BargerBabbel september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BargerBabbel september 2017"

Transcriptie

1 BargerBabbel september 2017 Informatie-avonden nieuwe stijl Op 4 en 5 september vonden de informatie-avonden nieuwe stijl plaats. We noemen dit de nieuweschooljaarsreceptie. De informatie-avonden bestonden uit twee delen: het eerste deel was het officiële deel door de directeur van de Bargerpaske die aan de hand van een PowerPoint-presentatie informatie gaf over belangrijke, algemene onderwerpen. Geledingen van de Ouderraad en Medezeggenschapsraad vertelden enthousiast over de OR c.q. MR. Op de website kunt u de hele presenatie nog eens rustig doorlezen onder het kopje nieuws informatie-avonden nieuwe stijl. Er was een grote opkomst van ouders; ruim 300 ouders hebben de informatie-avond bezocht. Na het officiële gedeelte was er een informeel samenzijn in de groepen. Ouders konden kennismaken met de leerkracht van hun kind(eren) en kregen een informatiepakketje mee.

2 Werkzaamheden Schimmelpennincklaan Begin september is een start gemaakt met de renovatie van de Schimmelpennincklaan. De planning is dat de werkzaamheden op 22 oktober zijn afgerond. Na de herfstvakantie kan iedereen dan weer door de straat en zijn er meer parkeerplaatsen beschikbaar bij de school. Studiedag voor leerkrachten Op 14 september was de studiedag voor de leerkrachten. Al onze studiedagen zijn ontworpen rond een aantal centrale thema s nl: De opbrengsten van de school. Hoe presteren onze leerlingen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. De cultuur van onze school. Hoe gaan we met elkaar om en wat spreken wij in gezamenlijkheid met elkaar af. Profilering: wie zijn wij, waar staan we voor en wat stralen wij uit naar buiten Nou, beste mensen, gezien het plezier, het enthousiasme van het team en de complimenten van de begeleiders gaat het goed met obs Bargerpaske! Natuurlijk levert studeren huiswerk op. De uitwerking van dit huiswerk in de vorm van ontwikkelingen binnen onze school zult u de komende maanden kunnen lezen in deze rubriek en natuurlijk ook, zoals dat hoort, zien en horen in en om onze school.

3 Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Manon Hesselink, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Winterswijk. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 4B op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor velen ben ik geen nieuw gezicht; ik ben eerder werkzaam geweest in groep 8 hier op school. Naast school houd ik mij graag bezig met gitaar spelen en ben ik een aantal keer per week in de sporthal te vinden om te handballen. Ik kijk uit naar een fijn en goed schooljaar met de kinderen én met de ouders. Tot gauw! Groetjes, Manon Hesselink Juf Mieke Knook staat, na twee jaar op een andere school gewerkt te hebben, dit schooljaar weer voor de groepen 8 en 4 van de Bargerpaske. Op maandag en dinsdag vind je haar in groep 8 en voor de woensdag vindt zij een nieuwe uitdaging in groep 4. Juf Nienke Heinen is leerkracht van groep 3 op maandag en dinsdag en op woensdag is zij de juf van groep 2. Juf Nienke is getrouwd, woont in Winterswijk en heeft drie kinderen. Juf Nienke, juf Manon en juf Mieke heel veel succes en plezier op de Bargerpaske! Vogelhuisjes De vogelhuisjes zijn door de kinderen van groep 8b thuis gemaakt. Dit was een initiatief van ouders als afscheidscadeau aan de Bargerpaske. Ieder kind mocht het huisje naar eigen inzicht versieren. Meester Roy en juf Wilma hebben nu een mooi uitzicht vanuit hun kantoor!

4 Nieuws van de OR Klassefoto s Maandag 13 november zal de schoolfotograaf van de firma Foto Koch op school aanwezig zijn om schoolfoto s en klassenfoto s te maken. Nieuwe OR-leden DE OR IS OP ZOEK NAAR U!!! De ouderraad is op zoek naar nieuwe leden. Aan het einde van schooljaar vertrekken er 3 leden. De Vrienden van Bargerpaske (voorheen de ouderraad) bestaat uit een groep enthousiaste ouders en leerkrachten. Zij verricht veel ondersteunende werkzaamheden. Ze houdt zich o.a. bezig met de organisatie van sint- en paasviering, het winterbuffet, de avond4daagse, sporttoernooien enz. Heb je interesse of wil je aanvullende informatie, stuur een mailtje naar or_bargerpaske@sopow.nl.

5 Even voorstellen: Mijn naam is Anke Sonderen en ik ben vanaf september lid van de ouderraad. Ik zal even wat over mijzelf vertellen. Ik woon dus altijd al in Winterswijk. Ik ben getrouwd met Michel en samen hebben wij een zoon Julian (8 jaar) en een dochter Lindsey (bijna 7 jaar). Ik heb een leuke baan als ziekenverzorgende op een groepswoning met dementerende ouderen. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij het "schoolgebeuren" van onze kinderen en heb mij dan ook vanaf groep 1 veel ingezet om te begeleiden bij diverse taken binnen hun klassen. Maar nu wil ik het ook iets "breder" op pakken om voor de hele school iets te kunnen betekenen en dat binnen de leuke groep ouderraad. Ik heb er zin in! Groep 4 op zoek naar waterdiertjes Deze week zijn de groepen 4 op excursie geweest naar het Meddose Veen. Wat ze daar gedaan hebben? Waterdiertjes zoeken! Wat was het leuk, met een schepnet en emmer gingen ze op zoek naar allerlei waterdiertjes. Daarna konden zo door middel van een zoekkaart ontdekken welke diertjes ze gevangen hebben. Het was een erg leuke en leerzame ochtend!

6 De koffie staat voor u klaar in de Bargerbasis op de Bargerbar! Openbare bibliotheek Oost Achterhoek Informatie Openbare Bibliotheek Oost Achterhoek, vestiging Winterswijk: Contactgegevens Adres: Parallelweg DE WINTERSWIJK Telefoon: info@oostachterhoek.nl Openingstijden maandag: 13:30-17:30 uur dinsdag: 10:00-20:00 uur woensdag: 10:00-17:30 uur donderdag: 10:00-17:30 uur vrijdag: 10:00-20:00 uur zaterdag: 10:00-15:00 uur zondag: gesloten Afwijkende openingstijden In geval van feestdagen en vakantie kennen vestigingen afwijkende sluitingsdagen. ========================================================================== Kinderboekenweek 2017 De Kinderboekenweek 2017 (4 t/m 15 oktober) staat in het teken van griezelen. 'Gruwelijk eng!' is het motto. Bekijk op deze site onze activiteiten. En... alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor iedereen, ook als je niet woonachtig bent in de plaats waar het georganiseerd wordt. Voor de Griezelnacht wel even aanmelden. Meer informatie op de website:

7 Kinderboekenweek 2017 Bargerpaske Overal in school ziet het er eng uit, maar wel heel gezellig. In zowel de boven-, midden- als onderbouw zijn de voorbereidingen voor Kinderboekenweek 2017 zichtbaar. De foto hierboven met het beertje hoort bij het decor van optreden bij Klein Applaus van groep 3, ook in het thema van de Kinderboekenweek. Rechts op de foto zie je de knutselwerkjes van groep 5a; allemaal enge spookkastelen. Ook de kleuters hebben hun uiterste best gedaan om een griezelhoek te maken. De opening van de Kinderboekenweek was op woensdag 4 oktober, tegelijk met Klein Applaus. In de openingstoespraak van meester Roy werden Fred, Niels en Zaïndi in het zonnetje gezet. Fred heeft alle 7000 boeken van onze bibliotheek ingevoerd in een schoolbibliotheeksysteem. Niels en Zaïndi zetten altijd alle stoelen klaar, verrichten hand- en spandiensten en Niels is onze licht- en geluidman. Het thema van Klein Applaus en de Kinderboekenweek is:

8 Klein Applaus 4 oktober 2017 Met heel veel enthousiasme hebben de leerlingen van groep 3, groep 6a en groep 6b laten zien hoe goed zij geoefend hebben. Vol trots hebben zijn een uitstekend optreden verzorgd voor papa s, mama s, opa s, oma s en medeleerlingen.

9

10

11 Staking 5 oktober 2017 Op 5 oktober staakten de leerkrachten van het primair onderwijs in Nederland voor betere werkomstandigheden, minder werkdruk en meer salaris. Ook vanuit de SOPOW is er een groot aantal leerkrachten vertrokken richting Den Haag waar de staking plaatsvond. Hieronder een impressie.

12 Groep 1 en 2 paddenstoelen zoeken Groep 1 en 2 zijn op zoek gegaan naar paddenstoelen. In het park van De Berkhof hebben ze veel paddenstoelen gevonden! Met behulp van spiegeltjes konden ze ook de onderkant van de paddenstoel goed zien.

13 Groep 5a naar de boomgaard Woensdag 11 oktober zijn we naar boerderij Willink geweest. We begonnen in de boomgaard waar juf Dorien vertelde en vragen beantwoordde over de boomgaard. Daarna werd de groep in tweeën gedeeld. De ene groep kreeg een rondleiding over de boerderij. We zijn wezen kijken naar de koeien in de stal. Er was zelfs een melkrobot die de koeien molk. Er was ook die morgen nog een kalfje geboren. Daar zijn we natuurlijk ook wezen kijken. En er waren een heleboel jonge poesjes die graag geaaid wilden worden. We mochten ook een oorwurmpotje maken. Die kun je in de tuin hangen, als huisje voor de oorwurmen. Zij vangen namelijk luizen. De andere groep ging appelmoes maken. Toen de appelmoes klaar was werd het in potjes gedaan en mocht iedereen zijn eigen potje meenemen naar huis. Halverwege werd er gewisseld. Het was een geslaagde morgen. Ook mede dankzij de ouders die mee zijn geweest. Want zonder hun hulp kunnen we zoiets niet organiseren. Bedankt!

14 Artikel Achterhoek Nieuws voorleeswedstrijd Kinderboekenweek 2017 Achteraan tweede van links Mila ter Welle, vooraan tweede van rechts Bo van Eerden. Foto: Achterhoek Nieuws Voorleeswedstrijd OBS Bargerpaske promotie voor het boek; vr 13 okt 2017, 14:52 WINTERSWIJK - Mila ter Welle voor groep 5 tot en met 8, en Bo van Eerden voor groep 3 en 4 waren op donderdag 12 oktober de eersteprijswinnaars van de jaarlijks terugkerende voorleeswedstrijd tijdens de Kinderboekenweek op de OBS Bargerpaske. De spanning en het ongeduld tijdens het wachten op de uitslag van de jury werd opgevuld door de 'mummiewedstrijd', die voor een schril contrast zorgde met de muisstille zaal tijdens het voorlezen. Twaalf finalisten uit de voorrondes streden om de eer. Zij schetsten eerst heel knap de situatie en lazen vervolgens een passage voor uit een door henzelf gekozen boek. De jaarlijks terugkerende voorleeswedstrijd aan het einde van de Kinderboekenweek stond in het teken van 'gruwelijk eng' en dat was te merken aan de boekenkeuze van de voorlezers. Door onze verslaggever Groep 3 en 4 hadden een eigen wedstrijd. Juf Wilma, die als presentatrice fungeerde, stelde de kinderen gerust en vroeg of de stoel 'hij lijkt wel wat op de stoel van Sinterklaas', werd er gezegd wel lekker zat. Twee lampen naast de stoel zorgden voor een sfeervol ontspannen tafereeltje, dat de spanning voor de deelnemers een beetje wegnam. Helemaal in de stijl zoals directeur Schippers dat graag verwoordt: "Lezen doe je op de bank met een boek en een knuffel." Veertien letters hadden de kinderen van groep 3 in de afgelopen acht weken geleerd, maar toch deden ze al mee. Het geeft aan hoe belangrijk de speerpunten 'jezelf presenteren' en 'lezen' voor de school zijn en gezien het enthousiasme van zowel deelnemers als publiek is de verwezenlijking ervan uitstekend geslaagd. Schippers geniet er ook van dat het hele team leerkrachten ervoor heeft gezorgd, dat de organisatie gesmeerd verloopt.

15 Samenwerking met Bibliotheek Precies een jaar na de officiële opening van de schoolbibliotheek door toenmalig burgemeester van Beem, is de collectie inmiddels uitgebreid tot 7700 boeken in een volledig gedigitaliseerd systeem. Schippers: "Het is heel moeilijk om de kinderen aan het lezen te krijgen, maar we doen er alles aan om de leesmotivatie te bevorderen door een goede onderwerpkeuze, zodat er 'leesmeters' gemaakt kunnen worden. We hebben dan wel een eigen bibliotheek, maar werken toch ook nauw samen met de Openbare Bibliotheek, die tijdens de Kinderboekenweek boeken levert. Eenmaal per jaar gaan we naar de bibliotheek in Winterswijk, waar de kinderen geleerd wordt hoe ze een boek kunnen vinden en hoe ze informatie over een bepaald onderwerp kunnen opzoeken. We doen mee aan de Nationale Voorleeswedstrijd en we betrekken de ouders erbij. De ouders kunnen samen met de kinderen boeken gaan uitzoeken in de schoolbibliotheek en we proberen met onze boeken aan te sluiten op de belevingswereld van de jeugd." Even staan ipad en tablet deze dag op de achtergrond en gaat de voorleeswedstrijd 2017 als succesvol 'feestje' de boeken in. ======================================================================= Fotocollage voorleeswedstrijd 13 oktober 2017

16 Even voorstellen juf Mayke Hallo ouder(s)/verzorger(s), Velen van jullie zullen mij al kennen als ouder van Jeslin en Jordi, als OR-lid of als oversteekmoeder op de vrijdag. Vanaf nu komt daar nog iets bij! Ik ga juf Willy ondersteunen in groep 1. Mijn onderwijshart werd heel erg blij toen deze kans zich voordeed en ik heb hem dus ook met 2 hele enthousiaste handen aangepakt. Ik heb eerder op een hele gezellige basisschool in Apeldoorn gewerkt en vanaf nu dus op vrijwillige basis op de Bargerpaske. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop er samen met u en alle kinderen een hele gezellige tijd van te maken. Groetjes, Mayke Brusse. Toernooikalender (onder voorbehoud) Wanneer Groep Korfbaltoernooi 11 oktober t/m 6 Kersthandbaltoernooi 28 december & 8 Paasvoetbaltoernooi 30 maart & 8 Trias Rabokidscup?? mei , 3 &4 Avond4daagse 11 t/m 15 juni t/m 8 Plus Supercup?? Juni & 6

17 Datum: oktober 2017 Onderwerp: Uitnodiging onderzoek GGD (Kindermonitor) Beste ouder(s), verzorger(s), Hoe groeien kinderen in Gelderland op? Welke vragen hebben ouders over de gezondheid of opvoeding van hun kind? Voor een antwoord op deze vragen hebben wij uw hulp nodig! Vult u ook onze anonieme vragenlijst in? U maakt dan kans op een bon van 100 voor een pretpark of speelgoedwinkel. Kindermonitor GGD Noord- en Oost-Gelderland doet een groot onderzoek naar de gezondheid en opvoeding van kinderen. De GGD doet dit samen met de jeugdgezondheidszorg voor de 0-4 jarigen (Yunio, Vérian en Icare) en CJG Apeldoorn. Alle ouders met kinderen tot 12 jaar krijgen een uitnodiging om mee te doen. De vragenlijst gaat over de gezondheid, vrijetijdsbesteding, opvoeding en leefgewoonten van uw kind. Waarom is het belangrijk dat u meedoet? Uw ervaring en kennis als ouder is heel belangrijk. U bent dé expert als het om uw kind gaat! De uitkomsten van het onderzoek helpen de GGD, gemeenten en jeugd(gezondheids)organisaties. Zij kunnen hun plannen en activiteiten hiermee goed laten aansluiten bij de wensen van ouders. Hoe doet u mee? De vragenlijst kunt u op internet invullen, bij voorkeur via de computer, laptop of tablet. Heeft u meer dan één kind onder de 12 jaar? Dan vult u de vragenlijst in voor één van uw kinderen. Het programma kiest willekeurig voor welk kind u de vragenlijst kunt invullen. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Klik op om de vragenlijst te starten. Als de link niet werkt, kopieer en plak de link dan in de adresbalk van uw browser. Kans maken op een bon van 100 Als u meedoet, maakt u kans op één van de tien cadeaubonnen van 100. De bon is te besteden bij een pretpark in Nederland of bij een speelgoedwinkel. We vragen u hiervoor uw adres in te vullen. Zodat we u kunnen bereiken als u een bon gewonnen heeft. De vragenlijst blijft anoniem.

18 Wilt u meer informatie? Na het invullen van de vragenlijst kunt u informatie krijgen over verschillende onderwerpen die met de gezondheid en opvoeding van kinderen te maken hebben. Postbus 3, 7200 AA Zutphen ggd@ggdnog.nl GGD Noord- en Oost-Gelderland is partner in het Centrum en Gezin voor Jeugd Heeft u vragen? Klik hier voor meer informatie over het onderzoek. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op via e- mailadres kindermonitor2017@desan.nl of bel de helpdesk: (gratis). De helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en uur, en op zaterdag tussen 9.00 en uur. Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, Dick ten Brinke, directeur publieke gezondheid/algemeen directeur GGD Noord- en Oost- Gelderland De kindermonitor is gestart! Dit najaar voert de GGD een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Het gaat onder andere over voeding, bewegen, slapen en mediagebruik. We vragen alle ouders met kinderen in die leeftijd om een online vragenlijst in te vullen. Doet u ook mee? Dat is belangrijk omdat: Ouders de experts zijn als het om kinderen gaat. Uw mening telt! De uitkomsten van het onderzoek helpen de GGD, gemeenten en jeugd(gezondheids)organisaties. Zij kunnen hun plannen en activiteiten hiermee goed laten aansluiten bij de wensen van ouders. Klik op om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is anoniem, uw antwoorden zijn niet terug te leiden naar u of uw kind. Meer informatie over het onderzoek is HIER te vinden. Alvast bedankt voor uw medewerking!

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

BargerBabbel februari 2017

BargerBabbel februari 2017 BargerBabbel februari 2017 BargerBabbel digitaal Vanaf februari 2017 wordt de BargerBabbel niet meer fysiek uitgegeven, maar alleen nog digitaal. Reden hiervoor is dat de kosten voor het kopiëren hoog

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE Beste ouders, De kop is eraf, schooljaar 2019-2020 is begonnen! De start van het jaar stond in het teken van vakantieverhalen uitwisselen en elkaar (opnieuw) leren kennen, want

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018 INFOOTJE NR. 1 Schooljaar 2018-2019 Maandag 27 augustus 2018 Agenda Vrijdag 31 augustus Voorbereiding Rommelmarkt spullen ophalen buiten Gastel vanaf 18:00 uur Zaterdag 01 september Voorbereiding Rommelmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG NUMMER 03 JAARGANG 31 13-10-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 19 oktober Inlogkaart schoolfoto s mee naar huis 23-27 oktober Herfstvakantie alle groepen 31 oktober Vergadering van de GMR/MR/DMR 10

Nadere informatie

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal?

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Tweede Nieuwsbrief oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Kalender Gesprekken plannen Kinderboekenweek Gewonnen! Jaarverslag MR Ouderbijeenkomst Kleuterthema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 4 oktober 2017 jg. 21-nr. 3 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019 Weekmail obs Hagen 17 mei 2019 Avondvierdaagse 2019 Aanstaande maandag start de avondvierdaagse. Een groot aantal kinderen heeft zich hiervoor opgegeven. Nog even de laatste informatie van de organisatie

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 3 06-10-2017 2017-2018 Vanuit de directie Afgelopen maandag 2 oktober ben ik officieel begonnen als interimdirecteur op de Van Heemstraschool. Na een jaar weggeweest te zijn als interim-directeur

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar

OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar OPKIKKER 03 7 september 2017 Schooljaar 2017-2018 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Er zijn deze week geen jarigen. AGENDA 18-09 Startgesprekken 20-09 Startgesprekken KOMT ERAAN 04-10 t/m 13-10 Kinderboekenweek

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie