken. De varioprint 135, varioprint

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Intuïtief printen om uw bedrijfsvoor uitzichten te bevorderen.

Intuïtief printen om uw bedrijfsvoor uitzichten te bevorderen. Intuïtief printen om uw bedrijfsvoor uitzichten te bevorderen. imagerunner ADVANCE C9070S PRO en C9060S PRO you can De intuïtieve productieroute naar klanttevredenheid en rendement De imagerunner ADVANCE

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie Ontwerpproductiviteit op harde media Océ Arizona 6100 serie you can Aanbieders van grafische printdiensten streven naar het verhogen van hun inkomsten en het laten groeien van hun bedrijf. Hierbij krijgen

Nadere informatie

Nauwkeurig printen zonder grenzen

Nauwkeurig printen zonder grenzen Nauwkeurig printen zonder grenzen OCÉ ARIZONA SERIE UV-FLATBED PRINTERS you can Uitzonderlijke beeldkwaliteit op harde en flexibele media Breng uw grafische mogelijkheden naar een hoger niveau met de Océ

Nadere informatie

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017 UITNODIGING Komori International (Europe) BV Reactorweg 151 3542 AD Utrecht Nederland 4 en 5 oktober 2017 www.komori.eu Wij nodigen u graag uit voor het open huis van Komori op woensdag 4 en donderdag

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. HP PageWide Industrial kartonnen verpakkingsoplossingen MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. HP PageWide Industrial kartonnen verpakkingsoplossingen MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE Voor MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP PageWide Industrial kartonnen verpakkingsoplossingen Samenwerken aan het vereenvoudigen van uw digitale transformatie ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973.

De wereldleider van CtP ontwikkelapparatuur sinds 1973. PlateWriter Serie Budgetvriendelijke CtP oplossing met aluminium platen Milieuvriendelijk, chemieloos Geschikt voor 2-up en 4-up persen Verwerking bij daglicht Beperkte kosten voor plaatproductie Glunz

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform Smart Automation, ready when you are Smart Automation. A Total Lab Solution Introductie Histopathologische laboratoria hebben voortdurend gehele histopathologische proces gemakkelijker, efficiënter Inhoud

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Nikon breidt haar assortiment van SnapBridge compatibele camera s uit met de D5600, een inspirerende DX-formaat D-SLR voor mensen die de creatieve

Nadere informatie

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ZAKELIJKE DOCUMENTSCANNERS PDS-5000 / PDS-6000 Snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversie van papieren documenten. Ideaal geschikt voor het verwerken en

Nadere informatie

Afdrukken zonder inktpatronen

Afdrukken zonder inktpatronen EcoTank-serie printers Afdrukken zonder inktpatronen Bespaar 90% op de kosten van inkt 1 30 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd 4 Het thuis printen van documenten zal nooit meer hetzelfde zijn

Nadere informatie

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK HERFST 2008 HETEPSON- ASSORTIMENT VOORKANTOOR. SNELLE, VEELZIJDIGE PRINTERSEN ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSINGENDIE GEMAKKELIJKIN UWKANTOOR

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Productbrochure s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner De unieke multifunctionals met hybride printtechnologie, bieden volledige print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten

Nadere informatie

Xerox IntegratedPLUS Geautomatiseerd kleurbeheer. geautomatiseerd kleurbeheer. Cloudgebaseerd, nauwkeurig en productief

Xerox IntegratedPLUS Geautomatiseerd kleurbeheer. geautomatiseerd kleurbeheer. Cloudgebaseerd, nauwkeurig en productief Xerox IntegratedPLUS Geautomatiseerd kleurbeheer Xerox IntegratedPLUS geautomatiseerd kleurbeheer Cloudgebaseerd, nauwkeurig en productief Breng kleurnauwkeurigheid tot nieuwe hoogten. Met Xerox IntegratedPLUS

Nadere informatie

MAGNA3 met FLOWLIMIT voorkomt evenwichtsproblemen in HVAC systemen

MAGNA3 met FLOWLIMIT voorkomt evenwichtsproblemen in HVAC systemen MAGNA3 met FLOWLIMIT voorkomt evenwichtsproblemen in HVAC systemen Afzonderlijke energiemeters of smoorkleppen niet nodig Installatie van de Grundfos MAGNA3 circulatiepompen biedt ingebouwde intelligentie

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER ORWAK POWER Met trots presenteren wij ORWAK POWER, een nieuwe lijn van vier dynamische balenpersen. ORWAK POWER is gebaseerd op onze Black Star Technology. Dit concept

Nadere informatie

Slimmer samenwerken. Beter bouwen.

Slimmer samenwerken. Beter bouwen. Slimmer samenwerken. Beter bouwen. Uitdagingen voor de bouwsector Er is gelukkig weer groei in de bouwsector. De vraag naar nieuwe gebouwen neemt toe, maar dat leidt niet tot herstel van de oude situatie.

Nadere informatie

Energie voor de toekomst

Energie voor de toekomst Energie voor de toekomst Uw bedrijfsvisie realiseren Propositiereeks januari 2018 Uw bedrijfsvisie realiseren Het tempo van veranderingen in de markt en de technologie wordt steeds hoger en de gevolgen

Nadere informatie

Persbericht. Canon betreedt nieuwe markt met professioneel 4K-monitor. Canon DP-V3010 monitor

Persbericht. Canon betreedt nieuwe markt met professioneel 4K-monitor. Canon DP-V3010 monitor Persbericht Canon betreedt nieuwe markt met professioneel 4K-monitor Canon DP-V3010 monitor Amstelveen, 7 november 2013 Canon, wereldwijd marktleider in professionele imaging technologieën, maakt vandaag

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Productbrochure Voor uitmuntend bereik De Hiab XS 044 is van alle kanten compleet Al sinds jaar en dag staat het merk Hiab synoniem voor hoge kwaliteit en voortdurende verbetering.

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 Amsterdam, 30 augustus 2018: Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D- SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

Uw informatie snel, eenvoudig en intelligent beheren

Uw informatie snel, eenvoudig en intelligent beheren DR-5010C DR-5010C Snelle A3 documentscanner Uw informatie snel, eenvoudig en intelligent beheren Intelligente oplossingen Slimme archivering en distributie van documenten; zakelijk voordeel voor u Intelligent

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

mengkleuren "à la minute"

mengkleuren à la minute mengkleuren "à la minute" offset ColorMatic is onderdeel van Tronrud Engineering Financiële besparingen Beduidend lagere opslagruimte Slechts 15 basiskleuren en alleen een minimale opslagruimte is nodig.

Nadere informatie

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering C Serie Hoogwaardige controleweegsystemen Controlewegers C Serie Controlewegers Onze

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

Xerox IntegratedPLUS geautomatiseerd kleurbeheer

Xerox IntegratedPLUS geautomatiseerd kleurbeheer Xerox IntegratedPLUS geautomatiseerd kleurbeheer Brochure Xerox IntegratedPLUS geautomatiseerd kleurbeheer Gehost. Snel. Nauwkeurig. Productief. Breng kleurnauwkeurigheid tot nieuwe hoogten. Met Xerox

Nadere informatie

thinking about the next step in THE business of outcome

thinking about the next step in THE business of outcome thinking about the next step in THE business of outcome www.ovimex.nl Ik zoek een partner in printing die snel en efficiënt zorgt voor de oplossing die precies aansluit bij mijn manier van werken thinking

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving De slimme oplossing voor afdrukken in wit WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving Ongekende mogelijkheden met Wit CMYW met witte toner printen, een unicum, alléén

Nadere informatie

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur Pro C9100/C9110 Duurzaam losblad kleuren productiesysteem Pro TM C9100 Pro TM C9110 Kleur Kleur 110 Zwart-wit 130 Zwart-wit ppm ppm Kostenbesparend, uiterst efficiënt digitaal drukken De enorme groei van

Nadere informatie

U HEBT LANG GENOEG GEWACHT

U HEBT LANG GENOEG GEWACHT U HEBT LANG GENOEG GEWACHT AN AXALTA COATING SYSTEMS BRAND VOOR EEN NIEUW PRESTATIE- RECORD NIEUWE, SUPERSNELLE GRONDVERF EN VOORBEHANDELINGSDOEKJES VAN CROMAX Ultra Perfomance Energy Surfacer (PS1081,

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie